The Hague University of Applied Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Ser man på verden omkring dig med åbne øjne: ved The Hague University of Applied Sciences , er det simpelthen normen. Når alt kommer til alt er det ved at holde øjnene åbne, at et universitet for anvendt videnskab kan kræve sin plads i samfundets centrum. At det kan udvikle karakteristiske læseplaner for at hjælpe studerende med at fungere selvsikker i et globalt samfund, der ændrer sig hurtigere hver dag.

Hvert hjørne af kloden

Internationalisering er et fremtrædende træk ved The Hague University of Applied Sciences . Studerende kommer fra alle hjørner af kloden for at tilmelde sig bachelor- og kandidatuddannelser på en af vores fire campusser, mange af dem inspireret af Haag's internationale anseelse som en 'City of Peace and Justice'.

En varm velkomst

Det vigtigste mål med The Hague University of Applied Sciences er at give uddannelse af høj kvalitet. Forskning bidrager til dette, og institutionens forskergrupper spiller en vigtig rolle ved at etablere forbindelser mellem undervisning, praksis og anvendt forskning. Vores studerende drager fordel af denne tilgang, fordi de udeksamineres som vidensarbejdere. Ikke kun det, de dimitterer som verdens borgere, ansporet af deres ivrig efter at lære og selvlæringsevne. Studerende, der er uddannet fra vores vidensinstitution, har lært at se verden med åbne øjne.

Placeringer

Haag

The Hague University of Applied Sciences

Address
The Hague University of Applied Sciences
Academy of Masters & Professional Courses
Johanna Westerdijkplein 109 (Poseidon building)

2521 EN Haag, Sydholland, Holland
Telefonnummer
+31 70 - 445 8888

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig