Radboud University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

På Radboud University i Holland kan du få en højkvalitets og internationalt akkrediteret kandidatgrad. Ledende akademikere og fremragende professorer tilbyder dig det, du har brug for i et støttende og innovativt miljø.

En bred vifte af engelsklærte kandidatuddannelser
Vi tilbyder 12 engelsklærte bacheloruddannelser og 35 engelsklærte kandidatuddannelser med mange specialer, som giver dig de nødvendige færdigheder og indsigt i forskning og praksis inden for dit eget fagområde. Bacheloruddannelserne sidste tre år, mens kandidatuddannelserne tager et eller to år at fuldføre. Alle vores programmer er på fuld tid og er åbne for både internationale og hollandske studerende.

Prestigefyldt universitet
Når du beslutter at komme til Radboud , studerer du ved et af de bedste traditionelle universiteter i Holland ifølge studerende, hvor mange af vores programmer er anerkendt som topprogrammer eller som de bedste inden for deres felt. Vi er hjemsted for mange internationalt anerkendte forskningsinstitutter, og i 2010 blev Nobelprisen i fysik tildelt en professor og ph.d.-studerende tilknyttet Radboud University . Tilmelding til en virkelig fremragende institution, du vil blive garanteret at blive tilbudt højkvalitets, forskningsbaserede programmer.

Radboud University
Radboud University grundlagt i 1923 og beliggende i den ældste by i Holland og har syv fakulteter og indskriver over 20.000 studerende. Vores personlige undervisningstil - der giver masser af muligheder for at arbejde tæt sammen med instruktører og medstuderende i små seminarer - sikrer, at universitetet ikke bliver en 'gradfabrik'.

Nijmegen, en studentvenlig by
Nijmegen er en sand universitetsby med en række restauranter og caféer. Kulturcentret LUX - den største kunsthusbiograf i Holland - tilbyder også teater, musik, debat og multimedie. Byen er den ældste by i Holland, der går tilbage til romertiden. I dag har det omkring 165.000 indbyggere, hvoraf 30.000 er studerende.

Studerende værdsætter de mange muligheder, som byen byder på til afslapning og underholdning. Nijmegen byder på mange kulturelle aktiviteter, fra adskillige museer, gallerier, teater, koncertsal og biografer til eventyr som de internationale firedagesmerter med den internationale sommerfestival, Limburgs middelalderfestival, samba og salsafestivalen, rockin 'parkfestival. Det er et sikkert og venligt sted at bo og studere.

Support med indkvartering og visumsøgning
Internationale studerende kan forvente at modtage en varm velkomst. Radboud University yder støtte til boliger og visumansøgninger til internationale studerende, der ansøger inden ansøgningsfristen.

Billigt at bo der?
Forvent at bruge mindst 800 euro pr. Måned på leveomkostninger. Møbleret studentboliger koster 360 til 450 euro inklusive gas, elektricitet og internet. Stol på 400 euro til mad, tøj, personlig pleje og rejser og 30 euro til din telefonregning. Bøger og fotokopier koster 200 til 300 euro pr. Semester.

Studieafgift afhænger af din nationalitet og det valgte program: 2.143 € om året for EØS-studerende, mellem € 9.124 og € 16.165 om året for ikke-EØS-kandidatstuderende. Stipendier er tilgængelige for studerende fra lande uden for EØS.

Placeringer

Nijmegen

Address
Comeniuslaan 4
6525 HP Nijmegen, Gelderland, Holland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig