Radboud University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

På Radboud University i Holland kan du få en højkvalitets og internationalt akkrediteret kandidatgrad. Ledende akademikere og fremragende professorer tilbyder dig det, du har brug for i et støttende og innovativt miljø.

En bred vifte af engelskuddannede kandidatuddannelser
Vi tilbyder 14 engelsklærede bacheloruddannelser og 35 engelsklærte kandidatuddannelser med mange specialiseringer, som giver dig de nødvendige færdigheder og indsigt i forskning og praksis inden for dit eget fagområde. Bacheloruddannelser varer tre år, mens det tager et eller to år at gennemføre kandidatuddannelserne. Alle vores programmer er på fuld tid og er åbne for både internationale og hollandske studerende.

Prestigefyldt universitet
Når du beslutter at komme til Radboud University , vil du studere ved det bedste traditionelle universitet i Holland, hvor mange af vores programmer er anerkendt som de bedste programmer eller som de bedste inden for deres område. Vi er hjemsted for mange internationalt anerkendte forskningsinstitutter, og i 2010 blev Nobelprisen i fysik tildelt en professor og ph.d.-studerende ved Radboud University . Når du tilmelder dig en virkelig fremragende institution, vil du garanteres at blive tilbudt en uddannelse af høj kvalitet.

Om Radboud University
Radboud University grundlagt i 1923 og ligger i Nijmegen, den ældste by i Holland, og har syv fakulteter og tæller over 20.000 studerende. Vores personlige tilgang til undervisning - der giver masser af muligheder for at arbejde tæt sammen med professorer og medstuderende i små seminarer - sikrer, at universitetet ikke bliver en 'gradfabrik' og rangerer os blandt top 25 i European Teaching Rankings (2019, Times Videregående uddannelse).

Nijmegen, en studentervenlig by
Nijmegen er en ægte universitetsby. Det er hjemsted for 2 universiteter for anvendt videnskab og et forskningsuniversitet ( Radboud ) og tæller omkring 165 000 indbyggere, hvoraf 30 000 er studerende. Selvom det er den ældste by i Holland, der går tilbage til romertiden, har Nijmegen en ung og livlig atmosfære med en række restauranter, barer og caféer. Kulturcentret LUX - den største kunsthusbiograf i Holland - tilbyder også teater, musik og multimedie.

Studerende sætter pris på de mange muligheder, byen tilbyder til afslapning og underholdning. Nijmegen byder på mange kulturelle aktiviteter, lige fra adskillige museer, gallerier, teatre, en koncertsal og biografer til begivenheder som de internationale fire dages marcher med den internationale sommerfestival, Limburgs middelalderfestival, Samba og Salsa-festivalen, Rockin 'Park Festival og meget mere. Frem for alt er det et sikkert og venligt sted at bo og studere.

Support med indkvartering og visumsøgning
Internationale studerende kan forvente at modtage en varm velkomst. Radboud University yder støtte til boliger og visumansøgninger til internationale studerende, der ansøger inden ansøgningsfristen.

Undervisning og leveomkostninger
Leveomkostningerne i Nijmegen er relativt lave sammenlignet med Amsterdam eller andre byer i Vesteuropa. Forvent at bruge mindst € 800 pr. Måned på leveomkostninger. Møbleret studentbolig koster mellem € 360 og € 450 inklusive gas, elektricitet og internet. Regn med € 400 til mad, tøj, personlig pleje og rejser og 30 euro til din telefonregning. Bøger og fotokopier koster ca. € 200 til € 300 pr. Semester.

Studieafgifter afhænger af din nationalitet og det valgte program: € 2.168 pr. År for EU / EØS-studerende, mellem € 12.500 og € 16.500 pr. År for ikke-EØS-studerende. Stipendier er tilgængelige for studerende fra lande uden for EØS.

Placeringer

Nijmegen

Address
Houtlaan 4
6525 XZ Nijmegen, Gelderland, Holland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig