Utrecht University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Utrecht-universitetet

Utrecht Universitet blev grundlagt i 1636 og er et anerkendt internationalt forskningsuniversitet, som er konsekvent placeret nummer et i Holland, 17. på det kontinentale Europa og verdens førende 100 internationale placeringer og medlem af den berømte European League of Research Universities.

En af vores internationale kandidatstuderende og en nyuddannet vil dele deres erfaringer med at studere og leve i Utrecht og Holland i almindelighed. For mere info og tilmelding, gå til hjemmesiden. Vi håber at se dig online snart!

Innovativ og internationalt orienteret akademiske samfund

Vær med Utrecht Universitet som en master studerende vil gøre dig en del af et innovativt og internationalt orienteret akademiske verden - som fremrykket ikke mindre end 12 nobelpristagere - engageret i cutting-edge og tværfaglig undervisning og forskning.

Utrecht forskere, som har gjort et fremragende bidrag til samfundet omfatter nobelpristageren Christiaan Eijkman, en af ​​opdagere af vitamin; neuropharmacologist David de Wied, der vandt national og international anerkendelse for sin opdagelse, at neuropeptider (små proteiner) kontrol hjernens aktivitet og adfærd; og den seneste nobelpristager Gerard 't Hooft, en fremtrædende videnskabsmand inden for teoretisk fysik. De omfatter også Johanna Westerdijk (hollandsk kun), den første kvindelige professor i Holland.

Personlig og interaktiv undervisning

Hos Utrecht Universitet vil du opleve en model af et højt uddannelsesniveau, der står for personlig og interaktiv undervisning baseret på kritisk refleksion og debat, fleksibilitet og et niveau af valg for studerende, såvel som permanent faglig udvikling for undervisere.

Studerende og Programmer

Utrecht Universitet tæller mere end 30.000 studerende fra 118 lande. Du kan vælge blandt mere end 140 kandidatprogrammer, hvoraf 90 (+) er engelsklærte og 32 læreruddannelser (både hollandsk og engelsklærer) - det bredeste udvalg af engelsklærte kandidatuddannelser i Holland. Et kandidatuddannelse på Utrecht Universitet er et 1- eller 2-årigt program, der fører til en videnskab grad, MSc eller LLM. På toppen af ​​en kandidatuddannelse kan du deltage i Unge innovatorer programmet: en selektiv 15 ECTS ærer kursus på kandidatniveau.

Faglige område

Forbindelsen med den professionelle felt er konsekvent indlejret i læseplanerne for UU kandidatuddannelser. En karriere Services center vil støtte din overgang til den hollandske eller international postgraduate jobmarked.

Top 5 lykkeligste steder at leve

Engelsk er udbredt i Holland. Utrecht er en smuk middelalderby, centralt beliggende i Holland. Amsterdam og Schiphol Airpoft er mindre end en halv time væk, og der er nemme togforbindelser i hele Europa. Det er med god grund, at BBC Travel placerede Utrecht i de "top 5 lykkeligste steder at Iive".

Hvordan ansøger man?

Vores ansøgning proces foregår online. Besøg vores hjemmeside for mere information om ansøgningsprocessen.

Kontakt os

Har du spørgsmål om vores Masters programmer, så kontakt os venligst. Studenttjenester, (mandag til fredag, kl. 10.00 - 16.00) Tlf .: +31 30 253 7000 Email: study@uu.nl Besøgendeadresse: UU for U, Studenterervice, Heidelberglaan 6, de Uithof

Placeringer

Utrecht

Utrecht University

Address
Domplein,29
3512 JE Utrecht, Utrecht, Holland
Telefonnummer
+31 30 253 3550

Programmer

Ledelseskurser
MA