Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Innovativ, bæredygtig og meningsfuld!

Ønsker du at bidrage til en mere bæredygtig verden og arbejde med din personlige udvikling? Studie hos Van Hall Larenstein, den mest bæredygtige University of Applied Sciences i Holland! Vi tilbyder en række unikke engelsklærte bachelor-, kandidat- og certifikatprogrammer på områder, hvor Holland udfører øverst. Så hvad enten du er interesseret i ernæring eller international handel, søger en bachelorgrad i heste sport industrien eller ønsker at arbejde på De Forenede Nationers bæredygtighed mål, har vi det rigtige program for dig!


Van Hall Larenstein ligger i to byer: Leeuwarden og Velp (Arnhem). Begge studerende byer er hjemsted for flere universiteter og fyldt med internationale studerende. Leeuwarden var europæisk kulturhovedstad i 2018 og ligger tæt på de hollandske øer. Det har smukke kanaler, der strømmer gennem byen. I Velp ligger vi på Larenstein Estate: En moderne bygning omgivet af lækker grønt, kun få minutter væk fra Arnhems pulserende historiske centrum.

Van Hall Larenstein har tætte forbindelser til den internationale erhvervsliv og ngo'er. Dette giver dig mulighed for at anvende teorien i praksis: Udover at opnå højt værdsat erhvervserfaring under praktikophold i udlandet, tager eleverne udflugter i virksomheder, hvor de arbejder på virkelige sager, og vi inviterer fagfolk til at give gæsteforelæsninger. Vi er stærkt overbeviste om, at international erfaring er afgørende for udviklingen af vores elever, da der kræves interkulturelle kompetencer på næsten alle karriereområder. Lige fra starten udvikler du et professionelt netværk af studerende og kolleger fra hele verden.

Kommunikationslinjerne i vores universitet er korte: Vores elever arbejder i små klasser med personlig opmærksomhed fra underviserne. Vores programmer er designet til at give dig mulighed for at lave dine egne valg. Dette vil forberede dig på en fascinerende karriere på et fagligt område, der virkelig betyder noget!

Hvorfor VHL?

  • Fuld engelsk lærte pensum;
  • Studerende på det største "grønne" Universitet for Anvendte Videnskaber i Holland;
  • Kombiner teori og praksis for at få en start på jobmarkedet;
  • Anvend din viden i (internationale) praktikophold: inkluderet i dit program !;
  • Øg dine karrieremuligheder ved direkte kontakt med potentielle arbejdsgivere under programmet;
  • Udvikle stærke forbindelser inden for nøglesektorer af hollandsk økonomi
  • Studer i små klasser med personlig opmærksomhed fra lærere.

Placeringer