University of Amsterdam

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Universitetet i Amsterdam

En moderne universitet med en by-centrum campus, den University of Amsterdam (UVA) har en rig historie og spore sine rødder tilbage til 1632, da Athenaeum Illustre blev etableret for at træne de studerende i handel og filosofi.

UVA er en internationalt orienteret forsknings- universitet og konsekvent rangerer blandt de bedste universiteter i Europa. UVA søger at give et inspirerende internationalt fagligt miljø, hvor både ansatte og studerende kan udvikle deres talenter optimalt. Ud over en bred vifte af engelsksprogede kandidatuddannelser, tilbyder universitetet en række engelsksprogede bacheloruddannelser og mere end 15 Summer School kurser.

Hjertet af Amsterdam

Amsterdam er den finansielle, kulturelle og kreative centrum for Holland. Det er hjemsted for mange internationale og lokale virksomheder, organisationer og institutter. Engelsk er udbredt og forstås i Amsterdam og byens centrum er let for internationale beboere til at få adgang til og navigere. Amsterdam er også rangeret som en af ​​de sikreste byer i hele verden, og det andet sikreste by i Europa.

Snarere end en afsondret campus, UVA har en fire integrerede by campusser i hele Amsterdam. Klasser afholdes i maleriske, gamle bygninger i hele byens centrum eller på state-of-the-art faciliteter på Amsterdam Science Park.

At studere i et internationalt miljø

UVA stærke internationale orientering afspejles i læseplanerne for sine forskellige uddannelser. Det store udvalg af engelsksprogede programmer gør UVA mere tilgængelig for internationale studerende end de fleste andre europæiske universiteter. UVA har også et omfattende netværk af udenlandske partner universiteter, letter studerende og udveksling af personale.

Forskning

Den University of Amsterdam har en fremragende ry for forskning og er rangeret blandt verdens bedste på mange områder. Dens forskellige anvendelsesorienterede forskningsprogrammer er ofte tværfaglig og fokuseret på samfundsmæssige spørgsmål. UVA-samfund består af uafhængige tænkere, der vover at sætte spørgsmålstegn ved dogmer og åbent udfordre hinandens meninger.

Stipendier til internationale talenter

UVA har etableret flere stipendieprogrammer specielt designet til at tilbyde dygtige og motiverede ikke-EU / EØS-studerende mulighed for at deltage i en kandidatuddannelse på vores institution: Amsterdam Merit Scholarship, Amsterdam Excellence Scholarship, Holland stipendium og Amsterdam Science Talent Scholarship .

Yderligere kontaktoplysninger:

Student Service Desk er placeret på Roeterseiland Campus, i den centrale hal i stueetagen i bygning E, Roetersstraat 11, 1018 WB Amsterdam.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se MA » Se MSc - Master » Se Kandidatuddanninger » Se MSc - HealthcareStudies » Se Master - HealthcareStudies » Se BAs » Se Naturvidenskabelige bachelorstudier » Se LLM » Se Bachelor » Se MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MA

Dobbelt Mastergrad I Diskurs- Og Kommunikationsstudier

på universitet Fuldtid 18 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Den halvandetårige Dual Master i Discourse and Communication Studies er et unikt tværfagligt program, der kombinerer diskursanalyse og argumentationsteori, og giver dig et solidt fundament for forståelse af sprog og dets argumentative formål. [+]

Den halvandetårige Dual Master i Discourse and Communication Studies er et unikt tværfagligt program, der kombinerer diskursanalyse og argumentationsteori, og giver dig et solidt fundament for forståelse af sprog og dets argumentative formål.

Sprog og argumentation

Dual Master's program Diskurs- og kommunikationsstudier har til formål at give eleverne et solidt teoretisk og metodologisk grundlag for at forstå, hvordan sprog bruges til informative og argumentative formål. Programmet indeholder en oversigt over de seneste beskrivende og normativ forskning i sprog, og dækker en bred vifte af emner, herunder konversation analyse, stil, klassisk og moderne retorik, uformel logik, fejlslutninger, og juridisk og conversational argument.... [-]


Dual Master I Kuratisering Kunst Og Kulturer: Arv Studier

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Den Dual Master i Curating Art and Cultures er et unikt professionelt program, der tilbydes i fællesskab ved at tilbyde UvA, VU og førende museer i Holland, og er designet til at uddanne fremtidens kuratorer. [+]

Den Dual Master i Curating Art and Cultures er et unikt professionelt program, der tilbydes i fællesskab ved at tilbyde UvA, VU og førende museer i Holland, og er designet til at uddanne fremtidens kuratorer.

Den Dual Master i Curating Art and Cultures er et unikt, toårigt program, der tilbydes i fællesskab af universitetet i Amsterdam, Vrije Universiteit Amsterdam og førende museer og kulturinstitutioner i Holland. Programmet er designet til at uddanne fremtidens kuratorer.

Dual Master i Curating Art og Cultures forbereder dig til en karriere som professionel curator ved at styrke dine disciplinære og teoretiske fundamenter og udstyre dig med de nødvendige forskningsfærdigheder og praktiske erfaringer.... [-]


Forskning Ma I Kommunikations- Og Informationsstudier: Argumentation, Retorik Og Kommunikation

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

[+]

Curriculum

[-]

Ma Arv Undersøgelser: Heritage Og Hukommelse Undersøgelser

på universitet Fuldtid 18 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Arv og Memory studier ved UVA er et tværfagligt program, undervist af kulturelle historikere, kunsthistorikere, arkitektoniske historikere, arkæologer og sociologer. [+]

Dual kandidatuddannelser (MA) Heritage og Memory Studier ved UVA er et tværfagligt program, undervist af kulturelle historikere, kunsthistorikere, arkitektoniske historikere, arkæologer og sociologer. Researching arv kult Rundt om i verden, er en bemærkelsesværdig forandring finder sted i kunst og kultur sektor. Indtil for nylig, denne sektor overvejende fokuseret på museer, teatre og koncertsale. Men er vi nu vidner til en mærkbar musealisation af landskaber, byområder og bygninger, og selv af immaterielle udtryk for hverdagskultur. Det gør vores byer og landdistrikter miljø i stigende fase-styret og nostalgisk. Hvilken rolle arv kult spille i vores forhold til fortiden? Hvordan det vedrører den klassiske kanon af kunst og kultur, bevarelse af arkæologiske optegnelser, monumenter, interiør og kunstværker, nationalt og europæisk kulturpolitik, den hastigt voksende kultur og kulturarv turistsektoren og spørgsmålet om multikulturalisme og personlige eller nationale identitet? Disse spørgsmål er centrale for kandidatuddannelsen i Heritage og Memory Studies. Heritage og Memory Studier ved UVA Som i den angelsaksiske tilgang til 'Heritage Studies ", vil du studere arv fra et kulturelt-historisk og rumlig perspektiv. Du vil udforske de forskellige betydninger knyttet til arv i en museologisk og uddannelsesmæssig sammenhæng (dvs. fredede bygninger, forlystelsesparker, visuelle medier og turisme). Hvordan skal man behandle med de iboende modsætninger i historisk 'lagdeling ", autenticitet, museologisk bevarelse, forvaltning af nationale arv artefakter og turist erfaring er blandt de centrale emner i dette program. Arv og Memory Studies er en dobbelt kandidatuddannelse, dvs. det tjener som en akademisk forberedelse til et bestemt erhverv. Praktikken er en vigtig del af programmet.... [-]

Ma Arv Undersøgelser: Museets Undersøgelser

på universitet Fuldtid 18 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Museum Studies ved UVA er det eneste universitet kandidatuddannelsen i Holland, der fokuserer på det tværfaglige museologiske felt. Hjertet i denne kandidatuddannelse, tidligere kaldet Museum studier, er en seks-måneders praktik på et museum. [+]

Dual kandidatuddannelser (MA) Museum Studies ved UVA er det eneste universitet kandidatuddannelsen i Holland, der fokuserer på det tværfaglige museologiske felt. Hjertet i denne kandidatuddannelse, tidligere kaldet Museum studier, er en seks-måneders praktik på et museum. Et solidt grundlag for at arbejde i et museum Den Kandidatuddannelsen Museum Studies forbereder dig til en position i den bredere museets erhverv. Du vil få første hånd erfaring i sektoren i løbet af dine studier, når du udfylde en intensiv praktik på en hollandsk eller udenlandsk museum. Den museologiske verden er konstant på farten. Vigtige historiske begivenheder efterfølges af store samfundsmæssige forskydninger. Museer afspejle dette ved hjælp af udstillinger, ændringer i erhvervelse politik og arkitektonisk innovation. Samtidig, internationalisering og globalisering kræver konstant repositionering. UVA Kandidatuddannelsen i Museum Studies fremhæver ansigt udadtil museet: hvor gæsterne ind, og hvor samlingerne fortælle deres historier. Museer arrangerer deres samlinger at afspejle den historie, de ønsker at fortælle. Dette koncept er baseret på videnskabelig forskning i udstillingsgenstande, men er også knyttet til ideologi og politiske, religiøse og økonomiske magt. Spørgsmålet om, hvilke historier der bliver fortalt af hvilke objekter konstant ændres. Museum Studies undersøger dynamikken og eksistensberettigelse af kulturarv museer, såsom dem, der fokuserer på oldsager, arkæologi, etnologi og historie og kunstmuseer. Dette sker altid ud fra en solid kulturel-historie basis og i en international sammenhæng. Uanset om du ønsker at organisere udstillinger, udtænke uddannelsesmæssige projekter, administrere museer, oprette politik, udføre videnskabelig forskning eller skrive anmeldelser: det hele starter med et solidt grundlag af viden, kreativ tænkning og... [-]

MA Classics and Ancient Civilizations: Classics

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Holland Amsterdam

[+]

Ved at samle deres ressourcer i aCasa, de to Amsterdam-baserede universiteter tilbyder den bredeste pakke af kandidatuddannelser inden for antikken i Holland.

Uddannelsens opbygning

Kandidatuddannelsen Classics omfatter 60 ECTS-point:

42 point for centrale kurser, valgfag og selvstudier.

Speciale

Specialet (18 ECTS) rapporter om forskning udført af den studerende under opsyn af to ansatte faglige involveret i programmet. Emnet for specialet skal være gensidigt aftalt mellem studerende og det faglige rådgiver.

[-]

MA European Studies: East European Studies

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

[+]

East European Studies ved University of Amsterdam

Europas enorme og åben grænseregion i Østen - fra Polen og Balkan til Ural og Kaukasus - har været grundstenen i de mest radikale transformationer og dramatiske konflikter, der formede den moderne æra. Vores mangeårige Master i Østeuropastudier tilbyder dig en fascinerende, forskningsorienteret rejse ind i politik og kultur i denne region i det 20. og 21. århundrede.

Du vil zoome ind på nationen bygning og konflikter i sub-regioner som Kaukasus, Ukraine / Krim, eller Balkan, og om forholdet mellem nationalisme og politisk islam eller kristen ortodoksi. Grundlagt i 1948, er vores kandidatuddannelse nu byde internationale studerende og tilbyder en unik mulighed for streng tværfaglig uddannelse i østeuropæiske studier:... [-]


Ma Europæiske Studier: Styrende Europa

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Ved Styrende Europa du studerer moderne Europa og EU. Denne et-årige program er rettet mod studerende, der er interesseret i at forstå og bidrage til europæiske og EU-anliggender. [+]

Contemporay Europa og EU Den Europæiske Studier programmet Governing Europa tilbyder: Dyb forståelse af den politiske beslutningsproces og internationale relationer i nutidens Europa og EU. En unik kombination af Politik, lovgivning, økonomi og historie. Grundig uddannelse i analytiske og kommunikative færdigheder, som er afgørende i en professionel forskning og politisk miljø, både hjemme og i udlandet. I Gældende Europa du studerer moderne Europa og EU. Denne et-årige program er rettet mod studerende, der er interesseret i at forstå og bidrage til europæiske og EU-anliggender. Governing Europa giver dig mulighed for at optrævle de forskellige politiske, juridiske, økonomiske og historiske mønstre, der påvirker moderne international styring og politik i Europa og dets grænseregioner. Programmet lærer dig at argumentere en velinformeret syn på europæiske og EU-anliggender, og giver dig den viden og analytiske færdigheder, som er afgørende i forsknings- eller politiske miljøer. Europæiske Studier på UVA Opfattelsen af ​​Europa og dets kulturer og politiske beslutningsprocesser er de primære temaer i europæiske studier ved UVA. Hvilke strukturer tidligere eller nuværende bidrage til realiseringen af ​​en politisk, juridisk og økonomisk orden? Hvordan europæere, europæiske stater og deres institutioner opfatter og præsentere sig selv? Særlig opmærksomhed er viet til Europas forhold til verden, og især til Østeuropa. De undervisere og forskere, der underviser i dette program har stor ekspertise inden for forskellige aspekter af Europa, både fortid og nutid. Eksamensbevis Gældende Europa er en akkrediteret grad program for europæiske studier. Efter en vellykket gennemførelse af dette program, vil du modtage en juridisk akkrediteret kandidatuddannelse i... [-]

Ma Europæiske Undersøgelser: EU-politik

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Holland Amsterdam

I den etårige program European Policy du studere nutidige europæiske og EU-politikker og lære at anvende din viden og færdigheder i et politisk miljø. Programmet er rettet mod studerende, der er interesseret i at forstå og bidrage til europæiske og EU-anliggender. [+]

Politiske beslutningsproces i nutidens Europa Den Europæiske Studier programmet European Policy tilbyder: Dyb forståelse af den politiske beslutningsproces og internationale relationer i nutidens Europa og Den Europæiske Union. En unik kombination af Politik, lovgivning, økonomi og praktiske færdigheder. Analytiske og kommunikative færdigheder, som er afgørende i en professionel forskning og politisk miljø, både hjemme og i udlandet. Intensiv træning i de politiske miljøer, i dedikerede færdigheder kurser og en praktikplads. I etårigt program europæisk politik du studerer nutidige europæiske og EU-politikker og lære at anvende din viden og færdigheder i et politisk miljø. Programmet er rettet mod studerende, der er interesseret i at forstå og bidrage til europæiske og EU-anliggender. Det gør det muligt for dem at optrævle de forskellige politiske, juridiske og økonomiske mønstre, der påvirker nutidens internationale politikker i Europa og EU og dets grænseregioner. Programmet giver dig den viden og analytiske færdigheder, som er afgørende i forsknings- eller politiske miljøer. Europæiske Studier på UVA Opfattelsen af ​​Europa og dets kulturer og politiske beslutningsprocesser er de primære temaer i europæiske studier ved UVA. Hvilke strukturer tidligere eller nuværende bidrage til realiseringen af ​​en politisk, juridisk og økonomisk orden? Hvordan europæere, europæiske stater og deres institutioner opfatter og præsentere sig selv? Særlig opmærksomhed er viet til Europas forhold til verden, og især til Østeuropa. De undervisere og forskere, der underviser i dette program har stor ekspertise inden for forskellige aspekter af Europa, både fortid og nutid. Eksamensbevis Europæisk politik er et akkrediteret Uddannelsen for europæiske studier. Efter en vellykket... [-]

Ma Filosofi

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Kandidatuddannelsen Filosofi er den mest omfattende af sin slags i Holland. Det dækker en bred vifte af emner og har en stærk international fokus. Programmet familiarises studerende med et eller flere delområder af filosofi, og udforsker både angelsaksisk og europæisk filosofi. [+]

Inklusiv og vidtrækkende Den Kandidatuddannelsen Filosofi er den mest omfattende af sin slags i Holland. Det dækker en bred vifte af emner og har en stærk international fokus. Programmet familiarises studerende med et eller flere delområder af filosofi, og udforsker både angelsaksisk og europæisk filosofi. Studerende får de færdigheder til at formulere, analysere og diskutere filosofiske problemer, samt at formulere og præsentere målrettede forskningsspørgsmål inden for en bredere forskningsplan. At studere filosofi ved universitetet i Amsterdam The University of Amsterdams Filosofi program er den mest omfattende af sin slags i Holland. Eleverne kan vælge kurser i filosofi fra det brede udvalg af kurser, der udbydes af Institut for Filosofi. Kurserne er grupperet under følgende emner: Den filosofiske tradition i kontekst Kritisk kulturel Teori: Kunst, kultur og medier Filosofi og Public Affairs Logik og Sprog: sind, krop og adfærd Filosofi ved UVA er højt respekteret i form af forskning og undervisning kvalitet, og blev kåret til den bedste i Nederlandene for andet år i træk i 2012-QS World University Rankings efter emne. Eksamensbevis Filosofi er et akkrediteret uddannelse. Efter en vellykket gennemførelse af dette program, vil du modtage en juridisk akkrediteret kandidatuddannelse i filosofi og titlen Master of Arts (MA). Curriculum Studerende kan kompilere deres programmer baseret på deres egne interesser, men kurser i filosofi tilføje op til 30 point skal vælges fra udvælgelsen af ​​kurser udbudt af Institut for Filosofi. Omkring to tredjedele af disse kurser bliver undervist på engelsk, og er åbne for både internationale og hollandske studerende. Uddannelsens... [-]

Ma I Bevaring Og Præsentation Af Levende Billeder

på universitet Fuldtid 18 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Den Professional kandidatuddannelsen Bevaring og Præsentation af Moving Image behandler disse spørgsmål i teori og praksis. Studerende ... [+]

MA i Bevaring og præsentation af Moving Image

 

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September

Levende billeder er en del af vores mest skattede, men også flygtig kulturarv. Samt opfange tid og sted, hukommelse og historie, de bærer et utal af andre vigtige data. Hvordan er det audiovisuelt materiale bevares for de kommende generationer, og hvordan er det bedst præsenteres i dag som en kilde til information, kultur og underholdning, til en generel eller specialiseret publikum? Den Professional kandidatuddannelsen Bevaring og Præsentation af Moving Image behandler disse spørgsmål i teori og praksis. Studerende tilbringer det første år at erhverve kritisk viden, som er iværksat i forbindelse med et praktikophold i løbet af andet år. I de seneste årtier har brugen af ​​digitale teknologier forvandlet de måder, hvorpå levende billeder produceres og forbruges. Uundgåeligt, sådan udvikling også påvirke vores audiovisuelle arv. Virkningen af ​​digitalisering på bevarelse og præsentation af levende billeder vil en fremtrædende plads i flere af programmets kurser.... [-]


MA in Heritage Studies: Archival and Information Studies

på universitet Fuldtid Deltid 12 - 18 måneder September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

[+]

Programmet tilbyder en akademisk tilgang, der dækker hele spektret af feltet, fordyber i nutidig informationsteori og praksis, træner eleverne til mangfoldigheden af ​​professionelle informationsroller og giver indsigt i både informationsteknologi og praksis samt om dens fremtidige retninger.

[-]

MA in Theology and Religious Studies: Islam in the Modern World

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

[+]

Eksamensbevis

Uddannelsens opbygning

18 point til centrale kurser 18 point for et speciale. [-]

MA in Theology and Religious Studies: Religious Diversity in Europe

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

Europe’s cultural history is characterised by religious exchange, adaptations and conflict within a global context. In this Master's programme you will explore past and present religious diversities within and beyond their European contexts. [+]

Europe’s cultural history is characterised by religious exchange, adaptations and conflict within a global context. In this Master's programme you will explore past and present religious diversities within and beyond their European contexts.

The cultural history of religious diversity

In the Master’s in Religious Diversity in Europe, you will study the religious field from a historical as well as a social scientific perspective. Taking the present day situation as a point of departure, you will reflect on religion’s multiple entanglements in history, culture, society and the individual. As such, the programme offers exciting opportunities to students who enjoy studying religious texts, traditions and practices, and theoretical issues related to religious diversity in Europe.... [-]


Ma Kunst Og Kultur: International Dramaturgi

på universitet Fuldtid 18 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Den professionelle Master i International dramaturgi er gearet til at uddanne kommende generationer af dramaturger, der vil arbejde på tværs af kulturelle, sproglige, sociale eller nationale grænser. [+]

Dual kandidatuddannelser (MA) Den professionel Master i International dramaturgi er gearet til at uddanne kommende generationer af dramaturger, der vil arbejde på tværs af kulturelle, sproglige, sociale eller nationale grænser. Arbejde i en international kulturelle og kunstneriske sfære I dag, teater og performance praksis har i stigende grad bevæget sig i retning af internationale og interkulturelle samarbejder, med festivaler og ydeevne spillesteder hosting kunstnere og grupper fra hele verden. Dramaturger skal derfor historicise, fortolke og oversætte på tværs af en bred vifte af kulturelle og kunstneriske sfærer. De forventes at demonstrere praktiske såvel som teoretiske færdigheder til kritisk at engagere potentialerne i møder inden for tværkulturelle ydeevne produktions- sammenhænge. Studerende af denne kandidatuddannelse modtager undervisning i de aspekter af kulturel fortolkning, tilpasning og mægling, som er afgørende for at arbejde i en lang række internationale, tværkulturelle sammenhænge, ​​hvad enten i eksperimentelle lille skala produktionsprocesser eller i internationale teater og performance spillesteder og grupper. Den engelske undervist kandidatuddannelse International Dramaturgi er udviklet som en reaktion på internationaliseringen af ​​det faglige område og håndterer derfor som hovedmål dannelsen af ​​internationalt opererende dramaturger. Degree Den professionelle Master i International dramaturgi er et akkrediteret Uddannelsen for Kunst og Kultur. Efter en vellykket gennemførelse af dette program, vil du modtage en juridisk akkrediteret kandidatuddannelse i kunst og kultur og titlen Master of Arts (MA). Uddannelsens opbygning Denne 18 måneders program omfatter 90 ECTS: 42 ECTS centrale kurser 30 ECTS praktik 18 ECTS kandidatspeciale Kurser Bortset fra de centrale teoretiske kurser, vil de studerende være i... [-]

Ma Kunst Og Kultur: Kunst Studier

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Holland Amsterdam

De mange teatre, gallerier, museer og koncertsteder sætte Amsterdam i hjertet af kunst og kultur i Holland. Den toårige Forskningsprogram Art Studier lader dig grave dybere ned i den del af (kunst) verden, hvor dine interesser ligger mest. [+]

Bridging kunst og forskning De mange teatre, gallerier, museer og koncertsteder sætte Amsterdam i hjertet af kunst og kultur i Holland. Den toårige Forskningsprogram Art Studier lader dig grave dybere ned i den del af (kunst) verden, hvor dine interesser ligger mest. Det er en intensiv akademisk program, der giver dig frihed til at følge din egen linje af undersøgelsen. Curriculum Studerende fremsætte et forslag forskning før starten af ​​programmet. Dette, sammen med drøftelser med programmet direktør, danner grundlag for forløbet af undersøgelsen. I forslaget forskning studerende nedskrive deres ideer til selvstudier, en afhandling, og de tre valgfag, de ønsker at tage. Valgfagene kan vælges fra programmerne Cultural Studies (Algemene cultuurwetenschappen), Kunsthistorie (Kunstgeschiedenis), Musikvidenskab (Muziekwetenschap) eller Teatervidenskab (Theaterwetenschap). Alle studerende deltage i tre centrale kurser, som giver en teoretisk baggrund i Art Studies. To ekstra spor udbydes af Research kandidatuddannelsen Art Studies: Hollandsk Golden Age Studies, udføres i samarbejde med Institut for Historie og Områdestudier, hollandske studier, og Amsterdam Centre for Golden Age Studies (ACSGA), og kunstnerisk forskning, udført i samarbejde med Gerrit Rietveld Academie og Sandberg Institute. Eksamensbevis Forsknings Kandidatuddannelsen Art Studies er et akkrediteret Uddannelsen for Kunst og Kultur. Efter en vellykket gennemførelse af dette program, vil du modtage en juridisk akkrediteret kandidatuddannelse i Kunst og Kultur og titlen Master of Arts (MA). Uddannelsens opbygning Forsknings Kandidatuddannelsen Art Studies består af 120 ECTS-point: 90 point for centrale kurser, tutorials og valgfag. 30 point for et speciale. Meritoverførsel Studerende, der viser exceptionelle løfte under en regelmæssig eller professionel kandidatuddannelse... [-]

MA Literary Studies: Comparative Literature

på universitet Fuldtid Deltid 1 år September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

[+]

Eksamensbevis

Efter en vellykket gennemførelse af dette program, vil du modtage en juridisk akkrediteret kandidatuddannelse i litteraturstudier og titlen Master of Arts (MA).

18 point for et kandidatspeciale [-]

MA Literary Studies: Literature, Culture and Society

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

[+]

Slavisk Spanish . . Eksamensbevis

Efter en vellykket gennemførelse af dette program, vil du modtage en juridisk akkrediteret kandidatuddannelse i litteraturstudier og titlen Master of Arts (MA).

Program Struktur:

[-]

MA Literary Studies: Literature and Education

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

[+]

Eksamensbevis

Efter en vellykket gennemførelse af dette program, vil du modtage en juridisk akkrediteret kandidatuddannelse i litteraturstudier og titlen Master of Arts (MA).

[-]

Ma Mellemøstlige Studier: Hebraisk Og Jødiske Studier

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Kandidatuddannelsen hebraisk og jødiske studier fokuserer på jødisk kultur og intellektuelle liv fra antikken til i dag. Det giver de studerende mulighed for at erhverve en grundig specialisering inden for deres valg. [+]

Den Kandidatuddannelsen hebraisk og jødiske Studies fokuserer på jødisk kultur og intellektuelle liv fra antikken til i dag. Det giver de studerende mulighed for at erhverve en grundig specialisering inden for deres valg. Efter en generel teoretisk og metodisk seminar, vil hver elev tage tutorials og / eller valgfag i emner relateret til hans / hendes ønskede område af ekspertise. De studerende sammen med undersøgelsen rådgiver og vejledere udarbejder deres egen bane. Personalet deltager i programmet dækker en bred vifte af emner, perioder og tilgange: andet tempel periode og gamle rabbinsk jødedom, middelalderlig kultur, med særlig vægt på filosofi og historie til de videnskaber, tidlig moderne og moderne kulturelle og intellektuelle historie (herunder Amsterdams jødisk fortid), bog historie, Moderne hebraisk og israelsk litteratur og kultur, og jiddisch studier. Hvorfor studerer hebraisk ved universitetet i Amsterdam? Programmet ligger i en by rig på jødisk liv og infrastruktur. Lokale institutioner omfatter Bibliotheca Rosenthaliana, ETS Haim / Livraria Montezinos, det jødiske Historiske Museum og den kommunale arkiv. Sammen universitetet i Amsterdam og disse institutioner vært omfattende samlinger, der spænder fra primære kilder til moderne videnskabelig litteratur og materielle objekter. Vi opretholder gode forbindelser med andre afdelinger inden for universitetet samt andre akademiske og jødiske institutter, hvor studerende kan finde yderligere ekspertise. Takket være medarbejdernes nationale og internationale netværk, de fleste kandidater finder job i deres område af ekspertise. Eksamensbevis Mex Mellemøstlig Studies er et akkrediteret grad kandidatuddannelsen. Efter en vellykket afslutning af det hebraiske og jødiske Studies specialisering, vil du modtage en juridisk... [-]

Ma På Engelsk

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Med en bachelor i engelsksprog og kultur kan du yderligere specialisere dig i engelsksprog og litteratur inden for følgende tre kandidatuddannelser, hver med et andet fokus. [+]

Fire måder at specialisere sig på engelsk

Med en bachelor i engelsksprog og kultur kan du yderligere specialisere dig i engelsksprog og litteratur inden for følgende tre kandidatuddannelser, hver med et andet fokus.

Lingvistik: Sprog og uddannelse

Kandidatuddannelsen Sprog og uddannelse giver de studerende mulighed for at studere sprogbrug og fremmedsprog undervisning og læring inden for de institutionelle pædagogiske rammer.

Lingvistik: Sprog og Samfund

I en verden med globalisering kræves et indgående kendskab til europæiske sprog for interkulturel erhvervskommunikation. Selvom den globale engelsk kan tjene som lingua franca i internationale kontakter, i mange situationer et indgående kendskab til brugen af ​​modersmål forretningspartneren kan være meget frugtbart.... [-]


Ma På Fransk

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Med en bachelor i fransk sprog og kultur kan du yderligere specialisere dig i fransk sprog og litteratur inden for de følgende tre kandidatuddannelser, hver med et andet fokus. [+]

Fire måder at specialisere sig på fransk

Med en bachelor i fransk sprog og kultur kan du yderligere specialisere dig i fransk sprog og litteratur inden for de følgende tre kandidatuddannelser, hver med et andet fokus.

Lingvistik: Sprog og uddannelse

Kandidatuddannelsen Sprog og uddannelse giver de studerende mulighed for at studere sprogbrug og fremmedsprog undervisning og læring inden for de institutionelle pædagogiske rammer.

Lingvistik: Sprog og Samfund

I en verden med globalisering kræves et indgående kendskab til europæiske sprog for interkulturel erhvervskommunikation. Selvom den globale engelsk kan tjene som lingua franca i internationale kontakter, i mange situationer et indgående kendskab til brugen af ​​modersmål forretningspartneren kan være meget frugtbart.... [-]


Master Of Arts (MA) I Almindelighed Lingvistik

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

Generel lingvistik er studiet af de universelle egenskaber af sprog som de manifesterer sig i sproget systemet, sproget kapacitet individuelle ... [+]

Master of Arts (MA) i General Lingvistik

 

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September

Generel lingvistik er studiet af de universelle egenskaber af sprog som de manifesterer sig i sproget systemet, sproget kapacitet individuelle brugere sprog, brug af sproget i forskellige sociale omstændigheder, og anvendelsen af ​​sprogkundskaber i teknologiske miljøer. UVA har anerkendte specialister inden for alle disse områder og tilbyder uddannelse gennem et integreret program, som departementerne sprogteknologi, Fonetik, Psykolingvistik og sprog Patologi, Second Language Acquisition, Sign Lingvistik og Teoretisk Lingvistik. Bemærk, at dette ikke er et program i Anvendt Lingvistik!... [-]


Master Of Arts (MA) I Det Vestlige Esoterismen

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

Kandidatuddannelsen vestlige Esoterik fokuserer på den kritiske historiske og analytisk undersøgelse af esoteriske bevægelser i den vestlige kultur. Mod ... [+]

Master of Arts (MA) i det vestlige Esoterik

 

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September

Kandidatuddannelsen vestlige Esoterik fokuserer på den kritiske historiske og analytisk undersøgelse af esoteriske bevægelser i den vestlige kultur. På baggrund af den gnostiske og hermetiske strømninger senantikken og historien om de såkaldte okkulte videnskaber "(især astrologi, alkymi, magi), er opmærksomhed fokuseret særligt på genoplivning af hermetiske filosofi i den tidlige renæssance, den så -kaldet 'okkult filosofi' og dens senere udløbere (alkymi, Paracelsianism og Rosenkreuzerne). Desuden giver programmet også behørigt hensyn til jødiske og kristne Kabbalah og bevægelserne i den forbindelse, samt teosofiske og illuministiske strømninger, og de forskellige former for okkultisme og beslægtede bevægelser i det nittende og tyvende århundrede, herunder New Age bevægelsen .... [-]


Master Of Arts (MA) I Europæiske Studier: Identitet Og Integration

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Kandidatuddannelsen europæiske studier: Identitet og integration giver indblik i forskellige aspekter af den europæiske identitet og processen med ... [+]

Master of Arts (MA) i europæiske studier: Identitet og integration

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September

Kandidatuddannelsen europæiske studier: Identitet og integration giver indblik i forskellige aspekter af den europæiske identitet og den europæiske integrationsproces. Studerende undersøge Europa og udviklingen af ​​den europæiske idé, og til gengæld spore grundlæggelsen af ​​Den Europæiske Union. Ved at udforske de grænser, billeder og politikker i Europa, tager programmet sigte at give de studerende et indgående kendskab til moderne europæisk historie, kultur og integration.

 

 

Curriculum

... [-]

Master Of Arts (MA) I Holocaust- Og Folkedrabsstudier

på universitet Fuldtid Deltid 1 år September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

Kandidatuddannelsen Holocaust og Folkedrabsstudier er unik i Holland. Kurserne er leveret af det nye Center for Holocaust og ... [+]

Master of Arts (MA) i Holocaust og Folkedrabsstudier

 

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September

Ordet folkemord straks fremkalder billeder af massemordet på jøder under Anden Verdenskrig. Men der er flere tyvende århundredes eksempler på folkedrab: under Første Verdenskrig, blev armeniere systematisk forfulgt og myrdet, og senere under borgerkrigen i Rwanda tutsier og moderate hutuer blev også ofre for folkedrab. Er denne form for ødelæggelse et typisk fænomen som følge af det tyvende århundredes folkedrabsideologi? Programmet Holocaust og Folkedrabsstudier, som er en del af MA i historie, forsøg på at udforske dette spørgsmål.

... [-]

Master Of Arts (MA) I I Historien: American Studies

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

Kandidatuddannelsen Amerikanske Studier udforsker historien om USA til at forstå, hvad der er specifikt amerikanske om dette samfund og kultur ... [+]

Master of Arts (MA) i i historie: American Studies

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September

For næsten 70 år i USA har været den dominerende globale magt. Kandidatuddannelsen Amerikanske Studier udforsker historien om USA til at forstå, hvad der er specifikt amerikanske om dette samfund og kultur, som samtidig har sådan en global appel og enorme militære magt. Den Amerikanske Studier program på universitetet i Amsterdam er tværfaglig i sin tilgang, der kombinerer historie og samfundsvidenskab. Mens programmet altid har betragtet USA fra et internationalt og komparativt perspektiv, er det for nylig blevet udvidet til at omfatte en ny globalt perspektiv. Centrale temaer i programmet er: amerikansk demokrati, amerikansk-europæiske diplomatiske og militære relationer, den amerikanisering af Europa, og påstande om amerikansk kulturel imperialisme.... [-]


Master Of Arts (MA) I I Medierne Og Kultur: Filmvidenskab

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Kandidatuddannelsen i Filmvidenskab ved universitetet i Amsterdam har til formål at træne de studerende til kritisk og kreativt samarbejde med så vigtige skift i film ... [+]

Master of Arts (MA) i i Medier og Kultur: Filmvidenskab

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September

Kandidatuddannelsen i Filmvidenskab ved universitetet i Amsterdam har til formål at træne de studerende til kritisk og kreativt samarbejde med så vigtige skift i film og filmkultur. Programmet tilbyder et indgående kendskab i forskellige forskningsområder, der spænder fra film filosofi, arkæologi medier og kulturel hukommelse til spørgsmål om transnationale og globale audiovisuelle praksis. Studerende har privilegeret adgang til historiske kilder og film samlinger. Internationalt anerkendte film lærde udpeges som fakultet og gæsteforelæsere. Undervisning i programmet er stærkt informeret af den måde, filmen undervises internationalt, navnlig i USA, Storbritannien og Frankrig, hvilket giver eleverne mulighed for at holde sig ajour med bredere udvikling på området. * Bemærk kandidatuddannelsen Filmvidenskab er ikke en Master i Film Production.... [-]


Master Of Arts (MA) I Kunst Og Kultur: Komparativ Kulturanalyse

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

Den Kandidatuddannelse Comparative Cultural Analysis er dedikeret til at undersøge, hvordan globaliseringen har øget tværs interkulturelle former for litteratur og kunst. Hvad en kultur identificerer som en dialog med en anden kultur er en til tider frugtbart og til tider konfliktfyldt, men altid produktive øjeblik, der afslører, at nogen "kultur" er en selvstændig historisk eller geografisk enhed. [+]

Udforskning kultur i bredeste forstand Den Kandidatuddannelse Comparative Cultural Analysis er dedikeret til at undersøge, hvordan globaliseringen har øget tværs interkulturelle former for litteratur og kunst. Hvad en kultur identificerer som en dialog med en anden kultur er en til tider frugtbart og til tider konfliktfyldt, men altid produktive øjeblik, der afslører, at nogen "kultur" er en selvstændig historisk eller geografisk enhed. Ved hjælp af tværfaglige begreber og genstande, kurset foreslår at udforske dialogerne mellem og derfor (selv) omdefinering af kulturelle fænomener, med særlig vægt på spørgsmål om mobilitet og identitet byggeri. Eksamensbevis Sammenlignende Kulturanalyse er et akkrediteret grad program for Kunst og Kultur. Efter en vellykket gennemførelse af dette program, vil du modtage en juridisk akkrediteret kandidatuddannelse i Kunst og Kultur og titlen Master of Arts (MA). Curriculum De professorer og forskere, der indgår i dette program har alle meget forskellige forskningsområder. Spørgsmål vedrørende programmet litteratur er kombineret med et bredere perspektiv fra forskellige fag som kulturhistorie, psykoanalyse og æstetik, filosofi og æstetik, antropologi og interkulturel bevidsthed, intermedialitet og kønsstudier. Uddannelsens opbygning Den Kandidatuddannelse Comparative Cultural Analysis omfatter 60 ECTS-point: - 42 point for kurser - 18 point for en afhandling Speciale Specialet rapporter om forskning, der udføres af den studerende under opsyn af to ansatte faglige involveret i programmet. Emnet for specialet skal være gensidigt aftalt mellem studerende og faglige vejleder (e). [-]

Master Of Arts (MA) I Kunst Og Kultur: Kulturanalyse (ved Forskning)

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Siden sin begyndelse i 2001 Forskning kandidatuddannelsen Cultural Analysis har hurtigt fået en førende ry i feltet og er konstant tiltrækker et stigende antal højt niveau ansøgere fra hele verden. [+]

Et tværfagligt analyse af kultur Siden sin begyndelse i 2001 Forskning kandidatuddannelsen Cultural Analysis har hurtigt fået en førende ry i feltet og er konstant tiltrækker et stigende antal højt niveau ansøgere fra hele verden. Programmet er dedikeret til tværfaglig analyse af kulturen som helhed. Kulturelle fænomener som kunstværker og litteratur, biograf og nye medier, populærkultur, samt social tro og værdisystemer undersøges og analyseres. Der lægges vægt på tekstuelle, visuelle og historiske detaljer i forbindelse med de sociale, politiske eller æstetiske bevægelser, der ligger til grund for dem. Deres stiltiende normativitet og de måder, hvorpå identitet, forskel og anderledeshed der forhandles på tværs af kulturelle spektrum er i tvivl. At studere Kulturanalyse ved universitetet i Amsterdam The University of Amsterdams (UVA) Kulturanalyse forskningsprogram er enestående i Holland og en af ​​de førende programmer af sin art i hele verden. Dens pensum afspejler forskningsaktiviteter i Amsterdam School for Kulturanalyse (ASCA). Eksamensbevis Kulturel analyse er en akkrediteret grad program for Kunst og Kultur. Efter en vellykket gennemførelse af dette program, vil du modtage en juridisk akkrediteret kandidatuddannelse i Kunst og Kultur og titlen Master of Arts (MA). Curriculum Den Forskning Master i Cultural Analysis forbereder deltagerne til indrejse i en beslægtet ph.d.-uddannelse. Selve programmet er dedikeret til det tværfaglige undersøgelse og analyse af moderne kultur. Det søger at forbedre analytiske evner og uddanne de studerende til at udforske en fagområde og genstand for undersøgelse, er ikke nødvendigvis udledes fra eller reduceres til disciplinære traditioner. Uddannelsens opbygning Forsknings Kandidatuddannelsen Cultural Analysis omfatter 120... [-]

Master Of Arts (MA) I Kunst Og Kultur: Kunstnerisk Forskning (ved Forskning)

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Forsknings Kandidatuddannelsen Kunstnerisk forskning søger at danne en bro mellem kunst og standard videnskabelig forskning ved at tilbyde indsigt i og træning ... [+]

Master of Arts (MA) i Kunst og Kultur: Kunstnerisk Forskning (af Research)

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September

Forsknings Kandidatuddannelsen Kunstnerisk forskning søger at danne en bro mellem kunst og standard videnskabelig forskning ved at tilbyde indsigt i og uddannelse i nye former for forskning. Disse nye former et alternativ til de eksisterende tilgange, og understreger anvendt, praktisk forskning i modsætning til grundlæggende, teoretisk forskning. Forsknings Master i Artistic Research tager en eksperimenterende tilgang til både specifikke kunstgenstande og bredere kunstneriske koncepter og åbner dem op til fortolkning. Emner og strategier er relevante for nuværende videnskabelige debatter og nutidige kunstneriske praksis formular centrale komponenter i programmet.... [-]


Master Of Arts (MA) I Kunst Og Kultur: Kunststudier (ved Forskning)

på universitet Fuldtid 12 - 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

De mange teatre, gallerier, museer og koncertsteder sætte Amsterdam i hjertet af kunst og kultur i Nederlandene.De to årigt forskningsprogram Art Studies lader [+]

Master of Arts (MA) i Kunst og Kultur: Kunst Studies (af Research)

 

Starter i: september

Undervisningssprog: Engelsk

De mange teatre, gallerier, museer og koncertsteder sætte Amsterdam i hjertet af kunst og kultur i Nederlandene. De to årigt forskningsprogram Art Studies kan du grave dybere ind i den del af (kunst) verden, hvor dine interesser ligger mest. Det er en intensiv akademisk program, der giver dig frihed til at følge din egen linje af undersøgelsen.

The Research Master 's program Art Studies omfatter to specialiseringer:

• Kunstnerisk Forskning;

• Golden Age Studies.

 

Uddannelsens opbygning ... [-]


Master Of Arts (MA) I Kunst Og Kultur: Musikvidenskab

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Kandidatuddannelsen Musikvidenskab fokuserer på interkulturel musik på tværs af en bred vifte af emner, herunder verdensmusik, nutidige udtryk for ... [+]

Master of Arts (MA) i Kunst og Kultur: Musikvidenskab

 

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September

Kandidatuddannelsen Musikvidenskab fokuserer på interkulturel musik på tværs af en bred vifte af emner, herunder verdensmusik, nutidige udtryk for musik, vestlig klassisk musik af alle perioder, musikteori, kognition, kultur musikvidenskab, musikteori, opførelsespraksis, pop og jazz. Programmet er rettet mod at give en bred forståelse af en bestemt område af musikvidenskab, og tillader de deltagende studerende frihed til at gennemføre yderligere forskning i deres valgte fagområde, såsom musik af Indien eller udviklingen af ​​moderne tyvende århundrede kompositioner.... [-]


Master Of Arts (MA) I Kunst Og Kultur: Teater Studier

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Aspekter af teater og performance er allestedsnærværende i dagens globale samfund. Det er derfor vigtigt at undersøge teater i bredeste forstand ... [+]

Master of Arts (MA) i Kunst og Kultur: Teatervidenskab

 

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September

Aspekter af teater og performance er allestedsnærværende i dagens globale samfund. Det er derfor vigtigt at undersøge teater i bredeste forstand af ordet, ikke kun som en del af den nationale (hollandsk) kultur, men også som et kulturelt fænomen i øjeblikket undergår en proces med globaliseringen. Kandidatuddannelsen Teatervidenskab ved universitetet i Amsterdam tilbyder en bred vifte af muligheder for at erhverve indsigt i processer teatralske skabelse og perception, samt aspekter af teatralske både inden for og på tværs af kulturer. Kurserne er organiseret omkring fem temaer: Teater og Globalisering, teater og historie, Teater og Samfund, Teater Analysis, og Performance og Performativity.... [-]


Master Of Arts (MA) I Lingvistik (ved Forskning)

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Forsknings Kandidatuddannelsen Lingvistik giver de studerende mulighed for at specialisere sig i en bred vifte af sproglige sub-discipliner. Derudover er det ... [+]

Master of Arts (MA) i lingvistik (af Research)

 

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September

Forsknings Kandidatuddannelsen Lingvistik giver de studerende mulighed for at specialisere sig i en bred vifte af sproglige sub-discipliner. Desuden vier seriøs opmærksomhed på metodespørgsmål, og sigter mod teorien dannelse gennem analyse af store datasæt. Alle kurser bliver undervist på engelsk eller, i tilfælde af sprogspecifikke fag, i den givne sprog.

 

At studere lingvistik ved University of Amsterdam

Universitetet i Amsterdam er hjemsted for specialister i alle de vigtige delområder af lingvistik.

Forsknings Kandidatuddannelsen Lingvistik koordineres af Amsterdam Center for Sprog og Kommunikation (ACLC) og Institut for Logic, sprog og Computing. Programmet udnytter dette potentiale ved at dække en lang række områder, herunder: forskning i Creole undersøgelser, diskursanalyse, funktionel grammatik, generative grammatik, sprog og tale udvikling og patologi, sprog typologi, sproglig variation og forandring, fonetik, andetsprogstilegnelse, semantik og tegn lingvistik. Universitetet er rig i forhold til de sprog og sprogfamilier dækket i sproglig forskning og undervisning. Lingvistik seminarer undervises på arabisk, hollandsk (herunder hollandsk som andetsprog), engelsk, fransk, tysk, græsk (Klassisk og moderne), italiensk, latin, Skandinavisk, slaviske og spansk. En generel karakteristik af den sproglige forskning på UVA er fokus på teori-dannelse gennem analyse af store datasæt. ... [-]

Master Of Arts (MA) I Litterære Studier (ved Forskning)

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Litteratur giver os muligheder for at opleve verdener ud over vores egne forhold og situation. Litteratur er altid større end de fortolkninger det inspirerer ... [+]

Master of Arts (MA) i litterære Studier (af Research)

 

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September

Litteratur giver os muligheder for at opleve verdener ud over vores egne forhold og situation. Litteratur er altid større end de fortolkninger det inspirerer i os og udfordrer os til at møde teksten ved at udvide vores egen referenceramme. I dette program litteratur studeres som et kulturelt og historisk mangfoldigt felt, som et historisk praksis og som en historisk skiftende kanon. Ved at studere litteratur som et interkulturelt fænomen, kurset vedtager en komparativ synsvinkel. Forsknings Kandidatuddannelsen Literary Studies tilbyder en teoretisk og historisk orienteret undersøgelse af mangfoldigheden og diakrone kompleksitet litteratur.... [-]


Master Of Arts (MA) I Nye Medier Og Digital Kultur

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Kandidatuddannelsen New Media og Digital Kultur er beregnet til studerende, der er interesseret i at bidrage til rettidig diskurs omkring kritisk ... [+]

Master of Arts (MA) i New Media og Digital Kultur

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September

Kandidatuddannelsen New Media og Digital Kultur er beregnet til studerende, der er interesseret i at bidrage til rettidig diskurs omkring kritisk medieteori. Det bygger på den banebrydende nye medier scene, med vægt på studiet af Internet kultur. Eleverne får et indgående kendskab til nye medier teori, set fra perspektiverne for medier arkæologi, materialistiske og andre kritiske traditioner, og anvendes på sådanne emner som blogging, locative medier, netværk og protokol.

 

 

Uddannelsens opbygning

Kandidatuddannelsen New Media og Digital Kultur omfatter 60 ECTS-point:... [-]


Master Of Arts (MA) I Teologi Og Religiøse Studier (forskning Ma)

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Fokus for Research kandidatuddannelsen religiøse studier er på religiøs mangfoldighed i den vestlige verden: forskelle inden religioner, forskellene mellem ... [+]

Master of Arts (MA) i teologi og religiøse studier (Research MA)

 

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September

Fokus for Research kandidatuddannelsen religiøse studier er på religiøs mangfoldighed i den vestlige verden: forskelle inden religioner, forskelle mellem religioner, og nye fænomener som radikal individualisering der Programplacering det religiøse landskab. Programmet ikke kun studerer officielle doktriner og etablerede traditioner og institutioner, men også giver behørigt hensyn til hele spektret af religiøs erfaring og praksis i de vestlige samfund.

 

 

Curriculum

Forsknings Kandidatuddannelsen religiøse studier bestræber sig på at integrere seminarer, selvstudier og forskning. Kurserne er relateret til lærerstaben forskning, og de studerende kan deltage i forskningsaktiviteter iværksat af personale. De kan specialisere sig i en social videnskab, litterær eller historisk spor, og kan også vælge at fokusere på en bestemt religion gennem valgfag og tutorials.... [-]


Master Of Arts (MA) I Teologi Og Religiøse Studier: Religiøse Studier

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

Kandidatuddannelsen religiøse studier tilbyder spændende muligheder til studerende, der nyder at studere religiøse tekster, traditioner og praksis, og ... [+]

Master of Arts (MA) i teologi og religionsvidenskab: Religiøse Studier

 

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September

Kandidatuddannelsen religiøse studier giver spændende muligheder for studerende, der nyder at studere religiøse tekster, traditioner og praksis og teoretiske spørgsmål i forbindelse med religiøs mangfoldighed. Programmet har et stærkt fokus på de historiske rødder religiøs pluralisme i Europa og Middelhavsområdet generelt og på de mange former for religion, der opstod inden for de europæiske samfund. Kurser udbydes der vedrører jødisk, kristen og islamiske tekster og traditioner, samt esoterisk og "hedenske" strømninger fra antikken til i dag. Som en del af programmet, kan de studerende vælge specialisering Gammel og Ny Testamente, som tilbyder en bred vifte af kurser, der dækker den hebraiske bibel og Det Nye Testamente, jødisk litteratur fra andet tempel Periode og tidlig Rabbinic Periode og tidlig kristen litteratur. Specialiseringen fokuserer på de historiske og litterære sammenhænge, ​​som Bibelen tog form, samt den rige historie om sin fortolkning i forskellige tidspunkter og situationer. Studerende kan også vælge specialisering religiøse traditioner i Europa, som har et stærkt fokus på de historiske rødder religiøs pluralisme i Europa og Middelhavsområdet generelt samt på de mange former for religion, der opstod inden for de europæiske samfund... [-]


Master Of Arts I Arkæologi: Arkæologi Nordlige Vesteuropa

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Den Kandidatuddannelsen Arkæologi af Nordvesteuropa dækker perioden fra yngre jernalder til tidlig moderne tid. De to specialiseringer i dette program er: - Yngre jernalder og romersk arkæologi i Nordvesteuropa. - Middelalder- og Early Modern Archaeology. [+]

Uddannelse og forskning forbundne Den Kandidatuddannelsen Arkæologi af Nordvesteuropa dækker perioden fra yngre jernalder til tidlig moderne tid. De to specialiseringer i dette program er: - Yngre jernalder og romersk arkæologi i Nordvesteuropa. - Middelalder- og Early Modern Archaeology. Begge specialiseringer tæt forbinde med den nuværende forskning i Nederlandene i almindelighed og byen Amsterdam i særdeleshed. ACasa: Arkæologi i Amsterdam Fra september 2012 vil universitetet i Amsterdam (UVA) og VU University Amsterdam (VU) tilbyder en fælles masteruddannelse i arkæologi via Amsterdam Centre for Ancient Studier og Arkæologi (aCasa). Denne samling af ressourcer betyder, at du vil få valget mellem forskellige kursus pakker, samt mulighed for specifikt at forberede dig til en professionel karriere, det være sig i kommerciel arkæologi, arkæologi politik eller akademisk forskning. Du vil gå til foredrag på både UVA og køretøjsenheden. En foredragsholder taler: Prof. Jerzy Gawronski, Leder af arkæologi opdeling af Monumenter og arkæologi Præsidium byen Amsterdam, og professor i arkæologi ved aCasa: "Opførelsen af ​​Nord / Syd metrolinje giver arkæologerne at tilegne sig ny viden om historien af ​​Amsterdam. Den dybde, som er gravet, og det sted, hvor floden Amstel engang løb, gør udgravningerne unik. Arkæologer udgraver tusindvis af historiske genstande fra byggepladsen på daglig basis. " Eksamensbevis Arkæologi af Northwestern Europe er en akkrediteret grad program for Arkæologi. Efter en vellykket gennemførelse af dette program, vil du modtage en juridisk akkrediteret kandidatgrad i arkæologi og titlen Master of Arts (MA). Curriculum Programmet giver stor opmærksomhed på emner som afvikling arkæologi, arkæologi af kult sites... [-]

Master Of Arts I Arkæologi: Landskab Og Kulturarv

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Kandidatuddannelsen Arkæologi: Landskab og Kulturarv er ikke fast til geografiske eller kronologiske grænser, men omhandler tematisk med arkæologiske landskaber og arkæologiske arv i mange forskellige samfund. [+]

Overskride grænser Den Kandidatuddannelsen Arkæologi: Landskab og Kulturarv er ikke fast til geografiske eller kronologiske grænser, men behandler tematisk med arkæologiske landskaber og arkæologiske arv i mange forskellige samfund. Inden programmet studerende kan vælge specialisering Landskab Arkæologi eller arkæologiske arv. Studerende vil i begge specialer erhverve begrebsmæssig viden om landskaber og arkæologiske rester i deres moderne omgivelser, med fokus på arv ledelse og politik. ACasa: Arkæologi i Amsterdam Fra september 2012 vil universitetet i Amsterdam (UVA) og VU University Amsterdam (VU) tilbyder en fælles masteruddannelse i arkæologi via Amsterdam Centre for Ancient Studier og Arkæologi (aCasa). Denne samling af ressourcer betyder, at du vil få valget mellem forskellige kursus pakker, samt mulighed for specifikt at forberede dig til en professionel karriere, det være sig i kommerciel arkæologi, arkæologi politik eller akademisk forskning. Du vil gå til foredrag på både UVA og køretøjsenheden. En foredragsholder taler: Dr Gert Jan van Wijngaarden, Lektor i Mediterranean Archaeology på aCasa: »Alle de arkæologiske feltarbejde inden aCasa gennemføres i tæt samarbejde med lokale arkæologiske tjenester. For eksempel vores projekt på Zakynthos i Grækenland omfatter udgravninger, feltundersøgelser, telemåling og interviews med lokale beboere. Ligesom de øvrige projekter, er det et perfekt træningsområde for de studerende på forskellige niveauer og interesser. " Eksamensbevis Landskab og kulturarv er et akkrediteret grad program for Arkæologi. Efter en vellykket gennemførelse af dette program, vil du modtage en juridisk akkrediteret kandidatgrad i arkæologi og titlen Master of Arts (MA). Curriculum Kandidatuddannelsen Arkæologi: Landskab og kulturarv består af to specialiseringer: Landskab Arkæologi... [-]

Master Of Arts I Arkæologi: Middelhavet Arkæologi

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Kandidatuddannelsen Mediterranean Archaeology interlinks med de lange, men meget aktuelle, disciplinære traditioner UVA og VU University, som ... [+]

Master of Arts i Arkæologi: Mediterranean Archaeology

 

Starter i: September

Undervisningssprog: Engelsk

Kandidatuddannelsen Mediterranean Archaeology interlinks med de lange, men meget aktuelle, disciplinære traditioner UVA og VU University, som omfatter opmærksomhed for studiet af grundlaget for arkæologi, genstande og - for interaktion og tilslutning - også skabere og brugere. En delt styrke UVA og køretøjsenheden er deres lange tradition for at udføre forskning i Middelhavsområdet. Dette kan ses af den store mængde af feltarbejde projekter i Italien og Grækenland, samt museets samlinger i Allard Pierson Museum.

 

 

Curriculum... [-]


Master Of Arts I Klassikere Og Gamle Civilisationer: Gamle Undersøgelser

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

De centrale kurser i programmet er "Store Debatter i gamle historiske Studier I og II", som begge introducere de studerende til nogle af de mest relevante debatter inden for feltet, og tage behørigt hensyn til tværfaglig forskning. [+]

Transcending faggrænser Næppe et enkelt spørgsmål om oldtidens samfund eller kultur kan løses, hvis man begrænser beviser til enten skriftlige kilder eller arkæologisk materiale. Derfor er Master i Ancient Studies er udformet som et tværfagligt program. Det tilbyder en unik kombination af historiske, litterære og arkæologiske metoder fra den studerende kan foretage et valg. Desuden er det muligt at specialisere sig i oldtidens filosofi eller religion, og studiet af et af de klassiske sprog eller Neo-assyriske og Neo-babylonske kan indgå i programmet. Store Debatter i Ancient historiske studier De centrale kurser i programmet er 'Store Debatter i gamle historiske studie I og II', Som begge introducere de studerende til nogle af de mest relevante debatter inden for feltet, og tage behørigt hensyn til tværfaglig forskning. Afhængigt af dine interesser, kan du specialisere sig i Ancient History, Arkæologi, Ancient Thought og religion, latin eller græsk sprog og kultur, samt mesopotamiske sprog og kultur fra det første årtusinde f.Kr.. Valgfag beskæftige sig med temaer som den græske kultur i Imperial Rom, City Life i Romerriget eller Imagining det guddommelige i kontekst. Det er også muligt at inkludere valgfrie kurser fra kandidatuddannelser Arkæologi, Ancient History og Classics. ACasa: Klassikere og gamle civilisationer i Amsterdam Fra september 2012 vil kandidatuddannelser Arkæologi og Classics og gamle civilisationer gives i fællesskab af VU University Amsterdam (VU) og universitetet i Amsterdam (UVA) via Amsterdam Centre for Ancient Studier og Arkæologi (aCasa). Gennem dette partnerskab, begge universiteter er i stand til at levere den bredeste undervisningspakke Holland har... [-]

Master Of Arts I Klassikere Og Gamle Civilisationer: Oldtidshistorie

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

Den Kandidatuddannelse oldtidshistorie er specielt udviklet til studerende, der ønsker at afsætte det meste af deres Master studier til historien om Middelhavet og Vest asiatiske verdener under antikken. [+]

Middelhavet og vest asiatiske verdener under antikken Den Kandidatuddannelse oldtidshistorie er specielt udviklet til studerende, der ønsker at afsætte det meste af deres Master studier til historien om Middelhavet og Vest asiatiske verdener under antikken. Mens vores første tanker går til BA i historie, studerende med bachelor i græske og latinske sprog og kulturer, gamle kulturer og Arkæologi er også velkommen til at deltage. På grund af den brede vifte af uddannelser, der tilbydes af aCasa (Amsterdam Centre for Ancient Studier og arkæologi), er det muligt at udvikle sig selv som en dygtig historiker antikken. Store Debatter i Ancient historiske studier Programmet Ancient History består af to centrale moduler: "Great Debatter i gamle historiske studie I og II«, som begge introducere de studerende til nogle af de vigtigste debatter i disciplin og tage behørigt hensyn til tværfaglig forskning. Modulerne afsluttes med en afløsningsopgave. Eleverne kan vælge mellem to specialiseringer: 'Øst-vest Konfrontationer"Og"Religion og kultur'. Som en del af disse specialer, kan vælges forskellige moduler, såsom "Konfrontation mellem græske og mesopotamiske kulturer", "Græske eliter under kejserlige gange« (begge VU), 'Fremkomsten af ​​kristendommen "og" Den romerske by "(UVA) . Disse foredrag perfekt overbringe den ekspertise af det akademiske personale. Bortset fra det førnævnte, er det også muligt at tage valgfrie moduler fra kandidatuddannelser Arkæologi, Gamle Undersøgelser og Classics. ACasa: Klassikere og gamle civilisationer i Amsterdam Fra september 2012 vil kandidatuddannelser Arkæologi og Classics og gamle civilisationer gives i fællesskab af VU University Amsterdam (VU) og universitetet i Amsterdam (UVA) via Amsterdam Centre for... [-]

Master Of Arts I Tv Og Cross-media Kultur

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Kandidatuddannelsen i fjernsyn og Cross-Media Culture giver de studerende en dybdegående viden i moderne cross-media kultur, set ... [+]

Master of Arts i fjernsyn og Cross-Media Culture

 

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September

Kandidatuddannelsen i fjernsyn og Cross-Media Culture giver de studerende en dybdegående viden i moderne cross-media kultur, set fra historiske, teoretiske og kritiske perspektiver, og anvendes på emner som:

forholdet mellem private og offentlige, politisk organ af publikum og brugere, økonomiske og teknologiske sammenhænge for kulturel produktion, æstetiske former mellem fortælling og grænseflade, populære og faglige viden produktion gennem medierne.

Programmet ikke træne dig i at producere medieindhold. Det vil i stedet lære dig at identificere de vigtigste dynamik i vores mediekultur og hvordan at begrebsliggøre dem på en kritisk og meningsfuld måde. Dette vil give dig mulighed for at deltage i de igangværende debatter og give relevant input til kulturelle, politiske eller industrielle bestræbelser vedrørende mediekultur.... [-]


Mester I Lingvistik: Sprog Og Uddannelse

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

Kandidatuddannelsen Sprog og Uddannelse udforsker sprog fra en acquisitional, pragmatisk og pædagogisk perspektiv. Det giver de studerende med viden og færdigheder inden for institutionelle sprogindlæring og sprog pædagogik. [+]

Den Kandidatuddannelsen Sprog og uddannelse udforsker sprog fra en acquisitional, pragmatisk og pædagogisk perspektiv. Det giver de studerende med viden og færdigheder inden for institutionelle sprogindlæring og sprog pædagogik. Betydningen af ​​L2 læring og undervisning Høj kvalitet L2 uddannelse er af afgørende betydning i en verden, hvor kontakt mellem mennesker fra forskellige dele af verden for forretnings- og rekreative formål er blevet hver dag rutine. I modsætning til mange andre europæiske lande, Nederlandene har en rig tradition i L2 læring og undervisning. Forskning viser imidlertid, at hollandske folk ofte overvurderer deres L2 færdigheder. Hvis hollænderne og deres europæiske kolleger, ønsker at holde trit i en globaliseret økonomi, vil de nødt til betydeligt udvide og forbedre deres sprogkundskaber. Ambitionen af ​​medlemslandene i Den Europæiske Union (og af den hollandske regering), at alle borgere bør tale to fremmedsprog på et (høj) mellemniveau giver anledning til en række vigtige spørgsmål. Er dette et realistisk mål? Hvilke pædagogiske strategier vil sikre, at flere mennesker lære flere sprog på et højere niveau? I hvilken alder bør vi begynde at undervise fremmedsprog i skolen? Hvordan tager vi det voksende antal børn i betragtning, hvis første sprog ikke er den institutionelle sprog, der anvendes i skolen? i MA Program Sprog og uddannelse udbydes af universitetet i Amsterdam fokuserer vi på disse spørgsmål og andre. Programmet er sat op til sprogstuderende på forskellige sprog og sproggrupper (engelsk, tysk, fransk, italiensk, Skandinavisk, slaviske, spansk), der er interesseret i sprogbrug og sprogindlæring i en uddannelsesmæssig sammenhæng. Sprog og Uddannelse på... [-]

Mester I Litterære Studier: Engelsk Litteratur Og Kultur

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Holland Amsterdam

Kandidatuddannelsen litteraturstudier: engelsk litteratur og kultur henvender sig til studerende, hvis interesser og faglige baggrunde er i litterære studier og europæisk kultur i bred forstand, men især engelsk litteratur og kultur, samt Verdenslitteratur på engelsk. [+]

Engelsk litteratur fra et bredt perspektiv Kandidatuddannelsen litteraturstudier: engelsk litteratur og kultur henvender sig til studerende, hvis interesser og faglige baggrunde er i litterære studier og europæisk kultur i bred forstand, men især engelsk litteratur og kultur, samt Verdenslitteratur på engelsk. Desuden programmet giver også deltagende studerende mulighed for at udforske de indbyrdes litteratur med andre former for kulturelle objekter, såsom film, digitale medier og billedkunst. Eksamensbevis Engelsk litteratur og kultur er et akkrediteret grad program for litterære studier. Efter en vellykket gennemførelse af dette program, vil du modtage en juridisk akkrediteret kandidatuddannelse i litteraturstudier og titlen Master of Arts (MA). Litterære studier: Engelsk litteratur og kultur Engelsk litteratur er en specialisering i litteraturstudier MA program. Specialiseringen er forankret i litterær analyse, men arbejder også på forkant med tværfaglige humanistiske stipendium. Nærmere bestemt giver de studerende indsigt i historie og teori om litteratur på engelsk og udforsker dets forhold til andre medier, mens der i den proces, engagere centrale spørgsmål af intellektuel interesse i samfundet, politik og kultur. Engelsk litteratur forstås i bred forstand, som et mangfoldigt og komplekst formsprog, der omfatter værker fra amerikanske, britiske, Commonwealth, og postkoloniale sammenhænge. Karrieremuligheder Kandidatuddannelsen engelsk litteratur og kultur forbereder de studerende til en karriere i en sektor i kulturlivet, uddannelse, forlagsvirksomhed, journalistik, medier, kommunikation og den offentlige sektor. Kandidater kan også gå på at forfølge en ph.d.-uddannelse ved UVA, en anden hollandsk universitet eller et universitet i udlandet. Afhængigt af deres specifikke interesseområde, kan kandidater vælge at fortsætte i Research Master i... [-]

Mestre I Kunst Og Kultur: Kunst I Holland

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Den toårige forskningskandidatuddannelse kunst fra Nederlandene fokuserer på den nederlandske kunstneriske tradition fra omkring 1400-1900, der omfatter områderne tidlig Hollandsk kunst, hollandsk og flamsk kunst fra den gyldne tidsalder og moderne kunst fra det 19. og tidlige 20. århundrede. [+]

Den toårige forskningskandidatuddannelse kunst fra Nederlandene fokuserer på den nederlandske kunstneriske tradition fra omkring 1400-1900, der omfatter områderne tidlig Hollandsk kunst, hollandsk og flamsk kunst fra den gyldne tidsalder og moderne kunst fra det 19. og tidlige 20. århundrede.

Studere kunst i Nederlandene

I den periode, der blev dækket af kunst fra Holland, blomstrede kunsten i byer som Brugge, Gent, Antwerpen, Haarlem, Delft og Amsterdam, mens den nederlandske tradition blev formet af verdensberømte kunstnere som Jan van Eyck og Rogier van der Weyden , Jheronimus Bosch og Pieter Bruegel, Rubens, Jordaens og Van Dyck, Frans Hals, Rembrandt og Vermeer og Vincent van Gogh og Piet Mondrian.... [-]


Research MA in Heritage, Memory and Archaeology

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Holland Amsterdam

[+]

Programmet giver dybdeuddannelse i teori og praksis af arv og hukommelsesstudier og arkeologi.

[-]

Research MA Philosophy

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

[+]

Centrale kurser og valgfag tilbydes i form af seminarer, der med deltagelse af 10 til 25 internationale og hollandske studerende. Tutorials er givet i små grupper, som overvåges af specialister og normalt initieret af medarbejdere. Studerende er også frihed til at organisere en tutorial, givet de er i stand til at finde en passende vejleder.

Uddannelsens opbygning

[-]

Undersøgelser Ma Medier

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Forsknings Kandidatuddannelsen Medievidenskab tilbyder et tværfagligt, humanistisk-orienterede fokus på medier som multimodale diskurser og kulturelle praksisser, mens anerkender virkningerne af teknologi, sociale og institutionelle kræfter på medieindhold. Dens anvendelsesområde omfatter film, tv, digitale medier og (audiovisuelle) arkiver. [+]

En tværfaglig tilgang til Medievidenskab Forsknings Kandidatuddannelsen Medievidenskab tilbyder et tværfagligt, humanistisk-orienterede fokus på medier som multimodale diskurser og kulturelle praksisser, mens anerkender virkningerne af teknologi, sociale og institutionelle kræfter på medieindhold. Dens anvendelsesområde omfatter film, tv, digitale medier og (audiovisuelle) arkiver. Temaer omfatter sammensmeltningen af ​​medier og informationsteknologi og infrastruktur, kognitive studier og digitialisation af kulturen. Med rødder i filosofi, historie og litterære og sproglige (diskurs) analyse, har denne unge disciplin udviklet relevante teoretiske tilgange til studiet af medier i moderne kultur. Eksamensbevis Forsknings Kandidatuddannelsen Medievidenskab er et akkrediteret uddannelse. Efter en vellykket gennemførelse af dette program, vil du modtage en juridisk akkrediteret kandidatuddannelse i Medievidenskab og titlen Master of Arts (MA). Curriculum Den Forskning Kandidatuddannelsen Medievidenskab søger at forbedre elevernes forståelse af medierne som en kompleks socialt og kulturelt fænomen i dets historiske og nutidige kontekst. Studerende kan vælge at specialisere sig i film, tv eller digitale medier; udvikle ekspertise skrævende disse medier, eller vælg den samlende perspektiv informationsvidenskab, sidstnævnte herunder arkivering videnskab som en af ​​sine filialer. Specialiseringer Forsknings Master i Medievidenskab tilbyder tre specialiseringer: Den specialisering Filmvidenskab tilbyder et indgående kendskab i forskningsområder spænder fra film filosofi, multimodal metafor, Motion teori, arkæologi medier og kulturelle hukommelse til spørgsmål om transnationale og globale audiovisuelle praksis. Den specialisering TV Studier nærmer moderne crossmedial kultur med en stærk vægt på teoretiske engagementer med den seneste udvikling i tv-teknologi, tekster / visualities og cirkulation, samt deres geopolitiske dimensioner. Den specialisering Nye Medievidenskab giver eleverne mulighed for at engagere sig med... [-]

MSc

Cand.merc: International Ledelse

på universitet Fuldtid 1 år February 2018 Holland Amsterdam

International Management-sporet er et af syv mulige specialiseringsspor i Business Administration-masterprogrammet. [+]

International Management-sporet er et af syv mulige specialiseringsspor i Business Administration-masterprogrammet. Hvis du søger en karriere, der tager dig til forskellige dele af verden, og giver dig mulighed for at øve indflydelse på tværs af grænserne, vil den internationale bane ved UVA s Amsterdam Business School (ABS) utvivlsomt appellere til dig.

Tilpas programmet ved at vælge fra et udvalg af mere end 20 valgfrie kurser; forberede din karriere med den virkelige verden case-studier og øverste niveau gæsteforelæsninger; drage fordel af en stærk forsknings fokus, kvalificeret, internationalt ansatte og medstuderende fra hele verden. Business Administration: International Management ... [-]

Cand.merc: Iværksætteri Og Innovation

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Holland Amsterdam

MSc i Business Administration sigter mod at være gateway for ambitiøse studerende med en iværksætter, global tankegang til en international karriere i erhvervslivet. [+]

MSc i Business Administration sigter mod at være gateway for ambitiøse studerende med en iværksætter, global tankegang til en international karriere i erhvervslivet. Du vil få en dyb forståelse af ledelsen i en af ​​de syv specialer, du kan vælge imellem. Du vil blive udfordret til at løse virkelige sager fremlagt af vores virksomhedspartnere.

Iværksætter- og innovationssporet er et af syv mulige specialiseringsspor i Business Administration-masterprogrammet. Hvis du er en dynamisk og kreativ person, hvis ambition er at anvende disse færdigheder i et erhvervsklima, iværksætter- og innovationsprogrammet styr på Amsterdam Business School (ABS) er den ideelle afsætningsmulighed for din kreativitet.... [-]


Cand.merc: Iværksætteri Og Ledelse I De Kreative Industrier

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Holland Amsterdam

Denne et-årige program har en stærk international fokus og afspejler en forskningsbaseret tilgang til området for Business Administration i almindelighed og EMCI, i særdeleshed. Uanset om du ønsker at blive direkte involveret i et af de kreative industrier eller til at anvende de erfaringer fra dem til andre sektorer, vil EMCI sporet give dig den perfekte jordforbindelse. [+]

Denne et-årige program har en stærk international fokus og afspejler en forskningsbaseret tilgang til området for Business Administration i almindelighed og EMCI, i særdeleshed. Uanset om du ønsker at blive direkte involveret i et af de kreative industrier eller til at anvende de erfaringer fra dem til andre sektorer, vil EMCI sporet give dig den perfekte jordforbindelse.

Om dette spor

Dette etårige kandidatuddannelse omfatter kurser, der drejer sig om kernebegreberne kreativitet og innovation. Teorier EMCI kursus behandler spørgsmål: hvad gør kreative industrier forskellige fra normale industrier? Det dækker klassiske industrier, såsom maleri og teater, samt nyere dem, ligesom film og computerspil.... [-]


Cand.merc: Lederskab Og Ledelse

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Holland Amsterdam

Dette etårige program er til dem, der ønsker at forfølge deres karriere inden for ledelse og ledelse. Sporet vil udstyre dig med den akademiske viden du har brug for, hvordan du leder og styrer mennesker ansvarligt og med succes. [+]

Dette etårige program er til dem, der ønsker at forfølge deres karriere inden for ledelse og ledelse. Sporet vil udstyre dig med den akademiske viden du har brug for, hvordan du leder og styrer mennesker ansvarligt og med succes.

Vi er i tæt kontakt med de ansvarlige for ledelse, ledelse og forandring i organisationer, og vores kurser udvikler sig konstant for at holde sig ajour med ændringer i erhvervslivet. Dine chancer på arbejdsmarkedet upon efterbehandling dette spor ligger i management consulting, generel ledelse, lederudvikling, human resource management, og rekruttering og talent management.

Om dette spor

Ud fra den forudsætning, at folk er centrale for enhver organisations succes, omfatter dette etårige kandidatuddannelse kurser i teorier for ledelse og ledelse, styring af mennesker strategisk og lederskab.... [-]


Cand.merc: Markedsføring

på universitet Fuldtid 1 år February 2018 Holland Amsterdam

Marketing spor vil give dig den indsigt, der er nødvendige for at identificere markedsføring muligheder og udvikle effektive strategier gennemførelsen. [+]

Denne et-årige program har en stærk international fokus og afspejler en forskningsbaseret tilgang til området for Business Administration i almindelighed og marketing, i særdeleshed. Marketing er en spændende aspekt af dagens erhvervsliv, hvis stadigt skiftende miljø og nye teknologier er ved at ændre den måde, vi tænker over og gennemfører marketing beslutninger.

Markedsføringssporet vil give dig de nødvendige indsigter til at identificere markedsmuligheder og udvikle effektive implementeringsstrategier.

Om dette spor

Dette etårige kandidatuddannelse omfatter tre kerne kurser: teorier om markedsføring, forbrugeradfærd og marketingstrategi . Teorier om Marketing fokuserer på de centrale og nye teorier, der former marketing management og markedsføring tænkte i dag. Det giver en topmoderne oversigt over, hvor markedsføring af akademisk tænkning startede, og hvilken forskning der nu gennemføres vedrørende de mest presserende marketingproblemer for Chief Marketing Officers (CMO'er) i disse dage. Den Forbrugeradfærd Kurset giver indsigt i, hvordan mennesker opfører sig som forbrugere og diskuterer de teoretiske og ledelsesmæssige konsekvenser af en sådan adfærd for virksomheder. Under Marketing strategi kurset vil du lære at anvende strategiske marketing rammer og tænkning til forskellige marketing problemstillinger, udvikle evidensbaserede løsninger på komplekse problemer.... [-]


Cand.merc: Strategi

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Holland Amsterdam

[+]

Den etårige program har en stærk international fokus og afspejler en forskningsbaseret tilgang til området for Business Administration i almindelighed og strategi, i særdeleshed.

Om dette spor

I de øvrige kurser vil du drøfte gennemførelsen af ​​strategier og udformningen af ​​effektive organisatoriske strukturer og kontrolsystemer, herunder måder at hjælpe virksomhederne blive mere fleksibel.

Uddannelsens opbygning

Master of Science i Business Administration er en et-årigt program på 60 ECTS-point (1 ECTS = 0,5 amerikanske kreditter). Det akademiske år løber fra september til begyndelsen af ​​juli, og er opdelt i to semestre, hver med tre perioder.... [-]


Cand.oecon: Adfærdsøkonomi & Spilteori

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Holland Amsterdam

Den Behavioural Economics & Game Theory spor i økonomi kandidatuddannelsen fokuserer på psykologi økonomiske adfærd. I virkeligheden er de fleste beslutninger ikke er baseret på beregnede optimale adfærd, men på psykologiske, sociale, kognitive og emotionelle faktorer, der indrammer problemet før ankommer til en beslutning. [+]

Den Behavioural Economics & Game Theory sporet i økonomi kandidatuddannelsen fokuserer på psykologi økonomiske adfærd. I virkeligheden er de fleste beslutninger ikke er baseret på beregnede optimale adfærd, men på psykologiske, sociale, kognitive og emotionelle faktorer, der indrammer problemet før ankommer til en beslutning. Dyk ned i disse skjulte motiver i denne single-årig kandidatuddannelse spor. Distinguished professorer på Institut for Økonomi Amsterdam kombinerer fremtrædende pædagogiske færdigheder med en aktiv forskningsdagsorden, hvilket resulterer i et program, der både er vidensintensiv og forskningsbaseret. Du vil ikke fortryde efter Behavioural Economics & Game Theory styr på økonomi kandidatuddannelsen i Amsterdam. Program Structure Master of Science i økonomi er en et-årigt program på 60 ECTS-point (1 ECTS = 0,5 amerikanske kreditter). Kurset tidsplan er angivet nedenfor. Det akademiske år løber fra september til begyndelsen af ​​juli, og er opdelt i to semestre, hver med tre perioder. Der henvises til den akademiske kalender de nøjagtige datoer for. Speciale Specialet er det sidste krav om at være afsluttet, før eksamen. Det vil blive overvåget af en økonomisk forskere fra et relevant område. [-]

Cand.oecon: International økonomi Og Globalisering

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Holland Amsterdam

Sporet International Økonomi & Globaliseringen i kandidatuddannelsen i økonomi byder på en fascinerende analyse af den aktuelle udvikling i den globale økonomi. Undersøge effekten af ​​den hurtige økonomiske vækst i Indien og Kina på internationale handelsforbindelser samt globaliseringens indvirkning på indkomstulighed. [+]

Sporet International Økonomi & Globalisering i kandidatuddannelsen i økonomi byder på en fascinerende analyse af den aktuelle udvikling i den globale økonomi. Undersøge effekten af ​​den hurtige økonomiske vækst i Indien og Kina på internationale handelsforbindelser samt globaliseringens indvirkning på indkomstulighed. Lær alt om dagens presserende debatter og formulere dine egne holdninger, baseret på litteratur samt forskningsfelt. Distinguished professorer på Institut for Økonomi Amsterdam kombinerer fremtrædende pædagogiske færdigheder med en aktiv forskningsdagsorden, hvilket resulterer i et program, der både er vidensintensiv og forskningsbaseret. Du vil ikke fortryde at vælge den International Økonomi og Globalisering styr på økonomi kandidatuddannelsen i Amsterdam. Program Structure Master of Science i økonomi er en et-årigt program på 60 ECTS-point (1 ECTS = 0,5 amerikanske kreditter). Kurset tidsplan er angivet nedenfor. Det akademiske år løber fra september til begyndelsen af ​​juli, og er opdelt i to semestre, hver med tre blokke. Der henvises til den akademiske kalender de nøjagtige datoer for. Speciale Specialet er det sidste krav om at være afsluttet, før eksamen. Det vil blive overvåget af en af ​​økonomi forskere fra det relevante område. [-]

Cand.oecon: Monetære Politik, Bank- Og Regulering

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Holland Amsterdam

Den monetære politik, Bank & forordning spor i kandidatuddannelsen i økonomi ved Institut for Økonomi Amsterdam er et enkelt-årigt program med fokus på, hvordan pengepolitikken forsøger at mindske risikoen for den finansielle økonomi. Bliv flydende i debatterne, der former kontinentale centrale pengeinstitutter og lære at dele dine faglige synspunkter om sagen. [+]

Bemærk: i september 2016, den monetære politik, vil Bank & forordning track omdøbes Pengepolitik og Banking. De Pengepolitik, Bank & forordning sporet i kandidatuddannelsen i økonomi ved Institut for Økonomi Amsterdam er et enkelt-årigt program med fokus på, hvordan pengepolitikken forsøger at mindske risikoen for den finansielle økonomi. Bliv flydende i debatterne, der former kontinentale centrale pengeinstitutter og lære at dele dine faglige synspunkter om sagen. Økonomi: Pengepolitik, Bank & forordning Distinguished professorer på Institut for Økonomi Amsterdam kombinerer fremtrædende pædagogiske færdigheder med en aktiv forskningsdagsorden, hvilket resulterer i et program, der både er vidensintensiv og forskningsbaseret. Du vil ikke fortryde efter Pengepolitiske, Bank & forordning styr på Økonomi MSc i Amsterdam. Program Structure Master of Science i økonomi er en et-årigt program på 60 ECTS-point (1 ECTS = 0,5 amerikanske kreditter). Kurset tidsplan er angivet nedenfor. Det akademiske år løber fra september til begyndelsen af ​​juli, og er opdelt i to semestre, hver med tre perioder. Der henvises til den akademiske kalender de nøjagtige datoer for. Speciale Specialet er det sidste krav om at være afsluttet, før eksamen. Det vil blive overvåget af en af ​​økonomi forskere fra det relevante område. [-]

Cand.oecon: Offentlig økonomisk Politik

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Holland Amsterdam

Sporet offentlige økonomiske politik i kandidatuddannelsen i økonomi er en fascinerende enkelt års analyse af, hvordan regeringerne gribe ind i økonomien. Vurdere milliarder euro auktioner af telekommunikation frekvenser; analysere fordelene ved offentlig-privat partnerskab; lære alt om de aktuelle debatter og formulere dine egne holdninger, baseret på litteratur samt forskningsfelt. [+]

Bemærk: i september 2016, vil den offentlige Økonomisk Politik & forordning track omdøbes Public Policy. Sporet Offentlig økonomiske politik i kandidatuddannelsen i økonomi er en fascinerende enkelt års analyse af, hvordan regeringerne gribe ind i økonomien. Vurdere milliarder euro auktioner af telekommunikation frekvenser; analysere fordelene ved offentlig-privat partnerskab; lære alt om de aktuelle debatter og formulere dine egne holdninger, baseret på litteratur samt forskningsfelt. Økonomi: Offentlig Økonomisk Politik Distinguished professorer på Institut for Økonomi Amsterdam kombinerer fremtrædende pædagogiske færdigheder med en aktiv forskningsdagsorden, hvilket resulterer i et program, der både er vidensintensiv og forskningsbaseret. Du vil ikke fortryde efter offentlige økonomiske politik styr på økonomi kandidatuddannelsen i Amsterdam. Program Structure Master of Science i økonomi er en et-årigt program på 60 ECTS-point (1 ECTS = 0,5 US kredit). Kurset tidsplan er angivet nedenfor. Det akademiske år løber fra september til begyndelsen af ​​juli og er opdelt i to semestre, hver med tre studieophold. Der henvises til den akademiske kalender de nøjagtige datoer for. Speciale Specialet er det sidste krav om at være afsluttet, før eksamen. Det vil blive overvåget af en af ​​økonomi forskere fra det relevante område. [-]

Cand.oecon: Udviklingsøkonomi

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Holland Amsterdam

Udvikling Economics styr på kandidatuddannelsen i økonomi giver dig indgående viden og ekspertise til at hjælpe anspore vækst i udviklingsøkonomierne. Lær at forme nye markeder, formulere dine afbalancerede og kritiske synspunkter i spørgsmål om politik og opdage komplekse indbyrdes afhængighed. [+]

Den Udviklingsøkonomi styr på kandidatuddannelsen i økonomi giver dig indgående viden og ekspertise til at hjælpe anspore vækst i udviklingsøkonomierne. Lær at forme nye markeder, formulere dine afbalancerede og kritiske synspunkter i spørgsmål om politik og opdage komplekse indbyrdes afhængighed. Økonomi: Udviklingsøkonomi Distinguished professorer på Institut for Økonomi Amsterdam kombinerer fremtrædende pædagogiske færdigheder med en aktiv forskningsdagsorden, hvilket resulterer i et program, der både er vidensintensiv og forskningsbaseret. Du vil ikke fortryde at vælge den Udviklingsøkonomi styr på økonomi kandidatuddannelsen i Amsterdam. Program Structure Master of Science i økonomi er en et-årigt program på 60 ECTS-point (1 ECTS = 0,5 US kredit). Kurset tidsplan er angivet nedenfor. Det akademiske år løber fra september til begyndelsen af ​​juli, og er opdelt i to semestre, hver med tre perioder. Der henvises til den akademiske kalender de nøjagtige datoer for. Speciale Specialet er det sidste krav om at være afsluttet, før eksamen. Det vil blive overvåget af en af ​​økonomi forskere fra det relevante område. Nogle studerende vil trække på oplysninger, der findes på AIID da den indeholder værdifulde felt forskningsdata. [-]

Erasmus Mundus-master I Journalistik, Medier Og Globalisering (MSC)

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

De to-årige internationale Erasmus Mundus kandidatuddannelse i journalistik, medier og Globalisering udforsker praksis og gode resultater for journalistik og medier ... [+]

Erasmus Mundus Master i Journalistik, Medier og Globalisering

De to-årige internationale Erasmus Mundus kandidatuddannelse i journalistik, medier og Globalisering udforsker praksis og gode resultater for journalistik og medier i forbindelse med et nyt miljø præget af globalisering, modernisering, markedsføring og faglige udvikling.

 

Programmet giver de studerende en unik oplevelse af at studere i to europæiske lande. Eleverne bruger det første år i Århus, Danmark, og derefter overføre til et andet universitet for at specialisere sig i en af ​​fire forskellige områder af journalistik: Medier og politik (University of Amsterdam), krig og konflikt (University of Swansea, Det Forenede Kongerige), Erhverv og finansiering journalistik (City University London, Storbritannien), eller sammenlignende og transkulturelle tilgange (universitetet i Hamborg, Tyskland). Der er yderligere muligheder for en udveksling på Berkeley, Sidney eller Santiago de Chile. ... [-]


Executive Master I International Finansiering (MIF)

på universitet Fuldtid Deltid 12 - 24 år September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

Master i International Finance (MIF) er en udøvende MSc grad (for ansøgere med erhvervserfaring). Den MIF program introducerer dig til cutting-edge udvikling i den internationale corporate finance, bankvæsen, og asset management. Kurset pensum sigter mod at forberede de studerende til en professionel snarere end en akademisk karriere. [+]

Boost din karriere i finans-og banksektoren Master i International Finance (MIF) er en postgraduate og postexperience program, der byder på banebrydende udvikling i Corporate Finance & Værdiansættelse, Investment, Financial Modelling, M & A, Asset Management og Risk Management. Se mere: http://youtu.be/YiEnZy3ZnjY Fuldtid, deltid eller modulopbyggede Programmet giver dig mulighed for at studere på fuld tid (12 måneder), deltid (18-24 måneder) for erhvervsaktive studerende eller studere modulopbygget. Alle kurser foregår på engelsk og organiseret 2-3 aftener på hverdage (mandag-torsdag). International Study Trip Hvert år arrangerer vi en international studietur til Cape Town, Sydafrika. Tema af denne tur er: "Finance i emerging markets '. Sammenkædning teori til praksis Vores foredrag er fra det akademiske felt og fra vores netværk af eksperter fra den finansielle sektor. Dette garanterer en praktisk relevans gennem deres involvering i udvikling af kurser og gæsteforelæsninger. Karriere Under et- eller toårige MIF program, vil du blive vejledt af Karriere Services Manager til at definere og planlægge din karriere. Vores Career Service Manager placeret 90% af MIF klasse af 2015 før eksamen. Se vores video: http://youtu.be/9G-l84oaTkc Alumni og studerende Vi kører programmet siden 1996. Vores MIF alumni er en forskelligartet samfund af gode resultater, der er forbundet med en fælles oplevelse. Visa og Boligstyrelsen Flytning til en ny by og begynder en ny undersøgelse bør være en glad og spændende oplevelse. The University of Amsterdam har en række tjenester og støtte faciliteter til at sikre dette er tilfældet. Gebyrer og stipendierDen studieafgift for de fuld- og deltidsansatte programmer starter i... [-]

Executive MSc I International Finance (MIF): Finans Og Teknologi

på universitet Fuldtid Deltid 12 - 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

Teknologi er dybt at ændre finansbranchen som vi kender det, og med det er færdighedsindstillingen nødvendig for at lykkes i branchen. Dette nye spor har til formål at samle de to felter finans og it for at gøre det muligt for dig at forstå, hvordan teknologien påvirker fremtidens finansieringsindustri. [+]

Mål

Teknologi er dybt at ændre finansbranchen som vi kender det, og med det er færdighedsindstillingen nødvendig for at lykkes i branchen. Dette nye spor har til formål at samle de to felter finans og it for at gøre det muligt for dig at forstå, hvordan teknologien påvirker fremtidens finansieringsindustri.

Du vil modtage en grundig finansuddannelse kombineret med omfattende færdigheder inden for programmering, maskinlæring og store data. Derudover vil du lære, hvordan disse begreber kan implementeres i økonomi.

Målgruppe

Dette spor er egnet til fagfolk med mindst to års erfaring inden for relevante områder.

Hvis du har en minimum Bachelor i økonomi eller finansiering eller teknologisk baggrund og søger at øge dine karrieremuligheder i finansbranchen, er dette spor for dig.... [-]


Forskning Masters I Samfundet (fælles Grad Vu Og UVA)

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Kandidatuddannelsen Business in Society-adresser de indviklede relationer mellem erhvervslivet og samfundet, som det kan ses i store udfordringer, som f.eks finanskrisen, samfundets ønske om etisk lederskab og virksomhedernes sociale ansvar, og behovet for bæredygtighed. [+]

Den Kandidatuddannelsen Business in Society behandler de indviklede relationer mellem erhvervslivet og samfundet, som det kan ses i store udfordringer, som f.eks finanskrisen, samfundets ønske om etisk lederskab og virksomhedernes sociale ansvar, og behovet for bæredygtighed. Dette program er resultatet af en fælles indsats af Amsterdam Business School (ABS) ved universitetet i Amsterdam og det økonomiske fakultet og Business Administration (FEWEB) ved VU University Amsterdam at uddanne en ny generation af business forskere, som vil få en enorm forståelse af de samfundsmæssige tendenser, der forandrer erhvervslivet. Degree Efter en vellykket afslutning af programmet, vil du modtage en mastergrad i Business in Society og titlen Master of Science (MSc). Top 5 grunde til at studere her UVA og VU: - Har et fremragende ry - har et mangfoldigt international studerende - er omgivet af mange multinationale virksomheder og organisationer - yde finansiel støtte til EU-studerende i form af lave studieafgifter - er bekvemt placeret i det multikulturelle by Amsterdam Programmet i korte træk Den toårige Forskning Kandidatuddannelsen Business in Society vil udstyre dig med den viden og færdigheder til at forme nye måder at drive forretning under hensyntagen til, hvordan organisationer og samfundet påvirker hinanden. Programmet byder på flere specialiseringer i det brede felt af business administration (såsom: strategi, organisationsteori, regnskab, teknologi og innovation, iværksætteri, international business, human resource management, organisatorisk adfærd, og markedsføring), samt en overordnet perspektiv forbinder disse felter, som er nødvendige for at forstå den mangefacetterede virksomhed i problemer samfundet. Det giver dig også med de metodologiske og... [-]

Master in Pedagogical Sciences: Youth at Risk

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

[+]

Akkreditering og graden

Kvaliteten af ​​denne kandidatuddannelse er blevet akkrediteret af Akkrediteringsrådet Organisationen af ​​Nederlandene og Flandern (NVAO).

Study Program

Semester 1

Specialiserede kurser:

[-]

Master Of Science (MSc) I Astronomi Og Astrofysik

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Den dynamiske område astronomi og astrofysik er i øjeblikket at få betydning på verdensplan. Nye generationer af instrumenter - beliggende på jordens overflade ... [+]

Master of Science (MSc) i Astronomy and Astrophysics

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September, februar Den dynamiske område astronomi og astrofysik er i øjeblikket at få betydning på verdensplan. Nye generationer af instrumenter - beliggende på jordens overflade og i rummet - gør os i stand til at studere oprindelsen, strukturen og udviklingen af ​​planeter, stjerner, stjernesystemer, og universet på en mere dybtgående måde, end nogensinde før.

 

 

Kurser

Programmet er designet til at være fleksibel, da kun følgende kurser er obligatoriske:

Stellar atmosfære (6 EF) Struktur og Evolution of Stars (6 EF) Academic Skills (6 EF i alt) English Akademisk kursus (3 EF i alt) ... [-]

Master Of Science (MSc) I Beregningsmæssige Videnskab

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Master of Science (MSc) i Grid Computing: Computational Science program er centreret på Science Campus i Amsterdam, hvor flere førende videnskabelige institutter er gået sammen med UVA at skabe dette program ... [+]

Master of Science (MSc) i Grid Computing: Computational Science

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September

Er Computational Science studiet for dig?

Kunne du tænke dig at konfrontere en tornado i virtual reality og forudsige sine hensigter? Eller forstå opførslen af ​​de finansielle markeder? Hvad hvis du kunne simulere resultatet af en kirurgisk procedure, før det sættes i praksis? Eller forudsige, hvordan en menneskemængde ville flytte i tilfælde af en katastrofe?

Computational videnskab er en disciplin, der har etableret sig som den tredje søjle i moderne videnskab (sammen teoretisk og eksperimentel videnskab), og involverer modellering, simulering og analyse af verdens fænomener gennem beregning. Dette har åbnet nye vinduer ud de fysiske og sociale videnskaber, geovidenskab og biovidenskab på mange niveauer af skalaen.... [-]


Master Of Science (MSc) I Biologiske Videnskaber

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Kandidatuddannelsen i Biologisk Institut består af fire spor. Alle spor er to-årige uddannelser, der er egnet til studerende med en ... [+]

Master of Science (MSc) i Biologisk Institut

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September

Ved UVA programmet i Biologi består af fire spor:

Økologi og Evolution Generel Biologi Green Life Sciences Limnologi og oceanografi

Alle spor er to-årige uddannelser, der er egnet til studerende med en hollandsk Bachelor of Science grad eller tilsvarende i Biologi. Nogle af sporene af denne kandidatuddannelse kan også være af interesse for studerende inden for biomedicinsk videnskab, life sciences, fysiske geografi, Geologisk Institut, kemi, miljøvidenskab, fysik, matematik og endda økonometri.

 

 

Kandidatuddannelsen Biologisk Institut... [-]


Master Of Science (MSc) I Biovidenskab - Bioinformatik Og Systembiologi

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Dette program kombinerer molekylær og cellebiologi, datalogi og matematisk modellering til at integrere store mængder biologiske data i grundlæggende ... [+]

Master of Science (MSc) i Life Sciences - Bioinformatik og Systembiologi

 

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September

Er blevet indsamlet store mængder data via genomics initiativer. De giver en gylden mulighed for at forske hemmeligheder i livet, at forstå mere af sine kompleksiteter, at forbedre livskvaliteten og til at erobre de store sygdomme. Konvertering denne enorme mængde af data i reel forståelse er den grundlæggende udfordring for Bioinformatik. High-throughput metoder som massivt parallel sekventering og massespektrometri generere mere rådata end konventionelle computermodeller kan håndtere effektivt. At behandle og analysere disse data, beregningsmæssige teknikker fra bioinformatik - såsom sekvensalignment, sekvens samling, biostatistik og machine learning - er nødvendig for at gøre forudsigelser om sundhed resultat og at træffe beslutning om en personlig behandling for patienten. Både Bioinformatik og Systembiologi er stærkt tværfaglige områder. Dette program kombinerer molekylær og cellebiologi, datalogi og matematisk modellering til at integrere store mængder biologiske data i grundlæggende viden. Du vil udvikle en stærk fornemmelse for videnskabelig forskning og højt niveau af abstraktion, og lære at kombinere den hurtige udvikling på disse områder.... [-]


Master Of Science (MSc) I Business Administration

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

For at forstå de udfordringer, erhvervsorganisationer står i dag, er der behov for indsigter fra mange forskellige discipliner. Derfor er Master ... [+]

Master of Science (MSc) i Business Administration

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: Februar, September

For at forstå de udfordringer, erhvervsorganisationer står i dag, er der behov for indsigter fra mange forskellige discipliner. Derfor er master i Business Administration tilbyder en bred vifte af kurser i Marketing, Strategic Management, Entrepreneurship, finans, International Management og Human Resources Management, der er typiske for en Master i Business Administration.

En unik egenskab ved Master i Business Administration er, at det supplerer den brede tilgang af en Master i Business Administration med mulighed for at vælge en top-niveau akademiske specialisering i en af ​​følgende discipliner:... [-]


Master Of Science (MSc) I By- Og Regional Planlægning

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Urban og Regional Planlægning program tilbyder dig en grundig forståelse af avancerede teorier og metoder i byerne og ... [+]

Master of Science (MSc) i Urban og Regional Planlægning

 

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September

Nye vilkår for netværkssamfundet og relationel geografi har hurtigt påvirket by- og regional udvikling. Kandidatuddannelsen i Urban og Regional Planlægning tilbyder dig en bred uddannelse i by- og regional planlægning, med fokus på strategisk planlægning og mobilitet i transformative rum samt byudvikling og fast ejendom. I løbet af programmet, vil du fokusere på nyskabende former for planlægning har til formål at løse problemer med kollektiv handling i storbyområder. Urban og Regional Planlægning program tilbyder dig en grundig forståelse af avancerede teorier og metoder i byerne og regional planlægning, med fokus på by- og storbyområder. Kerneelementer er udarbejdelsen rumlige planer, politikker og projekter (rumlige interventioner), forståelse skuespiller konstellationer, at kende de institutionelle betingelser for rumlige interventioner og den internationale sammenligning af fysisk planlægning traditioner og storbyområder regeringsførelse. Du vil også få viden om relevante forskningsmetoder til at foretage planlægning forskning og vil gælde erhvervede teorier, viden og forskning færdigheder i et speciale. Sammenfattende programmet tog dig til at analysere (ved at reflektere på forskning og ved at gøre forskning) og handle (ved kritisk vurdere eksisterende interventioner og ved udarbejdelsen af ​​nye interventioner).... [-]


Master Of Science (MSc) I Datalogi

på universitet Fuldtid 24 måneder February 2018 Holland Amsterdam

Fra 1. september 2012 vil kandidatuddannelsen i datalogi ved universitetet i Amsterdam (UVA) tilbydes i tæt samarbejde med VU University Amsterdam. Den [+]

Master of Science (MSc) i Grid Computing: Datalogi

 

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September, februar Det bedste af begge Amsterdam universiteter

Det bedste af begge Amsterdam universiteter Kandidatuddannelsen i datalogi tilbydes på VU University Amsterdam i tæt samarbejde med universitetet i Amsterdam (UVA). Universiteterne kombinere deres ekspertise i datalogi for at give de studerende den bedste pædagogiske erfaring og adgang til state-of-the-art forskningsfaciliteter.

Hvorfor studere datalogi i Amsterdam?

• Du er interesseret i de teknikker bag edb-systemer, programmer og internettet.

• Du har en ambition om at komme ind til kernen af ​​et videnskabeligt beregningsmæssige problem, og er ivrige efter at diskutere dette på højeste niveau med dine kammerater.... [-]


Master Of Science (MSc) I Erhvervsøkonomi

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Master of Science i Business Economics er en et-årigt program. Studieordningen giver 60 ECTS-point (1 ECTS = ½ amerikansk kredit). Den akademiske ... [+]

Master of Science (MSc) i Erhvervsøkonomi

 

Undervisningssprog: Engelsk

 

Starter i: September

Master of Science i Business Economics er en et-årigt program. Studieordningen giver 60 ECTS-point (1 ECTS = ½ amerikansk kredit). Det akademiske år løber fra september til juni, og er opdelt i to semestre, hver med tre blokke. Hver blok vil blive rundet af med en eksamen. Der henvises til den akademiske kalender nedenfor for en klar lay-out. Business Economics programmet tilbyder tre specialiseringer:

finansiering Organisation Økonomi Real Estate Finance

Afhandling

Specialet er det sidste krav om at være afsluttet, før eksamen. Studerende vil skrive speciale inden for den valgte specialisering. Det vil blive overvåget af en af ​​de forskere fra relevante specialisering.... [-]


Master Of Science (MSc) I Human Geografi

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Sammenflettede rumlige udvikling af urbanisering og globalisering processer er centrale for Human Geografi pensum. Som et menneske geografi ... [+]

Master of Science (MSc) i Human Geografi

 

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September

Sammenflettede rumlige udvikling af urbanisering og globalisering processer er centrale for Human Geografi pensum. Som Menneskelig geografi studerende, vil du udforske disse sociospatial dynamik på forskellige geografiske skalaer fra forskellige perspektiver. Centrale udfordringer undersøgt i programmet omfatter byerne ulighed, demografiske ændringer, regionale økonomiske forskelle, geopolitiske konflikter og identiteter, ujævn udvikling samt miljøspørgsmål. I forbindelse med by- og politiske geografi, tilbyder programmet dig en bred vifte af geografiske underdiscipliner og færdigheder til at engagere sig med multi-skalar karakter sociale, politiske, økonomiske og kulturelle processer, og de tilhørende rumlige strukturer. Aktuelle socio-rumlige relationer studeres i flere områder (sociale, økonomiske, politiske, kulturelle og miljømæssige) gennem linserne af plads, sted og omfang. Følgelig Programmet omfatter centrale kurser om geografiske teorier, etik og metoder, forskningsmetoder og forskellige tematiske kurser, som giver dig mulighed for at udforske de mange dimensioner af nutidige udfordringer og fænomener. Inden programmet i Human Geografi, du sammensætte din egen geografiske profil gennem de udvalgte tematiske kurser og speciale projekt.... [-]


Master Of Science (MSc) I Internationale Udviklingsstudier

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

International Development Studies fokuserer på de globale udvikling. I en stadig mere indbyrdes forbundet verden, flere byer og regioner har ... [+]

Master of Science (MSc) i Internationale Udviklingsstudier

 

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September, februar

International Development Studies fokuserer på de globale udvikling. I en stadig mere indbyrdes forbundet verden, har flere byer og regioner med held tilpasset de processer af den økonomiske globalisering og vise høje vækstrater; samtidigt, processer forarmelse og udstødelse forekommer over hele verden, både i nord og syd. Stort set alle, der ønsker at beskæftige sig med internationale anliggender eller arbejde internationalt konfronteres med emner som fattigdom, lighed, social retfærdighed og bæredygtighed. Under dette program vil du se på disse spørgsmål på flere niveauer i både by- og sammenhænge. Kandidatuddannelsen i Internationale Udviklingsstudier er et tværfagligt program med hensyn til indhold, dens personale og de studerende, der deltager i det. Programmet giver dig en stærk baggrund i moderne teorier og debatter i international udvikling, samt indsigt i mere specifikke temaer. Du vil få mulighed for at specialisere sig i, for eksempel,... [-]


Master Of Science (MSc) I Internationale Udviklingsstudier (ved Forskning)

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Den Research Master International Development Studies fokuserer på udviklingsprocesser og transformationer og skiftende magtbalancer i Global ... [+]

Master of Science (MSc) i Internationale Udviklingsstudier (af Research)

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September

Den Research Master International Development Studies fokuserer på udviklingsprocesser og transformationer og skiftende magtbalancer i Global Syd. I løbet af programmet, vil du koncentrere dig om de aktuelle debatter om politiske, sociale, kulturelle, miljømæssige og økonomiske spørgsmål. Programmet pensum dækker disse emner på forskellige og interagerende niveauer af skalaen, lige fra mikro-niveau af enkeltpersoner og husholdninger til at makroniveau af stater. Programmet tog dig i en række forsknings metoder og teknikker til at forstå disse processer fra en overvejende sydlige og internationalt komparativt perspektiv. De Research Master Internationale Udviklingsstudier er et tværfagligt program, både hvad angår udsigterne for programmet, dets personale og de studerende, der deltager i det. Programmet giver dig en grundig baggrund i moderne teorier og debatter i internationale udviklingsstudier, herunder centrale temaer som:... [-]


Master Of Science (MSc) I Kemi

på universitet Fuldtid Deltid 24 måneder February 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

Kemi er globalt anerkendt som spiller en central rolle i den sociale og økonomiske udvikling. Den danner bro mellem biologi i den ene ende af ... [+]

Master of Science (MSc) i kemi

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: Februar, september Kemi er globalt anerkendt som spiller en central rolle i den sociale og økonomiske udvikling. Den danner bro mellem biologi i den ene ende af spektret, og fysik og matematik på den anden. Kandidatuddannelsen kemi udsætter dig til forskning på frontlinjen af ​​dette spændende, mangesidede disciplin. Den sigter mod at give dig en højt kvalificeret baggrund af teori og praksis i kemi, med tilstrækkelig specialisering på et bestemt område.

 

MSc Kemi spor

Inden for kandidatuddannelsen Kemi, kan alle studerende finde et område der passer til deres individuelle talenter og ambitioner. Der er flere forskellige specialiseringer eller "spor":... [-]


Master Of Science (MSc) I Kemi - Analytisk Sciences

på universitet Fuldtid Deltid 24 måneder February 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

Den toårige kandidatuddannelse består af obligatoriske kurser, valgfri kurser, litteratur afhandling og et forskningsprojekt. [+]

Til udvikling af nye lægemidler, er optrævlingen af ​​komplekse biologiske systemer eller design af nye bæredygtige materialer og kemiske processer, metoder og teknikker, der kræves for at identificere og kvantificere kemiske forbindelser i mange forskellige materialer og miljøer. I analytiske videnskaber, vil du få indsigt i, moderne analytiske teknologier. Du vil lære at anvende forskellige analytiske teknikker i denne specialisering spor, herunder kromatografi, massespektrometri, spektroskopi samt laser-baserede tilgange. Større emner i forskning på VU University Amsterdam omfatter udvikling af analytiske screening og karakterisering teknikker til biologisk aktive forbindelser. Generelt program Den toårige kandidatuddannelse består af obligatoriske kurser, valgfri kurser, litteratur afhandling og et forskningsprojekt. Undersøgelse program Periode Obligatoriske kurser Valgfrie kurser Sep-Okt Separation videnskaber (6 EF) Bio-analyse & klinisk diagnostik (6 EF) Fra november til december Massespektrometri (6 EF) Høj throughput screening (6 EF) Jan Fundamentals af analytiske videnskaber (6 EF) Februar til marts (Bio) Molekylær spektroskopi (6 EF) kernemagnetisk resonans (6 EF) Apr-MAJ omik procedurer i molekylær diagnostik (6EC) Protein analyse (6 EF) Juni (Bio) Analytisk luminescens spektroskopi (6 EF) Valgfri kurser Mere valgfrie kurser at vælge imellem i samarbejde med universitetet i Amsterdam: Kemisk analyse for retsmedicinske beviser (6 EF) Den analytiske kemiker i industrien (6 EF) Biosystems dataanalyse (6 EF) Miljøkemi (6 EF) Deltidsstudium I samråd med master koordinator, er der muligheder for at studere på deltid. [-]

Master Of Science (MSc) I Kemi - Molekylære Videnskaber

på universitet Fuldtid Deltid 24 måneder February 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

Dette spor dækker områder i kemi, der traditionelt er forbundet med organiske og uorganiske kemi, Katalyse, fysisk kemi og teoretisk kemi. [+]

Master of Science (MSc) i Kemi - Molekylær Videnskab

 

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September, februar

Kemi er globalt anerkendt som spiller en central rolle i den sociale og økonomiske udvikling. Det er ikke et isoleret disciplin: det danner bro mellem biologi i den ene ende af spektret (biomolekylære kemi), og fysik og matematik i den anden ende (fysisk-teoretisk kemi). UVA Kandidatuddannelsen kemi udsætter dig til forskning på frontlinjen af ​​dette spændende, mangesidede disciplin. Den sigter mod at give dig en højt kvalificeret baggrund af teori og praksis i kemi, og tilstrækkelig specialisering i et bestemt underfelt af kemi.

... [-]

Master Of Science (MSc) I Kommunikation Videnskab (ved Forskning)

på universitet Fuldtid 24 måneder February 2018 Holland Amsterdam

Forsknings Master i Kommunikation Videnskab er en to-årig kandidatuddannelse udviklet til motiverede studerende, der er på udkig efter en fremragende uddannelse ... [+]

Master of Science (MSc) i Kommunikation Science (af Research)

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September, februar

Forsknings Master i Kommunikation Videnskab er en to-årig kandidatuddannelse udviklet til motiverede studerende, der er på udkig efter en fremragende uddannelse i kommunikation videnskab. Programmet kombinerer teoretiske kurser med en grundig uddannelse i at udføre forskning, og koncentrerer sig om produktion, brug og effekt af information og medieret kommunikation informere, overtale og underholdende publikum. Den nuværende multimedie æra, hvor digitale teknologier ikke kun give nye kommunikationsmidler (Internet, mobiltelefoner), men også forvandle ældre (print, radio- og tv), er at forme nutidens informations- og kommunikationsprocesser i stigende grad. Dette giver interessante udfordringer for teori og forskning. Emnerne omfatter:... [-]


Master Of Science (MSc) I Kommunikation Videnskab: Corporate Communication

på universitet Fuldtid 1 år February 2018 Holland Amsterdam

Corporate Communication sporet inden for kandidatuddannelsen i Kommunikation Science giver en bred forståelse af kommunikation af kommercielle og non-profit organisationer med deres miljø og samfund. [+]

Master of Science (MSc) i meddelelsen Videnskab: Virksomhedskommunikation

Corporate Communication sporet inden for kandidatuddannelsen i Kommunikation Science giver en bred forståelse af kommunikation af kommercielle og non-profit organisationer med deres miljø og samfund. Et vigtigt spørgsmål i Corporate Communication er:

Hvordan kommunikationsstrategier udvikles, godkendes, gennemføres og evalueres?

Et afgørende aspekt at bemærke er det offentlige ansvar organisationer, især i forhold til den offentlige mening og den offentlige debat i medierne. Sporet har emner som:

corporate identity image og omdømme forvaltning corporate branding teorier om organisationskultur og engagement teorier kommunikation i forandringsprocesser krisekommunikation ... [-]

Master Of Science (MSc) I Kommunikation Videnskab: Overbevisende Kommunikation

på universitet Fuldtid 12 måneder February 2018 Holland Amsterdam

Sporet Overbevisende meddelelse vedrører de kommunikationsprocesser til formål at opnå specifikke overbevisende mål, for eksempel ... [+]

Master of Science (MSc) i meddelelsen Videnskab: Persuasive Kommunikation

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September, februar

Sporet Overbevisende meddelelse vedrører de kommunikationsprocesser skal opfylde specifikke overbevisende mål, for eksempel, marketing kommunikation, sundhed uddannelse, og offentlige informationskampagner. Central i dette spor er forståelsen af ​​dynamikken der former de anvendelser og virkninger af medieret overbevisende kommunikation og anvendelse af denne viden i udformningen af ​​kommunikationskampagner og indgreb. Som studerende i Persuasive Kommunikation du vil studere en bred vifte af marketing og sundhed kommunikationsteorier, og hvordan man anvender disse teorier til udfordrende problemer sundhedsadfærd, reklame og branding. Vi er opmærksomme på medier som bærere af overbevisende budskaber, især på nye udviklinger medier, som er karakteriseret ved at integrere overbevisende budskaber og underholdning, personalisering og interaktive, digitale og sociale medier. Vi undersøger også den rolle besked appeller og sociale og personlige indflydelse. Teorier og undersøgelser om determinanter for forbruger- og sundhedsadfærd er afgørende i dette spor.... [-]


Master Of Science (MSc) I Kommunikation Videnskab: Politisk Kommunikation

på universitet Fuldtid 12 måneder February 2018 Holland Amsterdam

Master of Science (MSc) i meddelelsen Videnskab: Politisk Kommunikation løser problemer i centrum for vores demokratier. Det giver en forståelse af den rolle og betydning medier ... [+]

Master of Science (MSc) i meddelelsen Videnskab: Politisk Kommunikation

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: Februar, september

Sporet "Politisk Kommunikation" behandler spørgsmål kernen i vores demokratier. Det giver en forståelse af den rolle og betydning af medier, journalistik og information i den offentlige meningsdannelse. Studerende i Politisk Kommunikation spore studere følgende emner:

Hvordan samspillet mellem (ikke-) offentlige skuespiller, politikere, journalister og borgere tage form, og hvilke funktioner og effekter har de? Hvordan borgerne bruger medier til at holde sig underrettet, og hvordan det at skifte? Der forsøger at påvirke nyhederne? Hvordan "mediernes oplysninger tilbyde 'blevet til? Hvilke virkninger er mærkbare på den offentlige mening og den politiske adfærd? ... [-]

Master Of Science (MSc) I Matematik

på universitet Fuldtid 24 måneder February 2018 Holland Amsterdam

Denne Master 's program er skræddersyet til den enkelte elev i henhold til hans eller hendes område af interesse, og er planlagt i samråd med programmet ... [+]

Master of Science (MSc) i matematik

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September, februar

Denne Master 's program er skræddersyet til den enkelte elev i henhold til hans eller hendes område af interesse, og er planlagt i samråd med programmet manager. Det andet år er afsat en stor del til avancerede matematik og et større forskningsprojekt, som kulminerer i et speciale. Dette projekt kan gennemføres inden for et af de deltagende forskergrupper, eller eksternt på en virksomhed eller forskningscenter med en on-location rådgiver. Resultaterne af forskningsprojektet præsenteres i et kollokvium.

 

 

Er matematik ved UVA for mig?... [-]


Master Of Science (MSc) I Medicinsk Antropologi Og Sociologi

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Kandidatuddannelsen i Medicinsk antropologi og sociologi (MAS) tog dig til at forstå sundhed, sygdom og kroppen fra et samfundsvidenskabeligt perspektiv ... [+]

Master of Science (MSc) i Medicinsk antropologi og sociologi

 

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September

Sygdomme bevæge sig på tværs af landegrænser - så gør patienter, læger og medicin. Sundhed og sundhedsydelser er ofte et spørgsmål om politik, økonomi og kultur også. I kandidatuddannelsen i Medicinsk antropologi og sociologi, vil du bruge samfundsvidenskabelig teori og metode til kritisk at analysere sundhedsspørgsmål i en stadig mere globaliseret verden. Kandidatuddannelsen i Medicinsk antropologi og sociologi (MAS) tog dig til at forstå sundhed, sygdom og kroppen fra et samfundsvidenskabeligt perspektiv. I løbet af programmet vil du se på nutidige globale og lokale sundhedsproblemer, samt centrale emner i samfundsvidenskab. Det giver dig mulighed for at uddybe din viden om antropologi og sociologi, mens på samme tid at erhverve en specialisering i et sundhedsrelateret emne. Hvis du har en medicinsk eller psykologisk videnskaber baggrund, vil du erhverve yderligere uddannelse i samfundsvidenskab, og du vil lære at kritisk og refleksivt integrere denne træning med din tidligere akademisk og erhvervserfaring. Hvis du har en samfundsvidenskabelig baggrund, vil du have mulighed for yderligere at skærpe din analytiske værktøjer og erhverve en specialisering inden for sundhed. Du vil undersøge en bred vifte af emner: fra de sociale determinanter for sygdom til seksuelle subkulturer til politik lægemidler. UVA har været en pioner i denne spændende og voksende område. Vores intensive, etårige program kombinerer kurser og et speciale projekt baseret på din egen individuelle feltarbejde. Du kan vælge at gøre forskning i Holland eller andre steder i Europa; gå til... [-]


Master of Science (MSc) in Mathematical Physics

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Samspil mellem områderne almen relativitet og differential geometri, og mellem kvantemekanik og funktionel analyse i løbet af ... [+]

Master of Science i matematisk fysik

Samspil mellem områderne almen relativitet og differential geometri, og mellem kvantemekanik og funktionel analyse i løbet af første halvdel af det tidlige tyvende århundrede har ført os i dag i en ny guldalder matematisk fysik. Kandidatuddannelsen i Matematisk Fysik undersøger skæringspunktet mellem matematik og fysik på grundlag af:

ikke-kommutativ geometri kvantisering teori operatør algebraer kvante grupper kritiske fænomener konform feltteori integrable systemer Lie teori algebraisk geometri

og andre emner.

 

 

Kurser

Kandidatuddannelsen i Matematisk Fysik er en forskningsorienteret program, hvor studerende er forpligtet til at vælge en specialist profil. Programmets kurser består af:... [-]


Master Of Science (MSc) I Psykologi (forskning MSc)

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Den Research Master 's program er fast forankret i den eksperimentelle tilgang til psykologi, der karakteriserer psykologi program ... [+]

Master of Science (MSc) i Psykologi (Research MSc)

 

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September

Den Research Master 's program er fast forankret i den eksperimentelle tilgang til psykologi, der karakteriserer psykologi program på University of Amsterdam. Specialiserede kurser bliver undervist i uformelle, meget interaktive små grupper indstillinger. Udover indholdsrelaterede kurser, der dækker alle områder i psykologi, tilbyder programmet en række avancerede kurser om forskningsmetoder og statistik, programmering og computerfærdigheder, og skrive og præsentationsteknik. Centralt i Research kandidatuddannelsen er to separate forskningsprojekter (Praktik og speciale). I princippet bør papirer på grundlag af disse forskningsprojekter kvalificere sig til offentliggørelse i internationale akademiske tidsskrifter.... [-]


Master Of Science (MSc) I Retsvidenskab

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Kandidatuddannelsen i Forensic Science, der tilbydes af Det Naturvidenskabelige Fakultet, er enestående i Holland. Programmet udmærker sig ... [+]

Master of Science (MSc) i Forensic Science

 

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September

Kandidatuddannelsen i Forensic Science, der tilbydes af Det Naturvidenskabelige Fakultet, er enestående i Holland. Programmet adskiller sig fra de fleste internationale kandidatuddannelser i retsmedicin ved at bygge på en række videnskabelige baggrunde og discipliner. Målet med programmet er at uddanne gode forskere, bevæbnet med retsmedicinske viden og faglige færdigheder. Ønsker du at gøre din videnskabelige viden socialt relevant inden for rammerne af lov og orden? Så skal du søge om retsmedicin!

 

Grad krav

En Master of Science grad i Forensic Science tildeles efter en vellykket gennemførelse af alle de centrale og specialisering kurser i pensum og en skriftlig speciale baseret på en uafhængig forskningsprojekt. Dette udmønter sig i alt 120 ECTS-point.... [-]


Master Of Science (MSc) I Samfundsvidenskab (forskning MSc)

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Er du interesseret i samfundsvidenskabelig forskning, og ønsker du at forfølge en karriere i akademiske eller (ikke-akademiske) forskningsmiljøer? De Research Master Samfundsvidenskab (RMSS) er [+]

Master of Science (MSc) i Social Sciences (forskning MSc)

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September

Er du interesseret i samfundsvidenskabelig forskning, og ønsker du at forfølge en karriere i akademiske eller (ikke-akademiske) forskningsmiljøer? De Research Master Samfundsvidenskab (RMSS) er designet til fremragende studerende med interesse i forskning fra tværfaglige og disciplinære perspektiver. På grund af en omfattende fokus på avancerede kvantitative og kvalitative forskning færdigheder, vil de studerende, der har afsluttet den RMSS kunne udføre videnskabelig forskning af høj kvalitet uafhængigt af hinanden. De Research Master Samfundsvidenskab tilbyder dig avanceret uddannelse i nutidig samfundsvidenskabelig forskning. Programmet kombinerer avancerede samfundsteori med innovative metoder i en streng og tværfaglig samfundsvidenskabelig forskning miljø. Du vil specialisere sig i en af ​​fem forskningsområder:... [-]


Master Of Science (MSc) I Sociologi: Kultursociologi

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

I Cultural Sociology, vil du ikke kun undersøge kultur fra et bredt perspektiv (kollektive mentaliteter, ideologier, religiøse orienteringer, ekspert og lægge ... [+]

Master of Science (MSc) i sociologi: Cultural Sociology

 

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September

Vil du gerne vide, om den globale udveksling af medieprodukter - Disney film, modeblade, populær musik - udgør en trussel mod de lokale og nationale kulturer? Eller hvis udviklingslandene kunst markeder i Rusland, Kina, Brasilien og Indien vedtage vestlige modeller og institutioner? I Cultural Sociology, vil du ikke kun undersøge kultur fra et bredt perspektiv (kollektive mentaliteter, ideologier, religiøse orienteringer, ekspert og lægge viden), men du vil også se på de mere specifikke funktioner i kultur (kunst, medier, populærkultur). Du vil fokusere på, hvordan symbolske varer som bøger, kunstværker og mode produceres, distribueres og modtaget. Desuden pensum undersøger, hvordan bredere kulturelle forestillinger er indlejret i sociale relationer, og hvordan de ændrer sig over tid og varierer på tværs af sociale grupper. Den tilgang til studiet er empirisk funderet, udnytte både kvalitative og kvantitative metoder. Programmet giver dig en enestående mulighed for at studere centrale temaer inden for moderne kultursociologi. Den forskning og undervisning af medarbejderne stimulerer en stærk engagement med spørgsmål om kulturel globalisering og tværnationale sammenlignende forskning.... [-]


Master Of Science (MSc) I Sociologi: Køn, Seksualitet & Samfund

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Dette program er enestående, da det er placeret inden for samfundsvidenskab, mens hovedparten af ​​køn og / eller seksualitet undersøgelser er beliggende inden for ... [+]

Master of Science (MSc) i sociologi: Gender, Sexuality & Samfund

 

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September

Det er almindeligt accepteret, at forskelle mellem rig og fattig, mellem hudfarver eller mellem kristne og muslimer er ubestridelige faktorer i folks liv. Fungerer som en kvinde eller en mand, med bestemte seksuelle dispositioner, holder sammenlignelig betydning. Køn, seksualitet og samfund er helliget at øge vores forståelse af forskellene mellem grupper af kvinder og grupper af mænd - såvel som mellem kvinder og mænd - i en tid med globalisering. Dette program tilbyder en systematisk forsøg på at løse strukturelt indlejrede forskrifter for kønsrelationer og seksuel adfærd på lige fod med andre analytiske variabler som klasse, etnicitet, religion, alder eller politisk ideologi. Køn, seksualitet og samfund har til formål at integrere de sociale og kulturelle imperativer, der former kønnede identiteter og seksuelle relationer i det normale forskning repertoire af samfundsforskere. Derfor vil du lære at indarbejde en tværfaglig og transnational strategi. De historiske og komparative dimensioner fremhæves i de fleste af kurserne uddanne dig til at analysere problemstillinger i samfundet og kultur fra forskellige perspektiver, og at sætte dem i deres omfattende sociologiske, politiske og kulturelle sammenhænge. Dette program er enestående, da det er placeret inden for samfundsvidenskab, mens hovedparten af ​​køn og / eller seksualitet undersøgelser er beliggende inden for humaniora. Kombinationen af ​​empiriske studier med teoretisk refleksion giver den studerende en solid teoretisk, konceptuelle og metodiske fundament for bedre at forstå, analysere og håndtere verdens nutidige problemer og kompleksiteter relateret til... [-]


Master Of Science (MSc) I Sociologi: Migration Og Etniske Studier

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Migration og Etniske Studier (MES) udforsker dynamikken i menneskelig mobilitet i den dobbelte forbindelse med globaliseringen og den vedvarende nationalstat ... [+]

Master of Science (MSc) i sociologi: Migration og Etniske Studier

 

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September

Migration og Etniske Studier (MES) udforsker dynamikken i menneskelig mobilitet i den dobbelte forbindelse med globaliseringen og den vedvarende nation-state grænser. Den undersøger, hvordan disse dynamikker oversætte til etnisk lagdeling, økonomisk ulighed, og den kulturelle mangfoldighed i begge lande afgangs- og bestemmelseslandene. De centrale og valgfrie kurser for MES-programmet gennemgå en bred vifte af emner, der spænder:

fra migrationspolitik, netværk og bevægelser til migration og asyl lov i Europa; og fra migranter i fagforeninger og vandrende iværksætteri til statsborgerskab og vandrende (il) lovlighed; og fra transnationale identiteter, køn, seksualitet og klasse til kulturel og religiøs mangfoldighed. ... [-]

Master Of Science (MSc) I Sociologi: Urban Sociologi

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Urban Sociologi postulerer, at byområder besidder unikke egenskaber (tal, tæthed, mangfoldighed, mobilitet), der former alle aspekter af samfundslivet. Disse ... [+]

Master of Science (MSc) i Sociologi: Urban Sociologi

 

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September

For første gang i historien, at størstedelen af ​​menneskeheden bor i byerne. Vi lever i en urban verden. Urban Sociologi giver dig de analytiske redskaber til at forstå, hvordan forholdene i bymiljøer påvirker følelser, ideer, relationer og muligheder for deres indbyggere. Urban Sociologi postulerer, at byområder besidder unikke egenskaber (tal, tæthed, mangfoldighed, mobilitet), der former alle aspekter af samfundslivet. Disse "urban egenskaber 'påvirker de tanker og følelser af individer, deres relationer til fremmede, venner og kolleger. Du vil også undersøge de måder, hvorpå institutioner opererer, og den slags økonomiske muligheder til rådighed for enkeltpersoner og grupper, der opererer i byen, som også er påvirket af bymæssige attributter. I løbet af programmet vil du undersøge de nutidige kræfter, der gør byerne større, mere forskelligartet og mere flydende end nogensinde; og virkningerne af disse betingelser på forskellige aspekter af det sociale liv. Især vil du undersøge:... [-]


Master Of Science (MSc) I Statskundskab: Internationale Forbindelser

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Den International Relations Programmet giver dig et indblik i den globale politik og grundlæggende spørgsmål om krig og fred, men også om retfærdighed ... [+]

Master of Science (MSc) i Statskundskab: Internationale Relationer

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September

Vil du gerne vide mere om den hastigt skiftende verden af ​​globale politik? Den International Relations Programmet giver dig et indblik i den globale politik og grundlæggende spørgsmål om krig og fred, men også om retfærdighed, effektivitet og identitet i hele verden. Det vil forbedre din viden om storhed og fald, konflikt og samarbejde af suveræne nationalstater, samt de ikke-statslige aktører og internationale og regionale organisationer. International Relations undersøger globale politik gennem en omfattende læseplan for at give dig ikke kun en bred fundament af viden, men også en dybere og mere specialiseret ekspertise. Du vil lære at kritisere og udvikle teoretiske indsigter baseret på en række videnskabelige traditioner inden statskundskab og andre sociale videnskaber. Du vil også lære at analysere disse indsigter gennem original empirisk forskning ved hjælp af forskellige metoder. Læseplanen dækker en meget bred palet af kurser, så du kan vælge netop din fokus og ekspertise fra krig og sikkerhedsstudier til studiet af international politisk økonomi i alle hjørner af verden.... [-]


Master Of Science (MSc) I Stokastik Og Finansielle Matematik

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Kandidatuddannelsen udbydes i samarbejde med VU University Amsterdam, Utrecht Universitet og Leiden Universitet. Som et resultat, du drage fordel af den ... [+]

Master of Science (MSc) i Stokastik og Finansielle Matematik

 

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September

Stokastik undersøger fænomener, hvor chancen spiller en central rolle, såsom valgresultater, udsving i aktiekurserne eller molekylære interaktioner i en levende celle. Det kan opdeles i statistik, sandsynlighedsteori og stokastiske operationer forskning. Finansiel matematik er et vigtigt område i forbindelse med anvendelsen af ​​stochastics som tilbyder fascinerende forskning muligheder. Kandidatuddannelsen Stokastik og Finansielle Matematik tog dig i den fulde dybde og bredde af disse felter, både i teori og praktisk anvendelse. Der er en bred vifte af specialer til rådighed, er baseret på de mange områder, hvor Stokastik påføres, deres anvendelsesområde og de udfordrende problemer, de udgør. Både teoretisk tilbøjelig og flere praktisk orienterede studerende kan vælge specifikke kurser, der passer til deres personlige interesser. Kandidatuddannelsen udbydes i samarbejde med VU University Amsterdam, Utrecht Universitet og Leiden Universitet. Som et resultat, du drage fordel af den ekspertise, fire universiteter, samt de netværk og kooperative forskningsprojekter på disse universiteter.... [-]


Master Of Science I Aktuarvidenskab Og Matematisk Finansiering

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Kandidatuddannelsen i aktuarvidenskab og Matematisk Finance er et tværfagligt program, der giver en afbalanceret og grundig uddannelse i den finansielle ... [+]

Master of Science i aktuarvidenskab og Matematisk Finance

 

Starter i: September

Undervisningssprog: Engelsk

Master of Science i aktuarvidenskab og Matematisk Finance er en et-årigt program for dem, der ønsker at arbejde som en aktuar (en forsikring matematiker). En aktuar design og overvåger finansiel sikkerhed systemer. Aktuarbranchen er i øjeblikket i en overgangsfase og er kommet til at omfatte styring af finansielle risici uden for forsikringssektoren. Kandidatuddannelsen i aktuarvidenskab og Matematisk Finance er et tværfagligt program, der giver en afbalanceret og grundig uddannelse i den finansielle og matematisk analyse af komplekse forsikringsforhold. Den fokuserer på matematisk model-bygning i de forskellige specialiserede områder for forsikring: livsforsikring, skadesforsikring og pensionsfonde. Fordi programmet er at hjælpe eleverne med at udvikle en videnskabelig holdning og tilgang, det lægger stor vægt på det teoretiske grundlag for forskellige metoder og teknikker.... [-]


Master Of Science I Geovidenskab

på universitet Fuldtid 24 måneder February 2018 Holland Amsterdam

Globale ændringer, den stigende efterspørgsel efter knappe ressourcer og nedbrydning og forurening af landskabet, jord og vand, betyder, at vi har brug for dygtige ... [+]

Globale ændringer, den stigende efterspørgsel efter knappe ressourcer og nedbrydning og forurening af landskabet, jord og vand betyder, at vi har brug for dygtige fagfolk nu mere end nogensinde. Fagfolk, der forstår jorden som et komplekst system, og er i stand til at dirigere vores verden ind i en mere bæredygtig fremtid. Hvorfor studere Geologi ved universitetet i Amsterdam? - Du har et nysgerrigt sind og kan lide den udfordring at finde løsninger på de komplekse miljøspørgsmål, der står over for vores planet i forandring. - Du ønsker at erhverve dybdegående indsigt om, hvordan miljømæssige processer, der påvirker vores planet, og bruge denne til at udfordre eksisterende viden og bidrage til praktiske løsninger og applikationer. - Du er ivrige efter at kombinere videnskabelig interesse i geovidenskab med relaterede områder i økologi, hydrologi, miljøkemi og konsekvensanalyser menneskelige at forstå deres komplekse samspil, som er nødvendig for at løse de globale, regionale og lokale processer. - Du har en kvantitativ holdning, og er ivrige efter at lære, bruge og anvende state of the art analysemetoder, som kan omfatte og kombinere e-science baserede teknikker, avancerede laboratorieteknikker og måling felt teknikker. - Du ønsker at blive en del af inspirerende forskningsprojekter, i både nationale og internationale indstillinger. Hvad du kan forvente fra Geologisk Institut ved universitetet i Amsterdam: - To forskellige studier spor: Geo-økologiske Dynamics fokus på dybdegående videnskabelig uddannelse og miljøstyring koncentrere sig om tværfaglig uddannelse, hvordan man håndtere geo-økosystemer på vores planet. - Et inspirerende videnskabeligt miljø, hvor forsker arbejde i et... [-]

Master Of Science I Regnskab Og Kontrol: Kontrol

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

Den Kontrol styr på Bogføring og kontrol kandidatuddannelsen beskæftiger sig med finansiel information og beslutningstagning i forvaltningen af ​​organisationer. Det giver dig en bred vifte af kompetencer, den dybtgående viden og internationale ekspertise, som du får brug for som en controller eller økonomisk rådgiver i erhvervslivet eller den offentlige sektor. [+]

Den Kontrol styr på Bogføring og kontrol kandidatuddannelsen beskæftiger sig med finansiel information og beslutningstagning i forvaltningen af ​​organisationer. Det giver dig en bred vifte af kompetencer, den dybtgående viden og internationale ekspertise, som du får brug for som en controller eller økonomisk rådgiver i erhvervslivet eller den offentlige sektor. Forbered dig på en karriere i en finansiel funktion; - Udvikle dine finansielle ekspertise ved at erhverve både konceptuelle viden og tekniske færdigheder i Bogføring og kontrol; - Følge vores tværfaglige program og kvalificere sig til top-niveau post-kandidatuddannelser. Et kandidatuddannelser, to spor Den Master i Bogføring & Control tilbyder to top-niveau akademiske specialisering spor: - Bogføring - Kontrol Begge numre tilbyde en fælles videnbase i Bogføring og Kontrol samt dybdegående specialiserede kurser og emne. Degree Efter en vellykket gennemførelse af dette program, vil du modtage en akkrediteret kandidatuddannelse i Bogføring og Kontrol og titlen Master of Science (MSc). Programmet i korte træk Fuldt forstå inden for regnskabsvæsen kræver både teknisk og konceptuel viden om relevante emner. Denne Master 's program giver et solidt tværfagligt fundament, der tilbyder en bred vifte af kurser, såsom: Management Control, Bæredygtighed, ansvarlighed og etik, Corporate Governance og Risk Management og forskningsseminarer i Bogføring & Control. Forskere og undervisere på Amsterdam Business School (ABS) er internationale eksperter. Fordi ABS har et komplet forskningsprogram dedikeret til finansiering, din uddannelse i regnskabsmæssige ydelser fra konstant udforskning af feltet foregår omkring dig. Ved at diskutere og reflektere over forskning, og ved at undersøge praksis for regnskabsaflæggelse og kontrol i... [-]

Master Of Science I Regnskab Og Kontrol: Regnskab

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

Master of Science i Bogføring & Control er et intensivt, selektiv program, hvilket sikrer en høj standard for akademisk uddannelse. Det har en stærk ... [+]

Master of Science i Bogføring & Control: Bogføring

 

Starter i: September

Undervisningssprog: Engelsk

Master of Science i Bogføring & Control er en intensiv, selektiv program, der sikrer en høj standard for akademisk uddannelse. Det har en stærk international fokus med hensyn til indhold, akademisk personale og studerende befolkning. Programmet er designet til at forberede de studerende til finansielle positioner, ikke blot inden for revision og rådgivning, men også i industrien, bank eller regeringen. Programmet består af en Bogføring spor og en Kontrol spor.

 

 

Bogføring

Den Bogføring spor er beregnet til studerende erhvervsøkonomiske søger en karriere i den finansielle sektor. Den er designet til studerende med en generel og analytisk interesse i finansielle informationsstrømme mellem og inden for organisationer og mere specifikt i at yde informationstjenester til ledende medarbejdere og andre interessenter. Dette spor kombinerer akademisk stringens med praktiske eksempler og applikationer, og giver adgang til post-Master Bogføring (PMA) program udbydes af Amsterdam Business School (kun på nederlandsk), hvilket fører til kvalifikation som en statsautoriseret revisor.... [-]


Master Of Science I Udvikling Og Uddannelse (ved Forskning) Barn

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Den Forskning Master Børns Udvikling og Uddannelse (tidligere navn Educational Sciences: Forældre, Uddannelse og Børns Udvikling) tog de studerende til at udtænke, designe, gennemføre og rapportere forskning af høj kvalitet inden for udvikling og uddannelse af børn. [+]

Den Forskning Master Børns Udvikling og Uddannelse (tidligere navn Educational Sciences: Forældre, Uddannelse og Børns Udvikling) tog de studerende til at udtænke, designe, gennemføre og rapportere forskning af høj kvalitet inden for udvikling og uddannelse af børn. Programmet er udviklet til fremragende studerende, der er motiverede til at udføre forskning, og som har til hensigt at forfølge akademiske forskning karriere i udvikling og uddannelse af børn. Research Master studerende tilegner indgående disciplinære viden, kendskab til relevant forskning metode og praktisk erfaring i udførelsen af ​​forskningen. Programmet tager to år at færdiggøre. I begge år studerende tage kurser og få erfaring i at udføre forskning. Studere Børns Udvikling og Uddannelse på universitetet i Amsterdam Det Samfundsvidenskabelige og adfærdsmæssige Fakultet ved universitetet i Amsterdam har en stærk tradition i empirisk forskning og forbinde undervisningen med praksis i forskningen. Ved at lære at udvikle deres forskning færdigheder ved Institut for Børns Udvikling og Uddannelse, vil de studerende få gavn af afdelingens omfattende eksperimentel forskningsfaciliteter, blandt hvilke video-overvåget observation værelser, en baby lab og en ERP Research Lab er udstyret med faciliteter til at tage elektro- fysiologiske målinger. Studerende kan også deltage i observationsstudier og interventionel forskning i familier eller klasseværelser, i store færdigheder-testing forskning om børn og voksne, eller i at gennemføre pædagogiske undersøgelser ved hjælp af spørgeskemaer til forskellige målgrupper. Akkreditering og graden Kvaliteten af ​​denne kandidatuddannelse er blevet akkrediteret af Akkrediteringsrådet Organisationen af ​​Nederlandene og Flandern (NVAO). Det betyder, at efter en vellykket gennemførelse af programmet studerende vil modtage et retligt... [-]

Master Of Science I økonometri: Finansiel økonometri

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

I Financial Econometrics styr på Økonometri kandidatuddannelsen, vil du studere de økonometriske teknikker, der er udviklet til analyse af de finansielle markeder. [+]

I Finansiel økonometri styr på Econometrics kandidatuddannelsen, vil du studere de økonometriske teknikker, der er udviklet til analyse af de finansielle markeder. Programmet lærer dig om (multivariate) modellering af volatilitet, Value at Risk, og asset pricing. Med en fremragende undervisning personale og en stor respekt for kritisk tænkning, er du sikker på at finde udfordrende diskussioner, givende forskning og en samlet uforglemmelig oplevelse. Gør dig fortrolig med anvendelse af økonometriske teknikker på empiriske data; - Fortolke resultaterne fra et finansielt synspunkt; - Blive en ekspert i de komplekse matematik i den finansielle økonomi. Et kandidatuddannelse, fem numre Kandidatuddannelsen i Økonometri giver dig mulighed for at vælge en af ​​fem top-niveau akademiske specialisering spor: - Økonometri - Finansiel økonometri - Mathematical Economics - big data Business Analytics - Gratis Track Hvert spor tilbyder valgfag samt feltarbejde kurser for dig at vælge imellem. Degree Efter en vellykket gennemførelse af dette program, vil du modtage en juridisk akkrediteret kandidatgrad i økonometri og titlen Master of Science (MSc). Du kan kombinere dette program med en MSc i matematik for en dobbelt grad. For mere information om denne mulighed, skal du klikke på dette link. Økonometri: Finansielle Økonometri Amsterdam School of Economics 'Master i Econometrics giver en afbalanceret og grundig uddannelse i kvantitativ analyse af problemer i økonomi og finansiering. Du vil blive flydende i anvendelsen af ​​avancerede matematiske og statistiske metoder, der støttes af moderne softwarepakker såsom E-Views og Matlab. Den tværfaglige etårige program består af avancerede kurser i både matematisk økonomi og økonometri.... [-]

Mester I Atomistisk Skala Modellering Af Kemiske, Fysiske Og Biologiske Systemer (atosim)

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Den Kandidatuddannelse atomistisk Scale Modeling af kemiske, fysiske og biologiske systemer (ATOSIM) er designet til fremragende studerende, både hollandske og udenlandske (udvalgte studerende er berettiget til tilskud via EU Erasmus Mundus-program). [+]

Den Kandidatuddannelse atomistisk Scale Modeling af kemiske, fysiske og biologiske systemer (ATOSIM): - Er designet til fremragende studerende, både hollandske og udenlandske (udvalgte studerende er berettiget til tilskud via EU Erasmus Mundus-program) - giver et højt niveau kvalifikation i det hastigt voksende inden for computer modellering i fysiske, kemiske og bio-molekylære videnskaber - dækker en bred vifte af teknikker: fra kvantemekaniske atomistiske beskrivelser til grovkornet mesoskopiske modeller - har mange anvendelsesområder, herunder faststoffysik og statistisk fysik, fysisk kemi, materialevidenskab, og teoretisk bio-molekylære videnskab - finder sted på University of Amsterdam og VU University Amsterdam, og også på to andre europæiske top-niveau institutioner: Ecole Normale Supérieure (Lyon) og La Sapienza Universitet (Rom) - overlapper med kandidatuddannelser kemi og fysik af alle fire partneruniversiteter er tæt forbundet til forskningsgrupperne Computational Fysik og Kemi (UVA) og Teoretisk Kemi Group (VU), som udgør kernen i Amsterdam Center multiscale Modeling (ACMM) samt de forskergrupper i Lyon og Rom, som er modparter i ACMM Kurser Programmet har to typer af kurser: - Grundlæggende kurser (obligatorisk, første og en del af andet semester): at give et solidt grundlag inden for kvante kemi, statistiske termodynamik, molekylære modelberegninger og scientific computing - Avancerede kurser (obligatoriske og valgfrie, en del af anden og tredje semester) : at specialisere sig i partikel-baserede modellering inden for kemi, fysik eller biologi Forskeruddannelse Forskningen uddannelse består af: - To mindre forskningsprojekter (første og andet semester) - et litteraturstudie (tredje semester) - et stort forskningsprojekt (sidste semester): gennemført inden for et af de institutioner, der... [-]

MSc Business Economics: Competition Law and Economics

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Holland Amsterdam

[+]

Det komplekse samspil mellem disse kræfter er, hvad du vil lære at navigere i dette spor.

I slutningen af ​​semesteret er du fuldt ud villig til at tage på den anvendte kursus Empirical Market Analysis.

[-]

MSc Communication Science: Entertainment Communication

på universitet Fuldtid Deltid February 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

[+]

At studere Underholdning Kommunikation ved universitetet i Amsterdam

Amsterdam er en fascinerende, medie-mættede miljø. Ascor er det største Kommunikation Science forskningsinstitut i Holland, og er blandt de største i verden. Dens internationale engelsksprogede ph.d.-uddannelse har mere end 30 elever.

Eksamensbevis

Underholdning Kommunikation er et spor af den akkrediterede uddannelsen Kommunikation Science.

Disse er blot nogle af de mange forskellige emner, der er mulige i dette spor.

[-]

MSc Cultural and Social Anthropology

på universitet Fuldtid 1 år February 2018 Holland Amsterdam

[+]

viden om kvalitative forskningsmetoder, herunder deltagerobservation og interview evnen til at skrive godt og argumentere kohæsivt evnen til at præsentere dit eget arbejde og ideer effektivt følsomhed over for kompleksiteten og mangfoldigheden af ​​den antropologiske disciplin færdigheder til at forstå og håndtere effektivt med interkulturelle problemer evnen til at opnå dybdegående viden om et givent emne i en kort periode. Hvorfor studere kulturel og social antropologi i Amsterdam?

[-]

MSc Econometrics

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Holland Amsterdam

[+]

Hvert spor tilbyder valgfag samt feltarbejde kurser for dig at vælge imellem.

Degree

Efter en vellykket gennemførelse af dette program, vil du modtage en juridisk akkrediteret kandidatgrad i økonometri og titlen Master of Science (MSc).

Du kan kombinere dette program med en MSc i matematik for en dobbelt grad.

Placeringer og omdømme

[-]

MSc Econometrics: Big Data Business Analytics

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Holland Amsterdam

[+]

Der kræves yderligere 25 timer klasse forberedelse, lektier, debatter, sagsbehandling og computer tid.

I første semester, vil du blive givet et solidt grundlag i økonometri med flere centrale kurser for studerende på alle spor. General Equilibrium Theory lærer dig at formulere den generelle ligevægtsmodel og forstå dens grundlæggende egenskaber, og kritisk vurdere underliggende model antagelser og implikationer. Gennem Advanced Økonometri 1 og 2, vil du få en dyb forståelse af økonometriske teori, praksis og inferens ved hjælp af en række avancerede teknikker.

Den teoretiske baggrund og økonomiske anvendelser af spilteori tog dig i evnen til at modellere interaktive beslutningsprocesser situationer ved hjælp af spil-teoretisk teknikker, og beregne og karakterisere deres ligevægt resultater.... [-]


MSc Econometrics: Mathematical Economics

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Holland Amsterdam

[+]

erhverve de nødvendige færdigheder for matematisk og statistisk modellering; blive en ekspert i mekanikken, der kanaliserer moderne auktioner og model dynamisk økonomisk adfærd.

Amsterdam School of Economics 'Master i Econometrics giver en afbalanceret og grundig uddannelse i kvantitativ analyse af problemer i økonomi og finansiering. Du vil blive flydende i anvendelsen af ​​avancerede matematiske og statistiske metoder, der støttes af moderne softwarepakker såsom E-Views og Matlab. Den tværfaglige etårige program består af avancerede kurser i både matematisk økonomi og økonometri.

Programmet i korte træk

[-]

MSc Erhvervsøkonomi: Virksomhedsøkonomi Og Strategi

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Holland Amsterdam

Den ledende økonomi og strategi spor af Business Economics Master's program fokuserer på økonomiske resultater af organisationer. [+]

[-]

MSc Finance

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Dette program fokuserer på de finansielle markeder og den finansielle beslutningstagning virksomheder og investorer. Det giver dig den brede vifte af kompetencer, den dybtgående viden og den internationale ekspertise, som du får brug for i din karriere. [+]

Bemærk venligst: Afhængig erhverve formel akkreditering, vil UVA være at tilbyde en ny MSc i Finance fra september 2016 herunder specialiseringer Finans og Real Estate Finance. Vi forventer nogle ændringer vil blive foretaget i studieordningen, der ikke er direkte relateret til ændringen i programmets navn. Du vil blive informeret om disse ændringer i tide. Virksomhedsøkonomi og strategi er fortsat en specialisering i kandidatuddannelsen i erhvervsøkonomi. Programmet koncentrerer sig om de finansielle markeder og den finansielle beslutningstagning virksomheder og investorer. Det giver dig den brede vifte af kompetencer, den dybtgående viden og den internationale ekspertise, som du får brug for i din karriere. Få en dyb forståelse af finansielle beslutningstagning og markeder og specialisere sig i enten corporate finance, bank- eller finansielle markeder med denne fascinerende kandidatuddannelse spor. Forbered dig på en karriere i den finansielle eller erhvervslivet; drage fordel af at studere i et fakultet med store styrker i verden af ​​finansiering. Degree Efter en vellykket gennemførelse af dette program, vil du modtage en juridisk akkrediteret kandidatgrad i erhvervsøkonomi og titlen Master of Science (MSc). Programmet i korte træk For fuldt ud at forstå inden for finansiering, er du nødt til at få en dyb forståelse af finansielle beslutningstagning, ledelse og markeder, og de nødvendige værktøjer til at opnå succes. Udforsk hver relevant spørgsmål i finansiering i stor dybde, og sætte dit kvantitative sind til at arbejde. Programmet giver mulighed for yderligere at specialisere sig i enten corporate finance, bank- eller finansielle markeder. Efter en fælles første periode (med et... [-]

Msc Fysik: Teoretisk Fysik

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Teoretisk fysik har fanget fantasien i mange generationer. Det er en meget udfordrende og meget spændende felt, der søger at besvare dybt fundamentale spørgsmål som: Hvad er stof lavet af ?, hvad er karakteren af ​​rum og tid? Det kræver en høj grad af begrebsmæssig og teknisk raffinement. [+]

Einstein, Bohr, Feynman, Hawking ... Teoretisk fysik har fanget fantasien i mange generationer. Det er en meget udfordrende og meget spændende felt, der søger at besvare dybt fundamentale spørgsmål som: Hvad er stof lavet af ?, hvad er karakteren af ​​rum og tid? Det kræver en høj grad af begrebsmæssig og teknisk raffinement. Er Teoretisk Fysik ved UVA studiet for mig? Det er, hvis du: er fascineret af fysik og de videnskabelige ønsker at forstå på et grundlæggende niveau, hvorfor sagen er, hvad det er, og hvordan det påvirker verden omkring os nyder at udforske og udvikle matematiske modeller har en høj evne til indvinding er villige til at grave dybt for at finde løsninger på fysik problemer har et indgående kendskab til den specielle relativitetsteori, kvantemekanik, statistisk fysik, elektrodynamik, calculus og lineær algebra (og grundlæggende viden om faste stoffer og partikelfysik er en fordel). Hvad Teoretisk Fysik ved UVA har at tilbyde mig? UVA Institut for Teoretisk Fysik er en af ​​Europas førende teoretiske fysik institutter. Det er specialiseret i: quantum stof og komplekse systemer partikelfysik, kosmologi og kvantegravitation fysikkens historie. Den Master track Teoretisk Fysik tilbyder dig en bred vifte af avancerede kurser om disse og andre aktuelle forskningsemner. Dens rygrad dannes ved træning i: kvantefeltteori statistisk fysik faststoffysik teori. Derudover kan du tage valgfrie fysik og matematik kurser, såsom: beregningsmetoder kvanteoptik gruppe teori generelle relativitetsteori ikke-lineær dynamik og kaos. Yderligere seminarer og uformelle møder giver dig en smag af den oprindelige kreative og fantasifulde ånd af feltet,... [-]

Msc Fysik Og Astronomi: Fysik For Liv Og Helbred

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Sporet Fysik Livets og sundhed fokuserer på fysik aspekter af systemer på molekylære, cellulære og større (f.eks orgel) skalaer. [+]

Sporet Fysik af liv og sundhed fokuserer på fysik aspekter af systemer på molekylære, cellulære og større (f.eks orgel) skalaer. Det kombinerer to områder: biomedicinske fysik (fysiske processer i den menneskelige krop på celleniveau til organisme niveauer, og udvikling af teknologi til diagnostik og terapi) biofysik (fysik biologiske processer ned til enkelt-molekyle niveau, og ned til tidsplaner for et tocifret antal femtosekunder). Er Fysik af liv og sundhed på UVA studiet for mig? Det er, hvis du: har en dybtgående viden om fysik (mekanik, elektricitet, magnetisme, optik, kvantemekanik) og matematik (calculus, lineær algebra, partielle differentialligninger, statistik) nyde at gøre forskning i et tværfagligt miljø kan hurtigt absorbere og integrere biologiske og fysik koncepter og hvis du er interesseret i et eller flere af følgende emner: fysiske processer i den menneskelige krop, organer, celler og makromolekyler anvendelse af avancerede biofysiske metoder til at studere makromolekyler på enkelt-molekyle-niveau og til at studere biologiske processer ned til femtosekund tidsplaner udvikling og forbedring af teknologi til medicinsk diagnostik og terapi interaktion mellem lys og / eller stråling med celler og væv (biomedicinsk fotonik) manipulation af væv og celler af lys eller bestråling for at forbedre diagnose og overvågning. Hvad betyder Fysik Livets og Sundhed på UVA har at tilbyde mig? Denne Master track fokuserer på aktuelle forskningsemner som: kvantitativ funktionel overvågning og billeddannelse af levende væv arbejder i tværfaglige forskerhold med fysikere, kemikere, biologer, ingeniører og læger biomedicinsk billedbehandling, molekylære og cellulære biofysik og fotonik nye metoder til diagnose og overvågning (såsom optisk kohærens... [-]

Msc Fysik Og Astronomi: Videnskab Til Energi Og Bæredygtighed

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Science for Energi og Bæredygtighed (SES) er et tværfagligt "track" eller specialisering inden for UVA kandidatuddannelser kemi og fysik. Det kombinerer "hårde" videnskabelige forskning med analysen af ​​samfundsmæssige problemstillinger, forretningsmodeller og statslige regler. [+]

Hvad betyder Science for Energi og bæredygtighed UVA har at tilbyde mig? Science for Energi og Bæredygtighed (SES) er et tværfagligt "track" eller specialisering inden UVA kandidatuddannelser kemi og fysik. Det kombinerer "hårde" videnskabelige forskning med analysen af ​​samfundsmæssige problemstillinger, forretningsmodeller og statslige regler. Programmet dækker et bredt område af varme emner, såsom: biobaseret økonomi grøn kemi fotofysiske og fotokemisk energiomsætning biosolar celler og katalyse for bæredygtig syntese og energi konvertering. SES er et udadvendt program, rettet mod forkant med energi og bæredygtighed forskning. Det giver dig de færdigheder og viden til at bevæge sig fra at forstå state-of-the-art, til rent faktisk at udvikle nye bæredygtige teknologier, der kan implementeres i samfundet. Er Science for Energi og bæredygtighed UVA studiet for mig? Det er, hvis du: er interesseret i både fysik og kemi ønsker at blive (mere) opmærksom på de videnskabelige, teknologiske og samfundsmæssige udfordringer for vores fremtid ønsker at lære at fremme vedvarende energikilder, fremme bæredygtig udvikling, og bruge ressourcerne mere effektivt ønsker at studere udviklingen af ​​teknologiske løsninger på globale energi- og bæredygtighed problemer, samt den samfundsmæssige kontekst af globale udviklinger på dette område ønsker at forfølge en karriere, der fokuserer på udvikling af bæredygtige løsninger på vores nuværende presserende globale situation med hensyn til energi, klima og bæredygtighed. Fælles grad program med VU University Amsterdam Dette er en fælles uddannelse fra University of Amsterdam og VU University Amsterdam. Kurserne er oplyst ved de to Fakulteter Science. Kandidater modtage et diplom akkrediteret af begge universiteter. Derfor, som en... [-]

Msc Geovidenskab: Geo-økologiske Dynamik

på universitet Fuldtid 2 år February 2018 Holland Amsterdam

[+]

Er du interesseret i:

Du vil arbejde tæt sammen med topforskere på området, hvilket giver dig en start i udviklingen af ​​dit professionelle netværk. [-]

MSc Geovidenskab: Miljøledelse

på universitet Fuldtid 2 år February 2018 Holland Amsterdam

[+]

Er du interesseret i:

Kandidater i dette spor er godt rustet til at udvikle en succesfuld karriere som en anvendt jord videnskabsmand.

[-]

Msc Hjerne Og Kognitiv Videnskab: Kognitiv Videnskab

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Den kognitiv videnskab sporet er kendetegnet ved sin stærke tværfaglige fokus på kognition og ved sin vægt på et bredt overblik over sind og hjerne teorier og viden. [+]

Hjernen er en uhyre kraftfuld og indviklede behandling enhed dedikeret til udvælgelse, perception, transformation og lagring af den uundværlige oplysninger, vi bruger til at interagere med vores stadigt skiftende, dynamisk miljø. Den Forskning Kandidatuddannelsen i Brain og kognitiv videnskab ved universitetet i Amsterdam (UVA) tilbyder et bredt udvalg af numre, der undersøger alle aspekter af området, fra molekyle til sindet. Programmet er unik i sin tværfaglige perspektiv, der inkorporerer områderne neurovidenskab, neurologi, psykologi, adfærdsmæssige økonomi, lingvistik, logik, beregning og filosofi. Studere Brain og kognitiv videnskab ved universitetet i Amsterdam Studerende drage fordel af den omfattende, førende ekspertise på Amsterdam Brain and Cognition Center (ABC), de forskellige forskningslaboratorier på UVA og fra muligheden for at deltage i forskningsprojekter ledet af internationalt anerkendte ABC forskere. Forsknings Kandidatuddannelsen i Brain og kognitiv videnskab danner en udfordrende, tværfagligt og internationale arena, hvor højt motiverede forskere og studerende bestræber sig på at forstå hjernen, dens udvikling og dens lidelser. Forsknings Kandidatuddannelsen i Brain og kognitiv videnskab udbydes af Institut for Tværfaglige Studier (IIS), i tæt samarbejde med Amsterdam-Brain and Cognition Center (ABC). Akkreditering og graden Kandidatuddannelsen i Brain og kognitiv videnskab er blevet lovligt akkrediteret som et forsknings mester af Akkrediteringsrådet Organisationen af ​​Nederlandene og Flandern (NVAO). Akkrediteringen er for nylig blevet bekræftet af NVAO med en meget positiv rapport indtil maj 2017 Kongelige Holland Academy of Arts and Sciences (KNAW) udstedt programmet med en fremragende kvalifikation på de opnåede læringsresultater. Program skitse Kandidatuddannelsen har til formål at træne de studerende til at blive eksperter... [-]

MSc Human Geography: Economic Geography

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Holland Amsterdam

[+]

Geografi handler om at studere mennesker, rum og sted - og byen Amsterdam i sig selv er det perfekte sted og krydset for at studere, udforske og opleve geografi.

Dette resulterer i mindre skala forskningsmiljøer, hvor akademisk personale og studerende arbejder tæt sammen i en mindre formel og mere åbent miljø.

Ambition i forskning?

For studerende interesseret i dette fagområde, tilbyder vi også en to-årig Forskning Kandidatuddannelsen i Internationale Udviklingsstudier og Urban Studies.

[-]

MSc I Biologiske Videnskaber - Generel Biologi

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Dette program er designet til studerende, der ønsker at blive specialister med en bred orientering og ikke ønsker at begrænse deres fokus til et emne i ... [+]

MSc i Biologi - Generel Biologi

 

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September

Kandidatuddannelsen i General Biologi dækker alt fra de molekylære mekanismer i en virus til populationsdynamik af afrikanske elefanter. Dette program er designet til studerende, der ønsker at blive specialister med en bred orientering og ikke ønsker at begrænse deres fokus til et emne inden for biologi. Dette er især velegnet til studerende, der planlægger at arbejde i områder, hvor et bredt kendskab til biologi vil være nyttigt, for eksempel som en lærer eller en politik maker.

 

 

Faglige kvalifikationer

Dette spor er ideel at kombinere med en faglig specialisering, en, der fokuserer på andre færdigheder end at gøre forskning. Der er to faglig specialisering, du kan vælge imellem:... [-]


Msc I Biologiske Videnskaber - økologi Og Evolution

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Institut for biodiversitet og økosystemer Dynamics (IBED) tilbyder en state-of-the-art kandidatuddannelsen i Økologi og Evolution. Formålet med ... [+]

MSc i Biologi - Økologi og Evolution

 

Opretholdelse naturlige biodiversitet og beskyttelse af miljøet er umuligt uden omfattende viden om økologi og evolution. Institut for biodiversitet og økosystemer Dynamics (IBED) tilbyder en state-of-the-art kandidatuddannelsen i Økologi og Evolution. Formålet med programmet er at fremme forståelse af:

forholdet mellem levende organismer udryddelsen og evolution af arter funktion af økosystemer hvordan organismer lever, interagere og sprede på jorden

Studieprogram

Studerende i dette spor begynder programmet med nogle kurser på cutting-edge emner i Økologi og Evolution, ved andet semester vil de erhverve hands-on forskningserfaring i deres første forskningsprojekter. Faktisk de fleste af spor to år afsat til at udvikle de nødvendige forskning færdigheder i projekter efter eget valg inden for University of Amsterdam eller i udlandet. Et speciale afslutter pensum. Studerende drage fordel af en skræddersyet individuelt studieprogram, hvor de fokuserer på emner af personlig interesse kan du vælge fra en bred vifte af kurser og en bred vifte af forskningsprojekter, der udføres i Amsterdam eller i udlandet.... [-]


MSc I Biologiske Videnskaber: Grøn Biovidenskab

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

The Green Life Sciences Uddannelsen giver dig mulighed for at kombinere uddannelse i de teoretiske og praktiske aspekter af kemiske økologi ... [+]

MSc i Biologi: Green Life Sciences

 

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September

En af grundene er at forbedre og sikre fødevareforsyningen for en stigende verdensbefolkning. Andre formål for denne form for forskning kunne identificere nye kilder til bioaktive stoffer og medicin, eller for at opnå bio-vedvarende ressourcer for fibre og plast. Forestil et udbrud af en ukendt pest i det sydlige Spanien, der truer høsten af ​​mange tons tomater. Et typisk problem en grøn liv videnskabsmand måske står. Hvad skal der gøres? Med prøver af blade og de nyeste teknologiske værktøjer første mål vil være at identificere den skyldige. Desuden spørgsmålet stiger: kan avl styres for at opnå resistente bukser for de høst at komme? The Green Life Sciences Uddannelsen giver dig mulighed for at kombinere uddannelse i de teoretiske og praktiske aspekter af kemiske økologi, ecogenomics, bioteknologi, planteforædling, Phytopathology, cellebiologi, biokemi og populationsbiologi. Dette gør det muligt studerende til at udvikle en integreret visning af, hvordan planter ..... [-]


Msc I Biovidenskab - Ferskvands- Og Marinebiologi

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

I det toårige spor Freshwater & Marine Biology i kandidatuddannelsen Biological Sciences vil du fordybe dig i forskning, der spænder fra tropisk havbiologi til økologi i vådområder økosystemer. [+]

Biologiske Videnskab: Ferskvand & Marinbiologi (tidligere: Limnologi og Oceanografi) (MSc)

Vand dækker omkring 70% af vores planet og adskiller det fra alle andre planet vi kender. Vand spiller en vigtig rolle i det globale klima og er en kilde til mad, mineraler, energi og rekreation. Akvatiske økosystemer vrimler med organismer, der spænder fra bittesmå fytoplankton og zooplankton til koraller, fisk og hvaler. Desværre er akvatiske økosystemer også brugt som "dumping grunde" for meget af samfundets affald og er dybt påvirket af globale forandringer. I det toårige spor Freshwater & Marine Biology i kandidatuddannelsen Biological Sciences vil du fordybe dig i forskning, der spænder fra tropisk havbiologi til økologi i vådområder økosystemer.... [-]


Msc I Byerne Undersøgelser (ved Forskning)

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Det 21. århundrede bliver en urban århundrede. Det forventes, at de største byer og storbyområder regioner i Europa, vil Nordamerika og Japan holder ... [+]

MSc i Urban Studies (af Research)

 

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September

Det 21. århundrede bliver en urban århundrede. Det forventes, at de største byer og storbyområder regioner i Europa, Nordamerika og Japan vil holde voksende, selvom befolkningen i især Europa og Japan som helhed vil falde. I modsætning til de tidligere ideer om den globale økonomi bliver mere og mere 'Footloose', vil store byer og storbyområder er stadig de vigtigste økonomiske knudepunkter i denne del af verden. I andre dele af verden som Kina, Latinamerika, Mellemøsten og Afrika, er byerne vokser stadig meget hurtigt på grund af migration fra landområderne til byerne. Nogle af de største byer i "den globale Syd" er ved at blive alvorlige konkurrenter i den globale økonomi også. Både i Nord og Syd, bliver byerne bliver mere internationalt og indbyrdes forbundne. Vores program kombinerer disciplinerne byerne geografi, økonomisk geografi, by- og regional planlægning, og urban sociologi, for at give en tværfaglig og omfattende tilgang til byerne forandring. Et vigtigt tema i hele programmet er den internationale sammenligning af urbane fænomener, som eksemplificeret ved en sammenligningsmetode kursus og kravet om en international sammenligning i dit speciale. En unik funktion i programmet, relateret til denne fokus på international sammenligning, er det semester i udlandet på en af ​​vores udveksling partner institutter i Europa, Nordamerika og Østasien.... [-]


Msc I Finans: Asset Management

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Husholdningernes besparelser samles af fonde, der investerer dem i aktier, obligationer, fast ejendom, hedgefonde og andre aktiver med det formål at skabe gode afkast med et valgt risikoniveau. [+]

Hvordan skal institutionelle investorer investere deres kunders penge? Hvordan kan pensionsfonde strukturere deres investeringsportefølje for at opnå optimale aktivansvarsstrukturer? Skal du afdække valutarisiko? Hvordan laver vi værdipapirer? Hvad er effekten af ​​højfrekvent handel på finansielle markeder? Asset management (eller investment management) undersøgelser porteføljer af aktiver, typisk inklusive aktier, obligationer og kontanter, for enkeltpersoner eller virksomheder.

Husholdningernes besparelser samles af fonde, der investerer dem i aktier, obligationer, fast ejendom, hedgefonde og andre aktiver med det formål at skabe gode afkast med et valgt risikoniveau. Pensionsfonde investerer pensionsbidrag til generering af langsigtede midler til fremtidige pensioner. Hedgefonde indsamler midler med det formål at skabe høj afkast ved at udnytte arbitrage muligheder på kapitalmarkederne. Hvad er lydstrategier for hver af disse virksomheder? Hvad driver priserne på værdipapirer (herunder derivater), som de bruger? Disse spørgsmål er dine til at diskutere i Asset Management-sporet.... [-]


Msc I Finans: Ejendomsfinansiering

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Real Estate Finance sporet i Masteruddannelsen i Finance giver en dybtgående forståelse af fast ejendom i forbindelse med international finansiering. [+]

Real Estate Finance sporet i Masteruddannelsen i Finance giver en dybtgående forståelse af fast ejendom i forbindelse med international finansiering. Dem med ambitioner inden for finans- eller investeringsstyring skal vide, hvordan man vurderer ejendomsinvesteringer mod egenkapital, renteindtægter og andre finansielle derivattyper.

Programmet er også relevant for en karriere inden for økonomi og fast ejendom sektorer generelt. Du vil erhverve de vigtigste anvendte, kvantitative og konceptuelle færdigheder, der er nødvendige for at træffe komplekse beslutninger, der kræves i moderne ejendomsfinansiering og investering.

Forbered dig på en karriere i international økonomi eller ejendomsmæglere drage fordel af at studere på et fakultet med store styrker i økonomien; lære at forstå og foretage betydelige fast ejendom beslutninger. Finans: Ejendomsfinansiering ... [-]

Msc I Fysik - Avanceret Stof Og Energi Fysik

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Den AMEP Programmet er organiseret i tre studiegrupper stier: emergente og energi materialer, bløde stof og atomare kvante fysik. Blanding mellem ... [+]

Kandidatuddannelsen i Fysik - Advanced Matter & Energi Fysik

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September, februar

Den AMEP Programmet er organiseret i tre studiegrupper stier:

emergente og energimaterialer blødt stof atomare kvantefysik

Blanding mellem studie stier er ikke noget problem overhovedet. Programmet direktør og andre undervisning og forskning personale er glade for at fungere som rådgivere med hensyn til kursus valg.

Kurser

Den AMEP Programmet omfatter følgende obligatoriske kurser:

Store spørgsmål i Emergent Energi Materialer (6 EF) Store spørgsmål i Atomic Kvantefysik (3 EF) Store spørgsmål i Soft Matter (3 EF) Statistisk Fysik og Condensed Matter Theory I (6 EF) eller statistiske mekanik af Soft Matter (6 EF) Akademisk engelsk (3 EF) Academic Skills (6 EF i alt) ... [-]

Msc I Fysik Og Astronomi

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

[+]

Internationalt anerkendte

Avanceret Matter og Energi Fysik Astronomi og astrofysik Fysik af liv og sundhed Science for Energi og Bæredygtighed Teoretisk fysik [-]

MSc I Konfliktløsning Og Regeringsførelse

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Den konfliktløsning og Governance program giver dig et fundament i teori og forskning, der hjælper dig med at analysere konflikter og konflikt ... [+]

MSc i Konfliktløsning og Governance

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September

Den konfliktløsning og Governance program giver dig et fundament i teori og forskning, der hjælper dig med at analysere konflikter og indsats konfliktløsning i relation til dynamikken i den offentlige forvaltning. Du får mulighed for at udvikle en kommando af forskellige ressourcer til at reagere på analytiske udfordringer, som lokale, regionale og globale konflikter og til at placere nutidige begivenheder i et historisk og komparativt perspektiv. Sagen tilgang af programmet hjælper dig med at udvikle færdigheder og erfaring gennem en analyse af indsatsen indstillinger, der er funderet i komparative og historiske perspektiver.... [-]


Msc I Kulturel Og Social Antropologi: Anvendt Antropologi

på universitet Fuldtid 12  September 2018 Holland Amsterdam

For studerende, der ønsker at gennemføre forskning, der har en anvendt karakter, der tager sigte på at løse problemer eller bidrage med forståelse, hvor dette er direkte nødvendigt, tilbyder vi mulighed for at specialisere sig i Anvendt Antropologi. [+]

For studerende, der ønsker at gennemføre forskning, der har en anvendt karakter, der tager sigte på at løse problemer eller bidrage med forståelse, hvor dette er direkte nødvendigt, tilbyder vi mulighed for at specialisere sig i Anvendt Antropologi.

I denne form for forskning bruges metoder og teorier om antropologisk forskning til at give indsigt og forslag til praktiske problemer, som ikke-antropologiske parter som regeringer, virksomheder, ngo'er eller andre organisationer står overfor. Studerende gennemfører forskning i samarbejde med sådanne organisationer. Som en del af besvarelsen af ​​deres forskningsspørgsmål studerer de både problemet og organisationen: En dybtgående forståelse af organisationens interesser, kultur og moral er nødvendig for at forstå, hvordan dets medlemmer opfatter det problem, de vil løse.... [-]


MSc I Kunstig Intelligens

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Kandidatuddannelsen i Amsterdam har en teknisk tilgang til AI forskning. Det er et fælles program (fra og med september 2015) af både universitetet i Amsterdam og VU University Amsterdam. Dette samarbejde sikrer en bred vifte af emner, der alle undervises af forskere, der er eksperter på deres felt. [+]

Kunstig intelligens er udbredt i vores samfund: kontrolmekanismer i fly, smarte kameraer og overvågningssystemer eller robotteknologi i industrien. Alle disse applikationer er baseret på AI metoder til at fortolke information om forskellige modaliteter og bruge det til at gøre det muligt for intelligent og målrettet adfærd. Kunstig intelligens i Amsterdam Kandidatuddannelsen i Amsterdam har en teknisk tilgang til AI forskning. Det er et fælles program (fra og med september 2015) af både universitetet i Amsterdam og VU University Amsterdam. Dette samarbejde sikrer en bred vifte af emner, der alle undervises af forskere, der er eksperter på deres felt. Core emner At give alle studerende med en fuld forståelse af spektret, starter programmet med følgende kurser om centrale emner i kunstig intelligens: Multiagentsystemer Computational Intelligence Computer Vision Information Retrieval Vidensrepræsentation Machine Learning Natural Language Processing Efter de centrale emner kan du fortsætte med videregående kurser i de samme områder. Det er også muligt at tage kurser i andre AI emner, eller at undersøge kombinationer. Data Science specialisering for eksempel kombinerer avanceret Machine Learning med Visualisering og High Performance Computing. En anden mulighed er kunstig intelligens og internettet, med en kombination af informationssøgning, vidensrepræsentation og web-baseret teknologi. Adgangskrav kandidatuddannelse Artificial Intelligence Ansøgere med en hollandsk bachelorgrad Studerende med en grad i kunstig intelligens eller datalogi er admittable uden yderligere krav. Andre studerende, som har mindst en bachelorgrad i et område tæt knyttet til AI, også kan finde anvendelse. De vigtigste krav er: Generel faglige niveau: over gennemsnittet Grundlæggende programmering og computing færdigheder... [-]

MSc in Business Administration: Digital Business

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

[+]

drage fordel af et stærkt forskningsfokus, højt kvalificeret internationalt personale og medstudenter fra hele verden. Business Administration: Digital Business

Master of Science i Business Administration er en et-årigt program på 60 ECTS-point (1 ECTS = 0,5 amerikanske kreditter).

Denne del af programmet udvides af muligheden for at vælge to valgfrie kurser, der giver dig mulighed for at skræddersy programmet til dine egne interesser og færdigheder og overbygge kløften mellem teori og praksis i The Business Lab.

The Business Lab

Vil du teste om du kan løse en reel forretningssag? ... [-]


MSc Informationsvidenskab: Data Videnskab

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

I en data rige verden, data videnskaben få en central placering med en stigende potentielle værdi for virksomheder, videnskab og samfund. Data videnskabsfolk er nødvendige for at give mening til havet af data, der omgiver os. [+]

Nyt spor i Information Studies kandidatuddannelsen - Starter September 2016 I en data rige verden, data videnskaben få en central placering med en stigende potentielle værdi for virksomheder, videnskab og samfund. Data videnskabsfolk er nødvendige for at give mening til havet af data, der omgiver os. Dette er grunden til UVA er ved at udvikle innovative og tværfaglige data Science spor i Mesterens programmet Informationsvidenskab. Vi arbejder hårdt på en interessant og spændende program, som vil begynde i 2016. Venligst holde øje for mere information eller kontakt os med spørgsmål. Hvad betyder data Fakultet ved UVA har at tilbyde mig? I den etårige data videnskab mester sporet, vil du få kendskab til de teorier og værktøjer, der anvendes i data videnskab. Vi vil lære dig, hvordan du bruger disse værktøjer til at arbejde med data i forskellige domæner, såsom Sundhedspleje, Media, Smart City og Life Science. Kandidater har en integreret syn på mulighederne og udvikling af data videnskab i samfundet. Er Data Science på UVA studiet for mig? Det er, hvis du: ønsker at oversætte videnskabelige, samfundsmæssige og forretningsmæssige udfordringer i data vedrørende løsninger ønsker at lære at udforske og analysere data ønsker at forstå, hvordan man fører, vurdere og evaluere data videnskabelige projekter bruge din baggrund for data videnskabelige projekter i forskellige domæner har affinitet og erfaring med programmering og statistik kan lide at arbejde sammen med motiverede elever, med en bred vifte af uddannelsesmæssige baggrunde. [-]

MSc in Information Studies

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

Information studies is a broad and interdisciplinary field, primarily concerned with the analysis, collection, classification, manipulation, storage, retrieval and dissemination of information. [+]

Information studies is a broad and interdisciplinary field, primarily concerned with the analysis, collection, classification, manipulation, storage, retrieval and dissemination of information. It examines the interaction between people, organisations and any existing information systems, with the aim of creating, replacing, improving or understanding information systems.

Information studies tackles systemic problems first rather than individual pieces of technology within that system: it focuses on understanding information problems from the perspective of the stakeholders involved, and then applying technologies as needed. Not only aspects of computer science are incorporated, but also aspects of research fields like cognitive science, commerce, communications, management, philosophy, public policy, and the social sciences.... [-]


MSc in Information Studies: Information Systems

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

[+]

du er interesseret i de måder folk interagerer med (ny) teknologi og medier, og hvordan de understøttes, hæmmet og påvirket af dem du vil analysere systemer til levering, opbevaring og videregivelse af oplysninger ved hjælp af forskellige medier (såsom video, tale og tekst) du ønsker at gøre forbindelser mellem corporate / organisatoriske ledelse og de ansvarlige for at udvikle teknologiske løsninger Programmet undersøger emner som: semantisk web-teknologi privatliv kognitive værktøjer

Byen Amsterdam er velegnet til forskning disse emner. Det tilbyder et miljø med uovertruffen innovation, og er en af ​​de vigtigste europæiske centre inden for IKT og nye medier.... [-]


MSc in Logic

på universitet Fuldtid Deltid 24 måneder February 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

MSc Logic har et stærkt internationalt ry som en fremragende forskeruddannelsesprogram. Kandidater af programmet ofte går videre til at blive centrale aktører i det internationale logiske forskningsmiljø. [+]

Kandidater af programmet ofte går videre til at blive centrale aktører i det internationale logiske forskningsmiljø.

Programmet blev etableret i 1995 af Institut for Logic, Language and Computation (ILLC), og forbliver fast forankret i denne forskningsinstitut, med medarbejdere fra områderne datalogi, filosofi, kognitiv videnskab, (Computational) Lingvistik og matematik. Målet og den underliggende ånd MSc Logic er at forbinde traditionelle grundforskning i de formelle videnskaber med en bred vifte af applikationer, der spænder fra Information Sciences til Lingvistik og Filosofi.

Afhængigt af deres baggrund, kan eleverne vælge mellem fire spor:... [-]


MSc in Political Science

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Political Science at the University of Amsterdam investigates how ongoing social, economic, and political transformations affect local, national, European and global governance. Political Science offers five different specialisations: International Relations, Public Policy and Governance, Political Economy, Political Theory and European Politics and External Relations. [+]

Political Science at the University of Amsterdam investigates how ongoing social, economic, and political transformations affect local, national, European and global governance. Political Science offers five different specialisations: International Relations, Public Policy and Governance, Political Economy, Political Theory and European Politics and External Relations.

We study politics broadly, addressing interactions between the political system, the economy and civil society. A core theme of the teaching curriculum of the Department is Transnational Politics.

At the Graduate School of Social Sciences, we offer the following tracks in the Master’s programme in Political Science:... [-]


MSc in Psychology: Consultancy & Organisational Development

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

The track focuses on organisational psychology; this discipline studies the relationship between employees and their social working environment (e.g., colleagues, supervisors, teams, organization as a whole). [+]

How can you successfully guide organisational change? How do you handle conflict in organizations? How do you create effective teams? How do you develop a learning organisation? How can you use individual employee’s potential when working in teams?

These questions are explored in the Consultancy & Organisational Development master's track.

The track focuses on organisational psychology; this discipline studies the relationship between employees and their social working environment (e.g., colleagues, supervisors, teams, organization as a whole).

Important topics in this field are:

Organisational culture and organisational change Cooperation within teams Leadership Social interaction Conflict management through negotiation Decision-making processes Team and organisational development ... [-]

MSc in Psychology: Human Resource & Career Management

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

This track focuses on personnel psychology, the discipline that examines individual processes within the organization. It is the study of how organisations hire and retain the right people for the right job. [+]

This track focuses on personnel psychology, the discipline that examines individual processes within the organization. It is the study of how organisations hire and retain the right people for the right job.

How do you recruit and select the right people for the right job? What are the best ways to retain, reward, and assess people? Do you influence your career choices or are they determined by others? What is required for a successful career these days and how can you help people achieve that?

Questions such as these are explored in the Human Resource & Career Management track.

Important topics in this field are:

Recruitment Psychological assessment and personnel selection Employee retention Performance appraisal Remuneration Career development Career planning Job market skills Study programme ... [-]

MSc in Security and Network Engineering

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

[+]

SNE er den eneste akademiske kandidatuddannelsen i Holland, der fokuserer på forståelse, udvikling og vedligeholdelse af komplekse IT-systemer og netværk. Det rejser spørgsmål som:

Hvordan anvende forskellige softwarekomponenter inden for en kompleks arkitektur, at ende op med en effektivt fungerende system?

SNE er unik på grund af:

den individuelle vejledning af top-notch lærerstaben, med stor erfaring i både forskning og industri den stærke sociale samhørighed blandt de meget motiverede, dygtige og internationale studerende

Du vil lære at spore digitale beviser på alle niveauer, fra en enkelt computer til et stort netværk. Den lærer dig at spore ned cyberkriminalitet og dokumentere digitale beviser på en måde, der vil holde i retten. Sporet Kurset dækker data erhvervelse 'cyberkriminalitet og Forensics "fra ikt-infrastrukturer til efterforskningsmæssige formål i en retsmedicinsk forsvarlig måde.... [-]


Msc I Psykologi: Adfærdsmæssig Datalogi

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

At forstå data om menneskelig adfærd er en vigtig og værdifuld færdighed i nutidens samfund. Virksomheder, offentlige institutioner og statslige organisationer - de bruger alle den kontinuerlige strøm af store data til at beskrive og forudsige menneskelig adfærd. [+]

At forstå data om menneskelig adfærd er en vigtig og værdifuld færdighed i nutidens samfund. Virksomheder, offentlige institutioner og statslige organisationer - de bruger alle den kontinuerlige strøm af store data til at beskrive og forudsige menneskelig adfærd.

Behavioral Data Science

Politi bruger data til at forudsige risiko for indbrud efter område og uge af året, forsikringsselskaber tilpasser deres priser baseret på klientdata, og skolerne tilpasser uddannelsesprogrammer baseret på det, der er kendt om elevers fremskridt.

Udnyttelse af det fulde potentiale af disse massive mængder adfærdsmæssige data i forhold til disse mål har stor gavn af en grundig forståelse af datavidenskabsteknikker og menneskelig adfærdsmodellering. Mesterens spor Behavioral Data Science sigter mod at kombinere disse to. Programmet påtager sig kendskab til psykologi, forskningsmetoder og anvendt statistik på bachelorniveau, og fortsætter med uddannelse på avancerede (store) datateknikker, akademiske færdigheder samt praktiske og faglige færdigheder.... [-]


Msc I Psykologi: Coaching Og Vitalitet I Organisationer

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Banen fokuserer på erhvervssundhedspsykologi, mere specifikt psykologien af ​​interventioner, som fremmer trivsel og funktionsevne hos mennesker på arbejdspladsen. [+]

Banen fokuserer på erhvervssundhedspsykologi, mere specifikt psykologien af ​​interventioner, som fremmer trivsel og funktionsevne hos mennesker på arbejdspladsen. Baggrund, udvikling og anvendelse af arbejdsrelateret coaching og andre interventioner (herunder mindfulness) spiller en central rolle i dette spor. Studerende lærer også at udvikle evidensbaserede tilgange, indføre interventioner og anvende coaching teknikker.

Hvilke proaktive og forebyggende foranstaltninger kan du tage for at sikre "sund" karriereudvikling? Hvad kan organisationer gøre for at bidrage til jobtilfredshed og fremme deres medarbejders langsigtede sundhed og trivsel? Hvordan kan du vende tilbage til arbejdet med succes og effektivt efter at være fraværende på grund af arbejdsrelaterede sundhedsproblemer? ... [-]

Msc I Psykologi: Hjerne Og Kognition I Samfundet

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Anvend viden fra området Brain and Cognitive Sciences for at besvare vigtige samfundsmæssige spørgsmål. Studerende lærer at oprette anvendte eksperimenter og at oversætte empiriske fund til praktiske råd. [+]

Anvend viden fra området Brain and Cognitive Sciences for at besvare vigtige samfundsmæssige spørgsmål. Studerende lærer at oprette anvendte eksperimenter og at oversætte empiriske fund til praktiske råd.

Hjernen og sindet

Samfundets interesse for hjernen og sindet har eksploderet i de seneste år. Dette skyldes dels øget videnskabelig viden om forholdet mellem kognitive funktioner som opmærksomhed og hukommelse og ydeevne i det daglige liv såvel som til teknologiske fremskridt, der har givet usædvanlig indsigt i hjernens arbejde og nye metoder, der muliggør kontinuerlig overvågning af adfærd eller kognitive og kropslige funktioner (f.eks. internet, wearables, smartphone apps). Det primære fokus i læseplanen på masterbanen Brain and Cognition in Society er, hvordan teoretisk og metodologisk viden fra hjerne og kognition kan bidrage til at besvare samfundsmæssige spørgsmål.... [-]


Msc I Psykologi: Kulturpsykologi

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Institut for Socialpsykologi tilbyder et engelsktalende kandidatuddannelse i kulturpsykologi, der begynder i september 2017. Vi inviterer ambitiøse hollandske og internationale studerende med reel interesse i (tvær-) kulturpsykologi til at ansøge om dette selektive, etårige program. [+]

Institut for Socialpsykologi tilbyder et engelsktalende kandidatuddannelse i kulturpsykologi, der begynder i september 2017. Vi inviterer ambitiøse hollandske og internationale studerende med reel interesse i (tvær-) kulturpsykologi til at ansøge om dette selektive, etårige program.

Programbeskrivelse

Programmet kombinerer tilgange fra kulturel og tværkulturel psykologi og behandler tre centrale spørgsmål: 1) Hvordan skaber kultur vores psykologiske funktion? 2) Hvad er konsekvenserne af kulturelle ligheder og / eller forskelle for den enkelte, gruppen og for gruppefællesskaber 3) Hvordan kan vi designe og evaluere interventioner og programmer, der er kulturelt følsomme?

... [-]

Msc I Psykologi: Social Indflydelse

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Social indflydelse er en engelsklæres mesterspor, der tilbydes af Institut for Socialpsykologi. [+]

Social indflydelse er en engelsklæres mesterspor, der tilbydes af Institut for Socialpsykologi.

Hvorfor er nogle reklamekampagner effektive, og andre er ikke? Hvordan opfordrer vi færre mennesker til at cykle i fodgængerområder? Hvordan undersøger vi effektiviteten af ​​foranstaltninger til forebyggelse af skatteunddragelse? Social Influence

Mange organisationer og virksomheder har gavn af at påvirke borgernes eller forbrugernes adfærd: Politikere forsøger at vinde stemmer, reklamebureauer forsøger at øge salget af et bestemt produkt, og kommunerne forsøger at afskrække cykling i fodgængerområder. Men hvad er den bedste måde at nærme sig på dette?

En bevisbaseret tilgang ... [-]

Msc I Psykologi: Udvikling Og Sundhedspsychologi

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Næsten alle børn hader rygning, men omkring en fjerdedel af unge voksne begynder at ryge. Hvad skiftede mellem barndom og voksenalder, og hvad kan vi gøre for at forhindre denne adfærd? [+]

Næsten alle børn hader rygning, men omkring en fjerdedel af unge voksne begynder at ryge. Hvad skiftede mellem barndom og voksenalder, og hvad kan vi gøre for at forhindre denne adfærd?

Lignende spørgsmål kan blive bedt om binge drikkeri, problematisk brug af narkotika og aktiviteter, der startede som uskyldig sjov, såsom spil, men det er blevet vanedannende. Endvidere er overvægt og fedme, selv hos småbørn, et af de vigtigste sundhedsproblemer i den vestlige verden med en enorm socioøkonomisk virkning. Hvad kan vi gøre ved det?

Et andet vigtigt emne for sundhed er stressens rolle i udviklingen af ​​disse adfærd, da stress er bredt anerkendt som en af ​​de vigtigste bidragsydere i udviklingen af ​​vanedannende adfærd og fedme. Stress er også relateret til udfald af arbejde og fald i det generelle trivsel.... [-]


Msc I Regnskab Og Kontrol

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

Kandidatuddannelsen i Accountancy & Control tilbyder to top-level akademiske specialisering spor: regnskab og kontrol. [+]

Et kandidatprogram, to spor

Kandidatuddannelsen i Accountancy & Control tilbyder to top-level akademiske specialisering spor:

regnskabsvæsen Kontrollere

Begge numre tilbyde en fælles videnbase i Bogføring og Kontrol samt dybdegående specialiserede kurser og emne.

Degree

Efter en vellykket gennemførelse af dette program, vil du modtage en akkrediteret kandidatuddannelse i Bogføring og Kontrol og titlen Master of Science (MSc).

Amsterdam Business School

Amsterdam Business School ved University of Amsterdam (UvA) har et fremragende ry, med et internationalt fokus og mange højt anerkendte forskere og lærere. UvA, placeret 57. i QS World University Rankings 2016-2017, er et udfordrende miljø, hvor kritisk tænkning og et uafhængigt og nysgerrig sind kan bevæge sig frit.... [-]


MSc I Sociologi: Sammenlignende Organisation Og Arbejdskraft Undersøgelser

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Sammenlignende Organisation og Labour Studies (COLS) tilbyder dig et sociologisk perspektiv om tilrettelæggelse af arbejdsprocesser, om funktionen af ​​... [+]

MSc i Sociologi: Komparativ Organisation og Labour Studies

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September

Sammenlignende Organisation og Labour Studies (COLS) tilbyder dig et sociologisk perspektiv om tilrettelæggelse af arbejdsprocesser, om den måde, moderne arbejdsmarkeder og i styringen af ​​virksomheder og andre offentlige eller private organisationer, der danner locus beskæftigelsesområdet. Den Sammenlignende Organisation og Labour Studies program giver dig et bredt fundament af sociologisk teori og forskeruddannelse med et mere specifikt fokus på tilrettelæggelsen af ​​arbejdet i moderne samfund. Under dette program, vil du studere den moderne verden af ​​arbejdet på forskellige niveauer:... [-]


Msc I Sociologi: Sociale Problemer Og Socialpolitik

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Sociale problemer og socialpolitik tilbyder de studerende et indblik i de måder, hvorpå sociale problemer defineres og tackles inden velfærdsstater, analysere ... [+]

MSc i Sociologi: sociale problemer og socialpolitik

 

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September

Sociale problemer og socialpolitik tilbyder de studerende et indblik i de måder, hvorpå sociale problemer defineres og tackles inden nutidige velfærdsstater, analysere roller tilskrives borgere, fagfolk og andre interessenter inden for disse processer. Den mener de nylige historier af forskellige politiske strategier og sætter disse i en sammenlignende europæisk sammenhæng. Sociale problemer og socialpolitik kombinerer et bredt fundament af sociologisk teori og forskningsmetoder uddannelse med et mere specifikt fokus på opførelsen af ​​sociale problemer og forsøg politiske beslutningstagere til at løse disse. De forskellige dele af programmet sammen med til at forbedre dine færdigheder i at anvende samfundsteori at dekonstruere nutidige sociale spørgsmål fra en række kritiske perspektiver. De særlige egenskaber i programmet er i sin kombination af konstruktivistiske perspektiver med anvendt, case-orienterede tilgange til at vurdere politiske effektivitet. Ved at forbinde disse to tilgange, kurset giver dig mulighed for at udvikle kritisk skarpe endnu konstruktive indsigt i en række nutidige problemer og politiske strategier. Mere specialiserede kurser omfatter dem, der fokuserer på relevante temaer grupper aktivt medborgerskab eller sårbare, sammen med en mere komparativ tilgang til de europæiske velfærdsstater, arbejdsmarkedsforhold og arbejdsmarkedspolitik.... [-]


MSc I Softwareudvikling

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

Programmet omfatter det brede felt af software engineering, et område, der er i konstant flux som følge af innovationer inden for teknologi, design mønstre ... [+]

MSc i Softwareudvikling

 

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September

Programmet omfatter det brede felt af software engineering, et område, der er i konstant flux som følge af innovationer inden for teknologi, design mønstre og teknikker. Software engineering adskiller sig fra klassisk datalogi ved sit fokus på menneskelige faktorer, systemet størrelse og volatilitet af krav. Vi mener, at en god software ingeniør er som en god forsker, så vi lære dig at erhverve relevant viden, og hvordan til at reflektere over dine antagelser og ideer, ved at give dig:

tekniske kurser, der dækker software kvalitet, specifikation baseret automatiseret test, automatisk kode analyse, automatisk kode transformation og udvikling af domæne specifikke sprog ikke-teknisk, folk-orienterede kurser om softwarearkitektur, krav ingeniør og organisatoriske aspekter af software engineering et meget intensivt program fyldt med udfordrende opgaver, hvor 40 timer-uger er reglen snarere end undtagelsen en intensiv og personlig læringsmiljø, hvor medarbejdere er altid åbne for spørgsmål og diskussioner løbende feedback gennem ugentlige papir sessioner og forløb møder, hvor vi arbejder på dine forskning færdigheder en stram og engageret team af medarbejdere, med solid praktisk erfaring samt stærke videnskabelige omdømme mulighed for at studere på deltid ved siden af ​​et job en meget favorabel karriere perspektiv. ... [-]

Msc Iværksætteri

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Holland Amsterdam

Dette program vil give dig en dyb faglig forståelse af iværksætteri og vil skærpe din iværksættervirksomhed dygtighed sæt. Denne kraftfulde kombination af viden og færdigheder vil appellere til kreative og ambitiøse studerende. [+]

Som to førende hollandske universiteter, University of Amsterdam (UVA) og VU University Amsterdam i fællesskab levere en unik Kandidatuddannelsen i Iværksætteri i en af ​​Europas business hubs - Amsterdam. Dette program vil give dig en dyb faglig forståelse af iværksætteri og vil skærpe din iværksættervirksomhed dygtighed sæt. Denne kraftfulde kombination af viden og færdigheder vil appellere til kreative og ambitiøse studerende. Samtidig er disse er også kompetencer, der er meget efterspurgte med arbejdsgivere, der ser iværksætteri som afgørende for deres evne til at skabe social og økonomisk værdi. Om programmet Iværksætteri er blevet et modent akademisk disciplin. UVA og VU University Amsterdam har kombineret deres ekspertise på dette område for at skabe et internationalt relevant kandidatuddannelse. Dette program vil udsætte dig for to forskellige akademiske kulturer, der udfordrer dig til at se længere og forbereder dig til de krav, iværksætter praksis. Denne et-årige program tager en grundig kig på tre former for iværksætteri: nye kommercielle ventures, iværksætteraktiviteter inden for organisationer og initiativer, der løser sociale problemer. Du vil se på de tværfaglige aspekter af iværksætteri, dens samarbejdsorienteret og social karakter, og de mange praktiske spørgsmål (f.eks finans), der påvirker det. Specialisering kurser giver dig mulighed for at vinde et indgående kendskab til iværksætteri i bestemte brancher. Programmet kulminerer i en afhandling. Dette program er en ideel inkubator for entusiastiske og ambitiøse studerende fra en mangfoldighed af baggrunde. Du får et solidt fundament i akademisk forskning, banebrydende teori og relevant forskning metode. Samtidig vil du skærpe dine iværksætterevner og blive en... [-]

Msc I økonomi: Bank Og Regulering

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Hvordan skal bankerne styres? Hvad er det egentlige formål med banker? Hvordan skal vi regulere banksektoren? Disse spørgsmål er kernen i bank- og reguleringssporet i finansmesterens program. Den globale finanskrise i 2008 resulterede i en stærk efterspørgsel efter akademikere, politikere og praktikere for at hjælpe med at sikre mikro- og makro-prudential regulering af den moderne banksektor. [+]

Hvordan skal bankerne styres? Hvad er det egentlige formål med banker? Hvordan skal vi regulere banksektoren? Disse spørgsmål er kernen i bank- og reguleringssporet i finansmesterens program. Den globale finanskrise i 2008 resulterede i en stærk efterspørgsel efter akademikere, politikere og praktikere for at hjælpe med at sikre mikro- og makro-prudential regulering af den moderne banksektor.

Banker spiller en vigtig rolle i vores økonomi. Den seneste krise har lært os meget om de udfordringer, som disse institutioner og deres tilsynsmyndigheder nu står over for. Bank- og reguleringssporet for kandidatuddannelsen i økonomi giver dig det teoretiske grundlag for at analysere nøglespørgsmål og formulere dine egne motiverede meninger om udviklingen inden for bank-, risikostyring, etik og finansiel regulering.... [-]


Msc I økonomi: Corporate Finance

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Corporate Finance sporet af kandidatuddannelsen i økonomi udforsker sådanne beslutninger på lang sigt: fra fusioner og opkøb strukturering til omstrukturering fra finansiel nød, fra børsnoterede og krydrede aktieudbud til kapitalstrukturering og værdiansættelse. [+]

Virksomheder af enhver størrelse står løbende over for økonomiske beslutninger. Corporate Finance sporet af kandidatuddannelsen i økonomi udforsker sådanne beslutninger på lang sigt: fra fusioner og opkøb strukturering til omstrukturering fra finansiel nød, fra børsnoterede og krydrede aktieudbud til kapitalstrukturering og værdiansættelse.

Har du et skarpt sind og en fascination med tal og styring? Ser du selv arbejder med en bank eller et konsulentfirma? Så kan dette være dit spor inden for Finance Master's program.

Forbered dig på en karriere i finans-, konsulent- eller forretningsverdenen lære at analysere komplekse finansielle beslutninger for at afdække de underliggende kræfter; drage fordel af at studere i et fakultet med store styrker i verden af ​​finansiering. ... [-]

Msc I økonomi: Kvantitativ Finansiering

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

The Quantitative Finance Track er for studerende i Finance med stærke analytiske færdigheder og en interesse i (Big) Data analyse og applikationer i Finance. [+]

The Quantitative Finance Track er for studerende i Finance med stærke analytiske færdigheder og en interesse i (Big) Data analyse og applikationer i Finance.

De færdigheder og teori, du finder her, er yderst relevante for finansdiscipliner som risikostyring, kapitalforvaltning og investment banking. Der er en stor og voksende efterspørgsel efter sådanne analytiske færdigheder i økonomien. Har du et sind for matematik og en interesse for data-baseret analyse anvendt til økonomisk beslutningstagning? Det kan godt være sporet for dig.

Bliv flydende i komplekse risikomodellering for reguleringsregimer som Basel III; forstå og hjælpe med at udvikle den rolle, som store data i økonomi spiller lancere din karriere på en fakultet med et godt ry i økonomi, store data og økonometri. ... [-]

Msc Jordvidenskab: Fremtidens Planet økosystem Videnskab

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

I det toårige spor Future Planet Ecosystem Science af kandidatuddannelsen Earth Sciences vil du lære kvantitative metoder og få en dybtgående forståelse af begreberne geoøkologiske systemer, der er afgørende for at imødegå de store udfordringer vedrørende globale forandringer, ledelsen af økosystemer og deres tjenester, som mennesker stoler på. [+]

I det toårige spor Future Planet Ecosystem Science af kandidatuddannelsen Earth Sciences vil du lære kvantitative metoder og få en dybtgående forståelse af begreberne geoøkologiske systemer, der er afgørende for at imødegå de store udfordringer vedrørende globale forandringer, ledelsen af økosystemer og deres tjenester, som mennesker stoler på.

Future Planet Ecosystem Science er et toårigt program (120 EC) med 30 EC dedikeret til obligatoriske kurser, en litteraturstudie (6 EC) og et uafhængigt kandidatforskningsprojekt (mindst 48 EC). En yderligere 36 EC kan afsættes til enten valgfrie kurser, et andet forskningsprojekt, en mindreårig (Tesla minor eller Science for Sustainability minor) eller en praktik i virksomhedskonsulentvirksomhed, civilsamfund eller en statslig organisation.... [-]


Msc Logik: Logik Og Beregning

på universitet Fuldtid Deltid 2 år February 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

Alle studerende er forpligtet til at deltage i kurset 'Logik, sprog og Computing ", der giver en introduktion til de forskningsområder, der bliver forfølges på ILLC. [+]

Logic er et tværfagligt og internationalt toårige kandidatuddannelse, der fokuserer på den centrale rolle logik som mægler mellem naturvidenskab og humaniora. MSc Logic har et stærkt internationalt ry som en fremragende forskeruddannelsesprogram. Kandidater af programmet ofte går videre til at blive centrale aktører i det internationale logiske forskningsmiljø. Programmet blev etableret i 1995 af Institut for Logic, Language and Computation (ILLC), og forbliver fast forankret i denne forskningsinstitut, med medarbejdere fra områderne datalogi, filosofi, kognitiv videnskab, (Computational) Lingvistik og matematik. Målet og den underliggende ånd MSc Logic er at forbinde traditionelle grundforskning i de formelle videnskaber med en bred vifte af applikationer, der spænder fra Information Sciences til Lingvistik og Filosofi. Alle studerende er forpligtet til at deltage i kurset 'Logik, sprog og Computing ", der giver en introduktion til de forskningsområder, der bliver forfølges på ILLC. Den Logik og Computing spor fokuserer på spil i datalogi, kompleksitetsteori og algoritmer. Mentor Hver elev er tildelt et medlem af det akademiske personale som mentor. Mentorer hjælper eleverne designe individuelle undervisningsplaner i overensstemmelse med deres specifikke styrker, uddannelsesmæssige behov og interesser. Forskningsbaseret afhandling Under den fjerde semester, hver elev skriver en forskningsbaseret afhandling under nøje tilsyn af en ILLC medarbejder. Efter en vellykket afslutning, vil afhandlingen offentliggøres i ILLC publikation serien [-]

Msc Logik: Logik Og Filosofi

på universitet Fuldtid 2 år February 2018 Holland Amsterdam

Kurser i sporet Logik og Filosofi fokus på sprogfilosofi og kognitiv videnskab. [+]

Logic er et tværfagligt og internationalt toårige kandidatuddannelse, der fokuserer på den centrale rolle logik som mægler mellem naturvidenskab og humaniora. MSc Logic har et stærkt internationalt ry som en fremragende forskeruddannelsesprogram. Kandidater af programmet ofte går videre til at blive centrale aktører i det internationale logiske forskningsmiljø. Programmet blev etableret i 1995 af Institut for Logic, Language and Computation (ILLC), og forbliver fast forankret i denne forskningsinstitut, med medarbejdere fra områderne datalogi, filosofi, kognitiv videnskab, (Computational) Lingvistik og matematik. Målet og den underliggende ånd MSc Logic er at forbinde traditionelle grundforskning i de formelle videnskaber med en bred vifte af applikationer, der spænder fra Information Sciences til Lingvistik og Filosofi. Alle studerende er forpligtet til at deltage i kurset 'Logik, sprog og Computing ", der giver en introduktion til de forskningsområder, der bliver forfølges på ILLC. Kurser i spore Logic og Filosofi fokusere på sprogfilosofi og kognitiv videnskab. Mentor Hver elev er tildelt et medlem af det akademiske personale som mentor. Mentorer hjælper eleverne designe individuelle undervisningsplaner i overensstemmelse med deres specifikke styrker, uddannelsesmæssige behov og interesser. Forskningsbaseret afhandling Under den fjerde semester, hver elev skriver en forskningsbaseret afhandling under nøje tilsyn af en ILLC medarbejder. Efter en vellykket afslutning, vil afhandlingen offentliggøres i ILLC publikation serien [-]

Msc Logik: Logik Og Matematik

på universitet Fuldtid Deltid 2 år February 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

Kurser udbydes i sporet Logik og matematik fokuserer på matematik modallogik, matematisk analyse af spil og indstille og model teori. [+]

Logic er et tværfagligt og internationalt toårige kandidatuddannelse, der fokuserer på den centrale rolle logik som mægler mellem naturvidenskab og humaniora. MSc Logic har et stærkt internationalt ry som en fremragende forskeruddannelsesprogram. Kandidater af programmet ofte går videre til at blive centrale aktører i det internationale logiske forskningsmiljø. Programmet blev etableret i 1995 af Institut for Logic, Language and Computation (ILLC), og forbliver fast forankret i denne forskningsinstitut, med medarbejdere fra områderne datalogi, filosofi, kognitiv videnskab, (Computational) Lingvistik og matematik. Målet og den underliggende ånd MSc Logic er at forbinde traditionelle grundforskning i de formelle videnskaber med en bred vifte af applikationer, der spænder fra Information Sciences til Lingvistik og Filosofi. Alle studerende er forpligtet til at deltage i kurset 'Logik, sprog og Computing ", der giver en introduktion til de forskningsområder, der bliver forfølges på ILLC. Kurser tilbydes i spore Logik og matematik fokusere på matematik modallogik, matematisk analyse af spil og indstille og model teori. Mentor Hver elev er tildelt et medlem af det akademiske personale som mentor. Mentorer hjælper eleverne designe individuelle undervisningsplaner i overensstemmelse med deres specifikke styrker, uddannelsesmæssige behov og interesser. Forskningsbaseret afhandling Under den fjerde semester, hver elev skriver en forskningsbaseret afhandling under nøje tilsyn af en ILLC medarbejder. Efter en vellykket afslutning, vil afhandlingen offentliggøres i ILLC publikation serien [-]

Msc Logik: Logik Og Sprog

på universitet Fuldtid Deltid 2 år February 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

Logik og sprog spor tilbyder kurser, der fokuserer på formelle modeller for naturligt sprog semantik og datalingvistik. [+]

Logic er et tværfagligt og internationalt toårige kandidatuddannelse, der fokuserer på den centrale rolle logik som mægler mellem naturvidenskab og humaniora. MSc Logic har et stærkt internationalt ry som en fremragende forskeruddannelsesprogram. Kandidater af programmet ofte går videre til at blive centrale aktører i det internationale logiske forskningsmiljø. Programmet blev etableret i 1995 af Institut for Logic, Language and Computation (ILLC), og forbliver fast forankret i denne forskningsinstitut, med medarbejdere fra områderne datalogi, filosofi, kognitiv videnskab, (Computational) Lingvistik og matematik. Målet og den underliggende ånd MSc Logic er at forbinde traditionelle grundforskning i de formelle videnskaber med en bred vifte af applikationer, der spænder fra Information Sciences til Lingvistik og Filosofi. Alle studerende er forpligtet til at deltage i kurset 'Logik, sprog og Computing ", der giver en introduktion til de forskningsområder, der bliver forfølges på ILLC. Logik og sprog spor tilbyder kurser, der fokuserer på formelle modeller for naturligt sprog semantik og datalingvistik. Mentor Hver elev er tildelt et medlem af det akademiske personale som mentor. Mentorer hjælper eleverne designe individuelle undervisningsplaner i overensstemmelse med deres specifikke styrker, uddannelsesmæssige behov og interesser. Forskningsbaseret afhandling Under den fjerde semester, hver elev skriver en forskningsbaseret afhandling under nøje tilsyn af en ILLC medarbejder. Efter en vellykket afslutning, vil afhandlingen offentliggøres i ILLC publikation serien [-]

MSc Menneskelige Geografi: Miljø Geografi

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Holland Amsterdam

Kandidatuddannelsen i Environmental geografi fokuserer på menneske-økosystem interaktioner og er godt rustet til at kaste lys over de skræmmende miljømæssige udfordringer vores planet. Man kunne hævde, at vi er gået ud over Jordens bæreevne og nærmer planeternes grænser. [+]

Miljømæssig Geografi: Governance for Sustainability Den Master i Environmental geografi fokuserer på menneske-økosystem interaktioner og er godt rustet til at kaste lys over de skræmmende miljømæssige udfordringer vores planet. Man kunne hævde, at vi er gået ud over Jordens bæreevne og nærmer planeternes grænser. Andre argumenter fastslå, at menneskelig opfindsomhed vil udstyre os til at håndtere nye udfordringer i fremtiden. Dette program fokuserer på forholdet mellem mennesker og deres økosystemer. Dette gøres ved at tage en stærk rumlig perspektiv og forsker i effekten af ​​både globale og lokale miljøændringer på mennesker. Klimaændringer regeringsførelse Den Master i Environmental geografi vil begynde med en bred dækning af alle de centrale spørgsmål, og vil derefter fokusere på klimaforandringer regeringsførelse - årsager og konsekvenser, politik, politikker og foranstaltninger, der kan håndtere klimaforandringerne. Dette program vil undersøge årsagerne til klimaforandringerne og vil fokusere på dynamikken i energi- og arealanvendelse udfordringer. Den vil også overveje virkningerne af klimaændringerne og fokusere på at ændre hydrologiske regimer og deres indvirkning på den globale biodiversitet, mad, vand, levebrød og infrastruktur på lokalt og globalt plan. Real-life dynamik og relationer på forskellige niveauer Environmental Geografi vil ikke bare give en abstrakt fokus, men vil også se på det virkelige liv dynamik og relationer opleves på globalt plan (skiftende nord-syd-relationer) regionalt plan (overnationale og grænseoverskridende erfaringer) nationalt plan (politiske dilemmaer og forvaltningsordninger hybride) og lokalt plan (de muligheder og grænser for handling i specifikke sammenhænge, ​​uanset om by- eller landdistrikter). At studere Geografi i Amsterdam Geografi handler om at studere mennesker,... [-]

MSc Menneskelige Geografi: Politisk Geografi

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Kandidatuddannelsen i politisk geografi fokuserer på tre centrale begreber (geopolitik, globalisering og governance) at udforske de politiske geografi i vores globaliserede verden. Disse vedrører dynamikken i rumligheder for politik, herunder indenrigspolitik, internationale forbindelser og transnationale politik, og hvordan de kan forstås gennem centrale geografiske begreber som territorium, sted, omfang og netværk. [+]

Politisk Geografi: geopolitik, Globalisering og Governance Den Master i Political Geography fokuserer på tre centrale begreber (geopolitik, globalisering og governance) at udforske de politiske geografi i vores globaliserede verden. Disse vedrører dynamikken i rumligheder for politik, herunder indenrigspolitik, internationale forbindelser og transnationale politik, og hvordan de kan forstås gennem centrale geografiske begreber som territorium, sted, omfang og netværk. Programmet vil vurdere teorier og metoder i disse dynamiske områder stipendium og studerende vil blive fortrolige med politisk geografi og geopolitik før der arbejdes på deres speciale projekt på området. Politisk Geografi vil undersøge oprindelsen, bane og moderne betydning af geopolitik, og sorter af geopolitiske tilgange til de materielle og repræsentative aspekter af geopolitiske agentur. Særlig opmærksomhed vil blive afsat til andetgørelse processer og begrænsende og bemyndigelse karakter geopolitiske repræsentationer og geografiske fantasi risici og muligheder. Programmet forsøger også at tage højde for den rolle, nye teknologier såsom internettet, og forbindelsen mellem den virtuelle og fysiske verden. Programmet vil udforske de komplekse geografiske af territorium, territoriale krav, grænser og suverænitet, og den måde, at de forvandles gennem de igangværende økonomiske, finansielle, politiske og kulturelle processer i globaliseringen og sammenkobling. Der vil være fokus på specifikke steder og strømme. Programmet vil også undersøge indsatsen for at udvikle nye systemer for multiscalar regeringsførelse og til at kombinere forskellige typer af politiske og retlige systemer, der behandler lokale, nationale, makro-regionale og globale udfordringer i det 21. århundrede At studere Geografi i Amsterdam Geografi handler om at studere mennesker, rum og sted - og Amsterdam er... [-]

MSc Menneskelige Geografi: Urban Geografi

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Kandidatuddannelsen i Urban geografi giver de studerende med en bedre forståelse af de globale og lokale processer, der former byer i dag. Det 21. århundrede vil uden tvivl være en urban alder. [+]

Urban Geografi: globale og lokale perspektiver på Cities Den Master i Urban Geografi giver de studerende med en bedre forståelse af de globale og lokale processer, der former byer i dag. Det 21. århundrede vil uden tvivl være en urban alder. Som processer af globalisering og økonomisk omstrukturering har bidraget til uventede byvækst i hele verden, er byer for at være de vigtigste motorer til innovation og økonomisk vækst og er blevet genopdaget som attraktive steder at bo, arbejde og lege. Denne fejring af byliv og byer som steder af uendelige muligheder, er imidlertid kun den ene side af historien. Urban sociale udfordringer Byerne bliver konfronteret med store sociale udfordringer i relation til polarisering og urban ulighed, processer adskillelse, fragmentering og privatisering af det urbane landskab. Derfor byer er steder af både uventede rigdom og koncentreret fattigdom, afsavn og sårbarhed, forme livserfaringer og muligheder byboere i divergerende og komplekse måder. Dette rejser vigtige spørgsmål om byerne ulighed og social retfærdighed. Temaer i Urban Geografi I Urban Geografi programmet studerende vil undersøge en række indbyrdes forbundne temaer: bymæssige uligheder og social retfærdighed socio-rumlige dynamik i byen dagligdags byområder geografiske områder. Disse temaer er udforsket i byer rundt om i verden, fremhæver forskelle og ligheder i transformationen af ​​byrum og steder At studere Geografi i Amsterdam Geografi handler om at studere mennesker, rum og sted - og Amsterdam er det perfekte sted og krydset for at studere, udforske og opleve geografi. Desuden universitetet i Amsterdam, et større forskningsprojekt universitet, tilbyder en kandidatuddannelse... [-]

Msc Sociologi

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Holland Amsterdam

Leder du efter en omfattende undersøgelse program, der fokuserer på aktuelle sociale spørgsmål? Kandidatuddannelsen i sociologi lærer dig, hvordan til at tænke på sociologiske problemstillinger selvstændigt og kritisk, men med underfundighed og tilbyder dig en god forståelse af sociologisk teori og metode. [+]

Leder du efter en omfattende undersøgelse program, der fokuserer på aktuelle sociale spørgsmål? De Kandidatuddannelsen i sociologi lærer dig, hvordan til at tænke på sociologiske problemstillinger selvstændigt og kritisk, men med underfundighed og tilbyder dig en god forståelse af sociologisk teori og metode. Du får intellektuelle og praktiske færdigheder, så du kan analysere problemer, strukturer og processer i forbindelse med sameksistens mellem mennesker. Med en bred vifte af kurser på tilbud, kandidatuddannelsen i sociologi giver dig mulighed for at sammensætte din egen læseplan inden for et bredt sociologisk spektrum. Student profil Hvis du ønsker at vide, hvad der forårsager sociale problemer, har du et ønske om at forstå de underliggende processer, hvis du er kritisk og interesseret i alternative forklaringer på, hvad der sker i verden omkring dig, hvis du ønsker at foretage din egen forskning og blive inspireret af den klassiske sociologiske forskere om aktuelle emner, så er dit studium. I summen: denne Master er det rigtige valg for dig som et kritisk, spørgende studerende, der har et ønske om at vinde i dybdegående viden om aktuelle sociale spørgsmål og finde løsninger på disse. Kompetencer Efter afslutningen af ​​uddannelsen er der en vifte af jobmuligheder. Som sociologi kandidat du besidder gode forskning færdigheder og har kapacitet til at definere komplekse sociale problemer, at komme med mulige løsninger og omsætte disse til skriftlige anbefalinger. Fokus på forskning I de senere år har Sociologisk Institut tiltrukket et stort antal internationale medarbejdere, der udmærker sig i deres område egen specialist og er... [-]

MSc Statskundskab: Europæisk Politik Og Eksterne Forbindelser

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Den europæiske Politik og eksterne forbindelser program giver de studerende med en grundig forståelse af politik og magt i Europa i en stadig mere mangfoldig, indbyrdes afhængige, og multipolær verden. [+]

Den Europæisk Politik og eksterne forbindelser Programmet giver de studerende en grundig forståelse af politik og magt i Europa i en stadig mere mangfoldig, indbyrdes afhængige, og multipolær verden. Det tilbyder dybdegående undersøgelse af de interne og eksterne dimensioner af europæisk politik og deres indbyrdes. Internt tager det en historisk funderet tilgang til processerne i den europæiske integration, demokrati og medborgerskab. Eksternt det fokuserer på at forstå og analysere magt Europa i et skiftende globalt miljø, for eksempel i forhold til grænser, sikkerhed, handel, finans og miljøforvaltning. Har du spekulerer på, hvordan EU vedrører andre globale aktører? Hvordan det virker på russisk engagement i den ukrainske krise, beskæftiger sig med de transatlantiske forbindelser inden for post-Snowden gange, eller indgreb med politiske forandringer i Mellemøsten og Nordafrika? Er du interesseret i, hvordan den økonomiske krise i euroområdet påvirker Den Europæiske Unions interne styring og sin position i verden? Hvad betyder dybere integration i euroområdet betyde for nationale demokrati, risikoen for britisk exit, og forbindelser med de vigtigste handelspartnere som USA og Kina? Ønsker du at vide, hvordan gamle og nye sikkerhedstrusler (som migration, global opvarmning, energiafhængighed, nye krige) udfordring, forene og splitte EU-lande? Kunne du tænke dig at forstå, hvordan EU reagerer på social og politisk ustabilitet i sin egen direkte nabolag? Tre grunde til at studere europæiske Politik og eksterne forbindelser ved universitetet i Amsterdam Europæisk Politik og eksterne forbindelser: er forskningsorienteret: du lærer om dine læreres forskningsprojekter, og du udvikle og anvende dine teoretiske og metodiske færdigheder inden for... [-]

MSc Statskundskab: Offentlig Politik Og Forvaltning

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Den offentlige politik og regeringsførelse spor giver en unik mulighed for at studere den offentlige orden og styring i forbindelse med et politisk videnskab program. Denne indstilling styrker forbindelsen mellem de politiske problemer og udviklinger igangværende sociale og politiske. [+]

Den Public Policy og Governance spor forbereder eleverne til at opfylde kravene til en effektiv og legitim offentlig indsats i komplekse og ofte kontroversielle politiske indstillinger. Programmet hjælper eleverne med at udvikle som kritiske analytikere og innovative designere ved at knytte forskning og praksis, teori og handling på "gulvet" på lokalt, nationalt, europæisk og internationalt plan. Muligheder er forudsat at studere politisk arbejde på og på tværs af disse niveauer. Er du interesseret i, hvordan problemerne bliver politisk og hurtig offentlig handling? Har du spekulerer over, hvordan de professionelle og offentlige embedsmænd med ansvar håndtere de komplekse og skiftende krav, at disse problemer, der er? Ønsker du at vide mere om, hvordan læring og innovation udvikle sig som den offentlige politik er foretaget og gennemført? Så kandidatuddannelsen i Public Policy og Governance kunne være det perfekte program for dig. Tre grunde til at studere Public Policy og Governance ved universitetet i Amsterdam Den Public Policy og Governance spor giver en unik mulighed for at studere den offentlige orden og styring i forbindelse med et politisk videnskab program. Denne indstilling styrker forbindelsen mellem de politiske problemer og udviklinger igangværende sociale og politiske. Institut for Statskundskab er er den største i Holland, som giver vores studerende med en bred vifte af kurser og muligheder for specialet forskning. Den studerende er internationale, der giver mulighed for at studere og udvikle sig inden et mangfoldigt samfund. Student profil Er du interesseret i, hvordan den offentlige politik er lavet og sat i praksis? Har du... [-]

MSc Statskundskab: Politisk Teori Og Social Praksis

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Den politiske teori sporet giver en unik mulighed for at studere analytisk stringent politisk teori og anvendt filosofi i et statskundskab program; vi anvender politisk teori som en guide til den offentlige orden og presserende sociale problemer. [+]

Den Politisk teori spor giver de studerende med de begrebsmæssige værktøj-kits til at analysere de komplekse normative og metodiske spørgsmål af aktuel politiske liv. Eleverne opfordres til at tage en aktiv rolle i kritisk refleksion over politiske praksis, institutionelle ordninger og samfundsvidenskabelige metoder ved at bygge på et solidt fundament i social og politisk tænkning. Sporet kombinerer analytiske stringens med politisk relevans. Hvordan skal den offentlige politik udvikle sig, når der er moralsk og religiøs uenighed eller forvirring? Hvad er de rigtige normer til at guide etikken i krig eller indvandrings- og flygtningepolitik? Hvordan skal de politiske og økonomiske institutioner reformeres til at beskæftige sig med den globale finansielle krise, international ulighed eller det demokratiske underskud i EU? Tre grunde til at studere Politisk teori på universitetet i Amsterdam Den Politisk teori spor giver en unik mulighed for at studere analytisk stringent politisk teori og anvendt filosofi i et statskundskab program; vi anvender politisk teori som en guide til den offentlige orden og presserende sociale problemer. Vi har en international studerende og en international fakultet. Institut for Statskundskab er konsekvent placeret blandt verdens top-50, og er den største i Holland. Dette giver de studerende et bredt fundament i politisk teori og muligheder for valgfag og speciale forskning i en lang række af beslægtede fagområder, fra internationale relationer til politisk økonomi, fra valgkamp til den offentlige forvaltning. Student profil Banen er designet til uafhængige studerende, der ønsker at få en streng fundament i politisk teori og moralfilosofi for at kunne anvende... [-]

MSc Statskundskab: Politisk økonomi

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Hvordan globale økonomiske og politiske kræfter forme liv og fremtid for borgerne, erhvervslivet og civilsamfundet? Af politiske processer og regeringen? Dette spor fokuserer på interaktionen af ​​'økonomi "og" politik ", begge bredt udtænkt. [+]

Hvordan globale økonomiske og politiske kræfter forme liv og fremtid for borgerne, erhvervslivet og civilsamfundet? Af politiske processer og regeringen? Dette spor fokuserer på interaktionen af ​​'økonomi "og" politik ", begge bredt udtænkt. Den dækker jorden fra 'økonomi for ikke-økonomer' for at forstå, hvordan de »spilleregler« er formet, at tænke over, hvordan en åben global økonomi giver anledning til "nye" konflikter og en bølge af nye politiske bevægelser. Du vil udforske de kritiske problemer, som de udviklede og udviklingslande verdener, fra Asien til Europa til Amerika - nutidige udfordringer såsom migration, kampen for udvikling, eller bedre styreformer finansielle marked. Vi udforsker også politiske udfordringer med en etisk dimension, såsom sociale politikker eller virksomhedernes magt og sociale uligheder for bedre at forstå, hvordan dette udspiller sig i forskellige politiske miljøer. Vores udgangspunkt er, at forholdet mellem »politik« og »økonomien« er en to-vejs gade: politisk anfægtelse former økonomiske resultater og deres styring, mens den økonomiske udvikling skaber politiske konflikter. Årsagerne til og følgerne af den igangværende økonomiske utilpashed har bragt dette meget politisk "hvem-får-hvad« karakter af 'økonomi "tilbage ud i det fri. Disse dynamikker går på tværs af en rig terræn i aktuelle emner, blandt dem: Kraftfuld vækstøkonomier udfordrer karakteren af ​​den økonomiske styring på globalt og regionalt plan. Afrika og Asien er 'på farten', business lobbyer presse på for regionale handelsaftaler (TTIP, TPP), og succesen af ​​den tredje verden er et samlingssted udfordring for dominans af de avancerede økonomier. Teknologiske ændringer og Internet-revolutionen er at omdanne erhvervslivet, arbejdskraft, og regeringen. Nye... [-]

Msc økonomi: Markeder Og Regulering

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Dette etårige forskningsbaserede masterprogram har et stærkt internationalt fokus på markedernes funktion og deres regulering. [+]

Dette etårige forskningsbaserede masterprogram har et stærkt internationalt fokus på markedernes funktion og deres regulering.

Program Structure

Master of Science i økonomi er en et-årigt program på 60 ECTS-point (1 ECTS = 0,5 US kredit). Kurset tidsplan er angivet nedenfor. Det akademiske år løber fra september til begyndelsen af ​​juli, og er opdelt i to semestre, hver med tre perioder. Der henvises til den akademiske kalender de nøjagtige datoer for.

Første semester

I den første periode får du en avanceret forståelse af kernen i økonomi: Mikroøkonomi & Spilteori, Makroøkonomi og Anvendt Økonometri. Under denne første del vælger du din specialisering spor. I anden del af første semester vil du tilmelde dig de første tre specialiseringskurser, Advanced Industrial Organization og Regulation, efterfulgt af Intensive Course Empirical Market Analysis.... [-]


Videnskabsmester I Aktuarvidenskab Og Matematisk Finansiering: Kvantitativ Risikostyring

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Kvantitativ risikostyring spor i kandidatuddannelsen i Aktuarial Science & Mathematical Finance giver en fremragende grundlag for din karriere som risikostyring. [+]

Kvantitativ risikostyring spor i kandidatuddannelsen i Aktuarial Science & Mathematical Finance giver en fremragende grundlag for din karriere som risikostyring. Hvad gør dette etårige program unikt er dets integrerede state-of-the-art læseplan og bred vifte af kurser. Disse omfatter alle de seneste internationale udviklinger - tænk på Big Data Science, Market-Consistent Pricing, Systemic Risk Modeling og Behavioral Insurance and Finance - samt de avancerede færdigheder og metoder, praksis og indsigt, du bliver nødt til at starte din karriere.

The Quantitative Risk Management (QRM) -programmet er indlejret i MSc i Aktuarial Science & Mathematical Finance. Universitetet i Amsterdam har en usædvanlig stærk tradition inden for det aktuarmæssige videnskabs- og kvantitative risikostyringsdomæne, som er uovertruffen i Holland. Internationalt førende eksperter udfører verdensklasse forskning her; Vi er stolte af vores stærke forbindelser til og støtte fra verdens forsikrings- og finansinstitutioner.... [-]


Master

Master Of Arts (MA) I Italiensk Litteratur Og Lingvistik

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Ved universitetet i Amsterdam i Amsterdam får du mulighed for at studere sprog i Europa i både en bred og en snæver forstand. Du specialiserer i lingvistik på et af de europæiske sprog eller sprog familier [+]

Master of Arts (MA) i italiensk litteratur og Lingvistik Hvis du ønsker at specialisere sig yderligere i italiensk litteratur, kan du derefter vælge en af ​​følgende kandidatuddannelser:

Europæisk litteratur Litteratur og Kultur Litterære Studier (forskning MA)

 

lingvistik

 

Hvis du ønsker at specialisere sig yderligere i italienske lingvistik, kan du derefter vælge en af ​​følgende kandidatuddannelser:

Generelle Lingvistik Lingvistik europæiske sprog Lingvistik (forskning MA)

 

Klassiske sprog

 

Startende i september 2012 og fremefter vil UVA og VU University forene kræfterne i de faglige discipliner Klassiske sprog og Antikken Studies.... [-]


Master Of Arts (MA) I Skandinavisk Litteratur Og Lingvistik

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Ved universitetet i Amsterdam i Amsterdam får du mulighed for at studere sprog i Europa i både en bred og en snæver forstand. Du specialiserer i lingvistik på et af de europæiske sprog eller sprog familier [+]

Master of Arts (MA) i Scandinavian Litteratur og Sprogvidenskab Hvis du ønsker at specialisere sig yderligere i skandinavisk litteratur, kan du derefter vælge en af ​​følgende kandidatuddannelser:

Europæisk litteratur Litteratur og Kultur Litterære Studier (forskning MA)

 

lingvistik

 

Hvis du ønsker at specialisere sig yderligere i skandinaviske lingvistik, kan du derefter vælge en af ​​følgende kandidatuddannelser:

Generelle Lingvistik Lingvistik europæiske sprog Lingvistik (forskning MA)

 

Klassiske sprog

 

Startende i september 2012 og fremefter vil UVA og VU University forene kræfterne i de faglige discipliner Klassiske sprog og Antikken Studies.... [-]


Master Of Arts (MA) I Slaviske Sprog Og Kulturer

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Den ene-årig kandidatuddannelse i slaviske sprog og kulturer tilbyder en unik kombination af specialiserede og generelle kurser, der dækker en bred vifte af emner fra fire store slavisk ... [+]

Master of Arts (MA) i slaviske sprog og kulturer

 

Den ene-årig kandidatuddannelse i slaviske sprog og kulturer tilbyder en unik kombination af specialiserede og generelle kurser, der dækker en bred vifte af emner fra fire store slaviske traditioner: den russiske, tjekkiske, polske og serbisk / kroatisk. De professorer og lektorer er alle kendte specialister.

 

 

Studere slaviske sprog og kulturer ved universitetet i Amsterdam

Slaviske sprog og kulturer ved universitetet i Amsterdam (UVA) har en lang tradition i både litterære stipendium og sprogvidenskab. Programmet har også produceret en række velkendte litterære oversættere og leksikograferne.... [-]


Master Of Arts (MA) I Spansk Litteratur Og Lingvistik

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Hvis du ønsker at specialisere sig yderligere i spansk litteratur, kan du derefter vælge en af ​​følgende kandidatuddannelser: [+]

Master of Arts (MA) i spansk litteratur og Lingvistik Hvis du ønsker at specialisere sig yderligere i spansk litteratur, kan du derefter vælge en af ​​følgende kandidatuddannelser:

Europæisk litteratur Litteratur og Kultur Litterære Studier (forskning MA)

 

lingvistik

 

Hvis du ønsker at specialisere sig yderligere i spanske lingvistik, kan du derefter vælge en af ​​følgende kandidatuddannelser:

Generelle Lingvistik Lingvistik europæiske sprog Lingvistik (forskning MA)

 

Klassiske sprog

 

Startende i september 2012 og fremefter vil UVA og VU University forene kræfterne i de faglige discipliner Klassiske sprog og Antikken Studies.... [-]


Master Of Arts (MA) I Tysk Litteratur Og Lingvistik

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Ved universitetet i Amsterdam i Amsterdam får du mulighed for at studere sprog i Europa i både en bred og en snæver forstand. Du specialiserer i lingvistik på et af de europæiske sprog eller sprog familier [+]

Master of Arts (MA) i tysk litteratur og Lingvistik

 

Hvis du ønsker at specialisere sig yderligere i tysk litteratur, kan du derefter vælge en af ​​følgende kandidatuddannelser:

Europæisk litteratur Litteratur og Kultur Litterære Studier (forskning MA)

 

lingvistik

 

Hvis du ønsker at specialisere sig yderligere i tyske lingvistik, kan du derefter vælge en af ​​følgende kandidatuddannelser:

Generelle Lingvistik Lingvistik europæiske sprog Lingvistik (forskning MA)

 

Klassiske sprog

 

Startende i september 2012 og fremefter vil UVA og VU University forene kræfterne i de faglige discipliner Klassiske sprog og Antikken Studies.... [-]


Mester I Astronomi Og Astrofysik: Gravitation Astroparticle Fysik

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Gravitation astroparticle Fysik (GRAPPA) er en selektiv excellence "track" eller specialisering inden for UVA Master programmer Astronomy and Astrophysics og fysik. Det står i skæringspunktet mellem teoretisk fysik, eksperimenterende (astro) partikelfysik og astrofysik. [+]

Hvad betyder Gravitation astroparticle fysik ved UVA har at tilbyde mig? Gravitation astroparticle Fysik (GRAPPA) er en selektiv excellence "track" eller specialisering inden for UVA Master programmer Astronomy and Astrophysics og fysik. Det står i skæringspunktet mellem teoretisk fysik, eksperimenterende (astro) partikelfysik og astrofysik. Aktuelle GRAPPA forskningsemner nævnes: - gravitationsbølger - mørkt stof detektion - multi-messenger teknikker (dvs. neutrinoer, radio via gamma-ray signaturer) - partikel acceleration i astrofysiske kilder - kosmologi - udover Standardmodellen fysik. GRAPPA medarbejdere er involveret med flere internationale forskningsprojekter, såsom: - Antares og KM3NeT neutrino teleskoper - Den KamLAND reaktor neutrino eksperiment - den XENON mørkt stof eksperiment - astroparticle-relaterede eksperimenter i CERN-baserede ATLAS detektoren - det Cherenkov Telescope Array - eksisterende og kommende astrofysiske faciliteter fra radiobølger (f.eks LOFAR) gennem røntgenstråler (f.eks Chandra, XMM, LOFT). Er Gravitation astroparticle fysik ved UVA for mig? Det er, hvis du: - er ambitiøse - er interesseret i kosmologi og astroparticle fysik - er interesseret i grundforskning - have indgående kendskab til kvantemekanik, calculus og elektrodynamik - er fascineret af både subatomare skala (f.eks Standardmodellen, partikel vekselvirkninger ), og de største skalaer (f.eks astrofysiske objekter, universet), og er særligt interesseret i at kombinere de to til at tage fat på nogle af de største gåder i videnskaben - har en teoretisk eller eksperimentelt baggrund - glæde i et internationalt forskningssamarbejde miljø. GRAPPA / astro og grappa / partikel I realiteten er der to GRAPPA spor: - GRAPPA / astro spor (for MSc Astronomy and Astrophysics studerende) - GRAPPA /... [-]

Mester I Kemi: Videnskab For Energi Og Bæredygtighed

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Science for Energi og Bæredygtighed (SES) er et tværfagligt "track" eller specialisering inden for UVA kandidatuddannelser kemi og fysik. Det kombinerer "hårde" videnskabelige forskning med analysen af ​​samfundsmæssige problemstillinger, forretningsmodeller og statslige regler. Programmet dækker et bredt område af varme emner, såsom: [+]

Hvad betyder Science for Energi og bæredygtighed UVA har at tilbyde mig? Science for Energi og Bæredygtighed (SES) er et tværfagligt "track" eller specialisering inden for UVA kandidatuddannelser kemi og fysik. Det kombinerer "hårde" videnskabelige forskning med analysen af ​​samfundsmæssige problemstillinger, forretningsmodeller og statslige regler. Programmet dækker et bredt område af varme emner, såsom: - biobaseret økonomi - grøn kemi - fotofysiske og fotokemisk energiomsætning - biosolar celler og katalyse for bæredygtig syntese og energi konvertering. SES er et udadvendt program, rettet mod forkant med energi og bæredygtighed forskning. Det giver dig de færdigheder og viden til at bevæge sig fra at forstå state-of-the-art, til rent faktisk at udvikle nye bæredygtige teknologier, der kan implementeres i samfundet. Er Science for Energi og bæredygtighed UVA for mig? Det er, hvis du: - er interesseret i både fysik og kemi - ønsker at blive (mere) opmærksom på de videnskabelige, teknologiske og samfundsmæssige udfordringer for vores fremtid - Vil du lære at fremme vedvarende energikilder, fremme bæredygtig udvikling og brug ressourcerne mere effektivt - ønsker at studere udviklingen af ​​teknologiske løsninger på globale energi- og bæredygtighed problemer, samt den samfundsmæssige kontekst af globale udvikling på dette område - ønsker at forfølge en karriere, der fokuserer på udvikling af bæredygtige løsninger på vores nuværende trykke globale situation med hensyn til energi, klima og bæredygtighed. Kurser Programmet har et kursus belastning på 60 EF, som alle finder sted i det første år. Dine kurser vil blive nøje udvalgt i samråd med programmet manager. Følgende kurser... [-]

Mester I Lingvistik: Sprog Og Samfund

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

Kandidatuddannelsen Sprog og samfund er blevet oprettet for sprogstuderende af forskellige sprog og sproggrupper (engelsk, tysk, fransk, italiensk, Skandinavisk, slaviske, spansk), der forudser en karriere i et internationalt miljø. I programmet studerende er forberedt til en sådan karriere. [+]

Viden om sprog og analytiske færdigheder I en verden med globalisering kræves et indgående kendskab til europæiske sprog for interkulturel erhvervskommunikation. Selvom den globale engelsk kan tjene som lingua franca i internationale kontakter, i mange situationer et indgående kendskab til brugen af ​​modersmål forretningspartneren kan være meget frugtbart. Udover et godt kendskab til sprog og deres anvendelse i samfundet, for mange arbejdspladser veludviklede analytiske og der kræves præsentationsteknik. En kandidatuddannelse studie af Lingvistik hjælper studerende til at udvikle begge typer færdigheder. Studerende er uddannet i at analysere corpora indeholder data af sproget i deres specialisering og i tilrettelæggelsen og fortolke deres data. Desuden studerende udvikler deres mundtlige og skriftlige færdigheder ved at rapportere deres forskningsresultater i form af præsentationer, papirer, et forskningsprojekt (sigt papir) og et speciale. Den Kandidatuddannelsen Sprog og Samfund er blevet oprettet for sprogstuderende af forskellige sprog og sproggrupper (engelsk, tysk, fransk, italiensk, Skandinavisk, slaviske, spansk), der forudser en karriere i et internationalt miljø. I programmet studerende er forberedt til en sådan karriere. Da dele af kurser udbydes på engelsk, vil alle studerende på Sprog og Samfund udvikle deres modtagelige og produktive kendskab til engelsk ved siden af ​​målsproget af deres specialisering. Sprog og samfund på UVA Kandidatuddannelsen Sprog og samfund giver de studerende mulighed for at studere sprogbrug og fremmedsprog undervisning og læring inden for de institutionelle pædagogiske rammer. Studerende specialiserer sig i et af de europæiske sprog eller sprogfamilier. De sproglige (grupper), som du kan vælge fra for din specialisering er: Engelsk French Tysk Italiensk... [-]

Msc Executive Program I Ledelse Undersøgelser

på universitet Deltid February 2018 Holland Amsterdam

Tjen din MSc titel i Management studier fra University of Amsterdam i en 1,5 år på deltid program. Dette er et program for internationale studerende, der arbejder og bor i Holland. Forelæsninger afholdes på fredage kun i kontortiden på en bekvem beliggenhed i centrum af Amsterdam. [+]

I 1,5 år kan du tjene din kandidatuddannelse i deltid Executive program i Management Studies på Amsterdam Business School. Med top spor i Digital Forretning, strategi eller Ledelse og Management, kan du specialisere sig i Mesterens fase af programmet.

The University of Amsterdams Executive program i Management Studies giver mulighed for at kombinere arbejde og studere. Klasser afholdes på fredage kun om dagen på en bekvem beliggenhed i centrum af Amsterdam.

program Deltid for (internationale) studerende arbejder og bor i Holland Foredrag om fredagen Varigheden af ​​kandidatuddannelsen 1,5 år Klasser starter i september og februar MSc grad fra universitetet i Amsterdam Personlig coaching og vejledning Kurser designet til optimalt samspil For ambitiøse fagfolk med en akademisk eller HBO (anvendt videnskab) baggrund Spor i Digital Forretning, Strategi og Ledelse og Management Executive program i Management Studies er identisk med "Bedrijfskunde i Deeltijd". Dette program undervises på engelsk af internationale foredragsholdere. ... [-]

Tinbergen Institut Mester I Filosofi I økonomi (ved Forskning)

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Master of Philosophy i økonomi er en intensiv to-årig Research Kandidatuddannelsen i økonomi, økonometri og finansiering. Programmet ... [+]

Tinbergen Institute Master of Philosophy i økonomi (af Research)

 

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September

Master of Philosophy i økonomi er en intensiv to-årig Research Kandidatuddannelsen i økonomi, økonometri og finansiering. Programmet gennemføres ved Tinbergen Institute (TI), der giver eleverne mulighed for at opnå en grundig grundstødning i økonomi og at udvikle deres egne projekter i et engageret, forskningsbaseret fokuseret miljø. Master of Philosophy i økonomi forbereder eleverne til at forfølge en ph.d., helst på et af fakulteterne samarbejder med TI.

 

Tinbergen Institute

Den Tinbergen Institute (TI) er en skole for forskning og postgraduat uddannelse køre i fællesskab i samarbejde med Økonomi Fakulteter universitetet i Amsterdam (UVA), VU University Amsterdam og Erasmus University Rotterdam (EUR). TI er forpligtet til at tilbyde fremragende kandidatuddannelser i økonomi, økonometri og finansiering. Optagelse til programmet er derfor begrænset til kun de bedste studerende. Den maksimale indtag er 30 studerende om året, med omkring 50% rekrutteret fra andre lande. Underviserne er førende forskere i de tre deltagende fakulteter. TI har selvstændige kontorer i Amsterdam og Rotterdam. Hver elev er tildelt et skrivebord og en computer. Forskningen atmosfæren er aktiv og dynamisk.... [-]


Videoer

UvA International

Kontakt

University of Amsterdam

Adresse, linje 1 University of Amsterdam (UvA) Roetersstraat 31
1018 WB Amsterdam, Holland
Hjemmeside http://www.uva.nl/en/education/education.html
Telefon +31(0)20-5258080