Læs den officielle beskrivelse

UNU-MERITs regeringschefer er at uddanne specialister, der kombinerer et højt akademisk stipendium med lederskab for at styrke demokratisk styring i indenlandske og internationale organisationer. UNU-MERIT's School of Governance forbereder fagfolk og forskere til politikanalyse, risikovurdering, politisk design, politikovervågning, politisk evaluering og metoder og teknikker til politikforskning. I betragtning af den voksende kompleksitet af de aktuelle problemer er der et voksende behov for specialister i politikanalyse og dermed også et voksende behov for uddannelsesprogrammer, der giver forskere en omfattende kombination af teoretisk baggrund, tekniske færdigheder og specifik viden om at sætte teori ind i virkelighed. Handelshøjskolen blev grundlagt i september 2004 ved Maastricht University . Skolens opbygning på Maastricht University er ikke overraskende. På mange måder er skolen udtryk for Maastricht Universitetets identitet : "Hvor forskning og undervisning er komplementære. Hvor innovation er vores fokus. Hvor talent kan blomstre. " Instituttet yder tværfaglig top-akademisk træning i hjertet af Europa. På den måde bygger den på de akademiske ressourcer hos de forskellige fakulteter ved Maastricht University såvel som hos flere udenlandske partnere. I januar 2011 blev skolen en del af De Forenede Nationers Universitet , der styrker sit internationale uddannelses- og forskningsnetværk, samtidig med at UNU-MERIT , UNU-MERIT 's forskningsinstitut, UNU-MERIT. Maastricht University Maastricht Universitet (UM), det mest internationale universitet i Holland, står for sin innovative tilgang til læring og internationalt perspektiv. Med 14.500 studerende og 3.500 ansatte tilbyder UM et bredt udvalg af akademiske programmer, som alle er designet til at bringe det bedste ud af sine studerende. Maastricht University har brugt problembaseret læring (PBL) lige siden den blev grundlagt og har været ekspert på dette område i over 35 år. PBL er mere end blot at erhverve viden; Det handler om at udveksle viden på en udfordrende og effektiv måde. Maastricht University gør forskellen. Med unikke Europa-fokuserede og internationalt orienterede programmer.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

UNU-MERIT

... [+]

• Koordinering politik med internationale partnere

Specialiseringer

• Migrationsstudier

• Risk & Sårbarhed (i samarbejde med UNU-EHS)

• Regional Integration & Multi-level Governance (i samarbejde med UNU-CRIS)

• Innovation, Institutioner & Udvikling

VARIGHED

Studerende er udstyret med en bred vifte af færdigheder, værktøjer og viden, der sætter dem i stand til at arbejde resourcefully som politiske designere og politiske analytikere i offentlige og private institutioner.

Student profil

MPP studerende kommer fra forskellige baggrunde. Nogle deltage i MPP umiddelbart efter udløbet af en bachelor- og kandidatuddannelse; andre er midt-karriere fagfolk med forskellige kulturelle og disciplinære baggrunde. ... [-]

Holland Maastricht
September 2019
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
Boschstraat 24
Maastricht, Limburg, 6211 AX NL