The International Master’s in Advanced Research in Criminology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

112517_IMARC.JPG

The International Master's in Advanced Research in Criminology (IMARC) er det eneste eksisterende 2-årige program inden for kriminologi, der fokuserer på grænseovergang, sikkerhed og social retfærdighed. Det fælles program tilbydes af fire forskellige universiteter i Europa.

IMARC beskæftiger sig med vigtige spørgsmål, der spænder fra virkningen af den stigende tilstrømning af indvandrere i forbindelse med intern og ekstern grænsekontrol, tværnational organiseret kriminalitet, menneskerettighedsspørgsmål, bysikkerhed og trusler mod radikalisering og terrorisme, cyberkriminalitetens rolle, misbrug af virksomheder og stigningen i hadforbrydelser, racisme og fremmedhad. Et vigtigt tema i at løse disse aktuelle spørgsmål er spørgsmålet om, hvordan man organiserer sikkerhed samt beskyttelsen af menneskerettighederne. IMARC behandler behovet for kriminologisk ekspertise inden for rammerne af et fælles europæisk strafferetligt område kombineret med udfordringer inden for intern og ekstern grænsekontrol og bredere international udvikling.

IMARC er et fuldtidsprogram, der forbereder eleverne til at engagere sig i den nuværende europæiske udvikling inden for grænseovergang, sikkerhed og social retfærdighed. IMARC sigter mod at øge elevens evne til at anvende ny viden og avancerede analytiske færdigheder til problemer fra et internationalt og tværfagligt perspektiv. Programmet samler læring, forskning og praksis gennem samarbejde med allerede etablerede partnere, blandt andet regeringer, ngo'er, corporate aktører og andre universiteter, som bidrager til vores studerendes beskæftigelsesegnethed.

De universiteter, der er involveret i programmet, har alle en rigelig, omend forskellig forsknings- og undervisningskompetence inden for kriminologi, med særligt hensyn til grænseovergang, sikkerhed og social retfærdighed. Hovedformålet med det strategiske partnerskab er at bringe denne ekspertise sammen og udvikle en afbalanceret og innovativ læseplan med en række fælles aktiviteter og kurser (primært inden for global kriminologi, forskningsmetoder og overførbare færdigheder) og valgfrie kurser for at tilvejebringe mulighed for at følge forskellige spor. I tillæg vil IMARC også omfatte innovative, interaktive undervisningsmetoder, hvor styrkerne fra både ansigt til ansigt, elevlederkontakt, uformel læring og sociale medier optimeres.

Universiteterne i dette konsortium er:

  • Erasmus Universitet Rotterdam, Erasmus Juridisk Institut, Kriminologi Afdeling (koordinator) (Holland)
  • Gent University, Department of Criminology, strafferet
  • University of Kent, Sociale Skole, Sociologi og Socialforskning (UK)

Partnere

IMARC-programmet er integreret i et bredere netværk af samarbejdende organisationer, der sikrer kontakt med og adgang til organisationer, der er relevante for programmet såvel som fremtidig beskæftigelse. På denne måde bidrager IMARC til at forbedre kvaliteten af videregående uddannelser inden for kriminologi og forbereder dig til at engagere sig med aktuelle spørgsmål i politik og praksis.

Associerede universiteter

Ud over de fire universiteter kan du også besøge associerede universiteter for at gøre forskning til din kandidats speciale:

  • University of Hamburg, Institute for Criminological Social Research (IKS) (Tyskland)
  • Eötvös Loránd Universitet (ELTE), Budapest, Juridisk Skole (Ungarn)
  • Université Hassan 1er, Settat (Marokko)
  • Koç Universitet (Istanbul), Sociology Department (Tyrkiet)

Organisationer på området

IMARC har opbygget et stort netværk med over 40 organisationer inden for grænseovergang, sikkerhed og social retfærdighed. Blandt disse organisationer er internationale og nationale statslige organer, ngo'er og kommercielle virksomheder. Disse organisationer samarbejder med IMARC ved at tilbyde praktikophold og bistå med forskning og dataindsamling til specialeforskning, give input til studieplanen og rådgive om forholdet mellem uddannelsesprogrammet og arbejdsområdet.

Placeringer

Rotterdam

Address
Erasmus University Rotterdam
Burg. Oudlaan 50, 3062 PA Rotterdam
Netherlands

Rotterdam, Sydholland, Holland

Gent

Address
University of Ghent
Sint-Pietersnieuwstraat 25
Gent, Belgium

Gent, Flandern, Belgien

Canterbury

Address
SSPSSR, Faculty of Social Sciences, Cornwallis North East, University of Kent, Canterbury, Kent CT2 7NF
Canterbury, England, Det Forenede Kongerige

Bologna

Address
University of Bologna - Faculty of Law
Via Zamboni, 22, 40126 Bologna BO, Italy

Bologna, Emilia-Romagna, Italien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig