Læs den officielle beskrivelse

Udvidelse af dine grænser er hvad det handler om, det er det, vi tror på. Verden er ved dine fødder, og du kan opnå noget. Vi udfordrer løbende vores studerende, medarbejdere og partnere til at opdage og udvikle deres talenter. Det er vejen, der fører til innovation ved at samarbejde med fagområdet og det umiddelbare miljø.

Alle uddannelser på NHL Stenden University of Applied Sciences er akkrediteret af den hollandske-flamske akkrediteringsorganisation (NVAO). På denne måde sikres du en højkvalitetsuddannelse, der opfylder de internationale uddannelsesstandarder.

Vi er et multi-campus-universitet inden for anvendt videnskab med nederlandske rødder, men med et stærkt internationalt fokus. Det er derfor, vi har internationale gren campus i Bali, Qatar, Sydafrika og Thailand, som en del af vores Grand Tour. Vi stræber efter at finde nye måder at integrere uddannelse, forskning og den seneste udvikling i den professionelle verden. Vores elever, foredragsholdere og forskere arbejder sammen i små hold på virkelige tilfælde. De tester deres innovative ideer i praksis. Vores kurser omfatter trends og udviklinger i alle brancher og på nationalt såvel som internationalt plan.

Fremtiden kræver erhvervsmæssige og ressourcefulde fagfolk. Professionelle, der ved, hvordan man oversætter deres viden til innovative løsninger. De vil have den vision og mod, de har brug for at se ud over deres eget faglige område.Dobbeltgrad i vores masteruddannelser

Efter en vellykket gennemførelse af en kandidat modtager du en dobbeltgrad: en britisk kunstmester og en hollandsk kandidatgrad.
Masteruddannelserne er akkrediteret af både den hollandske regering og London Metropolitan University.

Uddannelseskoncept: Design-baseret uddannelse

Med Design-Based Education (DBE) bliver ideer til praktiske løsninger. I små tværfaglige hold arbejder eleverne på opgaver fra egentlige kunder. Dette er den bedste måde at forberede på dit fremtidige felt. Denne måde at arbejde på lægger et stærkt fokus på den personlige udvikling af vores elever; de er ansvarlige for deres egen læringssti. Vores nye uddannelseskoncept vil blive brugt i 32 af vores kurser, fra september 2018 og fremefter. Det vil også blive implementeret i de resterende uddannelser i de kommende år.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

NHL Stenden University of Applied Sciences

Dette er et 1-årigt masterprogram for studerende, der ønsker at blive ekspertindhold og mediestrateger. I dette kursus vil du lære, hvordan medieindhold kan bidrage til o ... [+]

Dette er et 1-årigt masterprogram for studerende, der ønsker at blive ekspertindhold og mediestrateger. I dette kursus vil du lære, hvordan medieindhold kan bidrage til organisationer og deres interessenter, og hvordan man udvikler effektive indholds- og mediestrategier for at hjælpe organisationer med at nå deres kommunikationsmål.

Traditionel kommunikation er ikke længere tilstrækkelig på grund af det stadigt ændrede område for digital kommunikation og ændringer i forbrugeradfærd. Det er derfor, NHL Stenden skabte dette et-of-a-kind mesterprogram. Efter eksamen, vil du være medie ledelse og kommunikations professionel på kandidatniveau. Du udvikler og formidler indholds- og mediestrategier på højeste niveau. Du er en analytisk professionel, der bidrager til organisatoriske mål ved strategisk brug af medieindhold.... [-]

Holland Leeuwarden
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
NHL Stenden University of Applied Sciences

Den internationale fritid, turisme ... [+]

Den internationale fritid, turisme

Turisme ledere ved, hvordan man arbejder med scenarier planlægning. I dette kursus vil du lære hvordan du åbner døren til en dynamisk karriere. Som en (international) politimaker, eller som leder af en hotelkæde eller forlystelsespark, for eksempel. Andre karrieremuligheder er rådgivning, planlægning og forskning og udvikling.

Du får mulighed for at arbejde på real-world forskningsprojekter. At være en del af European Tourism Futures Institute (ETFI), får du at kombinere akademisk og anvendt forskning. Det betyder, at du vil lære de teoretiske færdigheder, men vil også samarbejde om hands-on-projekter.... [-]

Holland Leeuwarden
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
NHL Stenden University of Applied Sciences

Hvis du er service-minded, kritisk og nysgerrig, og altid har din kundes interesse i tankerne, er denne kandidatgrad perfekt til dig. Det er et springbræt for en vellykke ... [+]

Dette kursus forbereder dig til en ledende stilling i en spændende og kompleks industri. Med en forventet 30% stigning i beskæftigelsen inden 2022 er det en af de hurtigst voksende industrier verden over. På grund af dette er der meget behov for strategiske ledelse fagfolk.

Du vil have en bred vifte af karrieremuligheder, lige fra general manager, leder af forskning

Den hollandske mastergrad har fået titlen 'top-rated mester i Hospitality in Netherlands' (Keuzegids Masters, 2016 og 2017). Det modtog også en tredobbelt 'god' rating af akkrediteringsorganisationen for Holland og Flandern, blandt andet priser og akkrediteringer.

NHL Stenden vil tilbyde dig en verden af muligheder. Udover at have en dobbelt grad, har vi 600 industriforbindelser i 40 lande og 5 internationale steder. Som en højtuddannet kandidat i dette kursus vil du være i stor efterspørgsel hos en række virksomheder over hele verden.... [-]

Holland Leeuwarden
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
14 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

NHL Stenden University of Applied Sciences (English) Guided Tour 2018

About Leeuwarden

Design Based Education

Location address
Stenden Leeuwarden
Rengerslaan 8

Leeuwarden, Friesland, 8917 DD NL
Location address
Stenden Groningen (Dutch programs)
Phebensstraat 1

Groningen, Groningen, 9711 BL NL
Location address
Stenden Emmen
Van Schaikweg 94

Emmen, Drenthe, 7811 KL NL
Location address
Stenden Meppel (PABO-course, in English)
Van der Duyn van Maasdamstraat 1

Meppel, Drenthe, 7942 AT NL
Location address
Stenden Assen (Dutch programs)
Zeemanstraat 1

Assen, Drenthe, 9406 BZ NL