Læs den officielle beskrivelse

Fodtøjslederne stammer fra instituttet, der tidligere var kendt som SLEM (Sko Læderuddannelsesmuseum), og er et internationalt innovations- og træningsinstitut for fodtøj, der omfatter en rådgivningsafdeling, en prognoseafdeling og et uddannelsesinstitut, der tilbyder fuld tidsprogrammer samt deltidsarbejde Workshops for fagfolk.

Footwearists mål er at forbedre verden gennem sko. Selv om der er en voksende befolkning med en eksponentiel behov for fodtøj dette er begrænset af de nuværende materielle ressourcer, produktion og distribution processer. Dette medfører et stort behov for meningsfuld forandring.

Sko er blevet lavet og solgt stort set den samme måde for det seneste århundrede. Mens vi sætter pris på tradition, vores mål er at udvikle innovative bæredygtige teknologier, som vil involvere færre, genanvendelige og ugiftige anvendte ressourcer lokalt. For at opnå dette stimulerer programmerne nye tanker om fodtøj, der åbner op og forbedrer branchen, med nye løsninger og kreative muligheder, der ikke var tilgængelige eller tænkt på før.

På The Footwearists gør vi alt dette gennem forskning, undervisning og anvendelse af nye metoder, der passer til fremtiden. Vores professionelle program af Fodtøj Innovation eliminerer de typiske afdeling skel mellem teknologi, design og business, der giver en tværfaglig platform for både studerende og fagfolk fra forskellige baggrunde. Programmet handler om, hvordan at forudsige den fremtidige udvikling for fodtøj, hvordan at oversætte denne fremtidsvision til rentable og bæredygtigt design samt i forretningskoncepter, der er i stand til at forene de kreative, etiske, kommercielle og tekniske dimensioner af mennesker og deres fodtøj.

Hvem er det til?

Professional Footwear Innovation er beregnet til alle, der ønsker at skabe et rentabelt og meningsfuldt bidrag til fremtiden for fodtøjsindustrien. Vi søger folk, der har en passion for fodtøj og er meget motiverede for at bedre sig selv og deres omgivelser.

En kreativ iværksætterånd, stor nysgerrighed for fremtiden og en vilje til at lære, arbejde og rejse i multikulturelle og tværfaglige teams er også vigtige personlige formue.

SLEM
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

The Footwearists - Footwear Innovation & Training

SLEM tilbyder et unikt masteruddannelse, der kombinerer prognoser, design, teknologi og forretning, uddanne fodtøj iværksættere, meteorologer og konsulenter. ... [+]

Master of Fodtøj Innovation

SLEM Master of Fodtøj Innovation fokuserer på at opbygge international fremtidsvision, design tænkning, fodtøj ekspertise, iværksætterkompetencer og professionel holdning, der alle umiddelbart anvendes på fodtøj industrien i klasser og projekter. Klasser foregår i Holland og i Kina, der giver eleverne en bred verdenssyn i alle aspekter af fodtøj business og videre.

Som en SLEM studerende vil du løbende forbinde med en bred vifte af fagfolk, opbygge dit netværk fra begyndelsen af ​​programmet. Denne fremgangsmåde sikrer, at efter endt kandidatuddannelse, vil du være i stand til at starte din egen virksomhed, arbejde freelance og / eller lande et job hvor som helst i verden.... [-]

Holland Tilburg Italien Guangzhou Kina Florence  + 2 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
9 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Testimonials Master of Footwear Innovation

SLEM Footwear & Education Center
Address
headquarters
Tilburg, North Brabant, Holland
Hjemmeside
Telefonnummer
+31 416 757 630
Address
SLEM Italy Vigevano/Pisa/Firenze
Guangzhou, Guangdong, Italien
Telefonnummer
false
Address
Pcc - creative industry park, floor 10
510000 Florence, Tuscany, Kina
Telefonnummer
false