Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Innovativ, bæredygtig og meningsfuld!

Vil du bidrage til en mere bæredygtig verden og arbejde med din personlige udvikling? Undersøg ved Van Hall Larenstein, det mest bæredygtige University of Applied Sciences i Holland! Vi tilbyder en række unikke engelskunderviste bachelor-, master- og certifikatprogrammer inden for områder, hvor Holland optræder øverst. Så uanset om du er interesseret i ernæring eller international handel, leder efter en bachelorgrad i hestesportbranchen eller vil arbejde på De Forenede Nationers bæredygtighedsmål, vi har det rigtige program til dig!

Van Hall Larenstein ligger i to byer: Leeuwarden og Velp (Arnhem). Begge studerende byer er hjemsted for flere universiteter og fyldt med internationale studerende. Leeuwarden var den europæiske kulturhovedstad i 2018, og det ligger tæt på de hollandske øer. Det har smukke kanaler, der flyder gennem byen. I Velp ligger vi på Larenstein Estate: en moderne bygning omgivet af saftigt grønne omgivelser, kun få minutter væk fra det livlige historiske centrum af Arnhem.

Van Hall Larenstein har tæt forbindelse til den internationale forretningsverden og ngo'er. Dette giver dig mulighed for at anvende teorien i praksis: Udover at få meget værdsat erhvervserfaring under praktikpladser i udlandet, går studerende på udflugter hos virksomheder, hvor de arbejder med sager i det virkelige liv, og vi inviterer fagfolk over til at holde gæsteforelæsninger. Vi er overbevist om, at international erfaring er afgørende i udviklingen af vores studerende, da der kræves interkulturelle kompetencer inden for næsten alle karriereområder. Fra starten af udvikler du et professionelt netværk af studerende og kolleger fra hele verden.

Kommunikationslinjerne på vores universitet er korte: vores studerende arbejder i små klasser med personlig opmærksomhed fra underviserne. Vores programmer er designet til at give dig muligheden for at træffe dine egne valg. Dette vil forberede dig til en fascinerende karriere inden for et professionelt felt, der virkelig betyder noget!

Deltag i den åbne dag online, og vælg dit studieprogram!

Vores digitale døre er åbne for at byde dig velkommen.
Videoer: se præsentationer fra ethvert program, lyt til studerendes historier, og lær vores universitetshøjskole at kende.
Live chat: adresser dine spørgsmål til studerende og undervisere.
Information: studieliv, optagelse og indskrivning.
Tilmeld dig nu til den åbne online-dag. Vælg VHL.
Lørdag 7. november 2020
Lørdag 6. februar 2021

Hvorfor VHL?

  • Fuld engelsk lærte pensum;
  • Studerende på det største "grønne" Universitet for Anvendte Videnskaber i Holland;
  • Kombiner teori og praksis for at få en start på jobmarkedet;
  • Anvend din viden i (internationale) praktikpladser: inkluderet i dit program !;
  • Forøg dine karrieremuligheder ved direkte kontakt med potentielle arbejdsgivere i løbet af programmet;
  • Udvikle stærke forbindelser inden for nøglesektorer i den hollandske økonomi;
  • Studer i små klasser med personlig opmærksomhed fra lærere.

Placeringer

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig