University of Twente

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

På University of Twente er vi pionerer AT inficerer teknologi, videnskab og ingeniørvidenskab med samfundsvidenskab for at påvirke verden omkring os. Vores drivkraft som studerende, forskere og lærere er en dyb følelse af forbindelse med mennesker, der deler en nysgerrig, iværksætterånd.


Udfordringerne i vores tid er større end før: global modstandsdygtighed, digitalisering af samfundet, forbedring og personalisering af sundhedspleje, omformning af verden med smarte materialer og intelligent fremstilling.

Teknologi har en ledende rolle at spille i at levere løsninger til komplekse samfundsmæssige udfordringer verden over - og kun folk kan gøre det muligt at skinne i den rolle. I vores passion for at forstå vores planet og forbedre livet for alle på det, fejrer vi båndene mellem menneskeheden og teknologien, idet vi ved, at al vores forskning og uddannelse har til formål at gøre en forskel i nutidens samfund, mens vi opretter næste generation for fremtiden .

I denne forfølgelse fører den iværksætteriske tankegang og den globale bevidsthed om vores mange talentfulde forskere, pædagoger og elever os om at gå ud over forskelle, discipliner, grænser. Den tværfaglige arbejdsvilje, der kendetegner vores universitet, åbner uventede muligheder - specielt uddannelsesmodel, tekniktilnærmelse og åben kultur skaber nye ideer, ny energi, nye måder fremad.


En levende, smart campus hvor forandring begynder

Siden University of Twente grundlagt i 1961, har vi været dybt forbundet med den rige industrielle arv i vores region og befolkningens velfærd.

Vi er stolte over det fremad, både hjemme og internationalt. I dag er vi katalysatorer for mange højteknologiske samfund og sektorer med stærke partnerskaber inden for en bred vifte af brancher og samfundsområder. Vi deltager i banebrydende, globalt spændende netværk og programmer. Vi opretholder livslange forbindelser med over 45.000 alumner over hele verden.


University of Twente er et multikulturelt fællesskab af talentfulde, ambitiøse mennesker, der tilbyder studerende, forskere og lærere fra hele verden de bedst mulige forhold:

  • En innovativ og levende campus med faciliteter i verdensklasse til at krydse grænser og løse komplekse problemer - herunder state-of-the-art faciliteter, såsom vores verdensberømte NanoLab, vores nyoprettede Designlab og et nyt teknisk medicinsk center, der i øjeblikket er under opførelse .
  • En teknisk tilgang til samfundsmæssige udfordringer, sammenlægning af grundlæggende teknologisk og samfundsvidenskabelig forskning med systematisk løsning design.
  • Kernteknologier, blandt verdens bedste inden for områder som nanoteknologi og biomedicinsk teknik, it, robotik og geoinformationsvidenskab.
  • Meget personlig uddannelse, anvendelse af studentdrevet læring og projektbaseret samarbejde til fremme af synergi, (selv) opdagelse og ud af kassen problemløsning.
  • En fremragende track record i værdiskabelse, opstart og spinding af nye virksomheder (med ca. 1.000 vellykkede ventures til dato) og formgivning af nye udtryk for socialt og industrielt engagement.

Over tid har inspirerende, nysgerrige mennesker kombineret deres erfaring inden for teknologi, videnskab og ingeniørvidenskab med samfundsvidenskab for at indlede forandringer, fremskridt, fornyelse. Vi kalder dette: 'High Tech Human Touch'. Og vi tror, ​​det er mere relevant i dag end nogensinde før.


Vores vision 2020

University of Twente accelererer. Som universitet indgår vi et dristigt nyt sæt ambitioner og hæver stangen endnu højere. Vi er det førende iværksætteruniversitet. Vi forventer konstant fremtidige udviklinger og reagerer hurtigt og effektivt på den skiftende verden omkring os.

Vores medarbejdere er eksperter på deres område og sætter dagsordenen for den offentlige debat. Vores løbende samspil med industri, forskningsinstitutter og regering skaber banebrydende forskning og innovationer i verdensklasse. Vi producerer fremragende kandidater, der udmærker sig ved at kombinere ekspertise fra en række områder, da de designer løsninger, som imødekommer fremtidens krav, i Holland og i hele verden.

Det er Vision 2020.

Placeringer

Enschede

Address
Universidade de Twente
5, Drienerlolaan, 7522 NB Enschede

Enschede, Overijssel, Holland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig