University of Amsterdam

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Universitetet i Amsterdam

En moderne universitet med en by-centrum campus, den University of Amsterdam (UVA) har en rig historie og spore sine rødder tilbage til 1632, da Athenaeum Illustre blev etableret for at træne de studerende i handel og filosofi.

UVA er en internationalt orienteret forsknings- universitet og konsekvent rangerer blandt de bedste universiteter i Europa. UVA søger at give et inspirerende internationalt fagligt miljø, hvor både ansatte og studerende kan udvikle deres talenter optimalt. Ud over en bred vifte af engelsksprogede kandidatuddannelser, tilbyder universitetet en række engelsksprogede bacheloruddannelser og mere end 15 Summer School kurser.

Hjertet af Amsterdam

Amsterdam er den finansielle, kulturelle og kreative centrum for Holland. Det er hjemsted for mange internationale og lokale virksomheder, organisationer og institutter. Engelsk er udbredt og forstås i Amsterdam og byens centrum er let for internationale beboere til at få adgang til og navigere. Amsterdam er også rangeret som en af ​​de sikreste byer i hele verden, og det andet sikreste by i Europa.

Snarere end en afsondret campus, UVA har en fire integrerede by campusser i hele Amsterdam. Klasser afholdes i maleriske, gamle bygninger i hele byens centrum eller på state-of-the-art faciliteter på Amsterdam Science Park.

At studere i et internationalt miljø

UVA stærke internationale orientering afspejles i læseplanerne for sine forskellige uddannelser. Det store udvalg af engelsksprogede programmer gør UVA mere tilgængelig for internationale studerende end de fleste andre europæiske universiteter. UVA har også et omfattende netværk af udenlandske partner universiteter, letter studerende og udveksling af personale.

Forskning

Den University of Amsterdam har en fremragende ry for forskning og er rangeret blandt verdens bedste på mange områder. Dens forskellige anvendelsesorienterede forskningsprogrammer er ofte tværfaglig og fokuseret på samfundsmæssige spørgsmål. UVA-samfund består af uafhængige tænkere, der vover at sætte spørgsmålstegn ved dogmer og åbent udfordre hinandens meninger.

Stipendier til internationale talenter

UVA har etableret flere stipendieprogrammer specielt designet til at tilbyde dygtige og motiverede ikke-EU / EØS-studerende mulighed for at deltage i en kandidatuddannelse på vores institution: Amsterdam Merit Scholarship, Amsterdam Excellence Scholarship, Holland stipendium og Amsterdam Science Talent Scholarship .

Yderligere kontaktoplysninger:

Student Service Desk er placeret på Roeterseiland Campus, i den centrale hal i stueetagen i bygning E, Roetersstraat 11, 1018 WB Amsterdam.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se MA » Se MSc - Master » Se Kandidatuddanninger » Se MSc - HealthcareStudies » Se Master - HealthcareStudies » Se BAs » Se Naturvidenskabelige bachelorstudier » Se LLM » Se Bachelor » Se MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MA

Dobbelt Mastergrad I Diskurs- Og Kommunikationsstudier

på universitet Fuldtid 18 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Den halvandetårige Dual Master i Discourse and Communication Studies er et unikt tværfagligt program, der kombinerer diskursanalyse og argumentationsteori, og giver dig et solidt fundament for forståelse af sprog og dets argumentative formål. [+]

Den halvandetårige Dual Master i Discourse and Communication Studies er et unikt tværfagligt program, der kombinerer diskursanalyse og argumentationsteori, og giver dig et solidt fundament for forståelse af sprog og dets argumentative formål.

Sprog og argumentation

Dual Master's program Diskurs- og kommunikationsstudier har til formål at give eleverne et solidt teoretisk og metodologisk grundlag for at forstå, hvordan sprog bruges til informative og argumentative formål. Programmet indeholder en oversigt over de seneste beskrivende og normativ forskning i sprog, og dækker en bred vifte af emner, herunder konversation analyse, stil, klassisk og moderne retorik, uformel logik, fejlslutninger, og juridisk og conversational argument.... [-]


Dual Master I Kuratisering Kunst Og Kulturer: Arv Studier

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Den Dual Master i Curating Art and Cultures er et unikt professionelt program, der tilbydes i fællesskab ved at tilbyde UvA, VU og førende museer i Holland, og er designet til at uddanne fremtidens kuratorer. [+]

Den Dual Master i Curating Art and Cultures er et unikt professionelt program, der tilbydes i fællesskab ved at tilbyde UvA, VU og førende museer i Holland, og er designet til at uddanne fremtidens kuratorer.

Den Dual Master i Curating Art and Cultures er et unikt, toårigt program, der tilbydes i fællesskab af universitetet i Amsterdam, Vrije Universiteit Amsterdam og førende museer og kulturinstitutioner i Holland. Programmet er designet til at uddanne fremtidens kuratorer.

Dual Master i Curating Art og Cultures forbereder dig til en karriere som professionel curator ved at styrke dine disciplinære og teoretiske fundamenter og udstyre dig med de nødvendige forskningsfærdigheder og praktiske erfaringer.... [-]


Forskning Ma I Kommunikations- Og Informationsstudier: Argumentation, Retorik Og Kommunikation

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

[+]

Curriculum [-]

MA Arts and Culture: Art Studies

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Holland Amsterdam

[+]

Curriculum Afhandling

Kandidatafhandlingen rapporterer om forskning udført af den studerende under tilsyn af to akademiske medarbejdere, der er involveret i programmet. Emnet for afhandlingen skal aftales af den studerende og den akademiske rådgiver.

Etårsprogram

Studerende med en relevant kandidatuddannelse kan normalt afslutte uddannelsen på et år (70 ECTS).

[-]

Ma Arv Undersøgelser: Heritage Og Hukommelse Undersøgelser

på universitet Fuldtid 18 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Undervist af kulturhistorikere, kunsthistorikere, arkitekthistorikere, arkæologer og sociologer tilbyder Dual Master's Heritage and Memory Studies et professionelt tværfagligt program, hvor du studerer kulturhistorisk og kulturhistorisk kulturhistorisk og rumlig perspektiv. [+]

Undervises af kulturhistorikere, kunsthistorikere, arkitekthistorikere, arkæologer og sociologer, tilbyder Dual Master's Heritage and Memory Studies et fagligt tværfagligt program, hvor du studerer arv og hukommelse fra et kritisk, kulturhistorisk og rumlig perspektiv.

Undersøgelse af fortiden i nutiden

Rundt om i verden er der sket en bemærkelsesværdig ændring inden for kunst og kultur. Mens sektoren engang overvejende var fokuseret på museer, teatre og koncertsale, er vi nu vidne til en gennemgribende musealisering og desneyficering af landskaber, byområder og bygninger og endog uvæsentlige udtryk for hverdagskulturen. Det gør vores byer og landdistrikter miljø i stigende fase-styret og nostalgisk.... [-]


Ma Arv Undersøgelser: Museets Undersøgelser

på universitet Fuldtid 18 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Kandidatuddannelsen i Museumstudier er et unikt, et og et halvt års fagligt program, der fokuserer på det museologiske felt og omfatter en intensiv, 6-måneders praktikplads. [+]

Kandidatuddannelsen i Museumstudier er et unikt, et og et halvt års fagligt program, der fokuserer på det museologiske felt og omfatter en intensiv, 6-måneders praktikplads.

Et solidt grundlag for at arbejde i et museum Kandidatuddannelsen Museumstudier forbereder dig til en position inden for det bredere område af museumsfag. Du vil få første hånd erfaring i sektoren i løbet af dine studier, når du udfylde en intensiv praktik på en hollandsk eller udenlandsk museum. Den museologiske verden er konstant på farten. Vigtige historiske begivenheder efterfølges af store samfundsmæssige forskydninger. Museer afspejle dette ved hjælp af udstillinger, ændringer i erhvervelse politik og arkitektonisk innovation. Samtidig, internationalisering og globalisering kræver konstant repositionering. UVA Kandidatuddannelsen i Museum Studies fremhæver ansigt udadtil museet: hvor gæsterne ind, og hvor samlingerne fortælle deres historier. Museer arrangerer deres samlinger at afspejle den historie, de ønsker at fortælle. Dette koncept er baseret på videnskabelig forskning i udstillingsgenstande, men er også knyttet til ideologi og politiske, religiøse og økonomiske magt. Spørgsmålet om, hvilke historier der bliver fortalt af hvilke objekter konstant ændres. Museum Studies undersøger dynamikken og eksistensberettigelse af kulturarv museer, såsom dem, der fokuserer på oldsager, arkæologi, etnologi og historie og kunstmuseer. Dette sker altid ud fra en solid kulturel-historie basis og i en international sammenhæng. Uanset om du ønsker at organisere udstillinger, udtænke uddannelsesmæssige projekter, administrere museer, oprette politik, udføre videnskabelig forskning eller skrive anmeldelser: det hele starter med et solidt grundlag af viden, kreativ tænkning og en kritisk holdning. Alumni af UVA kandidatuddannelsen i Museum Studies arbejder... [-]

MA Classics and Ancient Civilizations: Classics

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Holland Amsterdam

[+]

Ved at samle deres ressourcer i aCasa, de to Amsterdam-baserede universiteter tilbyder den bredeste pakke af kandidatuddannelser inden for antikken i Holland.

Uddannelsens opbygning

Kandidatuddannelsen Classics omfatter 60 ECTS-point:

42 point for centrale kurser, valgfag og selvstudier. Speciale

Specialet (18 ECTS) rapporter om forskning udført af den studerende under opsyn af to ansatte faglige involveret i programmet. Emnet for specialet skal være gensidigt aftalt mellem studerende og det faglige rådgiver.

[-]

MA European Studies: East European Studies

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

[+]

East European Studies ved University of Amsterdam

Europas enorme og åben grænseregion i Østen - fra Polen og Balkan til Ural og Kaukasus - har været grundstenen i de mest radikale transformationer og dramatiske konflikter, der formede den moderne æra. Vores mangeårige Master i Østeuropastudier tilbyder dig en fascinerende, forskningsorienteret rejse ind i politik og kultur i denne region i det 20. og 21. århundrede.

Du vil zoome ind på nationen bygning og konflikter i sub-regioner som Kaukasus, Ukraine / Krim, eller Balkan, og om forholdet mellem nationalisme og politisk islam eller kristen ortodoksi. Grundlagt i 1948, er vores kandidatuddannelse nu byde internationale studerende og tilbyder en unik mulighed for streng tværfaglig uddannelse i østeuropæiske studier:... [-]


Ma Europæiske Studier: Styrende Europa

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

I det etårige kandidatuddannelse Styrende Europa studerer du nutidigt Europa og EU, der løser de politiske, juridiske, økonomiske og historiske mønstre, der påvirker nutidens internationale styring og politik i Europa og dets grænseregioner. [+]

I det etårige kandidatuddannelse Styrende Europa studerer du nutidigt Europa og EU, der løser de politiske, juridiske, økonomiske og historiske mønstre, der påvirker nutidens internationale styring og politik i Europa og dets grænseregioner.

Moderne Europa og EU

Den Europæiske Studier programmet Governing Europa tilbyder:

Dyb forståelse af den politiske beslutningsproces og internationale relationer i nutidens Europa og EU. En unik kombination af Politik, lovgivning, økonomi og historie. Grundig uddannelse i analytiske og kommunikative færdigheder, som er afgørende i en professionel forskning og politisk miljø, både hjemme og i udlandet.

I styrende Europa studerer du moderne Europa og EU. Denne et-årige program er rettet mod studerende, der er interesseret i at forstå og bidrage til europæiske og EU-anliggender. Governing Europa giver dig mulighed for at optrævle de forskellige politiske, juridiske, økonomiske og historiske mønstre, der påvirker moderne international styring og politik i Europa og dets grænseregioner. Programmet lærer dig at argumentere en velinformeret syn på europæiske og EU-anliggender, og giver dig den viden og analytiske færdigheder, som er afgørende i forsknings- eller politiske miljøer.... [-]


Ma Europæiske Undersøgelser: EU-politik

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Holland Amsterdam

I den etårige program European Policy du studere nutidige europæiske og EU-politikker og lære at anvende din viden og færdigheder i et politisk miljø. Programmet er rettet mod studerende, der er interesseret i at forstå og bidrage til europæiske og EU-anliggender. [+]

Politiske beslutningsproces i nutidens Europa

Den Europæiske Studier programmet European Policy tilbyder:

Dyb forståelse af den politiske beslutningsproces og internationale relationer i nutidens Europa og Den Europæiske Union. En unik kombination af Politik, lovgivning, økonomi og praktiske færdigheder. Analytiske og kommunikative færdigheder, som er afgørende i en professionel forskning og politisk miljø, både hjemme og i udlandet. Intensiv træning i de politiske miljøer, i dedikerede færdigheder kurser og en praktikplads.

I etårsprogrammet Europæisk Politik studerer du moderne europæiske og EU-politikker og lærer at anvende dine viden og færdigheder i et politisk miljø. Programmet er rettet mod studerende, der er interesseret i at forstå og bidrage til europæiske og EU-anliggender. Det gør det muligt for dem at optrævle de forskellige politiske, juridiske og økonomiske mønstre, der påvirker nutidens internationale politikker i Europa og EU og dets grænseregioner. Programmet giver dig den viden og analytiske færdigheder, som er afgørende i forsknings- eller politiske miljøer.... [-]


Ma Filosofi

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

I det etårige kandidatuddannelse Filosofi vil du erhverve færdigheder til at formulere, analysere og diskutere filosofiske problemer. Det giver dig mulighed for at udforske et eller flere delområder af filosofi, studere både angelsaxisk og europæisk filosofi. [+]

I det etårige kandidatuddannelse Filosofi vil du erhverve færdigheder til at formulere, analysere og diskutere filosofiske problemer. Det giver dig mulighed for at udforske et eller flere delområder af filosofi, studere både angelsaxisk og europæisk filosofi.

Inklusiv og vidtrækkende

Kandidatuddannelsen Filosofi er den mest omfattende af sin slags i Holland. Det dækker en bred vifte af emner og har en stærk international fokus. Programmet familiarises studerende med et eller flere delområder af filosofi, og udforsker både angelsaksisk og europæisk filosofi. Studerende får de færdigheder til at formulere, analysere og diskutere filosofiske problemer, samt at formulere og præsentere målrettede forskningsspørgsmål inden for en bredere forskningsplan.... [-]


Ma Historie: Holocaust Og Folkedrab Studier

på universitet Fuldtid Deltid 1 år September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

[+]

Eksamensbevis

Studieordningen af ​​dette program er tværfaglig og sammenlignende karakter, er baseret på en fleksibel fortolkning af begrebet folkemord. Desuden vil der blive lagt vægt på forskning i, hvordan senere generationer har fortolket forskellige folkedrab processer.

Uddannelsens opbygning

[-]

Ma I Bevaring Og Præsentation Af Levende Billeder

på universitet Fuldtid 18 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Den Professional kandidatuddannelsen Bevaring og Præsentation af Moving Image behandler disse spørgsmål i teori og praksis. Studerende ... [+]

MA i Bevaring og præsentation af Moving Image

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September

Levende billeder er en del af vores mest skattede, men også flygtig kulturarv. Samt opfange tid og sted, hukommelse og historie, de bærer et utal af andre vigtige data. Hvordan er det audiovisuelt materiale bevares for de kommende generationer, og hvordan er det bedst præsenteres i dag som en kilde til information, kultur og underholdning, til en generel eller specialiseret publikum? Den Professional kandidatuddannelsen Bevaring og Præsentation af Moving Image behandler disse spørgsmål i teori og praksis. Studerende tilbringer det første år at erhverve kritisk viden, som er iværksat i forbindelse med et praktikophold i løbet af andet år. I de seneste årtier har brugen af ​​digitale teknologier forvandlet de måder, hvorpå levende billeder produceres og forbruges. Uundgåeligt, sådan udvikling også påvirke vores audiovisuelle arv. Virkningen af ​​digitalisering på bevarelse og præsentation af levende billeder vil en fremtrædende plads i flere af programmets kurser.... [-]


MA in Heritage Studies: Archival and Information Studies

på universitet Fuldtid Deltid 12 - 18 måneder September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

[+]

Programmet tilbyder en akademisk tilgang, der dækker hele spektret af feltet, fordyber i nutidig informationsteori og praksis, træner eleverne til mangfoldigheden af ​​professionelle informationsroller og giver indsigt i både informationsteknologi og praksis samt om dens fremtidige retninger.

[-]

MA in Theology and Religious Studies: Islam in the Modern World

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

[+]

Eksamensbevis Uddannelsens opbygning 18 point til centrale kurser 18 point for et speciale. [-]

MA in Theology and Religious Studies: Religious Diversity in Europe

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

Europe’s cultural history is characterised by religious exchange, adaptations and conflict within a global context. In this Master's programme, you will explore past and present religious diversities within and beyond their European contexts. [+]

Europe’s cultural history is characterised by religious exchange, adaptations and conflict within a global context. In this Master's programme, you will explore past and present religious diversities within and beyond their European contexts.

The cultural history of religious diversity

In the Master’s in Religious Diversity in Europe, you will study the religious field from a historical as well as a social scientific perspective. Taking the present day situation as a point of departure, you will reflect on religion’s multiple entanglements in history, culture, society and the individual. As such, the programme offers exciting opportunities to students who enjoy studying religious texts, traditions and practices, and theoretical issues related to religious diversity in Europe.... [-]


Ma Kunst Og Kultur: International Dramaturgi

på universitet Fuldtid 18 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Halvårs Dual Master's program International Dramaturgy sigter mod at uddanne fremtidige generationer af dramaturger, der kan arbejde på tværs af kulturelle, sproglige, sociale eller nationale grænser. [+]

Halvårs Dual Master's program International Dramaturgy sigter mod at uddanne fremtidige generationer af dramaturger, der kan arbejde på tværs af kulturelle, sproglige, sociale eller nationale grænser.

Arbejde i en international kulturelle og kunstneriske sfære

I dag, teater og performance praksis har i stigende grad bevæget sig i retning af internationale og interkulturelle samarbejder, med festivaler og ydeevne spillesteder hosting kunstnere og grupper fra hele verden. Dramaturger skal derfor historicise, fortolke og oversætte på tværs af en bred vifte af kulturelle og kunstneriske sfærer. De forventes at demonstrere praktiske såvel som teoretiske færdigheder til kritisk at engagere potentialerne i møder inden for tværkulturelle ydeevne produktions- sammenhænge.... [-]


MA Literary Studies: Comparative Literature

på universitet Fuldtid Deltid 1 år September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

[+]

Eksamensbevis

Efter en vellykket gennemførelse af dette program, vil du modtage en juridisk akkrediteret kandidatuddannelse i litteraturstudier og titlen Master of Arts (MA).

18 point for et kandidatspeciale [-]

MA Literary Studies: Literature, Culture and Society

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

[+]

Slavisk Spanish . . Eksamensbevis

Efter en vellykket gennemførelse af dette program, vil du modtage en juridisk akkrediteret kandidatuddannelse i litteraturstudier og titlen Master of Arts (MA).

Program Struktur: [-]

MA Literary Studies: Literature and Education

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

[+]

Eksamensbevis

Efter en vellykket gennemførelse af dette program, vil du modtage en juridisk akkrediteret kandidatuddannelse i litteraturstudier og titlen Master of Arts (MA).

[-]

MA Media Studies: Film Studies

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

[+]

Studerende deltager også i intensive forskningseminarer, der udforsker specialiserede emner relateret til kernefilmfakultetets ekspertise.

[-]

Ma Mellemøstlige Studier: Hebraisk Og Jødiske Studier

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Det etårige kandidatuddannelse hebraiske og jødiske studier fokuserer på jødisk kultur og intellektuelt liv fra antikken til nutiden. [+]

Det etårige kandidatuddannelse hebraiske og jødiske studier fokuserer på jødisk kultur og intellektuelt liv fra antikken til nutiden. Et skræddersyet program

Efter en generel teoretisk og metodisk seminar, vil hver elev tage tutorials og / eller valgfag i emner relateret til hans / hendes ønskede område af ekspertise. De studerende sammen med undersøgelsen rådgiver og vejledere udarbejder deres egen bane. Personalet deltager i programmet dækker en bred vifte af emner, perioder og tilgange: andet tempel periode og gamle rabbinsk jødedom, middelalderlig kultur, med særlig vægt på filosofi og historie til de videnskaber, tidlig moderne og moderne kulturelle og intellektuelle historie (herunder Amsterdams jødisk fortid), bog historie, Moderne hebraisk og israelsk litteratur og kultur, og jiddisch studier.... [-]


Ma På Engelsk

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Med en bachelor i engelsksprog og kultur kan du yderligere specialisere dig i engelsksprog og litteratur inden for følgende tre kandidatuddannelser, hver med et andet fokus. [+]

Fire måder at specialisere sig på engelsk

Med en bachelor i engelsksprog og kultur kan du yderligere specialisere dig i engelsksprog og litteratur inden for følgende tre kandidatuddannelser, hver med et andet fokus.

Lingvistik: Sprog og uddannelse

Kandidatuddannelsen Sprog og uddannelse giver de studerende mulighed for at studere sprogbrug og fremmedsprog undervisning og læring inden for de institutionelle pædagogiske rammer.

Lingvistik: Sprog og Samfund

I en verden med globalisering kræves et indgående kendskab til europæiske sprog for interkulturel erhvervskommunikation. Selvom den globale engelsk kan tjene som lingua franca i internationale kontakter, i mange situationer et indgående kendskab til brugen af ​​modersmål forretningspartneren kan være meget frugtbart.... [-]


Ma På Fransk

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Med en bachelor i fransk sprog og kultur kan du yderligere specialisere dig i fransk sprog og litteratur inden for de følgende tre kandidatuddannelser, hver med et andet fokus. [+]

Fire måder at specialisere sig på fransk

Med en bachelor i fransk sprog og kultur kan du yderligere specialisere dig i fransk sprog og litteratur inden for de følgende tre kandidatuddannelser, hver med et andet fokus.

Lingvistik: Sprog og uddannelse

Kandidatuddannelsen Sprog og uddannelse giver de studerende mulighed for at studere sprogbrug og fremmedsprog undervisning og læring inden for de institutionelle pædagogiske rammer.

Lingvistik: Sprog og Samfund

I en verden med globalisering kræves et indgående kendskab til europæiske sprog for interkulturel erhvervskommunikation. Selvom den globale engelsk kan tjene som lingua franca i internationale kontakter, i mange situationer et indgående kendskab til brugen af ​​modersmål forretningspartneren kan være meget frugtbart.... [-]


Master Of Arts (MA) I Det Vestlige Esoterismen

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

[+]

Dette bibliotek indeholder verdens bedste samling af materialer (bøger, manuskripter og tidlige udskrifter) om Hermetisk filosofi og relaterede strømme, og giver fremragende studiefaciliteter.

[-]

Master Of Arts (MA) I Europæiske Studier: Identitet Og Integration

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

I det etårige kandidatuddannelse Identity and Integration studerer du Europas moderne udfordringer med kulturel mangfoldighed og identitet ved at se på kontinentets komplekse politiske, ideologiske og kulturelle historie. [+]

I det etårige kandidatuddannelse Identity and Integration studerer du Europas moderne udfordringer med kulturel mangfoldighed og identitet ved at se på kontinentets komplekse politiske, ideologiske og kulturelle historie.

Exploring Europa i sin helhed

Det europæiske studier program Identity and Integration tilbyder dig:

En kulturel og historisk tilgang til aktuelle spørgsmål om mangfoldighed og identitet i Europa. En unik kombination af historie, kulturstudier og moderne litteratur. Grundig træning i de analytiske og kommunikative færdigheder, der er væsentlige i et professionelt forskning og politisk miljø, både hjemme og i udlandet.

I det etårige Master i Identitet og Integration studerer du Europas moderne udfordringer med kulturel mangfoldighed og identitet ved at se på kontinentets komplekse politiske, ideologiske og kulturelle historie. Programmet er rettet mod studerende, der er interesseret i skæringen mellem kultur og politik, i nationale og europæiske identiteter, kulturel mangfoldighed og Europas fortid, alt fra et tværnationalt og komparativt perspektiv. Dette er en ekspertise, der er meget relevant for mange dele af Europas moderne politiske, ledelsesmæssige og forretningsmæssige omgivelser. Humanistisk perspektiv på europæiske anliggender er unikt og undervist af fremtrædende eksperter på området.... [-]


Master Of Arts (MA) I General Lingvistik

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

[+]

Eksamensbevis

Efter vellykket gennemførelse af dette program, vil du modtage en juridisk godkendt kandidatuddannelse i lingvistik og titlen Master of Arts (MA).

Uddannelsens opbygning

24 point til kerne kurser

Term Paper

[-]

Master Of Arts (MA) I I Historien: American Studies

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

Kandidatuddannelsen Amerikanske Studier udforsker historien om USA til at forstå, hvad der er specifikt amerikanske om dette samfund og kultur ... [+]

Master of Arts (MA) i i historie: American Studies

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September

For næsten 70 år i USA har været den dominerende globale magt. Kandidatuddannelsen Amerikanske Studier udforsker historien om USA til at forstå, hvad der er specifikt amerikanske om dette samfund og kultur, som samtidig har sådan en global appel og enorme militære magt. Den Amerikanske Studier program på universitetet i Amsterdam er tværfaglig i sin tilgang, der kombinerer historie og samfundsvidenskab. Mens programmet altid har betragtet USA fra et internationalt og komparativt perspektiv, er det for nylig blevet udvidet til at omfatte en ny globalt perspektiv. Centrale temaer i programmet er: amerikansk demokrati, amerikansk-europæiske diplomatiske og militære relationer, den amerikanisering af Europa, og påstande om amerikansk kulturel imperialisme.... [-]


Master Of Arts (MA) I Kunst Og Kultur: Kulturanalyse (ved Forskning)

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

[+]

Et tværfagligt analyse af kultur

Programmet er dedikeret til tværfaglig analyse af kulturen som helhed. Kulturelle fænomener som kunstværker og litteratur, biograf og nye medier, populærkultur, samt social tro og værdisystemer undersøges og analyseres.

Der lægges vægt på tekstuelle, visuelle og historiske detaljer i forbindelse med de sociale, politiske eller æstetiske bevægelser, der ligger til grund for dem. Deres stiltiende normativitet og de måder, hvorpå identitet, forskel og anderledeshed der forhandles på tværs af kulturelle spektrum er i tvivl.

At studere Kulturanalyse ved universitetet i Amsterdam

The University of Amsterdams (UVA) Kulturanalyse forskningsprogram er enestående i Holland og en af ​​de førende programmer af sin art i hele verden. Dens pensum afspejler forskningsaktiviteter i Amsterdam School for Kulturanalyse (ASCA).... [-]


Master Of Arts (MA) I Kunst Og Kultur: Kunstnerisk Forskning (ved Forskning)

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Forsknings Kandidatuddannelsen Kunstnerisk forskning søger at danne en bro mellem kunst og standard videnskabelig forskning ved at tilbyde indsigt i og træning ... [+]

Master of Arts (MA) i Kunst og Kultur: Kunstnerisk Forskning (af Research)

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September

Forsknings Kandidatuddannelsen Kunstnerisk forskning søger at danne en bro mellem kunst og standard videnskabelig forskning ved at tilbyde indsigt i og uddannelse i nye former for forskning. Disse nye former et alternativ til de eksisterende tilgange, og understreger anvendt, praktisk forskning i modsætning til grundlæggende, teoretisk forskning. Forsknings Master i Artistic Research tager en eksperimenterende tilgang til både specifikke kunstgenstande og bredere kunstneriske koncepter og åbner dem op til fortolkning. Emner og strategier er relevante for nuværende videnskabelige debatter og nutidige kunstneriske praksis formular centrale komponenter i programmet.... [-]


Master Of Arts (MA) I Kunst Og Kultur: Teater Studier

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Kandidatuddannelsen Theatre Studies giver dig mulighed for at specialisere sig i teater og performance i en af ​​verdens mest levende teaterbyer. [+]

[-]

Master Of Arts (MA) I Lingvistik (ved Forskning)

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Forsknings Kandidatuddannelsen Lingvistik giver de studerende mulighed for at specialisere sig i en bred vifte af sproglige sub-discipliner. Derudover er det ... [+]

Master of Arts (MA) i lingvistik (af Research)

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September

Forsknings Kandidatuddannelsen Lingvistik giver de studerende mulighed for at specialisere sig i en bred vifte af sproglige sub-discipliner. Desuden vier seriøs opmærksomhed på metodespørgsmål, og sigter mod teorien dannelse gennem analyse af store datasæt. Alle kurser bliver undervist på engelsk eller, i tilfælde af sprogspecifikke fag, i den givne sprog.

At studere lingvistik ved University of Amsterdam

Universitetet i Amsterdam er hjemsted for specialister i alle de vigtige delområder af lingvistik.

Forsknings Kandidatuddannelsen Lingvistik koordineres af Amsterdam Center for Sprog og Kommunikation (ACLC) og Institut for Logic, sprog og Computing. Programmet udnytter dette potentiale ved at dække en lang række områder, herunder: forskning i Creole undersøgelser, diskursanalyse, funktionel grammatik, generative grammatik, sprog og tale udvikling og patologi, sprog typologi, sproglig variation og forandring, fonetik, andetsprogstilegnelse, semantik og tegn lingvistik. Universitetet er rig i forhold til de sprog og sprogfamilier dækket i sproglig forskning og undervisning. Lingvistik seminarer undervises på arabisk, hollandsk (herunder hollandsk som andetsprog), engelsk, fransk, tysk, græsk (Klassisk og moderne), italiensk, latin, Skandinavisk, slaviske og spansk. En generel karakteristik af den sproglige forskning på UVA er fokus på teori-dannelse gennem analyse af store datasæt. ... [-]

Master Of Arts (MA) I Litterære Studier (ved Forskning)

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

[+]

Udvikle din egen forskningsbane

[-]

Master of Arts (MA) in Arts and Culture: Art Studies (by Research)

på universitet Fuldtid 12 - 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

[+]

I forslaget forskning studerende nedskrive deres ideer til selvstudier, en afhandling, og de tre valgfag, de ønsker at tage. Alle studerende deltage i tre centrale kurser, som giver en teoretisk baggrund i Art Studies.

Uddannelsens opbygning

Forsknings Kandidatuddannelsen Art Studies består af 120 ECTS-point:

90 point for centrale kurser, tutorials og valgfag. 30 point for et speciale.

Studerende, der viser exceptionelle løfte under en regelmæssig eller professionel kandidatuddannelse opfordres til at fortsætte deres studier i et forskningsprogram. Når eleverne er optaget til forskningsprogrammet, kan de overføre optjent under deres tidligere studieforløb mod deres Research kandidatuddannelse. Eksamenskontoret Bestyrelsen bestemmer, hvilke kurser kvalificere sig til overførsel.... [-]


Master of Arts (MA) in Arts and Culture: Comparative Cultural Analysis

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

[+]

Efter en vellykket gennemførelse af dette program, vil du modtage en juridisk akkrediteret kandidatuddannelse i Kunst og Kultur og titlen Master of Arts (MA).

Curriculum

Uddannelsens opbygning

42 point til kurser 18 point for en afhandling Speciale

Specialet rapporter om forskning, der udføres af den studerende under opsyn af to ansatte faglige involveret i programmet. Emnet for specialet skal være gensidigt aftalt mellem studerende og faglige vejleder (e).

[-]

Master of Arts (MA) in Arts and Culture: Musicology

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

[+]

Det etårige kandidatuddannelse Musicology gør det muligt for studerende at specialisere sig i historisk, kulturel eller kognitiv musikologi eller en kombination af de tre.

[-]

Master Of Arts (MA) I Nye Medier Og Digital Kultur

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Kandidatuddannelsen New Media og Digital Kultur er beregnet til studerende, der er interesseret i at bidrage til rettidig diskurs omkring kritisk ... [+]

Master of Arts (MA) i New Media og Digital Kultur

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September

Kandidatuddannelsen New Media og Digital Kultur er beregnet til studerende, der er interesseret i at bidrage til rettidig diskurs omkring kritisk medieteori. Det bygger på den banebrydende nye medier scene, med vægt på studiet af Internet kultur. Eleverne får et indgående kendskab til nye medier teori, set fra perspektiverne for medier arkæologi, materialistiske og andre kritiske traditioner, og anvendes på sådanne emner som blogging, locative medier, netværk og protokol.

Uddannelsens opbygning

Kandidatuddannelsen New Media og Digital Kultur omfatter 60 ECTS-point:... [-]


Master Of Arts (MA) I Teologi Og Religionsvidenskab: Religiøse Studier

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

[+]

I lyset af deres eget forskningsprojekt kan eleverne også tage en praktik eller kurser, der tilbydes af andre programmer, såsom vestlig esoterisme.

[-]

Master Of Arts (MA) I Teologi Og Religiøse Studier (Research MA)

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

[+]

Du vil udforske nøglespørgsmål, teoretiske perspektiver og metodologiske spørgsmål inden for religionsstudier og engagere dig i løbende forskning med fakultetets medlemmer.

[-]

Master Of Arts I Arkæologi: Landskab Og Kulturarv

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

[+]

ACASA giver dig mulighed for at drage fordel af de to universitets ekspertise og giver dig mulighed for at vælge fra en bred vifte af kurser, interesseområder og specialiseringer.

Curriculum

Uddannelsens opbygning

18 point for et kandidatspeciale [-]

Master Of Arts I Arkæologi: Middelhavet Arkæologi

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

I det etårige kandidat i Middelhavsarkæologi vil du undersøge den lange historie af sammenkoblinger og kulturelle udvekslinger i Middelhavsområdet fra omkring 2000 f.Kr. og hele tiden under hensyntagen til mange aspekter af materialekultur. [+]

ACASA giver dig mulighed for at drage fordel af de to universitets ekspertise og giver dig mulighed for at vælge fra en bred vifte af kurser, interesseområder og specialiseringer.

Curriculum

Uddannelsens opbygning

[-]

Master Of Arts I Klassikere Og Gamle Civilisationer: Gamle Undersøgelser

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

[+]

I kandidatuddannelsen Ancient Studies vil du udforske den græske og romerske antikvitet gennem en unik kombination af historiske, litterære og arkæologiske tilgange.

Transcending faggrænser

Næppe et enkelt spørgsmål om oldtidens samfund eller kultur kan løses, hvis man begrænser beviser til enten skriftlige kilder eller arkæologisk materiale. Det tilbyder en unik kombination af historiske, litterære og arkæologiske metoder fra den studerende kan foretage et valg. Desuden er det muligt at specialisere sig i oldtidens filosofi eller religion, og studiet af et af de klassiske sprog eller Neo-assyriske og Neo-babylonske kan indgå i programmet.

... [-]


Master Of Arts I Klassikere Og Gamle Civilisationer: Oldtidshistorie

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

[+]

Uddannelsens opbygning

Kandidatuddannelsen Ancient History består af 60 ECTS-point:

42 point for centrale kurser, valgfag og selvstudier.

[-]

Master of Arts in Archaeology: Archaeology of Northwestern Europe

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

[+]

Valgfag

Emnet for specialet skal være gensidigt aftalt mellem studerende og specialevejlederen.

Karrieremuligheder

Arbejdsmarkedet

Studerende, der aflægger en kandidatgrad i arkæologi i Nordvest-Europa, kan ansættes i stillinger, der kræver indgående kendskab til den antikke, middelalderlige og tidlige arkeologi.

Kandidater kan også gå videre til en ph.d.-uddannelse ved UVA, en anden hollandsk universitet eller et universitet i udlandet.

[-]

Master Of Arts I Tv Og Cross-media Kultur

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Kandidatuddannelsen i fjernsyn og Cross-Media Culture giver de studerende en dybdegående viden i moderne cross-media kultur, set ... [+]

Master of Arts i fjernsyn og Cross-Media Culture

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September

Kandidatuddannelsen i fjernsyn og Cross-Media Culture giver de studerende en dybdegående viden i moderne cross-media kultur, set fra historiske, teoretiske og kritiske perspektiver, og anvendes på emner som:

forholdet mellem private og offentlige, politisk organ af publikum og brugere, økonomiske og teknologiske sammenhænge for kulturel produktion, æstetiske former mellem fortælling og grænseflade, populære og faglige viden produktion gennem medierne.

Programmet ikke træne dig i at producere medieindhold. Det vil i stedet lære dig at identificere de vigtigste dynamik i vores mediekultur og hvordan at begrebsliggøre dem på en kritisk og meningsfuld måde. Dette vil give dig mulighed for at deltage i de igangværende debatter og give relevant input til kulturelle, politiske eller industrielle bestræbelser vedrørende mediekultur.... [-]


Mester I Lingvistik: Sprog Og Uddannelse

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

I kandidatuddannelsen i sprog og uddannelse vil du studere sprog- og litteraturlæring ud fra et erhvervsmæssigt, pragmatisk og uddannelsesmæssigt perspektiv, mens du specialiserer dig i et af syv store europæiske sprog eller sprogfamilier. [+]

Sprog og litteratur i en uddannelsesmæssig sammenhæng

Kandidatuddannelsen Sprog og Uddannelse tilbyder en unik tværfaglig tilgang til studiet af sprog og litteraturindlæring. Tegning fra forskning og praksis, du vil tage kurser i både lingvistik og litteratur. Den sproglige del af programmet fokuserer på sprogbrug, sprogvariation og (udenlandsk) sprogindlæring og undervisning, mens den litterære streng nulser ind på de praktiske og konceptuelle bånd mellem litteratur og uddannelse og behandler spørgsmål som: Hvordan lærer man? litteratur? Hvad er det, litteraturen lærer os? Og hvad er forholdet mellem litteratur og social udvikling og forandring?

Et første skridt på undervisningen ... [-]

Mester I Litterære Studier: Engelsk Litteratur Og Kultur

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Holland Amsterdam

I det etårige kandidatuddannelse Engelsk litteratur og kultur udforsker du litteraturhistorien og teorien på engelsk og studerer dets forhold til andre medier, mens du engagerer centrale spørgsmål om intellektuel bekymring i samfund, politik og kultur. [+]

I det etårige kandidatuddannelse Engelsk litteratur og kultur udforsker du litteraturhistorien og teorien på engelsk og studerer dets forhold til andre medier, mens du engagerer centrale spørgsmål om intellektuel bekymring i samfund, politik og kultur.

Engelsk litteratur fra et bredt perspektiv

Kandidatuddannelsen Engelsk litteratur og kultur henvender sig til studerende, hvis interesser og akademiske baggrund er i litterære studier og europæisk kultur i vid forstand, og engelsk litteratur og kultur og verdenslitteratur på engelsk især. Programmet giver dig også mulighed for at udforske litteraturens indbyrdes sammenhæng med andre former for kulturelle objekter, såsom film, digitale medier og billedkunst.... [-]


Mestre I Kunst Og Kultur: Kunst I Holland

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Den toårige forskningskandidatuddannelse kunst fra Nederlandene fokuserer på den nederlandske kunstneriske tradition fra omkring 1400-1900, der omfatter områderne tidlig Hollandsk kunst, hollandsk og flamsk kunst fra den gyldne tidsalder og moderne kunst fra det 19. og tidlige 20. århundrede. [+]

Den toårige forskningskandidatuddannelse kunst fra Nederlandene fokuserer på den nederlandske kunstneriske tradition fra omkring 1400-1900, der omfatter områderne tidlig Hollandsk kunst, hollandsk og flamsk kunst fra den gyldne tidsalder og moderne kunst fra det 19. og tidlige 20. århundrede.

Studere kunst i Nederlandene

I den periode, der blev dækket af kunst fra Holland, blomstrede kunsten i byer som Brugge, Gent, Antwerpen, Haarlem, Delft og Amsterdam, mens den nederlandske tradition blev formet af verdensberømte kunstnere som Jan van Eyck og Rogier van der Weyden , Jheronimus Bosch og Pieter Bruegel, Rubens, Jordaens og Van Dyck, Frans Hals, Rembrandt og Vermeer og Vincent van Gogh og Piet Mondrian.... [-]


Research MA in Heritage, Memory and Archaeology

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Holland Amsterdam

[+]

Programmet giver dybdeuddannelse i teori og praksis af arv og hukommelsesstudier og arkeologi.

[-]

Research MA Philosophy

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

[+]

Centrale kurser og valgfag tilbydes i form af seminarer, der med deltagelse af 10 til 25 internationale og hollandske studerende. Tutorials er givet i små grupper, som overvåges af specialister og normalt initieret af medarbejdere. Studerende er også frihed til at organisere en tutorial, givet de er i stand til at finde en passende vejleder.

Uddannelsens opbygning [-]

Undersøgelser Ma Medier

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Med rødder i filosofi, historie og diskursanalyse udforsker de toårige forskeruddannelser i medievidenskab relevante teoretiske tilgange til studiet af medier i nutidskultur. [+]

Med rødder i filosofi, historie og diskursanalyse udforsker de toårige forskeruddannelser i medievidenskab relevante teoretiske tilgange til studiet af medier i nutidskultur.

En tværfaglig tilgang til Medievidenskab

Den toårige Media Studies Research Masteruddannelse tilbyder en tværfaglig, humanistisk orienteret tilgang til medier. Det betragter medier som kulturelle diskurser og praksis, teknologisk infrastruktur samt stærke politiske og økonomiske aktører.

Med rødder i filosofi, historie og litterære studier samt videnskab og teknologi studier, sociologi og statsvidenskab har denne disciplin udviklet relevante teoretiske tilgange til studiet af medier i nutidskultur. Programmet lærer eleverne at engagere sig med afgørende teoretiske begreber og aktuelle spørgsmål og at udvikle deres egen forskningspraksis, der kulminerer i forskeruddannelsens speciale.... [-]


MSc

Cand.merc: International Ledelse

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Holland Amsterdam

International Management-sporet er et af syv mulige specialiseringsspor i Business Administration-masterprogrammet. [+]

International Management-sporet er et af syv mulige specialiseringsspor i Business Administration-masterprogrammet. Hvis du søger en karriere, der tager dig til forskellige dele af verden, og giver dig mulighed for at øve indflydelse på tværs af grænserne, vil den internationale bane ved UVA s Amsterdam Business School (ABS) utvivlsomt appellere til dig.

Tilpas programmet ved at vælge fra et udvalg af mere end 20 valgfrie kurser; forberede din karriere med den virkelige verden case-studier og øverste niveau gæsteforelæsninger; drage fordel af en stærk forsknings fokus, kvalificeret, internationalt ansatte og medstuderende fra hele verden. Business Administration: International Management ... [-]

Cand.merc: Iværksætteri Og Innovation

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Holland Amsterdam

MSc i Business Administration sigter mod at være gateway for ambitiøse studerende med en iværksætter, global tankegang til en international karriere i erhvervslivet. [+]

MSc i Business Administration sigter mod at være gateway for ambitiøse studerende med en iværksætter, global tankegang til en international karriere i erhvervslivet. Du vil få en dyb forståelse af ledelsen i en af ​​de syv specialer, du kan vælge imellem. Du vil blive udfordret til at løse virkelige sager fremlagt af vores virksomhedspartnere.

Iværksætter- og innovationssporet er et af syv mulige specialiseringsspor i Business Administration-masterprogrammet. Hvis du er en dynamisk og kreativ person, hvis ambition er at anvende disse færdigheder i et erhvervsklima, iværksætter- og innovationsprogrammet styr på Amsterdam Business School (ABS) er den ideelle afsætningsmulighed for din kreativitet.... [-]


Cand.merc: Iværksætteri Og Ledelse I De Kreative Industrier

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Holland Amsterdam

Denne et-årige program har en stærk international fokus og afspejler en forskningsbaseret tilgang til området for Business Administration i almindelighed og EMCI, i særdeleshed. Uanset om du ønsker at blive direkte involveret i et af de kreative industrier eller til at anvende de erfaringer fra dem til andre sektorer, vil EMCI sporet give dig den perfekte jordforbindelse. [+]

Denne et-årige program har en stærk international fokus og afspejler en forskningsbaseret tilgang til området for Business Administration i almindelighed og EMCI, i særdeleshed. Uanset om du ønsker at blive direkte involveret i et af de kreative industrier eller til at anvende de erfaringer fra dem til andre sektorer, vil EMCI sporet give dig den perfekte jordforbindelse.

Om dette spor

Dette etårige kandidatuddannelse omfatter kurser, der drejer sig om kernebegreberne kreativitet og innovation. Teorier EMCI kursus behandler spørgsmål: hvad gør kreative industrier forskellige fra normale industrier? Det dækker klassiske industrier, såsom maleri og teater, samt nyere dem, ligesom film og computerspil.... [-]


Cand.merc: Lederskab Og Ledelse

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Holland Amsterdam

Dette etårige program er til dem, der ønsker at forfølge deres karriere inden for ledelse og ledelse. Sporet vil udstyre dig med den akademiske viden du har brug for, hvordan du leder og styrer mennesker ansvarligt og med succes. [+]

Dette etårige program er til dem, der ønsker at forfølge deres karriere inden for ledelse og ledelse. Sporet vil udstyre dig med den akademiske viden du har brug for, hvordan du leder og styrer mennesker ansvarligt og med succes.

Vi er i tæt kontakt med de ansvarlige for ledelse, ledelse og forandring i organisationer, og vores kurser udvikler sig konstant for at holde sig ajour med ændringer i erhvervslivet. Dine chancer på arbejdsmarkedet upon efterbehandling dette spor ligger i management consulting, generel ledelse, lederudvikling, human resource management, og rekruttering og talent management.

Om dette spor

Ud fra den forudsætning, at folk er centrale for enhver organisations succes, omfatter dette etårige kandidatuddannelse kurser i teorier for ledelse og ledelse, styring af mennesker strategisk og lederskab.... [-]


Cand.merc: Markedsføring

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Holland Amsterdam

Marketing spor vil give dig den indsigt, der er nødvendige for at identificere markedsføring muligheder og udvikle effektive strategier gennemførelsen. [+]

Denne et-årige program har en stærk international fokus og afspejler en forskningsbaseret tilgang til området for Business Administration i almindelighed og marketing, i særdeleshed. Marketing er en spændende aspekt af dagens erhvervsliv, hvis stadigt skiftende miljø og nye teknologier er ved at ændre den måde, vi tænker over og gennemfører marketing beslutninger.

Markedsføringssporet vil give dig de nødvendige indsigter til at identificere markedsmuligheder og udvikle effektive implementeringsstrategier.

Om dette spor

Dette etårige kandidatuddannelse omfatter tre kerne kurser: teorier om markedsføring, forbrugeradfærd og marketingstrategi . Teorier om Marketing fokuserer på de centrale og nye teorier, der former marketing management og markedsføring tænkte i dag. Det giver en topmoderne oversigt over, hvor markedsføring af akademisk tænkning startede, og hvilken forskning der nu gennemføres vedrørende de mest presserende marketingproblemer for Chief Marketing Officers (CMO'er) i disse dage. Den Forbrugeradfærd Kurset giver indsigt i, hvordan mennesker opfører sig som forbrugere og diskuterer de teoretiske og ledelsesmæssige konsekvenser af en sådan adfærd for virksomheder. Under Marketing strategi kurset vil du lære at anvende strategiske marketing rammer og tænkning til forskellige marketing problemstillinger, udvikle evidensbaserede løsninger på komplekse problemer.... [-]


Cand.merc: Strategi

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Holland Amsterdam

[+]

Den etårige program har en stærk international fokus og afspejler en forskningsbaseret tilgang til området for Business Administration i almindelighed og strategi, i særdeleshed.

Om dette spor

I de øvrige kurser vil du drøfte gennemførelsen af ​​strategier og udformningen af ​​effektive organisatoriske strukturer og kontrolsystemer, herunder måder at hjælpe virksomhederne blive mere fleksibel.

Uddannelsens opbygning

Master of Science i Business Administration er en et-årigt program på 60 ECTS-point (1 ECTS = 0,5 amerikanske kreditter). Det akademiske år løber fra september til begyndelsen af ​​juli, og er opdelt i to semestre, hver med tre perioder.... [-]


Cand.oecon: Adfærdsøkonomi & Spilteori

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Holland Amsterdam

Den Behavioural Economics & Game Theory spor i økonomi kandidatuddannelsen fokuserer på psykologi økonomiske adfærd. I virkeligheden er de fleste beslutninger ikke er baseret på beregnede optimale adfærd, men på psykologiske, sociale, kognitive og emotionelle faktorer, der indrammer problemet før ankommer til en beslutning. [+]

Behavioral Economics & Game Theory sporet i økonomi master program fokuserer på psykologi af økonomisk adfærd. I virkeligheden er de fleste beslutninger ikke er baseret på beregnede optimale adfærd, men på psykologiske, sociale, kognitive og emotionelle faktorer, der indrammer problemet før ankommer til en beslutning. Dyk ned i disse skjulte motiver i denne single-årig kandidatuddannelse spor.

Distinguished professorer på Institut for Økonomi Amsterdam kombinerer fremtrædende pædagogiske færdigheder med en aktiv forskningsdagsorden, hvilket resulterer i et program, der både er vidensintensiv og forskningsbaseret. Du vil ikke fortryde følgende økonomi og spilteori spor af økonomi master's program i amsterdam.... [-]


Cand.oecon: International økonomi Og Globalisering

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Holland Amsterdam

Sporet International Økonomi & Globaliseringen i kandidatuddannelsen i økonomi byder på en fascinerende analyse af den aktuelle udvikling i den globale økonomi. Undersøge effekten af ​​den hurtige økonomiske vækst i Indien og Kina på internationale handelsforbindelser samt globaliseringens indvirkning på indkomstulighed. [+]

Sporet International Economics & Globalization i kandidatuddannelsen i økonomi giver en fascinerende analyse af aktuelle udviklinger i den globale økonomi. Undersøge effekten af ​​den hurtige økonomiske vækst i Indien og Kina på internationale handelsforbindelser samt globaliseringens indvirkning på indkomstulighed. Lær alt om dagens presserende debatter og formulere dine egne holdninger, baseret på litteratur samt forskningsfelt.

Distinguished professorer på Institut for Økonomi Amsterdam kombinerer fremtrædende pædagogiske færdigheder med en aktiv forskningsdagsorden, hvilket resulterer i et program, der både er vidensintensiv og forskningsbaseret. Du vil ikke fortryde at vælge den International Økonomi og Globalisering styr på økonomi kandidatuddannelsen i Amsterdam.... [-]


Cand.oecon: Udviklingsøkonomi

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Holland Amsterdam

Udvikling Economics styr på kandidatuddannelsen i økonomi giver dig indgående viden og ekspertise til at hjælpe anspore vækst i udviklingsøkonomierne. Lær at forme nye markeder, formulere dine afbalancerede og kritiske synspunkter i spørgsmål om politik og opdage komplekse indbyrdes afhængighed. [+]

Udviklingsøkonomi sporet af kandidatuddannelsen i økonomi giver dig den dybtgående viden og ekspertise, der hjælper med at stimulere vækst i udviklingsøkonomier. Lær at forme nye markeder, formulere dine afbalancerede og kritiske synspunkter i spørgsmål om politik og opdage komplekse indbyrdes afhængighed.

Program Structure

Master of Science i økonomi er en et-årigt program på 60 ECTS-point (1 ECTS = 0,5 US kredit). Kurset tidsplan er angivet nedenfor. Det akademiske år løber fra september til begyndelsen af ​​juli, og er opdelt i to semestre, hver med tre perioder. Der henvises til den akademiske kalender de nøjagtige datoer for.

Første semester

I den første periode får du en avanceret forståelse af kernen i økonomi: Mikroøkonomi & Spilteori, Makroøkonomi og Anvendt Økonometri. Under denne første del vælger du din specialisering spor; i anden del af første semester vil du tilmelde dig de første tre specialiseringskurser.... [-]


Erasmus Mundus Mester I Journalistik, Medier Og Globalisering (msc)

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Det toårige internationale Erasmus Mundus-masterprogram i journalistik, medier og globalisering giver håbende og praktiserende journalister en mere kritisk forståelse for deres erhverv, for at skabe mere akademisk forsvarlige, kritiske og globalt orienterede mediefolk. [+]

Det toårige internationale Erasmus Mundus-masterprogram i journalistik, medier og globalisering giver håbende og praktiserende journalister en mere kritisk forståelse for deres erhverv, for at skabe mere akademisk forsvarlige, kritiske og globalt orienterede mediefolk.

Programmet tilbyder studerende den unikke oplevelse at studere i to europæiske lande. Studerende tilbringer det første år i Aarhus, Danmark, og overfører derefter til et andet universitet for at specialisere sig i et af fire forskellige områder af journalistik og mediestudier: Medier og Politik (University of Amsterdam, Nederlandene), Krig og Konflikt (University of Swansea, UK), Business and Finance Journalism (City University London, UK) eller sammenlignende og transkulturelle tilgange (University of Hamburg, Tyskland). En udvalgt gruppe studerende har også mulighed for at tilbringe tid på et tredje universitet ved University of California, Berkeley (USA), University of Technology, Sydney (Australien) eller La Pontificia Universidad Católica, Santiago (Chile).... [-]


Executive Master I International Finansiering (MIF)

på universitet Fuldtid Deltid 12 - 24 år September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

[+]

Executive Master of International Finance program giver dig den bedste skillset der er nødvendig for at udmærke sig i en international karriere som en finansiel professionel.

[-]

Executive MSc I International Finance (MIF): Finans Og Teknologi

på universitet Fuldtid Deltid 12 - 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

Teknologi er dybt at ændre finansbranchen som vi kender det, og med det er færdighedsindstillingen nødvendig for at lykkes i branchen. Dette nye spor har til formål at samle de to felter finans og it for at gøre det muligt for dig at forstå, hvordan teknologien påvirker fremtidens finansieringsindustri. [+]

Mål

Teknologi er dybt at ændre finansbranchen som vi kender det, og med det er færdighedsindstillingen nødvendig for at lykkes i branchen. Dette nye spor har til formål at samle de to felter finans og it for at gøre det muligt for dig at forstå, hvordan teknologien påvirker fremtidens finansieringsindustri.

Du vil modtage en grundig finansuddannelse kombineret med omfattende færdigheder inden for programmering, maskinlæring og store data. Derudover vil du lære, hvordan disse begreber kan implementeres i økonomi.

Målgruppe

Dette spor er egnet til fagfolk med mindst to års erfaring inden for relevante områder.

Hvis du har en minimum Bachelor i økonomi eller finansiering eller teknologisk baggrund og søger at øge dine karrieremuligheder i finansbranchen, er dette spor for dig.... [-]


Master I Fysik Og Astronomi: Astronomi Og Astrofysik

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Det toårige spor Astronomi og Astrofysik i kandidatuddannelsen Fysik og Astronomi, en fælles grad med Vrije Universiteit Amsterdam, giver dig en grundig træning i både observatoriske og teoretiske aspekter af moderne astronomi og astrofysik. [+]

Det toårige spor Astronomi og Astrofysik i kandidatuddannelsen Fysik og Astronomi , en fælles grad med Vrije Universiteit Amsterdam, giver dig grundig træning i både observatoriske og teoretiske aspekter af moderne astronomi og astrofysik. Det dynamiske felt af astronomi og astrofysik er i øjeblikket vigtigere på verdensplan. Nye generationer af instrumenter - beliggende på jordens overflade og i rummet - gør os i stand til at studere oprindelsen, strukturen og udviklingen af ​​planeter, stjerner, stjernesystemer, og universet på en mere dybtgående måde, end nogensinde før.

Er Astronomi og Astrofysik i Amsterdam sporet for mig?

Hvis du er ivrig efter at undersøge, hvordan fysikkens love spiller ud i universet, kan Astronomi og Astrofysik være sporet for dig. Selvfølgelig skal du have en solid baggrund i fysik og matematik på bachelorniveau (med i det mindste nogle grundlæggende kendskab til astronomi). Desuden har du stor interesse i:... [-]


Master I Fysik Og Astronomi: Teoretisk Fysik

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Teoretisk fysik har fanget fantasien i mange generationer. Det er en meget udfordrende og meget spændende felt, der søger at besvare dybt fundamentale spørgsmål som: Hvad er stof lavet af ?, hvad er karakteren af ​​rum og tid? Det kræver en høj grad af begrebsmæssig og teknisk raffinement. [+]

Einstein, Bohr, Feynman, Hawking ... Teoretisk fysik har fanget fantasien i mange generationer. Det er en meget udfordrende og meget spændende felt, der søger at besvare dybt fundamentale spørgsmål som: Hvad er stof lavet af ?, hvad er karakteren af ​​rum og tid? Det kræver en høj grad af begrebsmæssig og teknisk raffinement.

Er Teoretisk Fysik ved UVA studiet for mig?

Det er, hvis du:

er fascineret af fysik og de videnskabelige ønsker at forstå på et grundlæggende niveau, hvorfor sagen er, hvad det er, og hvordan det påvirker verden omkring os nyder at udforske og udvikle matematiske modeller har en høj evne til indvinding er villige til at grave dybt for at finde løsninger på fysik problemer har et indgående kendskab til den specielle relativitetsteori, kvantemekanik, statistisk fysik, elektrodynamik, calculus og lineær algebra (og grundlæggende viden om faste stoffer og partikelfysik er en fordel). Hvad Teoretisk Fysik ved UVA har at tilbyde mig? ... [-]

Master in Atomistic Scale Modeling of Chemical, Physical and Biological Systems (ATOSIM)

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

[+]

Karriereudsigter

Studerende fra udviklingslande er optimalt placeret til at bidrage til udviklingen af ​​denne videnskabelige felt i deres hjemland, i stærkt partnerskab med EU-institutionerne.

Desuden generelle færdigheder erhvervet ved ATOSIM studerende (analytisk tænkning, evne til at arbejde med og udvikle komplekse modelleringsværktøjer) giver også et godt grundlag for ansættelse på store finansielle institutioner eller offentlige institutioner.

Stipendier

[-]

Master in Pedagogical Sciences: Youth at Risk

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

[+]

Akkreditering og graden

Kvaliteten af ​​denne kandidatuddannelse er blevet akkrediteret af Akkrediteringsrådet Organisationen af ​​Nederlandene og Flandern (NVAO).

Study Program Semester 1

Specialiserede kurser:

[-]

Master in Physics and Astronomy: Advanced Matter and Energy Physics

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

[+]

Det toårige spor Advanced Matter og Energy Physics i Masteruddannelsen Fysik og Astronomi , en fælles grad med Vrije Universiteit Amsterdam, er blandt de bedste eksperimentelle fysik programmer i verden.

[-]

Master Of Science (MSc) I Beregningsmæssige Videnskab

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Eller forstå opførslen af ​​de finansielle markeder? [+]

Eller forstå opførslen af ​​de finansielle markeder?

Som Computational Science-studerende i Amsterdam drager du fordel af ekspertise, netværk og forskningsprojekter på begge universiteter og tilknyttede forskningsinstitutter.

Tre typer kurser

Computational Science er et videnskabsområde, der spænder over mange discipliner, men det er kernen i udviklingen af ​​modeller og simuleringer for at forstå naturlige systemer. Vores kandidatuddannelse er designet med dette i tankerne. Vi definerer tre kursustyper: kerne, begrænset valg og anbefalede valgfag. Et komplet program består af 14 kurser og et seks måneders kandidatprojekt.... [-]


Master Of Science (MSc) I Business Administration

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

MSc i Business Administration sigter mod at være gateway for ambitiøse studerende med en iværksætter, global tankegang til en international karriere i erhvervslivet. [+]

MSc i Business Administration sigter mod at være gateway for ambitiøse studerende med en iværksætter, global tankegang til en international karriere i erhvervslivet. Du vil få en dyb forståelse af ledelsen i en af ​​de syv specialer, du kan vælge imellem. Du vil blive udfordret til at løse virkelige sager fremlagt af vores virksomhedspartnere.

Hvordan skal forretning reagere på recession, globalisering eller mulighederne for ny teknologi? Hvorfor er nogle virksomheder succesfulde med "grønne" produkter, mens andre ikke er? Hvilken forretningsmodel vil lykkes i spilbranchen?

For at forstå de udfordringer, erhvervsorganisationer står i dag, er der behov for indsigter fra mange forskellige discipliner. Derfor er master i Business Administration tilbyder en bred vifte af kurser i Marketing, Strategic Management, Entrepreneurship, finans, International Management og Human Resources Management, der er typiske for en Master i Business Administration.... [-]


Master Of Science (MSc) I Datalogi

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Du ønsker at blive en veluddannet forsker ved at deltage i forskning med anerkendte forskere fra både VU University Amsterdam og Amsterdam Universitet. [+]

Foundations of Computing og Concurrency Internet og Web Teknologi Parallelle Computing Systems

Kurser undervises på begge universitets lokaliteter.

[-]

Master Of Science (MSc) I Erhvervsøkonomi

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Dette akademiske kandidatuddannelse lærer eleverne at analysere virksomheders og andre organisationers funktion ud fra et klart mikroøkonomisk perspektiv, både internt og i den kontekst, hvor de opererer. [+]

Dette akademiske kandidatuddannelse lærer eleverne at analysere virksomheders og andre organisationers funktion ud fra et klart mikroøkonomisk perspektiv, både internt og i den kontekst, hvor de opererer.

Programmet lægger stor vægt på en analytisk og kvantitativ tilgang og tankegang, således at kandidater kan gennemføre forskning inden for erhvervsøkonomiske fag.

Et masterprogram, to spor

Kandidatuddannelsen i erhvervsøkonomi består af to top-level akademiske spor i en af ​​følgende discipliner. For mere information om sporene se de separate sporprogrammer:

Ledelsesøkonomi og strategi Konkurrence Lov og Økonomi Degree

Efter en vellykket gennemførelse af dette program, vil du modtage en juridisk akkrediteret kandidatgrad i erhvervsøkonomi og titlen Master of Science (MSc).... [-]


Master Of Science (MSc) I Human Geografi

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Master Human Geography ved University of Amsterdam har fokus på bymæssige og politiske geografiske områder. [+]

Master Human Geography ved University of Amsterdam har fokus på bymæssige og politiske geografiske områder. Programmet tilbyder fire specialiseringer: Økonomisk geografi, Miljøgeografi, Politisk geografi og Bygeografi.

Geografi handler om at studere mennesker, rum og sted - og Amsterdam er det perfekte sted at gøre det. Først og fremmest byen Amsterdam i sig selv er det perfekte sted og krydset for at studere, udforske, opleve geografi. For det andet universitetet i Amsterdam, et større forskningsprojekt universitet, tilbyder en kandidatuddannelse undervist af en af ​​de højest rangerede geografi afdelinger i det kontinentale Europa. Sidst men ikke mindst, Graduate School of Social Sciences (GSSS) Amsterdam giver et levende og internationale akademiske samfund. Den GSSS værdsætter mangfoldighed i både forskning og fagligt indhold, videnskabelige medarbejdere og studerende.... [-]


Master Of Science (MSc) I Internationale Udviklingsstudier

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

I dette kandidatuddannelse vil du undersøge globale uligheder, alt fra deres årsager, egenskaber og mulige løsninger. [+]

I dette kandidatuddannelse vil du undersøge globale uligheder, alt fra deres årsager, egenskaber og mulige løsninger. International Development Studies beskæftiger sig med en bred vifte af emner som fattigdom, konflikt, sikkerhed, social og ligestilling, bæredygtighed, uddannelse, miljøet og forholdet mellem lokale, nationale og globale processer.

Masterprogrammet i International Development Studies er forankret af en bekymring for globale uligheder og søger måder at forstå dem, kritisere dem og eventuelt overvinde dem. Den behandler spørgsmål som fattigdom, konflikt, sikkerhed, jordrettigheder, ligestilling mellem kønnene, uddannelse, bæredygtig udvikling og klimaændringer, og søger at skabe forbindelser mellem lokale forhold - både i landdistrikter og byområder - med nationale og globale processer .... [-]


Master Of Science (MSc) I Internationale Udviklingsstudier (ved Forskning)

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Den toårige forsknings master i International Development Studies fokuserer på udviklingsprocesser og transformationer og skiftende magtbalancer i Global South. I løbet af programmet vil du diskutere samfundsmæssige transformations- og udviklingsbaner. [+]

Den toårige forsknings master i International Development Studies fokuserer på udviklingsprocesser og transformationer og skiftende magtbalancer i Global South. I løbet af programmet vil du diskutere samfundsmæssige transformations- og udviklingsbaner.

I dette program vil det underliggende samspil mellem sociale, politiske, økonomiske, miljømæssige og kulturelle faktorer på flere styringsniveauer blive diskuteret med fokus på uligheder og social retfærdighed i aktuelle spørgsmål. Som en teoretisk og empirisk videnskab studerer IDS udvikling som et fænomen, der skyldes samspillet mellem forskellige lokale og internationale aktører og processer inden for kontekstspecifikke institutionelle miljøer. De skiftende strømbalancer har resulteret i en multipolar polycentrisk verden, hvor fremvoksende økonomier som Kina og Brasilien er blevet globale aktører, og hvor regeringer i stigende grad arbejder sammen med andre aktører i udformningen af ​​udviklingsprocesser.... [-]


Master Of Science (MSc) I Kemi - Analytisk Sciences

på universitet Fuldtid Deltid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

I det toårige spor Analytisk Videnskab af kandidatuddannelsen Kemi, et fælles uddannelsesprogram med Vrije Universiteit Amsterdam, vil du fokusere rent på aspekter af analytisk kemi, såsom moderne analytiske teknikker, generelle begreber og strategier til analyse og forskellige anvendelsesområder. [+]

I det toårige spor Analytisk Videnskab af kandidatuddannelsen Kemi , et fælles uddannelsesprogram med Vrije Universiteit Amsterdam, vil du fokusere rent på aspekter af analytisk kemi, såsom moderne analytiske teknikker, generelle begreber og strategier til analyse og forskellige anvendelsesområder.

Analytisk kemi spiller en afgørende rolle i mange områder af videnskab og samfund. Kemiske forbindelser i en række forskellige materialer og miljøer skal identificeres og kvantificeres for, for eksempel:

udvikling af nye lægemidler optrævlingen af ​​komplekse biologiske systemer design af nye bæredygtige materialer og kemiske processer

Analytisk kemi tilvejebringer de metoder og teknikker, der gør dette muligt. Dens virkning er ikke begrænset til kemi alene: fremskridt inden for medicin, biologi, miljø og materialevidenskab er stærkt afhængig af tilgængeligheden af ​​nye analytiske værktøjer samt.... [-]


Master Of Science (MSc) I Kemi - Molekylær Videnskab

på universitet Fuldtid Deltid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

Det toårige spor Molekylære Videnskab i Kemi Masteruddannelsen, et fælles uddannelsesprogram med Vrije Universiteit Amsterdam, dækker områder inden for kemi, der traditionelt er forbundet med organisk og uorganisk kemi, katalyse, fysisk kemi og teoretisk kemi. [+]

Det toårige spor Molekylære Videnskab i Kemi Masteruddannelsen , et fælles uddannelsesprogram med Vrije Universiteit Amsterdam, dækker områder inden for kemi, der traditionelt er forbundet med organisk og uorganisk kemi, katalyse, fysisk kemi og teoretisk kemi.

Organisk kemi, biokemi og organometallisk kemi er fundamentet for en grundlæggende forståelse af forholdet mellem molekylær struktur og præstation. Dette felt leverer samfundet med de molekyler og materialer, vi har brug for til vores sundhed, transport, energi, landbrug og kommunikation. At forstå hvordan molekyler fungerer er en af ​​de vigtigste verdensomspændende udfordringer inden for kemi

Er Molekylære Videnskab i Amsterdam sporet for mig? ... [-]

Master Of Science (msc) I Kommunikationsvidenskab: Politisk Kommunikation

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Specialiseringen "Politisk kommunikation" omhandler spørgsmål som kernen i vores demokratier. Det giver en forståelse af rolle og betydning af medier, journalistik og information til udformning af den offentlige mening. [+]

Specialiseringen "Politisk kommunikation" omhandler spørgsmål som kernen i vores demokratier. Det giver en forståelse af rolle og betydning af medier, journalistik og information til udformning af den offentlige mening.

I denne master vil du studere, hvordan interaktioner mellem (ikke-statslige) aktører, politikere, journalister og borgere tager form og hvilke funktioner og effekter de har. Ved at bruge de nyeste videnskabelige indsigter vil du lære, hvordan (sociale) medier påvirker det politiske engagement og hvordan borgernes brug af medier ændrer sig. Du vil diskutere, hvem der forsøger at påvirke nyhederne, hvor magtfulde medierne egentlig er, og hvordan dette adskiller sig i forskellige lande.... [-]


Master Of Science (msc) I Kommunikationsvidenskab: Virksomhedskommunikation

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Holland Amsterdam

Virksomhedskommunikationssporet inden for kandidatuddannelsen i kommunikationsvidenskab giver en bred forståelse for kommunikation af kommercielle og almennyttige organisationer med deres miljø og samfund. [+]

Et vigtigt spørgsmål inden for Corporate Communication er: Hvordan udvikles, godkendes, implementeres kommunikationsstrategier, og hvad er effekterne af disse strategier på offentligheden? På den ene side fokuserer sporet på ekstern kommunikation og lærer dig, hvordan man opbygger og vedligeholder et corporate image, omdømme og identitet.

Et vigtigt aspekt derudover er det offentlige ansvar for organisationer, især i forhold til den offentlige mening og den offentlige debat i de traditionelle og sociale medier. Forholdet til pressen, offentligheden, medierne og interessenterne diskuteres udførligt og krisekommunikation berøres i overensstemmelse med disse forhold.

På den anden side fokuserer banen på kommunikation inden for virksomheder, som organisatorisk kultur, kommunikation og den nye arbejdsmetode, sociale medier og medarbejdere, og hvordan dette hele gennemføres under forandringsprocesser.... [-]


Master Of Science (MSc) I Kommunikation Videnskab (ved Forskning)

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Vil du gerne skabe ny viden i stedet for bare at studere den? Forskeruddannelsen i Kommunikationsvidenskab er et toårigt kandidatuddannelsesprogram for studerende, der gerne vil være i spidsen for de nyeste udviklinger i forståelsen af ​​kommunikations- og mediernes rolle i samfundet. [+]

Vil du gerne skabe ny viden i stedet for bare at studere den? Forskeruddannelsen i Kommunikationsvidenskab er et toårigt kandidatuddannelsesprogram for studerende, der gerne vil være i spidsen for de nyeste udviklinger i forståelsen af ​​kommunikations- og mediernes rolle i samfundet.

Den stigende gennemsigtighed i medier og kommunikation i vores liv danner mange fascinerende udfordringer. Ældre begreber om medier og kommunikation skal revurderes, det nye mediemiljø skal kortlægges, og konsekvenserne af de hurtige ændringer i nye medier og digitale teknologier skal forstås. Dette danner kernen i forskeruddannelsens program i kommunikationsvidenskab.

Ambitiøse og personlige ... [-]

Master Of Science (MSc) I Kommunikation Videnskab: Overbevisende Kommunikation

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Sporets overbevisende kommunikation om masteruddannelsen i kommunikationsvidenskab omhandler kommunikationsprocesser, der har til formål at opnå specifikke overbevisende mål inden for marketing og sundhedskommunikation. [+]

I denne kandidat vil du studere en række markedsførings- og sundhedskommunikationsteorier og lære at anvende disse teorier på udfordrende problemer med forbruger- og sundhedsrelateret adfærd. Ved at bruge de nyeste videnskabelige indsigter vil du lære, hvordan og under hvilke forhold kommunikation kan bruges som et strategisk værktøj til at informere og påvirke mennesker. Der lægges særlig vægt på kommunikation gennem nye medier og teknologier, herunder interaktive og sociale medier.

Dette spor lærer dig, hvordan du systematisk udvikler og evaluerer marketing- og sundhedskommunikationsbeskeder og kampagner i et hurtigt forandrende digitalt samfund. Du vil lære, hvordan folk bruger medier til at opfylde deres behov, og hvordan du kan målrette mod dit publikum, vælge passende kanaler og værktøjer, bruge nye medier på en innovativ måde og evaluere succesen af ​​dine meddelelser og kampagner.... [-]


Master Of Science (msc) I Matematik

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Matematik er et levende og alsidigt felt, hvorved skillelinjen mellem teori og praksis er ofte blot en illusion. [+]

[-]

Master of Science (MSc) in Biological Sciences

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

[+]

Kandidatuddannelsen i biologiske videnskaber ved UvA tilbyder specialiserede spor i:

Økologi og Evolution

[-]

Master of Science (MSc) in Chemistry (joint degree UvA/VU)

på universitet Fuldtid Deltid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

[+]

Som kemikandidat i Amsterdam drager du fordel af ekspertise, netværk og forskningsprojekter på begge universiteter og tilknyttede forskningsinstitutter.

Tracks

[-]

Master of Science (MSc) in Life Sciences - Bioinformatics and Systems Biology

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

[+]

Protein struktur forudsigelse og simulation

[-]

Master of Science (MSc) in Mathematical Physics

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Samspil mellem områderne almen relativitet og differential geometri, og mellem kvantemekanik og funktionel analyse i løbet af ... [+]

Master of Science i matematisk fysik

Samspil mellem områderne almen relativitet og differential geometri, og mellem kvantemekanik og funktionel analyse i løbet af første halvdel af det tidlige tyvende århundrede har ført os i dag i en ny guldalder matematisk fysik. Kandidatuddannelsen i Matematisk Fysik undersøger skæringspunktet mellem matematik og fysik på grundlag af:

ikke-kommutativ geometri kvantisering teori operatør algebraer kvante grupper kritiske fænomener konform feltteori integrable systemer Lie teori algebraisk geometri

og andre emner.

Kurser

Kandidatuddannelsen i Matematisk Fysik er en forskningsorienteret program, hvor studerende er forpligtet til at vælge en specialist profil. Programmets kurser består af:... [-]


Master of Science (MSc) in Medical Anthropology and Sociology

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

[+]

Vores intensive, etårige program kombinerer kurser og et speciale projekt baseret på din egen individuelle feltarbejde.

Efter afslutningen af ​​programmet har eleverne:

[-]

Master of Science (MSc) in Psychology (Research MSc)

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

[+]

international orientering

Undervist af internationale topforskere, Research Master's program giver en unik mulighed for yderligere at specialisere sig i ethvert område af psykologi, herunder:

[-]

Master of Science (MSc) in Urban and Regional Planning

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

[+]

Desuden skal du være kritisk og forsvare dit eget synspunkt, både i akademiske debatter såvel som i skriftligt arbejde.

[-]

Master Of Science (MSc) I Retsvidenskab

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Kandidatuddannelsen i retsmedicin er unikt i Holland. Programmet adskiller sig fra de fleste internationale masteruddannelser i retsmedicin ved at bygge på en række videnskabelige baggrunde og discipliner, såsom datalogi, fysik, kemi, biovidenskab og matematik. [+]

Kandidatuddannelsen i retsmedicin er unikt i Holland. Programmet adskiller sig fra de fleste internationale masteruddannelser i retsmedicin ved at bygge på en række videnskabelige baggrunde og discipliner, såsom datalogi, fysik, kemi, biovidenskab og matematik.

Målet med programmet er at uddanne gode forskere, bevæbnet med retsmedicinsk viden og faglige færdigheder. Ønsker du at gøre din videnskabelige viden socialt relevant inden for rammerne af lov og orden? Så skal du ansøge om retsmedicinsk videnskab.

Se det store billede - et skarpt øje for detaljer

Det retsmedicinske felt er komplekst og bliver mere så hver dag. Forensic videnskab er det område af videnskab, der beskæftiger sig med analysen af ​​spor tilbage efter en (kriminalitet) scene. For at rekonstruere hændelser fra fortiden skal retsmedicinske spørgsmål besvares ved hjælp af oplysninger, der kan hentes fra en lang række spor, fx DNA, digitale spor, fingeraftryk, eksplosivstoffer mv. Bevisværdien af ​​disse spor bestemmes ved brug af statistiske metoder. Antallet af discipliner, der kommer sammen, både på forbrydelsesstedet og under den efterfølgende undersøgelse, udvides, og de krævede kompetencer bliver mere og mere specialiserede. Behovet for overblik og vejledning i den samlede proces vokser proportionelt.... [-]


Master Of Science (MSc) I Samfundsvidenskab (forskning MSc)

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Er du interesseret i samfundsvidenskabelig forskning, og ønsker du at forfølge en karriere i akademiske eller (ikke-akademiske) forskningsmiljøer? De Research Master Samfundsvidenskab (RMSS) er [+]

Master of Science (MSc) i Social Sciences (forskning MSc)

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September

Er du interesseret i samfundsvidenskabelig forskning, og ønsker du at forfølge en karriere i akademiske eller (ikke-akademiske) forskningsmiljøer? De Research Master Samfundsvidenskab (RMSS) er designet til fremragende studerende med interesse i forskning fra tværfaglige og disciplinære perspektiver. På grund af en omfattende fokus på avancerede kvantitative og kvalitative forskning færdigheder, vil de studerende, der har afsluttet den RMSS kunne udføre videnskabelig forskning af høj kvalitet uafhængigt af hinanden. De Research Master Samfundsvidenskab tilbyder dig avanceret uddannelse i nutidig samfundsvidenskabelig forskning. Programmet kombinerer avancerede samfundsteori med innovative metoder i en streng og tværfaglig samfundsvidenskabelig forskning miljø. Du vil specialisere sig i en af ​​fem forskningsområder:... [-]


Master Of Science (MSc) I Sociologi: Kultursociologi

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Kandidatuddannelsen i kulturel sociologi undersøger, hvordan populærkultur og globalisering af medier udgør trusler mod nationale og lokale kulturer. Du vil også lære at forsker kultur i et bredt perspektiv, såvel som dets specifikke aspekter. [+]

Kandidatuddannelsen i kulturel sociologi undersøger, hvordan populærkultur og globalisering af medier udgør trusler mod nationale og lokale kulturer. Du vil også lære at forsker kultur i et bredt perspektiv, såvel som dets specifikke aspekter.

Vil du gerne vide, om den globale udveksling af medieprodukter - Disney-film, modeblade, populær musik - udgør en trussel mod lokale og nationale kulturer? Eller om udviklingen af ​​kunstmarkeder i Rusland, Kina, Brasilien og Indien vedtager vestlige modeller og institutioner?

I kulturel sociologi undersøger du ikke kun kultur fra et bredt perspektiv (kollektive mentaliteter, ideologier, religiøse orienteringer, ekspert og lægekendskab), men du vil også se på de mere specifikke kendetegn ved kulturen (kunst, medier, populærkultur). Du vil fokusere på, hvordan symbolske varer som bøger, kunstværker og mode produceres, distribueres og modtaget. Derudover udforsker læseplanen, hvordan bredere kulturelle forestillinger er indlejret i sociale relationer, og hvordan de ændrer sig over tid og varierer på tværs af sociale grupper.... [-]


Master Of Science (MSc) I Sociologi: Køn, Seksualitet & Samfund

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

I Køn, Seksualitet og Samfund Masteruddannelse vil du undersøge forskelle i grupper af mænd, grupper af kvinder og forskelle mellem disse grupper. Dette vil blive sat i et bredere perspektiv af sociale identiteter, politisk magt og processer med udelukkelse og integration. [+]

I Køn, Seksualitet og Samfund Masteruddannelse vil du undersøge forskelle i grupper af mænd, grupper af kvinder og forskelle mellem disse grupper. Dette vil blive sat i et bredere perspektiv af sociale identiteter, politisk magt og processer med udelukkelse og integration.

Det er generelt accepteret, at forskelle mellem rige og fattige, unge og gamle mellem hudfarver eller mellem kristne og muslimer er ubestridelige faktorer i folks liv. Funktion som kvinde eller mand med særlige seksuelle orienteringer har tilsvarende betydning. Køn, seksualitet og samfund er afsat til at øge vores forståelse for forskellene blandt grupper af kvinder og grupper af mænd såvel som mellem kvinder og mænd. I en tid med globalisering og tværnational migration ser vi, at nye seksuelle handlinger og praksis fremkommer inden for fragmentering kulturelle landskaber af køn, køn, klasse og nationalitet.... [-]


Master Of Science (MSc) I Sociologi: Migration Og Etniske Studier

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Migration og Etniske Studier (MES) udforsker dynamikken i menneskelig mobilitet i den dobbelte forbindelse med globaliseringen og den vedvarende nationalstat ... [+]

Master of Science (MSc) i sociologi: Migration og Etniske Studier

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September

Migration og Etniske Studier (MES) udforsker dynamikken i menneskelig mobilitet i den dobbelte forbindelse med globaliseringen og den vedvarende nation-state grænser. Den undersøger, hvordan disse dynamikker oversætte til etnisk lagdeling, økonomisk ulighed, og den kulturelle mangfoldighed i begge lande afgangs- og bestemmelseslandene. De centrale og valgfrie kurser for MES-programmet gennemgå en bred vifte af emner, der spænder:

fra migrationspolitik, netværk og bevægelser til migration og asyl lov i Europa; og fra migranter i fagforeninger og vandrende iværksætteri til statsborgerskab og vandrende (il) lovlighed; og fra transnationale identiteter, køn, seksualitet og klasse til kulturel og religiøs mangfoldighed. ... [-]

Master Of Science (MSc) I Statskundskab: Internationale Relationer

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Programmet International Relations giver dig indblik i grundlæggende spørgsmål om krig og fred, verdensøkonomien, men også om retfærdighed og identitet i hele verden. Det analyserer interaktioner mellem stater, internationale organisationer, borgere og andre ikke-statslige aktører på lokalt, nationalt og overnationalt plan. [+]

Programmet International Relations giver dig indblik i grundlæggende spørgsmål om krig og fred, verdensøkonomien, men også om retfærdighed og identitet i hele verden. Det analyserer interaktioner mellem stater, internationale organisationer, borgere og andre ikke-statslige aktører på lokalt, nationalt og overnationalt plan.

Vil du bedre forstå den globale forandring af global politik? Vi leverer et særpræg program, der er:

Omfattende i dens dækning af temaer og verdensregioner. Vi tilbyder flere kurser vedrørende fred og sikkerhed, international politisk økonomi, menneskerettigheder, migration og globale miljøspørgsmål blandt mange andre. Vores kurser dækker alle verdensregioner og / eller relationer mellem regioner. Baseret i det 21. århundrede IR: Vores program er kendetegnet ved dets vægt på tværnationale processer og institutioner. Det trækker på tværfaglige indsigter og er forpligtet til en bred vifte af teoretiske og metodologiske tilgange inden for internationale relationer. Forskerledet: Vores store internationale lærerpersonale består af engagerede forskere, der trækker deres eget arbejde til at lære at gøre empirisk forskning og udvikle teoretisk indsigt. Programmet afspejler eksplicit om forholdet mellem akademisk arbejde og politisk praksis og omfatter kurser undervist af akademiske medarbejdere og politikere. Student profil ... [-]

Master Of Science (MSc) I Stokastik Og Finansielle Matematik

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Kandidatuddannelsen udbydes i samarbejde med VU University Amsterdam, Utrecht Universitet og Leiden Universitet. Som et resultat, du drage fordel af den ... [+]

Master of Science (MSc) i Stokastik og Finansielle Matematik

Undervisningssprog: Engelsk

Starter i: September

Stokastik undersøger fænomener, hvor chancen spiller en central rolle, såsom valgresultater, udsving i aktiekurserne eller molekylære interaktioner i en levende celle. Det kan opdeles i statistik, sandsynlighedsteori og stokastiske operationer forskning. Finansiel matematik er et vigtigt område i forbindelse med anvendelsen af ​​stochastics som tilbyder fascinerende forskning muligheder. Kandidatuddannelsen Stokastik og Finansielle Matematik tog dig i den fulde dybde og bredde af disse felter, både i teori og praktisk anvendelse. Der er en bred vifte af specialer til rådighed, er baseret på de mange områder, hvor Stokastik påføres, deres anvendelsesområde og de udfordrende problemer, de udgør. Både teoretisk tilbøjelig og flere praktisk orienterede studerende kan vælge specifikke kurser, der passer til deres personlige interesser. Kandidatuddannelsen udbydes i samarbejde med VU University Amsterdam, Utrecht Universitet og Leiden Universitet. Som et resultat, du drage fordel af den ekspertise, fire universiteter, samt de netværk og kooperative forskningsprojekter på disse universiteter.... [-]


Master Of Science I Bogføring & Control: Bogføring

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

Master of Science i Bogføring & Control er et intensivt, selektiv program, hvilket sikrer en høj standard for akademisk uddannelse. Det har en stærk ... [+]

Kandidatuddannelsen og Kontrolprogrammet ved Universiteit van Amsterdam (UvA) har en stærk international vægt. Programmet er designet til at forberede de studerende til finansielle positioner, ikke blot inden for revision og rådgivning, men også i industrien, bank eller regeringen.

Studieprogram

Bogføring og Kontrol: Bogføring

Amsterdam Business School's Master of Science i regnskab og kontrol giver dig et solidt fundament for en karriere inden for regnskab eller økonomisk forvaltning. Dette etårige program kombinerer akademisk rigor med praktisk relevans, samtidig med at der er et stærkt internationalt fokus. På den måde udvikler du din faglige viden såvel som dine intellektuelle evner. Programmet har to spor: regnskab og kontrol. Accountancy-sporet er primært designet til studerende, der ønsker at være en finansiel regnskabsspecialist, en revisor eller en økonomichef.... [-]


Master Of Science I Geovidenskab

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Globale forandringer, den stigende efterspørgsel efter knappe ressourcer og nedbrydning og forurening af landskab, jord og vand betyder, at vi nu mere end nogensinde har brug for dygtige jordvidenskabelige fagfolk. [+]

Globale forandringer, den stigende efterspørgsel efter knappe ressourcer og nedbrydning og forurening af landskab, jord og vand betyder, at vi nu mere end nogensinde har brug for dygtige jordvidenskabelige fagfolk. Professionelle, der forstår jorden som et komplekst system og kan føre vejen mod en mere bæredygtig fremtid.

Hvad man kan forvente af Jordvidenskab ved UvA

Med os vil du studere i et inspirerende miljø, hvor forskere arbejder i en stimulerende tværfaglig indstilling i forkant mellem fysisk geografi, økologi, hydrologi og miljøkemi.

I Institut for Biodiversitet og Økosystemdynamik (IBED) tilbyder vi dig en bred vifte af helt nye og topmoderne faciliteter (e-science labs, herunder GIS, remote sensing og geo-økologisk modellering, jord- og miljøkemi og erosionslaboratorier ) for at gøre det muligt for dig at lade dit kursus arbejde, opfylder de nyeste videnskabelige standarder.... [-]


Master of Science in Econometrics: Financial Econometrics

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

[+]

Financial Econometrics dækker emner som serie ikke-lineær tid, volatilitet modeller, og prissætningen af ​​komplekse derivater, mens Stochastic Calculus hjælper dig med at få et praktisk kendskab til sandsynlighedsregning, stokastiske processer og stokastisk calculus. Et tredje kursus kan vælges fra den brede vifte, der tilbydes for alle Econometrics spor. Del to vil blive brugt på at færdiggøre en afhandling i Finansiel økonometri. Et forskningsprojekt medarbejder fra Institut for Quantitative Economics vil overvåge dit arbejde.

[-]

Master Of Science I Regnskab Og Kontrol: Kontrol

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

Programmet er designet til at forberede de studerende til finansielle positioner, ikke blot inden for revision og rådgivning, men også i industrien, bank eller regeringen. Programmet består af en Bogføring spor og en Kontrol spor. [+]

Kandidatuddannelsen og Kontrolprogrammet ved Universiteit van Amsterdam (UvA) har en stærk international vægt. Programmet er designet til at forberede de studerende til finansielle positioner, ikke blot inden for revision og rådgivning, men også i industrien, bank eller regeringen.

Programmet i korte træk

Forskere og undervisere på Amsterdam Business School (ABS) er internationale eksperter.

[-]

Master Of Science I Udvikling Og Uddannelse (ved Forskning) Barn

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Forskeruddannelsen i Børneudvikling og Uddannelse er et intensivt, selektivt toårigt program, der træner eleverne til at blive forskere inden for forældre, uddannelse og børneudvikling. [+]

Forskeruddannelsen i Børneudvikling og Uddannelse er et intensivt, selektivt toårigt program, der træner eleverne til at blive forskere inden for forældre, uddannelse og børneudvikling.

Studere Børns Udvikling og Uddannelse på universitetet i Amsterdam

Forskeruddannelsen i Børneudvikling og Uddannelse træner eleverne til at udtænke, designe, udføre og rapportere højkvalitetsforskning inden for børneudvikling og uddannelse. Programmet er udviklet til fremragende studerende, der er motiverede til at udføre forskning, og som har til hensigt at forfølge akademiske forskning karriere i udvikling og uddannelse af børn. Forskerstuderende studerende erhverver dybtgående disciplinær viden, kendskab til relevant forskningsmetodik og praktisk erfaring med at udføre forskning. Programmet tager to år at færdiggøre. I begge år studerende tage kurser og få erfaring i at udføre forskning.... [-]


MSc Brain and Cognitive Sciences: Cognitive Science

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

[+]

Forskeruddannelsen i Brain and Cognitive Sciences udgør en udfordrende, tværfaglig og international arena, hvor højt motiverede forskere og studerende forsøger at forstå hjernen, dens udvikling og dens lidelser.

Forskeruddannelsen i Brain and Cognitive Sciences udbydes af Institut for Tværfaglige Studier (IIS) i tæt samarbejde med Amsterdam Brain and Cognition Center (ABC).

Programoversigt

Kandidatuddannelsen har til formål at uddanne eleverne til at blive eksperter i deres specifikke underfelt i Brain and Cognitive Sciences, men med en klar forståelse og forståelse for bidraget fra de øvrige underfelter.

Dette udmønter sig i alt 120 ECTS-point.

[-]

Msc Business økonomi: Konkurrenceret Og økonomi

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Holland Amsterdam

Dette etårige forskningsbaserede masterprogram har et stærkt internationalt fokus på organisationernes funktion i regulerede konkurrenceforhold. [+]

Dette etårige forskningsbaserede masterprogram har et stærkt internationalt fokus på organisationernes funktion i regulerede konkurrenceforhold.

Konkurrence er et af de vigtigste organiseringsprincipper for en markedsøkonomi. Virksomheder udfører bedre på grund af det; love beskytter sine processer, og internationale institutioner håndhæver disse love, når konkurrencen trues.

I konkurrenceretten og økonomikursen lærer eleverne i erhvervsøkonomisk masteruddannelse at forstå kompleksiteten og de regler, der styrer det. Et spor for fremtidige virksomhedsledere og beslutningstagere, der gerne vil arbejde i og med konkurrencedygtige markeder.

Kombiner økonomiklasser med juridiske kurser af Amsterdam Law School; Forbered dig på en karriere i store virksomheder, specialiserede konsulentfirmaer, dedikerede NGO'er og konkurrencemyndigheder over hele verden eller i dele af regeringen, der beskæftiger sig med konkurrence og regulering Nyd et stærkt forskningsfokus, højt kvalificeret internationalt personale og lidenskabelig diskussion med medstuderende fra konkurrencedygtige økonomier over hele verden. Programmet i korte træk ... [-]

MSc Communication Science: Entertainment Communication

på universitet Fuldtid Deltid September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

[+]

At studere Underholdning Kommunikation ved universitetet i Amsterdam

Amsterdam er en fascinerende, medie-mættede miljø. Ascor er det største Kommunikation Science forskningsinstitut i Holland, og er blandt de største i verden. Dens internationale engelsksprogede ph.d.-uddannelse har mere end 30 elever.

Eksamensbevis

Underholdning Kommunikation er et spor af den akkrediterede uddannelsen Kommunikation Science.

Disse er blot nogle af de mange forskellige emner, der er mulige i dette spor.

[-]

MSc Cultural and Social Anthropology

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Holland Amsterdam

[+]

viden om kvalitative forskningsmetoder, herunder deltagerobservation og interview evnen til at skrive godt og argumentere kohæsivt evnen til at præsentere dit eget arbejde og ideer effektivt følsomhed over for kompleksiteten og mangfoldigheden af ​​den antropologiske disciplin færdigheder til at forstå og håndtere effektivt med interkulturelle problemer evnen til at opnå dybdegående viden om et givent emne i en kort periode. Hvorfor studere kulturel og social antropologi i Amsterdam? [-]

MSc Econometrics

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Holland Amsterdam

[+]

Hvert spor tilbyder valgfag samt feltarbejde kurser for dig at vælge imellem.

Degree

Efter en vellykket gennemførelse af dette program, vil du modtage en juridisk akkrediteret kandidatgrad i økonometri og titlen Master of Science (MSc).

Du kan kombinere dette program med en MSc i matematik for en dobbelt grad.

Placeringer og omdømme [-]

MSc Econometrics: Big Data Business Analytics

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Holland Amsterdam

[+]

Der kræves yderligere 25 timer klasse forberedelse, lektier, debatter, sagsbehandling og computer tid.

I første semester, vil du blive givet et solidt grundlag i økonometri med flere centrale kurser for studerende på alle spor. General Equilibrium Theory lærer dig at formulere den generelle ligevægtsmodel og forstå dens grundlæggende egenskaber, og kritisk vurdere underliggende model antagelser og implikationer. Gennem Advanced Økonometri 1 og 2, vil du få en dyb forståelse af økonometriske teori, praksis og inferens ved hjælp af en række avancerede teknikker.

Den teoretiske baggrund og økonomiske anvendelser af spilteori tog dig i evnen til at modellere interaktive beslutningsprocesser situationer ved hjælp af spil-teoretisk teknikker, og beregne og karakterisere deres ligevægt resultater.... [-]


MSc Econometrics: Mathematical Economics

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Holland Amsterdam

[+]

erhverve de nødvendige færdigheder for matematisk og statistisk modellering; blive en ekspert i mekanikken, der kanaliserer moderne auktioner og model dynamisk økonomisk adfærd.

Amsterdam School of Economics 'Master i Econometrics giver en afbalanceret og grundig uddannelse i kvantitativ analyse af problemer i økonomi og finansiering. Du vil blive flydende i anvendelsen af ​​avancerede matematiske og statistiske metoder, der støttes af moderne softwarepakker såsom E-Views og Matlab. Den tværfaglige etårige program består af avancerede kurser i både matematisk økonomi og økonometri.

Programmet i korte træk [-]

MSc Erhvervsøkonomi: Virksomhedsøkonomi Og Strategi

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Holland Amsterdam

Den ledende økonomi og strategi spor af Business Economics Master's program fokuserer på økonomiske resultater af organisationer. [+]

[-]

MSc Finance

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Dette program fokuserer på de finansielle markeder og den finansielle beslutningstagning virksomheder og investorer. Det giver dig den brede vifte af kompetencer, den dybtgående viden og den internationale ekspertise, som du får brug for i din karriere. [+]

MSc Finance koncentrerer sig om de mange aspekter af det finansielle område som finansielle markeder og finansielle beslutningstagning af virksomheder og investorer. Det giver dig den brede vifte af færdigheder, den dybtgående viden og den internationale ekspertise, du skal bruge i din økonomiske karriere.

Få en dyb forståelse for økonomisk beslutningstagning og markeder ved at vælge et af de fem spor i dette fascinerende kandidatuddannelse og blive en finansekspert.

Forbered dig på en karriere i den finansielle eller erhvervslivet; drage fordel af at studere i et fakultet med store styrker i verden af ​​finansiering. Et kandidatprogram, fem spor

Finans masteruddannelsen består af fem top-level faglige specialisering spor, der bygger på styrken i Finance Group:... [-]


Msc Fysik Og Astronomi: Fysik For Liv Og Helbred

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

I det toårige spor Fysik for liv og sundhed i kandidatuddannelsen Fysik og Astronomi, en fælles grad med Vrije Universiteit Amsterdam, vil du bruge fysikens sprog til at udforske livsprocessernes hemmeligheder. [+]

I det toårige spor Fysik for liv og sundhed i kandidatuddannelsen Fysik og Astronomi , en fælles grad med Vrije Universiteit Amsterdam, vil du bruge fysikens sprog til at udforske livsprocessernes hemmeligheder. Understøttet af de nyeste teknologier i vores laboratorier og ved en række teoretiske klasser leveret af vores entusiastiske medarbejdere, kan du dykke ind i den fascinerende verden af ​​DNA-udfoldning, proteinfunktion, cellemekanik, vævsteknik og orgelfunktion. Du vil lære om fotonik og dets brug i udviklingen af ​​nye billedteknikker; eller du kan vælge at uddybe din viden om anvendelse af fysik inden for biomedicinsk billedbehandling og terapi i tæt samarbejde med lægerne i de to akademiske medicinske centre i Amsterdam.... [-]


Msc Fysik Og Astronomi: Videnskab Til Energi Og Bæredygtighed

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Videnskab for Energi og Bæredygtighed er et spor i kandidatuddannelsen Fysik og Astronomi, et fælles uddannelsesprogram ved University of Amsterdam og Vrije Universiteit Amsterdam. [+]

Videnskab for energi og bæredygtighed er et spor i kandidatuddannelsen Fysik og Astronomi , et fælles uddannelsesprogram ved universitetet i Amsterdam og Vrije Universiteit Amsterdam. Kurser undervises på begge universitets lokaliteter. UvA og VU udsteder i fællesskab et eksamensbevis i fysik og astronomi til kandidater. Som fysik- og astronomistudent i Amsterdam drager du fordel af ekspertise, netværk og forskningsprojekter på begge universiteter og tilknyttede forskningsinstitutter.

Hvad skal videnskab for energi og bæredygtighed i Amsterdam tilbyde mig?

Videnskab for energi og bæredygtighed (SES) er en tværfaglig 'track' eller specialisering inden for UvA-masteruddannelserne Kemi og Fysik og Astronomi. Det kombinerer "hårde" videnskabelige forskning med analysen af ​​samfundsmæssige problemstillinger, forretningsmodeller og statslige regler. Programmet giver mulighed for en fleksibel læseplan, der hovedsagelig indeholder fysik eller yderligere kemi eller forretningsorienterede kurser; som sådan dækker det et bredt område af varme emner, såsom:... [-]


Msc Geovidenskab: Geo-økologiske Dynamik

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Holland Amsterdam

[+]

Er du interesseret i:

Du vil arbejde tæt sammen med topforskere på området, hvilket giver dig en start i udviklingen af ​​dit professionelle netværk. [-]

MSc Geovidenskab: Miljøledelse

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Holland Amsterdam

[+]

Er du interesseret i:

Kandidater i dette spor er godt rustet til at udvikle en succesfuld karriere som en anvendt jord videnskabsmand.

[-]

MSc Human Geography: Economic Geography

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Holland Amsterdam

[+]

Geografi handler om at studere mennesker, rum og sted - og byen Amsterdam i sig selv er det perfekte sted og krydset for at studere, udforske og opleve geografi.

Dette resulterer i mindre skala forskningsmiljøer, hvor akademisk personale og studerende arbejder tæt sammen i en mindre formel og mere åbent miljø.

Ambition i forskning?

For studerende interesseret i dette fagområde, tilbyder vi også en to-årig Forskning Kandidatuddannelsen i Internationale Udviklingsstudier og Urban Studies.

[-]

MSc I Biologiske Videnskaber - Generel Biologi

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Det toårige spor General Biology i kandidatuddannelsen Biological Sciences er designet til studerende, der ikke ønsker at begrænse deres fokus til et fag inden for biologi. [+]

Det toårige spor General Biology i kandidatuddannelsen Biological Sciences er designet til studerende, der ikke ønsker at begrænse deres fokus til et fag inden for biologi. Din undersøgelse kan dække emner som de molekylære mekanismer i en virus eller populationsdynamikken hos afrikanske elefanter.

Er General Biology hos UvA studiet for dig?

Det er, hvis du:

har en solid baggrund i biologi planlægger at arbejde på områder, hvor en bred viden om biologi vil være nyttig ønsker at lære at løse problemer af global interesse ser specifikt på meget frihed til at sammensætte dit eget program ønsker fordelene ved en mindre program, hvor studerende og ansatte alle kender hinanden. Hvad skal General Biology hos UvA tilbyde mig? ... [-]

Msc I Biologiske Videnskaber - økologi Og Evolution

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Målet med det toårige spor Økologi og Evolution i kandidatuddannelsen Biologiske Videnskab er at fremme forståelse af forholdet mellem levende organismer, udviklingen af ​​arter og økosystemernes funktion for at bidrage til mere bæredygtighed på jorden. [+]

Målet med det toårige spor Økologi og Evolution i kandidatuddannelsen Biologiske Videnskab er at fremme forståelse af forholdet mellem levende organismer, udviklingen af ​​arter og økosystemernes funktion for at bidrage til mere bæredygtighed på jorden.

Økologi og Evolution ved UvA er studiet for dig, hvis du søger ekspertuddannelse for at forstå, hvordan plante- og dyrearter stammer og sammen danner samfund, der befinder sig i økosystemerne på vores planet ønsker at udforske mulighederne for at forbedre og beskytte jordens biodiversitet er interesseret i et bredt udvalg af kurser og praktikophold i Holland, Europa eller overalt i verden. Hvad skal Økologi og Evolution tilbyde mig? ... [-]

Msc I Biovidenskab - Ferskvands- Og Marinebiologi

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

I det toårige spor Freshwater & Marine Biology i kandidatuddannelsen Biological Sciences vil du fordybe dig i forskning, der spænder fra tropisk havbiologi til økologi i vådområder økosystemer. [+]

Biologiske Videnskab: Ferskvand & Marinbiologi (tidligere: Limnologi og Oceanografi) (MSc)

Vand dækker omkring 70% af vores planet og adskiller det fra alle andre planet vi kender. Vand spiller en vigtig rolle i det globale klima og er en kilde til mad, mineraler, energi og rekreation. Akvatiske økosystemer vrimler med organismer, der spænder fra bittesmå fytoplankton og zooplankton til koraller, fisk og hvaler. Desværre er akvatiske økosystemer også brugt som "dumping grunde" for meget af samfundets affald og er dybt påvirket af globale forandringer. I det toårige spor Freshwater & Marine Biology i kandidatuddannelsen Biological Sciences vil du fordybe dig i forskning, der spænder fra tropisk havbiologi til økologi i vådområder økosystemer.... [-]


Msc I Biovidenskab: Grønne Biovidenskaber

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Det toårige spor Green Life Sciences i Biological Sciences Master's program er et forskningsorienteret program, der fokuserer på at studere planter og deres interaktioner med miljøet på molekyliveau. [+]

Det toårige spor Green Life Sciences i Biological Sciences Master's program er et forskningsorienteret program, der fokuserer på at studere planter og deres interaktioner med miljøet på molekyliveau.

Studieprogrammet giver dig mulighed for at kombinere grundlæggende og anvendt uddannelse i molekylærbiologi, kemisk økologi, økogenomik, bioteknologi, planteavl, fytopatologi, skadedyrsbekæmpelse, celle- og populationsbiologi. Dette giver dig mulighed for at udvikle en integreret opfattelse af planternes funktion og at opnå de nødvendige færdigheder til moderne forskning.

Er Green Life Sciences ved UvA studiet for dig?

Det er, hvis du:

er interesserede i, hvordan organismer fungerer på genetisk, biokemisk og cellulært niveau, og hvordan dette omsætter til deres økologi, evolution og brug. ønsker at lære, hvordan planter klare abiotisk stress som tørke eller højt saltniveau i jorden, hvilket er et stigende problem inden for landbruget. ønsker at undersøge, hvordan patogener og plager (insekter, mider) påvirker planternes immunsystem. ønsker at studere hvordan udbrud af skadedyr kan forudsiges og omgåes, og hvordan naturlige fjender kan bruges til skadedyrsbekæmpelse. ønsker at undersøge de underliggende mekanismer, der fører til en enorm mangfoldighed af blomsterstand og blomsterarkitekturer i naturen, hvilket er i skarp kontrast til den høje bevaring af gen- og genometsekvenser. er interesseret i rollen som epigenetiske mekanismer og kromatinstruktur i gen / genomregulering. ønsker at blive en selvstændig forsker ved at deltage i praktikophold med internationalt anerkendte forskere. har ambitionen om at komme ned til kernen i et videnskabeligt problem og er ivrige efter at diskutere dette på højeste niveau med jeres jævnaldrende. ønsker at designe dit... [-]

Msc I Finans: Asset Management

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Husholdningernes besparelser samles af fonde, der investerer dem i aktier, obligationer, fast ejendom, hedgefonde og andre aktiver med det formål at skabe gode afkast med et valgt risikoniveau. [+]

Hvordan skal institutionelle investorer investere deres kunders penge? Hvordan kan pensionsfonde strukturere deres investeringsportefølje for at opnå optimale aktivansvarsstrukturer? Skal du afdække valutarisiko? Hvordan laver vi værdipapirer? Hvad er effekten af ​​højfrekvent handel på finansielle markeder? Asset management (eller investment management) undersøgelser porteføljer af aktiver, typisk inklusive aktier, obligationer og kontanter, for enkeltpersoner eller virksomheder.

Husholdningernes besparelser samles af fonde, der investerer dem i aktier, obligationer, fast ejendom, hedgefonde og andre aktiver med det formål at skabe gode afkast med et valgt risikoniveau. Pensionsfonde investerer pensionsbidrag til generering af langsigtede midler til fremtidige pensioner. Hedgefonde indsamler midler med det formål at skabe høj afkast ved at udnytte arbitrage muligheder på kapitalmarkederne. Hvad er lydstrategier for hver af disse virksomheder? Hvad driver priserne på værdipapirer (herunder derivater), som de bruger? Disse spørgsmål er dine til at diskutere i Asset Management-sporet.... [-]


Msc I Finans: Ejendomsfinansiering

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Real Estate Finance sporet i Masteruddannelsen i Finance giver en dybtgående forståelse af fast ejendom i forbindelse med international finansiering. [+]

Real Estate Finance sporet i Masteruddannelsen i Finance giver en dybtgående forståelse af fast ejendom i forbindelse med international finansiering. Dem med ambitioner inden for finans- eller investeringsstyring skal vide, hvordan man vurderer ejendomsinvesteringer mod egenkapital, renteindtægter og andre finansielle derivattyper.

Programmet er også relevant for en karriere inden for økonomi og fast ejendom sektorer generelt. Du vil erhverve de vigtigste anvendte, kvantitative og konceptuelle færdigheder, der er nødvendige for at træffe komplekse beslutninger, der kræves i moderne ejendomsfinansiering og investering.

Forbered dig på en karriere i international økonomi eller ejendomsmæglere drage fordel af at studere på et fakultet med store styrker i økonomien; lære at forstå og foretage betydelige fast ejendom beslutninger. Finans: Ejendomsfinansiering ... [-]

Msc I Fysik Og Astronomi

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

[+]

Internationalt anerkendte Avanceret Matter og Energi Fysik Astronomi og astrofysik Fysik af liv og sundhed Science for Energi og Bæredygtighed Teoretisk fysik [-]

MSc I Konfliktløsning Og Regeringsførelse

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Kandidatuddannelsen i konfliktløsning og styring giver dig uddannelse på det brede spektrum af konfliktløsningsteori, forskning og praksis. Årsager, karakteristika, betydning og konsekvenser af konflikter studeres i forhold til den offentlige styres dynamik. [+]

Kandidatuddannelsen i konfliktløsning og styring giver dig uddannelse på det brede spektrum af konfliktløsningsteori, forskning og praksis. Årsager, karakteristika, betydning og konsekvenser af konflikter studeres i forhold til den offentlige styres dynamik. Du vil lære at analysere konflikter, forhandle deres beslutning og knytte konfliktforskning med sin praksis.

Vil du gerne vide mere om konflikter? Deres skift i karakter og betydning? Mulighederne for handlinger i virkelige situationer? Og hvordan omdannes konflikt til en ressource til demokratisk styring?

Konfliktløsning og styringsprogrammet giver dig et fundament i teori og forskning, der hjælper dig med at analysere konflikter og konfliktløsningstiltag i forhold til dynamikken i offentlig forvaltning.... [-]


Msc I Kulturel Og Social Antropologi: Anvendt Antropologi

på universitet Fuldtid 12  September 2018 Holland Amsterdam

For studerende, der ønsker at gennemføre forskning, der har en anvendt karakter, der tager sigte på at løse problemer eller bidrage med forståelse, hvor dette er direkte nødvendigt, tilbyder vi mulighed for at specialisere sig i Anvendt Antropologi. [+]

For studerende, der ønsker at gennemføre forskning, der har en anvendt karakter, der tager sigte på at løse problemer eller bidrage med forståelse, hvor dette er direkte nødvendigt, tilbyder vi mulighed for at specialisere sig i Anvendt Antropologi.

I denne form for forskning bruges metoder og teorier om antropologisk forskning til at give indsigt og forslag til praktiske problemer, som ikke-antropologiske parter som regeringer, virksomheder, ngo'er eller andre organisationer står overfor. Studerende gennemfører forskning i samarbejde med sådanne organisationer. Som en del af besvarelsen af ​​deres forskningsspørgsmål studerer de både problemet og organisationen: En dybtgående forståelse af organisationens interesser, kultur og moral er nødvendig for at forstå, hvordan dets medlemmer opfatter det problem, de vil løse.... [-]


MSc in Artificial Intelligence

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

[+]

[-]

MSc in Business Administration: Digital Business

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

[+]

drage fordel af et stærkt forskningsfokus, højt kvalificeret internationalt personale og medstudenter fra hele verden. Business Administration: Digital Business

Master of Science i Business Administration er en et-årigt program på 60 ECTS-point (1 ECTS = 0,5 amerikanske kreditter).

Denne del af programmet udvides af muligheden for at vælge to valgfrie kurser, der giver dig mulighed for at skræddersy programmet til dine egne interesser og færdigheder og overbygge kløften mellem teori og praksis i The Business Lab.

The Business Lab

Vil du teste om du kan løse en reel forretningssag?

[-]

MSc Informationsvidenskab: Data Videnskab

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

I en data rige verden, data videnskaben få en central placering med en stigende potentielle værdi for virksomheder, videnskab og samfund. Data videnskabsfolk er nødvendige for at give mening til havet af data, der omgiver os. [+]

I en data rige verden, data videnskaben få en central placering med en stigende potentielle værdi for virksomheder, videnskab og samfund. Data videnskabsfolk er nødvendige for at give mening til havet af data, der omgiver os. Med lanceringen af ​​det innovative og tværfaglige datavidenskabsprogram i Informationsstudier-masterprogrammet gør UvA det nu muligt for dig at blive en dygtig ekspert på dette område. Denne kandidatuddannelse er udviklet i samarbejde med VU University og Amsterdam Data Science.

Kurser undervises af et internationalt team af topforskere og eksperter fra alle samarbejdende institutioner.

Under dette etårige kandidatuddannelse i datalogi vil du: dykke ind i de vigtigste teorier og værktøjer, der anvendes inden for datalogi, og udvikle en integreret opfattelse af de seneste udviklinger og fremtidige muligheder for datalogi i samfundet; lære at oversætte videnskabelige, samfundsmæssige og forretningsmæssige udfordringer til data-relaterede spørgsmål, identificere løsninger, der er metodologisk lydige, samtidig med at de etiske og juridiske aspekter tages i betragtning, kommunikere resultater og træffe velbegrundede beslutninger samarbejde med en international gruppe af studerende med en bred vifte af uddannelsesmæssige baggrunde Gennemføre og evaluere datavidenskabsprojekter på en bred vifte af domæner. Er Data Science på UVA studiet for mig? ... [-]

MSc in Information Studies

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

Information studies is a broad and interdisciplinary field, primarily concerned with the analysis, collection, classification, manipulation, storage, retrieval and dissemination of information. [+]

Information studies is a broad and interdisciplinary field, primarily concerned with the analysis, collection, classification, manipulation, storage, retrieval and dissemination of information. It examines the interaction between people, organisations and any existing information systems, with the aim of creating, replacing, improving or understanding information systems.

Information studies tackles systemic problems first rather than individual pieces of technology within that system: it focuses on understanding information problems from the perspective of the stakeholders involved, and then applying technologies as needed. Not only aspects of computer science are incorporated, but also aspects of research fields like cognitive science, commerce, communications, management, philosophy, public policy, and the social sciences.... [-]


MSc in Information Studies: Information Systems

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

[+]

du er interesseret i de måder folk interagerer med (ny) teknologi og medier, og hvordan de understøttes, hæmmet og påvirket af dem du vil analysere systemer til levering, opbevaring og videregivelse af oplysninger ved hjælp af forskellige medier (såsom video, tale og tekst) du ønsker at gøre forbindelser mellem corporate / organisatoriske ledelse og de ansvarlige for at udvikle teknologiske løsninger Programmet undersøger emner som: semantisk web-teknologi privatliv kognitive værktøjer

Byen Amsterdam er velegnet til forskning disse emner. Det tilbyder et miljø med uovertruffen innovation, og er en af ​​de vigtigste europæiske centre inden for IKT og nye medier.

Program skitse ... [-]

MSc in Logic

på universitet Fuldtid Deltid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

MSc Logic har et stærkt internationalt ry som en fremragende forskeruddannelsesprogram. Kandidater af programmet ofte går videre til at blive centrale aktører i det internationale logiske forskningsmiljø. [+]

Kandidater af programmet ofte går videre til at blive centrale aktører i det internationale logiske forskningsmiljø.

Programmet blev etableret i 1995 af Institut for Logic, Language and Computation (ILLC), og forbliver fast forankret i denne forskningsinstitut, med medarbejdere fra områderne datalogi, filosofi, kognitiv videnskab, (Computational) Lingvistik og matematik. Målet og den underliggende ånd MSc Logic er at forbinde traditionelle grundforskning i de formelle videnskaber med en bred vifte af applikationer, der spænder fra Information Sciences til Lingvistik og Filosofi.

Afhængigt af deres baggrund, kan eleverne vælge mellem fire spor:

[-]

MSc in Political Science

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Political Science at the University of Amsterdam investigates how ongoing social, economic, and political transformations affect local, national, European and global governance. Political Science offers five different specialisations: International Relations, Public Policy and Governance, Political Economy, Political Theory and European Politics and External Relations. [+]

Political Science at the University of Amsterdam investigates how ongoing social, economic, and political transformations affect local, national, European and global governance. Political Science offers five different specialisations: International Relations, Public Policy and Governance, Political Economy, Political Theory and European Politics and External Relations.

We study politics broadly, addressing interactions between the political system, the economy and civil society. A core theme of the teaching curriculum of the Department is Transnational Politics.

At the Graduate School of Social Sciences, we offer the following tracks in the Master’s programme in Political Science:... [-]


MSc in Psychology: Consultancy & Organisational Development

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

The track focuses on organisational psychology; this discipline studies the relationship between employees and their social working environment (e.g., colleagues, supervisors, teams, the organization as a whole). [+]

How can you successfully guide organisational change? How do you handle conflict in organizations? How do you create effective teams? How do you develop a learning organisation? How can you use individual employee’s potential when working in teams?

These questions are explored in the Consultancy & Organisational Development master's track.

The track focuses on organisational psychology; this discipline studies the relationship between employees and their social working environment (e.g., colleagues, supervisors, teams, the organization as a whole).

Important topics in this field are:

Organisational culture and organisational change Cooperation within teams Leadership Social interaction Conflict management through negotiation Decision-making processes Team and organisational development ... [-]

MSc in Psychology: Human Resource & Career Management

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

This track focuses on personnel psychology, the discipline that examines individual processes within the organization. It is the study of how organizations hire and retain the right people for the right job. [+]

This track focuses on personnel psychology, the discipline that examines individual processes within the organization. It is the study of how organizations hire and retain the right people for the right job.

How do you recruit and select the right people for the right job? What are the best ways to retain, reward, and assess people? Do you influence your career choices or are they determined by others? What is required for a successful career these days and how can you help people achieve that?

Questions such as these are explored in the Human Resource & Career Management track.

Important topics in this field are:

Recruitment Psychological assessment and personnel selection Employee retention Performance appraisal Remuneration Career development Career planning Job market skills Study program ... [-]

MSc in Security and Network Engineering

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

[+]

SNE er den eneste akademiske kandidatuddannelsen i Holland, der fokuserer på forståelse, udvikling og vedligeholdelse af komplekse IT-systemer og netværk. Det rejser spørgsmål som:

Hvordan anvende forskellige softwarekomponenter inden for en kompleks arkitektur, at ende op med en effektivt fungerende system?

SNE er unik på grund af:

den individuelle vejledning af top-notch lærerstaben, med stor erfaring i både forskning og industri den stærke sociale samhørighed blandt de meget motiverede, dygtige og internationale studerende

Du vil lære at spore digitale beviser på alle niveauer, fra en enkelt computer til et stort netværk. Den lærer dig at spore ned cyberkriminalitet og dokumentere digitale beviser på en måde, der vil holde i retten. Sporet Kurset dækker data erhvervelse 'cyberkriminalitet og Forensics "fra ikt-infrastrukturer til efterforskningsmæssige formål i en retsmedicinsk forsvarlig måde.... [-]


Msc I Psykologi: Adfærdsmæssig Datalogi

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

At forstå data om menneskelig adfærd er en vigtig og værdifuld færdighed i nutidens samfund. Virksomheder, offentlige institutioner og statslige organisationer - de bruger alle den kontinuerlige strøm af store data til at beskrive og forudsige menneskelig adfærd. [+]

At forstå data om menneskelig adfærd er en vigtig og værdifuld færdighed i nutidens samfund. Virksomheder, offentlige institutioner og statslige organisationer - de bruger alle den kontinuerlige strøm af store data til at beskrive og forudsige menneskelig adfærd.

Behavioral Data Science

Politi bruger data til at forudsige risiko for indbrud efter område og uge af året, forsikringsselskaber tilpasser deres priser baseret på klientdata, og skolerne tilpasser uddannelsesprogrammer baseret på det, der er kendt om elevers fremskridt.

Udnyttelse af det fulde potentiale af disse massive mængder adfærdsmæssige data i forhold til disse mål har stor gavn af en grundig forståelse af datavidenskabsteknikker og menneskelig adfærdsmodellering. Mesterens spor Behavioral Data Science sigter mod at kombinere disse to. Programmet påtager sig kendskab til psykologi, forskningsmetoder og anvendt statistik på bachelorniveau, og fortsætter med uddannelse på avancerede (store) datateknikker, akademiske færdigheder samt praktiske og faglige færdigheder.... [-]


Msc I Psykologi: Coaching Og Vitalitet I Organisationer

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Banen fokuserer på erhvervssundhedspsykologi, mere specifikt psykologien af ​​interventioner, som fremmer trivsel og funktionsevne hos mennesker på arbejdspladsen. [+]

Banen fokuserer på erhvervssundhedspsykologi, mere specifikt psykologien af ​​interventioner, som fremmer trivsel og funktionsevne hos mennesker på arbejdspladsen. Baggrund, udvikling og anvendelse af arbejdsrelateret coaching og andre interventioner (herunder mindfulness) spiller en central rolle i dette spor. Studerende lærer også at udvikle evidensbaserede tilgange, indføre interventioner og anvende coaching teknikker.

Hvilke proaktive og forebyggende foranstaltninger kan du tage for at sikre "sund" karriereudvikling? Hvad kan organisationer gøre for at bidrage til jobtilfredshed og fremme deres medarbejders langsigtede sundhed og trivsel? Hvordan kan du vende tilbage til arbejdet med succes og effektivt efter at være fraværende på grund af arbejdsrelaterede sundhedsproblemer? ... [-]

Msc I Psykologi: Hjerne Og Kognition I Samfundet

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Anvend viden fra området Brain and Cognitive Sciences for at besvare vigtige samfundsmæssige spørgsmål. Studerende lærer at oprette anvendte eksperimenter og at oversætte empiriske fund til praktiske råd. [+]

Anvend viden fra området Brain and Cognitive Sciences for at besvare vigtige samfundsmæssige spørgsmål. Studerende lærer at oprette anvendte eksperimenter og at oversætte empiriske fund til praktiske råd.

Hjernen og sindet

Samfundets interesse for hjernen og sindet har eksploderet i de seneste år. Dette skyldes dels øget videnskabelig viden om forholdet mellem kognitive funktioner som opmærksomhed og hukommelse og ydeevne i det daglige liv såvel som til teknologiske fremskridt, der har givet usædvanlig indsigt i hjernens arbejde og nye metoder, der muliggør kontinuerlig overvågning af adfærd eller kognitive og kropslige funktioner (f.eks. internet, wearables, smartphone apps). Det primære fokus i læseplanen på masterbanen Brain and Cognition in Society er, hvordan teoretisk og metodologisk viden fra hjerne og kognition kan bidrage til at besvare samfundsmæssige spørgsmål.... [-]


Msc I Psykologi: Kulturpsykologi

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Institut for Socialpsykologi tilbyder et engelsktalende kandidatuddannelse i kulturpsykologi, der begynder i september 2017. Vi inviterer ambitiøse hollandske og internationale studerende med reel interesse i (tvær-) kulturpsykologi til at ansøge om dette selektive, etårige program. [+]

Institut for Socialpsykologi tilbyder et engelsktalende kandidatuddannelse i kulturpsykologi, der begynder i september 2017. Vi inviterer ambitiøse hollandske og internationale studerende med reel interesse i (tvær-) kulturpsykologi til at ansøge om dette selektive, etårige program.

Programbeskrivelse

Programmet kombinerer tilgange fra kulturel og tværkulturel psykologi og behandler tre centrale spørgsmål: 1) Hvordan skaber kultur vores psykologiske funktion? 2) Hvad er konsekvenserne af kulturelle ligheder og / eller forskelle for den enkelte, gruppen og for gruppefællesskaber 3) Hvordan kan vi designe og evaluere interventioner og programmer, der er kulturelt følsomme?

... [-]

Msc I Psykologi: Social Indflydelse

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Social indflydelse er en engelsklæres mesterspor, der tilbydes af Institut for Socialpsykologi. [+]

Social indflydelse er en engelsklæres mesterspor, der tilbydes af Institut for Socialpsykologi.

Hvorfor er nogle reklamekampagner effektive, og andre er ikke? Hvordan opfordrer vi færre mennesker til at cykle i fodgængerområder? Hvordan undersøger vi effektiviteten af ​​foranstaltninger til forebyggelse af skatteunddragelse? Social Influence

Mange organisationer og virksomheder har gavn af at påvirke borgernes eller forbrugernes adfærd: Politikere forsøger at vinde stemmer, reklamebureauer forsøger at øge salget af et bestemt produkt, og kommunerne forsøger at afskrække cykling i fodgængerområder. Men hvad er den bedste måde at nærme sig på dette?

En bevisbaseret tilgang ... [-]

Msc I Psykologi: Udvikling Og Sundhedspsychologi

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Næsten alle børn hader rygning, men omkring en fjerdedel af unge voksne begynder at ryge. Hvad skiftede mellem barndom og voksenalder, og hvad kan vi gøre for at forhindre denne adfærd? [+]

Næsten alle børn hader rygning, men omkring en fjerdedel af unge voksne begynder at ryge. Hvad skiftede mellem barndom og voksenalder, og hvad kan vi gøre for at forhindre denne adfærd?

Lignende spørgsmål kan blive bedt om binge drikkeri, problematisk brug af narkotika og aktiviteter, der startede som uskyldig sjov, såsom spil, men det er blevet vanedannende. Endvidere er overvægt og fedme, selv hos småbørn, et af de vigtigste sundhedsproblemer i den vestlige verden med en enorm socioøkonomisk virkning. Hvad kan vi gøre ved det?

Et andet vigtigt emne for sundhed er stressens rolle i udviklingen af ​​disse adfærd, da stress er bredt anerkendt som en af ​​de vigtigste bidragsydere i udviklingen af ​​vanedannende adfærd og fedme. Stress er også relateret til udfald af arbejde og fald i det generelle trivsel.... [-]


Msc I Regnskab Og Kontrol

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

Kandidatuddannelsen i Accountancy & Control tilbyder to top-level akademiske specialisering spor: regnskab og kontrol. [+]

Et kandidatprogram, to spor

Kandidatuddannelsen i Accountancy & Control tilbyder to top-level akademiske specialisering spor:

regnskabsvæsen Kontrollere

Begge numre tilbyde en fælles videnbase i Bogføring og Kontrol samt dybdegående specialiserede kurser og emne.

Degree

Efter en vellykket gennemførelse af dette program, vil du modtage en akkrediteret kandidatuddannelse i Bogføring og Kontrol og titlen Master of Science (MSc).

Amsterdam Business School

Amsterdam Business School ved University of Amsterdam (UvA) har et fremragende ry, med et internationalt fokus og mange højt anerkendte forskere og lærere. UvA, placeret 57. i QS World University Rankings 2016-2017, er et udfordrende miljø, hvor kritisk tænkning og et uafhængigt og nysgerrig sind kan bevæge sig frit.... [-]


MSc I Sociologi: Komparativ Organisation Og Labour Studies

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

MSc i Comparative Organisation og Labor Studies dækker den sociologiske og tværfaglige forståelse af ansættelsesforhold, organisationen af ​​arbejdsprocesser og arbejdsstilling i det bredere samfund. [+]

MSc i Comparative Organisation og Labor Studies dækker den sociologiske og tværfaglige forståelse af ansættelsesforhold, organisationen af ​​arbejdsprocesser og arbejdsstilling i det bredere samfund.

Programmet i Comparative Organisation and Labor Studies har to karakteristiske træk: (i) et stærkt fokus på komparativ analyse af spørgsmål vedrørende arbejde og organisation; og (ii) en særlig vægt på integrations- og konvergensprocesser på verdensmarkedet i både ansættelsesforhold og organisatoriske politikker.

Programmet

Programmet giver en sociologisk tilgang til studiet af moderne kapitalisme ved at undersøge tværnationale forskelle inden for de institutionelle rammer for markedsøkonomier. Det bidrager til en forståelse af den ændrede verden af ​​arbejdsmarkedsinstitutioner, lige fra arbejdspladspraksis, på tværs af arbejdsgiverforhandlinger til nationale velfærdsstater og europæisk socialpolitik. Sådanne institutioner er grundlæggende for rigdom, magt og mønstre af ulighed i verdensøkonomien. Programmet udforsker også de institutionelle, kulturelle, sociale og historiske determinanter for økonomisk adfærd ved at se på emner som regulativer og normer på arbejdsmarkedet, uformelle normer i virksomheder og effekten af ​​institutionel vejafhængighed af social kapital, tillid og netværk.... [-]


MSc I Sociologi: Sociale Problemer Og Socialpolitik

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Sociale problemer og socialpolitik tilbyder de studerende et indblik i de måder, hvorpå sociale problemer defineres og tackles inden nutidige velfærdsstater, analysere roller tilskrives borgere, fagfolk og andre interessenter inden for disse processer. Den betragter de seneste historier om forskellige politiske tilgange og placerer dem i en sammenlignende europæisk sammenhæng. [+]

Sociale problemer og socialpolitik giver eleverne et indblik i, hvordan sociale problemer defineres og håndteres i nutidige velfærdsstater, analyserer de roller, der tilskrives borgere, fagfolk og andre interessenter inden for disse processer. Den betragter de seneste historier om forskellige politiske tilgange og placerer dem i en sammenlignende europæisk sammenhæng.

Sociale problemer og socialpolitik kombinerer et bredt fundament af sociologisk teori og forskningsmetoder uddannelse med et mere specifikt fokus på opbygning af sociale problemer og forsøg fra politikere til at løse disse. De forskellige komponenter i programmet kombinerer at forbedre dine færdigheder i at anvende social teori til at dekonstruere moderne sociale spørgsmål fra en række kritiske perspektiver.... [-]


MSc I Softwareudvikling

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

Du ved allerede, hvordan man kode. Og gennem årene har du fået den nødvendige teoretiske og praktiske oplevelse. Men du vil have mere. Du vil tage dine kvaliteter som software ingeniør til næste niveau. At arbejde sammen med andre software ingeniører på realistiske, komplicerede problemer. At løse isolerede tekniske problemer, men også at operere inden for hele det dynamiske og omfattende felt, som software engineering er. For ikke bare at vide hvordan, men for at forstå hvorfor. [+]

Du ved allerede, hvordan man kode. Og gennem årene har du fået den nødvendige teoretiske og praktiske oplevelse. Men du vil have mere. Du vil tage dine kvaliteter som software ingeniør til næste niveau. At arbejde sammen med andre software ingeniører på realistiske, komplicerede problemer. At løse isolerede tekniske problemer, men også at operere inden for hele det dynamiske og omfattende felt, som software engineering er. For ikke bare at vide hvordan, men for at forstå hvorfor.

Er Software Engineering ved UvA studiet for mig?

Det er, hvis du:

har et solidt teknologisk grundlag og en grundlæggende forståelse af computervidenskab og software ønsker at studere software engineering på et akademisk niveau er nysgerrige og kan lide at blive udfordret af komplekse softwareproblemer ønsker at lære at lave grundige strategiske beslutninger ønsker at lære at samarbejde og forhandle effektivt er kritiske, men også innovative og åbne for diskussion Hvad skal Software Engineering ved UvA tilbyde mig? ... [-]

MSc I Urban Studies (af Research)

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Den toårige forskeruddannelse i bystudier beskæftiger sig med spørgsmål omkring den stigende urbanisering af nutidens verden. Byerne er præget af økonomiske, sociale, politiske og kulturelle muligheder, men også med risiko for sociale problemer, uligheder og sikkerhedsspørgsmål. I dette program vil du lære at undersøge og analysere disse udfordringer. [+]

Den toårige forskeruddannelse i bystudier beskæftiger sig med spørgsmål omkring den stigende urbanisering af nutidens verden. Byerne er præget af økonomiske, sociale, politiske og kulturelle muligheder, men også med risiko for sociale problemer, uligheder og sikkerhedsspørgsmål. I dette program vil du lære at undersøge og analysere disse udfordringer.

Det 21. århundrede bliver en urban århundrede. Siden 2008 lever over halvdelen af ​​verdens befolkning i byområder, og det forventes at stige til 60 procent i 2030. Byer betragtes samtidigt som motorer af økonomisk vækst og sociale, kulturelle og politiske muligheder samt steder, hvor problemer og sårbarheder som usikkerhed og ulighed koncentrerer sig.... [-]


Msc Iværksætteri

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Holland Amsterdam

Dette program vil give dig en dyb faglig forståelse af iværksætteri og vil skærpe din iværksættervirksomhed dygtighed sæt. Denne kraftfulde kombination af viden og færdigheder vil appellere til kreative og ambitiøse studerende. [+]

Som to førende nederlandske universiteter, Universitetet i Amsterdam (UvA) og VU University Amsterdam leverer i fællesskab et unikt kandidatuddannelse i Entrepreneurship i et af Europas forretningshubs - Amsterdam. Dette program vil give dig en dyb faglig forståelse af iværksætteri og vil skærpe din iværksættervirksomhed dygtighed sæt.

Denne kraftfulde kombination af viden og færdigheder vil appellere til kreative og ambitiøse studerende. Samtidig er disse er også kompetencer, der er meget efterspurgte med arbejdsgivere, der ser iværksætteri som afgørende for deres evne til at skabe social og økonomisk værdi.

Om programmet

Iværksætteri er blevet et modent akademisk disciplin. UVA og VU University Amsterdam har kombineret deres ekspertise på dette område for at skabe et internationalt relevant kandidatuddannelse. Dette program vil udsætte dig for to forskellige akademiske kulturer, der udfordrer dig til at se længere og forbereder dig til de krav, iværksætter praksis.... [-]


Msc I økonomi: Bank Og Regulering

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Hvordan skal bankerne styres? Hvad er det egentlige formål med banker? Hvordan skal vi regulere banksektoren? Disse spørgsmål er kernen i bank- og reguleringssporet i finansmesterens program. Den globale finanskrise i 2008 resulterede i en stærk efterspørgsel efter akademikere, politikere og praktikere for at hjælpe med at sikre mikro- og makro-prudential regulering af den moderne banksektor. [+]

Hvordan skal bankerne styres? Hvad er det egentlige formål med banker? Hvordan skal vi regulere banksektoren? Disse spørgsmål er kernen i bank- og reguleringssporet i finansmesterens program. Den globale finanskrise i 2008 resulterede i en stærk efterspørgsel efter akademikere, politikere og praktikere for at hjælpe med at sikre mikro- og makro-prudential regulering af den moderne banksektor.

Banker spiller en vigtig rolle i vores økonomi. Den seneste krise har lært os meget om de udfordringer, som disse institutioner og deres tilsynsmyndigheder nu står over for. Bank- og reguleringssporet for kandidatuddannelsen i økonomi giver dig det teoretiske grundlag for at analysere nøglespørgsmål og formulere dine egne motiverede meninger om udviklingen inden for bank-, risikostyring, etik og finansiel regulering.... [-]


Msc I økonomi: Corporate Finance

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Corporate Finance sporet af kandidatuddannelsen i økonomi udforsker sådanne beslutninger på lang sigt: fra fusioner og opkøb strukturering til omstrukturering fra finansiel nød, fra børsnoterede og krydrede aktieudbud til kapitalstrukturering og værdiansættelse. [+]

Virksomheder af enhver størrelse står løbende over for økonomiske beslutninger. Corporate Finance sporet af kandidatuddannelsen i økonomi udforsker sådanne beslutninger på lang sigt: fra fusioner og opkøb strukturering til omstrukturering fra finansiel nød, fra børsnoterede og krydrede aktieudbud til kapitalstrukturering og værdiansættelse.

Har du et skarpt sind og en fascination med tal og styring? Ser du selv arbejder med en bank eller et konsulentfirma? Så kan dette være dit spor inden for Finance Master's program.

Forbered dig på en karriere i finans-, konsulent- eller forretningsverdenen lære at analysere komplekse finansielle beslutninger for at afdække de underliggende kræfter; drage fordel af at studere i et fakultet med store styrker i verden af ​​finansiering. ... [-]

Msc I økonomi: Kvantitativ Finansiering

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

The Quantitative Finance Track er for studerende i Finance med stærke analytiske færdigheder og en interesse i (Big) Data analyse og applikationer i Finance. [+]

The Quantitative Finance Track er for studerende i Finance med stærke analytiske færdigheder og en interesse i (Big) Data analyse og applikationer i Finance.

De færdigheder og teori, du finder her, er yderst relevante for finansdiscipliner som risikostyring, kapitalforvaltning og investment banking. Der er en stor og voksende efterspørgsel efter sådanne analytiske færdigheder i økonomien. Har du et sind for matematik og en interesse for data-baseret analyse anvendt til økonomisk beslutningstagning? Det kan godt være sporet for dig.

Bliv flydende i komplekse risikomodellering for reguleringsregimer som Basel III; forstå og hjælpe med at udvikle den rolle, som store data i økonomi spiller lancere din karriere på en fakultet med et godt ry i økonomi, store data og økonometri. ... [-]

Msc Jordvidenskab: Fremtidens Planet økosystem Videnskab

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

I det toårige spor Future Planet Ecosystem Science af kandidatuddannelsen Earth Sciences vil du lære kvantitative metoder og få en dybtgående forståelse af begreberne geoøkologiske systemer, der er afgørende for at imødegå de store udfordringer vedrørende globale forandringer, ledelsen af økosystemer og deres tjenester, som mennesker stoler på. [+]

I det toårige spor Future Planet Ecosystem Science af kandidatuddannelsen Earth Sciences vil du lære kvantitative metoder og få en dybtgående forståelse af begreberne geoøkologiske systemer, der er afgørende for at imødegå de store udfordringer vedrørende globale forandringer, ledelsen af økosystemer og deres tjenester, som mennesker stoler på.

Future Planet Ecosystem Science er et toårigt program (120 EC) med 30 EC dedikeret til obligatoriske kurser, en litteraturstudie (6 EC) og et uafhængigt kandidatforskningsprojekt (mindst 48 EC). En yderligere 36 EC kan afsættes til enten valgfrie kurser, et andet forskningsprojekt, en mindreårig (Tesla minor eller Science for Sustainability minor) eller en praktik i virksomhedskonsulentvirksomhed, civilsamfund eller en statslig organisation.... [-]


Msc Logik: Logik Og Beregning

på universitet Fuldtid Deltid 2 år September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

Alle studerende er forpligtet til at deltage i kurset 'Logik, sprog og Computing ", der giver en introduktion til de forskningsområder, der bliver forfølges på ILLC. [+]

Logic er et tværfagligt og internationalt toårige kandidatuddannelse, der fokuserer på den centrale rolle logik som mægler mellem naturvidenskab og humaniora. MSc Logic har et stærkt internationalt ry som en fremragende forskeruddannelsesprogram. Kandidater af programmet ofte går videre til at blive centrale aktører i det internationale logiske forskningsmiljø.

Programmet blev etableret i 1995 af Institut for Logic, Language and Computation (ILLC), og forbliver fast forankret i denne forskningsinstitut, med medarbejdere fra områderne datalogi, filosofi, kognitiv videnskab, (Computational) Lingvistik og matematik. Målet og den underliggende ånd MSc Logic er at forbinde traditionelle grundforskning i de formelle videnskaber med en bred vifte af applikationer, der spænder fra Information Sciences til Lingvistik og Filosofi.... [-]


Msc Logik: Logik Og Filosofi

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Holland Amsterdam

Kurser i sporet Logik og Filosofi fokus på sprogfilosofi og kognitiv videnskab. [+]

Logic er et tværfagligt og internationalt toårige kandidatuddannelse, der fokuserer på den centrale rolle logik som mægler mellem naturvidenskab og humaniora. MSc Logic har et stærkt internationalt ry som en fremragende forskeruddannelsesprogram. Kandidater af programmet ofte går videre til at blive centrale aktører i det internationale logiske forskningsmiljø.

Programmet blev etableret i 1995 af Institut for Logic, Language and Computation (ILLC), og forbliver fast forankret i denne forskningsinstitut, med medarbejdere fra områderne datalogi, filosofi, kognitiv videnskab, (Computational) Lingvistik og matematik. Målet og den underliggende ånd MSc Logic er at forbinde traditionelle grundforskning i de formelle videnskaber med en bred vifte af applikationer, der spænder fra Information Sciences til Lingvistik og Filosofi.... [-]


Msc Logik: Logik Og Matematik

på universitet Fuldtid Deltid 2 år September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

Kurser udbydes i sporet Logik og matematik fokuserer på matematik modallogik, matematisk analyse af spil og indstille og model teori. [+]

Logic er et tværfagligt og internationalt toårige kandidatuddannelse, der fokuserer på den centrale rolle logik som mægler mellem naturvidenskab og humaniora. MSc Logic har et stærkt internationalt ry som en fremragende forskeruddannelsesprogram. Kandidater af programmet ofte går videre til at blive centrale aktører i det internationale logiske forskningsmiljø.

Programmet blev etableret i 1995 af Institut for Logic, Language and Computation (ILLC), og forbliver fast forankret i denne forskningsinstitut, med medarbejdere fra områderne datalogi, filosofi, kognitiv videnskab, (Computational) Lingvistik og matematik. Målet og den underliggende ånd MSc Logic er at forbinde traditionelle grundforskning i de formelle videnskaber med en bred vifte af applikationer, der spænder fra Information Sciences til Lingvistik og Filosofi.... [-]


Msc Logik: Logik Og Sprog

på universitet Fuldtid Deltid 2 år September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

Logik og sprog spor tilbyder kurser, der fokuserer på formelle modeller for naturligt sprog semantik og datalingvistik. [+]

Logic er et tværfagligt og internationalt toårige kandidatuddannelse, der fokuserer på den centrale rolle logik som mægler mellem naturvidenskab og humaniora. MSc Logic har et stærkt internationalt ry som en fremragende forskeruddannelsesprogram. Kandidater af programmet ofte går videre til at blive centrale aktører i det internationale logiske forskningsmiljø.

Programmet blev etableret i 1995 af Institut for Logic, Language and Computation (ILLC), og forbliver fast forankret i denne forskningsinstitut, med medarbejdere fra områderne datalogi, filosofi, kognitiv videnskab, (Computational) Lingvistik og matematik. Målet og den underliggende ånd MSc Logic er at forbinde traditionelle grundforskning i de formelle videnskaber med en bred vifte af applikationer, der spænder fra Information Sciences til Lingvistik og Filosofi.... [-]


MSc Menneskelige Geografi: Miljø Geografi

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Holland Amsterdam

Kandidatuddannelsen i Environmental geografi fokuserer på menneske-økosystem interaktioner og er godt rustet til at kaste lys over de skræmmende miljømæssige udfordringer vores planet. Man kunne hævde, at vi er gået ud over Jordens bæreevne og nærmer planeternes grænser. [+]

Miljømæssig Geografi: Governance for Sustainability

Kandidatuddannelsen i miljøgeografi fokuserer på human-økosystem interaktioner og er velplaceret til at kaste lys over de skræmmende miljømæssige udfordringer vores planet står overfor. Man kunne hævde, at vi er gået ud over Jordens bæreevne og nærmer planeternes grænser. Andre argumenter fastslå, at menneskelig opfindsomhed vil udstyre os til at håndtere nye udfordringer i fremtiden. Dette program fokuserer på forholdet mellem mennesker og deres økosystemer. Dette gøres ved at tage en stærk rumlig perspektiv og forsker i effekten af ​​både globale og lokale miljøændringer på mennesker.

Klimaændringer regeringsførelse ... [-]

MSc Menneskelige Geografi: Politisk Geografi

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Kandidatuddannelsen i politisk geografi fokuserer på tre centrale begreber (geopolitik, globalisering og governance) at udforske de politiske geografi i vores globaliserede verden. Disse vedrører dynamikken i rumligheder for politik, herunder indenrigspolitik, internationale forbindelser og transnationale politik, og hvordan de kan forstås gennem centrale geografiske begreber som territorium, sted, omfang og netværk. [+]

Politisk Geografi: geopolitik, Globalisering og Governance

Kandidatuddannelsen i Politisk Geografi fokuserer på tre centrale begreber (geopolitik, globalisering og regeringsførelse) for at udforske de politiske geografier i vores globaliserende verden. Disse vedrører dynamikken i rumligheder for politik, herunder indenrigspolitik, internationale forbindelser og transnationale politik, og hvordan de kan forstås gennem centrale geografiske begreber som territorium, sted, omfang og netværk. Programmet vil vurdere teorier og metoder i disse dynamiske områder stipendium og studerende vil blive fortrolige med politisk geografi og geopolitik før der arbejdes på deres speciale projekt på området. Politisk Geografi vil undersøge oprindelse, bane og nutidens betydning for geopolitikken og sorterne af geopolitiske tilgange til materialets og repræsentative aspekter af det geopolitiske agentur.... [-]


MSc Menneskelige Geografi: Urban Geografi

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Kandidatuddannelsen i Urban geografi giver de studerende med en bedre forståelse af de globale og lokale processer, der former byer i dag. Det 21. århundrede vil uden tvivl være en urban alder. [+]

Det 21. århundrede vil uden tvivl være en urban alder. Byerne fejres som nøglemotorer til innovation og økonomisk vækst i verdensøkonomien og er også genopdaget som attraktive steder at bo, arbejde og lege. Lokale boligmarkeder tiltrækker internationale investeringer, og gentrifikation genopliver tidligere nedslidte byområder. Alligevel er denne repræsentation af byliv og byer som steder af uendelige muligheder kun en side af historien. Det er stadig mere klart, at ikke alle byer deler i denne succeshistorie.

Urbaniseringen er faktisk meget ujævn og den økonomiske vækst i byerne er endnu mere. Desuden ser vi stigende uligheder inden for byer. Polarisationsprocesser, segregering, fragmentering og privatisering af bylandskabet danner væsentlige politiske og sociale udfordringer for byregeringer og lokale beboere.... [-]


Msc Politisk Videnskab: Politisk Teori

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Kandidatuddannelsen i Politisk Teori vil lære dig politisk teori og anvendt filosofi på en teoretisk, praktisk og analytisk måde. Du udfordres til kritisk at analysere og reflektere over aktuelle politiske sammenhænge og social og politisk tænkning. [+]

Kandidatuddannelsen i Politisk Teori vil lære dig politisk teori og anvendt filosofi på en teoretisk, praktisk og analytisk måde. Du udfordres til kritisk at analysere og reflektere over aktuelle politiske sammenhænge og social og politisk tænkning.

Den politiske teori spor giver eleverne de konceptuelle værktøjssæt til at analysere de komplekse normative og metodologiske problemer i det moderne politiske liv. Eleverne opfordres til at tage en aktiv rolle i kritisk refleksion over politiske praksis, institutionelle ordninger og samfundsvidenskabelige metoder ved at bygge på et solidt fundament i social og politisk tænkning. Sporet kombinerer analytiske stringens med politisk relevans.... [-]


Msc Sociologi

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Holland Amsterdam

Kandidatuddannelsen i sociologi ved universitetet i amsterdam tilbyder et omfattende program med fokus på aktuelle sociale spørgsmål. [+]

Kandidatuddannelsen i sociologi ved universitetet i amsterdam tilbyder et omfattende program med fokus på aktuelle sociale spørgsmål. Kandidatuddannelsen i sociologi lærer dig selvstændigt at tænke på sociologiske spørgsmål og giver dig en god forståelse af sociologisk teori og metoder.

I dette program vil du erhverve intellektuelle og praktiske færdigheder, der gør det muligt at analysere problemer, strukturer og processer i forbindelse med sameksistens mellem mennesker.

Med en bred vifte af kurser på tilbud, kandidatuddannelsen i sociologi giver dig mulighed for at sammensætte din egen læseplan inden for et bredt sociologisk spektrum.

Student profil

Hvis du ønsker at vide, hvad der forårsager sociale problemer, har du et ønske om at forstå de underliggende processer, hvis du er kritisk og interesseret i alternative forklaringer på, hvad der sker i verden omkring dig, hvis du ønsker at foretage din egen forskning og blive inspireret af den klassiske sociologiske forskere om aktuelle emner, så er dit studium. I summen: denne Master er det rigtige valg for dig som et kritisk, spørgende studerende, der har et ønske om at vinde i dybdegående viden om aktuelle sociale spørgsmål og finde løsninger på disse.... [-]


MSc Statskundskab: Europæisk Politik Og Eksterne Forbindelser

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Den europæiske Politik og eksterne forbindelser program giver de studerende med en grundig forståelse af politik og magt i Europa i en stadig mere mangfoldig, indbyrdes afhængige, og multipolær verden. [+]

I kandidatets europæiske politik og eksterne forbindelser analyserer du politik og magt i Europa. Programmet fokuserer på udfordringerne i Europa som en del af en stadig mere indbyrdes afhængig, globaliseret og multipolar verden. Du får de analytiske, teoretiske og empiriske værktøjer til at udvikle en dybere forståelse af EU's rolle som en international aktør. Du vil også få kendskab til både interne og eksterne dimensioner af EU-politikker som f.eks. Den økonomiske krise, udfordringer omkring sikkerhed, miljø, flygtningekrise, stigning i populisme, handel samt EU's rolle i dens umiddelbare nærhed og verden og mange flere emner. Vores undervisning er forskningsledende, og vores program giver adgang til seminarer og debatter fra forskningssamfundet i ACCESS Europe.... [-]


MSc Statskundskab: Offentlig Politik Og Forvaltning

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

I Mesterens Offentlige Politik og Styring vil du lære at kritisk analysere offentlige politikker i ofte kontroversielle politiske rammer. Programmet fokuserer på både forskning og praksis og links teori og praksis ved at kigge på interessante sager og indbydende inspirerende gæstens højttalere. [+]

I Mesterens Offentlige Politik og Styring vil du lære at kritisk analysere offentlige politikker i ofte kontroversielle politiske rammer. Programmet fokuserer på både forskning og praksis og links teori og praksis ved at kigge på interessante sager og indbydende inspirerende gæstens højttalere.

Spørgsmålet om offentlig politik og styring forbereder de studerende til at opfylde krav til effektiv og legitim offentlig handling i komplekse og ofte kontroversielle politiske rammer. Programmet hjælper eleverne med at udvikle som kritiske analytikere og innovative designere ved at knytte forskning og praksis, teori og handling på "gulvet" på lokalt, nationalt, europæisk og internationalt plan. Muligheder er forudsat at studere politisk arbejde på og på tværs af disse niveauer.... [-]


MSc Statskundskab: Politisk økonomi

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Hvordan globale økonomiske og politiske kræfter forme liv og fremtid for borgerne, erhvervslivet og civilsamfundet? Af politiske processer og regeringen? Dette spor fokuserer på interaktionen af ​​'økonomi "og" politik ", begge bredt udtænkt. [+]

Hvordan globale økonomiske og politiske kræfter forme liv og fremtid for borgerne, erhvervslivet og civilsamfundet? Af politiske processer og regeringen? Dette spor fokuserer på interaktionen af ​​'økonomi "og" politik ", begge bredt udtænkt. Den dækker jorden fra 'økonomi for ikke-økonomer' for at forstå, hvordan de »spilleregler« er formet, at tænke over, hvordan en åben global økonomi giver anledning til "nye" konflikter og en bølge af nye politiske bevægelser. Du vil udforske de kritiske problemer, som de udviklede og udviklingslande verdener, fra Asien til Europa til Amerika - nutidige udfordringer såsom migration, kampen for udvikling, eller bedre styreformer finansielle marked. Vi udforsker også politiske udfordringer med en etisk dimension, såsom sociale politikker eller virksomhedernes magt og sociale uligheder for bedre at forstå, hvordan dette udspiller sig i forskellige politiske miljøer.... [-]


Msc økonomi: Markeder Og Regulering

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Dette etårige forskningsbaserede masterprogram har et stærkt internationalt fokus på markedernes funktion og deres regulering. [+]

Dette etårige forskningsbaserede masterprogram har et stærkt internationalt fokus på markedernes funktion og deres regulering.

Program Structure

Master of Science i økonomi er en et-årigt program på 60 ECTS-point (1 ECTS = 0,5 US kredit). Kurset tidsplan er angivet nedenfor. Det akademiske år løber fra september til begyndelsen af ​​juli, og er opdelt i to semestre, hver med tre perioder. Der henvises til den akademiske kalender de nøjagtige datoer for.

Første semester

I den første periode får du en avanceret forståelse af kernen i økonomi: Mikroøkonomi & Spilteori, Makroøkonomi og Anvendt Økonometri. Under denne første del vælger du din specialisering spor. I anden del af første semester vil du tilmelde dig de første tre specialiseringskurser, Advanced Industrial Organization og Regulation, efterfulgt af Intensive Course Empirical Market Analysis.... [-]


Msc økonomi: Offentlig Politik

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Holland Amsterdam

Distinguished professorer på Institut for Økonomi Amsterdam kombinerer fremtrædende pædagogiske færdigheder med en aktiv forskningsdagsorden, hvilket resulterer i et program, der både er vidensintensiv og forskningsbaseret. Du vil ikke fortryde efter den offentlige politik spor af Economics Master's program i Amsterdam. [+]

Distinguished professorer på Institut for Økonomi Amsterdam kombinerer fremtrædende pædagogiske færdigheder med en aktiv forskningsdagsorden, hvilket resulterer i et program, der både er vidensintensiv og forskningsbaseret. Du vil ikke fortryde efter den offentlige politik spor af Economics Master's program i Amsterdam.

Program Structure

Master of Science i økonomi er en et-årigt program på 60 ECTS-point (1 ECTS = 0,5 US kredit). Kurset tidsplan er angivet nedenfor. Det akademiske år løber fra september til begyndelsen af ​​juli og er opdelt i to semestre, hver med tre studieophold. Der henvises til den akademiske kalender de nøjagtige datoer for.

Første semester ... [-]

Msc økonomi: Pengepolitik Og Bankvirksomhed

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Holland Amsterdam

Distinguished professorer på Institut for Økonomi Amsterdam kombinerer fremtrædende pædagogiske færdigheder med en aktiv forskningsdagsorden, hvilket resulterer i et program, der både er vidensintensiv og forskningsbaseret. Du vil ikke fortryde efter økonomi og økonomi i Amsterdam. [+]

Distinguished professorer på Institut for Økonomi Amsterdam kombinerer fremtrædende pædagogiske færdigheder med en aktiv forskningsdagsorden, hvilket resulterer i et program, der både er vidensintensiv og forskningsbaseret. Du vil ikke fortryde efter økonomi og økonomi i Amsterdam.

Program Structure

Master of Science i økonomi er en et-årigt program på 60 ECTS-point (1 ECTS = 0,5 amerikanske kreditter). Kurset tidsplan er angivet nedenfor. Det akademiske år løber fra september til begyndelsen af ​​juli, og er opdelt i to semestre, hver med tre perioder. Der henvises til den akademiske kalender de nøjagtige datoer for.

Første semester

I den første periode får du en avanceret forståelse af kernen i økonomi: Mikroøkonomi & Spilteori, Makroøkonomi og Anvendt Økonometri. Under denne første del vælger du din specialisering spor; I anden halvdel af første semester vil du tilmelde dig de første tre specialiseringskurser: Monetær Teori, International Finance og Financial Institutions & Banking.... [-]


Research Master's Business in Society (joint degree VU and UvA)

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Forskeruddannelsen i samfundet sigter mod at uddanne talentfulde studerende til forskningsorienterede karriere som f.eks. Ph.d., strategikonsulent, politikgiver eller tænketankdeltager, enten i nonprofitorganisationer og i akademiet eller i kommercielle firmaer eller nystartede virksomheder. [+]

Du vil lære af, og arbejde tæt sammen med nogle af verdens førende forskere inden for business administration.

[-]

Videnskabsmester I Aktuarvidenskab Og Matematisk Finansiering: Generel

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Kandidatuddannelsen i Actuarial Science and Mathematical Finance (ASMF) er en selvstændig kandidatgrad. Sporet Mathematical Finance er unikt, fordi dets kurser omfatter alle de seneste internationale udviklinger, såsom finansiel og solvensrisikostyring, regulering og tilsyn, store data, markedssammenhængende prisfastsættelse og bæredygtighed i pensionssystemerne. [+]

Kandidatuddannelsen i Actuarial Science and Mathematical Finance (ASMF) er en selvstændig kandidatgrad. Sporet Mathematical Finance er unikt, fordi dets kurser omfatter alle de seneste internationale udviklinger, såsom finansiel og solvensrisikostyring, regulering og tilsyn, store data, markedssammenhængende prisfastsættelse og bæredygtighed i pensionssystemerne.

Det generelle spor i ASMF-masterprogrammet giver en fremragende udgangspunkt for din karriere som aktuar eller risikostyring. Hvad gør dette etårige program unikt er dets udvalg af kurser, der omfatter alle de seneste internationale udviklinger - tænk på Big Data Science, Market-Consistent Pricing, Systemic Risk Modeling og Behavioral Insurance and Finance - samt de mest op -til-dato teknikker, praksis og indsigt skal du begynde din karriere.... [-]


Videnskabsmester I Aktuarvidenskab Og Matematisk Finansiering: Kvantitativ Risikostyring

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Kvantitativ risikostyring spor i kandidatuddannelsen i Aktuarial Science & Mathematical Finance giver en fremragende grundlag for din karriere som risikostyring. [+]

Kvantitativ risikostyring spor i kandidatuddannelsen i Aktuarial Science & Mathematical Finance giver en fremragende grundlag for din karriere som risikostyring. Hvad gør dette etårige program unikt er dets integrerede state-of-the-art læseplan og bred vifte af kurser. Disse omfatter alle de seneste internationale udviklinger - tænk på Big Data Science, Market-Consistent Pricing, Systemic Risk Modeling og Behavioral Insurance and Finance - samt de avancerede færdigheder og metoder, praksis og indsigt, du bliver nødt til at starte din karriere.

The Quantitative Risk Management (QRM) -programmet er indlejret i MSc i Aktuarial Science & Mathematical Finance. Universitetet i Amsterdam har en usædvanlig stærk tradition inden for det aktuarmæssige videnskabs- og kvantitative risikostyringsdomæne, som er uovertruffen i Holland. Internationalt førende eksperter udfører verdensklasse forskning her; Vi er stolte af vores stærke forbindelser til og støtte fra verdens forsikrings- og finansinstitutioner.... [-]


Master

Kunstmester (ma) På Tysk

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Med en bachelor i tysk sprog og kultur kan du yderligere specialisere dig i tysk sprog og litteratur inden for følgende fire kandidatuddannelser, hver med et andet fokus. [+]

Fire måder at specialisere sig på tysk

Med en bachelor i tysk sprog og kultur kan du yderligere specialisere dig i tysk sprog og litteratur inden for følgende fire kandidatuddannelser, hver med et andet fokus.

Lingvistik: Sprog og uddannelse

Kandidatuddannelsen Sprog og uddannelse giver de studerende mulighed for at studere sprogbrug og fremmedsprog undervisning og læring inden for de institutionelle pædagogiske rammer.

Lingvistik: Sprog og Samfund

I en verden med globalisering kræves et indgående kendskab til europæiske sprog for interkulturel erhvervskommunikation. Selvom den globale engelsk kan tjene som lingua franca i internationale kontakter, i mange situationer et indgående kendskab til brugen af ​​modersmål forretningspartneren kan være meget frugtbart.... [-]


Ma I Italiensk

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Med en bachelor i italiensk sprog og kultur kan du yderligere specialisere dig i italiensk sprog og litteratur inden for følgende tre kandidatuddannelser, hver med et andet fokus. [+]

Fire måder at specialisere sig på italiensk

Med en bachelor i italiensk sprog og kultur kan du yderligere specialisere dig i italiensk sprog og litteratur inden for følgende tre kandidatuddannelser, hver med et andet fokus.

Lingvistik: Sprog og uddannelse

Kandidatuddannelsen Sprog og uddannelse giver de studerende mulighed for at studere sprogbrug og fremmedsprog undervisning og læring inden for de institutionelle pædagogiske rammer.

Lingvistik: Sprog og Samfund

I en verden med globalisering kræves et indgående kendskab til europæiske sprog for interkulturel erhvervskommunikation. Selvom den globale engelsk kan tjene som lingua franca i internationale kontakter, i mange situationer et indgående kendskab til brugen af ​​modersmål forretningspartneren kan være meget frugtbart.... [-]


Ma På Spansk

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Med en bachelor i spansk sprog og kultur kan du yderligere specialisere dig i spansk sprog og litteratur inden for følgende fire kandidatuddannelser, hver med et andet fokus. [+]

Fire måder at specialisere sig på spansk

Med en bachelor i spansk sprog og kultur kan du yderligere specialisere dig i spansk sprog og litteratur inden for følgende fire kandidatuddannelser, hver med et andet fokus.

Lingvistik: Sprog og uddannelse

Kandidatuddannelsen Sprog og uddannelse giver de studerende mulighed for at studere sprogbrug og fremmedsprog undervisning og læring inden for de institutionelle pædagogiske rammer.

Lingvistik: Sprog og Samfund

I en verden med globalisering kræves et indgående kendskab til europæiske sprog for interkulturel erhvervskommunikation. Selvom den globale engelsk kan tjene som lingua franca i internationale kontakter, i mange situationer et indgående kendskab til brugen af ​​modersmål forretningspartneren kan være meget frugtbart.... [-]


Master in Astronomy and Astrophysics: Gravitation and Astroparticle Physics

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

[+]

Mærkning af mørkstof

Eksisterende og kommende astrofysiske faciliteter fra radiobølgerne (f.eks. LOFAR) gennem røntgenstrålerne (fx Chandra, XMM, LOFT)

De resterende 12 EF kan du frit bruge på andre kurser, der interesserer dig (selv uden for fysik eller astronomi), eller for at kompensere for manglerne.

Du vil arbejde med en af ​​de videnskabelige medarbejdere på en rettidig og relevant emne, og anvende de færdigheder, du har udviklet i løbet af dine kurser til at arbejde på original forskning. Emnerne kan spænde fra temmelig teoretisk (såsom kosmologi) til eksperimentel (såsom opbygning astroparticle fysik detektorer). Din samlede afhandling arbejde er værd 60 EF.... [-]


Master of Arts (MA) in Slavonic Languages and Cultures

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

[+]

Litterære studier: litteratur og uddannelse

Kandidatuddannelsen litteratur og uddannelse udforsker sprog og litteratur ud fra et erhvervsmæssigt, pragmatisk og uddannelsesmæssigt perspektiv.

[-]

Master Of Arts (ma) I Skandinavisk Sprog Og Kultur

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Med en bachelor i skandinavisk sprog og kultur kan du yderligere specialisere dig i skandinavisk sprog og litteratur inden for følgende fire kandidatuddannelser, hver med et andet fokus. [+]

Fire måder at specialisere sig på i skandinavisk

Med en bachelor i skandinavisk sprog og kultur kan du yderligere specialisere dig i skandinavisk sprog og litteratur inden for følgende fire kandidatuddannelser, hver med et andet fokus.

Lingvistik: Sprog og uddannelse

Kandidatuddannelsen Sprog og uddannelse giver de studerende mulighed for at studere sprogbrug og fremmedsprog undervisning og læring inden for de institutionelle pædagogiske rammer.

Lingvistik: Sprog og Samfund

I en verden med globalisering kræves et indgående kendskab til europæiske sprog for interkulturel erhvervskommunikation. Selvom den globale engelsk kan tjene som lingua franca i internationale kontakter, i mange situationer et indgående kendskab til brugen af ​​modersmål forretningspartneren kan være meget frugtbart.... [-]


Mester I Kemi: Videnskab For Energi Og Bæredygtighed

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

[+]

Det kombinerer "hårde" videnskabelige forskning med analysen af ​​samfundsmæssige problemstillinger, forretningsmodeller og statslige regler.

Miljøkemi (6 EF) Valgfrie kurser

Forskningsprojekt

Projektet indeholder en skriftlig kandidats speciale og en mundtlig præsentation.

[-]

Mester I Lingvistik: Sprog Og Samfund

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

Udforsk sprog fra et (socio) sprogligt og pragmatisk perspektiv, samtidig med at du opnår færdigheder på et af syv europæiske sprog. I det etårige kandidatuddannelse Sprog og Samfund vil du udvikle viden og færdigheder til at analysere dit målsprog inden for sin unikke sociale kontekst. [+]

Udforsk sprog fra et (socio) sprogligt og pragmatisk perspektiv, samtidig med at du opnår færdigheder på et af syv europæiske sprog. I det etårige kandidatuddannelse Sprog og Samfund vil du udvikle viden og færdigheder til at analysere dit målsprog inden for sin unikke sociale kontekst.

Udforsk sprog inden for samfundets sammenhæng

I kandidatuddannelsen Sprog og Samfund vil du undersøge sprogets rolle i et samfund, og hvordan et samfund i sin tur kan danne et sprog. Tilbyder real-world eksempler på kerne lingvistik begreber og teori, fokuserer programmet på analyse af sprogbrug og variation. Du vil undersøge, hvordan og hvorfor sprog varierer inden for bestemte samfund, forskelle i sprogbrug og politik og indflydelse af spørgsmål som flersprogethed og computerformidlet kommunikation.... [-]


Msc Executive Program I Ledelse Undersøgelser

på universitet Deltid February 2019 Holland Amsterdam

Tjen din MSc titel i Management studier fra University of Amsterdam i en 1,5 år på deltid program. Dette er et program for internationale studerende, der arbejder og bor i Holland. Forelæsninger afholdes på fredage kun i kontortiden på en bekvem beliggenhed i centrum af Amsterdam. [+]

I 1,5 år kan du tjene din kandidatuddannelse i deltid Executive program i Management Studies på Amsterdam Business School. Med top spor i Digital Forretning, strategi eller Ledelse og Management, kan du specialisere sig i Mesterens fase af programmet.

The University of Amsterdams Executive program i Management Studies giver mulighed for at kombinere arbejde og studere. Klasser afholdes på fredage kun om dagen på en bekvem beliggenhed i centrum af Amsterdam.

program Deltid for (internationale) studerende arbejder og bor i Holland Foredrag om fredagen Varigheden af ​​kandidatuddannelsen 1,5 år Klasser starter i september og februar MSc grad fra universitetet i Amsterdam Personlig coaching og vejledning Kurser designet til optimalt samspil For ambitiøse fagfolk med en akademisk eller HBO (anvendt videnskab) baggrund Spor i Digital Forretning, Strategi og Ledelse og Management Executive program i Management Studies er identisk med "Bedrijfskunde i Deeltijd". Dette program undervises på engelsk af internationale foredragsholdere. ... [-]

Tinbergen Institut Mester I Filosofi I økonomi (ved Forskning)

på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Den MPhil i økonomi er et intensivt toårigt forskning masteruddannelsen i økonomi, økonometri og økonomi. [+]

Den MPhil i økonomi er et intensivt toårigt forskning masteruddannelsen i økonomi, økonometri og økonomi.

Programmet gennemføres ved Tinbergen Instituttet (TI) , hvilket giver eleverne mulighed for at få en grundig grundforbindelse i økonomi og at udvikle deres egne projekter i et engageret, forskningsfokuseret miljø. Master of Philosophy i økonomi forbereder eleverne til at forfølge en ph.d., helst på et af fakulteterne samarbejder med TI.

Tinbergen Institut

Tinbergen Instituttet (TI) er en skole for forskning og kandidatuddannelse køre i fællesskab af UvA, Vrije Universiteit Amsterdam og Erasmus Universitet Rotterdam (EUR).

TI er forpligtet til at tilbyde en fremragende kandidatuddannelse i økonomi, økonometri og økonomi. Optagelse til programmet er derfor begrænset til kun de bedste studerende. Den maksimale indtagelse er 35 studerende om året, med ca. 50% - 70% rekrutteret uden for Nederlandene. Lærerne er førende forskere i de tre deltagende fakulteter.... [-]


Videoer

UvA International

Kontakt

University of Amsterdam

Adresse, linje 1 University of Amsterdam (UvA) Roetersstraat 31
1018 WB Amsterdam, Holland
Hjemmeside http://www.uva.nl/en/education/education.html
Telefon +31(0)20-5258080