University of Amsterdam

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Amsterdam

University of Amsterdam er et intellektuelt knudepunkt med over 30.000 studerende, 3.000 ph.d.-forskere, 6.000 medarbejdere og 100 forskellige nationaliteter. Vores mission er at uddanne morgendagens ledere, gennemføre avanceret forskning og oversætte vores forskningsresultater til applikationer, der kan gavne samfundet.

Siden 1632

University of Amsterdam åbne, tolerante og internationale akademiske tradition stammer fra 1632, da dets forgænger, Athenaeum Illustre, blev grundlagt af to fremtrædende akademikere. Siden da har UvA vokset til et internationalt forskningsuniversitet i verdensklasse.

Top 100 University

UvA er blandt Europas 20 bedste universiteter og konsekvent scorer i top 100 af globale placeringer, herunder tidene Higher Education World University Rankings, QS World University Rankings, Academic Ranking World Universities (ShanghaiRanking) og CWTS Leiden Ranking.

Amsterdam

Vi synes Amsterdam er et godt sted at bo og arbejde. Her er hvorfor:

  • Amsterdam er et af verdens bedste steder at bo (Mercer's Living Living Survey 2017)
  • Amsterdam er den 4. bedste studentby i Europa (Klassen af ​​2020)
  • Amsterdam rangerer 3. i EU og 7. globalt for at tiltrække nye virksomheder og talent (Global Power City Index 2017)
  • Amsterdam er den sikreste by i Europa og 6. sikreste globalt (Safe Cities Index 2017)
  • Byen er også 1. for engelsk færdighed, 3. for innovation og 6 for lykke. Få mere at vide i I Amsterdams oversigt over internationale undersøgelser.

Over 100 nationaliteter

Med mere end 100 nationaliteter repræsenteret blandt vores studerende og medarbejdere er UvA virkelig international. Vi tilbyder 200 engelsklærte kandidatuddannelser og et stigende antal Bachelor. Ca. 35% af medarbejderne er internationale. UvA er et tosproget universitet efter eget valg. Både nederlandsk og engelsk tales. Engelsk er lingua franca for mange mennesker, der arbejder inden for forskning.

Forskningsbaseret universitet

UvA er en førende international forskningsinstitution, der værdsætter, fremmer og belønner fremragende forskning. UvA er hjemsted for 21 forskningsinstitutter, ledelsesorganisationen for 12 nationale forskerskoler og et stolt medlem af LERU, et netværk af prestigefyldte europæiske forskningsuniversiteter.

I løbet af det sidste årti har UvA modtaget over 100 bevillinger fra Det Europæiske Forskningsråd, mere end noget andet hollandsk universitet og over 400 bevillinger fra den nederlandske organisation for videnskabelig forskning.

Som forskningsuniversitet har vores uddannelser et stærkt teoretisk fokus og forbereder de studerende til forskning. Hver studerende på UvA får mulighed for at lære af og udføre forskning.

Omfattende Universitet

UvA er det største universitet i Holland, både hvad angår antal studerende og valg af uddannelser. Vi tilbyder dusinvis af forskellige bacheloruddannelser og hundredvis af kandidatuddannelser, herunder forskeruddannelsens, dual master- og masteruddannelser på en lang række områder. Studerende kan vælge mellem humaniora, sociale og adfærdsvidenskabelige, medicinske, fysiske og biologiske videnskaber og tværfaglige områder som logik og beregning, digitale humaniora og fremtidige planetstudier.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se MA » Se MSc » Se Kandidatuddanninger » Se Health MSc » Se BAs » Se Naturvidenskabelige bachelorstudier » Se Law LLM » Se Bachelor » Se MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MA

Dual Master i Curating Art and Cultures (Heritage Studies)

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Curating Art and Cultures er en unik, professionel mester designet til at uddanne fremtidens kuratorer. Programmet tilbydes i fællesskab af UvA, VU-universitetet og førende museer i Holland. [+]

Curating Art and Cultures er en unik, professionel mester designet til at uddanne fremtidens kuratorer. Programmet tilbydes i fællesskab af UvA, VU-universitetet og førende museer i Holland.

En akademisk tilgang til curating

Under både foredragsholderen og udstillingsområdet reagerer Dual Master i Curating Art and Cultures på den stigende efterspørgsel efter akademisk-baserede kuratoriske fagfolk med fremragende (inter) disciplinære og teoretiske baggrunde. Programmet lærer dig at engagere dig med afgørende teoretiske begreber og moderne spørgsmål vedrørende indsamling og visning af kunstgenstande og kulturelle genstande. Det opfordrer også dig til at uddybe din disciplinære viden og udvikle dine forskningsfærdigheder.... [-]


Dual Master i Diskurs- og Kommunikationsstudier

på universitet Fuldtid 18 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Denne selektive 18-måneders mester kombinerer rigorøse faglige kurser i diskursanalyse og argumentationsteori med praktikophold for at udvikle dine kommunikationsevner i Holland eller i udlandet. [+]

Denne selektive 18-måneders mester kombinerer rigorøse faglige kurser i diskursanalyse og argumentationsteori med praktikophold for at udvikle dine kommunikationsevner i Holland eller i udlandet.

Sprog og argumentation

Mesterens diskurs- og kommunikationsstudier giver eleverne et solidt teoretisk og metodologisk grundlag for at forstå, hvordan sprog bruges til informative og argumentative formål. Du vil lære at analysere verbal kommunikation i fremherskende genrer fra det politiske, det juridiske, det sundhedsmæssige og det akademiske område.

Programmet giver indsigt i den verbale kommunikation i en række praktiske indstillinger, herunder parlamentarisk debat, politiske taler, juridiske beslutninger, lovgivningsmæssige debatter, lægemiddelannoncer, læge-til-patient-konsultation, mægling, forhandlinger og akademiske forskningsdokumenter og giver dig mulighed for at specialisere sig i en slags genre. Du er uddannet i at analysere og evaluere diskursen i disse genrer ved hjælp af indsigter fra diskursanalyse, argumentationsteori, retorik, genre teori og stilistik.... [-]


Dual Master of Arts i Heritage Studies (Bevarelse og Præsentation af Moving Image)

på universitet Fuldtid 18 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Halvårs-Dual Master's program i bevarelse og præsentation af det bevægende billede inviterer eleverne til kritisk at engagere sig i den nuværende praksis med at indsamle og udvælge, bevare og genoprette og gøre tilgængelige bevægelige billeder og lyd. [+]

Halvårs-Dual Master's program i bevarelse og præsentation af det bevægende billede inviterer eleverne til kritisk at engagere sig i den nuværende praksis med at indsamle og udvælge, bevare og genoprette og gøre tilgængelige bevægelige billeder og lyd.

Efemere kulturarv

Flytning af billeder og lyd er en del af vores mest elskede kulturarv. De fanger tid og sted og giver form til hukommelse og historie. De er også flygtige: de udfolder sig i tide og er berørt af tiden. Miljøfaktorer, materialedbrydning og stadig mere teknologisk forældelse truer de luftfartsselskaber, som de holdes på, og dermed truer deres tilgængelighed.

I den faglige masteruddannelse i arvsstudier: Bevarelse og præsentation af det bevægende billede, overvejer vi, hvordan vi kan håndtere sådanne trusler. Hvordan kan vi bevare audiovisuelle materialer til fremtidige generationer? Hvordan kan vi præsentere dem, hvad enten det er en kilde til information, underholdning eller æstetisk nydelse, og om vi skal brede publikum eller specialister?... [-]


Dual Master of Arts i Heritage Studies: Arkiv- og Informationsstudier

på universitet Fuldtid Deltid 18 måneder September 2019 Holland Amsterdam + 1 mere

Dual Master's program Arkiv- og informationsstudier fokuserer på arkivstudier, behandler nutidig arkivteori og -praksis, træner arkivikere inden for videnskab og håndværk, og giver indsigt i fortidens og fremtidens arkiver. [+]

Dual Master's program Arkiv- og informationsstudier fokuserer på arkivstudier, behandler nutidig arkivteori og -praksis, træner arkivister i videnskab og håndværk, og giver indsigt i fortidens og fremtidens arkiver.

Arkivering af hverdagen

Beregningsskiftet har fundamentalt ændret måden folk og institutioner producerer, bruger, indsamler, deler og holder op med. Data er det afgørende brændstof for et stigende antal applikationer i det daglige liv og er blevet en grundlæggende menneskelige ressource, der ligner mad, energi eller transport. Resultatet er en fragmentering og personalisering af data skabelse og data-brug.

Hvad er konsekvenserne af denne udvikling for informationsstyring og registrering? Hvordan kan vi holde relevante oplysninger tilgængelige i tide? Hvordan ændrer den data-drevne kultur samfundsmæssige værdier som gennemsigtighed og privatliv? Og hvordan holder vi arkiver fra fortiden forbundet med nutidens behov? Disse spørgsmål er centrale for Dual Master i Arkivstudier.... [-]


Forskning Master i kunst og kultur (kunst fra Holland)

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Den toårige forskningskandidatuddannelse kunst fra Nederlandene fokuserer på den nederlandske kunstneriske tradition fra omkring 1400-1900, der omfatter områderne tidlig Hollandsk kunst, hollandsk og flamsk kunst fra den gyldne tidsalder og moderne kunst fra det 19. og tidlige 20. århundrede. [+]

Det toårige forskeruddannelsesprogram Kunst fra Holland fokuserer på den nederlandske kunstneriske tradition fra omkring 1400-1900, der omfatter områderne tidlig Hollandsk kunst, hollandsk og flamsk kunst fra den gyldne tidsalder og moderne kunst fra den 19. og tidligt 20. århundrede.

Studerende kunst fra Holland

I den periode, der blev dækket af kunst fra Holland, blomstrede kunsten i byer som Brugge, Gent, Antwerpen, Haarlem, Delft og Amsterdam, mens den nederlandske tradition blev formet af verdensberømte kunstnere som Jan van Eyck og Rogier van der Weyden , Jheronimus Bosch og Pieter Bruegel, Rubens, Jordaens og Van Dyck, Frans Hals, Rembrandt og Vermeer og Vincent van Gogh og Piet Mondrian.... [-]


Forskning Master of Arts i arv, hukommelse og arkæologi

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Holland Amsterdam

Det innovative tværfaglige toårige forskningsmasters program Heritage, Memory Studies og Archaeology udforsker de måder, hvorpå vi beskæftiger os med håndgribelige og immaterielle rester og fortællinger fra fortiden, samt omvendelse af fortiden til arv, hukommelse og materiel kultur i til stede. [+]

Det innovative tværfaglige toårige forskningsmasters program Heritage, Memory Studies og Archaeology udforsker de måder, hvorpå vi beskæftiger os med håndgribelige og immaterielle rester og fortællinger fra fortiden, samt omvendelse af fortiden til arv, hukommelse og materiel kultur i til stede.

En unik kombination af videnskabelige traditioner

Det toårige forskeruddannelsesprogram i arv, hukommelse og arkæologi lærer dig at tænke kritisk på hvordan menneskelige samfund har beskæftiget sig med fortiden i nutidens tid, samt de forskellige og modstridende måder, hvor fortiden fortolkes og lægges til brug i verden i dag.

Uanset om du vælger at specialisere sig i 'Heritage and Memory Studies' eller i 'Arkæologi og Materialekultur', tilbyder dette innovative program en unik kombination af videnskabelige traditioner og vil give dig et stærkt teoretisk og konceptuelt fundament i arvs- og hukommelsesstudier eller arkæologi og Materialekultur og skæringerne mellem disse felter.... [-]


Forskning Master of Arts i filosofi

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Det toårige forskningsprogrammets filosofi fortæller dig om et eller flere delområder af filosofi. Du kan vælge at specialisere sig i filosofisk tradition i kontekst, kritisk kulturteori, filosofi og offentlige anliggender, samt logik og sprog. [+]

Det toårige forskningsprogrammets filosofi fortæller dig om et eller flere delområder af filosofi. Du kan vælge at specialisere sig i filosofisk tradition i kontekst, kritisk kulturteori, filosofi og offentlige anliggender, samt logik og sprog.

Et stærkt internationalt fokus

Forskningsprogrammets filosofi fortæller eleverne om et eller flere delområder af filosofi og giver en fremragende mulighed for studerende, der er interesserede i at forfølge en ph.d. i filosofi. Programmet dækker en lang række emner og perspektiver og har et stærkt internationalt fokus. Både angelsaksisk og europæisk filosofi studeres. Studerende kan vælge at specialisere sig på et af følgende områder:... [-]


Forskning Master of Arts i Heritage Studies: Heritage og Memory Studies

på universitet Fuldtid 18 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Undervist af kulturhistorikere, kunsthistorikere, arkitekthistorikere, arkæologer og sociologer tilbyder Dual Master's Heritage and Memory Studies et professionelt tværfagligt program, hvor du studerer kulturhistorisk og kulturhistorisk kulturhistorisk og rumlig perspektiv. [+]

Undervist af kulturhistorikere, kunsthistorikere, arkitekthistorikere, arkæologer og sociologer tilbyder Dual Master's Heritage and Memory Studies et professionelt tværfagligt program, hvor du studerer kulturhistorisk og kulturhistorisk kulturhistorisk og rumlig perspektiv.

Undersøgelse af fortiden i nutiden

Rundt om i verden er der sket en bemærkelsesværdig ændring inden for kunst og kultur. Mens sektoren engang overvejende var fokuseret på museer, teatre og koncertsaler, er vi nu vidne til en gennemtrængende musealisering og disneyficering af landskaber, byområder og bygninger og endog uvæsentlige udtryk for hverdagskulturen. Dette gør vores by- og landskabsmiljø stadigt styret og nostalgisk.... [-]


Forskning Master of Arts i Kommunikations- og Informationsstudier: Argumentation, Retorik og Kommunikation

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2019 Holland Amsterdam

I dette forskeruddannelsesprogram udvikler du en grundig forståelse af, hvordan sprog bruges som et middel til at overbevise andre, studere argumentation og retorik i en række kommunikative kontekster. [+]

I dette forskeruddannelsesprogram udvikler du en grundig forståelse af, hvordan sprog bruges som et middel til at overbevise andre, studere argumentation og retorik i en række kommunikative kontekster.

Forskningsprogrammets argumentering, retorik og kommunikation fokuserer på studiet af argumentation og retorik i en række kommunikative kontekster, herunder politik, lov, sundhedspleje og videnskab. Du vil:

Lær at reflektere over de vigtigste metoder og metoder til analyse og evaluering af retoriske og argumentative egenskaber;Udforsk vigtige udviklinger inden for kommunikation og diskursstudier;Diskutere og undersøge vigtige begreber fra retorik og argumentationsteori, som de gælder for argumenterende diskursanalyse, evaluering og produktion;Brug indsigt i filosofien om sprog og pragmatik, relevanssteori, diskursanalyse, kognitiv lingvistik og metaforteori som rammer for dine studier.Udvikle metoder og teknikker til kvalitativ og kvantitativ empirisk forskning;Gennemføre grundige og teoretisk begrundede analyser, casestudier, corpus-undersøgelser og andre former for undersøgelser af virkelige diskussioner og tekster.Argumentering, Retorik og Kommunikation ved University of Amsterdam... [-]

Forskning Master of Arts i Kunst og Kultur (Kulturanalyse)

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Det toårige forskningsmasters program Kulturanalyse er dedikeret til tværfaglig analyse af kultur som helhed, herunder kunst, litteratur, biograf og nye medier. [+]

Det toårige forskningsmasters program Kulturanalyse er dedikeret til tværfaglig analyse af kultur som helhed, herunder kunst, litteratur, biograf og nye medier.

En tværfaglig analyse af kultur

Siden begyndelsen i 2001 har Forskeruddannelsen Kulturanalyse hurtigt opnået et førende ry på området og tiltrækker hele tiden stigende antal ansøgere på højt niveau fra hele verden. Programmet er dedikeret til tværfaglig analyse af kultur som helhed. Kulturelle fænomener som kunstværker og litteratur, biograf og nye medier, populærkultur samt sociale tro og værdisystemer undersøges og analyseres. Der lægges vægt på tekstmæssige, visuelle og historiske detaljer i sammenhæng med de sociale, politiske eller æstetiske bevægelser, der ligger til grund for dem. Deres underforståede normativitet og de måder, hvorpå identitet, forskel og uendelighed forhandles på tværs af det kulturelle spektrum, bliver sat spørgsmålstegn ved.... [-]


Forskning Master of Arts i Kunst og Kultur (Kunstnerisk Forskning)

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Det toårige forskningsprogrammets kunstneriske forskning broer kløften mellem faglig kunstuddannelse og akademisk forskning og tager en eksperimentel tilgang til undersøgelsen af ​​kunstgenstande samt bredere kunstneriske begreber og fortolkning. [+]

Det toårige forskningsprogrammets kunstneriske forskning broer kløften mellem faglig kunstuddannelse og akademisk forskning og tager en eksperimentel tilgang til undersøgelsen af ​​kunstgenstande samt bredere kunstneriske begreber og fortolkning.

Bridging kunst og forskning

Forskningsprogrammets kunstneriske forskning søger at danne en bro mellem kunst og standard videnskabelig forskning ved at give indsigt i og træne i nye former for forskning. Disse nye former giver et alternativ til eksisterende tilgange, hvor der lægges vægt på anvendt, praktisk forskning i modsætning til grundlæggende teoretisk forskning.

Forskeruddannelsen i kunstnerisk forskning tager en eksperimentel tilgang til både specifikke kunstgenstande og bredere kunstneriske begreber og åbner dem for fortolkning. Emner og strategier, der er relevante for aktuelle videnskabelige debatter og samtidskunstnerisk praksis, udgør kernens komponenter i programmet.... [-]


Forskning Master of Arts i Kunst og Kultur (Kunststudier)

på universitet Fuldtid 12 - 24 måneder September 2019 Holland Amsterdam

De toårige forskningsmasters kunststudier er et intensivt akademisk program, der gør det muligt at grave dybere ind i den del af den (kunst) verden, der interesserer dig mest. [+]

De toårige forskningsmasters kunststudier er et intensivt akademisk program, der gør det muligt at grave dybere ind i den del af den (kunst) verden, der interesserer dig mest.

Bridging kunst og forskning

Den mangfoldige teatre, gallerier, museer og koncertsteder sætter Amsterdam i centrum for kunst og kultur i Holland. Det toårige forskningsprogram Kunststudier giver dig mulighed for at grave dybere ind i den del af den (kunst) verden, hvor dine interesser ligger mest. Det er et intensivt akademisk program, der giver dig frihed til at følge din egen studie.

Curriculum

Studerende forelægger et forskningsforslag inden starten af ​​programmet. Dette danner sammen med diskussionen med programleder grundlaget for studiet. I forskningsforslaget skriver eleverne deres ideer til tutorials, en afhandling og de tre valgfag, de ønsker at tage. Valgfagene kan vælges fra programmerne Cultural Studies (Algemene cultuurwetenschappen), Kunsthistorie (Kunstgeschiedenis), Musikvidenskab (Muziekwetenschap) eller Teatervidenskab (Theaterwetenschap). Alle studerende deltager i tre kerneområder, som giver en teoretisk baggrund i kunststudier.... [-]


Forskning Master of Arts i lingvistik

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Det toårige forskningsmasters program lingvistik gør det muligt for dig at specialisere dig i en bred vifte af sproglige underdiscipliner og sætter fokus på metodologiske problemer. [+]

Det toårige forskningsmasters program lingvistik gør det muligt for dig at specialisere dig i en bred vifte af sproglige underdiscipliner og sætter fokus på metodologiske problemer.

Lingvistikssamfundet er forenet i Amsterdam Center for Sprog og Kommunikation (ACLC), og omfatter også medlemmer af Institut for Logik, Sprog og Kommunikation (ILLC) og Amsterdam Brain and Cognition (ABC). Lingvistik på UvA har været højest ranket i det europæiske kontinent i QS World University Rankings efter emne siden 2012. Dette rige forskningsmiljø er en yngleplads for unge og nye talent på området. Forskeruddannelsen i lingvistik giver rammerne for, at dette talent kan opdrages og trænes, hvilket resulterer i, at sprogkundene er klar til at påbegynde et ph.d.-projekt i Holland eller i udlandet, eller starte et job inden for uddannelse eller industri, der kræver stærke metodologiske og analytiske færdigheder.... [-]


Forskning Master of Arts i litterære studier

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2019 Holland Amsterdam

I dette forskningsintensive program vil du studere litteratur som en kulturel praksis, der er i stand til (re) at forme verden. Litteratur giver kritik og giver kreative svar på nye og gamle spørgsmål. Du vil undersøge litterære tekster og litterære kultur fra et tværnationalt, teoretisk og historisk perspektiv. [+]

I dette forskningsintensive program vil du studere litteratur som en kulturel praksis, der er i stand til (re) at forme verden. Litteratur giver kritik og giver kreative svar på nye og gamle spørgsmål. Du vil undersøge litterære tekster og litterære kultur fra et tværnationalt, teoretisk og historisk perspektiv.

Litteratur som en dynamisk kulturproces

Forskerens litterære studier er baseret på avanceret litterær undersøgelse og de værktøjer, der tilbydes af dette felt. Det udforsker den kulturelle relevans af metaforer, symboler, æstetisk oplevelse, fortælling og perspektiv. Du vil analysere, hvordan litteratur fungerer i samfundet og undersøge, hvorfor betydninger med særlige sociale og politiske konsekvenser skyldes litterære tekster. Vi fokuserer på de dynamiske kulturelle processer, hvor folk forhandler centrale spørgsmål som identitet, moral, retfærdighed og tilhørsforhold, og du vil studere, hvordan disse processer skaber nye forbindelser mellem forskellige former for litteratur og diskurser.... [-]


Forskning Master of Arts i medievidenskab

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Med rødder i filosofi, historie og diskursanalyse udforsker de toårige forskeruddannelser i medievidenskab relevante teoretiske tilgange til studiet af medier i nutidskultur. [+]

Med rødder i filosofi, historie og diskursanalyse udforsker de toårige forskeruddannelser i medievidenskab relevante teoretiske tilgange til studiet af medier i nutidskultur.

En tværfaglig tilgang til medievidenskab

Den toårige Media Studies Research Masteruddannelse tilbyder en tværfaglig, humanistisk orienteret tilgang til medier. Det betragter medier som kulturelle diskurser og praksis, teknologisk infrastruktur samt stærke politiske og økonomiske aktører.

Med rødder i filosofi, historie og litterære studier samt videnskab og teknologi studier, sociologi og statsvidenskab har denne disciplin udviklet relevante teoretiske tilgange til studiet af medier i nutidskultur. Programmet lærer eleverne at engagere sig med afgørende teoretiske begreber og aktuelle spørgsmål og at udvikle deres egen forskningspraksis, der kulminerer i forskeruddannelsens speciale.... [-]


Forskning Master of Arts i teologi og religionsstudier

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Den toårige forskeruddannelse i religionsstudier tilbyder et unikt forskningsmiljø, hvor du udvikler forskningsevnen til at udføre dit eget forskningsprojekt inden for religionsstudier. Du vil udforske nøglespørgsmål, teoretiske perspektiver og metodologiske spørgsmål inden for religionsstudier og engagere dig i løbende forskning med fakultetets medlemmer. [+]

Den toårige forskeruddannelse i religionsstudier tilbyder et unikt forskningsmiljø, hvor du udvikler forskningsevnen til at udføre dit eget forskningsprojekt inden for religionsstudier. Du vil udforske nøglespørgsmål, teoretiske perspektiver og metodologiske spørgsmål inden for religionsstudier og engagere dig i løbende forskning med fakultetets medlemmer.

Religiøs flertal i den vestlige verden

Forskeruddannelsen i religionsvidenskab fokuserer på historien og tilstedeværelsen af ​​religiøs mangfoldighed i Europa og i dens bredere Middelhavs, Eurasiske og Transatlantiske Kontekst. Programmet understreger processerne for religiøs diversificering i forskellige socio-kulturelle sammenhænge. Det træner dig både i det historiske og empiriske studie af religiøse kulturer og modkulturer, herunder tværfaglig undersøgelse af ideer, fortællinger, praksis, institutioner og deres interaktioner.... [-]


Kandidatuddannelsen i amerikanske studier (historie)

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam + 1 mere

I det etårige kandidatuddannelse i amerikanske studier undersøger du USAs historie og dets politiske, kulturelle, økonomiske og militære tilstedeværelse i verden med et øje mod Amerika i verden i dag. [+]

I det etårige kandidatuddannelse i amerikanske studier undersøger du USAs historie og dets politiske, kulturelle, økonomiske og militære tilstedeværelse i verden med et øje mod Amerika i verden i dag.

Tværfaglige amerikanske studier

Kandidatuddannelsen i amerikanske studier på University of Amsterdam er et tværfagligt, etårigt program, der udelukkende læres på engelsk. Programmet tiltrækker studerende fra en bred vifte af akademiske baggrunde: historie, kulturstudier, litteraturkritik, mediestudier og samfundsvidenskab. Underviserne er ikke kun specialiserede inden for amerikanske studier, men kommer også fra en meget bred vifte af akademiske baggrunde og sikrer, at kurserne er meget tværfaglige. Studeret direkte af det akademiske personale, vil de studerende skrive en original afhandling, der trækker deres egne interesser og ekspertise.... [-]


Kandidatuddannelsen i arvsstudier (Arkiv- og informationsstudier)

på universitet Fuldtid Deltid 12 - 18 måneder September 2019 Holland Amsterdam + 1 mere

I det etårige kandidatuddannelse i arkiv- og informationsstudier vil du koncentrere dig om informationsstudier og udvikle de kompetencer, kompetencer og forståelser, der er nødvendige for at blive informationsspecialist i dagens dynamiske digitale verden. [+]

I det etårige kandidatuddannelse i Arkiv- og Informationsstudier vil du koncentrere dig om informationsstudier og udvikle de kompetencer, kompetencer og forståelser, der er nødvendige for at blive informationsspecialist i dagens dynamiske digitale verden.

Vores nye og dynamiske digitale tidsalder

Information, data, medier og digitalitet er blevet allestedsnærværende træk i vores sociale, økonomiske og politiske liv. Hele verden er forbundet, og medier og computerteknologier har allerede konvergeret til en lille enhed, vi bærer rundt i vores lommer. Nyheder er samplet frem for udsendelse. Vi snakker gennem uddrag af information, der deles via junk radio bands til en global klik. Dette digitale hyperarkiv af information er ikke kun en ressource, der skal tilgås og høres, men som aldrig før, de indgående data for nye spørgsmål, nye henvendelser og nye indtrængen i vores sociale og politiske liv. Metoderne i den tidligere alder, repræsentationsmetoder og fast tilknytning gælder ikke længere for denne nye, dynamiske, digitale informationsverden.... [-]


Kandidatuddannelsen i europæiske studier (europæisk politik)

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Holland Amsterdam

I etårsprogrammet Europæisk Politik studerer du moderne europæiske og EU-politikker og lærer at anvende dine viden og færdigheder i et politisk miljø. Programmet er rettet mod studerende, der er interesserede i at forstå og bidrage til europæiske og EU-anliggender. [+]

I det etårige kandidatuddannelse EU-politik studerer du moderne europæiske og EU-politikker og lærer at anvende dine viden og færdigheder i et politisk miljø.

Policymaking i nutidens Europa

I etårsprogrammet Europæisk Politik studerer du moderne europæiske og EU-politikker og lærer at anvende dine viden og færdigheder i et politisk miljø. Programmet er rettet mod studerende, der er interesserede i at forstå og bidrage til europæiske og EU-anliggender. Det giver dig mulighed for at løse de forskellige politiske, juridiske og økonomiske mønstre, som påvirker nutidige internationale politikker i Europa og EU og dets grænseregioner. Programmet giver dig de viden og analytiske færdigheder, der er væsentlige i forsknings- eller politiske miljøer.... [-]


Kandidatuddannelsen i europæiske studier (identitet og integration)

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

I det etårige kandidatuddannelse Identity and Integration studerer du Europas moderne udfordringer af kulturel mangfoldighed og identitet ved at se på kontinentets komplekse politiske, ideologiske og kulturelle historie. [+]

I det etårige kandidatuddannelse Identity and Integration studerer du Europas moderne udfordringer af kulturel mangfoldighed og identitet ved at se på kontinentets komplekse politiske, ideologiske og kulturelle historie.

Exploring Europa i sin helhed

I det etårige kandidatuddannelse Identity and Integration studerer du Europas moderne udfordringer med kulturel mangfoldighed og identitet ved at se på kontinentets komplekse politiske, ideologiske og kulturelle historie. Du vil udforske skæringspunktet mellem kultur og politik, nationale og europæiske identiteter, kulturel mangfoldighed og Europas fortid, og alt fra et tværnationalt og komparativt perspektiv. Programmets unikke perspektiv på europæiske anliggender undervises af fremtrædende eksperter på området, og den resulterende ekspertise er yderst relevant for mange dele af Europas moderne politiske, styre- og forretningsmiljø.... [-]


Kandidatuddannelsen i europæiske studier (styrende Europa)

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Denne European Studies Master tilbyder en unik kombination af samfundsvidenskab og humaniora til at forstå og analysere de måder, hvorpå nutidens Europa og EU styres og de mange udfordringer de står over for. [+]

Denne European Studies Master tilbyder en unik kombination af samfundsvidenskab og humaniora til at forstå og analysere de måder, hvorpå nutidens Europa og EU styres og de mange udfordringer de står over for.

Moderne Europa og EU

Europa konfronteres i dag med et stigende antal 'kriser' - økonomisk, politisk men også kulturel. De seneste reaktioner på disse kriser har hårdt presset både støtte til det europæiske projekt og tværsuropæisk solidaritet. Stigningen af ​​populistiske og anti-immigrantbevægelser er blot et eksempel på dette skift, men også institutionelle udfordringer for yderligere europæisk integration og forslag til et "multifunktions-Europa". Denne kandidat kombinerer samfundsvidenskab og humaniora tilgang til at forstå og analysere dette komplekse miljø, der vedrører de forskellige politiske, juridiske og økonomiske udviklinger i nutidens Europa til indsigt fra humaniora.... [-]


Kandidatuddannelsen i europæiske studier (Østeuropæiske studier)

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

I det etårige kandidatuddannelse Østeuropæiske Studier udvikler du en grundig forståelse af Osteuropæiske landes historie (herunder Rusland) og indsigt i den seneste udvikling i regionen. [+]

I det etårige kandidatuddannelse Østeuropæiske Studier udvikler du en grundig forståelse af Osteuropæiske landes historie (herunder Rusland) og indsigt i den seneste udvikling i regionen.

Østeuropas politik og kultur

Europas store og åbne grænseområde i øst - fra Polen og Balkan til Urals og Kaukasus - har været grundlaget for nogle af de mest radikale forandringer og dramatiske konflikter, der har formet den moderne æra. Den etårige kandidat i østeuropæiske studier tilbyder dig en fascinerende, forskningsorienteret rejse i politik og kultur i denne region i det 20. og 21. århundrede. Du vil undersøge forholdet mellem øst og vest, populærkultur og hverdagsliv og samspillet mellem kraftcentre og periferiområder. Du vil zoome ind på folkebyggelse og konflikter i underregioner som Kaukasus, Ukraine / Krim eller Balkan, og om forholdet mellem nationalisme og politisk islam eller kristen ortodoksi.... [-]


Kandidatuddannelsen i historie (Holocaust og folkedrabsstudier)

på universitet Fuldtid Deltid 1 år September 2019 Holland Amsterdam + 1 mere

Det etårige masterprogram Holocaust and Genocide Studies udforsker folkedrab fra det 20. århundrede fra udsigten til forskellige discipliner. [+]

Det etårige masterprogram Holocaust and Genocide Studies udforsker folkedrab fra det 20. århundrede fra udsigten til forskellige discipliner.

Forstå det utænkelige

Folkedrab og masse grusomheder bliver ofte præsenteret på en måde, der gør volden uforklarlig og dermed ubønhørlig. Tilsvarende er gerningsmænd skildret som værende motiverede udelukkende af et irrationelt had. Og alligevel er folkemord et tilbagevendende og nutidigt historisk dilemma. Hvordan kan vi forklare denne uoverensstemmelse? I kandidatprogrammet Holocaust and Genocide Studies søger vi at nedbryde folkemordet ved at tage en tværfaglig, videnskabelig tilgang til forståelse af folkemord og masse grusomheder.... [-]


Kandidatuddannelsen i Kunst og Kultur (Comparative Cultural Analysis)

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam + 1 mere

I kandidatuddannelsen Comparative Cultural Analysis vil du udforske kunstværker og litteratur, biograf og nye medier samt akademisk og populær kultur i forhold til nutidige spørgsmål som globalisering, mobilitet, kønsidentiteter og sociale og kulturelle konflikter. [+]

I kandidatuddannelsen Comparative Cultural Analysis vil du udforske kunstværker og litteratur, biograf og nye medier samt akademisk og populær kultur i forhold til nutidige spørgsmål som globalisering, mobilitet, kønsidentiteter og sociale og kulturelle konflikter.

Undersøgelse af kultur i videste forstand

Kandidatuddannelsen Comparative Cultural Analysis er dedikeret til at udforske et bredt udvalg af kulturelle fænomener fra et teoretisk, tværfagligt og interkulturelt perspektiv. Kunstværker og litteratur, biograf og nye medier samt akademisk og populær kultur undersøges i forhold til nutidige spørgsmål som globalisering, mobilitet, kønsidentiteter og sociale og kulturelle konflikter.... [-]


Kandidatuddannelsen i Kunst og Kultur (International Dramaturgi)

på universitet Fuldtid 18 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Halvårs-Dual Master's program International Dramaturgy sigter mod at uddanne fremtidige generationer af dramaturger, der kan arbejde på tværs af kulturelle, sproglige, sociale eller nationale grænser. [+]

Dette selektive 18-måneders kandidatuddannelse træner fremtidige generationer af dramaturger til at arbejde i teatralske indstillinger på tværs af kulturelle, sproglige, sociale og nationale grænser. Du vil kombinere rigorøse faglige kurser med en praktikplads i Holland eller i udlandet for at hjælpe dig med at udvikle dine praktiske dramaturgiske færdigheder.

Arbejder i en international kulturel og kunstnerisk sfære

Teater- og præstationspraksis i dag er i stigende grad præget af internationale og interkulturelle samarbejder. Under scenen på festivaler og præstationssteder, hvor kunstnere og grupper kommer sammen fra hele verden, er dagens dramaturger forpligtet til at historisere, fortolke og oversætte teatralske processer på tværs af en bred vifte af kulturelle og kunstneriske sfærer. Under dette kandidatuddannelse i International Dramaturgi udvikler du praktiske såvel som teoretiske færdigheder til at engagere sig i disse nye tværkulturelle præstationskontekster. Programmet tilbyder dybdeuddannelse i kulturel oversættelse, tilpasning og mægling for et væld af 21. århundredes internationale præstationspraksis.... [-]


Kandidatuddannelsen i Kunst og Kultur (Musikstudier)

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam + 1 mere

Det etårige kandidatuddannelse Musikstudier giver dig mulighed for at specialisere sig i historisk, kulturel eller kognitiv musikologi eller en kombination af de tre. [+]

Det etårige kandidatuddannelse Musikstudier giver dig mulighed for at specialisere sig i historisk, kulturel eller kognitiv musikologi eller en kombination af de tre.

Musik som kunst. Musik som præstation. Musik som oplevelse.

University of Amsterdam tilbyder en rig kombination af musikologiske tilgange med stærke forbindelser til andre videnskabelige discipliner. Funktionen inden for humaniora, naturvidenskab og samfundsvidenskab fremhæver kandidatuddannelsen i musikstudier de mangefacede måder, hvorpå musik kan opfattes og forstås, hvor de mange forskellige historiske, kulturelle og kognitive musikoplevelser, som medarbejdere og studerende bringer med sig dem fra mange forskellige dele af verden.... [-]


Kandidatuddannelsen i Kunst og Kultur (Teaterstudier)

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam + 1 mere

Kandidatuddannelsen i teaterstudier giver dig mulighed for at specialisere sig i teater og performance i en af ​​verdens mest levende teaterbyer. [+]

Kandidatuddannelsen i teaterstudier giver dig mulighed for at specialisere sig i teater og performance i en af ​​verdens mest levende teaterbyer.

Forskning på scenekunst

Theatre Studies-programmet beskæftiger sig med teater og performance med hensyn til deres rige historier og legacyer samt deres forvirring med nutidige sociale, politiske og kulturelle debatter. Den underviser i metoder til forskning for at udstyre dig med evnen til kritisk og overbevisende at reflektere over scenekunst.

Hvorfor studere teaterstudier på University of Amsterdam ?UvA har den eneste dedikerede Theatre Studies afdeling i Holland med bachelor-og kandidatuddannelser, og stærke bånd med kulturelle steder og praktiserende i byen.Muligheden for at studere i Amsterdam, et levende og kreativt kulturelt hub og hotspot for teater og scenekunst i Holland.Du drager fordel af fakultetets ekspertise inden for fire hovedområder: teaterhistorie og historiografi, teater i undervisning og sociologi, anvendt og samfundskunstforskning og performance teori.Forberedelse til en bred vifte af karriere i teater og performance: fra videnskabelig forskning, kunstadministration eller teater i undervisning til arkivarbejde, kulturel programmering og meget mere.Et program begået for at øge følsomheden i disciplinen med spørgsmål om kolonialisme, race, køn og seksualitet samt uligheder på globalt plan.Rigorøs mentorskap og vedvarende vejledning i alle faser af din afhandling.Elevprofil... [-]

Kandidatuddannelsen i litterære studier (engelsk litteratur og kultur)

på universitet Fuldtid Deltid 1 år September 2019 Holland Amsterdam + 1 mere

I det etårige kandidatuddannelse Engelsk litteratur og kultur udforsker du litteraturhistorien og teorien på engelsk og studerer dets forhold til andre medier, mens du engagerer centrale spørgsmål om intellektuel bekymring i samfund, politik og kultur. [+]

I det etårige kandidatuddannelse Engelsk litteratur og kultur udforsker du litteraturhistorien og teorien på engelsk og studerer dets forhold til andre medier, mens du engagerer centrale spørgsmål om intellektuel bekymring i samfund, politik og kultur.

Engelsk litteratur fra et bredt perspektiv

Kandidatuddannelsen Engelsk litteratur og kultur henvender sig til studerende, hvis interesser og akademiske baggrund er i litterære studier og europæisk kultur i vid forstand, og engelsk litteratur og kultur og verdenslitteratur på engelsk især. Programmet giver dig også mulighed for at udforske litteraturens indbyrdes sammenhæng med andre former for kulturelle objekter, såsom film, digitale medier og billedkunst.... [-]


Kandidatuddannelsen i litterære studier (litteratur, kultur og samfund)

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam + 1 mere

Kandidatuddannelsen i litteratur, kultur og samfund trækker på områderne litteratur, kulturstudier og intellektuel historie og giver dig de nødvendige viden og færdigheder til at specialisere sig i en større europæisk litteratur i sine bredere interkulturelle sammenhænge. [+]

Kandidatuddannelsen i litteratur, kultur og samfund trækker på områderne litteratur, kulturstudier og intellektuel historie og giver dig de nødvendige viden og færdigheder til at specialisere sig i en større europæisk litteratur i sine bredere interkulturelle sammenhænge.

Litteratur og kultur fra et globalt europæisk perspektiv

I århundreder har litteraturen spillet - og fortsætter med at spille - en vigtig rolle i vores forståelse for, hvordan samfundet kontinuerligt bliver formet og omformet. Litteratur er ofte forbundet med intellektuel træning og færdigheder, Bildung og (globalt) statsborgerskab. I dette program opfordres du til kreativt at udforske området europæisk litteratur og kultur i bred forstand. Vi behandler den rolle, som disse litteraturstykker spiller i stadig mere globaliserede og transkulturelle sammenhænge. Europa, i den forstand, er ikke kun et udpeget kontinent, men snarere en bestemt linse på et sæt globale forhold.... [-]


Kandidatuddannelsen i litterære studier (litteratur og uddannelse)

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam + 1 mere

I kandidatuddannelsen i litteratur og uddannelse vil du studere fremmedsprog og litteraturlæring ud fra et erhvervsmæssigt, pragmatisk og uddannelsesmæssigt perspektiv, mens du specialiserer dig i et af syv store europæiske sprog eller sprogfamilier. [+]

I kandidatuddannelsen i litteratur og uddannelse vil du studere fremmedsprog og litteraturlæring ud fra et erhvervsmæssigt, pragmatisk og uddannelsesmæssigt perspektiv, mens du specialiserer dig i et af syv store europæiske sprog eller sprogfamilier.

Sprog og litteratur i en uddannelsesmæssig sammenhæng

Kandidatuddannelsen Litteratur og Uddannelse tilbyder en unik tværfaglig tilgang til studiet af sprog og litteraturindlæring. Tegning fra forskning og praksis, du vil tage kurser i både lingvistik og litteratur. Den sproglige del af programmet fokuserer på sprogbrug, sprogvariation og (udenlandsk) sprogindlæring og undervisning, mens den litterære streng nulser ind på de praktiske og konceptuelle bånd mellem litteratur og uddannelse og behandler spørgsmål som: Hvordan lærer man? litteratur? Hvad er det, litteraturen lærer os? Og hvad er forholdet mellem litteratur og social udvikling og forandring?... [-]


Kandidatuddannelsen i Medievidenskab (Filmstudier)

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Det etårige kandidatuddannelse i filmstudier nærmer sig studiet af film som et mangfoldigt fænomen og træner eleverne til kritisk og effektivt at engagere sig i vigtige skift i film og biografkultur. [+]

Det etårige kandidatuddannelse i filmstudier nærmer sig studiet af film som et mangfoldigt fænomen og træner eleverne til kritisk og effektivt at engagere sig i vigtige skift i film og biografkultur.

Fra celluloid til digital

Kandidatuddannelsen i Filmstudier på University of Amsterdam er et unikt etårigt program, der tilbyder et teoretisk stringent engagement med filmstudier og visuel kultur. Programmet nærmer sig studiet af film som et mangfoldigt fænomen, en der spiller en vital og stadigt skiftende rolle i nutidig digital mediekultur. Filmstudier er beliggende inden for det internationalt rangerede institut for medievidenskab ved University of Amsterdam , der bringer berømte forskere fra en række medier og teoretiske perspektiver sammen.... [-]


Kandidatuddannelsen i Mellemøsten Studier (Hebraisk og Jødisk Studier)

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Det etårige kandidatuddannelse hebraiske og jødiske studier fokuserer på jødisk kultur og intellektuelt liv fra antikken til nutiden. [+]

Det etårige kandidatuddannelse hebraiske og jødiske studier fokuserer på jødisk kultur og intellektuelt liv fra antikken til nutiden.

Et skræddersyet program

Efter et generelt teoretisk og metodologisk seminar vil du tage selvstudier og / eller valgfag i emner relateret til dit ønskede ekspertområde. Sammen med studievejleder og vejledere vil du udarbejde dit eget bane. De medarbejdere, der deltager i programmet, dækker en bred vifte af emner, perioder og tilgange: Andet tempelperiode og gammel rabbinsk jødedom, middelalderkultur, med særlig vægt på videnskabens filosofi og historie, tidlig moderne og moderne kulturel og intellektuel historie (herunder Amsterdams Jødisk fortid), boghistorie, moderne hebraisk og israelsk litteratur og kultur samt jiddiske studier.... [-]


Kandidatuddannelsen i teologi og religionsstudier (religionsvidenskab)

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam + 1 mere

Den etårige Mester i Religiøse Studier fokuserer på de historiske rødder af religiøs pluralisme i Europa og Middelhavet. Du udforsker religiøse tekster, traditioner og praksis, og studerer de teoretiske problemer i forbindelse med religiøs mangfoldighed. [+]

Fra akademiåret 2018-2019 tilbyder University of Amsterdam tre etårige master i teologi og religionsvidenskab:

Religiøs mangfoldighed i Europa

Europas kulturhistorie er præget af religiøs udveksling, tilpasninger og konflikter i en global sammenhæng. I dette kandidatuddannelse vil du undersøge fortid og nutidige religiøse forskelle inden for og ud over deres europæiske sammenhænge.

Islam i den moderne verden

Mesterens i islam i den moderne verden giver dig en dybtgående tværfaglig akademisk ramme for at engagere sig i emner og debatter om islam og modernitet, både i Europa og i den muslimske verden.

Western Esotericism

Kandidatprogrammet Western Esotericism sætter dig i spidsen for en ny og spændende udvikling i studiet af vestlig kultur og religion ved at fokusere på det kritiske historiske og analytiske studie af dets esoteriske bevægelser.... [-]


Kandidatuddannelsen i tv og tværmediekultur

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Det etårige kandidatuddannelse tv og tværmedier kultur giver dig de færdigheder, viden og værktøjer til at forstå og evaluere den igangværende transformation af mediekultur. [+]

Det etårige kandidatuddannelse tv og tværmedier kultur giver dig de færdigheder, viden og værktøjer til at forstå og evaluere den igangværende transformation af mediekultur.

Tv og tværmedie kultur

Kandidatuddannelsen i tv- og tværmediekultur udforsker nutidig mediekultur fra et kritisk perspektiv. Programmet giver dig værktøjer til at forstå og evaluere den igangværende transformation af mediekultur og dens indvirkning på kultur, politik og hverdagsliv. Når man tager fjernsyn som udgangspunkt, kortlægges det de konceptuelle, sociale og kulturelle udfordringer, der følger med digitale, mobile og sociale medier.

Studerer tv og krydsmediekultur i Amsterdam

Kandidatuddannelsen i tv- og tværmediekultur giver eleverne et indgående kendskab til nutidens korsmediekultur, set fra historiske, teoretiske og kritiske perspektiver og anvendt til emner som:... [-]


Master of Arts i Arkæologi (Arkeologi i Nordvest-Europa)

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

I denne master i arkæologi vil du undersøge mere end 2.000 års europæisk historie og specialisere sig i en af ​​to vigtige europæiske tidsperioder: Senge forhistorisk og romersk arkæologi eller arkeologien i middelalderen og den tidlige moderne verden. [+]

I denne master i arkæologi vil du undersøge mere end 2.000 års europæisk historie og specialisere sig i en af ​​to vigtige europæiske tidsperioder: Senge forhistorisk og romersk arkæologi eller arkeologien i middelalderen og den tidlige moderne verden.

Arkæologi i nordvestlige europa

Programmet giver dig den sjældne mulighed for at undersøge mere end to årtusinder europæisk arkæologi gennem studier af landskaber, materialekultur og dokumentarkilder. Kombination af teoretiske og tematiske tilgange, herunder muligheder praktisk feltarbejde, giver programmet dig mulighed for at specialisere sig i en af ​​de to regionale arkæologiske tidspunkter.

Specialiseringen Globalisering og sammenkobling i det sen-forhistoriske og romerske Europa undersøger integrationen af ​​keltisk / germanske samfund af jernalderen i det romerske imperium, mens middelalderen og den tidlige moderne verden fokuserer på oprindelsen og udviklingen i middelalderens handel og udveksling, væksten i Amsterdam og udvidelsen af ​​europæisk kapitalisme med kolonisering af den nye verden.... [-]


Master of Arts i Arkæologi (Landskab og Heritage)

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

I det etårige kandidatuddannelse Landskab og Heritage vil du studere den dynamiske fortid både moderne og historiske landskaber og undersøge, hvordan de bevares og opretholdes som arkæologisk arv. [+]

I det etårige kandidatuddannelse Landskab og Heritage studerer du den dynamiske fortid både moderne og historiske landskaber og udforsker de måder, hvorpå de bevares og opretholdes som arkæologisk arv.

Landskabs- og arkeologiske arkeologi

Kandidatuddannelsen Landskab og arv fokuserer på betydningen af ​​historiske landskaber og materialer i både senere perioder og den moderne verden. Naturlige landskabsfunktioner, arkæologiske steder og objekter fra fortiden spiller en aktiv rolle i skabelsen af ​​sociale og kollektive minder. Programmet trækker tætte forbindelser mellem undervisning og løbende forskning, hvoraf anvendelsen af ​​GIS-baseret modellering kun er et eksempel. Programmet har også smedet stærke bånd til en række arkæologiske institutioner, som Allard Pierson.... [-]


Master of Arts i Arkæologi (Middelhavsarkæologi)

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

I det etårige kandidat i Middelhavsarkæologi vil du undersøge den lange historie af sammenkoblinger og kulturelle udvekslinger i Middelhavsområdet fra omkring 2000 f.Kr. og hele tiden under hensyntagen til mange aspekter af materialekultur. [+]

I det etårige kandidat i Middelhavsarkæologi vil du undersøge den lange historie af sammenkoblinger og kulturelle udvekslinger i Middelhavsområdet fra omkring 2000 f.Kr. og hele tiden under hensyntagen til mange aspekter af materialekultur.

Middelhavsarkæologi

I kandidatuddannelsen Middelhavsarkæologi kombineres de lange og rige traditioner fra både University of Amsterdam og Vrije Universiteit Amsterdam med innovative tilgange til arkeologi fra det 21. århundrede. Du vil undersøge Middelhavsforbindelsen, især i Italien og Grækenland, keramikkens rolle i arkæologi og kulturelle fortolkninger på grundlag af arkæologiske materialer.

En rig forskningstradition

Middelhavsarkæologi-programmet omfatter både teoretiske og tematiske tilgange og kombinerer dem med praktisk forskning. Du vil være i stand til at deltage i arkæologisk feltarbejde eller engagere sig i materialepraksis som led i en individuel vejledning. Afdelingen udfører feltarbejde på forskellige steder i Italien, Grækenland og Tyrkiet, hvoraf det gamle Troy er en af ​​de mest bemærkelsesværdige steder. Andre feltarbejde steder omfatter Halos i Grækenland og Satricum i Italien.... [-]


Master of Arts i bevarelse og restaurering af kulturarv

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Holland Amsterdam

Kandidatuddannelsen i bevarelse og restaurering af kulturarv vil introducere dig til teorien og praktiseringen af ​​bevarelse og tilbyder ni specifikke bevaringsspecialiseringer. [+]

Kandidatuddannelsen i bevarelse og restaurering af kulturarv vil introducere dig til teorien og praktiseringen af ​​bevarelse og tilbyder ni specifikke bevaringsspecialiseringer.

Bevarelsen og restaureringen af ​​kulturarvsprogrammet vil introducere dig til teorien og bevarelsen. Udover ni bevaringsspecialer, der er angivet under ' Studieprogram ', tilbyder vi et spor i Teknisk kunsthistorie. Vores læseplaner kombinerer teori med praksis og humaniora med videnskab.

Konservator-restauratøren

En konservator-restauratør arbejder med bevarelse og bevarelse af kulturarven, et område hvor konservatorer og tekniske kunsthistorikere samt forskere, arkæologer, kunsthistorikere og antropologer spiller en central rolle. Konservatorens restauratør repræsenterer et væsentligt led i objektet eller kunstværket inden for tværfaglige samarbejdsprojekter. For at blive konservator i en af ​​de ni bevaringsdiscipliner skal du færdiggøre både vores kandidatuddannelse og post-master-programmet.... [-]


Master of Arts i filosofi

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

I det etårige kandidatuddannelse Filosofi vil du erhverve færdigheder til at formulere, analysere og diskutere filosofiske problemer. Det giver dig mulighed for at udforske et eller flere delområder af filosofi, studere både angelsaxisk og europæisk filosofi. [+]

I det etårige kandidatuddannelse Filosofi vil du erhverve færdigheder til at formulere, analysere og diskutere filosofiske problemer. Det giver dig mulighed for at udforske et eller flere delområder af filosofi, studere både angelsaxisk og europæisk filosofi.

Inklusive og omfattende

Kandidatuddannelsen Filosofi er den mest omfattende af sin art i Holland. Det dækker en bred vifte af emner og har et stærkt internationalt fokus. Programmet fortæller eleverne om et eller flere delområder af filosofi og udforsker både angelsaxisk og europæisk filosofi. Du vil erhverve færdigheder til at formulere, analysere og diskutere filosofiske problemer samt at formulere og præsentere målrettede forskningsspørgsmål i en bredere forskningsplan.... [-]


Master of Arts i Heritage Studies (Museum Studies)

på universitet Fuldtid 18 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Kandidatuddannelsen i Museum Studies er et unikt, et og et halvt års fagligt program, der fokuserer på det museologiske felt og omfatter en intensiv, 6-måneders praktikplads. [+]

Kandidatuddannelsen i Museum Studies er et unikt, et og et halvt års fagligt program, der fokuserer på det museologiske felt og omfatter en intensiv, 6-måneders praktikplads.

Et solidt grundlag for at arbejde i et museumKandidatuddannelsen Museumstudier forbereder dig til en position inden for det bredere område af museumsfag. Du vil få førstehånds erfaring i branchen under dine studier, når du gennemfører en intensiv praktik på et hollandsk eller udenlandsk museum.Den museologiske verden er konstant på farten. Vigtige historiske begivenheder følges af store samfundsmæssige skift. Museer afspejler dette ved hjælp af udstillinger, ændringer i erhvervspolitik og arkitektonisk innovation. Samtidig kræver internationalisering og globalisering konstant ompositionering. UvA-masterprogrammet i museumsforskning understreger museets offentlige ansigt: hvor de besøgende går ind og hvor samlingerne fortæller deres historier.Museer arrangerer deres samlinger for at afspejle den historie, de ønsker at fortælle. Dette koncept er baseret på videnskabelig forskning i udstillinger, men er også forbundet med ideologi og politisk, religiøs og økonomisk magt. Spørgsmålet om hvilke historier der bliver fortalt af hvilke objekter der konstant er underlagt forandringer. Museum Studies undersøger dynamikken og raisons d'être af arvsmuseer, såsom dem der fokuserer på antikviteter, arkeologi, etnologi og historie og kunstmuseer. Dette sker altid ud fra et solidt kulturhistorisk grundlag og i en international sammenhæng.Uanset om du vil arrangere udstillinger, udforme uddannelsesprojekter, styre museer, skabe politik, udføre videnskabelig forskning eller skrive anmeldelser: det hele starter med et solidt grundlag for viden, kreativ tænkning og en kritisk holdning. Alumni fra UvA-mastergradsprogrammet i Museumstudier arbejder i øjeblikket som udstillingsarrangører, kuratorer, uddannelsesmedarbejdere, politikansvarlige, projektledere,... [-]

Master of Arts i klassikere og antikke civilisationer (antikke studier)

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam + 1 mere

I kandidatuddannelsen Ancient Studies vil du udforske den græske og romerske antikvitet gennem en unik kombination af historiske, litterære og arkæologiske tilgange. [+]

I kandidatuddannelsen Ancient Studies vil du udforske den græske og romerske antikvitet gennem en unik kombination af historiske, litterære og arkæologiske tilgange.

Transcenderende disciplinære grænser

Kandidatuddannelsen i antikkens studier er et tværfagligt, etårigt program, der strækker sig ud over grænserne for skriftlige kilder og arkæologisk materiale til at udforske det gamle samfund og kulturen som helhed. Det tilbyder en unik kombination af historiske, litterære og arkæologiske metoder, hvorfra den studerende kan vælge. Derudover kan du specialisere dig i oldtidens filosofi eller religion, og studiet af et af de klassiske sprog eller Neo-Assyrian og Neo-Babylonian kan indgå i programmet.... [-]


Master of Arts i klassikere og antikke civilisationer (klassikere)

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Holland Amsterdam

I kandidatuddannelsen i klassikere kombinerer du lingvistik, litteratur og kulturhistorie for at studere sprog, litteratur og materiel kultur i det antikke Grækenland og Rom. [+]

I kandidatuddannelsen i klassikere kombinerer du lingvistik, litteratur og kulturhistorie for at studere sprog, litteratur og materiel kultur i det antikke Grækenland og Rom.

Klassikere: Sprog og kulturer af den græsk-romerske antikvitet

Mesterens i klassikere tilbyder et tværfagligt program, der omfatter de mange facetter i den græsk-romerske antikvitets verden. Som elev af klassikerne analyserer du repræsentative primære kilder langt mere dybtgående end i bachelorfasen af ​​dine studier. Når du vælger dine egne interessepunkter, vil du udforske en bred vifte af videnskabelige debatter og lære at håndtere de akademiske instrumenter, som kan bidrage til relevante drøftelser. Derudover vil du blive vist, hvordan du anvender din specialist, kritisk viden om klassisk antikvitet til tekster og andre kulturelle fænomener fra senere perioder.... [-]


Master of Arts i klassikere og antikke civilisationer (oldtidens historie)

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam + 1 mere

I kandidatuddannelsen Ancient History vil du udforske den rige og livlige historie Middelhavsverdenen under klassisk antikvitet. [+]

I kandidatuddannelsen Ancient History vil du udforske den rige og livlige historie Middelhavsverdenen under klassisk antikvitet.

Studerende græsk og romersk antikvitet på UvA

Kandidatuddannelsen i den antikke historie giver eleverne et stimulerende miljø for at studere en bred vifte af historiske spørgsmål vedrørende den antikke verden. Kurset er unikt, fordi det tilbyder et fælles uddannelsesprogram, hvor University of Amsterdam og Vrije Universiteit samarbejder, så de studerende kan kende til specialiseringerne på en bred vifte af medarbejdere på begge universiteter. Studerende vil følge et fokuseret program af kurser og være i stand til at udvikle deres egne interesser inden for den græske og romerske antikvitet.... [-]


Master of Arts i Latinamerikanske Studier

på universitet Fuldtid 15 måneder September 2019 Holland Amsterdam

I Masterstudiet i Latinamerikanske Studier studerer du sociale transformationer i Latinamerika fra geografiske, historiske, økonomiske, kulturelle, sociale, politiske og økologiske perspektiver. Du vil designe din egen forskningsplan, gøre feltarbejde i denne spændende region og blive en kritisk akademisk. [+]

I Masterstudiet i Latinamerikanske Studier studerer du sociale transformationer i Latinamerika fra geografiske, historiske, økonomiske, kulturelle, sociale, politiske og økologiske perspektiver. Du vil designe din egen forskningsplan, gøre feltarbejde i denne spændende region og blive en kritisk akademisk.

Kandidatuddannelsen i Latinamerikanske Studier tilbyder et forskningsdrevet program med internationalt fokus. Du vil undersøge sociale transformationer i regionen fra et tværfagligt og samfundsvidenskabeligt perspektiv. Programmet giver dig kritisk viden, faglige færdigheder og en dybtgående forståelse af den akademiske litteratur. Du er uddannet til at blive en selvstændig forsker med alle de forskningsværktøjer, der står til din rådighed for at fortsætte arbejdet i Latinamerika og undersøge nye fænomener i området.... [-]


Master of Arts i Lingvistik (General Lingvistik)

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam + 1 mere

Det etårige kandidatuddannelse i generel lingvistik har et typologisk fokus: Du vil undersøge, hvordan verdenssystemets systemer kan variere og i hvilket omfang denne variation er begrænset. [+]

Det etårige kandidatuddannelse i generel lingvistik har et typologisk fokus: Du vil undersøge, hvordan verdenssystemets systemer kan variere og i hvilket omfang denne variation er begrænset.

Bliv en bred og fokuseret sprogforsker

I Mesterens Generelle Lingvistik kommer du først til at forstå, hvordan menneskers sprog virker ved at sammenligne så mange sprogsystemer som muligt, herunder talte sprog fra alle kontinenter, underskrive sprog, børnsprog og sprog som brugt af personer med udviklingsmæssige eller erhvervede sygdom. Derefter får du mulighed for at specialisere dig i et af fire sproglige underområder: fonetik

Et verdensklasse program

Lingvistiksprogrammet ved University of Amsterdam er blandt de førende institutioner i verden. Programmet blev ranket højest i det kontinentale Europa og 17. i verden i QS World University Rankings efter emne i 2017.... [-]


Master of Arts i lingvistik (sprog og uddannelse)

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam + 1 mere

I kandidatuddannelsen i sprog og uddannelse vil du studere sprog og litteraturindlæring fra et erhvervsmæssigt, pragmatisk og uddannelsesmæssigt perspektiv, mens du specialiserer dig i et af syv store europæiske sprog eller sprogfamilier. [+]

I masteruddannelsen i sprog og uddannelse vil du studere sprog- og litteraturlæring ud fra et erhvervsmæssigt, pragmatisk og uddannelsesmæssigt perspektiv, mens du specialiserer dig i et af syv store europæiske sprog eller sprogfamilier.

Sprog og litteratur i en uddannelsesmæssig sammenhæng

Kandidatuddannelsen Sprog og Uddannelse tilbyder en unik tværfaglig tilgang til studiet af sprog og litteraturindlæring. Tegning fra forskning og praksis, du vil tage kurser i både lingvistik og litteratur. Den sproglige del af programmet fokuserer på sprogbrug, sprogvariation og (udenlandsk) sprogindlæring og undervisning, mens den litterære streng nulser ind på de praktiske og konceptuelle bånd mellem litteratur og uddannelse og behandler spørgsmål som: Hvordan lærer man? litteratur? Hvad er det, litteraturen lærer os? Og hvad er forholdet mellem litteratur og social udvikling og forandring?... [-]


Master of Arts i litterære studier (Comparative Literature)

på universitet Fuldtid Deltid 1 år September 2019 Holland Amsterdam + 1 mere

Grundlagt i litteratur og litteraturteori træner den etårige mesters komparative litteratur dig til at analysere kulturelle fænomener (både vestlige og ikke-vestlige) inden for en tværfaglig teoretisk ramme og en globaliseret kontekst. [+]

Grundlagt i litteratur og litteraturteori træner den etårige mesters komparative litteratur dig til at analysere kulturelle fænomener (både vestlige og ikke-vestlige) inden for en tværfaglig teoretisk ramme og en globaliseret kontekst.

Sammenligningslitteratur i videste forstand

Kandidatuddannelsen i Comparative Literature er teoretisk karakter. Det anvender metoder som tekstanalyse, dekonstruktion og tæt læsning for at løse en række forskellige emner, herunder post / de-kolonialitet, global læsefærdighed, race og køn. Dette program passer til studerende, der ønsker at få en bedre forståelse af dynamikken mellem det litterære og det politiske.

Hvorfor studere Comparative Literature i Amsterdam?... [-]

Master of Arts i medievidenskab

på universitet Fuldtid 12 - 24 måneder September 2019 Holland Amsterdam

I en verden, hvor omdannelsen af ​​mediekultur har en enorm indflydelse på mediemiljøet såvel som vores kultur, politik og hverdag, er det afgørende, at vi grundigt forstår og evaluerer disse igangværende transformationer. [+]

I en verden, hvor omdannelsen af ​​mediekultur har en enorm indflydelse på mediemiljøet såvel som vores kultur, politik og hverdag, er det afgørende, at vi grundigt forstår og evaluerer disse igangværende transformationer.

Medievidenskab ved University of Amsterdam

University of Amsterdam er hjemsted for fem unikke og innovative masteruddannelser inden for medievidenskab. Fra film- og fjernsynsstudier til journalistik, nye medier og digital kultur tilbyder programmerne dybde og mangfoldighed i deres tilgang til studiet af medier, lærer dig den vigtigste dynamik i vores mediekultur og hvordan de kan konceptualiseres på en kritisk og meningsfuld måde . Vores medievidenskabsprogrammer bygger på banebrydende forskning og træner dig til at kritisk og effektivt engagere sig i den hurtige omdannelse af nutidig mediekultur.... [-]


Master of Arts i medievidenskab (New Media and Digital Culture)

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Det etårige kandidatuddannelse i New Media og Digital Culture bygger på den banebrydende nye mediescene og gør det muligt for eleverne at bidrage til diskursen omkring kritisk medie teori. [+]

Det etårige kandidatuddannelse i New Media og Digital Culture bygger på den banebrydende nye mediescene og gør det muligt for eleverne at bidrage til diskursen omkring kritisk medie teori.

En dybtgående efterforskning af medie teori

Kandidatuddannelsen i New Media og Digital Culture tilbyder en omfattende og kritisk tilgang til ny medieforskning, praksis og teori. Det er et internationalt anerkendt program i kritisk medie teori, dedikeret til undersøgelsen af ​​de sociale transformationer, der frembringes af digital kultur. Programmet giver dig en dybdeuddannelse i de nyeste digitale forskningsmetoder og mulighed for at deltage i datasprints og at samarbejde med internationale forskere. Det er beliggende inden for en banebrydende ny mediekulturscene i Amsterdam og et akademisk miljø rangeret blandt de 6 bedste universiteter verden over (QS World University Rankings efter emne 2017: Kommunikation... [-]


Master of Arts i teologi og religionsstudier (islam i den moderne verden)

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam + 1 mere

Mesterens i islam i den moderne verden giver dig en dybtgående tværfaglig akademisk ramme for at engagere sig i emner og debatter om islam og modernitet, både i Europa og i den muslimske verden. [+]

Mesterens i islam i den moderne verden giver dig en dybtgående tværfaglig akademisk ramme for at engagere sig i emner og debatter om islam og modernitet, både i Europa og i den muslimske verden.

Studerer islam i det moderne samfund

Mesterens i islam i den moderne verden giver avanceret viden inden for islamiske studier og indsigt i nutidige spørgsmål relateret til islam. Programmet giver et unikt forberedelse til at engagere sig i debatter og politikker vedrørende processer der definerer muslimer og islam i moderne samfund og er indlejret i en bred vifte af forskningsprojekter relateret til islam i Europa, den historiske tradition, reformisme og modernitet som såvel som orientalismens historie.... [-]


Master of Arts i teologi og religionsstudier (religiøs mangfoldighed i Europa)

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam + 1 mere

Europas kulturhistorie er præget af religiøs udveksling, tilpasninger og konflikter i en global sammenhæng. I dette kandidatuddannelse vil du undersøge fortid og nutidige religiøse forskelle inden for og ud over deres europæiske sammenhænge. [+]

Europas kulturhistorie er præget af religiøs udveksling, tilpasninger og konflikter i en global sammenhæng. I dette kandidatuddannelse vil du undersøge fortid og nutidige religiøse forskelle inden for og ud over deres europæiske sammenhænge.

Den kulturelle historie af religiøs mangfoldighed

I mesterens religiøse mangfoldighed i Europa vil du studere det religiøse felt ud fra et historisk såvel som et samfundsvidenskabeligt perspektiv. Med dagens situation som udgangspunkt vil du reflektere over religionens flere sammenblandinger i historie, kultur, samfund og individet. Som sådan tilbyder programmet spændende muligheder for studerende, der nyder at studere religiøse tekster, traditioner og praksis samt teoretiske spørgsmål i forbindelse med religiøs mangfoldighed i Europa.... [-]


Master of Arts i teologi og religionsvidenskab (Western Esotericism)

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam + 1 mere

Kandidatprogrammet Western Esotericism sætter dig i spidsen for en ny og spændende udvikling i studiet af vestlig kultur og religion, der især fokuserer på det kritiske historiske og analytiske studie af dets esoteriske bevægelser. [+]

Kandidatprogrammet Western Esotericism sætter dig i spidsen for en ny og spændende udvikling i studiet af vestlig kultur og religion, der især fokuserer på det kritiske historiske og analytiske studie af dets esoteriske bevægelser.

Esoteriske bevægelser i den vestlige kultur

Kandidatuddannelsen Western Esotericism fokuserer på den kritiske historiske og analytiske undersøgelse af esoteriske bevægelser i den vestlige kultur. På baggrund af de gnostiske og hermetiske strømme i den sene antik og historien om de såkaldte okkulte videnskaber (især astrologi, alkymi, magi) vil du undersøge genoplivningen af ​​den hermetiske filosofi under den tidlige renæssance, den såkaldte 'okkult filosofi' og dens senere offshoots (alkymi, paracelsianisme og Rosicrucianism). Programmet vil også introducere dig til jødisk og kristen kabbalah og de bevægelser der stammer fra det, teosofiske og illuministiske strømme og de forskellige former for okkultisme og relaterede bevægelser i det 19. og 20. århundrede, herunder New Age-bevægelsen.... [-]


Master of Arts på engelsk

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Med en bachelor på engelsk kan du fortsætte dine studier af engelsksprogede verdens sprog, litteratur og kultur gennem en af ​​følgende kandidatuddannelser. [+]

Med en bachelor på engelsk kan du fortsætte dine studier af engelsksprogede verdens sprog, litteratur og kultur gennem en af ​​følgende kandidatuddannelser.

Studerende engelsk på University of Amsterdam

Graduate School of Humanities tilbyder flere etårige Master's, hvor du kan studere engelsk som et spor inden for programmet. Hver nærmer sig engelsk med et unikt fokus - hvad enten det er litteratur, lingvistik, uddannelse eller kultur - disse Master's giver dig mulighed for at skræddersy programmet til dine interesser.

Engelsk sprog og kultur

Dette litterære studier program udforsker engelsklitteraturens historie og teori og studerer dets forhold til andre medier, mens man engagerer centrale spørgsmål om intellektuel bekymring i samfund, politik og kultur.... [-]


Master of Arts på fransk

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Med en bachelor på fransk kan du fortsætte dine studier af den fransktalende verdens sprog, litteratur og kultur gennem en af ​​følgende kandidatuddannelser. [+]

Med en bachelor på fransk kan du fortsætte dine studier af den fransktalende verdens sprog, litteratur og kultur gennem en af ​​følgende kandidatuddannelser.

Studerende fransk ved University of Amsterdam

Graduate School of Humanities tilbyder flere etårige Master's, hvor du kan specialisere dig i fransk som et spor inden for programmet. Hver nærmer sig fransk med et unikt fokus - hvad enten det drejer sig om litteratur, lingvistik, uddannelse eller kultur - disse master giver dig mulighed for at skræddersy programmet til dine interesser.

Sprog og samfund

I dette sprogstudium udforsker du sprog fra et (socio) sprogligt og pragmatisk perspektiv, samtidig med at du udvikler viden og færdigheder til at analysere fransk inden for sin unikke sociale sammenhæng.... [-]


MSc

Cand.merc. I Business Administration (International Management)

på universitet Fuldtid 1 år February 2019 Holland Amsterdam

International Management (IM) -sporet er et af de syv spor inden for cand.merc. Du vil blive fortrolig med centrale teorier og principper og blive udsat for reelle udfordringer, som multinationale virksomheder står over for. Til dette formål vedtager flere kurser en case studie tilgang til at lette dit aktive engagement med virkelige internationale styringsscenarier. Dette giver dig mulighed for at kombinere grundlæggende kurser i IM med dit personlige udvalg af Business Lab-kurser. [+]

International Management (IM) -sporet er et af de syv spor inden for cand.merc. Du vil blive fortrolig med centrale teorier og principper og blive udsat for reelle udfordringer, som multinationale virksomheder står over for. Til dette formål vedtager flere kurser en case studie tilgang til at lette dit aktive engagement med virkelige internationale styringsscenarier. Dette giver dig mulighed for at kombinere grundlæggende kurser i IM med dit personlige udvalg af Business Lab-kurser.

Bliv specialist i International Management

De multinationale selskabers relevans og sammenhængen mellem landene er steget kraftigt i de seneste år. Samtidig er landene fortsat forskellige med en lang række dimensioner, og multinationale virksomheder står over for løbende udfordringer i forfølgelsen af ​​deres internationale operationer over hele verden. Hvordan reagerer multinationale virksomheder på Brexit? Hvordan påvirker indførelsen af ​​handelstakster virksomhedernes internationale strategier? Hvordan kan politiske spørgsmål påvirke multinationale aktiviteter i et givet land? Disse er kun nogle få af de centrale spørgsmål, der opstår, når man undersøger det internationale erhvervslandskab. IM-sporet er designet til at give dig et solidt fundament i teorien og praktikken af ​​international forvaltning, der giver dig mulighed for at give et stramt og relevant svar på sådanne spørgsmål.... [-]


Cand.merc. I erhvervsøkonomi

på universitet Fuldtid 1 år February 2019 Holland Amsterdam

MSc i Business Administration er gateway for ambitiøse studerende med en iværksætter, global tankegang til en international karriere i erhvervslivet. Du vil få en dyb forståelse af ledelsen i et af de syv spor du kan vælge imellem. Du vil blive udfordret til at løse virkelige sager fremlagt af vores virksomhedspartnere. [+]

MSc i Business Administration er gateway for ambitiøse studerende med en iværksætter, global tankegang til en international karriere i erhvervslivet. Du vil få en dyb forståelse af ledelsen i et af de syv spor du kan vælge imellem. Du vil blive udfordret til at løse virkelige sager fremlagt af vores virksomhedspartnere.

Om denne mester

Hvordan skal virksomheder reagere på mulighederne for ny teknologi, digital markedsføring og globalisering? Hvorfor har nogle nystartede virksomheder succes med at udvikle nye produkter og markeder, mens andre ikke er? Hvordan reagerer multinationale virksomheder på globale udfordringer, mens de gør forretninger over hele verden? Hvilke forretningsmodeller vil lykkes i en alder af digital virksomhed?... [-]


Cand.merc. I erhvervsøkonomi

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Dette akademiske kandidatuddannelse lærer eleverne at analysere virksomheders og andre organisationers funktion ud fra et klart mikroøkonomisk perspektiv, både internt og i den kontekst, hvor de opererer. Programmet lægger stor vægt på en analytisk og kvantitativ tilgang og tankegang, således at kandidater kan gennemføre forskning inden for erhvervsøkonomiske fag. [+]

Dette akademiske kandidatuddannelse lærer eleverne at analysere virksomheders og andre organisationers funktion ud fra et klart mikroøkonomisk perspektiv, både internt og i den kontekst, hvor de opererer. Programmet lægger stor vægt på en analytisk og kvantitativ tilgang og tankegang, således at kandidater kan gennemføre forskning inden for erhvervsøkonomiske fag.

Et masterprogram, tre spor

Kandidatuddannelsen i erhvervsøkonomi består af tre top-level akademiske spor i en af ​​følgende discipliner. For mere information om sporene se de separate sporprogrammer:

Ledelsesøkonomi og strategiKonkurrence Lov og ØkonomiNeuroeconomicsGrad

Efter en vellykket gennemførelse af dette program vil du modtage en juridisk akkrediteret kandidatgrad i erhvervsøkonomi og titlen Master of Science (MSc).... [-]


Cand.merc. In Econometrics: Econometrics

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Holland Amsterdam

Master of Econometrics (MSc) ved University of Amsterdam (UvA) beskæftiger sig med statistisk modellering, estimering og testning af økonomiske modeller ved hjælp af økonomiske og finansielle tidsseriedata. [+]

Master of Econometrics (MSc) ved University of Amsterdam (UvA) beskæftiger sig med statistisk modellering, estimering og testning af økonomiske modeller ved hjælp af økonomiske og finansielle tidsseriedata.

Unravel økonomiske kompleksiteter med avanceret matematik

I Econometrics sporet af Econometrics Master's program, vil du dykke ind i den avancerede matematik bag økonomisk kompleksitet. Dette spor omhandler modellering, estimering og afprøvning af økonomiske modeller ved brug af mikro-, makro- og finansdata samt parametriske og ikke-parametriske teknikker, der passer til tværsnit, tidsserier og panel.

Forbered dig på en karriere i et af de mest eftertragtede erhverv i verden i dag;Bliv flydende i anvendelsen af ​​avancerede matematiske og statistiske metoder;Specialiserer sig i økonometrisk teori, paneldata og mikro- og finansøkonomi.Et kandidatprogram, fire spor... [-]

Cand.merc. In Econometrics: Financial Econometrics

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Master of Econometrics (MSc) ved University of Amsterdam (UvA) beskæftiger sig med statistisk modellering, estimering og testning af økonomiske modeller ved hjælp af økonomiske og finansielle tidsseriedata. [+]

Master of Econometrics (MSc) ved University of Amsterdam (UvA) beskæftiger sig med statistisk modellering, estimering og testning af økonomiske modeller ved hjælp af økonomiske og finansielle tidsseriedata.

I økonometronomen sporet af Econometrics Master's program, vil du studere de økonometriske teknikker, der er udviklet til analyse af finansielle markeder. Programmet lærer dig om (multivariate) modellering af volatilitet, Value at Risk og asset pricing. Med en fremragende undervisningspersonale og høj respekt for kritisk tanke er du sikker på at finde udfordrende diskussioner, givende forskning og en samlet uforglemmelig oplevelse.

Vær opmærksom på anvendelsen af ​​økonometriske teknikker på empiriske data;fortolke resultaterne fra et finansielt perspektivblive ekspert i den komplekse matematik i den finansielle økonomi.... [-]

Civilingeniør i datalogi (fælles grad UvA / VU)

på universitet Fuldtid 24 måneder February 2019 Holland Amsterdam

I kandidatuddannelsen Computer Science undervises du af forskere, der har et ry for verdensklasse forskning på computersystemer, software, netværk og online systemer. Som et fælles uddannelsesprogram for UvA og VU drager du fordel af ekspertisen hos begge forskningsgrupper hos begge institutioner og deres internationale kontakter. [+]

I kandidatuddannelsen Computer Science undervises du af forskere, der har et ry for verdensklasse forskning på computersystemer, software, netværk og online systemer. Som et fælles uddannelsesprogram for UvA og VU drager du fordel af ekspertisen hos begge forskningsgrupper hos begge institutioner og deres internationale kontakter.

Hvorfor studere Computer Science i Amsterdam?Du er interesseret i teknikkerne bag computersystemer, programmer og internettet.Du har ambitionen om at komme til kernen i et videnskabeligt beregningsmæssigt problem og er ivrige efter at diskutere dette på højeste niveau med dine jævnaldrende.Du vil for eksempel lære, hvad der er teknisk muligt på internettet, nu og i fremtiden, eller lære at designe intelligente computerprogrammer.Du vil blive en veluddannet forsker ved at deltage i forskning med anerkendte forskere fra både VU Amsterdam og Amsterdam University of Amsterdam .Hvad kan du forvente af Computer Science-programmet i Amsterdam?State-of-the-art undervisningsfaciliteter og computing-infrastrukturer;uddannelse fra internationalt anerkendte forskere;interaktive undervisningsmetoder, individuel overvågning og forskningsorientering.Computer Science studieprogrammet... [-]

Erasmus Mundus Mastergrad i Journalistik, Medier og Globalisering (fælles grad)

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Det toårige internationale Erasmus Mundus-masterprogram i journalistik, medier og globalisering giver håbende og praktiserende journalister en mere kritisk forståelse for deres erhverv, for at skabe mere akademisk forsvarlige, kritiske og globalt orienterede mediefolk. [+]

Det toårige internationale Erasmus Mundus-masterprogram i journalistik, medier og globalisering giver håbende og praktiserende journalister en mere kritisk forståelse for deres erhverv, for at skabe mere akademisk forsvarlige, kritiske og globalt orienterede mediefolk.

Programmet tilbyder studerende den unikke oplevelse at studere i to europæiske lande. Studerende tilbringer det første år i Aarhus, Danmark, og overfører derefter til et andet universitet for at specialisere sig i et af fire forskellige områder af journalistik og mediestudier: Medier og Politik ( University of Amsterdam , Nederlandene), Krig og Konflikt (University of Swansea, UK), Business and Finance Journalism (City University London, UK) eller sammenlignende og transkulturelle tilgange (University of Hamburg, Tyskland). En udvalgt gruppe studerende har også mulighed for at tilbringe tid på et tredje universitet ved University of California, Berkeley (USA), University of Technology, Sydney (Australien) eller La Pontificia Universidad Católica, Santiago (Chile).... [-]


Executive Master of Science i International Finance (MIF)

på universitet Fuldtid Deltid 12 - 24 år September 2019 Holland Amsterdam + 1 mere

Executive Master of International Finance program giver dig den bedste skillset der er nødvendig for at udmærke sig i en international karriere som en finansiel professionel. Vi udstyre dig med den viden, der er nødvendig for at blive forrest i Finance. [+]

Executive Master of International Finance program giver dig den bedste skillset der er nødvendig for at udmærke sig i en international karriere som en finansiel professionel. Vi udstyre dig med den viden, der er nødvendig for at blive forrest i Finance. Vi undersøger og anvender de seneste udviklinger inden for finansbranchen som Fintech / Blockchain og Behavioral Finance. Vi fremmer kritisk tænkning for at forberede dig til det næste skridt i din karriere. Alt i overensstemmelse med Amsterdams iværksætterånd og selvstændig tænkning.

Troværdighed

Vores MIF er internationalt anerkendt og spiller til ABSs kernestyrker inden for corporate finance, banking og asset management; 90% af vores studerende ansættes af top 100 firmaer inden eksamen. Vi er rangeret som nr. 5 af verdens bedste internationale masters i finanser i henhold til den seneste Financial Times Ranking.... [-]


Executive Master of Science i International Finance (MIF): Finans og teknologi

på universitet Fuldtid Deltid 12 - 24 måneder September 2019 Holland Amsterdam + 1 mere

Teknologi er dybt at ændre finansbranchen som vi kender det, og med det behøvede færdighedssætet for at lykkes i branchen. Dette nye spor har til formål at samle de to felter finans og it for at gøre det muligt for dig at forstå, hvordan teknologien påvirker fremtidens finansieringsindustri. [+]

Teknologi er dybt at ændre finansbranchen som vi kender det, og med det behøvede færdighedssætet for at lykkes i branchen. Dette nye spor har til formål at samle de to felter finans og it for at gøre det muligt for dig at forstå, hvordan teknologien påvirker fremtidens finansieringsindustri.

Du vil modtage en grundig finansuddannelse kombineret med omfattende færdigheder inden for programmering, maskinlæring og store data. Derudover vil du lære, hvordan disse begreber kan implementeres i økonomi.

Målgruppe

Dette spor er egnet til fagfolk med mindst to års erfaring inden for relevante områder.

Hvis du har en minimum Bachelor i økonomi eller økonomi eller teknologisk baggrund og søger at øge dine karrieremuligheder i finansbranchen, er dette spor for dig.... [-]


Forskning Master i Business i Samfund (fælles grad VU og UvA)

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Forskeruddannelsen i samfundet sigter mod at uddanne talentfulde studerende til forskningsorienterede karriere som f.eks. Ph.d., strategikonsulent, politikgiver eller tænketankdeltager, enten i akademi, regering, nonprofitorganisationer og kommercielle firmaer. [+]

Forskeruddannelsen i samfundet sigter mod at uddanne talentfulde studerende til forskningsorienterede karriere som f.eks. Ph.d., strategikonsulent, politikgiver eller tænketankdeltager, enten i akademi, regering, nonprofitorganisationer og kommercielle firmaer.

Dette udfordrende program går ud over uddannelsesspecialister i et smalt underfelt i erhvervsadministration. Vores mål er at udvikle vores elevernes evne til at forstå de indviklede relationer mellem erhvervslivet og samfundet for at gøre det muligt for dem at klare de store udfordringer, der skyldes fx finanskrisen, samfundets krav om etisk lederskab og virksomhedernes sociale ansvar og behovet for bæredygtighed.

Programmet fører til en dobbelt grad af Amsterdam Business School (ABS) ved University of Amsterdam og erhvervsøkonomiske skoler (SBE) ved Vrije Universiteit Amsterdam. Disse førende forskningsinstitutter har slået sig sammen for at uddanne en ny generation af businessforskere, som vil have en dyb forståelse af de samfundsmæssige problemer, der ændrer forretningsmæssigt. Vores program vil give dem de værktøjer og faglige færdigheder, der er nødvendige for at forestille sig nye løsninger og blive morgendagens ledende tænkere.... [-]


Forskning Master i Kommunikationsvidenskab (Akademisk)

på universitet Fuldtid 2 år February 2019 Holland Amsterdam

Vil du gerne skabe ny viden i stedet for bare at studere den? Forskeruddannelsen i Kommunikationsvidenskab er et toårigt kandidatuddannelsesprogram for studerende, der gerne vil være i spidsen for de nyeste udviklinger i forståelsen af ​​kommunikations- og mediernes rolle i samfundet. [+]

Vil du gerne skabe ny viden i stedet for bare at studere den? Forskeruddannelsen i Kommunikationsvidenskab er et toårigt kandidatuddannelsesprogram for studerende, der gerne vil være i spidsen for de nyeste udviklinger i forståelsen af ​​kommunikations- og mediernes rolle i samfundet.

Den stigende gennemsigtighed i medier og kommunikation i vores liv danner mange fascinerende udfordringer. Ældre begreber om medier og kommunikation skal revurderes, det nye mediemiljø skal kortlægges, og konsekvenserne af de hurtige ændringer i nye medier og digitale teknologier skal forstås. Dette danner kernen i forskeruddannelsens program i kommunikationsvidenskab.

Ambitiøse og personlige... [-]

Forskning Master i Kommunikationsvidenskab (Anvendt)

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Holland Amsterdam

Vil du gerne løse kommunikationsudfordringer i praksis i stedet for bare at studere dem? Forskeruddannelsen (Anvendt spor) i Kommunikationsvidenskab er et toårigt kandidatuddannelsesprogram for studerende, der gerne vil være i spidsen for de nyeste udviklinger i at forstå rollen som kommunikation og medier i en anvendt sammenhæng. [+]

Vil du gerne løse kommunikationsudfordringer i praksis i stedet for bare at studere dem? Forskeruddannelsen (Anvendt spor) i Kommunikationsvidenskab er et toårigt kandidatuddannelsesprogram for studerende, der gerne vil være i spidsen for de nyeste udviklinger i at forstå rollen som kommunikation og medier i en anvendt sammenhæng.

Hold mig informeret

Ansvarsfraskrivelse: Dette program vil blive lanceret i september 2019, og indholdet på denne side kan derfor ændres.

Den stigende gennemsigtighed i medier og kommunikation i vores liv danner mange fascinerende udfordringer. Ældre begreber om medier og kommunikation skal revurderes, det nye mediemiljø skal kortlægges, og konsekvenserne af de hurtige ændringer i nye medier og digitale teknologier skal forstås. Dette danner kernen i forskeruddannelsens program i kommunikationsvidenskab.... [-]


Forskning Master of Science i International Development Studies

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Den toårige forsknings master i International Development Studies fokuserer på udviklingsprocesser og transformationer og skiftende magtbalancer i Global South. I løbet af programmet vil du diskutere samfundsmæssige transformations- og udviklingsbaner. [+]

Den toårige forsknings master i International Development Studies fokuserer på udviklingsprocesser og transformationer og skiftende magtbalancer i Global South. I løbet af programmet vil du diskutere samfundsmæssige transformations- og udviklingsbaner.

I dette program vil det underliggende samspil mellem sociale, politiske, økonomiske, miljømæssige og kulturelle faktorer på flere styringsniveauer blive diskuteret med fokus på uligheder og social retfærdighed i aktuelle spørgsmål. Som en teoretisk og empirisk videnskab studerer IDS udvikling som et fænomen, der skyldes samspillet mellem forskellige lokale og internationale aktører og processer inden for kontekstspecifikke institutionelle miljøer. De skiftende strømbalancer har resulteret i en multipolar polycentrisk verden, hvor fremvoksende økonomier som Kina og Brasilien er blevet globale aktører, og hvor regeringer i stigende grad arbejder sammen med andre aktører i udformningen af ​​udviklingsprocesser. Dette har skabt et behov for velafrundede fagfolk med en dybtgående forståelse af kompleksiteten af ​​lokale til globale udviklingsprocesser og med en særlig forståelse af teorier og perspektiver fra Global South. .... [-]


Forskning Master of Science i Psykologi

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2019 Holland Amsterdam

University of Amsterdam tilbyder et fremragende toårigt forskningskandidatuddannelse i psykologi. Dette program er designet til fremragende og motiverede studerende med reel interesse for psykologisk forskning, som er interesseret i en karriere inden for akademisk eller anvendt (industri) forskning. [+]

University of Amsterdam tilbyder et fremragende toårigt forskningskandidatuddannelse i psykologi. Dette program er designet til fremragende og motiverede studerende med reel interesse for psykologisk forskning, som er interesseret i en karriere inden for akademisk eller anvendt (industri) forskning.

Eksperimentel tilgang

Forskeruddannelsens program er indbygget i den eksperimentelle tilgang til psykologi, der karakteriserer psykologiprogrammet ved University of Amsterdam . Specialiserede kurser undervises i uformelle, meget interaktive små grupper indstillinger. Ud over indholdsrelaterede kurser, der dækker alle områder inden for psykologi, tilbyder programmet en række avancerede kurser om forskningsmetoder og statistik, programmering og computerfærdigheder samt skrift- og præsentationsfærdigheder. Centralt i forskeruddannelsen er to separate forskningsprojekter (praktik og speciale). I princippet skal papirer baseret på disse forskningsprojekter kvalificere sig til offentliggørelse i internationale akademiske tidsskrifter.... [-]


Forskning Master of Science i samfundsvidenskab

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Den toårige forsknings magister i samfundsvidenskab giver dig avanceret træning i nutidens samfundsvidenskabsteori og innovative metoder i et strikt og tværfagligt samfundsvidenskabeligt forskningsmiljø. [+]

Den toårige forsknings magister i samfundsvidenskab giver dig avanceret træning i nutidens samfundsvidenskabsteori og innovative metoder i et strikt og tværfagligt samfundsvidenskabeligt forskningsmiljø.

Er du interesseret i samfundsvidenskabelig forskning, og ønsker du at forfølge en karriere i akademiske eller ikke-akademiske forskningsmiljøer? Forskers Master's Social Sciences (RMSS) er designet til fremragende studerende med interesse for forskning fra forskellige samfundsvidenskabelige perspektiver. På grund af et omfattende fokus på avancerede kvantitative og kvalitative forskningsfærdigheder, kan studerende, der er færdige med RMSS, selv gennemføre videnskabelig forskning af høj kvalitet.... [-]


Forskning Master of Science i Urban Studies

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Den toårige forskeruddannelse i bystudier beskæftiger sig med spørgsmål omkring den stigende urbanisering af nutidens verden. Byerne er præget af økonomiske, sociale, politiske og kulturelle muligheder, men også med risiko for sociale problemer, uligheder og sikkerhedsspørgsmål. I dette program vil du lære at undersøge og analysere disse udfordringer. [+]

Den toårige forskeruddannelse i bystudier beskæftiger sig med spørgsmål omkring den stigende urbanisering af nutidens verden. Byerne er præget af økonomiske, sociale, politiske og kulturelle muligheder, men også med risiko for sociale problemer, uligheder og sikkerhedsspørgsmål. I dette program vil du lære at undersøge og analysere disse udfordringer.

Det 21. århundrede vil være et byhundrede. Siden 2008 lever over halvdelen af ​​verdens befolkning i byområder, og det forventes at stige til 60 procent i 2030. Byerne anses samtidig for at være motorer med økonomisk vækst og sociale, kulturelle og politiske muligheder såvel som steder hvor problemer og sårbarheder som usikkerhed og ulighed koncentrerer sig. Derfor har vi brug for akademikere, der er i stand til at forstå og udvikle viden om byforandringen. Adressering af urbane problemer og processer, som de forekommer i flere og skærende akademiske domæner, kræver en tværfaglig tilgang. Forskeruddannelsen i byforskning (RMUS) kombinerer disiplinerne urban geografi, økonomisk geografi, by- og regionalplanlægning og bysociologi for at tilvejebringe en tværfaglig og omfattende tilgang til at studere byforandring samt de muligheder og udfordringer, som dette producerer. Du vil lære om nutidige byfænomener og blive uddannet i en række forskningsmetoder og teknikker til at forstå disse fra et kritisk perspektiv. Et vigtigt tema i hele programmet er den internationale sammenligning af kritiske byfænomener, som eksemplificeret ved kravet om en international sammenligning i din kandidats speciale. En væsentlig del af programmet (72/120 ECTS) består af metodologiske og tematiske valgfag og individuel forskningspraksis, der giver eleverne mulighed for at udvikle en unik profil. I... [-]


Kandidatuddannelsen i Brain and Cognitive Sciences

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Kandidatuddannelsen har til formål at uddanne eleverne til at blive eksperter i deres specifikke underfelt i Brain and Cognitive Sciences, men med en klar forståelse og forståelse for bidraget fra de andre underfelter. Alle elever gennemfører en kerneplan ved siden af ​​deres valgte retning inden for forskeruddannelsen i Brain and Cognitive Sciences. Kernelæreprogrammet for dette program integrerer forskellige perspektiver inden for disciplinen og omfatter en ugentlig journalklub og en årlig sommerskole, der begge fokuserer på banebrydende emner i en intensivt tværfaglig ramme. [+]

Kandidatuddannelsen har til formål at uddanne eleverne til at blive eksperter i deres specifikke underfelt i Brain and Cognitive Sciences, men med en klar forståelse og forståelse for bidraget fra de andre underfelter. Alle elever gennemfører en kerneplan ved siden af ​​deres valgte retning inden for forskeruddannelsen i Brain and Cognitive Sciences. Kernelæreprogrammet for dette program integrerer forskellige perspektiver inden for disciplinen og omfatter en ugentlig journalklub og en årlig sommerskole, der begge fokuserer på banebrydende emner i en intensivt tværfaglig ramme.

Disciplinær kvalitet og tværfaglig indsigt

Målet er at give et program, der er lige i disciplinær kvalitet til monodisciplinære programmer, men udover at lære dig at være opmærksom på og forstå de separate bidrag og forskningsmetoder i det store antal discipliner, der bidrager til kognitionsområdet og dermed ikke lider mangler i monodiscipliner. Dette giver dig mulighed for at reflektere over, fortolke og besvare komplekse spørgsmål, der opstår i videnskab i dag, og som opstår i vores moderne samfund. Tværfaglig tænkning kan ikke læres ud fra en bog, men er en færdighed, som udvikler sig fra læringsprocessen ved at kombinere indsigt i mere end én disciplin, som kan føre til ny indsigt.... [-]


Kandidatuddannelsen i erhvervsøkonomi (iværksætteri og innovation)

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Holland Amsterdam

MSc i Business Administration sigter mod at være gateway for ambitiøse studerende med en iværksætter, global tankegang til en international karriere i erhvervslivet. Du vil få en dyb forståelse af ledelsen i en af ​​de syv specialer, du kan vælge imellem. Du vil blive udfordret til at løse virkelige sager fremlagt af vores virksomhedspartnere. [+]

MSc i Business Administration sigter mod at være gateway for ambitiøse studerende med en iværksætter, global tankegang til en international karriere i erhvervslivet. Du vil få en dyb forståelse af ledelsen i en af ​​de syv specialer, du kan vælge imellem. Du vil blive udfordret til at løse virkelige sager fremlagt af vores virksomhedspartnere.

Iværksætteri og innovation

Iværksætter- og innovationssporet er et af syv mulige specialiseringsspor i Business Administration-masterprogrammet. Hvis du er en dynamisk og kreativ person, hvis ambition er at anvende disse færdigheder i et erhvervsmiljø, er Entrepreneurship and Innovation-sporet på Amsterdam Business School (ABS) det ideelle udgangspunkt for din kreativitet.... [-]


Kandidatuddannelsen i erhvervsøkonomi (iværksætteri og ledelse inden for kreative industrier)

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Holland Amsterdam

Entreprenørskabet og ledelsen i Creative Industries (EMCI) -sporet er designet til to grupper: dem, der er interesserede i den kreative industri, fordi de ønsker at være involveret i disse industrier selv; og dem, der ønsker at være parate til at håndtere udfordringer i enhver industri, hvor kreativitet og innovation spiller en central rolle. [+]

Entreprenørskabet og ledelsen inden for Creative Industries (EMCI) -sporet er designet til to grupper: dem, der er interesserede i den kreative industri, fordi de ønsker at være involveret i disse industrier selv; og dem, der ønsker at være parate til at håndtere udfordringer i enhver industri, hvor kreativitet og innovation spiller en central rolle.

Et kandidatprogram, syv spor

Kandidatuddannelsen i Erhvervsadministration giver dig mulighed for at vælge en top-level akademisk specialisering spor i en af ​​syv discipliner.

Udover et foretrukket spor kan du vælge mellem en lang række valgfrie kurser, som Branding, Lederskab, Management Consulting eller Sustainability. Dette giver dig mulighed for at skræddersy programmet præcist til dine egne personlige præferencer og færdigheder.... [-]


Kandidatuddannelsen i erhvervsøkonomi (ledelse og ledelse)

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Holland Amsterdam

MSc i Business Administration sigter mod at være gateway for ambitiøse studerende med en iværksætter, global tankegang til en international karriere i erhvervslivet. Du vil få en dyb forståelse af ledelsen i en af ​​de syv specialer, du kan vælge imellem. Du vil blive udfordret til at løse virkelige sager fremlagt af vores virksomhedspartnere. [+]

MSc i Business Administration sigter mod at være gateway for ambitiøse studerende med en iværksætter, global tankegang til en international karriere i erhvervslivet. Du vil få en dyb forståelse af ledelsen i en af ​​de syv specialer, du kan vælge imellem. Du vil blive udfordret til at løse virkelige sager fremlagt af vores virksomhedspartnere.

Ledelse og ledelse

Ledelses- og styringssporet er et af syv mulige specialiseringsspor i Business Administration-masterprogrammet. Efter færdiggørelsen vil du være klar til at komme ind på arbejdsmarkedet med en solid teoretisk og praktisk forståelse af ledelse og ledelse. Du vil have evner til at påvirke organisatoriske, hold og individuelle præstationer samt personlige ambitioner og velvære.... [-]


Kandidatuddannelsen i erhvervsøkonomi (strategi)

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Holland Amsterdam

MSc i Business Administration sigter mod at være gateway for ambitiøse studerende med en iværksætter, global tankegang til en international karriere i erhvervslivet. Du vil få en dyb forståelse af ledelsen i en af ​​de syv specialer, du kan vælge imellem. Du vil blive udfordret til at løse virkelige sager fremlagt af vores virksomhedspartnere. [+]

MSc i Business Administration sigter mod at være gateway for ambitiøse studerende med en iværksætter, global tankegang til en international karriere i erhvervslivet. Du vil få en dyb forståelse af ledelsen i en af ​​de syv specialer, du kan vælge imellem. Du vil blive udfordret til at løse virkelige sager fremlagt af vores virksomhedspartnere.

Strategi

Strategisporet er et af syv mulige specialiseringsspor i Business Administration-masterprogrammet. Det er designet til studerende, der er fascineret af de vigtige valg, som generaladministratorer og strategikonsulenter foretager, såsom hvilke markeder der skal indgå, hvordan man differentierer et firma fra sine konkurrenter og hvordan man bedst kan designe organisationsstrukturer og styringssystemer.... [-]


Kandidatuddannelsen i Kemi (Analytisk Videnskab)

på universitet Fuldtid Deltid 24 måneder February 2019 Holland Amsterdam + 1 mere

I det toårige spor Analytisk Videnskab af kandidatuddannelsen Kemi, et fælles uddannelsesprogram med Vrije Universiteit Amsterdam, vil du fokusere rent på aspekter af analytisk kemi, såsom moderne analytiske teknikker, generelle begreber og strategier til analyse og forskellige anvendelsesområder. [+]

I det toårige spor Analytisk Videnskab af kandidatuddannelsen Kemi, et fælles uddannelsesprogram med Vrije Universiteit Amsterdam, vil du fokusere rent på aspekter af analytisk kemi, såsom moderne analytiske teknikker, generelle begreber og strategier til analyse og forskellige anvendelsesområder.

Analytisk kemi spiller en afgørende rolle inden for mange områder af videnskab og samfund. Kemiske forbindelser i forskellige materialer og miljøer skal identificeres og kvantificeres for for eksempel:

udviklingen af ​​nye lægemidlerudrydning af komplekse biologiske systemerudformningen af ​​nye bæredygtige materialer og kemiske processer

Analytisk kemi giver de metoder og teknikker, der gør det muligt. Dens virkning er ikke kun begrænset til kemi alene: Fremskridt inden for medicin, biologi, miljø og materialevidenskab er stærkt afhængig af tilgængeligheden af ​​nye analytiske værktøjer.... [-]


Kandidatuddannelsen i Kemi (fælles grad UvA / VU)

på universitet Fuldtid Deltid 24 måneder February 2019 Holland Amsterdam + 1 mere

Kandidatuddannelsen Kemi, en fælles grad med Vrije Universiteit Amsterdam, giver dig en højt kvalificeret baggrund for teori og praksis inden for kemi og tilstrækkelig specialisering inden for et bestemt område. Det udsætter dig for forskning på forsiden af ​​denne spændende, mangesidede disciplin, der danner broen mellem biologi i den ene ende af spektret og fysik og matematik på den anden. Globalt anerkendes kemi som en nøglerolle i den sociale og økonomiske udvikling. [+]

Kandidatuddannelsen Kemi, en fælles grad med Vrije Universiteit Amsterdam, giver dig en højt kvalificeret baggrund for teori og praksis inden for kemi og tilstrækkelig specialisering inden for et bestemt område. Det udsætter dig for forskning på forsiden af ​​denne spændende, mangesidede disciplin, der danner broen mellem biologi i den ene ende af spektret og fysik og matematik på den anden. Globalt anerkendes kemi som en nøglerolle i den sociale og økonomiske udvikling.

Fællesuddannelse med VU Amsterdam

Kemi er et fælles uddannelsesprogram ved University of Amsterdam og Vrije Universiteit Amsterdam. Kurser undervises på begge universitets lokaliteter. UvA og VU udsteder i fællesskab en eksamensbevis til kandidater. Som kemikandidat i Amsterdam drager du fordel af ekspertise, netværk og forskningsprojekter på begge universiteter og tilknyttede forskningsinstitutter.... [-]


Kandidatuddannelsen i kemi (Molekylær videnskab)

på universitet Fuldtid Deltid 24 måneder February 2019 Holland Amsterdam + 1 mere

Det toårige spor Molekylære Videnskab i Kemi Masteruddannelsen, et fælles uddannelsesprogram med Vrije Universiteit Amsterdam, dækker områder inden for kemi, der traditionelt er forbundet med organisk og uorganisk kemi, katalyse, fysisk kemi og teoretisk kemi. [+]

Det toårige spor Molekylære Videnskab i Kemi Masteruddannelsen, et fælles uddannelsesprogram med Vrije Universiteit Amsterdam, dækker områder inden for kemi, der traditionelt er forbundet med organisk og uorganisk kemi, katalyse, fysisk kemi og teoretisk kemi.

Organisk kemi, biokemi og organometallisk kemi er fundamentet for en grundlæggende forståelse af forholdet mellem molekylær struktur og præstation. Dette felt leverer samfundet med de molekyler og materialer, vi har brug for til vores sundhed, transport, energi, landbrug og kommunikation. At forstå hvordan molekyler fungerer er en af ​​de vigtigste verdensomspændende udfordringer inden for kemi

Er Molekylære Videnskab i Amsterdam sporet for mig?... [-]

Kandidatuddannelsen i Kommunikationsvidenskab (Underholdningskommunikation)

på universitet Fuldtid Deltid February 2019 Holland Amsterdam + 1 mere

Dette spor fokuserer på oplevelse, rolle og indflydelse af underholdningsmedier på en række forskellige grupper og enkeltpersoner. Unge mennesker er blandt de tidligste adoptorer af ny teknologi. Uanset om du deler videoer på Vine, sender billeder på Instagram eller streaming film på Netflix, har de unge integreret underholdningsmedier sømløst i deres daglige aktiviteter. Som sådan lægges der særlig vægt på dette kritiske publikum gennem Undervisningskommunikation kursusarbejde. [+]

Mange organisationer i samfundet, herunder kommercielle virksomheder, tv-stationer, regeringer og uddannelsesinstitutioner, har et ægte behov for viden om underholdningsmedier. Med væksten af ​​nye medier bruger brugerne nu med underholdningsmedier hvor og hvor som helst. Derfor føler annoncører, den kreative industri og radio- og tv-selskaber sig i stigende grad tvunget til at skræddersy deres produkter og ønsker en opdateret videnskabelig viden om mediepræferencer. Underholdningskommunikationssporet med sine rødder i medies psykologi træner dig for at imødekomme dette voksende behov for viden og rådgivning.

Dette spor fokuserer på oplevelse, rolle og indflydelse af underholdningsmedier på en række forskellige grupper og enkeltpersoner. Unge mennesker er blandt de tidligste adoptorer af ny teknologi. Uanset om du deler videoer på Vine, sender billeder på Instagram eller streaming film på Netflix, har de unge integreret underholdningsmedier sømløst i deres daglige aktiviteter. Som sådan lægges der særlig vægt på dette kritiske publikum gennem Undervisningskommunikation kursusarbejde.... [-]


Kandidatuddannelsen i Kulturel og Social Antropologi (Anvendt Antropologi)

på universitet Fuldtid 12  September 2019 Holland Amsterdam

For studerende, der ønsker at gennemføre forskning, der har en anvendt karakter, der tager sigte på at løse problemer eller bidrage med forståelse, hvor dette er direkte nødvendigt, tilbyder vi mulighed for at specialisere sig i Anvendt Antropologi. I denne form for forskning bruges metoder og teorier om antropologisk forskning til at give indsigt og forslag til praktiske problemer, som ikke-antropologiske parter som regeringer, virksomheder, ngo'er eller andre organisationer står overfor. Studerende gennemfører forskning i samarbejde med sådanne organisationer. Som en del af besvarelsen af ​​deres forskningsspørgsmål studerer eleverne problemet såvel som organisationen: En grundig forståelse af organisationens interesser, kultur og moral er nødvendig for at forstå, hvordan dets medlemmer opfatter det problem, de ønsker at blive løst. [+]

For studerende, der ønsker at gennemføre forskning, der har en anvendt karakter, der tager sigte på at løse problemer eller bidrage med forståelse, hvor dette er direkte nødvendigt, tilbyder vi mulighed for at specialisere sig i Anvendt Antropologi. I denne form for forskning bruges metoder og teorier om antropologisk forskning til at give indsigt og forslag til praktiske problemer, som ikke-antropologiske parter som regeringer, virksomheder, ngo'er eller andre organisationer står overfor. Studerende gennemfører forskning i samarbejde med sådanne organisationer. Som en del af besvarelsen af ​​deres forskningsspørgsmål studerer eleverne problemet såvel som organisationen: En grundig forståelse af organisationens interesser, kultur og moral er nødvendig for at forstå, hvordan dets medlemmer opfatter det problem, de ønsker at blive løst.... [-]


Kandidatuddannelsen i psykologi: Kulturpsykologi

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Institut for Socialpsykologi tilbyder et engelsktalende kandidatuddannelse i kulturpsykologi, der begynder i september 2017. Vi inviterer ambitiøse hollandske og internationale studerende med reel interesse for (tvær-) kulturpsykologi til at ansøge om dette selektive, etårige program. [+]

Institut for Socialpsykologi tilbyder et engelsktalende kandidatuddannelse i kulturpsykologi. Vi inviterer ambitiøse hollandske og internationale studerende med reel interesse i (tvær-) kulturpsykologi til at ansøge om dette selektive, etårige program.

Programbeskrivelse

Programmet kombinerer tilgange fra kulturel og tværkulturel psykologi og beskæftiger sig med tre centrale spørgsmål:

1) Hvordan skaber kultur vores psykologiske funktion? 2) Hvad er konsekvenserne af kulturelle ligheder og / eller forskelle for den enkelte, gruppen og for gruppefællesskaber 3) Hvordan kan vi designe og evaluere interventioner og programmer, der er kulturelt følsomme?

Studerende med speciale i kulturpsykologi finder svar på følgende spørgsmål:... [-]


Kandidatuddannelsen i retsmedicin

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Kandidatuddannelsen i retsmedicin er unikt i Holland. Programmet adskiller sig fra de fleste internationale masteruddannelser i retsmedicin ved at bygge på en række videnskabelige baggrunde og discipliner, såsom datalogi, fysik, kemi, biovidenskab og matematik. [+]

Kandidatuddannelsen i retsmedicin er unikt i Holland. Programmet adskiller sig fra de fleste internationale masteruddannelser i retsmedicin ved at bygge på en række videnskabelige baggrunde og discipliner, såsom datalogi, fysik, kemi, biovidenskab og matematik.

Målet med programmet er at uddanne gode forskere, bevæbnet med retsmedicinsk viden og faglige færdigheder. Ønsker du at gøre din videnskabelige viden socialt relevant inden for rammerne af lov og orden? Så skal du ansøge om retsmedicinsk videnskab.

Det retsmedicinske felt er komplekst og bliver mere så hver dag. Forensic videnskab er det område af videnskab, der beskæftiger sig med analysen af ​​spor tilbage efter en (kriminalitet) scene. For at rekonstruere hændelser fra fortiden skal retsmedicinske spørgsmål besvares ved hjælp af informationer, der kan hentes fra en lang række spor, fx DNA, digitale spor, fingeraftryk, eksplosiver osv. Bevisværdien af ​​disse spor bestemmes ved brug af statistiske metoder. Antallet af discipliner, der kommer sammen, både på forbrydelsesstedet og under den efterfølgende undersøgelse, udvides, og de krævede kompetencer bliver mere og mere specialiserede. Behovet for overblik og vejledning i den samlede proces vokser proportionelt.... [-]


Kandidatuddannelsen i økonomi: Corporate Finance

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Virksomheder af enhver størrelse står løbende over for økonomiske beslutninger. Corporate Finance sporet af kandidatuddannelsen i Finance udforsker sådanne beslutninger i længden: fra fusioner [+]

Virksomheder af enhver størrelse står løbende over for økonomiske beslutninger. Corporate Finance sporet af kandidatuddannelsen i Finance udforsker sådanne beslutninger i længden: fra fusioner

Forbered dig på en karriere i finans-, konsulent- eller forretningsverdenenlære at analysere komplekse finansielle beslutninger for at afdække de underliggende kræfter;drage fordel af at studere i et fakultet med store styrker i økonomien.

Dette program er ideelt for alle interesserede i at forfølge en karriere inden for Corporate Finance. Dette kan enten være i en investeringsbank eller en kommerciel bank som konsulent eller inden for et ikke-finansielt selskab. I Corporate Finance-sporet giver vi rammerne for virksomhedernes økonomiske beslutningstagning i relation til værdiansættelse, finansiering, omstrukturering af virksomheder og corporate governance.... [-]


Kandidatuddannelsen i økonomi: kvantitativ finansiering

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

The Quantitative Finance Track er for studerende i Finance med stærke analytiske færdigheder og en interesse i (Big) Data analyse og applikationer i Finance. [+]

The Quantitative Finance Track er for studerende i Finance med stærke analytiske færdigheder og en interesse i (Big) Data analyse og applikationer i Finance. De færdigheder og teori, du finder her, er yderst relevante for finansdiscipliner som risikostyring, kapitalforvaltning og investment banking. Der er en stor og voksende efterspørgsel efter sådanne analytiske færdigheder i økonomien. Har du et sind for matematik og en interesse i data-drevet analyse anvendt til økonomisk beslutningstagning? Det kan godt være sporet for dig.

Bliv flydende i komplekse risikomodellering for reguleringsregimer som Basel III;forstå og hjælpe med at udvikle den rolle, som store data i økonomi spillerlancere din karriere på en fakultet med et godt ry i økonomi, store data og økonometri.Et kandidatprogram, fem spor... [-]

Master of Science i Aktuarial Science and Mathematical Finance

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Dette program er din billet til gode karrieremuligheder. Vores alumner finder beskæftigelse som risikostyring for en bred vifte af institutioner. Deres karriereperspektiv er blandt de allerbedste på det nuværende arbejdsmarked med hensyn til både tilfredshed og fordele. [+]

Dette program er din billet til gode karrieremuligheder. Vores alumner finder beskæftigelse som risikostyring for en bred vifte af institutioner. Deres karriereperspektiv er blandt de allerbedste på det nuværende arbejdsmarked med hensyn til både tilfredshed og fordele. Vi tilbyder følgende to spor:

Aktuarial videnskab og matematisk finansiering: generelAktuariel videnskab og matematisk finansiering: Kvantitativ risikostyring

Grad

Efter en vellykket gennemførelse af dette program, vil du modtage en akkrediteret kandidatgrad i Actuarial Science og matematisk finansiering, og titlen Master of Science (MSc).

Rankings og omdømme

Amsterdam School of Economics (ASE) ved University of Amsterdam er en fremragende rangeret skole med et internationalt fokus og højt vurderede forskere og foredragsholdere. Læs mere om vores placering og omdømme.... [-]


Master of Science i Aktuarial Science and Mathematical Finance (General)

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Det generelle spor i ASMF-masterprogrammet giver en fremragende udgangspunkt for din karriere som aktuar eller risikostyring. Hvad gør dette etårige program unikt er dets udvalg af kurser, der omfatter alle de seneste internationale udviklinger - tænk på Big Data Science, Market-Consistent Pricing, Systemic Risk Modeling og Behavioral Insurance and Finance - samt de mest op -til-dato teknikker, praksis og indsigt skal du begynde din karriere. [+]

Det generelle spor i ASMF-masterprogrammet giver en fremragende udgangspunkt for din karriere som aktuar eller risikostyring. Hvad gør dette etårige program unikt er dets udvalg af kurser, der omfatter alle de seneste internationale udviklinger - tænk på Big Data Science, Market-Consistent Pricing, Systemic Risk Modeling og Behavioral Insurance and Finance - samt de mest op -til-dato teknikker, praksis og indsigt skal du begynde din karriere.

Dette spor i korte træk

University of Amsterdam har en usædvanlig stærk tradition inden for det aktuarmæssige videnskabs- og kvantitative risikostyringsdomæne, som er uovertruffen i Holland. Internationalt førende eksperter udfører verdensklasse forskning her; Vi er stolte af vores stærke forbindelser til og støtte fra verdens forsikrings- og finansinstitutioner.... [-]


Master of Science i Aktuarial Science and Mathematical Finance (kvantitativ risikostyring)

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Gør komplekse matematiske modeller af virkelighed og chance spænding dig? Ønsker du at blive en erfaren professionel inden for risikostyring? Derefter er sporingen for kvantitativ risikostyring for dig. Dette program giver afbalanceret og stringent træning i den finansielle og matematiske analyse af komplekse risikostyrings- og forsikringsproblemer. MSc-programmet er unikt, fordi det inkorporerer de seneste internationale udviklinger fra områder som finansiel og solvensrisikostyring, regulering og tilsyn, men også store data, markedsorienterede priser og bæredygtighed i pensionssystemerne. [+]

Gør komplekse matematiske modeller af virkelighed og chance spænding dig? Ønsker du at blive en erfaren professionel inden for risikostyring? Derefter er sporingen for kvantitativ risikostyring for dig. Dette program giver afbalanceret og stringent træning i den finansielle og matematiske analyse af komplekse risikostyrings- og forsikringsproblemer. MSc-programmet er unikt, fordi det inkorporerer de seneste internationale udviklinger fra områder som finansiel og solvensrisikostyring, regulering og tilsyn, men også store data, markedsorienterede priser og bæredygtighed i pensionssystemerne.

Udvikle din ekspertise inden for finans- og bankrisikostyring både inden for og uden for forsikringsområdet.Tilpas dit program med et valgfrit rum af to specialiseringsmoduler.Sæt dine analytiske evner med nogle af de skarpeste sind i kvantitativ videnskab og risikostyring fra hele verden.... [-]

Master of Science i biologiske videnskaber

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Biologisk Videnskab ved UvA er et udfordrende kandidatuddannelse med verdensberømt forskning om plante- og dyrearter og de økosystemer, som de tilhører. Det opfordrer dig til at udforske mulighederne for bæredygtigt at bruge og beskytte jordens biodiversitet. Dit kandidateksamen kvalificerer dig til fremragende stillinger både inden for og uden for akademiet, hvor som helst i verden. [+]

Biologisk Videnskab ved UvA er et udfordrende kandidatuddannelse med verdensberømt forskning om plante- og dyrearter og de økosystemer, som de tilhører. Det opfordrer dig til at udforske mulighederne for bæredygtigt at bruge og beskytte jordens biodiversitet. Dit kandidateksamen kvalificerer dig til fremragende stillinger både inden for og uden for akademiet, hvor som helst i verden.

Kandidatuddannelsen i biologiske videnskaber ved UvA tilbyder specialiserede spor i:

Økologi og Evolution

Til ekspertuddannelse i biodiversitetsvidenskab vælges spidsen for økologi og evolution og bliver specialist inden for emner som oprindelse og udvikling af arter, modellering af samfundsdynamik, ændring af biodiversitet på globale og geologiske tidsskalaer (fuglemigration, virkningen af ​​klimaændringer), byområder økologi og dyreliv bevaring.... [-]


Master of Science i biologiske videnskaber (ferskvands- og marinebiologi)

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Vand dækker omkring 70% af vores planet og sætter den adskilt fra hver anden planet, vi kender. Vand spiller en vigtig rolle i det globale klima og er en kilde til mad, mineraler, energi og rekreation. Akvatiske økosystemer virker med organismer, lige fra lille planteplankton og zooplankton til koraller, fisk og hvaler. Desværre anvendes akvatiske økosystemer også som "dumpingområder" for meget af samfundets affald og er dybt påvirket af globale ændringer. I det toårige spor Freshwater [+]

Vand dækker omkring 70% af vores planet og sætter den adskilt fra hver anden planet, vi kender. Vand spiller en vigtig rolle i det globale klima og er en kilde til mad, mineraler, energi og rekreation. Akvatiske økosystemer virker med organismer, lige fra lille planteplankton og zooplankton til koraller, fisk og hvaler. Desværre anvendes akvatiske økosystemer også som "dumpingområder" for meget af samfundets affald og er dybt påvirket af globale ændringer. I det toårige spor Freshwater

Freshwaterhar en solid baggrund i biologier ivrige efter at udvide din viden og færdigheder i ferskvand eller marine økosystemerønsker at lære at løse problemer af global interessesøger frihed til at sammensætte dit eget programønsker fordelene ved et lille program, hvor elever og medarbejdere alle kender hinanden, og du har mulighed for at blive en del af medarbejdernes nationale og internationale forskningsnetværk.Hvad gør ferskvand... [-]

Master of Science i biologiske videnskaber (generel biologi)

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Det toårige spor General Biology i kandidatuddannelsen Biological Sciences er designet til studerende, der ikke ønsker at begrænse deres fokus til et fag inden for biologi. Din undersøgelse kan dække emner som molekylære mekanismer i en virus eller populationsdynamikken hos afrikanske elefanter. [+]

Det toårige spor General Biology i kandidatuddannelsen Biological Sciences er designet til studerende, der ikke ønsker at begrænse deres fokus til et fag inden for biologi. Din undersøgelse kan dække emner som molekylære mekanismer i en virus eller populationsdynamikken hos afrikanske elefanter.

Er General Biology hos UvA studiet for dig?

Det er, hvis du:

har en solid baggrund i biologiplanlægger at arbejde på områder, hvor en bred viden om biologi vil være nyttigønsker at lære at løse problemer af global interesseser specifikt på meget frihed til at sammensætte dit eget programønsker fordelene ved et mindre program, hvor elever og medarbejdere alle kender hinanden.Hvad skal General Biology hos UvA tilbyde mig?... [-]

Master of Science i biologiske videnskaber (Green Life Sciences)

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Det toårige spor Green Life Sciences i Biological Sciences Master's program er et forskningsorienteret program, der fokuserer på at studere planter og deres interaktioner med miljøet på molekyliveau. Studieprogrammet giver dig mulighed for at kombinere grundlæggende og anvendt uddannelse i molekylærbiologi, kemisk økologi, økogenomik, bioteknologi, planteavl, fytopatologi, skadedyrsbekæmpelse, celle- og populationsbiologi. Dette giver dig mulighed for at udvikle en integreret opfattelse af planternes funktion og at opnå de nødvendige færdigheder til moderne forskning. [+]

Det toårige spor Green Life Sciences i Biological Sciences Master's program er et forskningsorienteret program, der fokuserer på at studere planter og deres interaktioner med miljøet på molekyliveau. Studieprogrammet giver dig mulighed for at kombinere grundlæggende og anvendt uddannelse i molekylærbiologi, kemisk økologi, økogenomik, bioteknologi, planteavl, fytopatologi, skadedyrsbekæmpelse, celle- og populationsbiologi. Dette giver dig mulighed for at udvikle en integreret opfattelse af planternes funktion og at opnå de nødvendige færdigheder til moderne forskning.

Er Green Life Sciences ved UvA studiet for dig?

Det er, hvis du:

er interesserede i, hvordan organismer fungerer på genetisk, biokemisk og cellulært niveau, og hvordan dette omsætter til deres økologi, evolution og brug.ønsker at lære, hvordan planter klare abiotisk stress som tørke eller højt saltniveau i jorden, hvilket er et stigende problem inden for landbruget.ønsker at undersøge, hvordan patogener og plager (insekter, mider) påvirker planternes immunsystem.ønsker at studere hvordan udbrud af skadedyr kan forudsiges og omgåes, og hvordan naturlige fjender kan bruges til skadedyrsbekæmpelse.ønsker at undersøge de underliggende mekanismer, der fører til en enorm mangfoldighed af blomsterstand og blomsterarkitekturer i naturen, hvilket er i skarp kontrast til den høje bevaring af gen- og genometsekvenser.er interesseret i rollen som epigenetiske mekanismer og kromatinstruktur i gen / genomregulering.ønsker at blive en selvstændig forsker ved at deltage i praktikophold med internationalt anerkendte forskere.har ambitionen om at komme ned til kernen i et videnskabeligt problem og er ivrige efter at diskutere dette på højeste niveau med jeres jævnaldrende.ønsker at designe dit eget studieprogram for eksempel ved at følge en faglig specialisering i... [-]

Master of Science i biologiske videnskaber (økologi og evolution)

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Målet med det toårige spor Økologi og Evolution i kandidatuddannelsen Biologiske Videnskab er at fremme forståelse af forholdet mellem levende organismer, udviklingen af ​​arter og økosystemernes funktion for at bidrage til mere bæredygtighed på jorden. [+]

Målet med det toårige spor Økologi og Evolution i kandidatuddannelsen Biologiske Videnskab er at fremme forståelse af forholdet mellem levende organismer, udviklingen af ​​arter og økosystemernes funktion for at bidrage til mere bæredygtighed på jorden.

Økologi og Evolution ved UvA er studiet for dig, hvis dusøger ekspertuddannelse for at forstå, hvordan plante- og dyrearter stammer og sammen danner samfund, der befinder sig i økosystemerne på vores planetønsker at udforske mulighederne for at forbedre og beskytte jordens biodiversiteter interesseret i et bredt udvalg af kurser og praktikophold i Holland, Europa eller overalt i verden.Hvad skal Økologi og Evolution tilbyde mig?... [-]

Master of Science i biovidenskab - Bioinformatik og Systembiologi

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Både Bioinformatik og Systembiologi er stærkt tværfaglige områder. Dette kandidatuddannelse kombinerer molekylær- og cellebiologi, datalogi og matematisk modellering for at integrere store mængder biologiske data i grundlæggende viden. Du vil udvikle en stærk følelse for videnskabelig forskning og høje abstraktionsniveauer og lære at kombinere den hurtige udvikling på disse områder. [+]

Både Bioinformatik og Systembiologi er stærkt tværfaglige områder. Dette kandidatuddannelse kombinerer molekylær- og cellebiologi, datalogi og matematisk modellering for at integrere store mængder biologiske data i grundlæggende viden. Du vil udvikle en stærk følelse for videnskabelig forskning og høje abstraktionsniveauer og lære at kombinere den hurtige udvikling på disse områder.

Opdager enkelheden i livet

Der er samlet store mængder data gennem genomiske initiativer. De giver en gylden mulighed for at undersøge livets hemmeligheder, forstå mere af dets kompleksiteter, forbedre livskvaliteten og overvinde større sygdomme. Konvertering af dette enorme datamængde til ægte forståelse er den grundlæggende udfordring inden for bioinformatikforskning.... [-]


Master of Science i Business Administration (Digital Business)

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

MSc i Business Administration sigter mod at være gateway for ambitiøse studerende med en iværksætter, global tankegang til en international karriere i erhvervslivet. Du vil få en dyb forståelse af ledelsen i en af ​​de syv specialer, du kan vælge imellem. Du vil blive udfordret til at løse virkelige sager fremlagt af vores virksomhedspartnere. [+]

MSc i Business Administration sigter mod at være gateway for ambitiøse studerende med en iværksætter, global tankegang til en international karriere i erhvervslivet. Du vil få en dyb forståelse af ledelsen i en af ​​de syv specialer, du kan vælge imellem. Du vil blive udfordret til at løse virkelige sager fremlagt af vores virksomhedspartnere.

Business Administration: Digital Business

I mange brancher, herunder banker, detailhandel, musik og bookinger, er produkter, tjenester og marketing blevet mere og mere digitale. Denne digitale revolution har forvandlet selve branchens natur og den måde, de konkurrerer om. Fremtidige ledere skal forstå økonomien, forretningspraksis og det grundlæggende i teknologien for at være vellykket. Hvis du vil starte din karriere som en grænseknap mellem udviklere af apps og andre onlinetjenester og kommercielle og marketingaktiviteter, er dette spor et godt valg.... [-]


Master of Science i Business Administration (Marketing i den digitale tidsalder)

på universitet Fuldtid 1 år February 2019 Holland Amsterdam

MSc i Business Administration sigter mod at være gateway for ambitiøse studerende med en iværksætter, global tankegang til en international karriere i erhvervslivet. Du vil få en dyb forståelse af ledelsen i et af de syv spor du kan vælge imellem. Du vil blive udfordret til at løse virkelige sager fremlagt af vores virksomhedspartnere. [+]

MSc i Business Administration sigter mod at være gateway for ambitiøse studerende med en iværksætter, global tankegang til en international karriere i erhvervslivet. Du vil få en dyb forståelse af ledelsen i et af de syv spor du kan vælge tankegang. Du vil blive udfordret til at løse virkelige sager fremlagt af vores virksomhedspartnere.

Marketing

Markedsføring i det digitale aldersspor er et af syv mulige spor i Business Administration Master's program. Kernens forudsætning for sporet for at undersøge skabelsen og indfangningen af ​​kundeværdi i et hurtigt skiftende markedsmiljø. Inden for Marketing Track kan du yderligere vælge mellem to forskellige specialer: Digital Marketing og Marketing Management. Begge specialiseringer inden for Marketing Track vil give dig en solid grounding i videnskaben og modellerne for nutidig marketing tanke og ledelse, der giver dig mulighed for at træffe relevante og effektive (strategiske og taktiske) markedsføringsbeslutninger.... [-]


Master of Science i byplanlægning

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Kandidatuddannelsen i by- og regionalplanlægning giver dig en bred uddannelse i by- og regionalplanlægning med fokus på strategisk planlægning, klimasikker byer, mobilitet i transformative rum samt byplanlægning og ejendomsstyret udvikling. I løbet af programmet vil du fokusere på innovative former for planlægning med det formål at løse problemer med kollektive handlinger i storbyområder. [+]

Nye forhold i netværkssamfundet og relationsk geografi har hurtigt påvirket by- og regionaludvikling. Kandidatuddannelsen i by- og regionalplanlægning giver dig en bred uddannelse i by- og regionalplanlægning med fokus på strategisk planlægning, klimasikker byer, mobilitet i transformative rum samt byplanlægning og ejendomsstyret udvikling. I løbet af programmet vil du fokusere på innovative former for planlægning med det formål at løse problemer med kollektive handlinger i storbyområder.

Urban- og regionalplanlægningsprogrammet giver dig en grundig forståelse af avancerede teorier og metoder til by- og regionalplanlægning med fokus på by- og storbyområder. Kerneelementer udarbejder rumlige planer, politikker og projekter (rumlige interventioner), forståelse af skuespillerkonstellationer, kendskab til de institutionelle forhold for rumlige indgreb og den internationale sammenligning af rumlige traditioner og storbystyring.... [-]


Master of Science i børneudvikling og uddannelse (ved forskning)

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Forskeruddannelsen i Børneudvikling og Uddannelse er et intensivt, selektivt toårigt program, der træner eleverne til at blive forskere inden for forældre, uddannelse og børneudvikling. [+]

Forskeruddannelsen i Børneudvikling og Uddannelse er et intensivt, selektivt toårigt program, der træner eleverne til at blive forskere inden for forældre, uddannelse og børneudvikling.

Studerende børneudvikling og -uddannelse ved University of Amsterdam

Forskeruddannelsen i Børneudvikling og Uddannelse træner eleverne til at udtænke, designe, udføre og rapportere højkvalitetsforskning inden for børneudvikling og uddannelse. Programmet er udviklet til fremragende studerende, der er motiveret til at udføre forskning, og som har til hensigt at forfølge akademisk forskning karriere i børneudvikling og uddannelse. Forskerstuderende studerende erhverver dybtgående disciplinær viden, kendskab til relevant forskningsmetodik og praktisk erfaring med at udføre forskning. Programmet tager to år at fuldføre. I begge år tager eleverne kurser og får erfaring med at udføre forskning.... [-]


Master of Science i Computational Science (fælles grad UvA / VU)

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Vil du konfrontere en tornado i virtuel virkelighed og forudsige dens ødelæggelsesvej? Eller forstå opførelsen af ​​de finansielle markeder? Hvad hvis du kunne simulere resultatet af en kirurgisk indgreb, inden den bruges på en patient? Eller forudsige, hvordan en skare ville opføre sig i tilfælde af en katastrofe? [+]

I kandidatuddannelsen Computational Science lærer du at udvikle beregningsmodeller baseret på observationer og data fra fysiske, sociale, jordmæssige, økonomiske og biovidenskabelige. I denne fælles grad af UvA og VU kan du specialisere dig i emner tilbydes af begge universiteter.

Vil du konfrontere en tornado i virtuel virkelighed og forudsige dens ødelæggelsesvej? Eller forstå opførelsen af ​​de finansielle markeder? Hvad hvis du kunne simulere resultatet af en kirurgisk indgreb, inden den bruges på en patient? Eller forudsige, hvordan en skare ville opføre sig i tilfælde af en katastrofe?

Hvad er Computational Science?

Computational Science søger at forklare den komplekse verden vi lever i ved hjælp af teknologiske simuleringer. Ved at indsamle data og skabe computermodeller kan beregningsforskere lave forudsigelser om forskellige problemer, såsom hvordan man påvirker trafikstrømmen, hvordan en epidemi spredes eller sandsynligheden for, at individer i samfundet bliver afhængige af stoffer. Læseplanen er stærkt afhængig af algoritmiske drevne procedurer (trin-for-trin procedure til løsning af et problem i et begrænset antal trin) men involverer også masser af matematik og logik. Studerende vil lære at anvende denne viden til forskellige forskningsområder inden for naturvidenskab.... [-]


Master of Science i Entreprenørskab

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Holland Amsterdam

Iværksætteri er blevet en moden faglig disciplin. UvA og Vrije Universiteit Amsterdam har kombineret deres ekspertise på dette område for at skabe et internationalt relevant kandidatuddannelse. Dette program vil udsætte dig for to forskellige akademiske kulturer, som udfordrer dig til at se nærmere og forberede dig på kravene til iværksætterpraksis. [+]

Iværksætteri er blevet en moden faglig disciplin. UvA og Vrije Universiteit Amsterdam har kombineret deres ekspertise på dette område for at skabe et internationalt relevant kandidatuddannelse. Dette program vil udsætte dig for to forskellige akademiske kulturer, som udfordrer dig til at se nærmere og forberede dig på kravene til iværksætterpraksis.

Dette etårige program tager et grundigt kig på to former for iværksætteri: nye kommercielle ventures og iværksætteraktiviteter inden for organisationer. Du vil se på tværfaglige aspekter af iværksætteri, dets samarbejdsvillige og sociale karakter og de mange praktiske spørgsmål (fx finansiering) der påvirker det. Specialiseringskurser giver dig mulighed for at få indgående kendskab til iværksætteri i specifikke sammenhænge. Programmet kulminerer i en afhandling.... [-]


Master of Science i erhvervsøkonomi (konkurrenceret og økonomi)

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Holland Amsterdam

Dette etårige forskningsbaserede masterprogram har et stærkt internationalt fokus på organisationernes funktion i regulerede konkurrenceforhold. [+]

Dette etårige forskningsbaserede masterprogram har et stærkt internationalt fokus på organisationernes funktion i regulerede konkurrenceforhold.

Konkurrence er et af de vigtigste organiseringsprincipper for en markedsøkonomi. Virksomheder udfører bedre på grund af det; love beskytter sine processer, og internationale institutioner håndhæver disse love, når konkurrencen trues. I konkurrenceretten og økonomikursen lærer eleverne i erhvervsøkonomisk masteruddannelse at forstå kompleksiteten og de regler, der styrer det. Et spor for fremtidige forretningsledere og politikere, der gerne vil arbejde i og med konkurrencedygtige markeder.

Kombiner økonomiklasser med juridiske kurser af Amsterdam Law School;Forbered dig på en karriere i store virksomheder, specialiserede konsulentfirmaer, dedikerede NGO'er og konkurrencemyndigheder over hele verden eller i dele af regeringen, der beskæftiger sig med konkurrence og reguleringNyd et stærkt forskningsfokus, højt kvalificeret internationalt personale og passioneret diskussion med medstuderende fra konkurrencedygtige økonomier over hele verden.Et kandidatprogram, tre spor... [-]

Master of Science i erhvervsøkonomi (ledelsesøkonomi og strategi)

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Holland Amsterdam

Master of Business Economics ved University of Amsterdam (UvA) lærer dig hvordan man træffer de rigtige organisatoriske og økonomiske beslutninger for organisationer. Det er et specialiseret program for studerende, der har en baggrund i erhvervsøkonomi og ønsker at fokusere på organisatoriske spørgsmål ved hjælp af en kvantitativ og analytisk tilgang. [+]

Master of Business Economics ved University of Amsterdam (UvA) lærer dig hvordan man træffer de rigtige organisatoriske og økonomiske beslutninger for organisationer. Det er et specialiseret program for studerende, der har en baggrund i erhvervsøkonomi og ønsker at fokusere på organisatoriske spørgsmål ved hjælp af en kvantitativ og analytisk tilgang.

Den ledende økonomi og strategi spor af Business Economics Master's program fokuserer på økonomiske resultater af organisationer. Det giver dig den brede vifte af færdigheder, den dybtgående viden og den internationale ekspertise, du skal bruge i din karriere. Du vil erhverve den viden, du har brug for til at forstå design af firmaer og andre typer organisationer.... [-]


Master of Science i erhvervsøkonomi (Neuroøkonomi)

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Holland Amsterdam

Målet med denne mesters spor er at give indsigt i de seneste videnskabelige fremskridt inden for neuroøkonomi og identificere aktuelle samfundsmæssige udfordringer, der kan drage nytte af indsigterne opnået ved at forstå det neurobiologiske grundlag for social og økonomisk beslutningstagning og de følelsesmæssige og kognitive processer, der understøtter valg. [+]

Målet med denne mesters spor er at give indsigt i de seneste videnskabelige fremskridt inden for neuroøkonomi og identificere aktuelle samfundsmæssige udfordringer, der kan drage nytte af indsigterne opnået ved at forstå det neurobiologiske grundlag for social og økonomisk beslutningstagning og de følelsesmæssige og kognitive processer, der understøtter valg. Tværfaglige områder som Neuroøkonomi giver forskere mulighed for at henvende sig til videnskabelige spørgsmål fra et bredere perspektiv og derved tilbyde unikke fordele, der beriger den videnskabelige proces ved at tilbyde flere niveauer af analyse. Denne mulighed kommer imidlertid med en specifik udfordring: forståelse af de forskellige forskningsmetoder og teoretiske perspektiver anvendt på tværs af discipliner. For at sætte de studerende i stand til at bygge bro over de discipliner, der sammen udgør Neuroøkonomi, vil der blive udført en dybdeuddannelse inden for økonomi, kognitiv neurovidenskab og psykologi.... [-]


Master of Science i Finans: Asset Management

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Hvordan skal institutionelle investorer investere deres kunders penge? Hvordan kan pensionsfonde strukturere deres investeringsportefølje for at opnå optimale aktivansvarsstrukturer? Skal du afdække valutarisiko? Hvordan laver vi værdipapirer? Hvad er effekten af ​​højfrekvent handel på finansielle markeder? Asset management (eller investment management) undersøgelser porteføljer af aktiver, typisk inklusive aktier, obligationer og kontanter, for enkeltpersoner eller virksomheder. [+]

Hvordan skal institutionelle investorer investere deres kunders penge? Hvordan kan pensionsfonde strukturere deres investeringsportefølje for at opnå optimale aktivansvarsstrukturer? Skal du afdække valutarisiko? Hvordan laver vi værdipapirer? Hvad er effekten af ​​højfrekvent handel på finansielle markeder? Asset management (eller investment management) undersøgelser porteføljer af aktiver, typisk inklusive aktier, obligationer og kontanter, for enkeltpersoner eller virksomheder.

Vil du gerne arbejde i et miljø med professionelle investorer som fonde, pensionskasser eller hedgefonde? Er du interesseret i aktivprissætning og porteføljestyring? Så kan dette spor i Finance Master's program være det ene til dig.... [-]


Master of Science i Finans: Real Estate Finance

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Real Estate Finance sporet i Masteruddannelsen i Finance giver en dybtgående forståelse af fast ejendom i forbindelse med international finansiering. [+]

Real Estate Finance sporet i Masteruddannelsen i Finance giver en dybtgående forståelse af fast ejendom i forbindelse med international finansiering. Dem med ambitioner inden for finans- eller investeringsstyring skal vide, hvordan man vurderer ejendomsinvesteringer mod egenkapital, renteindtægter og andre finansielle derivattyper. Programmet er også relevant for en karriere inden for økonomi og fast ejendom sektorer generelt. Du vil erhverve de vigtigste anvendte, kvantitative og konceptuelle færdigheder, der er nødvendige for at træffe komplekse beslutninger, der kræves i moderne ejendomsfinansiering og investering.

Forbered dig på en karriere i international økonomi eller ejendomsmægleredrage fordel af at studere på et fakultet med store styrker i økonomien;lære at forstå og foretage betydelige fast ejendom beslutninger.Et kandidatprogram, fem spor... [-]

Master of Science i fysik og astronomi (fælles grad UvA / VU)

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Kandidatuddannelsen Fysik og Astronomi fokuserer både på grundlæggende forskning og dets anvendelser. Du lærer at teste, forklare og udvikle teorier om fysiske fænomener, at gennemføre og evaluere eksperimenter og astronomiske observationer, og at analysere og løse problemer ved hjælp af videnskabelige metoder. Programmet kombinerer en bred forståelse af fysik og astronomi generelt med indgående kendskab til specifikke fysikområder. [+]

Kandidatuddannelsen Fysik og Astronomi fokuserer både på grundlæggende forskning og dets anvendelser. Du lærer at teste, forklare og udvikle teorier om fysiske fænomener, at gennemføre og evaluere eksperimenter og astronomiske observationer, og at analysere og løse problemer ved hjælp af videnskabelige metoder. Programmet kombinerer en bred forståelse af fysik og astronomi generelt med indgående kendskab til specifikke fysikområder.

Internationalt berømt

UvA og VU er internationalt berømt for deres fysik og astronomi forskning. Blandt tidligere og nuværende professorer er flere vindere af Spinoza-prisen - ofte kaldet den hollandske nobelpris: Ed van den Heuvel (Astronomi, 1995), Robbert Dijkgraaf (Matematisk Fysik, 2003), Michiel van der Klis (Astronomi, 2004) og Erik Verlinde (Teoretisk Fysik, 2011).... [-]


Master of Science i fysik og astronomi: astronomi og astrofysik

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Det toårige spor Astronomi og Astrofysik i kandidatuddannelsen Fysik og Astronomi, en fælles grad med Vrije Universiteit Amsterdam, giver dig en grundig træning i både observatoriske og teoretiske aspekter af moderne astronomi og astrofysik. Det dynamiske felt af astronomi og astrofysik er i øjeblikket vigtigere på verdensplan. Nye generationer af instrumenter - beliggende på jordens overflade og i rummet - gør det muligt at studere planeter, stjerner, stjernesystemers oprindelse, struktur og udvikling og på en dybere måde end nogensinde før. [+]

Det toårige spor Astronomi og Astrofysik i kandidatuddannelsen Fysik og Astronomi, en fælles grad med Vrije Universiteit Amsterdam, giver dig en grundig træning i både observatoriske og teoretiske aspekter af moderne astronomi og astrofysik. Det dynamiske felt af astronomi og astrofysik er i øjeblikket vigtigere på verdensplan. Nye generationer af instrumenter - beliggende på jordens overflade og i rummet - gør det muligt at studere planeter, stjerner, stjernesystemers oprindelse, struktur og udvikling og på en dybere måde end nogensinde før.

Er Astronomi og Astrofysik i Amsterdam sporet for mig?

Hvis du er ivrig efter at undersøge, hvordan fysikkens love spiller ud i universet, kan Astronomi og Astrofysik være sporet for dig. Selvfølgelig skal du have en solid baggrund i fysik og matematik på bachelorniveau (med i det mindste nogle grundlæggende kendskab til astronomi). Desuden har du stor interesse i:... [-]


Master of Science i fysik og astronomi: avanceret materie og energifysik

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Det toårige spor Advanced Matter og Energy Physics i Masteruddannelsen Fysik og Astronomi, en fælles grad med Vrije Universiteit Amsterdam, er blandt de bedste eksperimentelle fysik programmer i verden. [+]

Det toårige spor Advanced Matter og Energy Physics i Masteruddannelsen Fysik og Astronomi, en fælles grad med Vrije Universiteit Amsterdam, er blandt de bedste eksperimentelle fysik programmer i verden. Det giver dig udfordrende kurser og forskningsmuligheder i varme emner i laboratorier rundt om i verden og forbereder dig til en spændende karriere inden for forskning.

Er avanceret materie og energifysik i Amsterdam sporet for mig?

Hvis du nyder udfordringen ved grundlæggende eksperimentel forskning og altid holder øje med mulige anvendelser af dine resultater, kan Advanced Matter og Energy Physics være sporet for dig. Desuden:

Har et velbegrundet kendskab til kvantemekanik, statistisk fysik og elektrodynamik (på kandidatniveau) - kendskab til kondenseret materiel fysik er en fordelVil gerne arbejde i et førende forskningslaboratorium i Holland eller i udlandet - eller arbejde på et projekt i en industriel forskningsindsatsNyd at arbejde i et hold, mens du er den drivende kraft og hands-on 'principforsker' af dine egne eksperimenterLigesom at komme til bunden af ​​ting, er ikke bange for kompleksitet og har en veludviklet forståelse af kunsten at gøre (eksperimentelle) videnskabKan hurtigt absorbere og integrere nye koncepterHvad skal avanceret materie og energifysik på UvA tilbyde mig?... [-]

Master of Science i fysik og astronomi: biofysik og biophotonics

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2019 Holland Amsterdam

I det toårige spor Biofysik og Biophotonics i kandidatuddannelsen Fysik og Astronomi, en fælles grad med Vrije Universiteit Amsterdam, vil du bruge fysikens sprog til at udforske livsprocessernes hemmeligheder. Denne mesters spor var tidligere kendt som fysik for liv og sundhed. [+]

I det toårige spor Biofysik og Biophotonics i kandidatuddannelsen Fysik og Astronomi, en fælles grad med Vrije Universiteit Amsterdam, vil du bruge fysikens sprog til at udforske livsprocessernes hemmeligheder. Denne mesters spor var tidligere kendt som fysik for liv og sundhed.

Programmet

Understøttet af de nyeste teknologier i vores laboratorier og ved en række teoretiske klasser leveret af vores entusiastiske medarbejdere, kan du dykke ind i den fascinerende verden af ​​DNA-udfoldning, proteinfunktion, cellemekanik, vævsteknik og orgelfunktion. Du vil lære om fotonik og dets brug i udviklingen af ​​nye billedteknikker; eller du kan vælge at uddybe din viden om anvendelse af fysik inden for biomedicinsk billedbehandling og terapi i tæt samarbejde med lægerne i de to akademiske medicinske centre i Amsterdam. Efter dette program kan du fortsætte en spændende karriere i et akademisk forskningsinstitut, søge efteruddannelse til at blive klinisk fysiker, arbejde på hospitaler, skoler eller den private sektor.... [-]


Master of Science i fysik og astronomi: teoretisk fysik

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Einstein, Bohr, Feynman, Hawking ... Teoretisk fysik har fanget fantasien i mange generationer. Det toårige spor Theoretical Physics i Masteruddannelsen Fysik og Astronomi, en fælles grad med Vrije Universiteit Amsterdam, tilbyder uddannelse og uddannelse fra forskere fra et af Europas førende institutter på dette udfordrende og spændende felt. Kræver et højt niveau af konceptuel og teknisk raffinement, det søger at besvare dybt grundlæggende spørgsmål som: Hvad er der tale om? Hvad er rummet og tidens karakter? [+]

Einstein, Bohr, Feynman, Hawking ... Teoretisk fysik har fanget fantasien i mange generationer. Det toårige spor Theoretical Physics i Masteruddannelsen Fysik og Astronomi, en fælles grad med Vrije Universiteit Amsterdam, tilbyder uddannelse og uddannelse fra forskere fra et af Europas førende institutter på dette udfordrende og spændende felt. Kræver et højt niveau af konceptuel og teknisk raffinement, det søger at besvare dybt grundlæggende spørgsmål som: Hvad er der tale om? Hvad er rummet og tidens karakter?

Er teoretisk fysik i Amsterdam studie for mig?

Hvis du er fascineret af fysik og videnskabens love, kan Theoretical Physics være sporet for dig. Du skal have et indgående kendskab til den særlige teori om relativitet, kvantemekanik, statistisk fysik, elektrodynamik, calculus og lineær algebra (en grundlæggende viden om kondenseret materiale og partikelfysik er en fordel). Desuden:... [-]


Master of Science i fysik og astronomi: videnskab for energi og bæredygtighed

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Videnskab for energi og bæredygtighed (SES) er en tværfaglig 'track' eller specialisering inden for UvA-masteruddannelserne Kemi og Fysik og Astronomi. Det er et fælles uddannelsesprogram ved University of Amsterdam og Vrije Universiteit Amsterdam. [+]

Videnskab for energi og bæredygtighed (SES) er en tværfaglig 'track' eller specialisering inden for UvA-masteruddannelserne Kemi og Fysik og Astronomi. Det er et fælles uddannelsesprogram ved University of Amsterdam og Vrije Universiteit Amsterdam.

Fællesuddannelse med VU University Amsterdam

Kurser undervises på begge universitets lokaliteter. UvA og VU udsteder i fællesskab et eksamensbevis i fysik og astronomi til kandidater. Som fysik- og astronomistudent i Amsterdam drager du fordel af ekspertise, netværk og forskningsprojekter på begge universiteter og tilknyttede forskningsinstitutter.

Hvad skal videnskab for energi og bæredygtighed i Amsterdam tilbyde mig?

SES kombinerer "hård" videnskabelig forskning med analysen af ​​samfundsmæssige spørgsmål, forretningsmodeller og regeringsforskrifter. Programmet giver mulighed for en fleksibel læseplan, der hovedsagelig indeholder fysik eller yderligere kemi eller forretningsorienterede kurser; som sådan dækker det et bredt område af varme emner, såsom:... [-]


Master of Science i geovidenskab (geo-økologisk dynamik)

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Holland Amsterdam

I sporet Geo-økologisk Dynamics vil du uddybe din forståelse af de forskellige processer, der spiller en vigtig rolle i funktionen af ​​geoøkologiske systemer, der er stærkt påvirket af globale ændringer. Ved skalaer, der varierer fra molekylet til kloden, studerer du dynamikken i landskaber og geoøkosystemer af jordbaserede miljøer og tilstødende akvatiske systemer baseret på feltarbejde, i laboratoriet, med beregningsmetoder eller en kombination heraf. [+]

I sporet Geo-økologisk Dynamics vil du uddybe din forståelse af de forskellige processer, der spiller en vigtig rolle i funktionen af ​​geoøkologiske systemer, der er stærkt påvirket af globale ændringer. Ved skalaer, der varierer fra molekylet til kloden, studerer du dynamikken i landskaber og geoøkosystemer af jordbaserede miljøer og tilstødende akvatiske systemer baseret på feltarbejde, i laboratoriet, med beregningsmetoder eller en kombination heraf.

Hvorfor specialisere sig i geo-økologisk dynamik?

Komplekse geoøkosystemer bestående af landskab, jord, vand og biologiske systemer er hårdt ramt af globale forandringer og menneskelig interaktion. Detaljeret viden om geo-økosystem processer er afgørende for at forstå vores fortid, nuværende og fremtidige miljøer. Dette indebærer at indarbejde rumlige og procesundersøgelser af landskabets dynamik og egenskaber, arealanvendelse (forandring), jordforringelse og ørkendannelse, forurening, biogeokemiske cyklusser og eutrofiering (f.eks. Kulstof, nitrogen og fosfor) og klima.... [-]


Master of Science i human geografi

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Master Human Geography ved University of Amsterdam har fokus på bymæssige og politiske geografiske områder. Programmet tilbyder fire specialiseringer: Økonomisk geografi, Miljøgeografi, Politisk geografi og Bygeografi. [+]

Master Human Geography ved University of Amsterdam har fokus på bymæssige og politiske geografiske områder. Programmet tilbyder fire specialiseringer: Økonomisk geografi, Miljøgeografi, Politisk geografi og Bygeografi.

Geografi handler om at studere mennesker, plads og sted - og Amsterdam er det perfekte sted at gøre det. Først og fremmest byen Amsterdam selv er det perfekte sted og kryds for at studere, udforske, opleve geografi. For det andet tilbyder University of Amsterdam , et større forskningsuniversitet, et kandidatuddannelse undervist af en af ​​de højest placerede geografiafdelinger i det europæiske kontinent. Sidst men ikke mindst, Amsterdams Graduate School of Social Sciences (GSSS) giver et levende og internationalt akademisk samfund. GSSS værdsætter mangfoldighed i både forskning og akademisk indhold, akademiske medarbejdere og studerendes befolkning.... [-]


Master of Science i Human Geography: Miljøgeografi

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Holland Amsterdam

Mester Miljøgeografi fokuserer på forholdet mellem mennesker og deres økosystem. Miljømæssige udfordringer kan hentes ud fra forskellige perspektiver, som analyseres under hensyntagen til rumlig dynamik. Du vil undersøge konsekvenserne af miljøændringer på både lokale og globale økonomier og studere international klimaforandringsstyring. [+]

Mester Miljøgeografi fokuserer på forholdet mellem mennesker og deres økosystem. Miljømæssige udfordringer kan hentes ud fra forskellige perspektiver, som analyseres under hensyntagen til rumlig dynamik. Du vil undersøge konsekvenserne af miljøændringer på både lokale og globale økonomier og studere international klimaforandringsstyring.

Kandidatuddannelsen i miljøgeografi fokuserer på human-økosystem interaktioner og er velplaceret til at kaste lys over de skræmmende miljømæssige udfordringer vores planet står overfor. Det kunne hævdes, at vi er gået ud over jordens bæreevne og nærmer sig planetariske grænser. Andre argumenter fastholder, at menneskets opfindsomhed vil udstyre os til at håndtere nye udfordringer i fremtiden. Dette program fokuserer på forholdet mellem mennesker og deres økosystemer. Dette gøres ved at tage et stærkt rumlig perspektiv og undersøge virkningen af ​​både globale og lokale miljøændringer på mennesker.... [-]


Master of Science i Human Geography: Politisk Geografi

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Master Politisk Geografi fokuserer på tre centrale temaer: geopolitik, globalisering og styring. Ved at undersøge disse begreber analyseres og undersøges politiske geografier i vores nuværende globaliserede verden. Teorier og metoder i politisk geografi er grundigt undersøgt, inden et afhandlingsprojekt på området udføres. [+]

Master Politisk Geografi fokuserer på tre centrale temaer: geopolitik, globalisering og styring. Ved at undersøge disse begreber analyseres og undersøges politiske geografier i vores nuværende globaliserede verden. Teorier og metoder i politisk geografi er grundigt undersøgt, inden et afhandlingsprojekt på området udføres.

Politisk Geografi: Geopolitik, Globalisering og Styring

Kandidatuddannelsen i Politisk Geografi fokuserer på tre centrale begreber (geopolitik, globalisering og regeringsførelse) for at udforske de politiske geografier i vores globaliserende verden. Disse vedrører dynamikken i politikernes rumlige områder, herunder indenrigspolitik, internationale relationer og tværnational politik, og hvordan de kan forstås gennem centrale geografiske begreber som territorium, sted, omfang og netværk.... [-]


Master of Science i Human Geography: Urban Geography

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Kandidatuddannelsen i bygeografi giver eleverne en bedre forståelse af de globale og lokale processer, der forme byer i dag. Det 21. århundrede vil uden tvivl være en byalder. [+]

Master Urban Geography giver eleverne en dybere forståelse af globale og lokale processer, der former byer over hele verden. I vores program studerer vi processer af urbanisering, urbane ulighed og hverdagens byliv gennem en geografisk linse og undersøger hvordan tilsyneladende globale fænomener tager stedspecifikke former og bidrager til stedspecifikke sociale og rumlige udfordringer. Du vil således lære at studere byer ikke kun fra det globale perspektiv, men også fra det lokale perspektiv.

Det 21. århundrede vil uden tvivl være en byalder. Byerne fejres som nøglemotorer til innovation og økonomisk vækst i verdensøkonomien og er også genopdaget som attraktive steder at bo, arbejde og lege. Lokale boligmarkeder tiltrækker internationale investeringer, og gentrifikation genopliver tidligere nedslidte byområder. Alligevel er denne repræsentation af byliv og byer som steder af uendelige muligheder kun en side af historien. Det er stadig mere klart, at ikke alle byer deler i denne succeshistorie. Urbaniseringen er faktisk meget ujævn og den økonomiske vækst i byerne er endnu mere. Desuden ser vi stigende uligheder inden for byer. Polarisationsprocesser, segregering, fragmentering og privatisering af bylandskabet danner væsentlige politiske og sociale udfordringer for byregeringer og lokale beboere.... [-]


Master of Science i Human Geography: Økonomisk Geografi

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Holland Amsterdam

Masterøkonomisk geografi fokuserer på, hvordan den globaliserede økonomi har påvirket livet for mennesker i forskellige dele af verden. Globaliseringens processer er dybt sammenflettet med ændringer i kommunikations- og transportteknologier samt med de- og omreguleringspolitikker. [+]

Masterøkonomisk geografi fokuserer på, hvordan den globaliserede økonomi har påvirket livet for mennesker i forskellige dele af verden. Globaliseringens processer er dybt sammenflettet med ændringer i kommunikations- og transportteknologier samt med de- og omreguleringspolitikker. Vi vil ikke kun undersøge økonomiske aspekter af stadig mere globaliserede produktionsnet, men også deres sociale indvirkning.

Den globale økonomiske integration har dybt påvirket livet for et stigende antal mennesker rundt omkring i verden, fra Amsterdam til Phnom Penh og Mumbai til New York. Økonomisk geografi ved UvA understreger rollen som den institutionelle ramme og dens karakteristiske sæt sociale og politiske forhold for at forstå den hurtigt skiftende globale arbejdsdeling og igangværende kampe om magt, fortjeneste og socioøkonomiske rettigheder. Kandidatuddannelsen i økonomisk geografi vedtager en multiscalar tilgang til globale produktionsnetværk - udforsker det lokale, nationale og globale niveau af dynamiske sammenkoblinger aktiveret af kommunikations- og transportteknologier, arbejdsmigration og outsourcing samt statslige politikker for de- og re- regulering.... [-]


Master of Science i informationsstudier

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam + 1 mere

Informationsstudier er et bredt og tværfagligt område, der primært beskæftiger sig med analyse, indsamling, klassificering, manipulation, opbevaring, hentning og formidling af information. Den undersøger interaktionen mellem mennesker, organisationer og eksisterende informationssystemer med det formål at skabe, erstatte, forbedre eller forstå informationssystemer. [+]

Informationsstudier er et bredt og tværfagligt område, der primært beskæftiger sig med analyse, indsamling, klassificering, manipulation, opbevaring, hentning og formidling af information. Den undersøger interaktionen mellem mennesker, organisationer og eksisterende informationssystemer med det formål at skabe, erstatte, forbedre eller forstå informationssystemer.

Informationsstudier behandler systemiske problemer først i stedet for individuelle teknologier inden for dette system: Det fokuserer på at forstå informationsproblemer ud fra de involverede aktørers perspektiv og derefter anvende teknologier efter behov. Ikke kun aspekter af datalogi indgår, men også aspekter af forskningsområder som kognitiv videnskab, handel, kommunikation, ledelse, filosofi, offentlig politik og samfundsvidenskab.... [-]


Master of Science i informationsstudier: datalogi

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam + 1 mere

I en datarig verden opnår datavidenskab en central position med en stigende potentiel værdi for virksomheder, videnskab og samfund. Dataforskere er nødvendige for at give mening til havet af data, der omgiver os. Med det innovative og tværfaglige datavidenskabsprogram i Informationsstudier-masterprogrammet gør UvA det muligt for dig at blive en dygtig ekspert på dette område. [+]

I en datarig verden opnår datavidenskab en central position med en stigende potentiel værdi for virksomheder, videnskab og samfund. Dataforskere er nødvendige for at give mening til havet af data, der omgiver os. Med det innovative og tværfaglige datavidenskabsprogram i Informationsstudier-masterprogrammet gør UvA det muligt for dig at blive en dygtig ekspert på dette område.

Denne kandidatuddannelse er udviklet i samarbejde med Amsterdam Data Science (ADS). Kurser undervises af et internationalt team af topforskere og eksperter fra alle samarbejdende institutioner.

Under dette etårige kandidatuddannelse i datalogi vil du:

dykke ind i de vigtigste teorier og værktøjer, der anvendes inden for datalogi, og udvikle en integreret oversigt over de seneste udviklinger og fremtidige muligheder for datalogi i samfundet;lære at oversætte videnskabelige, samfundsmæssige og forretningsmæssige udfordringer til data-relaterede spørgsmål, identificere løsninger, der er metodologisk lydige, samtidig med at de etiske og juridiske aspekter tages i betragtning, kommunikere resultater og træffe velbegrundede beslutningersamarbejde med en international gruppe af studerende med en bred vifte af uddannelsesmæssige baggrundeGennemføre og evaluere datavidenskabsprojekter på en bred vifte af domæner.Er datalogi på UvA undersøgelsen for mig?... [-]

Master of Science i Informationsstudier: Informationssystemer

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam + 1 mere

Informationssystemets (IS) spor i kandidatuddannelsen Informationsstudier er designet til at give dig værktøjer til at analysere og skabe systemer til levering, opbevaring og kommunikation af information. IS er baseret på intelligent kommunikation mellem mennesker og informationssystemer. [+]

Informationssystemets (IS) spor i kandidatuddannelsen Informationsstudier er designet til at give dig værktøjer til at analysere og skabe systemer til levering, opbevaring og kommunikation af information. IS er baseret på intelligent kommunikation mellem mennesker og informationssystemer.

Informationssystemer er til dig, hvis:

du er interesseret i, hvordan folk interagerer med (ny) teknologi og medier, og hvordan de understøttes, hæmmes og påvirkes af demdu vil analysere systemer til levering, opbevaring og kommunikation af informationdu vil skabe forbindelser mellem de mennesker, der er ansvarlige for at udvikle teknologiske løsninger og virksomhedsledelsedu ønsker at oversætte brugernes krav til innovative løsninger... [-]

Master of Science i International Development Studies

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

I dette kandidatuddannelse vil du undersøge globale uligheder, alt fra deres årsager, egenskaber og mulige løsninger. International Development Studies beskæftiger sig med en bred vifte af emner som fattigdom, konflikt, sikkerhed, social og ligestilling, bæredygtighed, uddannelse, miljøet og forholdet mellem lokale, nationale og globale processer. [+]

I dette kandidatuddannelse vil du undersøge globale uligheder, alt fra deres årsager, egenskaber og mulige løsninger. International Development Studies beskæftiger sig med en bred vifte af emner som fattigdom, konflikt, sikkerhed, social og ligestilling, bæredygtighed, uddannelse, miljøet og forholdet mellem lokale, nationale og globale processer.

Hvorfor er der behov for en Master International Development Studies?

I den moderne globale situation er det globale nord og det globale syd sammenvævet gennem ideer, økonomi, institutioner, værdikæder og meget mere. Samtidig er verden samlet set udsat for stigende usikkerhed på grund af klimaændringer, finansiel volatilitet, stigende ulighed, migrationsbevægelser, forandring af politiske landskaber og konflikter. Øget global integration på grund af intensiverede kommunikationsformer, fælles interesser og fælles udfordringer, sammen med ekspanderende økonomier og ikt-udvikling skaber nye virkeligheder for det sociale liv, hvor udviklingsproblemerne i det globale syd - traditionelt betragtes som det rette område for udviklingsstudier - Kom tættere på og blande sig med sociale, økonomiske og politiske udfordringer i det globale Nord. Kontekstualiseret af igangværende tendenser for at beskytte de økonomiske og politiske interesser, der medfører øget udelukkelse og ulighed inden for og på tværs af befolkninger i syd og nord, ændrer kravene til forståelse for udviklingen og hvem den påvirker. Inden for denne sammenhæng er der brug for den nyeste ekspertise inden for den brede arena for international udvikling, der er i stand til at udfordre eksisterende videnkrav, opdage nye ideer og viden; og bidrager til nye former for proaktiv forvaltning, der beskytter interesserne for dem, der udelukkes og / eller er ugunstigt inddraget... [-]


Master of Science i Jordvidenskab

på universitet Fuldtid 24 måneder February 2019 Holland Amsterdam

Global forandring, den stigende efterspørgsel efter knappe ressourcer og nedbrydning og forurening af landskab, jord og vand betyder, at vi nu mere end nogensinde har brug for dygtige jordvidenskabelige fagfolk. Professionelle, der forstår jorden som et komplekst system og kan føre vejen mod en mere bæredygtig fremtid. [+]

Global forandring, den stigende efterspørgsel efter knappe ressourcer og nedbrydning og forurening af landskab, jord og vand betyder, at vi nu mere end nogensinde har brug for dygtige jordvidenskabelige fagfolk. Professionelle, der forstår jorden som et komplekst system og kan føre vejen mod en mere bæredygtig fremtid.

Hvad man kan forvente af Jordvidenskab ved UvA

Med os vil du studere i et inspirerende miljø, hvor forskere arbejder i en stimulerende tværfaglig indstilling i forkant mellem fysisk geografi, økologi, hydrologi og miljøkemi.

I Institut for Biodiversitet og Økosystemdynamik (IBED) tilbyder vi dig en bred vifte af helt nye og topmoderne faciliteter (e-science labs, herunder GIS, remote sensing og geo-økologisk modellering, jord- og miljøkemi og erosionslaboratorier ), så du kan lade dine kursusarbejde opfylde de nyeste videnskabelige standarder.... [-]


Master of Science i Jordvidenskab (Environmental Management)

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Holland Amsterdam

Denne kandidats spor kombinerer en uddannelse i geoøkonomisk videnskab med tværfaglige færdigheder. Du vil lære at anvende din viden om jord videnskaber i en professionel ramme og er uddannet til at tackle miljøproblemer, mens du arbejder i teams med andre specialister. [+]

Denne kandidats spor kombinerer en uddannelse i geoøkonomisk videnskab med tværfaglige færdigheder. Du vil lære at anvende din viden om jord videnskaber i en professionel ramme og er uddannet til at tackle miljøproblemer, mens du arbejder i teams med andre specialister.

Hvorfor specialisere sig i miljøledelse?

Vores miljø er i stigende grad påvirket af menneskets påvirkning. For at beskytte det har vi brug for dygtige fagfolk, der kan klare landskaber og geo-økosystemer til gavn for kommende generationer. Dette kræver dybdegående viden om miljøsystemer og evnen til at arbejde sammen i tværfaglige hold og at håndtere overgange i forhold til globale forandringer.

... [-]

Master of Science i Jordvidenskab (Future Planet Ecosystem Science)

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2019 Holland Amsterdam

I det toårige spor Future Planet Ecosystem Science af kandidatuddannelsen Earth Sciences vil du lære kvantitative metoder og få en dybtgående forståelse af begreberne geoøkologiske systemer, der er afgørende for at imødegå de store udfordringer vedrørende globale forandringer, ledelsen af økosystemer og deres tjenester, som mennesker stoler på. [+]

I det toårige spor Future Planet Ecosystem Science af kandidatuddannelsen Earth Sciences vil du lære kvantitative metoder og få en dybtgående forståelse af begreberne geoøkologiske systemer, der er afgørende for at imødegå de store udfordringer i forbindelse med den globale forandring, ledelsen af økosystemer og deres tjenester, som mennesker stoler på.

Hvorfor specialisere sig i Future Planet Ecosystem Science?

Menneskelig påvirkning på vores planet har nået hidtil usete proportioner. Dette påvirker alvorligt biodiversitet, geoøkosystemer og de tjenester, de yder til menneskeheden. Vi har brug for en dybdegående forståelse af geoøkosystemernes funktion, for at forudsige virkningerne af lokale og globale ændringer (ændringer i arealanvendelse, eutrofiering, forurening, klimaændringer) og for succes at styre Jordens systemer (f.eks. Gennem integreret jordforvaltning, fysisk planlægning, natur og jordbevarelse). Først da kan vi stole på brugen af ​​økosystemtjenester på en bæredygtig måde.... [-]


Master of Science i Kommunikationsvidenskab (Corporate Communication)

på universitet Fuldtid 1 år February 2019 Holland Amsterdam

Virksomhedskommunikationssporet inden for kandidatuddannelsen i kommunikationsvidenskab giver en bred forståelse for kommunikation af kommercielle og almennyttige organisationer med deres miljø og samfund. [+]

Virksomhedskommunikationssporet inden for kandidatuddannelsen i kommunikationsvidenskab giver en bred forståelse for kommunikation af kommercielle og almennyttige organisationer med deres miljø og samfund.

Et vigtigt spørgsmål inden for Corporate Communication er: Hvordan udvikles, godkendes, implementeres kommunikationsstrategier, og hvad er effekterne af disse strategier på offentligheden? På den ene side fokuserer sporet på ekstern kommunikation og lærer dig, hvordan man opbygger og vedligeholder et corporate image, omdømme og identitet. Et vigtigt aspekt derudover er det offentlige ansvar for organisationer, især i forhold til den offentlige mening og den offentlige debat i de traditionelle og sociale medier. Forholdet til pressen, offentligheden, medierne og interessenterne diskuteres udførligt og krisekommunikation berøres i overensstemmelse med disse forhold.... [-]


Master of Science i kommunikationsvidenskab (overbevisende kommunikation)

på universitet Fuldtid 12 måneder February 2019 Holland Amsterdam

Sporets overbevisende kommunikation om masteruddannelsen i kommunikationsvidenskab omhandler kommunikationsprocesser, der har til formål at opnå specifikke overbevisende mål inden for marketing og sundhedskommunikation. [+]

Sporets overbevisende kommunikation om masteruddannelsen i kommunikationsvidenskab omhandler kommunikationsprocesser, der har til formål at opnå specifikke overbevisende mål inden for marketing og sundhedskommunikation.

I denne kandidat vil du studere en række markedsførings- og sundhedskommunikationsteorier og lære at anvende disse teorier på de udfordrende problemer med forbruger- og sundhedsrelateret adfærd. Ved at bruge de nyeste videnskabelige indsigter vil du lære, hvordan og under hvilke forhold kommunikation kan bruges som et strategisk værktøj til at informere og påvirke mennesker. Der lægges særlig vægt på kommunikation gennem nye medier og teknologier, herunder interaktive og sociale medier.... [-]


Master of Science i Kommunikationsvidenskab (Politisk Kommunikation)

på universitet Fuldtid 1 år February 2019 Holland Amsterdam

Specialiseringen "Politisk kommunikation" omhandler spørgsmål som kernen i vores demokratier. Det giver en forståelse af rolle og betydning af medier, journalistik og information til udformning af den offentlige mening. [+]

Specialiseringen "Politisk kommunikation" omhandler spørgsmål som kernen i vores demokratier. Det giver en forståelse af rolle og betydning af medier, journalistik og information til udformning af den offentlige mening.

I denne master vil du studere, hvordan interaktioner mellem (ikke-statslige) aktører, politikere, journalister og borgere tager form og hvilke funktioner og effekter de har. Ved at bruge de nyeste videnskabelige indsigter vil du lære, hvordan (sociale) medier påvirker det politiske engagement og hvordan borgernes brug af medier ændrer sig. Du vil diskutere, hvem der forsøger at påvirke nyhederne, hvor magtfulde medierne egentlig er, og hvordan dette adskiller sig i forskellige lande.... [-]


Master of Science i konfliktløsning og styring

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Kandidatuddannelsen i konfliktløsning og styring giver dig uddannelse på det brede spektrum af konfliktløsningsteori, forskning og praksis. Årsager, karakteristika, betydning og konsekvenser af konflikter studeres i forhold til den offentlige styres dynamik. Du vil lære at analysere konflikter, forhandle deres beslutning og knytte konfliktforskning med sin praksis. [+]

Kandidatuddannelsen i konfliktløsning og styring giver dig en uddannelse på det brede spektrum af konfliktløsningsteori, forskning og praksis. Årsager, karakteristika, betydning og konsekvenser af konflikter studeres i forhold til den offentlige styres dynamik. Du vil lære at analysere konflikter, forhandle deres beslutning og knytte konfliktforskning med sin praksis.

Vil du gerne vide mere om konflikter? Deres skift i karakter og betydning? Mulighederne for handlinger i virkelige situationer? Og hvordan omdannes konflikt til en ressource til demokratisk styring?

Konfliktløsning og styringsprogrammet giver dig et fundament i teori og forskning, der hjælper dig med at analysere konflikter og konfliktløsningstiltag i forhold til den offentlige styrings dynamik.... [-]


Master of Science i kulturel og social antropologi

på universitet Fuldtid 1 år February 2020 Holland Amsterdam

Kandidatuddannelsen i Kulturel og Social Antropologi ved UvA er et bredt fokuseret etårig kandidatuddannelse, hvor du designer og udfører højkvalitativ antropologisk forskning. Spørgsmål om globalisering, identitet og ægthed, migration, statsborgerskab, men også tværnationale relationer, udvikling og myter om fremskridt er kernen i dette program. [+]

Kandidatuddannelsen i Kulturel og Social Antropologi ved UvA er et bredt fokuseret etårig kandidatuddannelse, hvor du designer og udfører højkvalitativ antropologisk forskning. Spørgsmål om globalisering, identitet og ægthed, migration, statsborgerskab, men også tværnationale relationer, udvikling og myter om fremskridt er kernen i dette program.

Moderne kulturel og social antropologi sigter mod at forstå og forklare særlige måder at leve og opfører sig i samfund over hele verden blandt forskellige grupper af mennesker. Hvordan relaterer folk til hinanden og deres sociale og materielle miljø?

Kandidatuddannelsen i kulturel og social antropologi er et bredt, etårigt program, hvor du designer og udfører din egen højkvalitets antropologisk forskning. Efter en periode på tolv ugers feltarbejde forventes du at skrive en velargumenteret afhandling. Dette program er designet til at omdanne dig til en aktiv deltager i produktionen af ​​antropologisk viden og disciplinens principper og praksis. Et særpræg ved dette program er den relative frihed ved at vælge emnet til din kandidats speciale. Med hensyn til regionalt fokus er der også mange muligheder, da der er en bred vifte af regionale specialiseringer blandt Kultur- og Socialantropologipersonalet, som kan støtte og overvåge dit projekt.... [-]


Master of Science i kunstig intelligens

Online på universitet Fuldtid 24 - 48 måneder September 2019 Holland Amsterdam + 1 mere

Artificial Intelligence (AI) er et felt, der udvikler intelligente algoritmer og maskiner. Eksempler er: selvkørende biler, smarte kameraer, overvågningssystemer, robotproduktion, maskinoversættelser, internetsøgninger og produktrekommendationer. Moderne AI involverer ofte selvlærende systemer, der trænes på massive mængder data ("Big Data") og / eller interaktive intelligente agenter, der udfører distribueret argumentation og beregning. AI forbinder sensorer med algoritmer og human-computer-grænseflader, og udvider sig til store netværk af enheder. AI har fundet en lang række applikationer inden for industri, regering og samfund, og er et af drivkraften i dagens økonomi. [+]

Artificial Intelligence (AI) er et felt, der udvikler intelligente algoritmer og maskiner. Eksempler er selvdrevne biler, smarte kameraer, overvågningssystemer, robotproduktion, maskinoversættelser, internetsøgninger og produktrekommendationer. Moderne AI involverer ofte selvlærende systemer, der trænes på massive mængder data ("Big Data") og / eller interaktive intelligente agenter, der udfører distribueret argumentation og beregning. AI forbinder sensorer med algoritmer og human-computer-grænseflader og strækker sig ud i store netværk af enheder. AI har fundet en lang række applikationer inden for industri, regering og samfund, og er et af drivkraften i dagens økonomi.

... [-]


Master of Science i Logik

på universitet Fuldtid Deltid 24 måneder February 2019 Holland Amsterdam + 1 mere

MSc Logic har et stærkt internationalt ry som et fremragende forskningsuddannelsesprogram. Kandidater fra programmet fortsætter ofte med at blive nøgleaktører i det internationale logiske forskningsmiljø. [+]

Logik er et tværfagligt og internationalt toårigt kandidatuddannelsesprogram, der fokuserer på logikens centrale rolle som mægler mellem videnskab og humaniora. MSc Logic har et stærkt internationalt ry som et fremragende forskningsuddannelsesprogram. Kandidater fra programmet fortsætter ofte med at blive nøgleaktører i det internationale logiske forskningsmiljø.

Anmod om brochure

Programmet blev etableret i 1995 af Institut for Logik, Sprog og Computation (ILLC), og er fortsat indbygget i dette forskningsinstitut med medarbejdere fra datalogi, filosofi, kognitiv videnskab, (Computational) Lingvistik og Matematik. Målet og den underliggende ånd i MSc Logic er at forbinde traditionel grundforskning i de formelle videnskaber med en bred vifte af applikationer, der spænder fra informationsvidenskab til lingvistik og filosofi.... [-]


Master of Science i matematik

på universitet Fuldtid 24 måneder February 2019 Holland Amsterdam

Matematik er et levende og alsidigt felt, hvor skillelinjen mellem teori og praksis ofte kun er en illusion. Uendeligt finder matematikken sin vej til uventede applikationer, med nye stier, der altid venter på at blive udforsket. [+]

Matematik er et levende og alsidigt felt, hvor skillelinjen mellem teori og praksis ofte kun er en illusion. Uendeligt finder matematikken sin vej til uventede applikationer, med nye stier, der altid venter på at blive udforsket.

Er matematik ved UvA undersøgelsen for mig?

Det er, hvis du:

er en analytisk tænkerhave en grundig viden om beregning, analyse, topologi, algebra og statistik (og grundlæggende viden om avancerede emner som funktionel analyse, dynamiske systemer og algebraisk topologi anbefales)Nyd at analysere og udvikle rene og anvendte matematiske spørgsmålsøge en præcis og fuldstændig forståelse af matematikønsker fordelene ved et mindre program, hvor elever og medarbejdere alle kender hinanden.Hvad skal matematik på UvA tilbyde mig?... [-]

Master of Science i medicinsk antropologi og sociologi

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Kandidatuddannelsen i medicinsk antropologi og sociologi fokuserer på sundhed og sundhedspleje i en politisk, økonomisk og kulturel sammenhæng. I kandidatuddannelsen i medicinsk antropologi og sociologi vil du bruge samfundsvidenskabsteori og metoder til kritisk analyse af sundhedsspørgsmål i en globaliserende verden. [+]

Kandidatuddannelsen i medicinsk antropologi og sociologi fokuserer på sundhed og sundhedspleje i en politisk, økonomisk og kulturel sammenhæng. I kandidatuddannelsen i medicinsk antropologi og sociologi vil du bruge samfundsvidenskabsteori og metoder til kritisk analyse af sundhedsspørgsmål i en globaliserende verden.

Sygdomme går over landegrænserne - det samme gør patienter, læger og medicin. Sundhed og sundhedspleje er ofte også et spørgsmål om politik, økonomi og kultur. Kandidatuddannelsen i medicinsk antropologi og sociologi (MAS) træner dig til at forstå sundhed, sygdom og kroppen fra et samfundsvidenskabeligt perspektiv. I løbet af programmet vil du se på nutidige globale og lokale sundhedsproblemer samt centrale emner inden for samfundsvidenskab. Det giver dig mulighed for at uddybe din viden om antropologi og sociologi, samtidig med at du erhverver en specialisering inden for et sundhedsrelateret emne.... [-]


Master of Science i Psykologi: Behavioral Data Science

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder February 2019 Holland Amsterdam + 1 mere

At forstå data om menneskelig adfærd er en vigtig og værdifuld færdighed i nutidens samfund. Virksomheder, offentlige institutioner og statslige organisationer - de bruger alle den kontinuerlige strøm af store data til at beskrive og forudsige menneskelig adfærd. [+]

At forstå data om menneskelig adfærd er en vigtig og værdifuld færdighed i nutidens samfund. Virksomheder, offentlige institutioner og statslige organisationer - de bruger alle den kontinuerlige strøm af store data til at beskrive og forudsige menneskelig adfærd.

Behavioral Data Science

Politi bruger data til at forudsige risikoen for indbrud efter område og uge af året, forsikringsselskaber tilpasser deres priser baseret på klientdata, og skolerne tilpasser uddannelsesprogrammer baseret på det, der er kendt om elevers fremskridt.

Udnyttelse af det fulde potentiale af disse massive mængder adfærdsmæssige data i forhold til disse mål har stor gavn af en grundig forståelse af datavidenskabsteknikker og menneskelig adfærdsmodellering. Mesterens spor Behavioral Data Science sigter mod at kombinere disse to. Programmet påtager sig kendskab til psykologi, forskningsmetoder og anvendt statistik på bachelorniveau, og fortsætter med uddannelse på avancerede (store) datateknikker, akademiske færdigheder samt praktiske og faglige færdigheder.... [-]


Master of Science i psykologi: Coaching

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Banen fokuserer på erhvervssundhedspsykologi, mere specifikt psykologien af ​​interventioner, som fremmer trivsel og funktionsevne hos mennesker på arbejdspladsen. [+]

Banen fokuserer på erhvervssundhedspsykologi, mere specifikt psykologien af ​​interventioner, som fremmer trivsel og funktionsevne hos mennesker på arbejdspladsen. Baggrund, udvikling og anvendelse af arbejdsrelateret coaching og andre interventioner (herunder mindfulness) spiller en central rolle i dette spor. Studerende lærer også at udvikle evidensbaserede tilgange, indføre interventioner og anvende coaching teknikker.

Hvilke proaktive og forebyggende foranstaltninger kan du tage for at sikre "sund" karriereudvikling?Hvad kan organisationer gøre for at bidrage til jobtilfredshed og fremme deres medarbejders langsigtede sundhed og trivsel?Hvordan kan du vende tilbage til arbejdet med succes og effektivt efter at være fraværende på grund af arbejdsrelaterede sundhedsproblemer?... [-]

Master of Science i psykologi: Hjerne

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Anvend viden fra området Brain and Cognitive Sciences for at besvare vigtige samfundsmæssige spørgsmål. Studerende lærer at oprette anvendte eksperimenter og at oversætte empiriske fund til praktiske råd. [+]

Anvend viden fra området Brain and Cognitive Sciences for at besvare vigtige samfundsmæssige spørgsmål. Studerende lærer at oprette anvendte eksperimenter og at oversætte empiriske fund til praktiske råd.

Hjernen og sindet

Samfundets interesse for hjernen og sindet har eksploderet i de seneste år. Dette skyldes dels øget videnskabelig viden om forholdet mellem kognitive funktioner som opmærksomhed og hukommelse og ydeevne i det daglige liv såvel som til teknologiske fremskridt, der har givet usædvanlig indsigt i hjernens arbejde og nye metoder, der muliggør kontinuerlig overvågning af adfærd eller kognitive og kropslige funktioner (f.eks. internet, wearables, smartphone apps). Det primære fokus i læseplanen på masterbanen Brain and Cognition in Society er, hvordan teoretisk og metodologisk viden fra hjerne og kognition kan bidrage til at besvare samfundsmæssige spørgsmål.... [-]


Master of Science i Psykologi: Human Resource and Career Management

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Dette spor fokuserer på personalets psykologi, den disciplin, der undersøger individuelle processer i organisationen. Det er undersøgelsen af, hvordan organisationer ansætter og fastholder de rigtige mennesker til det rigtige job. [+]

Dette spor fokuserer på personalets psykologi, den disciplin, der undersøger individuelle processer i organisationen. Det er undersøgelsen af, hvordan organisationer ansætter og fastholder de rigtige mennesker til det rigtige job.

Hvordan rekrutterer du og vælger de rigtige personer til det rigtige job?Hvad er de bedste måder at bevare, belønne og vurdere folk på?Har du indflydelse på dine karrieremuligheder eller bliver de bestemt af andre?Hvad kræves der for en vellykket karriere i disse dage, og hvordan kan du hjælpe folk med at opnå det?

Spørgsmål som disse udforskes i Human Resource

Vigtige emner på dette felt er:

RekrutteringPsykologisk vurdering og personaleudvælgelseMedarbejderretentionPræstationsvurderingVederlagKarriereudviklingKarriereplanlægningArbejdsmarkedsfærdighederKurser... [-]

Master of Science i Psykologi: Rådgivning og Organisatorisk Udvikling

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Banen fokuserer på organisationspsykologi; Denne disciplin undersøger forholdet mellem medarbejdere og deres sociale arbejdsmiljø (fx kolleger, vejledere, hold, organisation som helhed). [+]

Hvordan kan du med succes styre organisatoriske forandringer?Hvordan håndterer du konflikt i organisationer?Hvordan opretter du effektive teams?Hvordan udvikler du en læringsorganisation?Hvordan kan du bruge den enkelte medarbejders potentiale, når du arbejder i hold?

Disse spørgsmål udforskes i konsulentfirmaet

Banen fokuserer på organisationspsykologi; Denne disciplin undersøger forholdet mellem medarbejdere og deres sociale arbejdsmiljø (fx kolleger, vejledere, hold, organisation som helhed).

Vigtige emner på dette felt er:

Organisationskultur og organisatorisk forandringSamarbejde inden for holdLedelseSocial interaktionKonflikthåndtering gennem forhandlingBeslutningsprocesserTeam og organisationsudvikling... [-]

Master of Science i psykologi: Social indflydelse

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Social indflydelse er en engelsklæres mesterspor, der tilbydes af Institut for Socialpsykologi. [+]

Mange organisationer og virksomheder har gavn af at påvirke borgernes eller forbrugernes adfærd: Politikere forsøger at vinde stemmer, reklamebureauer forsøger at øge salget af et bestemt produkt, og kommunerne forsøger at afskrække cykling i fodgængerområder. Men hvad er den bedste måde at nærme sig på dette?

Social indflydelse er en engelsklæres mesterspor, der tilbydes af Institut for Socialpsykologi.

Hvorfor er nogle reklamekampagner effektive, og andre er ikke?Hvordan opfordrer vi færre mennesker til at cykle i fodgængerområder?Hvordan undersøger vi effektiviteten af ​​foranstaltninger til forebyggelse af skatteunddragelse?En bevisbaseret tilgang

I mange år var intuition, erfaring og kreativitet afgørende faktorer ved udformning af interventioner i menneskelig adfærd. Dette førte dog ikke altid til effektive indgreb. Et berømt eksempel herpå vedrører en unik skov i USA: Et tegn blev sat op ved indgangen og informerede folk om, at mange forstenede træer var forsvundet som følge af hærværk og tyveri. Imidlertid medførte denne intervention faktisk, at flere af træet blev stjålet (Cialdini et al., 2006). Tættere på hjemmet er der også eksempler på velkendte kampagner, som ikke altid er de mest effektive: Et billboard med et billede af Miffy viste sig at være mere effektivt til at øge færdselssikkerheden end "bliver geen slaaprijder" (ikke være søvnig driver) kampagne.... [-]


Master of Science i Psykologi: Udvikling og Sundhedspsykologi

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Dette kandidatuddannelse kombinerer teori med praktiske anvendelser med åbent øje på mulighederne for at bruge moderne teknologi (fx e-sundhed). Det kombinerer elementer af social, udviklingsmæssig og eksperimentel psykologi med applikationer til sundhedsspørgsmål, der for øjeblikket er øverst på listen i vores samfund. Studerende vil lære at systematisk analysere forskellige sundhedsproblemer, vælge, tilpasse eller designe og udføre passende interventioner og analysere deres effektivitet. [+]

Næsten alle børn hader rygning, men omkring en fjerdedel af unge voksne begynder at ryge. Hvad skiftede mellem barndom og voksenalder, og hvad kan vi gøre for at forhindre denne adfærd?

Lignende spørgsmål kan blive bedt om binge drikkeri, problematisk brug af narkotika og aktiviteter, der startede som uskyldig sjov, såsom spil, men det er blevet vanedannende. Endvidere er overvægt og fedme, selv hos småbørn, et af de vigtigste sundhedsproblemer i den vestlige verden med en enorm socioøkonomisk indvirkning. Hvad kan vi gøre ved det?

Psykologi: Udvikling og Sundhed - Rygning og Drikke

Et andet vigtigt emne for sundhed er stressens rolle i udviklingen af ​​disse adfærd, da stress er bredt anerkendt som en af ​​de vigtigste bidragsydere i udviklingen af ​​vanedannende adfærd og fedme. Stress er også relateret til udfald af arbejde og fald i det generelle trivsel.... [-]


Master of Science i pædagogiske videnskaber: Ungdom i fare

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Er du interesseret i, hvordan sociale sammenhænge påvirker udviklingen af ​​børn, unge og unge voksne? Vil du gøre en forskel i de unge menneskers velbefindende? Mesterens spor Youth at Risk forbereder dig til at blive en forsker-praktiserende læge inden for forebyggende ungdomspleje, forældre og uddannelse, for at forbedre udviklingen af ​​de unge i fare. [+]

Er du interesseret i, hvordan sociale sammenhænge påvirker udviklingen af ​​børn, unge og unge voksne? Vil du gøre en forskel i de unge menneskers velbefindende? Mesterens spor Youth at Risk forbereder dig til at blive en forsker-praktiserende læge inden for forebyggende ungdomspleje, forældre og uddannelse, for at forbedre udviklingen af ​​de unge i fare.

Nøgleemner I denne mesters sporindividuel modtagelighed for risiko (gener, neurobiologi, personlighed og kognitive evner)oppositional, defensive og antisociale eller kriminelle adfærd hos ungepsykosociale problemer, (social) angst og depressive stemningerbørnemishandling og foster- og adoptionsfamilie konstellationerlæring handicap, truancy, dropout, og skole og lærer støtte faktorerintervention (induceret) virkninger, effektive elementer og implementeringspraksisEn mester om sociale sammenhænge og ungdomsudvikling... [-]

Master of Science i regnskab og kontrol

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam + 1 mere

Kandidatuddannelsen i regnskab [+]

Kandidatuddannelsen i regnskab

BogføringKontrollere

Begge spor tilbyder en fælles vidensbase inden for regnskab og kontrol samt dybtgående specialiserede kurser og emne.

Grad

Efter en vellykket gennemførelse af dette program vil du modtage en akkrediteret kandidatgrad i regnskab og kontrol og titlen Master of Science (MSc).

Rankings og omdømme

Amsterdam Business School (ABS) ved University of Amsterdam (UvA) har et fremragende ry, med et internationalt fokus og mange højt anerkendte forskere og foredragsholdere. Læs mere om vores placering og omdømme.

Regnskabssporet i Accountancy og Control Master's program er til dig, hvis du søger en karriere i en finansiel funktion som en revisor, men også som en finansiel professionel i erhvervslivet eller i non-profit-organisationer.... [-]


Master of Science i regnskabsføring

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam + 1 mere

Kandidatuddannelsen [+]

Kandidatuddannelsen

han regnskabsspor i regnskabs- og kontroluddannelsen er til dig, hvis du søger en karriere i en finansiel funktion som revisor, men også som en finansiel professionel i erhvervslivet eller i non-profit-organisationer. Programmet giver dig et indgående kendskab til finansielle informationsstrømme og deres rolle i økonomistyring samt de faglige færdigheder til at anvende denne viden til den praktiske verden af ​​erhvervslivet eller den offentlige sektor.

Forbered dig på en karriere som revisor eller økonomisk professioneludvikle din økonomiske ekspertise ved at erhverve både konceptuel viden og tekniske færdigheder i regnskab og kontrolfølg vores tværfaglige program og kvalificere dig til top-level post-master programmer;Efter afslutningen af ​​programmet er du berettiget til undtagelser for op til syv papirer mod den internationale ACCA-akkreditering.... [-]

Master of Science i regnskabsføring

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam + 1 mere

Kandidatuddannelsen [+]

Kandidatuddannelsen

Kontrolsporet for Accountancy og Control Master's program beskæftiger sig med finansiel information og beslutningstagning i forvaltningen af ​​organisationer. Det giver dig den brede vifte af færdigheder, den dybtgående viden og den internationale ekspertise, som du har brug for som controller eller finansiel professionel i erhvervslivet eller i den offentlige sektor.

Forbered dig på en karriere i en finansiel funktionudvikle din økonomiske ekspertise ved at erhverve både konceptuel viden og tekniske færdigheder i regnskab og kontrolfølg vores tværfaglige program og kvalificere dig til top-level post-master programmer.Efter afslutningen af ​​programmet er du berettiget til undtagelser for op til syv papirer mod den internationale ACCA-akkreditering.... [-]

Master of Science i sikkerhed og netværksteknologi

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam + 1 mere

Kandidatuddannelsen Security and Network Engineering (NNE, tidligere System og Netwerk Engineering) er et tidskrævende etårsprogram ved University of Amsterdam (UvA). Det giver eleverne mulighed for at specialisere sig i sikkerhed og netværksteknologi på et mere teoretisk niveau. Med sikkerhed som omdrejningspunkt i programmet i de sidste tretten år forbereder den studerende på realistiske situationer uden for akademikere. [+]

Kandidatuddannelsen Security and Network Engineering (NNE, tidligere System og Netwerk Engineering) er et tidskrævende etårsprogram ved University of Amsterdam (UvA). Det giver eleverne mulighed for at specialisere sig i sikkerhed og netværksteknologi på et mere teoretisk niveau. Med sikkerhed som omdrejningspunkt i programmet i de sidste tretten år forbereder den studerende på realistiske situationer uden for akademikere.

Sikkerhed og netværk ingeniører

I en verden, der i stigende grad bruger og afhænger af den tekniske ikt-infrastruktur, og hvor (cyber) sikkerhed er et stigende problem, er sikkerhed og netværk ingeniører uundværlige for en effektiv og effektiv funktion og innovation af denne infrastruktur. Deres ekspertise inden for tekniske detaljer og forståelse af organisationers og samfundets mål og behov sikrer en korrekt forvaltning af infrastrukturen.... [-]


Master of Science i Sociologi

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Holland Amsterdam

Kandidatuddannelsen i sociologi ved University of Amsterdam tilbyder et omfattende program med fokus på aktuelle sociale spørgsmål. [+]

Kandidatuddannelsen i sociologi ved University of Amsterdam tilbyder et omfattende program med fokus på aktuelle sociale spørgsmål. Kandidatuddannelsen i sociologi lærer dig selvstændigt at tænke på sociologiske spørgsmål og giver dig en god forståelse af sociologisk teori og metoder.

I dette program vil du erhverve intellektuelle og praktiske færdigheder, der gør det muligt at analysere problemer, strukturer og processer i forbindelse med sameksistens mellem mennesker.

Med en bred vifte af kurser, tilbyder Mesterens i Sociologi dig mulighed for at sammensætte din egen læseplan inden for et bredt sociologisk spektrum.

Elevprofil

Hvis du vil vide, hvad der forårsager sociale problemer, har du lyst til at forstå underliggende processer, hvis du er kritisk og interesseret i alternative forklaringer på, hvad der sker i verden omkring dig, hvis du vil foretage din egen forskning og blive inspireret af klassiske sociologiske lærde om aktuelle spørgsmål, så er dette dit studieprogram. Sammenfattende: Denne Master er det rigtige valg for dig som en kritisk, spørgende studerende, der har lyst til at få indgående kendskab til aktuelle sociale spørgsmål og finde løsninger på disse.... [-]


Master of Science i sociologi: bysociologi

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Urban Sociology Track giver sine kandidater en dybtgående, forskningsinformeret og teoretisk drevet forståelse af bysamfundet. Hvad er urban om sneakers? Hvorfor er byen et tilflugtssted for sejre mennesker? Hvor meget siger Instagram om en by? Hvad er politikken med at opbygge en moske, en kirke og et buddhistisk tempel? Hvad er deltagende om det deltagende design? Masterprogrammet i bysociologi handler om praktisk forskning i de emner, der er mest aktuelle i den moderne tænkning om urbanisering. At være sin del betyder at studere byen som et rum for innovation (for nye ideer, mode, musikgenrer, livsstil), et sted for kamp og politisk mobilisering og et domæne for politiske indgreb. [+]

Urban Sociology Track giver sine kandidater en dybtgående, forskningsinformeret og teoretisk drevet forståelse af bysamfundet. Hvad er urban om sneakers? Hvorfor er byen et tilflugtssted for sejre mennesker? Hvor meget siger Instagram om en by? Hvad er politikken med at opbygge en moske, en kirke og et buddhistisk tempel? Hvad er deltagende om det deltagende design? Masterprogrammet i bysociologi handler om praktisk forskning i de emner, der er mest aktuelle i den moderne tænkning om urbanisering. At være sin del betyder at studere byen som et rum for innovation (for nye ideer, mode, musikgenrer, livsstil), et sted for kamp og politisk mobilisering og et domæne for politiske indgreb.... [-]


Master of Science i Sociologi: Comparative Organisation and Labor Studies

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

MSc i Comparative Organisation og Labor Studies dækker den sociologiske og tværfaglige forståelse af ansættelsesforhold, organisationen af ​​arbejdsprocesser og arbejdsstilling i det bredere samfund. [+]

MSc i Comparative Organisation og Labor Studies dækker den sociologiske og tværfaglige forståelse af ansættelsesforhold, organisationen af ​​arbejdsprocesser og arbejdsstilling i det bredere samfund.

Programmet i Comparative Organisation and Labor Studies har to karakteristiske træk: (i) et stærkt fokus på komparativ analyse af spørgsmål vedrørende arbejde og organisation; og (ii) en særlig vægt på integrations- og konvergensprocesser på verdensmarkedet i både ansættelsesforhold og organisatoriske politikker.

Programmet

Programmet giver en sociologisk tilgang til studiet af moderne kapitalisme ved at undersøge tværnationale forskelle inden for de institutionelle rammer for markedsøkonomier. Det bidrager til en forståelse af den ændrede verden af ​​arbejdsmarkedsinstitutioner, lige fra arbejdspladspraksis, på tværs af arbejdsgiverforhandlinger til nationale velfærdsstater og europæisk socialpolitik. Sådanne institutioner er grundlæggende for rigdom, magt og mønstre af ulighed i verdensøkonomien. Programmet udforsker også de institutionelle, kulturelle, sociale og historiske determinanter for økonomisk adfærd ved at se på emner som regulativer og normer på arbejdsmarkedet, uformelle normer i virksomheder og effekten af ​​institutionel vejafhængighed af social kapital, tillid og netværk.... [-]


Master of Science i Sociologi: Kulturel Sociologi

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Kandidatuddannelsen i kulturel sociologi undersøger, hvordan populærkultur og globalisering af medier udgør trusler mod nationale og lokale kulturer. Du vil også lære at forsker kultur i et bredt perspektiv, såvel som dets specifikke aspekter. [+]

Kandidatuddannelsen i kulturel sociologi undersøger, hvordan populærkultur og globalisering af medier udgør trusler mod nationale og lokale kulturer. Du vil også lære at forsker kultur i et bredt perspektiv, såvel som dets specifikke aspekter.

Vil du gerne vide, om den globale udveksling af medieprodukter - Disney-film, modeblade, populær musik - udgør en trussel mod lokale og nationale kulturer? Eller om udviklingen af ​​kunstmarkeder i Rusland, Kina, Brasilien og Indien vedtager vestlige modeller og institutioner?

I kulturel sociologi undersøger du ikke kun kultur fra et bredt perspektiv (kollektive mentaliteter, ideologier, religiøse orienteringer, ekspert og lægekendskab), men du vil også se på de mere specifikke kendetegn ved kulturen (kunst, medier, populærkultur). Du vil fokusere på, hvordan symbolske varer som bøger, kunstværker og mode produceres, distribueres og modtages. Derudover udforsker læseplanen, hvordan bredere kulturelle forestillinger er indlejret i sociale relationer, og hvordan de ændrer sig over tid og varierer på tværs af sociale grupper.... [-]


Master of Science i Sociologi: Køn, Seksualitet og Samfund

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

I Køn, Seksualitet og Samfund Masteruddannelse vil du undersøge forskelle i grupper af mænd, grupper af kvinder og forskelle mellem disse grupper. Dette vil blive sat i et bredere perspektiv af sociale identiteter, politisk magt og processer med udelukkelse og integration. [+]

I Køn, Seksualitet og Samfund Masteruddannelse vil du undersøge forskelle i grupper af mænd, grupper af kvinder og forskelle mellem disse grupper. Dette vil blive sat i et bredere perspektiv af sociale identiteter, politisk magt og processer med udelukkelse og integration.

Det er generelt accepteret, at forskelle mellem rige og fattige, unge og gamle mellem hudfarver eller mellem kristne og muslimer er ubestridelige faktorer i folks liv. Funktion som kvinde eller mand med særlige seksuelle orienteringer har tilsvarende betydning. Køn, seksualitet og samfund er afsat til at styrke vores forståelse af forskellene blandt grupper af kvinder og grupper af mænd såvel som mellem kvinder og mænd. I en tid med globalisering og tværnational migration ser vi, at nye seksuelle handlinger og praksis fremkommer inden for fragmentering kulturelle landskaber af køn, køn, klasse og nationalitet.... [-]


Master of Science i Sociologi: Migration og Etniske Studier

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Mesterens migration og etniske studier udforsker dynamikken i menneskelig mobilitet i den dobbelte kontekst af globalisering og vedholdenheden af ​​landestats grænser. Den undersøger, hvordan disse dynamikker oversætter til etnisk lagdeling, økonomisk ulighed og kulturel mangfoldighed i begge afgangs- og bestemmelseslande. [+]

Mesterens migration og etniske studier udforsker dynamikken i menneskelig mobilitet i den dobbelte kontekst af globalisering og vedholdenheden af ​​landestats grænser. Den undersøger, hvordan disse dynamikker oversætter til etnisk lagdeling, økonomisk ulighed og kulturel mangfoldighed i begge afgangs- og bestemmelseslande.

Kerne- og valgfagene i Migrations- og Etniske Studiers Masterprogram gennemgår en bred vifte af emner, herunder:

Nation-statsdannelse, grænser, migrationsindustrier og migrationskontrolpolitikMigrationsbeslutninger, netværk og bevægelserFlygtninge og asyl i en tid med flere kriserUnionsborgerskab, indvandrers lovlighed og regulariseringIndvandrere i beskæftigelse og i arbejdskraftbevægelser; migrerende iværksætteriHvordan indvandrere og deres nedstigninger omforme byer; indvandrere i byrum, boliger og uddannelseTransnationale identiteter, køn, seksualitet og klasse; ægteskab migration.Etnisk race kategorisering, racisme og diskrimination.Kulturel, religiøs og etnisk mangfoldighed... [-]

Master of Science i sociologi: sociale problemer og socialpolitik

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Sociale problemer og socialpolitik giver eleverne et indblik i, hvordan sociale problemer defineres og håndteres i nutidige velfærdsstater, analyserer de roller, der tilskrives borgere, fagfolk og andre interessenter inden for disse processer. Den betragter de seneste historier om forskellige politiske tilgange og placerer dem i en sammenlignende europæisk sammenhæng. [+]

Sociale problemer og socialpolitik giver eleverne et indblik i, hvordan sociale problemer defineres og håndteres i nutidige velfærdsstater, analyserer de roller, der tilskrives borgere, fagfolk og andre interessenter inden for disse processer. Den betragter de seneste historier om forskellige politiske tilgange og placerer dem i en sammenlignende europæisk sammenhæng.

Sociale problemer og socialpolitik kombinerer et bredt fundament af sociologisk teori og forskningsmetoder uddannelse med et mere specifikt fokus på opbygning af sociale problemer og forsøg fra politikere til at løse disse. De forskellige komponenter i programmet kombinerer at forbedre dine færdigheder i at anvende social teori til at dekonstruere moderne sociale spørgsmål fra en række kritiske perspektiver.... [-]


Master of Science i Software Engineering

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam + 1 mere

Du ved allerede, hvordan man kode. Og gennem årene har du fået den nødvendige teoretiske og praktiske oplevelse. Men du vil have mere. Du vil tage dine kvaliteter som software ingeniør til næste niveau. At arbejde sammen med andre software ingeniører på realistiske, komplicerede problemer. At løse isolerede tekniske problemer, men også at operere inden for hele det dynamiske og omfattende felt, som software engineering er. At ikke bare vide hvordan, men for at forstå hvorfor. [+]

Du ved allerede, hvordan man kode. Og gennem årene har du fået den nødvendige teoretiske og praktiske oplevelse. Men du vil have mere. Du vil tage dine kvaliteter som software ingeniør til næste niveau. At arbejde sammen med andre software ingeniører på realistiske, komplicerede problemer. At løse isolerede tekniske problemer, men også at operere inden for hele det dynamiske og omfattende felt, som software engineering er. At ikke bare vide hvordan, men for at forstå hvorfor.

Er Software Engineering ved UvA studiet for mig?

Det er, hvis du:

har et solidt teknologisk grundlag og en grundlæggende forståelse af computervidenskab og softwareønsker at studere software engineering på et akademisk niveauer nysgerrige og kan lide at blive udfordret af komplekse softwareproblemerønsker at lære at lave grundige strategiske beslutningerønsker at lære at samarbejde og forhandle effektivter kritiske, men også innovative og åbne for diskussionHvad skal Software Engineering ved UvA tilbyde mig?... [-]

Master of Science i statsvidenskab

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Statsvidenskab ved University of Amsterdam undersøger, hvordan igangværende sociale, økonomiske og politiske transformationer påvirker lokal, national, europæisk og global styring. Statskundskab tilbyder fem forskellige specialer: Internationale relationer, offentlig politik og styring, politisk økonomi, politisk teori og europæisk politik og eksterne forbindelser. [+]

Statsvidenskab ved University of Amsterdam undersøger, hvordan igangværende sociale, økonomiske og politiske transformationer påvirker lokal, national, europæisk og global styring. Statskundskab tilbyder fem forskellige specialer: Internationale relationer, offentlig politik og styring, politisk økonomi, politisk teori og europæisk politik og eksterne forbindelser.

Vi studerer politikken bredt og behandler samspillet mellem det politiske system, økonomien og civilsamfundet. Et kerneemne i undervisningsplanen for instituttet er tværnational politik.

På Graduate School of Social Sciences tilbyder vi følgende spor i kandidatuddannelsen i statskundskab:

Statsvidenskab: Europæisk Politik og Eksterne ForbindelserStatsvidenskab: Internationale ForbindelserStatsvidenskab: Politisk økonomiStatsvidenskab: Politisk teoriStatskundskab: Offentlig politik og styringInternational orientering, forskningsfokus og mangfoldighed i metode... [-]

Master of Science i stokastik og finansiel matematik

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Stokastik undersøger fænomener, hvor chancen spiller en central rolle, såsom valgresultater, udsving i aktiekurser eller molekylære interaktioner i en levende celle. Det kan opdeles i statistik, sandsynlighedsteori og stokastisk operationsforskning. [+]

Stokastik undersøger fænomener, hvor chancen spiller en central rolle, såsom valgresultater, udsving i aktiekurser eller molekylære interaktioner i en levende celle. Det kan opdeles i statistik, sandsynlighedsteori og stokastisk operationsforskning. Finansiel matematik er et vigtigt felt i anvendelsen af ​​stokastik, der tilbyder fascinerende forskningsmuligheder. Kandidatuddannelsen Stokastik og finansiel matematik træner dig i den fulde dybde og bredde af disse felter, både i teori og applikation.

Der er en bred vifte af specialiseringer til rådighed, baseret på de mange områder, hvor stokastik anvendes, deres omfang og de udfordrende problemer, de udgør. Både teoretisk tilbøjelige og mere praktisk orienterede studerende kan vælge bestemte kurser, der passer til deres personlige interesser.... [-]


Master of Science i økonometri

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Holland Amsterdam

Master of Econometrics (MSc) ved University of Amsterdam (UvA) beskæftiger sig med statistisk modellering, estimering og testning af økonomiske modeller ved hjælp af økonomiske og finansielle tidsseriedata. [+]

Master of Econometrics (MSc) ved University of Amsterdam (UvA) beskæftiger sig med statistisk modellering, estimering og testning af økonomiske modeller ved hjælp af økonomiske og finansielle tidsseriedata.

Oprykke økonomiske kompleksiteter i data, teorier og markeder

UvA Econometrics tilbyder fire spor hvor du kan udforske forskellige specialer i økonometri. Econometrics-sporet udforsker økonomisk kompleksitet ved hjælp af rigtige data og statistiske værktøjer til analyse af økonomiske eller forretningsmæssige problemer. Datavidenskab og Business Analytics (Big Data) delver i at korrelere og fortolke petabytes af data genereret hver dag af sociale medier og internettet, Financial Econometrics studier de teknikker, der bruges til at analysere de finansielle markeder, og kompleksitet og økonomisk adfærd ser på de komplekse beregninger, der styrer markeder og prisstrukturer... [-]


Master of Science i økonometri: datalogi

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Holland Amsterdam

Datavidenskab [+]

Datavidenskab

Forbered dig på en karriere som Big Data-specialist inden for økonomi og erhvervslivFå en dyb indsigt i udviklingen, der revolutionerer dagens økonomi.Bliv ekspert på et nyt felt, der knytter sig til stigningen i forbrugerdata.

Et kandidatprogram, fire spor

Master of Econometrics giver dig mulighed for at vælge en af ​​fire top-level akademiske specialisering spor:

Kompleksitet og økonomisk adfærdDatalogiøkonometriFinansielle økonometri

Hvert spor tilbyder valgfag samt feltarbejde kurser for dig at vælge imellem.

Grad

Efter en vellykket gennemførelse af dette program vil du modtage en officielt akkrediteret kandidatgrad i økonometrics og titlen Master of Science (MSc).... [-]


Master of Science i økonometri: kompleksitet og økonomisk adfærd

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Master of Econometrics (MSc) ved University of Amsterdam (UvA) beskæftiger sig med statistisk modellering, estimering og testning af økonomiske modeller ved hjælp af økonomiske og finansielle tidsseriedata. [+]

Master of Econometrics (MSc) ved University of Amsterdam (UvA) beskæftiger sig med statistisk modellering, estimering og testning af økonomiske modeller ved hjælp af økonomiske og finansielle tidsseriedata.

Fokus på de komplekse beregninger, der styrer dagens markeder

Den økonomiske og økonomiske adfærd spor af Econometrics Master's program er dedikeret til økonomisk teori, og fokuserer på de komplekse beregninger, der styrer dagens avancerede markedskonfigurationer og prisstrukturer. Med en fremragende undervisningspersonale og høj respekt for kritisk tanke er du sikker på at finde udfordrende diskussioner, givende forskning og en samlet uforglemmelig oplevelse.

Få dyb indsigt i virksomhedernes, regeringernes, finanshandlernes og private forbrugers adfærd under forskellige markedsforhold og dynamik;erhverve de nødvendige færdigheder til matematisk og statistisk modelleringblive en ekspert i mekanikerne, der kanaliserer moderne auktionering og model dynamisk økonomisk adfærd.Et kandidatprogram, fire spor... [-]

Master of Science i økonomi

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Holland Amsterdam

Master of Economics (MSc) ved University of Amsterdam (UvA) tilbyder følgende specialeområder: Behavioral Economics [+]

Master of Economics (MSc) ved University of Amsterdam (UvA) tilbyder følgende specialeområder: Behavioral Economics

Master of Science i økonomi har en stærk international vægt og tilbyder en bred vifte af specialiseringer lige fra teoretisk til anvendt.

En mester, seks spor

Kandidatuddannelsen i økonomi byder på seks fascinerende faglige specialiseringsspor:

Markeder og regulering;Udviklingsøkonomi;Offentlig politik;PengepolitikInternational økonomiAdfærdsmæssige økonomi

Programmet i økonomi giver dig en avanceret forståelse af økonomikernen (mikroøkonomi, makroøkonomi og økonometri) kombineret med et øvre avanceret niveau af forståelse i din valgte specialisering.... [-]


Master of Science i økonomi

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Dette program koncentrerer sig om finansmarkederne og den økonomiske beslutningstagning af virksomheder og investorer. Det giver dig den brede vifte af færdigheder, den dybtgående viden og den internationale ekspertise, du skal bruge i din karriere. [+]

MSc Finance koncentrerer sig om de mange aspekter af det finansielle område som finansielle markeder og finansielle beslutningstagning af virksomheder og investorer. Det giver dig den brede vifte af færdigheder, den dybtgående viden og den internationale ekspertise, du skal bruge i din økonomiske karriere. Få en dyb forståelse for økonomisk beslutningstagning og markeder ved at vælge et af de fem spor i dette fascinerende kandidatuddannelse og blive en finansekspert.

Forbered dig på en karriere i økonomi eller erhvervsliv;drage fordel af at studere i et fakultet med store styrker i økonomien.Et kandidatprogram, fem spor

Finans masteruddannelsen består af fem top-level faglige specialisering spor, der bygger på styrken i Finance Group:... [-]


Master of Science i økonomi: Bank og regulering

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Hvordan skal bankerne styres? Hvad er det egentlige formål med banker? Hvordan skal vi regulere banksektoren? Disse spørgsmål er kernen i bank- og reguleringssporet i finansmesterens program. [+]

Hvordan skal bankerne styres? Hvad er det egentlige formål med banker? Hvordan skal vi regulere banksektoren? Disse spørgsmål er kernen i bank- og reguleringssporet i finansmesterens program. Den globale finanskrise i 2008 resulterede i en stærk efterspørgsel efter akademikere, politikere og praktikere for at hjælpe med at sikre mikro- og makro-prudential regulering af den moderne banksektor.

Har du hvad der kræves for at holde orden i den hurtige verden af ​​højfinansiering, at blive specialist inden for finansielle bestemmelser, bank og international corporate governance? Så er dette spor hvor din karriere begynder.

Forbered dig på en karriere inden for bank, bankregulering eller rådgivningblive ekspert inden for bank- og finansforordningenstudere på et fakultet med store styrker i finansverdenenEt kandidatprogram, fem spor... [-]

Master of Science i økonomi: Behavioral Economics and Game Theory

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Holland Amsterdam

Den adfærdsmæssige økonomi [+]

Den adfærdsmæssige økonomi

En mester, seks spor

Kandidatuddannelsen i økonomi byder på seks fascinerende faglige specialiseringsspor:

Markeder og regulering;Udviklingsøkonomi;Offentlig politik;PengepolitikInternational økonomiAdfærdsmæssige økonomi

Hvert spor giver dig en avanceret forståelse af økonomikernen (mikroøkonomi, makroøkonomi og økonometri) kombineret med et øvre avanceret niveau af forståelse i din valgte specialisering.

Grad

Efter en vellykket gennemførelse af programmet vil du modtage en akkrediteret kandidatgrad i økonomi og titlen Master of Science (MSc).

Rankings og omdømme

Amsterdam School of Economics (ASE) ved University of Amsterdam er en fremragende rangeret skole med et internationalt fokus og højt vurderede forskere og foredragsholdere.... [-]


Master of Science i økonomi: International økonomi

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Holland Amsterdam

Sporet International Economics [+]

Sporet International Economics

En mester, seks spor

Kandidatuddannelsen i økonomi byder på seks fascinerende faglige specialiseringsspor:

Markeder og regulering;Udviklingsøkonomi;Offentlig politik;PengepolitikInternational økonomiAdfærdsmæssige økonomi

Hvert spor giver dig en avanceret forståelse af økonomikernen (mikroøkonomi, makroøkonomi og økonometri) kombineret med et øvre avanceret niveau af forståelse i din valgte specialisering.

Grad

Efter en vellykket gennemførelse af programmet vil du modtage en akkrediteret kandidatgrad i økonomi og titlen Master of Science (MSc).

Rankings og omdømme

Amsterdam School of Economics (ASE) ved University of Amsterdam er en fremragende rangeret skole med et internationalt fokus og højt vurderede forskere og foredragsholdere.... [-]


Master of Science i økonomi: Markeder og regulering

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Dette etårige forskningsbaserede masterprogram har et stærkt internationalt fokus på markedernes funktion og deres regulering. [+]

Dette etårige forskningsbaserede masterprogram har et stærkt internationalt fokus på markedernes funktion og deres regulering.

Markederne

Baseret på en fælles kerne inden for mikro-, makro- og økonometri, tager eleverne specialiseringskurser, herunder avanceret industriel organisation, regulering, empirisk markedsanalyse og konkurrencepolitik. Oprindelig forskning i andet semester kulminerer i en kandidats speciale, der kombinerer anvendt teori og økonometri til spændende markedsforhold.

En mester, seks spor

Kandidatuddannelsen i økonomi byder på seks fascinerende faglige specialiseringsspor:

Markeder og regulering;Udviklingsøkonomi;Offentlig politik;PengepolitikInternational økonomiAdfærdsmæssige økonomi... [-]

Master of Science i økonomi: Offentlig politik

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Holland Amsterdam

Sporets offentlige politik i kandidatuddannelsen i økonomi er en fascinerende enkeltårsanalyse af, hvordan regeringer griber ind i økonomien. Evaluere de milliard-euro-auktioner af telekommunikationsfrekvenser; analysere fordelene ved offentlig-privat partnerskab lære alt om de aktuelle debatter og formulere dine egne positioner, baseret på litteratur samt feltforskning. [+]

Sporets offentlige politik i kandidatuddannelsen i økonomi er en fascinerende enkeltårsanalyse af, hvordan regeringer griber ind i økonomien. Evaluere de milliard-euro-auktioner af telekommunikationsfrekvenser; analysere fordelene ved offentlig-privat partnerskab lære alt om de aktuelle debatter og formulere dine egne positioner, baseret på litteratur samt feltforskning.

En mester, seks spor

Kandidatuddannelsen i økonomi byder på seks fascinerende faglige specialiseringsspor:

Markeder og regulering;Udviklingsøkonomi;Offentlig politik;PengepolitikInternational økonomiAdfærdsmæssige økonomi

Hvert spor giver dig en avanceret forståelse af økonomikernen (mikroøkonomi, makroøkonomi og økonometri) kombineret med et øvre avanceret niveau af forståelse i din valgte specialisering.... [-]


Master of Science i økonomi: Pengepolitik og Banking

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Holland Amsterdam

Amsterdam School of Economics professorer kombinerer fremragende undervisningsfærdigheder med en aktiv forskningsagenda og praktisk erfaring. Dette resulterer i et program, der både er videnintensivt og forskningsbaseret og bringer dig til kanten af ​​finansiel stabilitet, monetær teori og regulering. Når du er færdig med dette program, vil du være en værdifuld medarbejder for virksomheder inden for finanssektoren, centralbanker, tilsynsførende og politikere. [+]

Amsterdam School of Economics professorer kombinerer fremragende undervisningsfærdigheder med en aktiv forskningsagenda og praktisk erfaring. Dette resulterer i et program, der både er videnintensivt og forskningsbaseret og bringer dig til kanten af ​​finansiel stabilitet, monetær teori og regulering. Når du er færdig med dette program, vil du være en værdifuld medarbejder for virksomheder inden for finanssektoren, centralbanker, tilsynsførende og politikere.

En mester, seks spor

Kandidatuddannelsen i økonomi byder på seks fascinerende faglige specialiseringsspor:

Markeder og regulering;Udviklingsøkonomi;Offentlig politik;PengepolitikInternational økonomiAdfærdsmæssige økonomi... [-]

Master of Science i økonomi: Udviklingsøkonomi

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Holland Amsterdam

Udviklingsøkonomi sporet af kandidatuddannelsen i økonomi giver dig den dybtgående viden og ekspertise, der hjælper med at stimulere vækst i udviklingsøkonomier. Lær hvordan du forme nye markeder, formuler dine afbalancerede og kritiske synspunkter om politiske spørgsmål og opdag komplekse indbyrdes afhængigheder. [+]

Udviklingsøkonomi sporet af kandidatuddannelsen i økonomi giver dig den dybtgående viden og ekspertise, der hjælper med at stimulere vækst i udviklingsøkonomier. Lær hvordan du forme nye markeder, formuler dine afbalancerede og kritiske synspunkter om politiske spørgsmål og opdag komplekse indbyrdes afhængigheder.

En mester, seks spor

Kandidatuddannelsen i økonomi byder på seks fascinerende faglige specialiseringsspor:

Markeder og regulering;Udviklingsøkonomi;Offentlig politik;PengepolitikInternational økonomiAdfærdsmæssige økonomi

Hvert spor giver dig en avanceret forståelse af økonomikernen (mikroøkonomi, makroøkonomi og økonometri) kombineret med et øvre avanceret niveau af forståelse i din valgte specialisering.... [-]


Statsvidenskab i statskundskab: europæisk politik og eksterne forbindelser

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

I kandidatets europæiske politik og eksterne forbindelser analyserer du politik og magt i Europa. Programmet fokuserer på udfordringerne i Europa som en del af en stadig mere indbyrdes afhængig, globaliseret og multipolar verden. Du får de analytiske, teoretiske og empiriske værktøjer til at udvikle en dybere forståelse af EU's rolle som en international aktør. [+]

I kandidatets europæiske politik og eksterne forbindelser analyserer du politik og magt i Europa. Programmet fokuserer på udfordringerne i Europa som en del af en stadig mere indbyrdes afhængig, globaliseret og multipolar verden. Du får de analytiske, teoretiske og empiriske værktøjer til at udvikle en dybere forståelse af EU's rolle som en international aktør. Du vil også få kendskab til både interne og eksterne dimensioner af EU-politikker som f.eks. Den økonomiske krise, udfordringer omkring sikkerhed, miljø, flygtningekrise, stigning i populisme, handel samt EU's rolle i dens umiddelbare nærhed og verden og mange flere emner. Vores undervisning er forskningsledende, og vores program giver adgang til seminarer og debatter fra forskningssamfundet i ACCESS Europe. I løbet af de sidste år fik EU-studerende til europæiske politik og eksterne forbindelser lejlighed til at deltage i en studietur til Bruxelles, som omfattede møder og drøftelser i centrale EU-institutioner.... [-]


Statsvidenskab i statskundskab: Internationale relationer

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Programmet International Relations giver dig indblik i grundlæggende spørgsmål om krig og fred, verdensøkonomien, men også om retfærdighed og identitet i hele verden. Det analyserer interaktioner mellem stater, internationale organisationer, borgere og andre ikke-statslige aktører på lokalt, nationalt og overnationalt plan. [+]

Programmet International Relations giver dig indblik i grundlæggende spørgsmål om krig og fred, verdensøkonomien, men også om retfærdighed og identitet i hele verden. Det analyserer interaktioner mellem stater, internationale organisationer, borgere og andre ikke-statslige aktører på lokalt, nationalt og overnationalt plan.

Vil du bedre forstå den globale forandring af global politik? Vi leverer et særpræg program, der er:

Omfattende i dens dækning af temaer og verdensregioner. Vi tilbyder flere kurser vedrørende fred og sikkerhed, international politisk økonomi, menneskerettigheder, migration og globale miljøspørgsmål blandt mange andre. Vores kurser dækker alle verdensregioner og / eller relationer mellem regioner.Baseret i det 21. århundrede IR: Vores program er kendetegnet ved dets vægt på tværnationale processer og institutioner. Det trækker på tværfaglige indsigter og er forpligtet til en bred vifte af teoretiske og metodologiske tilgange inden for internationale relationer.Forskerledet: Vores store internationale lærerpersonale består af engagerede forskere, der trækker deres eget arbejde til at lære at gøre empirisk forskning og udvikle teoretisk indsigt. Programmet afspejler eksplicit om forholdet mellem akademisk arbejde og politisk praksis og omfatter kurser undervist af akademiske medarbejdere og politikere.Elevprofil... [-]

Statsvidenskab i statskundskab: Offentlig politik og styring

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

I masteruddannelsen i offentlig politik og styring vil du lære at kritisk analysere offentlige politikker i ofte kontroversielle politiske rammer. Programmet fokuserer på både forskning og praksis og links teori og praksis ved at kigge på interessante sager og indbydende inspirerende gæstens højttalere. [+]

I masteruddannelsen i offentlig politik og styring vil du lære at kritisk analysere offentlige politikker i ofte kontroversielle politiske rammer. Programmet fokuserer på både forskning og praksis og links teori og praksis ved at kigge på interessante sager og indbydende inspirerende gæstens højttalere.

Spørgsmålet om offentlig politik og styring forbereder de studerende til at opfylde krav til effektiv og legitim offentlig handling i komplekse og ofte kontroversielle politiske rammer. Programmet hjælper eleverne med at udvikle sig som kritiske analytikere og innovative designere ved at forbinde forskning og praksis, teori og handling på "butiksgulvet" på lokalt, nationalt, europæisk og internationalt plan. Der gives mulighed for at studere politisk arbejde på og på tværs af disse niveauer.... [-]


Statsvidenskab i statsvidenskab: Politisk teori

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Kandidatuddannelsen i Politisk Teori vil lære dig politisk teori og anvendt filosofi på en teoretisk, praktisk og analytisk måde. Du udfordres til kritisk at analysere og reflektere over aktuelle politiske sammenhænge og social og politisk tænkning. [+]

Kandidatuddannelsen i Politisk Teori vil lære dig politisk teori og anvendt filosofi på en teoretisk, praktisk og analytisk måde. Du udfordres til kritisk at analysere og reflektere over aktuelle politiske sammenhænge og social og politisk tænkning.

Den politiske teori spor giver eleverne de konceptuelle værktøjssæt til at analysere de komplekse normative og metodologiske problemer i det moderne politiske liv. Studerende opfordres til at tage en aktiv rolle i kritisk overvejelse om politiske praksis, institutionelle arrangementer og samfundsvidenskabelige metoder ved at bygge på et solidt fundament i social og politisk tænkning. Sporet kombinerer analytisk stringens med politisk relevans.... [-]


Statsvidenskab i statsvidenskab: Politisk økonomi

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Hvordan formidler globale økonomiske og politiske kræfter borgernes, erhvervslivet og civilsamfundets liv og fremtid? Af politisk konflikt og regering? Dit kandidatuddannelse i politisk økonomi vil lære dig at besvare disse spørgsmål. [+]

Hvordan formidler globale økonomiske og politiske kræfter borgernes, erhvervslivet og civilsamfundets liv og fremtid? Af politisk konflikt og regering? Dit kandidatuddannelse i politisk økonomi vil lære dig at besvare disse spørgsmål. Programmet dækker jorden fra 'økonomi til ikke-økonomer' for at forstå, hvordan spilets regler er formet, at tænke på 'vindere' og 'tabere' af en åben global økonomi, og hvordan det giver anledning til 'nye' konflikter og en stigning i de politiske bevægelser i anti-globaliseringen. Du vil på globale og komparative vilkår tage fat på de kritiske problemer, som udviklede og udviklingslande står overfor, fra Asien til Europa til Amerika - nutidige udfordringer som migration, kamp for udvikling eller bedre styring af finansmarkedet.... [-]


Master

Executive Master of Science i Management Studies

på universitet Deltid 18 måneder February 2019 Holland Amsterdam

I løbet af 1,5 år kan du opnå kandidatuddannelsen på University of Amsterdam i deltid Executive Program i Management Studies på Amsterdam Business School, vælge Digital Business, Strategi eller Ledelse og Ledelse som et spor i program. Dette delprogram er til studerende, der bor og arbejder i Holland. [+]

Tjen Master of Science (MSc) grad af University of Amsterdam i deltid Executive Program i Management Studies på Amsterdam Business School og øge din karriere. Udvid dit faglige netværk og vælg Strategi, Ledelse og Ledelse eller Digital Business som et spor i programmet. Dette delprogram er til studerende, der bor og arbejder i Holland. Forelæsninger arrangeres på fredage i løbet af kontortiden.

Start i februar 2019

Vores program starter i februar og september. Kontakt os eller send os et CV Quicks Scan for at lære mere om det program, vi kunne tilbyde dig.

Master of Science (MSc) grad i Management Studies

Efter en vellykket gennemførelse af programmet kan ledelsesstudenter alumner gøre et strategisk og operationelt bidrag baseret på deres viden, forretningsanalyser og indsigter. Deres bidrag kan forbedre og give innovation for profit og non-profit organisationer. En MSc grad er ofte en vigtig betingelse for en næste højere niveau ledelsesstillinger.... [-]


Kandidatuddannelsen i kemi (videnskab for energi og bæredygtighed)

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Videnskab for energi og bæredygtighed (SES) er et toårigt tværfagligt spor inden for kandidatuddannelserne Kemi og Fysik og Astronomi. Det kombinerer "hård" videnskabelig forskning med analysen af ​​samfundsmæssige spørgsmål, forretningsmodeller og regeringsforskrifter. Det er et fælles uddannelsesprogram med Vrije Universiteit Amsterdam, så du får gavn af ekspertisen, netværk og forskningsprojekter på begge universiteter. [+]

Videnskab for energi og bæredygtighed (SES) er et toårigt tværfagligt spor inden for kandidatuddannelserne Kemi og Fysik og Astronomi. Det kombinerer "hård" videnskabelig forskning med analysen af ​​samfundsmæssige spørgsmål, forretningsmodeller og regeringsforskrifter. Det er et fælles uddannelsesprogram med Vrije Universiteit Amsterdam, så du får gavn af ekspertisen, netværk og forskningsprojekter på begge universiteter.

Er videnskab for energi og bæredygtighed i Amsterdam sporet for mig?

Det er, hvis du:

er interesseret i bæredygtig kemi og katalyseønsker at blive (mere) opmærksom på de videnskabelige, teknologiske og samfundsmæssige udfordringer for vores fremtidønsker at lære at fremme vedvarende energikilder, fremme bæredygtig udvikling og bruge ressourcer mere effektivtønsker at studere udviklingen af ​​teknologiske løsninger til globale energi- og bæredygtighedsproblemer samt den samfundsmæssige sammenhæng i den globale udvikling på dette områdeønsker at forfølge en karriere, der fokuserer på at udvikle bæredygtige løsninger til vores nuværende presserende globale situation med hensyn til energi, klima og bæredygtighed.Hvad skal videnskab for energi og bæredygtighed i Amsterdam tilbyde mig?... [-]

Master of Arts i lingvistik (sprog og samfund)

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam + 1 mere

Udforsk sprog fra et (socio) sprogligt og pragmatisk perspektiv, samtidig med at du opnår færdigheder på et af syv europæiske sprog. I det etårige kandidatuddannelse Sprog og Samfund vil du udvikle viden og færdigheder til at analysere dit målsprog inden for sin unikke sociale kontekst. [+]

Udforsk sprog fra et (socio) sprogligt og pragmatisk perspektiv, samtidig med at du opnår færdigheder på et af syv europæiske sprog. I det etårige kandidatuddannelse Sprog og Samfund vil du udvikle viden og færdigheder til at analysere dit målsprog inden for sin unikke sociale kontekst.

Udforsk sprog inden for samfundets sammenhæng

I kandidatuddannelsen Sprog og Samfund vil du undersøge sprogets rolle i et samfund, og hvordan et samfund i sin tur kan danne et sprog. Tilbyder real-world eksempler på kerne lingvistik begreber og teori, fokuserer programmet på analyse af sprogbrug og variation. Du vil undersøge, hvordan og hvorfor sprog varierer inden for bestemte samfund, forskelle i sprogbrug og politik og indflydelse af spørgsmål som flersprogethed og computerformidlet kommunikation.... [-]


Master of Arts i skandinaviske sprog

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Med en bachelor i skandinavisk sprog og kultur kan du yderligere specialisere dig i skandinavisk sprog og litteratur inden for følgende fire kandidatuddannelser, hver med et andet fokus. [+]

Med en bachelor på dansk, svensk eller norsk kan du fortsætte dine studier af sprog, litteratur og kultur i den skandinaviske verden gennem en af ​​følgende kandidatuddannelser.

Studerende dansk, svensk og norsk ved University of Amsterdam

Graduate School of Humanities tilbyder flere etårige master s, hvor du kan specialisere dig på dansk, svensk og norsk som et spor inden for programmet. Hvert nærliggende sprog med et unikt fokus - hvad enten det er litteratur, lingvistik, uddannelse eller kultur - disse Master's giver dig mulighed for at skræddersy programmet til dine interesser.

Sprog og samfund

I dette sprogstudium udforsker du sprog fra et (socio) sprogligt og pragmatisk perspektiv, samtidig med at du udvikler viden og færdigheder til at analysere dansk, svensk eller norsk inden for deres unikke sociale sammenhænge.... [-]


Master of Arts i slaviske sprog

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Med en bachelor i slavisk sprog og kultur kan du yderligere specialisere dig i slavisk sprog og litteratur inden for følgende fire kandidatuddannelser, hver med et andet fokus. [+]

Med en bachelor i et af de slaviske sprog kan du fortsætte dine studier af den slaviske talende verdens sprog, litteratur og kultur gennem en af ​​følgende kandidatuddannelser.

Studerende russisk, polsk og tjekkisk ved University of Amsterdam

Graduate School of Humanities tilbyder flere etårige Master's, hvor du kan specialisere dig i russisk, polsk og tjekkisk som et spor inden for programmet. Hver især nærmer sig de slaviske sprog med et unikt fokus - hvad enten det drejer sig om litteratur, lingvistik, uddannelse eller kultur - disse master giver dig mulighed for at skræddersy programmet til dine interesser.

Sprog og samfund

I dette sprogstudium udforsker du sprog fra et (socio) sprogligt og pragmatisk perspektiv, samtidig med at du udvikler viden og færdigheder til at analysere russisk, polsk og tjekkisk inden for deres unikke sociale sammenhænge.... [-]


Master of Arts på italiensk

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Med en bachelor i italiensk sprog og kultur, kan du yderligere specialisere dig i italiensk sprog og litteratur inden for følgende tre kandidatuddannelser, hver med et andet fokus. [+]

Med en bachelor på italiensk kan du fortsætte dine studier af Italiens sprog, litteratur og kultur gennem en af ​​følgende kandidatuddannelser.

Studerende italiensk ved University of Amsterdam

Graduate School of Humanities tilbyder flere etårige Master's, hvor du kan specialisere dig i italiensk som et spor inden for programmet. Hver nærmer sig italiensk med et unikt fokus - hvad enten det er litteratur, lingvistik, uddannelse eller kultur - disse Master giver dig mulighed for at skræddersy programmet til dine interesser.

Sprog og samfund

I dette sprogstudium udforsker du sprog fra et (socio) sprogligt og pragmatisk perspektiv, samtidig med at du udvikler viden og færdigheder til at analysere italiensk inden for sin unikke sociale kontekst.... [-]


Master of Arts på spansk

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Med en bachelor på spansk kan du fortsætte dine studier af spansktalende verdens sprog, litteratur og kultur gennem en af ​​følgende kandidatuddannelser. [+]

Med en bachelor på spansk kan du fortsætte dine studier af spansktalende verdens sprog, litteratur og kultur gennem en af ​​følgende kandidatuddannelser.

Studerende spansk ved University of Amsterdam

Graduate School of Humanities tilbyder flere etårige Master's, hvor du kan specialisere dig i spansk som et spor inden for programmet. Hver nærmer sig spansk med et unikt fokus - hvad enten det er litteratur, lingvistik, uddannelse eller kultur - disse master giver dig mulighed for at skræddersy programmet til dine interesser.

Sprog og samfund

I dette sprogstudium udforsker du sprog fra et (socio) sprogligt og pragmatisk perspektiv, samtidig med at du udvikler viden og færdigheder til at analysere spansk inden for sin unikke sociale kontekst.... [-]


Master of Arts på tysk

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Med en bachelor på tysk kan du fortsætte dine studier af den tysktalende verdens sprog, litteratur og kultur gennem en af ​​følgende kandidatuddannelser. [+]

Med en bachelor på tysk kan du fortsætte dine studier af den tysktalende verdens sprog, litteratur og kultur gennem en af ​​følgende kandidatuddannelser.

Studerende tysk ved University of Amsterdam

Graduate School of Humanities tilbyder flere etårige Master's, hvor du kan specialisere dig i tysk som et spor inden for programmet. Hver nærmer sig tysk med et unikt fokus - hvad enten det er litteratur, lingvistik, uddannelse eller kultur - disse master giver dig mulighed for at skræddersy programmet til dine interesser.

Sprog og samfund

I dette sprogstudium udforsker du sprog fra et (socio) sprogligt og pragmatisk perspektiv, samtidig med at du udvikler viden og færdigheder til at analysere tysk inden for sin unikke sociale sammenhæng.... [-]


Master of Science i fysik og astronomi: Gravitation, Astro- og Particle Physics (track)

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Det toårige spor Gravitation, Astro- og Particle Physics (GRAPPA) i kandidatuddannelsen Fysik og Astronomi, en fælles grad med Vrije Universiteit Amsterdam, står ved skæringspunktet mellem teoretisk fysik, eksperimentel (astro) partikelfysik og astrofysik. Studerende drager fordel af et internationalt internationalt forskningsmiljø. Aktuelle forskningsemner omfatter gravitationsbølger, collider-baserede partikelfysik eksperimenter og mørk materiel detektion, og personalet er involveret i flere store internationale forskningsprojekter. [+]

Det toårige spor Gravitation, Astro- og Particle Physics (GRAPPA) i kandidatuddannelsen Fysik og Astronomi, en fælles grad med Vrije Universiteit Amsterdam, står ved skæringspunktet mellem teoretisk fysik, eksperimentel (astro) partikelfysik og astrofysik. Studerende drager fordel af et internationalt internationalt forskningsmiljø. Aktuelle forskningsemner omfatter gravitationsbølger, collider-baserede partikelfysik eksperimenter og mørk materiel detektion, og personalet er involveret i flere store internationale forskningsprojekter.

Er GRAPPA i Amsterdam sporet for mig?

GRAPPA-sporet er for ambitiøse studerende interesseret i gravitation, astropartikel og partikelfysik. Du er fascineret af både den subatomære skala (fx standardmodellen, partikelinteraktionerne) og de største skalaer (fx astrofysiske objekter, universet) og er særligt interesserede i at kombinere de to til at løse nogle af de største puslespil i videnskaben. Desuden:... [-]


Tinbergen Institut Master i filosofi i økonomi (ved forskning)

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2019 Holland Amsterdam

Den MPhil i økonomi er et intensivt toårigt forskning masteruddannelsen i økonomi, økonometri og økonomi. [+]

Forskeruddannelsen i økonomi er et intensivt toårigt program inden for økonomi, økonometri og økonomi. Programmet gennemføres ved Tinbergen Instituttet (TI), hvilket giver eleverne mulighed for at få en grundig grundforbindelse i økonomi og at udvikle deres egne projekter i et engageret, forskningsfokuseret miljø. Forskeruddannelsen i økonomi forbereder eleverne til at forfølge en ph.d., fortrinsvis på en af ​​de fakulteter, der samarbejder med TI.

Tinbergen Institut

Den Tinbergen Institute (TI) er en skole for forskning og postgraduat uddannelse køre i fællesskab af Economics Fakulteter det University of Amsterdam (UVA), Vrije Universiteit Amsterdam og Erasmus-universitetet i Rotterdam (EUR).... [-]


Videoer

UvA International

Kontakt

University of Amsterdam

Adresse, linje 1 University of Amsterdam (UvA) Roetersstraat 31
1018 WB Amsterdam, North Holland, Holland
Hjemmeside http://www.uva.nl/en/education/education.html
Telefon +31(0)20-5258080