NHL Stenden University of Applied Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Udvidelse af dine grænser er hvad det handler om, det er det, vi tror på. Verden er ved dine fødder, og du kan opnå noget. Vi udfordrer løbende vores studerende, medarbejdere og partnere til at opdage og udvikle deres talenter. Det er vejen, der fører til innovation ved at samarbejde med fagområdet og det umiddelbare miljø.

Alle uddannelser på NHL Stenden University of Applied Sciences er akkrediteret af den hollandske-flamske akkrediteringsorganisation (NVAO). På denne måde sikres du en højkvalitetsuddannelse, der opfylder de internationale uddannelsesstandarder.

Vi er et multi-campus-universitet inden for anvendt videnskab med nederlandske rødder, men med et stærkt internationalt fokus. Det er derfor, vi har internationale gren campus i Bali, Qatar, Sydafrika og Thailand, som en del af vores Grand Tour. Vi stræber efter at finde nye måder at integrere uddannelse, forskning og den seneste udvikling i den professionelle verden. Vores elever, foredragsholdere og forskere arbejder sammen i små hold på virkelige tilfælde. De tester deres innovative ideer i praksis. Vores kurser omfatter trends og udviklinger i alle brancher og på nationalt såvel som internationalt plan.

Fremtiden kræver erhvervsmæssige og ressourcefulde fagfolk. Professionelle, der ved, hvordan man oversætter deres viden til innovative løsninger. De vil have den vision og mod, de har brug for at se ud over deres eget faglige område.Dobbeltgrad i vores masteruddannelser

Efter en vellykket gennemførelse af en kandidat modtager du en dobbeltgrad: en britisk kunstmester og en hollandsk kandidatgrad.
Masteruddannelserne er akkrediteret af både den hollandske regering og London Metropolitan University.

Uddannelseskoncept: Design-baseret uddannelse

Med Design-Based Education (DBE) bliver ideer til praktiske løsninger. I små tværfaglige hold arbejder eleverne på opgaver fra egentlige kunder. Dette er den bedste måde at forberede på dit fremtidige felt. Denne måde at arbejde på lægger et stærkt fokus på den personlige udvikling af vores elever; de er ansvarlige for deres egen læringssti. Vores nye uddannelseskoncept vil blive brugt i 32 af vores kurser, fra september 2018 og fremefter. Det vil også blive implementeret i de resterende uddannelser i de kommende år.

Placeringer

Leeuwarden

Stenden Hogeschool Leeuwarden

Address
NHL Stenden Leeuwarden
Rengerslaan 8

8917 DD Leeuwarden, Friesland, Holland
Telefonnummer
Tel: +31 58 244 1155

Groningen

Address
NHL Stenden Groningen (Dutch programs)
Phebensstraat 1

9711 BL Groningen, Groningen, Holland
Telefonnummer
Tel: +31 58 244 1155

Emmen

Stenden hogeschool Emmen

Address
NHL Stenden Emmen
Van Schaikweg 94

7811 KL Emmen, Drenthe, Holland
Telefonnummer
Tel: +31 58 244 1155

Meppel

Stenden Hogeschool Meppel

Address
NHL Stenden Meppel (PABO-course, in English)
Van der Duyn van Maasdamstraat 1

7942 AT Meppel, Drenthe, Holland
Telefonnummer
Tel: +31 58 244 1155

Assen

Stenden hogeschool Assen

Address
NHL Stenden Assen (Dutch programs)
Zeemanstraat 1

9406 BZ Assen, Drenthe, Holland
Telefonnummer
Tel: +31 58 244 1155

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig