Maastricht University, School of Business and Economics

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Maastricht University (UM)

Det mest internationale universitet i Holland står for sin innovative tilgang til læring og internationalt perspektiv. Med 16.000 studerende og 4.000 ansatte tilbyder Maastricht University et bredt udvalg af akademiske programmer, som alle er designet til at bringe det bedste ud af sine studerende.

Maastricht University School of Business and Economics (UMSBE)

Du vil have en kandidatgrad anerkendt rundt om i verden. Og du vil have færdigheder og erfaring, der vil forberede dig til videre studier eller en vellykket karriere. På Handelshøjskolen i Maastricht (UMSBE) finder du alt dette og meget mere.

Innovativ og dynamisk

Problembaseret læring (PBL) er den metode, som vi er berømte for. Det betyder små tutorial grupper, tæt kontakt med dine vejledere og en meget interaktiv læringstilstand. PBL træner dig til at være en aktiv og uafhængig deltager. Disse færdigheder er et stort plus i dagens arbejdsmarked.

Praktisk og professionel

Arbejdsgivere, som vores kandidater, fordi de er uddannet i værdifulde, virkelige færdigheder: Styring af dig selv og dit team, at give og modtage konstruktiv kritik, møde deadlines, producere konkrete resultater og tage ansvar, men også tage risici. For at forberede dig på det internationale arbejdsmarked har vi igangsat det internationale klasseværelsesudviklingsprogram, hvor du vil lære at arbejde i hold bestående af forskellige nationaliteter. Vi sætter dig også i direkte kontakt med arbejdsgivere gennem praktikophold, rekrutteringsbegivenheder og firmabesøg. Karriereydelser indgår i alle programmer. Og vores alumni-kredse organiserer regelmæssige netværksmuligheder.

Forskning og omdømme

På SBE lærer du fra de bedste. Vores forskning er konsekvent vurderet første eller anden i nationale peer reviews. Derudover er vi blandt de 52 erhvervsskoler i verden, der har fået den prestigefyldte Triple Crown-akkreditering (EQUIS, AACSB og AMBA). De får også konsekvent høj ros på hollandsk, tysk og international placering.

Start her ... gå overalt

Kort sagt giver SBE den højeste kvalitet uddannelse og et springbræt til næste trin. Du vil opdage, at viden, færdigheder og erfaring fra din SBE-mester vil sætte dig på bedst muligt grundlag. Vi glæder os til at byde dig velkommen her.

Lær mere om os på

Placeringer

Maastricht

School of Business and Economics

Address
Maastricht University, School of Business and Economics
Minderbroedersberg 4-6

6211 Maastricht, Limburg, Holland
Telefonnummer
+31 43 388 3676

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer