Utrecht University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Utrecht University

Utrecht University blev grundlagt i 1636 og er et anset internationalt forskningsuniversitet, der konsekvent er placeret som nummer 1 i Holland, 14. på kontinentaleuropa og verdensomspændende 100 af internationale placeringer og medlem af den berømte europæiske liga for forskningsuniversiteter.

Innovativt og internationalt orienteret akademisk samfund

Ved at blive medlem af Utrecht University som studerende vil du blive en del af et innovativt og internationalt orienteret akademisk samfund - der frembragte ikke mindre end 12 Nobelprisvindere - beskæftiget med banebrydende og tværfaglig undervisning og forskning. Utrecht-forskere, der har ydet et enestående bidrag til samfundet inkluderer Nobelprisvinderen Christiaan Eijkman, en af vitaminets opdagere; neurofarmakolog David de Wied, der vandt national og international anerkendelse for sin opdagelse af, at neuropeptider (små proteiner) kontrollerer hjerneaktivitet og opførsel; og den seneste nobelprisvinder Gerard 't Hooft, en fremtrædende videnskabsmand inden for teoretisk fysik. De inkluderer også Johanna Westerdijk, den første kvindelige professor i Holland.

Personlig og interaktiv undervisning

Ved Utrecht University vil du opleve en model for kvalitetsuddannelse, der står for personlig og interaktiv undervisning baseret på kritisk refleksion og debat, fleksibilitet og et valgniveau for studerende samt permanent faglig udvikling for undervisere.

Studerende og programmer

Utrecht University tæller over 30.000 studerende fra 118 lande. Du kan vælge mellem 10 engelskunderviste bachelorprogrammer og næsten 100 engelskuddannede kandidatprogrammer - det bredeste udvalg af engelskunderviste kandidatprogrammer i Holland. Bachelorprogrammer er 3-årige programmer, der fører til en Bachelor of Arts grad (BA) eller Bachelor of Science grad (BSc). Masterprogram ved Utrecht University er et 1- eller 2-årigt program, der fører til en naturvidenskabelig grad (MSc), kunstuddannelse (MA) eller jura (LLM). Oven på et kandidatuddannelsesprogram kan du deltage i Young Innovators-programmet: et selektivt 15 ECTS honours-kursus på kandidatniveau.

Professionelt felt

Forbindelsen med det professionelle felt er konsekvent indlejret i læseplanerne for UU-masterprogrammer. Et karriereservicecenter understøtter din overgang til det hollandske eller internationale postgraduate jobmarked.

Top 5 lykkeligste steder at bo

Engelsk tales vidt i Nederlandene. Utrecht er en smuk middelalderby centralt beliggende i Holland. Amsterdam og Schiphol lufthavn ligger mindre end en halv time væk, og der er nemme togforbindelser i hele Europa. Det er med god grund, at BBC Travel placerede Utrecht i de “top 5 lykkeligste steder at Iive”.

Hvordan man ansøger?

Vores ansøgningsproces foregår online. Besøg vores websted for at få flere oplysninger om ansøgningsprocessen.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til vores programmer, bedes du kontakte os. Utrecht University Student Services, (mandag til fredag, fra 10:00 til 16:00)

Tlf: +31 30 253 7000
E-mail: study@uu.nl.
Besøgende adresse: UU for U, Student Services, Heidelberglaan 6, de Uithof / Utrecht

Placeringer

Utrecht

Utrecht University

Address
Domplein,29
3512 JE Utrecht, Utrecht, Holland
Telefonnummer
+31 30 253 3550

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

MA