Læs den officielle beskrivelse

TIAS , Business School of Tilburg University og Eindhoven University of Technology , tilbyder en bred og fleksibel portefølje af internationalt anerkendte managementprogrammer. TIAS 'motto er' Never Stop Asking ', og dette afspejles i programmer, der er baseret på ledende ledelsesforskning, og designet til at imødegå de specifikke uddannelsesmæssige behov hos enkeltpersoner og organisationer i den udviklende verden af erhvervslivet.

Denne orientering mod excellence resulterede i, at Financial Times placerede fuldtids MBA-programmet 25 i Europa, mens The Economist Intelligence Unit's 'Which MBA?' har lagt det samme program på nej. 36 i sin verdensomspændende top 100 placeringer. Men placeringer fortæller ikke hele historien. At studere hos TIAS tilbyder en unik oplevelse, informeret af:

International fokus: Vi bringer verden til dig

Internationale programdeltagere, fakultetets medlemmer, partnerskoler og undervisningssteder fra Tilburg til Taipei oversætter til en virkelig international ledelseserfaring. Vores studerende får tværkulturelle færdigheder og opbygger et verdensomspændende netværk af kontakter, der fortsat vil være til gavn længe efter at de har forladt TIAS .

Diverse valg af internationale grad tilbud

TIAS erkender, at folk har forskellige behov og forpligtelser. Så mangfoldigheden af vores læseplan er uendelig:

  • Tjen en europæisk, amerikansk eller britisk MBA-grad;
  • MBA og MSc tilbydes på helt eller deltid;
  • MBA tilbydes på et års, fuldtids eller to års deltids-program (Tilburg, Utrecht og Bonn);
  • Programmer flex med din tidsplan og forpligtelser.

Fakultets kvalitet

TIAS engagerer i kontinuerlig, intensiv vidensudveksling med forskere ved Tilburg Universitet og Eindhoven University of Technology. Disse fremtrædende professorer er en del af vores lærerfakultet, ligesom et udvidet netværk af internationale eksperter. Uanset om du studerer på et uddannelsesprogram eller et executive non-degree program, vil du lære fra fakultetets medlemmer, der har en passion for ledelsesuddannelse.

I 2003 rangerede Den Europæiske Økonomiske Review det fakultet for Tilburg som det bedste forskningsinstitut i Europa. Det Økonomiske og Økonomiske Fakultet ved Tilburg Universitet har også opnået akkreditering fra AACSB.

Kvaliteten af deltagere

Et godt ledelsesprogram er meget interaktivt: du lærer delvist ved at arbejde sammen med jeres jævnaldrende, når du forbereder, præsenterer og evaluerer projekter med dem. Kvaliteten af et program er derfor afhængig af kvaliteten af sine studerende. Hvert år tiltrækker TIAS over 2500 TIAS deltagere fra 60 plus lande, hver højt motiverede og på udkig efter en ny intellektuel udfordring og en større international forståelse af forretningsforvaltning.

Stærkt Alumni Network

At blive en alumnus af TIAS er en af de store fordele ved vores programmer. Du bliver en del af et netværk, der omfatter alumner, der er fremtrædende i velkendte organisationer over hele verden, herunder Fortune 500-virksomheder. Vores alumner er ivrige efter at forblive en del af 'holdet' og kan mødes på genforeninger og arrangementer; eller på seminarer, korte kurser eller valgfag, der holder deres ledelsesmæssige færdigheder overordnet.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Hollandsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

TIAS School for Business and Society

TIAS MScBA: Den bedste MScBA i Holland! Som karriere professionel, vil du skille sig ud. Du vil have den ekstra slagkraft til selvfølgelig at tage et skridt op. At define ... [+]

TIAS MScBA: Den Bedste Master Of Science I Bedriftsøkonomi I Holland!

Som karriere professionel, vil du skille sig ud. Du vil have den ekstra slagkraft til selvfølgelig at tage et skridt op. At definere dig selv som en solid leder har aldrig været så vigtig.

Vores deltid Master of Science i Business Administration (MScBA) begge giver og giver dig mulighed for at udvikle personligt og professionelt. Programmet får dig en internationalt anerkendt kvalifikation, der åbner for store karrieremuligheder. Det øger øjeblikkeligt din fod i din organisation, så du kan fungere mere effektivt, mere beslutsomt og mere målrettet.

Hvorfor vælge TIAS ?Nr. 1 udbyder af master programmer i Holland - Keuzegids MastersBedste hollandske mester i erhvervsøkonomi - Elsevier Best Studies, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014TIAS har den bedste Master i Management i Holland - The Economist 2017Markant fremme dine karrieremuligheder med vores skræddersyede Personal Leadership and Career Development programNyd personlig opmærksomhed, fra optagelse til eksamen og videreKombiner en forretningsgrundlag med et hurtigt spor fokus i markedsføring, finansiering, investering, forandringsledelse eller forretningsanalyseFå din kandidatgrad hos den bedste udbyder af master programmer i Holland... [-]
Holland Tilburg Utrecht
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
TIAS School for Business and Society

Bedste hollandske mester i erhvervsøkonomi (bedste studierrangering, Elsevier magazine, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014). Den TIAS MScBA - Fuldtid International MSc i Busine ... [+]

TIAS Heltid MScBA: Den Bedste Master I Bedriftsøkonomi I Holland!

Som en håbende forretnings professionel, vil du accelerere din karriere, uanset tilstanden i verdensøkonomien. For at konkurrere med succes på arbejdsmarkedet skal du have et klart karrieremål og en lidenskabelig ambition at realisere det. Derudover har du brug for en bred vifte af færdigheder, viden og know-how til at indstille dig fra hinanden.

Den TIAS Fuldtid Master of Science i Business Administration grad kursus program vil gøre det muligt for dig at handle og engagere sig med forskellige områder af en organisation. Du vil ikke kun erhverve den nødvendige viden og færdigheder, men også få rig mulighed for at øve og anvende dem i teoretiske og praktiske rammer. For yderligere at forme dig som ansvarlig virksomhedsleder vil du også tage hensyn til de forskellige sociale konsekvenser og konsekvenser af forretningsbeslutninger.... [-]

Holland Tilburg Utrecht
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
TIAS Business School
Tias building
Warandelaan 2

Tilburg, North Brabant, 5037 AB NL
Location address
Kroonstraat,50
Utrecht, Utrecht, 3511 RC NL