The Master Institute of Visual Cultures – St. Joost School of Fine Art and Design

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

The Master Institute of Visual Cultures – St. Joost School of Fine Art and Design

Master Institute er en del af St. Joost School for Fine Art and Design, der ligger i den sydlige del af Holland i byen 's-Hertogenbosch. Instituttet ligger i hjertet af Europa og europæisk kunst og design og tilbyder et bredt perspektiv på teori og praksis og giver mulighed for en livlig international udveksling. Vores moderne døgnfaciliteter og åbne studio-koncept skaber et frugtbart miljø, hvor en rig, tværfaglig praksis kan vokse.

Master Institute opmuntrer og støtter studerende i deres praksisledede tværfaglige forskning Pathways . Vi opfordrer til en læring, der transformerer referencerammer - sæt af faste antagelser og forventninger - for at gøre eleverne mere inkluderende, åbne, reflekterende og følelsesmæssigt i stand til at ændre sig.

Vores læringsfællesskab er interkulturelt; studerende med forskellige baggrunde bringer forskellige perspektiver på politiske og kunstneriske positioner. Vi omfavner pluralitet. Instituttet tilbyder et livligt miljø for forskning inden for de specifikke områder af programmerne og i forskergrupper initieret af tutorer og forskerprofessorer. Selvstyring og selvorganisation er nøglen. Vi er forpligtet til at give studerende mulighed for at vokse til fagfolk, der er i stand til at forme deres praksis med vilje, strategisk og etisk.

Avans University of Applied Sciences

Master Institute of Visual Cultures (MIVC) og St. Joost School for Fine Art & Design er en del af Avans University of Applied Sciences. Alle MIVC's masterprogrammer er placeret i en enkelt campusplacering tæt på hjertet af byen 's-Hertogenbosch.

Placeringer

's Hertogenbosch

Address
Parallelweg 21-23
5223AL 's Hertogenbosch, Nord-Brabant, Holland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig