Læs den officielle beskrivelse

Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam (' VU Amsterdam ') er et internationalt anerkendt forskningsuniversitet, der blev grundlagt i 1880. Universitetet tilbyder over 170 engelsksprogede programmer på bachelor-, kandidat- og ph.d.-niveau til mere end 24.000 studerende fra hele verden. Studerende og personale på 84 nationaliteter skaber et dynamisk internationalt akademisk samfund.

VU Amsterdam ligger i den livlige by Amsterdam, en af de mest multikulturelle byer i verden, med den største koncentration af studerende i Holland, og hvor engelsk er det andet sprog, der tales. Campus er omgivet af et af de mest dynamiske og hurtigt voksende forretningsdistrikter i Holland med over 700 virksomheder.

Med mere end 24.000 studerende, hvoraf 4.088 er internationale, udfører VU Amsterdam banebrydende forskning i problemer af samfundsmæssig og videnskabelig betydning. Vi adskiller sig inden for forskning og uddannelse gennem fire tværfaglige temaer: Human Health and Life Sciences, Science for Sustainability, Connected World and Governance for Society. Som studerende vil dette hjælpe dig med at se ud over grænserne for videnskabelige discipliner og søge på håndgribelige løsninger for en bedre verden. Derudover betragter VU Amsterdam mangfoldighed, hvad enten det drejer sig om kultur, overbevisning, nationalitet eller føruddannelse som kilde til innovation og fremskridt, og dermed som særlig styrke.

Uddannelsens kvalitet

Vrije Universiteit Amsterdam (VU) har et godt ry for den gode kvalitet af sin undervisning. Du arbejder i forholdsvis små grupper, hvor der lægges stor vægt på interaktion og en personlig tilgang. Undervisningen er velorganiseret. Dette afspejles f.eks. I den klare struktur af studieprogrammerne.

Livlig Amsterdam

Universitetet ligger i den pulserende by Amsterdam, en af ​​de mest multikulturelle byer i verden, med den største koncentration af studerende i Holland og hvor engelsk er det andet sprog, der tales. Som studerende på VU Amsterdam kan du drage fordel af alle de fordele, som hovedstaden tilbyder. På lidt over femten minutter er du i det livlige centrum af Amsterdam, hvor der er mange butikker, underholdningssteder, parker og fortovscaféer. Amsterdam er sikkert og engelsk tales bredt.

Personligt tilsyn

VU Amsterdam lægger stor vægt på personlig studievejledning. Lige ved starten af dit studiekurs vil du blive introduceret til dit programs studievejleder. Denne person vil give dig råd om eventuelle problemer, du måtte have i dit studiekursus, og besvare spørgsmål om arbejdsmarkedet.

Unik identitet

VU Amsterdam var det første universitet i Holland, der blev oprettet af en privatperson, uden indblanding fra kirken eller staten. Denne arv er stadig meget en del af, hvem vi er: VU står for Vrije Universiteit, som bogstaveligt oversættes som 'Free University'. Universitetet har fra begyndelsen fastlagt sine egne forskningsområder, lavet egne studieprogrammer og praktiseret egne didaktiske metoder.

Let tilgængeligt

Vrije Universiteit Amsterdam er let tilgængeligt med offentlig transport. Schiphol Lufthavn ligger kun otte minutter med tog. Amsterdam Zuid Station ligger i gåafstand fra VU University Amsterdam. Der er også en hurtig sporvogn forbindelse til Amsterdam Central Station eller Amsterdam Sloterdijk Station, med en rejsetid på kun seksten minutter. VU Amsterdam er også let at komme i bil, der ligger tæt på Amsterdams omkørselsvej.

Universitets campus

Næsten alle vores elever, medarbejdere og programmer er placeret på campus: et enkelt bygningskompleks i forretningskvarteret i Amsterdam. Derfor er det i løbet af dine studier meget nemt at gøre dig bekendt med andre discipliner.

Akkreditering

Vrije Universiteit Amsterdam er fuldt anerkendt af det nederlandske ministerium for uddannelse som forskningsuniversitet. Alle uddannelser på VU University Amsterdam er enten akkrediteret af eller i færd med at blive akkrediteret af NVAO, akkrediteringsorganisationen for Holland og Flandern. Denne krop blev oprettet ved en international traktat og garanterer kvaliteten af ​​videregående uddannelser i Holland og flamsktalende Belgien gennem akkreditering af studieprogrammer.

Typer af programmer

VU Amsterdam tilbyder fire typer af programmer:

  • Bacheloruddannelser (fører til BA / LLB / BSc)
  • Kandidatuddannelser (fører til MA / LLM / MSc / MPhil)
  • Ph.d.- / Doktorgradsprogrammer (fører til ph.d.-doktorgrad)
  • Ikke-uddannelser (Study Abroad

Stipendier

Med vores eget stipendium, VU Fellowship Program (VUFP), tilbyder vi højt motiverede studerende med fremragende studie resultater den unikke mulighed for at forfølge en kandidatgrad med økonomisk støtte fra universitetet. VUFP-stipendiet er en undervisningsafgift. Holland Scholarship Program (HSP) er beregnet til studerende uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EEA), der ønsker at følge et kandidatuddannelse i Holland. VU Amsterdam omfatter mangfoldighed som en berigelse for vores undervisning, forskning og vores bidrag til samfundet. Dette stipendium er specielt beregnet til fremragende studerende, der bidrager til mangfoldigheden på vores campus. Som en international studerende, der planlægger at studere på VU Amsterdam , kan du søge om forskellige stipendier og stipendier. Detaljerede oplysninger om stipendier og deadlines findes på WWW.VU.NL/SCHOLARSHIPS eller WWW.GRANTFINDER.NL.

VU Fellowship Program

VU Fellowship Programmet (VUFP) tilbyder talentfulde potentielle studerende den unikke mulighed for at forfølge en grad i et udvalg af kandidatuddannelser på VU University.

Organisation

VU Amsterdam er et traditionelt hollandsk universitet ledet af en direktion (tre medlemmer) og har 10 fakulteter direkte under direktionen. Hvert fakultet leverer en eller flere bachelor- og kandidatuddannelser og udfører forskning. De er alle organiseret forskelligt, men de fleste har et bestyrelse, et centralt personale og flere afdelinger og kandidatskoler. Universitetet har også en række serviceafdelinger, hvoraf det internationale kontor er et, og der er en række tværfaglige forskningsinstitutter.

Privat eller offentligt?

VU Amsterdam er et af 14 offentlige universiteter, som er anerkendt af det nederlandske undervisningsministerium og derfor delvis finansieret af staten. Under det hollandske system subventionerer regeringen anerkendte universiteter på grundlag af deres studentetal og fastsætter også grænser og retningslinjer for de studieafgifter, som disse universiteter har lov til at opkræve. Dette sikrer adgang til kvalitet højere uddannelse for alle nederlandske statsborgere, rige eller fattige. VU Amsterdam glæder sig over ansøgere fra alle baggrunde.

VU International Office Services

  • Visa / opholdstilladelse

Find ud af om du har brug for visum / opholdstilladelse, og hvordan dette vil blive arrangeret.

  • Indkvartering

Oplysninger om indkvartering på VU Amsterdam .

  • Registrering i kommunen

Når du er kommet til Holland, skal du registrere dig hos kommunen. Find ud af hvad du skal gøre.

  • Introduktionsaktiviteter

Efter din ankomst finder der talrige introduktionsaktiviteter sted på VU Amsterdam .

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam nyder godt af sin unikke beliggenhed i hjertet af Amsterdams forretningskvarter, hvor mange internationale advokatfirmaer ligger. Som studere ... [+]

Vrije Universiteit Amsterdam nyder godt af sin unikke beliggenhed i hjertet af Amsterdams forretningskvarter, hvor mange internationale advokatfirmaer ligger. Som studerende på mester International Business Law (IBL), vil du være i stand til at netværk i et virkeligt livsmiljø. Nogle kurser undervises af jurister, der kan give dig en ægte forståelse af, hvordan loven fungerer i praksis. Klasser er små, internationale og interaktive. Blandingen af nationaliteter i gruppen giver IBL-programmet en ekstra dimension.

STRUKTUR AF IBL-PROGRAMMET

Kandidatuddannelsen i International Business Law består af obligatoriske kurser, valgfag kurser, et forskningsseminar og en speciale. Studerende skal vælge en specialisering ('Profil Transaktioner' eller 'Profil Regulatory'). De obligatoriske kurser giver dig et generelt juridisk grundlag, mens senere valgfrie kurser fokuserer på mere specifikke områder af international forretningsret. I sidste fase skal du skrive din kandidatopgave. IBL-programmet fokuserer på regler og praksis for at fremme internationale kommercielle transaktioner. Det sigter mod at udvikle en forståelse af verdens handelssystem og regler for internationale investeringer, og det undersøger de juridiske aspekter af forretningspraksis. Du vil studere de vigtigste juridiske områder og samspillet mellem aktører involveret i transaktioner. Derudover vil du udvikle evner til at foregribe, analysere og løse problemer, der måtte opstå i din fremtidige karriere: Den juridiske praksis i international forretning.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

I kandidatuddannelsen Arkæologi i det nordvestlige Europa undersøger du over 3.000 års europæisk arkæologi og fokuserer på den kulturelle dynamik i en af disse to central ... [+]

I kandidatuddannelsen Arkæologi i det nordvestlige Europa undersøger du over 3.000 års europæisk arkæologi og fokuserer på den kulturelle dynamik i en af disse to centrale europæiske epoker: sen jernalder og romersk periode eller middelalderen og den tidlige moderne periode.

Programmet giver dig den sjældne mulighed for at udforske europæisk arkæologi gennem undersøgelse af landskaber, materiel kultur og dokumentariske kilder, men også gennem integrationsprocesser i Romerriget. Der findes tætte forbindelser mellem undervisningsfagene og resultaterne af aktuelle feltarbejde og andre forskningsprojekter.

To europæiske epoker I dette kandidatprogram kan du vælge mellem to regionale arkæologiske epoker. Fokusområdet Sen jernalder og romersk periode udforsker integrationen af keltisk / germansk samfund i jernalderen i det romerske imperium. Studiefeltet Middelalder og tidlig moderne periode fokuserer på oprindelsen og udviklingen af middelalderhandel og udveksling, Amsterdam's vækst og udvidelsen af europæisk kapitalisme med koloniseringen af den nye verden.... [-]

Holland Amsterdam
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

I det 1-årige kandidatuddannelse Arkæologi: Landskab og arv studerer du den dynamiske fortid af både moderne og historiske landskaber, og du vil udforske måderne, hvorpå ... [+]

I det 1-årige kandidatuddannelse Arkæologi: Landskab og arv studerer du den dynamiske fortid af både moderne og historiske landskaber, og du vil udforske måderne, hvorpå de er bevaret og vedligeholdt som arkæologisk arv.

Landskabs- og arvearkeologi Specialiseringen Landskab og arv fokuserer på betydningen af historiske landskaber og materialer i både senere perioder og den moderne verden. Både den kulturelle og den mere videnskabsbaserede tilgang til landskabsarkologi er til stede i programmet. Siden af den arkæologiske arv er der fokus på de mangefacetterede betydninger af arkæologiske rester i det moderne samfund. Processer med konservering og styring, arkæologiens rolle i fysisk planlægning og dens samfundsmæssige indflydelse i Europa er nogle af de vigtigste emner, der behandles i dette kandidatprogram.... [-]

Holland Amsterdam
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

I kandidatuddannelsen Middelhavsarkeologi vil du udforske de materielle kulturer og samfund i Middelhavsregionen og deres lange historie med sammenkoblinger og kulturudve ... [+]

I kandidatuddannelsen Middelhavsarkeologi vil du udforske de materielle kulturer og samfund i Middelhavsregionen og deres lange historie med sammenkoblinger og kulturudveksling fra 2000 f.Kr.

Middelhavsarkeologi Du vil udforske forbindelserne i Middelhavet, især Italien og Grækenland, studere keramikens rolle i arkæologien og lære, hvordan materialerester kan hjælpe os med at rekonstruere fortidens samfund og kulturer.

En rig forskningstradition Middelhavsarkeologiprogrammet omfatter både teoretiske og tematiske tilgange og kombinerer dem med praktisk forskning. Du kan enten deltage i arkæologisk feltarbejde, deltage i individuelle tutorials, hvor du arbejder med materialerester, eller deltage i medarbejdernes aktuelle forskning. Feltarbejde udføres i Italien, Grækenland og Tyrkiet.Hvorfor studere arkæologi i Amsterdam?... [-]

Holland Amsterdam
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Store mængder data er blevet indsamlet gennem genomikinitiativer. De giver en gylden mulighed for at undersøge livets hemmeligheder, forstå mere af dets kompleksiteter, f ... [+]

Bioinfomatik og systembiologi: bedst bedømte kandidatuddannelse! Store mængder data er blevet indsamlet gennem genomikinitiativer. De giver en gylden mulighed for at undersøge livets hemmeligheder, forstå mere af dets kompleksiteter, forbedre livskvaliteten og erobre større sygdomme. Konvertering af denne enorme datamængde til reel forståelse er den grundlæggende udfordring for bioinformatikforskning. Med kandidatuddannelsen i bioinformatik og systembiologi ved VU Amsterdam bliver du ekspert på dette område.

Metoder med høj kapacitet som massiv parallel sekventering og massespektrometri genererer mere rå data, end traditionelle computermodeller kan håndtere effektivt. For at behandle og analysere disse data kræves beregningsteknikker fra Bioinformatik - såsom sekvensjustering, sekvensmontering, biostatistik og maskinlæring - for at kunne forudsige om helbredsresultater og for at beslutte en personlig behandling for patienten. Både bioinformatik og systembiologi er stærkt tværfaglige områder. Dette program kombinerer molekylær og cellebiologi, datalogi og matematisk modellering for at integrere store mængder biologiske data i grundlæggende viden. Du vil udvikle en stærk fornemmelse for videnskabelig forskning og høje abstraktionsniveauer og lære at kombinere den hurtige udvikling på disse områder.... [-]

Holland Amsterdam
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

International Management specialisering forbereder dig til global management karriere ved at udvikle din forståelse af, hvordan den internationale kontekst påvirker virks ... [+]

Hvordan kan virksomheder konkurrere i et globalt miljø? Hvad er den bedste måde at gøre forretninger på et voksende marked? Hvad har internationale teams brug for for at overvinde udfordringer og arbejde effektivt? Hvordan forbereder vi enkeltpersoner og teams til at udmærke sig i grænseoverskridende virksomheder?

Erhvervsadministrationen: International Management-kandidatuddannelse kombinerer flere undervisningsmetoder for at besvare disse spørgsmål. Den rigtige blanding af forelæsninger, der udforsker teoretisk udvikling og praktisk erfaring med sager i det virkelige liv, sikrer, at du ikke kun lærer de metoder, det kræver for at få succes, men også hvordan du anvender disse metoder på praktiske måder. Du bliver udfordret til at skelne dig selv mellem dine ligesindede kolleger, og du vil have mulighed for at tackle virkelige, multinationale forretningsudfordringer. Du lærer, hvordan den internationale kontekst påvirker forskellige aspekter af virksomheden, og lær de praktiske færdigheder, der er nødvendige for at tackle komplekse internationale forretningsudfordringer. Derudover lærer du, hvad det kræver for at føre den internationale forretningsverden ind i fremtiden. Dette er, hvad du vil gøre Din kandidatgrad i International Management fra VU Amsterdam kombinerer en række undervisningsmetoder for at sikre, at du kommer frem som en afrundet manager med de færdigheder og erfaringer, du skal føre. Ud over dit kursusarbejde vil du deltage i workshops, der giver dig praktisk erfaring med aktuelle internationale forretningsudfordringer. Dit valg fra en bred vifte af valgfag giver dig mulighed for at skræddersy din mester til din interesse.... [-]

Holland Amsterdam
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Programmet for ledelse og forandringsledelse er en rejses guide til frontrunnere (forandringsagenter og skiftbesætninger) i organisationer. I denne specialisering vil du ... [+]

Hvordan kan du effektivt lede en gruppe mennesker til et fælles mål, når de hver især har forskellige interesser? Hvordan kan du oprette en overbevisende opfordring til handling, når du henvender dig til flere interessenter?

Lederskabet Dette er, hvad du vil gøre Lederskabet

At bryde det ned:

Du tager to obligatoriske kurser: Perspektiver på organisatorisk forandring - forskellige perspektiver på forandring, både teoretisk og praktisk.InterventionDu tager tre valgfrie kurser i periode 2 og 3; disse bør omfatte mindst to af de f... [-]
Holland Amsterdam
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Master's in Business Analytics (BA) er et tværfagligt program, der sigter mod at forbedre forretningsprocesser ved at anvende en kombination af metoder baseret på matemat ... [+]

Find ekspertløsninger til dagens komplekse forretningsproblemer I dagens datadrevne verden har organisationer brug for ekspertvurdering og skarp analyse for at sikre, at de træffer de rigtige beslutninger. Business Analytics giver dig mulighed for at udnytte kraften i datavidenskab, big data, statistik og maskinlæring for at optimere resultater og nå strategiske mål.

Din evne til at kombinere indsigt fra matematik, datalogi og økonomi med højt udviklede kvantitative og kommunikationsevner vil gøre dig nøglen til enhver organisations succes. Masterprogrammet vil uddybe din viden på disse områder og give dig muligheden for at specialisere dig i computational intelligence, optimering af forretningsprocesser og økonomisk risikostyring. Kandidatuddannelsen afsluttes med en seks-måneders individuel praktikplads hos en virksomhed, som ofte er det første skridt til en blomstrende international karriere.Dette er, hvad du vil gøre Kandidatuddannelsen i Business Analytics er et toårigt program bestående af 120 ECTS fordelt på fire semestre. Det første semester er afsat til obligatoriske kurser. I andet og tredje semester kan du fokusere på en af de tre specialiseringer. Endelig tilbringer du i det fjerde semester seks måneder på en praktikplads ved et forretnings- eller forskningsinstitut.... [-]

Holland Amsterdam
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Kandidatuddannelsen har til formål at give dig den viden, erfaring og indsigt, du har brug for at blive en selvstændig professionel inden for c ... [+]

Grad i datalogi

Kandidatuddannelsen har til formål at give dig den viden, erfaring og indsigt, du har brug for at blive en selvstændig professionel inden for datalogi. Du vil lære en hel del om teknologien bag edb-systemer, software, networking og online-systemer. Programmet er designet til at tilbyde et solidt grundlag for en karriere i erhvervslivet, og også for at forberede dig til videre uddannelse som videnskabelig forsker. Der er flere forskergrupper inden Vrije Universiteit Amsterdam, hvor du vil have mulighed for at fortsætte dit arbejde som en videnskabelig forsker. Computer Science Instituttet har mange forbindelser med nationale og internationale virksomheder, som kan tilbyde dig en flyvende start på din karriere, når du har afsluttet din kandidatuddannelse. Kandidater datalogi er i høj efterspørgsel, og mange af vores elever finde arbejde i deres valgte område af specialisering.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Master's specialisering i Human Resource Management adresserer personaleprocessen i organisationer, fra rekruttering og udvælgelse til promovering, overførsler og afgange ... [+]

Hvad er nøglen til at skabe succesrige, bæredygtige karrierer? Hvordan kan du sikre inklusivitet og ligestilling i rekruttering og udvælgelse? Hvordan kan organisationer effektivt styre deres menneskelige kapital på grund af større forstyrrelser som digitalisering og en aldrende arbejdsstyrke? Hvad er den bedste måde at finde - og beholde - de bedst mulige mennesker i de rigtige job? Hvordan er moderne HR-udfordringer forskellige, og hvordan skal du tackle dem?

Med din kandidatuddannelse i Business Administration: Human Resource Management (HRM) lærer du ikke bare svarene på disse og andre vigtige HRM-problemer. Du vil også vide, hvordan du sætter dem i praksis og udvikler din egen karriere. Programmet afbalancerer kvantitativ og kvalitativ forskning, praktisk erfaring og direkte kontakt med større virksomheder for at sikre, at du har de hårde og bløde færdigheder, du har brug for for at udmærke dig i verdenen af HRM. Hos VU Amsterdam fokuserer vi på at sikre dig, at du har alle de værktøjer og support, du har brug for til at skære din egen vej til succes.... [-]

Holland Amsterdam
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Sporfilosofien om lov og styring af den toårige mesterfilosofi træner eleverne til at reflektere filosofisk på forudsætningerne og de grundlæggende træk ved nutidens vest ... [+]

Om

Sporfilosofien om lov og styring af den toårige mesterfilosofi træner eleverne til at reflektere filosofisk på forudsætningerne og de grundlæggende træk ved nutidens vestlige retssystemer. Programmet er tværfagligt. Generelle filosofiske kurser og specifikke kurser i juridisk filosofi kombineres med en studerendes eget valg af juridiske kurser. Eleverne af dette spor gennemfører som regel en etårig kandidatgrad i lov.

Studieprogram

Hvad er et retssystem? Under hvilke forhold er loven bare? Er borgere i moderne, liberale velfærdsstater fri og lige? Er der naturlige rettigheder? Er international ret lovlig? Gælder social retfærdighed ud over staten? Hvilken forståelse af en person er underlagt den bioetiske lovgivning? Gør nye former for teknologi og styring underminere standarder for, hvad det er at være et selvstændigt juridisk emne? Disse og mange andre spørgsmål er rejst og behandlet i det toårige master track Philosophy of Law and Governance.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Dette Kandidatuddannelsen giver begrebsmæssige rammer og praktisk indsigt, som begge er afgørende for at gribe, hvordan ledelsen og markeder fungerer ... ... [+]

Finansiering - programmer

Hvis du er interesseret i at få en bedre forståelse af, hvordan den økonomiske forvaltning og de finansielle markeder fungerer, kandidatuddannelsen i Finance på VU University Amsterdam er et glimrende sted at starte. Dette Kandidatuddannelsen giver konceptuelle rammer og praktisk indsigt, som begge er afgørende for at fatte, hvordan ledelsen og markeder fungerer i den finansielle sektor.

Undersøgelse program

Formålet med programmet Kandidatuddannelsen i Finance giver dig en grundig grundlag for en god start som en finansiere professionel. Det første slag er halvt fuldendt. Dette program hæver dit niveau af viden i forbindelse med investeringer og Corporate Finance, uddanner dig om, hvordan at anvende denne viden i praksis (tilfælde) og træner dig i at skabe ny viden på forkant med aktuelle akademiske tænkning. De første to læringsmål er integreret i fire obligatoriske kurser (Corporate Finance, Empirisk Finance, Asset Pricing & Investments og Finansielle Markets & Institutioner) og to eller flere valgfag, der giver dig mulighed for at specialisere sig yderligere. Både individuelt og i teams, vil du arbejde på akademiske forskningsprojekter besvare virkelige spørgsmål i verden af ​​finansiering. Finance kan kun blive dit andet naturen, hvis du er i stand til at erhverve, anvende og skabe viden på samme tid.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Den kvantitative Finance program er en 84-kredit Honours Track, der er en del af kandidatuddannelsen i Finance. Du vil tage tre centrale kurser i ... ... [+]

Master i Finance: Honours program Kvantitativ Finance

Den kvantitative Finance program er en 84-kredit Honours Track, der er en del af kandidatuddannelsen i Finance. Du vil tage tre centrale kurser i finansiering (Investments, Derivater, og kvantitativ Risk Management), og tre avancerede metodologiske centrale kurser i økonometri og finansielle matematik. Du kan vælge tre valgfag fra kandidatuddannelser i Finans, økonometri, matematik, Business Studies, økonomi og andre. Denne valgfrihed giver dig mulighed for at vælge din egen specialisering og skabe din egen karriere profil. Du vil være i stand til at fremhæve grundlæggende, metodologiske fag eller fokusere på anvendelsen af ​​avanceret metode. I løbet af et år vil du deltage i forelæsninger, komplet case study opgaver, præsentationer og gennemføre omfattende forskningsopgaver. Programmet er undervises på engelsk. Kandidater får titlen Master of Finance.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Kandidatuddannelsen i Fysik og Astronomi giver dig masser af muligheder for at studere og engagere sig i banebrydende grundforskning og dens ... ... [+]

Master i fysik

Fysik og Astronomi er en uundværlig del af det moderne samfund. Moderne liv ville være helt anderledes uden computerchips, lasere, MRI screening og alle de andre fordele fysikkens forskning. Kandidatuddannelsen i fysik giver dig masser af muligheder for at studere og engagere sig i banebrydende grundforskning og dens anvendelsesmuligheder. Uanset om du er interesseret i fysiske processer i cellerne, skabe kunstig fotosyntese, astropartikelfysik eller afprøvning grundlæggende symmetrier på atomar skala, kandidatuddannelsen i fysik giver dig mulighed for at uddybe din viden og engagere sig i banebrydende grundforskning.

Fysik og Astronomi er et fælles grad program fra University of Amsterdam og VU Amsterdam. Kurserne er oplyst ved de to Fakulteter Science. Kandidater modtage et diplom akkrediteret af begge universiteter.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Masterprogrammet Heritage Studies udfordrer dig til at udvikle et kritisk syn på bevarelse og transformation af geografisk arv. Vores studerende sætter pris på programmet ... [+]

Masterprogrammet Heritage Studies udfordrer dig til at udvikle et kritisk syn på bevarelse og transformation af geografisk arv. Vores studerende sætter pris på programmet for dets unikke integration af akademiske tværfaglige reflektioner over politik, historie, teori og praksis. Dette afslører spændinger mellem bevarelse og transformation af landskaber, byområder, arkitektur og arkæologiske rester. Baseret i verdensarvbyen Amsterdam, byder mesteren både hollandske og internationale studerende velkommen med interesse i de faglige felter inden for montering af monument, kulturarvsturisme, fysisk planlægning og design.

Kurserne i programmet Heritage Studies vil udstyre dig med viden til at reflektere, men også med metoder og færdigheder til at fungere som en arvekspert blandt arkitekter, rumlige planlæggere og beslutningstagere. Hvis du vælger master- arvestudierne, bringer du dig ind i et tværfagligt miljø, der opmuntrer dig til at indtage et rumligt perspektiv med øje for fortiden, nutiden og fremtiden. Lærere er arkitekturhistorikere, arkæologer, historikere og (historiske) geografere. Hver af dem udfører akademisk forskning som en del af forskningsinstituttet CLUE, mens de fleste også påtager sig ansvar inden for det professionelle arv.... [-]

Holland Amsterdam
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Forskningsuddannelsesprogrammet Kritiske studier i kunst og kultur (tidligere kendt som VAMA), specialisering af humaniora, kandidatstudier, fokuserer på studiet af den a ... [+]

Forskningsuddannelsesprogrammet Kritiske studier i kunst og kultur (tidligere kendt som VAMA), specialisering af humaniora, kandidatstudier , fokuserer på studiet af den aktuelle udvikling inden for visuel kunst, arkitektur, design og medier fra et teoretisk og historisk perspektiv. I en globaliserende kulturel verden, hvor kunst, arkitektur, design og medier stadig integreres og pakkes som ”kreative industrier”, kræver disciplinære grænser spørgsmål og udfordring, men alligevel en grundig forankring i ældre og nyere discipliner som kunsthistorie, arkitekturhistorie , designkultur og mediestudier er en forudsætning for at gøre det.I dine undersøgelser vil du fokusere på analysen af "visuelle objekter": af artefakter i forskellige medier, der fungerer (primært eller delvist) som billeder. Dette spænder fra landskaber, byer og bygninger til kunstværker i forskellige medier såvel som film, tv, design og spil. Begreber som inter-, kryds- og transmedialitet spiller en vigtig rolle i programmet. Da artefakter, medier og former for intermedialitet kun kan eksistere i specifikke sociale, institutionelle, økonomiske og ideologiske rammer og netværk, vil kritiske studier i kunst og kultur udstyre dig med de analytiske og kritiske værktøjer, der er nødvendige for at analysere disse. Hver af de fire hoveddiscipliner, der informerer specialiseringen, bringer specifikke teorier og metoder til bordet, og programmet søger at fremhæve deres indbyrdes forbindelse, med henvisning til deres specifikke potentiale såvel som mulige begrænsninger.Hvis du er interesseret i at forfølge en ph.d. efter din kandidatuddannelse, men også hvis du generelt værdsætter kritisk holdning og originale spørgsmålstegn baseret på et dybtgående kendskab til dit forskningsemne og ønsker at udvikle dine forskningsevner, vil... [-]

Holland Amsterdam
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Dette program forbereder dig til en karriere som forsker i filosofi. Det fokuserer på centrale spørgsmål vedrørende menneskelig viden og moral, og det giver dig mulighed ... [+]

Om

Dette program forbereder dig til en karriere som forsker i filosofi. Det fokuserer på centrale spørgsmål vedrørende menneskelig viden og moral, og det giver dig mulighed for at specialisere sig i forskellige retninger. Kombinationen af ​​historiske og nutidige perspektiver er et centralt element i hele programmet. Formålet med vores program er

For at hjælpe dig med at få en dybtgående bekendtskab med state-of-the-art diskussioner og spørgsmål i epistemologi og moralsk og politisk filosofi samt deres historiske rødder.At uddanne dine forskningsfærdigheder.At forberede dig til en ph.d. bane.For at hjælpe dig med at anvende den historisk informerede analyse af grundlaget for viden og moral til aktuelle spørgsmål som fake nyheder og konspirationsteorier, klima skepsis, forholdet mellem frihed og lighed, individuel ansvar for kollektive resultater eller moralske markeder .... [-]
Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Jordvidenskab er en generel kandidatuddannelse, som adskiller sig fra de specialiserede Masters, vi tilbyder. Programmet giver dig mulighed for at vælge en ... ... [+]

Master of Earth Sciences

Vrije Universiteit Amsterdam er kendt for at kombinere alle Jordvidenskabelige specialer med andre fagområder. Jordvidenskab på vores universitet er tæt knyttet til biologi og miljøvidenskab. Hvorfor begrænse dig til at være bare geolog eller geograf? Bliv en sand jordforsker med vidtrækkende baggrundskendskab, der gør det muligt for dig at få det bedste ud af din fremtid. Hvordan interagerer istid, liv, pladetektonik og CO2-cyklusser i jordens skorpe og oceaner? Hvad er forholdet mellem landskabs- og fejlbevægelser i dating af sten eller i processer som ophævelse og erosion?

Programmet i et nøddeskal

Jordvidenskab er en generel kandidatuddannelse, som adskiller sig fra de specialiserede Masters, vi tilbyder. Programmet giver dig mulighed for at vælge en specialisering, men at vælge en betyder ikke, at du er begrænset til bare det ene emne. Du har mulighed for at udforske alle aspekter af et bestemt område i detaljer, hvis du vil, men du er også fri til at vælge dine egne fag for op til kvart i de krævede kreditter.Her er et lille udvalg af emner, vi tilbyder:... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Kandidatuddannelsen i kemi er et udfordrende studium for studerende, der allerede har en solid baggrund inden for kemi, og som er ivrige efter at udvide deres viden og er ... [+]

Er du interesseret i at finde ud af, hvordan man bruger billige organiske materialer til at fange CO2 eller opdage, om kulstof kan danne en femte binding? Er du ivrig efter at finde nye metoder til at se gennem ikke-gennemsigtigt materiale, såsom at bruge lasermålinger til at spore tumorer? Eller hvad med at udvikle nye analysemetoder til bestemmelse af lave niveauer af bioaktive proteiner i komplekse biologiske prøver?Kandidatuddannelsen i kemi er et udfordrende studium for studerende, der allerede har en solid baggrund inden for kemi, og som er ivrige efter at udvide deres viden og erfaring. Kemi er ikke en isoleret disciplin: den danner broen mellem biologi i den ene ende af spektret (biomolekylær kemi) og fysik i den anden ende (fysisk-teoretisk kemi). En kandidatuddannelse i kemi kan føre til en spændende, godt betalt karriere med omfattende muligheder for at forfølge dine ambitioner.... [-]

Holland Amsterdam
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Masterprogrammet Ancient History tilbyder dig et stimulerende miljø, hvor du kan studere en bred vifte af historiske problemer med fokus på den antikke verden. Du kan væl ... [+]

Masterprogrammet Ancient History tilbyder dig et stimulerende miljø, hvor du kan studere en bred vifte af historiske problemer med fokus på den antikke verden. Du kan vælge dit eget personlige studieprogram og vil kunne videreudvikle din egen interesse inden for græsk og romersk antik. Hvorfor studere Ancient History i Amsterdam?

Denne kandidatuddannelse tilbydes af to universiteter. University of Amsterdam og VU Amsterdam kombinerede deres ekspertise inden for oldtidshistorie og arkæologi i Amsterdam Center for Ancient Studies and Archaeology (ACASA). Denne fusion af specialister fra forskellige akademiske discipliner skaber et stimulerende miljø for samarbejde og studier.De eneste hollandske universiteter, der tilbyder muligheden for at studere samspillet mellem den græsk-romerske verden og det gamle nær øst.Indgående kendskab til og forståelse af den politiske, sociale, kulturelle og religiøse historie i de gamle græske, romerske og nær østlige verdener.Intensive klasser bestående af små grupper og direkte personlig kontakt med vejledere.Muligheden for at studere Ancient History i den smukke by Amsterdam, en af de mest livlige kulturelle og kosmopolitiske byer i verden.Amsterdam har sit eget antikvitetsmuseum, The Allard Pierson Museum, som er tæt involveret i programmet. Museet huser en stor samling af keramik, glas og bronze fra den græske og romerske antikvitet samt en af de vigtigste samlinger af værker fra klassisk antik i Holland og den bredere europæiske region.... [-]
Holland Amsterdam
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Masterprogrammet Ancient Studies er indlejret i en lang tradition for undervisning og forskning i græsk og romersk antikvitet samt den bredere kulturarv fra antikke samfu ... [+]

Masterprogrammet Ancient Studies er indlejret i en lang tradition for undervisning og forskning i græsk og romersk antikvitet samt den bredere kulturarv fra antikke samfund.

Programmet er designet som et tværfagligt program, fordi næppe et enkelt spørgsmål om gammel kultur eller samfund kan løses, hvis du begrænser beviser til enten skriftlige kilder eller arkæologisk materiale. Derfor vil du kombinere historiske, litterære og arkæologiske tilgange. Hvorfor studere antikke studier i Amsterdam?

Denne kandidatuddannelse tilbydes af to universiteter. University of Amsterdam og VU Amsterdam kombinerede deres ekspertise inden for oldtidshistorie og arkæologi i Amsterdam Center for Ancient Studies and Archaeology (ACASA). Denne fusion af specialister fra forskellige akademiske discipliner skaber et stimulerende miljø for samarbejde og studier.Du har mulighed for at vælge mellem fem forskellige specialiseringer med muligheden for at inkludere et gammelt sprog (assyrisk-babylonsk, græsk eller latin) i dit program.Intensive klasser bestående af små grupper og direkte personlig kontakt med vejledere.Muligheden for at studere antikke studier i den smukke by Amsterdam, en af de mest livlige kulturelle og kosmopolitiske byer i verden.Amsterdam har sit eget antikvitetsmuseum, The Allard Pierson Museum, som er tæt involveret i programmet. Museet huser en stor samling af keramik, glas og bronze fra den græske og romerske antikvitet samt en af de vigtigste samlinger af værker fra klassisk antik i Holland og den bredere europæiske region.... [-]
Holland Amsterdam
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

I en lille skala undervisning indstilling, vil studerende på Research Master i Klinisk og Developmental Psykopatologi lære om ætiologi, den ... ... [+]

Master i klinisk og udviklingspsykopatologi (Forskning)

I en lille skala undervisning indstilling, vil studerende på Research Master i Klinisk og Developmental Psykopatologi lære om ætiologi, udvikling og forløb af psykopatologi og banebrydende psykologisk informeret metoder til forebyggelse og behandling. De bedste forskere på området vil præsentere undervisning af høj kvalitet på de nyeste indsigter om forholdet mellem mental sundhed, biologiske begavelse og miljøressourcer, den neuropsykologiske substrat og menneskelige relationer, og adaptive og utilpasset udviklingsmæssige veje.

Programmet i en nøddeskal

Departementerne Developmental Psychology, Klinisk psykologi og specialundervisning af Vrije Universiteit Amsterdam tilbyder dygtige og motiverede studerende en udfordrende pædagogisk program; en unik, toårige Forskning Master i Klinisk og Developmental Psykopatologi. Funktioner af pensum omfatter:... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Kandidatuddannelsen i Kognitiv neuropsykologi er et to-årigt Research kandidatuddannelse, der opererer på de skærende kanter mellem kognitiv psykologi ... ... [+]

Master i Kognitiv Neuropsykologi (Forskning)

Kandidatuddannelsen i Kognitiv neuropsykologi er et to-årigt Research kandidatuddannelse, der opererer på de skærende kanter mellem kognitiv psykologi og klinisk neuropsykologi. Mens kognitiv psykologi er gearet til generelle teorier om hjernens funktion, neuropsykologi fokuserer på individuelle patienter med hjerneskade, hvis tilstand kan ofte give os ny indsigt i, hvordan den menneskelige hjerne fungerer. Ved at kombinere disse to tilgange i ét Kandidatuddannelsen er enestående i Holland.

Programmet i en nøddeskal

Kandidatuddannelsen i Kognitiv neuropsykologi er et to-årigt forskningsprojekt kandidatuddannelse, der kombinerer dybdegående kurser om kognitiv funktion i de generelle og kliniske populationer med bredt baserede generel og neurovidenskabelige forskning færdigheder. Funktioner af pensum omfatter:... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Programmet Sammenlignende kunst og mediestudier fokuserer på indbyrdes vægt og crossovers i moderne og moderne visuel kultur. Med dette menes sammenhængen i og mellem for ... [+]

Programmet Sammenlignende kunst og mediestudier fokuserer på indbyrdes vægt og crossovers i moderne og moderne visuel kultur. Med dette menes sammenhængen i og mellem forskellige gamle og nye medier, men også mellem medier og visuel kunst. Disse er blevet intensiveret med ankomsten af digitale medier og af 'hypermediet', der opstår fra skærmets samspil mellem ord, billeder og lyde og gennem de teknologiske konvergenser fra biograf, tv, radio og digitale medier. Vores program tilbyder historiske og teoretiske perspektiver på disse fænomener og tager også højde for den virkelige udvikling inden for museumspraksis. Vores studerende har haft karrierer inden for uddannelse og forskning, mediefirmaer og kunstinstitutioner.... [-]

Holland Amsterdam
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Kunstig intelligens (AI) er bredt anvendt i vores samfund: vi finder applikationer af AI lige fra biler, der registrerer fodgængere til Apples virtuelle assistent, Siri. ... [+]

Kunstig intelligens (AI) er bredt anvendt i vores samfund: vi finder applikationer af AI lige fra biler, der registrerer fodgængere til Apples virtuelle assistent, Siri. Sådanne applikationer bruger AI-teknikker til at fortolke information fra en lang række kilder og bruge dem til at muliggøre intelligent, målrettet opførsel.Vrije Universiteit Amsterdam AI Master-program tilbyder et program, der er orienteret mod hybrid intelligens, hvor AI-systemer og mennesker samarbejder. Du kan studere en teknisk tilgang til AI med fokus på forståelse, analyse og udvikling af nye AI-algoritmer, og du kan studere AI-teknologi fra et samfundsmæssigt eller menneskeligt perspektiv ved at undersøge spørgsmål som ”hvordan kan vi udvikle og evaluere computebaseret teknologi, der udnytter viden om menneskelig funktion? ”og“ hvordan kan menneskelig og AI-teknologi supplere hinanden? ”. Kunstig intelligens AI-masteren fokuserer på anvendelsen af AI i socialt opmærksom computing og fremhæver analyse, udvikling og anvendelse af nye AI-teknikker til at udvikle løsninger, der forstår og kan resonnere omkring deres sociale kontekst. Dets applikationer er meget forskellige og spænder fra at optimere internetsøgninger til at støtte ældre i deres kamp med demens. Du lærer, hvordan menneskelig adfærd kan fortolkes baseret på sensordata og beregningsmodeller af fysiologiske og kognitive processer. Du får erfaring med at integrere sådanne modeller i dedikerede intelligente applikationer, der understøtter mennesker i deres daglige liv, hvilket gør disse systemer virkelig opmærksomme på menneskelig funktion. I specialiseringsfasen kan du fortsætte med at studere AI-teknikker mere dybtgående, bygge videre på de obligatoriske kurser om kerneemnerne i AI og vælge valgfrie avancerede kurser i disse eller... [-]

Holland Amsterdam
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Master i lingvistik: Sprogkonsulent og sproglig dokumentation tilbyder et program i almen lingvistik, der fokuserer på samspillet mellem teori og data i antropologiske, t ... [+]

Om

Master i lingvistik: Sprogkonsulent og sproglig dokumentation tilbyder et program i almen lingvistik, der fokuserer på samspillet mellem teori og data i antropologiske, typologiske og beskrivende lingvistikers forskningstraditioner. Fokus på praktisk feltarbejde, kulturelle pragmatik og antropologiske perspektiver gør dette program unikt i Holland. Efter eksamen har den studerende viden, færdigheder og ekspertise til at fungere som en sprogkonsulent eller sprogforsker i mange indstillinger, især i oversættelse, tværkulturel kommunikation og sprogdokumentation:

kendskab til aktuelle udviklinger inden for typologisk, beskrivende og antropologisk lingvistik;Evnen til at reflektere kritisk på videnskabelige publikationer på disse områder;færdigheder til at udføre sproglig forskning inden for feltarbejde og tværkulturelle sproglige rådgivningsinstitutioner på en metodologisk forsvarlig og systematisk måde;evnen til at kommunikere resultaterne af hans eller hendes forskning klart og systematisk til både medmennesker og publikum uden for akademietevnen til at skrive en referencegrammatik af et underdokumenteret sprog i overensstemmelse med de internationale standarder for beskrivende og dokumentar lingvistik.Studieprogram... [-]
Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Til minedrift fra meget store repositorier af tekst skal du vide, hvad du leder efter og hvordan du finder det. Kandidatuddannelsen Text Mining AI træner alle med en bach ... [+]

Til minedrift fra meget store repositorier af tekst skal du vide, hvad du leder efter og hvordan du finder det. Kandidatuddannelsen Text Mining AI træner alle med en bachelor- eller kandidatgrad, hvordan man bruger tekstmining ved at anvende kunstig intelligens (AI) teknikker. Du vil lære, hvad mulighederne og begrænsningerne er, og hvordan du reflekterer over resultaterne og de tværfaglige aspekter.

Hvad er Text Mining AI?

Har du nogensinde spekuleret på, hvorfor der er et behov for at finde information i en tekst ved hjælp af kunstig intelligens teknikker? Forskere og beslutningstagere har meget brug for de oplysninger, der skal være et sted i tekstmæssige store data. Nogle eksempler:... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 semester
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Kandidatuddannelsen i Marketing program tager dig på en rejse, hvor du udfordre dig selv til at se yderligere i områder af marketing teori, marketing forskning ... ... [+]

Master i Marketing

Kandidatuddannelsen i Marketing program tager dig på en rejse, hvor du udfordre dig selv til at se yderligere på områder af marketing teori, marketing forskning, og markedsføringsskik. Du vil lære at tænke trategically dermed forstå, hvordan der kan skabes markant værdi for kunder og andre interessenter og samtidig opfylde organisatoriske mål.

Første semester

Rejsen begynder med at forstå, hvordan en bæredygtig konkurrencefordel opnås ved at skabe værdi for kunderne og samfundet. Snarere end at fokusere på 'opskrifter på succes ", lægges der vægt på at kigge videre: at forstå, hvorfor noget virker. Det opfordrer også til dyb forståelse af forskning metode. Rejsen tager også dig dybere i verdener af forbrugernes og virksomhedernes-tobusiness marketing, enten produkt eller service, således at du kan tage fat marketing udfordringer i en stadig mere kompleks internationalt miljø. Andet semester... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Kandidatuddannelsen i matematik ved Vrije Universiteit Amsterdam giver dig mulighed for at specialisere sig i et område, mens yderligere uddybning din ... ... [+]

Master i matematik

Matematik er en levende, mangesidet og alsidigt område, hvor der er fokus på undersøgelse og udvikling af teknikker til at tackle ren og anvendt matematiske spørgsmål. Ofte skillelinjen mellem teori og praksis er blot en illusion. Matematisk teori, der er udviklet til et specifikt problem, der ofte finder vej ind i uventede anvendelser. Det er den styrke og skønhed i matematik, en disciplin, der er per definition uendelig, og hvor nye stier er altid venter på at blive udforsket. Kandidatuddannelsen i matematik ved Vrije Universiteit Amsterdam giver dig mulighed for at specialisere sig i et område, mens yderligere uddybning din matematiske viden i almindelighed.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Kandidatuddannelsen i miljø- og Resource Management er organiseret af Institut for Miljøstudier (IVM), som er en af ​​... ... [+]

Master i miljø og ressourceforvaltning

Kandidatuddannelsen i miljø og Resource Management er organiseret af Institut for Environmental Studies (IVM), som er en af ​​Europas ældste og mest respekterede forskningsinstitutter i de miljøvidenskab. Den IVM modtager høje evalueringer for sin fremragende forskningskvalitet af eksterne anmeldelser af høj kvalitet og også scorer godt i et citat analyse af anmeldt tidsskriftsartikler. Vores forskningsprojekter spænder fra analysen af ​​de lokale udfordringer såsom finansiering miljøydelser til landmændene, at brugen af ​​civile juryer fremme offentlighedens deltagelse i vandforvaltning, klimatilpasning i Holland, nationale udfordringer såsom grønnere bruttonationalprodukt, til globale udfordringer som at analysere internationale forhandlinger og Nord-Syd finansielle mekanismer. Det primære mål for miljø og Resource Management-programmet er at opbygge en kritisk masse på centrale fag og forskningstemaer ved at uddanne tværfaglige, uafhængige og iværksættervirksomheder forskere med en passion for at kombinere ekspertise inden for videnskab med samfundsmæssigt engagement.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Denne Master lægger vægt hands-on eksperimenter, og byder mange software lab kurser, uddanne dig til at løse udfordrende forsknings problemer ved hjælp af software ... ... [+]

Master i parallelle og distribuerede computersystemer

Denne Master lægger vægt hands-on eksperimenter, featuring mange software lab kurser, uddanne dig til at løse udfordrende forskning problemer ved hjælp af software eksperimenter. Du vil arbejde på design, implementering, test og performance analyse af komplekst system software. Opererer i små teams, vil du træne dine forskningssamarbejde færdigheder. Kurser omfatter Parallel programmering og distribuerede systemer, Cluster og Grid Computing og Computer Graphics.

Programmet i en nøddeskal

Studieordningen kræver, at du tager obligatoriske fag værd 32 ECTS og valgfag værd 27 ECTS. Vægten skifter gradvist fra klasseværelset foredrag til uafhængige og forskningsorienteret studie med praktisk arbejde, seminarer og identifikation af åbne forskningsspørgsmål. Obligatoriske fag omfatter:... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Leder du efter at hurtigt spore din vej til en karriere inden for regnskab? Uanset om du er på vores fuldtids et-årigt program eller vores to-årige deltids-program, denne ... [+]

Leder du efter at hurtigt spore din vej til en karriere inden for regnskab? Uanset om du er på vores fuldtids et-årigt program eller vores to-årige deltids-program, denne Master's in Accounting

Programindholdet er det samme i både heltids- og deltidsprogrammer. Fra et regnskabsperspektiv skal du se på de økonomiske oplysninger, der kræves for at køre enhver organisation, og den informationsstrøm, der er nødvendig for ledere til at tage forretningsbeslutninger. Og selvfølgelig er kontrol et nøgleelement her: du lærer, hvordan du bruger overvågning og rapportering for at sikre, at organisationer er styrbare og præsterer på den rigtige måde. Da regnskab berører enhver del af enhver virksomhed, vil programmet forberede dig til mange forskellige roller - fra controller eller ekstern / intern revisor til skatteinspektør eller banktilsyn. Uanset hvilken vej du vælger, skal du vide, hvordan du anvender dine regnskabsmæssige færdigheder til god brug professionelt, ansvarligt og etisk.... [-]

Holland Amsterdam
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Hvordan kan vi som et samfund klare komplekse, kollektive problemer som klimaforandringer, terrorisme og stigende sundhedsomkostninger? Samfundsmodstand er evnen til at o ... [+]

HVORFOR STUDIE SOCIALE RESILIENCE?

Hvordan kan vi som et samfund klare komplekse, kollektive problemer som klimaforandringer, terrorisme og stigende sundhedsomkostninger? Samfundsmodstand er evnen til at overleve, tilpasse sig og vokse i lyset af disse stress og chok. I dette tværfaglige forskningsprogram vil du lære at analysere komplekse samfundsproblemer, men også hvordan du samler, analyserer og fortolker store data, så du kan samarbejde med samfundsmæssige interessenter for at opnå bæredygtige løsninger på samfundsproblemer.

STRUKTUR AF PROGRAMMET

I det første år vil du tage introduktionskurser om aktuelle og fremtidige sociale problemer og elastiske reaktioner samt om store og små data i samfundsvidenskab. Du vil også få træning i forskningsmetodik og dataanalyse. Det andet år drejer sig om en praktik på 24 studiepoints og en afsluttende afhandling på 30 studiepoeng. Afhandlingen er dit eget samfundsvidenskabelig forskning og kan også bruges som en første videnskabelig publikation til en fremtidig ph.d.-afhandling. Parallelt med kurserne deltager du i et fællesskab af elever : deltager i arbejdsgrupper på vejledninger, diskussioner og intervision, skaber viden med medstuderende og professorer.... [-]

Holland Amsterdam
September 2019
Engelsk
2 find din doctor juris
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Er du interesseret i politik og vil du gerne specialisere dig i europæisk politik og et komparativt perspektiv? Det etårige fuldtids engelsksprogede kandidatuddannelse St ... [+]

Om

Er du interesseret i politik og vil du gerne specialisere dig i europæisk politik og et komparativt perspektiv? Det etårige fuldtids engelsksprogede kandidatuddannelse Statsvidenskab: Den europæiske offentlige politik kan være det rigtige valg for dig. I dette kandidatuddannelse vil du analysere hvordan social, økonomisk og politisk forandring påvirker de europæiske politiske systemer og styringsinstitutioner på både internationalt og nationalt plan ud fra et komparativt perspektiv.

Du vil blive instrueret i aktuelle forskningsindsatser og politiske debatter, udforske teoretiske perspektiver og udvikle sofistikerede forskningsfærdigheder, som du vil anvende på de to hoveddimensioner i europæisk politik. Den ene er hvordan nationale politikker og politiske strukturer håndterer globale sociale og økonomiske ændringer og overnationale beslutninger. Den anden er, hvordan overnationale institutioner, som EU, igen er påvirket af nationale interesser og politisk mobilisering. Ved at integrere disse to vinkler, vil studerende i specialingen Statsvidenskab: Den Europæiske Offentlige Politik erhverve grundlæggende viden og et sæt færdigheder, der er i høj efterspørgsel efter beslutningspositioner på niveauerne af europæisk og national politisk beslutningstagning. Programmet tilbyder personlig vejledning af et internationalt anerkendt personale, hvis forskningsoptegnelse for nylig er blevet vurderet som blandt de bedste i Europa på dette område.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Som professionel videnskabsfag er du i stand til at bygge bro over forskellen mellem forskning i (universitets) laboratorier og praksis i store industriselskaber såvel so ... [+]

Som professionel videnskabsfag er du i stand til at bygge bro over forskellen mellem forskning i (universitets) laboratorier og praksis i store industriselskaber såvel som (små) iværksætterfirmaer. Du er uddannet til at integrere videnskabsaspekter i en forretnings- og innovationsmæssig sammenhæng, mens du tager hensyn til organisatoriske, sociale og kulturelle variabler. Øvelse og teori går hånd i hånd i din mester SBI og SBI kurser indeholder virkelige verden forretnings- og teknologisager, der er direkte anvendelige i din fremtidige karriere.

STRUKTUR AF PROGRAMMET I starten af ​​programmet vælger de studerende en specialisering: Energi og bæredygtighed eller Life & Health. Læreplanen omfatter følgende: • Obligatoriske erhvervs- og innovationsforløb (18 EC) • Specialisering-relaterede valgfag (12 EC) • Et specialiseringsrelateret obligatorisk integrationsforløb (6 EC) • En af de to varianter af videnskabsprojektet ( 24 EC) • Forskningsprojekt (36 EC) • Obligatorisk forskningsmetodik kursus (6 EC) • Valgfag (18 EC) ... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Som en master studerende vil du undersøge, hvordan naturen fungerer. Både et mål i sig selv og til at udvikle værktøjer til at forudsige og bekæmpe problemer forårsaget a ... [+]

Master i økologi

Økologer undersøgelse af forholdet mellem organismer og deres omgivelser. Som en master studerende vil du studere, hvordan naturen fungerer. Både et mål i sig selv og til at udvikle værktøjer til at forudsige og bekæmpe problemer forårsaget af forurening, tab af biodiversitet og klimaændringer. Du vil studere Økologi fra en plante, dyr og systemer perspektiv. Økologiske processer undersøges fra det molekylære niveau på regionalt og globalt plan, hvor feltobservationer og eksperimenter bruges til at identificere økosystemer 'mønstre og funktioner.

Specialiseringer

Den Økologi og Evolution specialisering er en kombination af de tidligere Økologi og Evolution programmer fra begge universiteter. Sporet tilbyder den samme pakke af kurser til kandidatstuderende fra begge universiteter. Det betyder, at du vil dele klasser og lærere med studerende fra andre universiteter. En unik mulighed for at drage fordel af den mangfoldighed i videnskabelig ekspertise, undervisningserfaring, forskningsudstyr og alle andre faciliteter de to universiteter kan tilbyde dig. For at deltage i dette program, du har brug for at blive registreret som en MSc Økologi studerende ved Vrije Universiteit Amsterdam. Den Miljøkemi og Toksikologi er et nyt program udviklet på VU og UVA opererer i de tværfaglige områder af økologi, Analytical Chemistry, biologi, Biomedicinsk Institut og Human Health Sciences. For at deltage i dette program, du har brug for at blive registreret som en MSc Økologi studerende på VU Amsterdam. Den Limnologi og Oceanografi (UVA) spor er et eksisterende program ved UVA studere Biologi, kemi og fysik Ferskvandsøkosystemernes (Limnologi) og marine økosystemer (Oceanografi). For at deltage... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

økonometri ... [+]

Masteruddannelsen i økonometri og operationsforskning på VU Campus giver dig mulighed for at udvikle dine kvantitative færdigheder til deres brug i økonomi, markedsføring, økonomi og erhvervsliv.

Econometrics and Operations Research åbner et vindue for en kompliceret verden, der giver indblik i, hvor folk, virksomheder og regeringer baserer deres beslutninger. Econometrics er videnskaben og kunsten at bruge statistiske metoder til at analysere finansielle, marketing og økonomiske data, i dag ofte Big Data. Operations Research er videnskaben og kunsten til at træffe bedre beslutninger inden for økonomi, ledelse og økonomi ved hjælp af matematiske metoder.

Økonometri specialiseringerØkonometrisk teori Udforsk og master det aktive forskningsfelt i økonometriFinansielle økonometri Undersøg de økonometriske metoder, der anvendes dagligt i den finansielle sektor, og blive den kvantitative finansielle specialistMarketing Data Science Lær, hvordan datalogi kan forbedre marketingstrategier og få en kvantitativ kant i fremtidens e-handelKvantitativ økonomi Udforsk krydsene i økonomi og økonometri; krydset af anvendt økonometri, mikroøkonomi, makroøkonomi og makrofinansieringOperations Research specialiseringerOperations Research Theory Undersøgelse ved videnskabens grænser: Bliv en spilleskifter for industriens praksisSupply Chain Management Forme forsyningskædenetværk i en sammenkoblet verdenFinansiel Engineering Bliv ekspert på at analysere og designe finansielle produkter... [-]
Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Financial Econometrics er en specialisering af Econometrics og Operations Research masters program. Denne praktiske undersøgelse af de økonometriske metoder, der anvendes ... [+]

Oversigt

Financial Econometrics er en specialisering af Econometrics og Operations Research masters program. Denne praktiske undersøgelse af de økonometriske metoder, der anvendes dagligt i den finansielle sektor, giver dig mulighed for at blive den kvantitative finansielle specialist og vil placere dig i spidsen for en vellykket erhvervskarriere.

Financial Econometrics forbinder forskellige faglige discipliner, herunder matematik, statistik, økonomi og business studies, og beskæftiger sig primært med brugen af økonomiskøkonomisk teori og statistiske teknikker til analyse af økonomisk-økonomiske datasæt. De økonometriske metoder kan bruges til at analysere finansiel risiko, investeringsstrategier, økonomiskøkonomisk politik, pengepolitik, højfrekvenshandel, kapitalmarkeder, finansiel stabilitet og mange andre emner.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Marketing Data Science er en specialisering af Econometrics og Operation Research Master's program. Denne praktiske undersøgelse af økonometriske metoder til analyse af m ... [+]

Oversigt

Marketing Data Science er en specialisering af Econometrics og Operation Research Master's program. Denne praktiske undersøgelse af økonometriske metoder til analyse af markedsføringsdata for at lette bedre marketingstrategier giver dig mulighed for at blive den kvantitative marketingspecialist og placere dig i spidsen for en vellykket erhvervskarriere.

Marketing Data Science forbinder mange faglige discipliner, herunder matematik, statistik, økonomi og markedsføring, og beskæftiger sig primært med anvendelse af mikroøkonomi, forbrugeradfærd og statistiske teknikker til analyse af datasæt med flere hierarkier som produkt, brand, placering, distribution osv. De økonometriske metoder kan bruges til at analysere volumenandele, reklameffekter, salgsstrategier, forbrugeradfærd, brand loyalitetsordninger, tv og social media reklame og mange andre emner.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Udvidende markeder og den stigende kompleksitet og mangfoldighed af finansielle produkter har skabt en stigende efterspørgsel efter dygtige fagfolk til at skabe, prise og ... [+]

Oversigt

Finansiel ingeniørvidenskab er en specialisering af økonometrics og operationsforskning masteruddannelsen.

Udvidende markeder og den stigende kompleksitet og mangfoldighed af finansielle produkter har skabt en stigende efterspørgsel efter dygtige fagfolk til at skabe, prise og afdække komplekse derivater. Specialiseringen i Finansiel Engineering giver dig avancerede kvalifikationer inden for drift forskning og finansiering, fra forvaltningen af finansielle porteføljer til risikoanalyse på de finansielle markeder. Finansøkonomi er det sted, hvor økonomi møder operationsforskning!

Finansiel teknologi anvender teknikker fra operationsforskning som simulering og simuleringsbaseret optimering til vurdering af muligheder eller porteføljeoptimering. Finansanalytikere finder arbejde hos større banker, mæglere og institutionelle investorer som forsikringsselskaber.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Kvantitativ økonomi er en specialisering af Econometrics og Operations Research masters program. Denne dybtgående undersøgelse af tværgående veje i anvendt økonometri og ... [+]

Oversigt

Kvantitativ økonomi er en specialisering af Econometrics og Operations Research masters program. Denne dybtgående undersøgelse af tværgående veje i anvendt økonometri og økonomi giver dig udfordringen at udforske de aktive forskningsområder inden for mikroøkonomi, makroøkonomi og / eller mikrofinansiering.

Econometrics forbinder til mange akademiske discipliner, herunder matematik, statistik, økonomi, økonomi og business studies, og er primært beskæftiger sig med videnskab og kunst om at bruge økonomisk teori og statistiske teknikker til at analysere økonomiske data. Dette program giver dig chancen for at udforske det klassiske og generelle tværsnit af økonomi og økonometri... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Hvis du er interesseret i en karriere, der definerer reglerne for industrien og produktionspraksis ved at have en dyb forståelse for mulighederne for avancerede teknikker ... [+]

Oversigt

Operations Research Theory er en specialisering af Econometrics og Operations Research masters program.

Hvis du er interesseret i en karriere, der definerer reglerne for industrien og produktionspraksis ved at have en dyb forståelse for mulighederne for avancerede teknikker, hvis du vil forfølge en akademisk karriere, eller hvis du bare elsker matematikken i Operations Research, så er Operation Research Theory specialisering til dig. Det giver dig en dybere viden og forståelse af dette forskningsområde og til sidst deltager i afhandlingen i frontlinieforskning i operationsforskning.

Derefter gives forelæsninger gennem det hollandske netværk for matematik for operationsforskning, et samarbejde mellem de øverste forskere fra hele Nederlandene. På denne måde giver specialiseringen mulighed for at lære fra en bred vifte af førende forskere på området.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

I en sammenkoblet verden samarbejder organisationer i stigende grad for effektivt at distribuere deres tjenester til kunderne. Dette kræver integration af forskellige nøg ... [+]

Oversigt

Supply Chain Management er en specialisering af Econometrics og Operations Research masters program.

I en sammenkoblet verden samarbejder organisationer i stigende grad for effektivt at distribuere deres tjenester til kunderne. Dette kræver integration af forskellige nøgleprocesser på tværs af organisationer. Specialiseringen Supply Chain Management udstyrer dig med ekspertise inden for forsyningskæder samt de sofistikerede kvantitative metoder og værktøjer fra optimering, som du har brug for til effektivt at designe, implementere og administrere supply chain-processer.

Kernekurserne i dette program er orienteret til beregning med et solidt grundlag i matematik. Dette vil gøre det muligt for dig at beherske et bredt spektrum af modeller og løsningsmetoder samt at designe og analysere nye metoder, der kan anvendes i nye situationer.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

I vores specialisering økonometri og datalogi i økonometrics og operationsforskning masteruddannelse, byder vi dig velkommen i den hurtigt udviklende verden af økonometri ... [+]

Oversigt

I vores specialisering økonometri og datalogi i økonometrics og operationsforskning kandidatuddannelse, vi weldcome dig i den hurtigt udviklende verden af økonometri og datalogi metoder til ultrahøjdimensionelle datasæt. I denne specialisering dækker vi den statistiske teori om højdimensionelle rum, computervidenskabernes færdigheder til at håndtere store data, den økonometriske metode til at identificere kausal økonomiske relationer i et datarigt miljø. Du lærer yderligere de praktiske færdigheder med at analysere, modellere og prognostisere centrale økonomiske og økonomiske variabler med det formål at forbedre politik og beslutningstagning.

Specialisering Econometrics and Data Science tilbyder en fremragende mulighed for dem, der ønsker at forbedre deres kvantitative profil for en karriere inden for datalogi. Programmet kombinerer forskellige akademiske discipliner, herunder statistik, økonometri, datalogi, økonomi og erhvervslivet, men det er mere end et simpelt kryds af disse. Det drejer sig i det væsentlige om teorien og praksis om at omdanne store og komplekse datasæt til informationsstykker, der potentielt er fordelagtige for en bred vifte af formål, der er relevante for virksomheder, økonomiske og offentlige institutioner og finansielle servicevirksomheder. Dette vil give dig en tydelig og stærk profil, der placerer dig i pole position for en vellykket karriere som datavidenskabsmand i faglige, forretningsmæssige og akademiske miljøer.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Econometric Theory er en specialisering af Econometrics og Operations Research masters program. Denne dybtgående undersøgelse af grundlaget for økonometriske metoder give ... [+]

Oversigt

Econometric Theory er en specialisering af Econometrics og Operations Research masters program. Denne dybtgående undersøgelse af grundlaget for økonometriske metoder giver dig udfordringen at udforske og mestre et aktivt forskningsfelt, der vil placere dig først i enhver akademisk eller professionel karriere.

Econometrics forbinder til mange akademiske discipliner, herunder matematik, statistik, økonomi, økonomi og business studies, og beskæftiger sig primært med videnskab og kunst med at bruge økonomisk teori og statistiske teknikker til at analysere økonomiske / finansielle / marketingdata. Dette princip kan bruges i så mange retninger, at økonometri kan betragtes som en meget generel undersøgelse.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Kandidatuddannelsen i økonomi er udviklet til den potentielle professionelle økonom med interesse for sociale spørgsmål. Det lærer dig essensen af ​​moderne økonomisk teo ... [+]

Master i økonomi

Kandidatuddannelsen i økonomi er udviklet til den potentielle professionelle økonom med interesse for sociale spørgsmål. Det lærer dig essensen af ​​moderne økonomisk teori og hvordan man anvender dem på hverdagsproblemer inden for en række centrale politikområder. Ved hjælp af adfærdsmæssige økonomiske modeller og statistiske teknikker søger økonomer at svare på makroøkonomiske og mikroøkonomiske spørgsmål. Fokusområder omfatter fattigdom og ulighed, social sikring, vækst og inflation og miljøpolitik. Du vil lære at tage en struktureret tilgang til praktiske problemer, når du anvender de økonomiske teknikker, der læres på bachelorniveau. Som kandidatstuderende vil du blive en alsidig, allround økonom med evne til selvstændigt at tackle vigtige økonomiske spørgsmål.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Den toårige Forskning Master i økonomi er et ideelt program for studerende, der ønsker at forfølge ph.d.-studier. Programmet giver vælge, høj ... ... [+]

Master i økonomi (MPhil)

Den toårige Forskning Master i økonomi er et ideelt program for studerende, der ønsker at forfølge ph.d.-studier. Programmet giver vælge, uddannelse af høj kvalitet inden for økonomi og økonometri. Hvis dine ambitioner er fokuseret på en akademisk karriere i økonomi, økonometri eller finansiering, så er denne Research Master er ideel for dig. Ikke alene det lære dig at udføre uafhængig videnskabelig forskning, men det giver også en fremragende springbræt til gode ph.d.-stillinger.

Specialiseringer

Dette Research Master tilbyder dig tre specialiseringer:

økonomi Økonometri finansiering

Opbygning af en top forskerskole i økonomi... [-]

Holland Amsterdam
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Datalogi: et chok for det finansielle system eller dets største mulighed? Tilgængeligheden af store data, i kombination med hurtigt stigende datakraft, er at afdække meka ... [+]

Datalogi: et chok for det finansielle system eller dets største mulighed? Tilgængeligheden af store data, i kombination med hurtigt stigende datakraft, er at afdække mekanismer, der ikke er synlige før. Blockchain har evnen til grundlæggende at ændre den måde, vi registrerer og administrerer informationer på. Netværk giver mulighed for at opbygge robuste og stabile interaktioner. Store udfordringer ligger foran for at forstå, hvad disse fascinerende nye teknologier indebærer for vores finansielle infrastruktur.

Disse udviklinger kræver en ny type finansieringseksamen. Duisenberg Honours Program i økonomi og teknologi træner dig til at mestre traditionelle finansieringsteknikker i kombination med udviklingen inden for datalogi. Efter at have taget eksamen fra programmet, har du evnen til at forstå datateknikkerne, hvordan de kan anvendes i den finansielle sektor, og hvordan de kan omdanne virksomheder. Mens du ikke vil være en datalogisk specialist, danner du en bro mellem programmøren og lederen. Du vil forstå teknikerne, anvende teknikkerne i den finansielle sektor og sælge dem til omverdenen.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Computational videnskab er en disciplin, der har etableret sig som den tredje søjle i moderne videnskab (sammen teoretisk og eksperimentel videnskab), og indebærer ... ... [+]

Master i Computational videnskab

Kunne du tænke dig at konfrontere en tornado i virtual reality og forudsige sine hensigter? Eller forstå opførslen af ​​de finansielle markeder? Hvad hvis du kunne simulere resultatet af en kirurgisk procedure, før det sættes i praksis? Eller forudsige, hvordan en menneskemængde ville flytte i tilfælde af en katastrofe? Computational videnskab er en disciplin, der har etableret sig som den tredje søjle i moderne videnskab (sammen teoretisk og eksperimentel videnskab), og involverer modellering, simulering og analyse af verdens fænomener gennem beregning. Dette har åbnet nye vinduer ud de fysiske og sociale videnskaber, geovidenskab og biovidenskab på mange niveauer af skalaen.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Kandidatuddannelsen specialisering i Filosofi, Bioetik og sundhed vil give dig de teoretiske og praktiske værktøjer til at håndtere etiske spørgsmål i sundhedsvæsenet ... ... [+]

Master i filosofi, bioethik og sundhed (specialisering af filosofi (2 år))

The Master 's specialisering i filosofi, Bioetik og sundhed vil give dig de teoretiske og praktiske værktøjer til at håndtere etiske spørgsmål i sundhedsvæsenet og sundhedspleje policy.You vil lære at reflektere over praktiske problemer fra et medicinsk, moralsk, juridisk, politisk og økonomisk perspektiv. Behovet for tværfaglig refleksion vokser som udviklingen i samfundet fører til nye udfordringer i sundhedsvæsenet. Tag skift i ansvaret for eksempel: patienter forventes at tage større ansvar for deres egen sundhed og til at "styre sig selv", og forsikringsselskaberne bliver ansvarlig for både omkostningerne og kvaliteten af ​​sundhedspleje bestemmelser. Derudover er der mange hurtige videnskabelige og teknologiske udvikling for at tage hensyn til: fra viden om det genetiske grundlag for sygdomme, præ-implantation diagnose og IVF, til brugen af ​​plastikkirurgi for æstetisk forbedring. Så er der problemerne med netop fordeling skyldes det stigende antal behandlingsmuligheder til alle former for sygdomme, og det voksende antal mennesker, der lever godt op i alderen. En sådan udvikling medføre en ændring i den medicinske etiske dagsorden.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Neuroscience hører til de videnskaber, der i fremtiden vil have en stor indflydelse på stort set alle aspekter af vores funktion som mennesker .. ... [+]

Neuroscience hører til de videnskaber, der i fremtiden vil have en stor indflydelse på stort set alle aspekter af vores funktion som mennesker. Neuroscience har allerede ændret visningen vi har på os selv. Dette program tilbyder et svar på et behov for ansvarlige forskere, videnskabsmænd, der er følsomme over for de konceptuelle spørgsmål i deres egen specifikke subdomæne, og som er på den anden side, i stand til at reflektere og kommunikere om de bredere konsekvenser af deres felt, klinisk såvel som samfundsmæssige. Vi sigter mod filosofien i neurovidenskab stedet for filosofi om neurovidenskab.

STRUKTUR AF PROGRAMMET

Studieordningen af ​​PNS omfatter 30 EF i filosofi, 36 EF i Neuroscience, 42 EF i filosofi of Neuroscience, og 12 EF for den enkelte specialet, på i alt 120 ec. For nærmere oplysninger om pensum, henvises til hjemmesiden ved www.vu.nl/philosophy... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Historie spørgsmål. Det kandidatuddannelsen i historie på køretøjsenheden træner dig til at blive en professionel historiker. Kurset er bredt funderet, og giver dig også ... [+]

Historie spørgsmål. Det kandidatuddannelsen i historie på køretøjsenheden træner dig til at blive en professionel historiker. Kurset er bredt funderet, og giver dig også mulighed for at specialisere sig i et bestemt område af historien. Hver specialisering er baseret på en af ​​formændene for History Department. Forløbet af dit studie er personligt mentor af en professor. Ifølge en elev, "historie ved køretøjsenheden udmærker sig ved sin lille samfund af studerende og støtte fra personalet."

STRUKTUR AF PROGRAMMET

Alle studerende følger en række grundlæggende kurser. Derudover du vælger den brede herres læseplan eller en af ​​de fem specialiseringer. Hvis du beslutter dig for at følge den brede herres læseplan så du laver dit eget valg fra de andre fag, der tilbydes. Hver specialisering er forbundet til en eller flere af formændene for History Department. Forløbet af dit studie er personligt mentor af et medlem af det videnskabelige personale. Nogle specialer er på engelsk; andre er på hollandsk, men med nogle kurser i engelsk.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk,Hollandsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Kandidatuddannelsen består af to hovedspor: "Sport" og "Sundhed". Sporene er ikke strengt opdelt, men har en vis overlapning. Dette gør det muligt at ... ... [+]

Master i Human Movement Sciences: Sport, Motion og sundhed

Fra den seneste udvikling i sport uddannelse til nye tilgange til rehabilitering, kandidatuddannelsen i Human Movement Sciences giver state of the art indblik i de måder, hvorpå motor ydeevne kan forbedres. Fra biomekanik til psykologi. Fra motion fysiologi til neurorehabilitering. Og fra muskelfunktion til motorisk udvikling. Ved at vælge at fokusere på enten sport eller sundhed, kan du finjustere din egen profil. Med denne dybe baggrund i den menneskelige bevægelse videnskaber, vil du være godt rustet til at bidrage til denne fascinerende fagområde. Er du interesseret i at optimere sportspræstationer, hjælpe folk med nedsat motorisk funktion, eller få en grundlæggende forståelse af, hvordan vi flytte? Så Mesterens i Human Movement Sciences er det ideelle program for dig!... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Dette to-års program på Vrije Universiteit Amsterdam forbereder talentfulde studerende til en forskerkarriere i historien. Du kan specialisere sig i ... ... [+]

Master i historie (Research)

Dette to-års program forbereder talentfulde studerende til en forskerkarriere i historien. Du kan specialisere sig i politiske, (post) koloniale historie, global social historie eller kulturhistorie. Historien Gruppen er anerkendt for sin unikke ekspertise inden for historie viden og religion, kulturarv undersøgelser, følelser studier, materiel kultur, og miljømæssige humaniora. Du vil udforske de komplekse konstellationer, hvor mennesker, genstande, rum og ideer skærer hinanden, med fokus på den rolle, magt, sociale relationer, religion og følelser. Programmet byder også eleverne mulighed for at udforske og træne færdigheder i digital analyse og reflektere over mulighederne for de nye digitale humanistiske teknikker.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Forsknings Master i Lingvistik er et to-årigt program, som vil gøre dig i stand til at udvikle sig til en professionel forsker. Programmet beskæftiger sig med lingvistik ... [+]

Master i lingvistik (forskning)

Forsknings Master i lingvistik er et to-årigt program, som vil gøre dig i stand til at udvikle sig til en professionel forsker. Programmet beskæftiger sig med lingvistik i bredeste forstand. Alle studerende tage en generel kursus inden for lingvistisk forskning i det første år. Kurset, passende kaldes Lingvistisk forskning, er undervist af tre eller fire undervisere, som hver især foredrag på historien om forskning inden for lingvistik fra perspektivet af deres egen specialisering og på de metoder og teknikker, der anvendes i deres individuelle områder. Derudover vil du vælge et område, hvor du ønsker at specialisere sig. I løbet af programmet, vil du vælge fire kurser fra en liste over tilgængelige masteruddannelser. Du vil basere dit valg på dine egne interesser og specialisering, som du ønsker at forfølge. Vores områder af ekspertise omfatter ikke kun fonologi og syntaks, men også emner såsom tekstmæssige og / eller genre analyse, antropologiske lingvistik, anvendt lingvistik og sociolingvistik. Programmet er undervises på engelsk.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Omdrejningspunktet for dette program på Vrije Universiteit Amsterdam er samspillet mellem litteratur og sociale forandringer. Fiktion er vigtigt, fordi det former den måd ... [+]

Master i litterære Studier (forskning)

Omdrejningspunktet for dette program er samspillet mellem litteratur og sociale forandringer. Fiktion er vigtigt, fordi det former den måde, vi ser verden, andre mennesker og os selv. Det er gennem fantasi, at vi kan begynde at ændre virkeligheden. I dette program vil du lære at analysere formular, sprog og materielle aspekter af tekster som bærere af kulturelle, etiske, religiøse, videnskabelige og politiske systemer af mening. Du vil lære at designe forskning, der kombinerer perspektiver fra litteraturstudier og litteraturhistorie med andre discipliner, såsom kulturelle og (post-) koloniale historie, miljømæssige og digitale humaniora, globale historie og visuel kultur.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Vores International Hydrologi kandidatuddannelse er på engelsk og kræver to års studier for at opnå de 120 ECTS (European Credit Transfer System), som du ... ... [+]

Master i Hydrologi

Sikring af, at der er nok vand af god kvalitet til at opfylde behovene hos verdens voksende befolkning er en skræmmende udfordring. Samfundet har brug for hydrologer at styre verdens vandressourcer. I kandidatuddannelsen i Hydrologi, vil du studere de processer, der regulerer mængden og kvaliteten af ​​vand, som det passerer gennem økosystemer, jord og floder. Vi vil give dig et solidt teoretisk grundlag, kombineret med hydrologiske forskning på områder, der spænder fra tropisk Amazonia til permafrost områder i Sibirien. En Master of Science i Hydrologi kan du forfølge en professionel eller videnskabelig karriere i hydrologi.

program Study

... [-]
Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Vores masteruddannelser kan ændre sig fra år til år for at afspejle den igangværende udvikling og international Information Sciences forskning. De kan omfatte ... ... [+]

Master i Information Sciences

Information Sciences er den tværfaglige område spænder informations- og kommunikationsteknologi (IKT) og dens praktiske anvendelse i samfundet. Er du interesseret i, hvordan information bliver skabt og forarbejdet i virksomheder og organisationer? Er du mere interesseret i anvendelsen af ​​teknologi end teknologi for sin egen skyld? Tror du det er vigtigt at overveje den rolle mennesker, organisationer og kulturer i design, modellering, kommunikation og udveksling af oplysninger? Hvis ja, så kandidatuddannelsen i Information Sciences ved Vrije Universiteit Amsterdam er et glimrende valg for dig. Informationsvidenskaber kombinerer teknologi og organisatoriske undersøgelser på den ene side, med teknologi og kultur på den anden. Den er udstyret med kurser, der holder dig foran den hastige udvikling inden for denne sektor. Programmet fokuserer på web-applikationer og internet forskning for e-fremtidens samfund, herunder områder som e-business og e-underholdning. Kandidatuddannelsen har til formål at fremme videnskabelig indsigt og en følelse af socialt ansvar. Du vil blive bedt om at vælge kurser med en samlet værdi af 15 point fra en liste over godkendte kurser, som er forankret i vores internationale forskning. Vores masteruddannelser kan ændre sig fra år til år for at afspejle den løbende udvikling og international informationsvidenskaber forskning. De kan omfatte gæst kurser, SIKS National Graduate Research School kurser og kurser om andre nye emner undervist af universitetets personale. Vores nuværende kurser omfatter Informationssøgning, E-Business Innovation, Software Architecture, ontologi Engineering og Multimedia Design Case.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Specialiseringen Iværksætterånd er en fælles grad program for University of Amsterdam og Vrije Universiteit Amsterdam. Programmet er ... ... [+]

iværksætteri

Der er stigende erkendelse af, at små og unge ventures tegner sig for den økonomiske vækst, og at iværksætteri kan være en vigtig kilde til innovation. I Entrepreneurship specialisering, ser vi iværksætteri som de processer for at skabe og udnytte muligheder ved hjælp af nye kombinationer af ressourcer, der fører til ny værdi (sociale, samfundsmæssige og økonomiske). Kreativitet spiller en central rolle i disse processer. Vi studerer entrepreneurielle processer i alle sammenhænge, ​​hvor de forekommer: i nye virksomheder samt eksisterende (både små og store), og i institutionelle sammenhænge. Du vil lære at sætte pris på den kompleksitet og de udfordringer, der er forbundet med de meget givende iværksætteraktiviteter i alle former for virksomheder og institutioner, og også ud over: iværksætteri som livsstil.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Forskningen kandidatuddannelse har til formål at levere godt udstyret forskere inden for Ancient Studies. Den fokuserer på de kulturer og samfund i det ... ... [+]

Master i klassikere og antikke civilisationer (Forskning)

Forskningen kandidatuddannelse har til formål at levere godt udstyrede forskere inden for Ancient Studies. Den fokuserer på de kulturer og samfund i Middelhavsområdet, Vesteuropa og Vestasien i perioden fra c. 1000 f.Kr. til 500 e.Kr.. Programmet byder på en god blanding af disciplinære og tværfaglig undervisning og forskning. Disciplinære fordi programmet bygger på de specialiseringer, der udbydes i dit bacheloruddannelse; tværfaglige fordi du gøre brug af resultaterne af relaterede discipliner i de såkaldte kerne moduler ". Det er to tværfaglige tutorials, hvor medlemmer af lærerstaben fra forskellige discipliner fra Institut for Ancient Studier og Arkæologi lære dig, hvordan man griber en delt forskning tema fra forskellige perspektiver og give teoretisk grundlag for dette tema. Vælger forskning kandidatuddannelsen vil bringe dig ind i et inspirerende forskningsmiljø. Afdelingen for Ancient Studier og Arkæologi har været en stor succes i de seneste år med at skabe forskningsmuligheder for ph.d. og postdoc forskerstuderende, herunder store tematiske projekter, som har plads til en række ph.d. og postdoc forskerstuderende.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Studiet af tekster, litteratur og materiel kultur i oldtidens Grækenland og Rom tilbyder en guldgrube af oplysninger. Disse oplysninger er af højeste ... ... [+]

Master i Classics

Klassikere som en disciplin er sprællevende. Studiet af tekster, litteratur og materiel kultur i oldtidens Grækenland og Rom tilbyder en guldgrube af oplysninger. Disse oplysninger er af højeste interesse i sig selv, men er også yderst relevante for vores nuværende dag kultur. Har du overveje det en udfordring at nuancere billedet af græsk-romerske oldtid, samt lave nye forbindelser mellem nutiden og fortiden? I så fald kandidatuddannelsen i Classics er det program for dig. Dette Kandidatuddannelsen kombinerer lingvistik, litteratur og kulturhistorie. Dens særlige profiler er narratologi og diskurs lingvistik, intertekstualitet og modtagelse, og gamle tanke. En verden af ​​græsk-romerske oldtid har mange facetter og dermed Classics favner mange discipliner. Du vil blive at analysere repræsentative primære kilder langt mere i dybden, end det var tilfældet under bachelor fase. Valg af dine egne interesseområder, du vil blive indført i videnskabelige debatter og lære at håndtere de faglige redskaber til at bidrage dig selv til disse drøftelser. Derudover vil du blive vist, hvordan at relatere din specialist, kritisk viden om antikken til tekster og andre kulturelle fænomener fra senere perioder.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Førerne 'program for kultur, Organisation og Ledelse sætter organisatoriske problemer i en bredere social og kulturel synsvinkel. Er du ... ... [+]

Master i Kultur, Organisation og Ledelse

Førerne 'program for Kultur, Organisation og Ledelse sætter organisatoriske problemer i en bredere social og kulturel perspektiv. Er du interesseret i organisationer og emner inden for organisationskultur, forandringsledelse og kulturelle ændringer? Har du har til formål at opgradere med en universitets mestre 'grad? Så mestrene 'program for Kultur, Organisation og Ledelse kunne være lige hvad du leder efter.

Undersøgelse program

Programmet fokuserer på kvalitative forskningsmetoder, der kendetegner den etnografiske tilgang. Studerende kan også foretage målinger for deres speciale i Nederlandene eller i udlandet, især i Sydøstasien, det sydlige Afrika eller Caribien. Hvad du kan forvente fra programmet:... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Kandidatuddannelsen tilbyder den ideelle mulighed for at specialisere sig i dette fascinerende område af forskning, hvor en bred vifte af discipliner mødes ... ... [+]

Master i Management, Policy Analysis og iværksætterånd i Sundhed og biovidenskab (MPA)

Nye biomedicinske innovationer i en verden, der bliver stadig mere kompleks giver anledning til en lang række etiske, juridiske og sociale spørgsmål og dilemmaer. Er den nye kighoste vaccine bedre end den gamle? Hvordan kan vi kontrollere Q-feber? Hvordan skal vi gennemføre forestillinger om patientcentreret pleje? Hvad bliver konsekvenserne af udviklingen i genomics på grundlæggende sygeforsikring? Levere de bedst mulige svar på disse spørgsmål kræver samarbejde mellem flere discipliner og aktører i samfundet, fra regeringen, industrien og sociale institutioner til forbrugere og patienter. Kandidatuddannelsen tilbyder den ideelle mulighed for at specialisere sig i dette fascinerende område af forskning, hvor en bred vifte af discipliner mødes.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Kandidatuddannelsen i litteraturstudier, program Engelsksproget litteratur på Vrije Universiteit Amsterdam fokuserer på forholdet mellem litteratur og visuel ... ... [+]

Master i litteratur på engelsk

Kandidatuddannelsen i litteraturstudier, program Engelsksproget litteratur på Vrije Universiteit Amsterdam fokuserer på forholdet mellem litteratur og visuel kultur. Forankret i VU Amsterdam tradition for at studere forholdet mellem ord og billede, vil dette specialiserede tværfaglige program lærer dig at analysere de forskellige måder, hvorpå tekstuelle og visuel kultur interagerer. De undersøgte fra dette perspektiv spænder fra renæssancen scenen til manuskriptforfatter emner, fra forholdet mellem poesi og fotografi til film tilpasninger af gotiske romaner. Kurserne i dette program er tæt knyttet til den aktuelle forskning af medarbejderne, således at de studerende er involveret i cutting-edge udvikling. Du opfordres til at udforske dine egne interesser i dybden ved hjælp af de værktøjer og teorier, vi giver dig, der kulminerede i dit eget forskningsprojekt, når du skriver dit MA-afhandling i andet halvår.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Denne ene-årig kandidatuddannelse sigter på at overføre til de studerende viden, færdigheder og indsigt er nødvendige for at fungere som en faglig eller akademisk ... ... [+]

Master i jura og politik i International Security

Denne ene-årig kandidatuddannelse sigter på at overføre til de studerende viden, færdigheder og indsigt er nødvendige for at fungere som en faglig eller akademisk forsker på området for international fred af sikkerhed. Spørgsmål om international fred og sikkerhed bliver stadig vigtigere i juridiske, politiske og administrative praksis. Begrebet "international sikkerhed« er ikke længere begrænset til traditionelle spørgsmål om krig og fred, men nu også dækker emner såsom terrorisme, strafferet, beskyttelse af menneskerettigheder og "menneskelig sikkerhed".

Program

Kandidatuddannelsen i jura og politik i International Security tilbyder en læseplan, der fokuserer på den internationale sikkerhed fra perspektiver i folkeretten og internationale relationer. Desuden giver indsigt i de fælles fundament for de to discipliner, de forskellige metoder og teorier samt samspillet mellem de to i området international sikkerhed. Nedenfor finder du et par eksempler på emner, der er omfattet af programmet.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Mesterens specialisering 'Arbejde og organisationspsykologi' sætter fokus på menneskers adfærd i organisationer og arbejdssituationer. Nogle af de stillede spørgsmål er: ... [+]

Mesterens specialisering 'Arbejde og organisationspsykologi' sætter fokus på menneskers adfærd i organisationer og arbejdssituationer. Nogle af de stillede spørgsmål er: Hvordan kan organisationer tiltrækker kompetente og pålidelige medarbejdere? Hvilken rolle organisatoriske ledere spille? Hvordan gør man indflydelse gruppe og organisatoriske processer? Programmet tilbyder kurser, der er funderet i både teori og praksis, der tilbyder indsigt i rollen som personlighed, sociale processer, ledelse og beslutningstagning i organisationer, og bliver undervist af internationalt anerkendte eksperter.

STRUKTUR AF PROGRAMMET

I det første semester, kan eleverne vælge fem af de følgende syv kurser:... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

En kandidatuddannelse i Spatial, Transport og Miljøøkonomi tilbyder gode karrieremuligheder. Mange kandidater finder job som politiske økonomer med ... ... [+]

Master i Spatial, Transport og miljøøkonomi (streem)

Programmet giver dig mulighed for at specialisere sig i rumlig, transport eller miljøøkonomi. Rumlige Økonomi: analysere, hvordan forskellige kræfter bidrager til rumlige dynamik og netværk udvikling fra et overvejende mikroøkonomisk perspektiv; udforske brugen og videreudvikling af forskellige teknikker, metoder og værktøjer på dette område. Transport Economics: fokus på årsagerne til og konsekvenserne af en stigende efterspørgsel efter mobilitet fra et mikroøkonomisk perspektiv; løse problemer såsom overbelastning, pålidelighed, sikkerhed og miljømæssige eksternaliteter. Miljøøkonomi: fokus på de økonomiske aspekter af miljøproblemer og politik; kombinere videnskabelig og politisk ekspertise; imødekomme behovet for at integrere økonomi med indsigter fra andre discipliner, især de miljømæssige videnskaber. ... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Master SCA giver studerende til at udvikle og styrke deres forskningskapacitet, mens forankring i den teoretiske paradigme menneskers sikkerhed. Den ... ... [+]

Master i sociale og kulturelle antropologi

Er du interesseret i Antropologi og emner som udviklingsbistand, kultur, identitet, religion og bæredygtig udvikling? Har du har til formål at opgradere med et universitet mestre 'grad? Så mestrene 'program sociale og kulturelle antropologi kunne være lige hvad du leder efter. Millioner af mennesker verden over lever i fattigdom og krig. Hvordan de giver mening til deres eksistens og hvilke strategier gør de bruger til at nå frem til en bedre levestandard og en følelse af frihed? Migration synes at være en sidste udvej for desperate mennesker. Hvad gør flygtninge og personer, der søger asyl finde i deres nye hjemland og på hvilken måde er de velkommen af ​​de lokale befolkninger?... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Bliv den bedste videnskabsmand og forsker, som du kan være! Vores Master-program i Social Psychology tager en tværfaglig tilgang til at forstå de grundlæggende sociale ps ... [+]

Bliv den bedste videnskabsmand og forsker, som du kan være! Vores Master-program i Social Psychology tager en tværfaglig tilgang til at forstå de grundlæggende sociale psykologiske processer. Den bagvedliggende tanke er, at nye indsigter om menneskelig adfærd kan forstås mere fuldstændigt ved at indarbejde evolutionære, kognitive og sociale strukturelle perspektiver i studiet af forskellige sociale og psykologiske fænomener. Herunder selvstændige processer, interpersonelle relationer og intra- og inter-gruppe fænomener. Social psykologi er derfor en vigtig faktor i utallige situationer og indstillinger.

STRUKTUR AF PROGRAMMET

I det første år, fokuserer kurser på grundlæggende principper og avancerede færdigheder, herunder metoder, statistik og skriftligt du vil også fuldføre en gruppebaseret forskningsprojekt. Det andet år integrerer denne viden og placerer det i en bredere, tværfaglig sammenhæng; du vil fuldføre to forskningsprojekter og skrive en afhandling som kulminationen på din kandidatuddannelse. Undervisningen foregår på en lille skala i seminarer, workshops og individuelle mentorships. Vores undervisere er internationalt anerkendt i forskellige områder. Programmet indeholder særlige faciliteter, herunder en dedikeret forskningslaboratorium og et Kontorelev værelse, og har en virkelig international karakter: al undervisning foregår på engelsk, og mere end halvdelen af ​​vores studerende kommer fra lande uden for Holland.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Kandidatuddannelsen i statskundskab giver dig en grundig, bredt funderet uddannelse i social og politisk videnskab metodologi. Dette indebærer anvendelse og ... ... [+]

Master i Statskundskab: Global Environmental Governance

Næsten ingen dyrearter, lande eller dele af havet er upåvirket af den enorme udvikling af mennesker. Føreren Statskundskab: Global Environmental Governance fokuserer på de politiske aspekter og konsekvenser af emner som klimaændringer, bæredygtighed og natur. Er du interesseret i disse emner og har du til formål at opgradere med en universitets mestre 'grad? Så mestrene 'Statskundskab: Global Environmental Governance på Vrije Universiteit Amsterdam kunne være lige hvad du leder efter.

Undersøgelse program

Kandidatuddannelsen i statskundskab giver dig en grundig, bredt funderet uddannelse i social og politisk videnskab metodologi. Dette indebærer anvendelse og praktiske brug af en række forskellige politiske forskningsmetoder inden traditioner positiv teoriudvikling og kritisk teori. Mennesker nu påvirke alle biologiske og fysiske systemer på planeten. Det flerårige spørgsmål er, hvordan man organiserer co-evolution af samfund og deres omgivende miljø. Afgørende for dette er de nyligt opståede strukturer tværnationalt samarbejde og regeringsførelse, som er kernen i denne specialisering. Kandidatuddannelsen i statskundskab er en et-årig fuldtids-program, undervist udelukkende på engelsk. Det har en arbejdsbyrde på 60 ECTS-point og funktioner fire specialisering vandløb.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Som kandidat i kandidatuddannelsen i statskundskab ved Vrije Universiteit Amsterdam, vil du være i stand til at arbejde effektivt i et tværfagligt miljø: du vil være beke ... [+]

Master i Statskundskab: Internationale Relationer og Transnational Governance

Førerne 'program statskundskab er en et-årig fuldtids-program (ca. 40 timer for at studere om ugen). Programmet starter i september. Efter en vellykket afslutning, er kandidater tildelt retligt anerkendt titel Master of Science (MSc) i statskundskab. Statskundskab er en fuldtids kursus starter i September.

Studieprogram

Global samt styreformer er blevet intensiveret. Samtidig har det nye årtusinde også oplevet nye former for konflikter samt den tilsyneladende genopblussen af ​​mellemstatlige rivalisering og geopolitik, som kan bevidnes af nyt våbenkapløb og i stigende grad af konkurrence om naturressourcer. I denne specialisering vil du stifte bekendtskab med de forskellige teoretiske perspektiver, hvorfra disse internationale dynamik kan analyseres, og lære at anvende dem på emner af din interesse. Kandidatuddannelsen i statskundskab er en et-årig fuldtids-program, undervist udelukkende på engelsk. Det har en arbejdsbyrde på 60 ECTS-point og funktioner fire specialisering vandløb.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Kandidatuddannelsen i Stokastik og Finansielle Matematik på Vrije Universiteit Amsterdam tog dig i den fulde dybde og bredde af feltet ... ... [+]

mester i stochastics og finansielle matematik

Stokastik undersøger fænomener, hvor chancen spiller en central rolle, såsom resultatet af et folketingsvalg, udsving i aktiekurser eller samspillet mellem molekyler i en levende celle. Hvis du vælger kandidatuddannelsen i Stokastik og Finansielle Matematik, vil du blive uddannet til at blive en verdensklasse ekspert i både teori og relevante anvendelsesområder. Kandidatuddannelsen i Stokastik og Finansielle Matematik på Vrije Universiteit Amsterdam tog dig i den fulde dybde og bredde af feltet, udvide dine evner og indsigt og forbedre dine muligheder på arbejdsmarkedet.

Programmet i en nøddeskal

Kandidatuddannelsen i Stokastik og Finansielle Matematik er et to-årigt program, opdelt i fire semestre. Det sidste semester, du vil afsætte til master-projektet, som enten er et forskningsprojekt eller en ekstern projekt.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Den ene-årig kandidatuddannelse Teologi og religiøse studier fokuserer på specifikke fagområder. I denne herres du vil blive forberedt til en professionel karriere inden ... [+]

Master i Teologi & Religiøse Studier

Den ene-årig kandidatuddannelse Teologi og religiøse studier fokuserer på specifikke fagområder. I denne herres du vil blive forberedt til en professionel karriere inden for eller uden religiøse institutioner. Du kan vælge mellem forskellige specialer, der hver fokuserer på deres eget felt. Du vil ikke kun følge kurser, hvor du afspejler på et bestemt område eller en faglig sammenhæng; en praktikplads er en obligatorisk del af denne master er så godt. Selvfølgelig vil du skriver en afhandling at afslutte din kandidatuddannelse. Gennem det program, du vil blive aktivt coachet i dit studie fremskridt og personlig udvikling. De fem specialiseringer at vælge imellem, er:... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Teologien & religiøse studier forskning kandidatuddannelse giver de studerende mulighed for at studere teologi, både kontekstuelle og klassisk, i en ... ... [+]

Master i Teologi & Religiøse Studier (forskning)

Teologien & religiøse studier forskning kandidatuddannelse giver de studerende mulighed for at studere teologi, både kontekstuelle og klassisk, på et avanceret niveau. Vores dygtige faglærere består af førende forskere fra inden VU University Amsterdam. De deltager i nationale og internationale netværk inden for deres områder og give state of the art ekspertise til at sikre, at du er klar til at møde de faglige udfordringer. På VU University Amsterdam kan du vælge at gøre teologisk forskning i følgende discipliner: Bibelske studier, Kirkehistorie, Dogmatik, Ecumenics, Verden religioner, Religionsfilosofi, Praktisk Teologi, og Social- Scientific Religionsvidenskab. Specialiseringen du vælger, vil fastlægge indholdet af din personlige Teologi & Religiøse Studier (forskning) program.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

MA

Vrije Universiteit Amsterdam

MA History Program Global History and International Studies fokuserer på, hvordan cirkulationen af mennesker, varer og ideer over hele verden udviklet sig over tid og for ... [+]

MA History Program Global History and International Studies fokuserer på, hvordan cirkulationen af mennesker, varer og ideer over hele verden udviklet sig over tid og formet verden som vi kender det i dag. Kurser beskæftiger sig med en række emner, fra den "store divergens" mellem industriel udvikling i Kina og Europa til ufrivillig arbejde i et globalt perspektiv, omsætning af raceteorier og globale migrationer. I specialiserede kurser lærer du fra vores eksperter om de seneste tendenser. Valg af emne til din kandidats speciale er gratis.

Master: HistorieSpecialisering: Global historie og internationale studierSTUDIEPROGRAM

Mere end bare fortiden

Programmet kombinerer tilgange fra historie og samfundsvidenskab, især antropologi, økonomi og internationale relationer. Kurser beskæftiger sig med en række emner, fra den "store divergens" mellem industriel udvikling i Kina og Europa til ufrivillig arbejde i et globalt perspektiv, omsætning af raceteorier og globale migrationer. Udover arkivkilder vil de studerende erhverve en grundlæggende forestilling om feltforskning og brugen af online kilder som diasporiske sociale medier og lære at arbejde med digitale databaser inden for økonomisk og social historie. Studerende kan også forbedre deres viden, netværk og færdigheder ved at deltage i aktiviteter af forskningsinstitutter som Center for Environmental Humanities og CLUE. Forbindelsen mellem historie og nutidige politiske debatter om migration, nationalisme og etnicitet diskuteres gennem hele programmet.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Det tværfaglige MA-program Historie: Medicin og sundhed Humaniora kombinerer historien om sundhed og medicin med en bred vifte af kunst og humaniora tilgange. ... [+]

Det tværfaglige MA-program Historie: Medicin og sundhed Humaniora kombinerer historien om sundhed og medicin med en bred vifte af kunst og humaniora tilgange. Klasser udforsker de forskellige måder, hvorpå kroppe og sind er blevet undersøgt og forstået, og hvordan disse forskellige måder at kende formen hverdagsliv, medicinsk praksis og folkesundhedspolitik. Deltagerne lærer at kontekstualisere medicinske ideer i tid og kultur og at analysere et bredt udvalg af kilder, herunder historiske artefakter, tegneserier og film, medicinske tekster og sundhedsjournalistik. På baggrund af metoder fra tværs af disciplinerne vil eleverne udvide deres undersøgelsesværktøjer ud over det skrevne ord for også at overveje lyde, lugte og udseende og følelser af fortiden og dets lektioner og legacyer i nutiden.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

MA Historieprogrammet Religion og Samfund fokuserer på at forstå religionens (er) foranderlige rolle i samfundet fra antikken indtil nu. Kurser omhandler spørgsmål som: H ... [+]

MA Historieprogrammet Religion og Samfund fokuserer på at forstå religionens (er) foranderlige rolle i samfundet fra antikken indtil nu. Kurser omhandler spørgsmål som: Hvad er forholdet mellem religion, politik og samfund siden antikken? Hvordan kan vi forstå den gradvise adskillelse af kirke og stat og nye former for tilbedelse, dissens og hengivenhed siden den vestlige middelalder? Og hvad har konsekvenserne af bredere processer som sekularisering, globalisering og kolonialisme været?

Master: HistorieSpecialisering: Religion og SamfundSTUDIEPROGRAM

Langvarig tradition for ekspertise

Historieafdelingen for Vrije Universiteit Amsterdam har en stærk tradition for at undervise og analysere religionens rolle gennem historien. Religion studeres i sin samfundsmæssige og politiske sammenhæng og i et langsigtet perspektiv, hvilket gør vores program unikt. Studerende er uddannet i de seneste tværfaglige tilgange til at studere religion, herunder historie, kulturantropologi, arkæologi, filologi og digitale humaniora. De kan forbedre deres viden, netværk og færdigheder ved at deltage i aktiviteter af forskningsinstitutter som Amsterdam Center for Religionshistorie og CLUE. Programmet har stor samfundsmæssig relevans som emner som sammenstød mellem religion og sekularisme, drøftes de indviklede relationer mellem politik og religion og fremtidens religiøse arv.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk,Hollandsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Specialiseringen Designkulturer fra kandidatuddannelsen Kunst og kultur fokuserer på design i relation til vores direkte miljø, interiørrum og bygninger, grafisk kommunik ... [+]

Specialiseringen Designkulturer fra kandidatuddannelsen Kunst og kultur fokuserer på design i relation til vores direkte miljø, interiørrum og bygninger, grafisk kommunikation, kjole og mode og andre genstande. Både materielt og digitalt design sameksisterer i vores samfund, og de kræver passende analyse. Design Cultures tilbyder denne analyse ved at tage et humanistisk perspektiv og forbinde nutidens materielle kulturer med deres historiske kontekst og bestemte medier. Dermed udforsker denne mester designhistorie og teori i forbindelse med nutidige spørgsmål som identitet, bæredygtighed og multikulturalisme.

Master's Arts

Programmet Design Cultures er et etårigt, fuldtidsstudium i engelsk, der er værd at 60 point. Selvom programmet er bygget op omkring et kernesæt med obligatoriske kurser, har de studerende rig mulighed for at definere deres egne individuelle spor ved hjælp af valgfag, praktikpladser og selvfølgelig kandidatopgaven.... [-]

Holland Amsterdam
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Masterprogrammet Contemporary Art History fokuserer på den visuelle, procesbaserede og digitale kunst siden 1960'erne. Denne specialisering træner dig som kunsthistoriker ... [+]

Masterprogrammet Contemporary Art History fokuserer på den visuelle, procesbaserede og digitale kunst siden 1960'erne. Denne specialisering træner dig som kunsthistoriker, der er udstyret til at tackle dette komplekse, men fascinerende felt. Når du har afsluttet dette program, vil du have et solidt kendskab til dagens visuelle, procesbaserede og digitale kunst. Du vil også være udstyret med færdigheder til at forske, præsentere og skrive om nutidens kunst, så du kan forfølge en karriere i den kulturelle sektor (museer, festivaler, kunstgallerier, arkiver), som kunstkritiker eller freelance kulturel iværksætter.

Dagens kunst inkluderer installationskunst og stedspecifikke projekter, digital eller ny mediekunst (interaktive installationer, lokative medieværker, softwarekunst, netværkskunst, elektronisk kunst og videokunst), performative og aktivistiske projekter og kunstnerisk forskning.... [-]

Holland Amsterdam
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

Vrije Universiteit Amsterdam

Duisenberg hædrer programmet i finansielle markeder ... [+]

Hvad er din mening om de regler, der blev indført efter finanskrisen i 2008? Hvilke regler vil du foreslå - hvad enten det gælder banker, forsikringsselskaber eller investorer?

Wim Duisenberg var en hollandsk politiker, der fungerede som den første præsident for Den Europæiske Centralbank fra 1998 til 2003. På grund af hans centrale rolle i den finansielle sektor er dette udfordrende Honours-program opkaldt efter ham. Og med god grund: dette brede, tværfaglige program takler finansverdenen fra to perspektiver: økonomisk og juridisk. De finansielle markeder og reguleringen af den finansielle sektor er nu uløseligt forbundet. Banker, kapitalforvaltningsfirmaer og finansielle myndigheder er på udkig efter kandidater, der forstår loven og de finansielle markeder. Jobmulighederne er ubegrænsede! Men programmet er også krævende: Vi leder efter ambitiøse studerende, der er klar til at blive udfordret (studielasten er 84 EF på et år sammenlignet med de almindelige 60 EF). Hvis dette lyder som dig, skal du læse videre ...... [-]

Holland Amsterdam
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Den unikke Kandidatuddannelsen i Internationale forbrydelser og Kriminologi lærer en lille gruppe af ca. 25 elever de nødvendige intellektuelle færdigheder til ... ... [+]

Master i International forbrydelser og Kriminologi (MSc)

Den unikke Kandidatuddannelsen i internationale forbrydelser og Kriminologi lærer en lille gruppe af ca. 25 elever de nødvendige intellektuelle færdigheder til at tage denne tilgang og tog dem, hvordan man anvende den viden og ekspertise til den virkelige verden situationer.

Programmet i en nøddeskal

Internationale forbrydelser og Kriminologi er en et-årig, fuld tid program. Det beskrives fuldt ud i engelsk. Programmet beskæftiger sig med internationale forbrydelser i en bred ramme. Der er fokus på den rolle, enkeltpersoner, grupper, stater og det internationale samfund. Du vil få indsigt i psykologi gerningsmænd, stifte bekendtskab med kriminologiske teorier om organisatoriske processer og diskutere politiske emner på den internationale scene. Emner som tortur, voldtægt og folkedrab diskuteres under klasse. Dette kan være følelsesmæssigt krævende, men vores endelige mål er at tage en videnskabelig tilgang til disse emner med henblik på at udarbejde foranstaltninger, der kan hjælpe med at forhindre disse typer af forbrydelser i fremtiden. Du lærer at analysere, hvad der gør folk tortur (ætiologi), er uddannet hvordan man kan måle og undersøge disse forbrydelser (prævalens) og udfordret til kritisk reflektere over former for retsopgør (reaktion). Du gøre det ved at diskutere vigtige begreber i international strafferet og anvende kriminologiske, sociologiske og psykologiske teorier til internationale forbrydelser. Programmet tog studerende til at blive både akademikere og professionelle. Efter endt programma, vil du være i stand til objektivt at vurdere empiriske data og kritisk kommentere teoretiske begreber på den ene side, og udkast til politikker, udvikle forebyggende strategier... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
VU University Amsterdam
Address
Main building Vrije Universiteit Amsterdam De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam, North Holland, Holland
Hjemmeside
Telefonnummer
+31 20 598 9898