University of Groningen

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Groningen

University of Groningen er et top 100 forskningsuniversitet med et globalt udsyn. Vi er i øjeblikket rangeret 80th i Times Higher Education placering og tilbyder over 30 engelsksprogede bachelor programmer og over 125 kandidatuddannelser programmer. Universitetet blev grundlagt i 1614 og er et af de ældste forskningsuniversiteter i Holland. Vi er et virkelig internationalt universitet med over 30.000 studerende og 6.000 internationale studerende fra over 120 forskellige nationaliteter.

Academy Building

Hvorfor vælge Groningen?

Uddannelse af høj kvalitet: University of Groningen tilbyder et varieret udvalg af interessante, meget ansete uddannelser. Som studerende får du vejledning i høj kvalitet og har mange muligheder at vælge imellem. University of Groningen har fået tildelt kvalitetsmærket 'Bedste traditionelle universitet i Holland'.

Top-notch research: vi er blandt de bedste forskningsuniversiteter i Europa. I 2016 vandt vores professor Ben Feringa Nobelprisen i kemi. Universitetet udfører banebrydende og socialt relevant forskning, og vores forskning bygger broer mellem discipliner.

Levende studerende: Groningen er en pulserende studentby. Dens befolkning har den laveste gennemsnitsalder i Holland. En ud af fire af de 200.000 indbyggere er studerende. Studerende kan ses overalt: studerer i parken, nyder nattelivet og arbejder forskellige deltidsstillinger. Groningen er en sikker og grøn by at bo i og blev valgt som en af de lykkeligste byer i Europa.

400 års ry: University of Groningen har en rig historie og et fremragende ry. Mange meget talentfulde mennesker inden for en række forskellige discipliner har studeret eller arbejdet på universitetet i de 400 år, hvor det eksisterede, herunder fire Nobelprisvindere, den første kvindelige universitetsstuderende i Holland, den første kvindelige underviser, den første hollandske astronaut og den første præsident for Den Europæiske Bank.

Virkelig international: Vi er kendt for vores store internationale samfund. Næsten 6.000 internationale studerende studerer årligt i Groningen fra over 120 lande. At bo i Groningen uden at tale hollandsk er ikke et problem; kan du bestille mad, shoppe tøj og endda tage sportsklasser på engelsk. University of Groningen har stærke internationale forbindelser, hvilket betyder, at du nemt kan tilbringe en del af din grad i at studere i udlandet. Vi tilbyder også flere unikke internationale kandidatuddannelser i samarbejde med andre store europæiske universiteter.

8349scr_62d6490ac42fc36.jpg?v=2017-04-21+16%3A38%3A44

Bacheloruddannelser

Vi tilbyder over 30 engelskunderviste bachelorprogrammer . Ni af vores bachelorprogrammer har fået tildelt kvalitetsmærket " Top Degree Program ".

Kandidatuddannelser

I øjeblikket tilbyder University of Groningen over 125 engelskunderviste kandidatprogrammer , hvoraf 18 er klassificeret som "Top Rated Program" i Holland.

Fakulteter

Forskning og uddannelse ved University of Groningen er organiseret inden for 11 forskellige fakulteter. Disse fakulteter er:

Det Økonomiske Fakultet og Erhverv
Fakultet for adfærd og samfundsvidenskab
Det teologiske fakultet og religiøse studier
Det Fakultet for Kunst
Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet
Juridisk Fakultet
Fakultet for Rumvidenskab
Det Filosofiske Fakultet
Fakultet for naturvidenskab og teknik
University College Groningen
Campus Fryslân

Placeringer

Groningen

Address
University of Groningen
Broerstraat 5

9712 CP Groningen, Groningen, Holland

Leeuwarden

Address
Wirdumerdijk 34, CE Leeuwarden
Netherlands

8911 Leeuwarden, Friesland, Holland

Programmer