Vrije Universiteit Amsterdam

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam (' VU Amsterdam ') er et internationalt anerkendt forskningsuniversitet, der blev grundlagt i 1880. Universitetet tilbyder over 175 engelsksprogede programmer på bachelor-, kandidat- og ph.d.-niveau til mere end 26.000 studerende fra hele verden. Studerende og personale på 122 nationaliteter skaber et dynamisk internationalt akademisk samfund.

VU Amsterdam ligger i den livlige by Amsterdam, en af de mest multikulturelle byer i verden, med den største koncentration af studerende i Holland, og hvor engelsk er det andet sprog, der tales. Campus er omgivet af et af de mest dynamiske og hurtigt voksende forretningsdistrikter i Holland med over 700 virksomheder.

Med mere end 26.000 studerende, hvoraf 4.088 er internationale, udfører VU Amsterdam banebrydende forskning i samfundsmæssige og videnskabelige problemer. Vi adskiller sig inden for forskning og uddannelse gennem fire tværfaglige temaer: Human Health and Life Sciences, Science for Sustainability, Connected World and Governance for Society. Som studerende vil dette hjælpe dig med at se ud over grænserne for videnskabelige discipliner og søge konkrete løsninger for en bedre verden. Derudover betragter VU Amsterdam mangfoldighed, hvad enten det drejer sig om kultur, overbevisning, nationalitet eller føruddannelse som kilde til innovation og fremskridt, og dermed som særlig styrke.

Uddannelsens kvalitet

Vrije Universiteit Amsterdam (VU) har et godt ry for den gode kvalitet af sin undervisning. Du arbejder i forholdsvis små grupper, hvor der lægges stor vægt på interaktion og en personlig tilgang. Undervisningen er velorganiseret. Dette afspejles f.eks. I den klare struktur af studieprogrammerne.

Åbne dage

Vil du lære Vrijde Universiteit Amsterdam at kende og alle deres programmer? Deltag derefter i vores åbne dage!

Bachelor Åbne dage 30. og 31. oktober

Klik her for mere information og her for at tilmelde dig!

Master aften 1. december

Klik her for mere information og for at tilmelde dig!

Masterwebinar 5. november 2020

Et online webinar hostet af det internationale kontor. De vil guide dig gennem hele ansøgningsprocessen, og de kan hjælpe dig med din bolig og dit visum. Det tiltænkte publikum til denne masterbegivenhed er studerende, der har til hensigt at starte et kandidatuddannelse i september 2021. Klik her for at tilmelde dig.

Mød os i dit eget land

VU Amsterdam er ofte til stede på internationale uddannelsesmesser rundt om i verden. Det vil være en fornøjelse at møde dig på vores stand! Deltag i en af vores præsentationer, tag en brochure eller flyer, og spørg vores kolleger og alumner om alt, hvad du har brug for at vide om at studere på VU Amsterdam .

Livlig Amsterdam

Universitetet ligger i den pulserende by Amsterdam, en af ​​de mest multikulturelle byer i verden, med den største koncentration af studerende i Holland og hvor engelsk er det andet sprog, der tales. Som studerende på VU Amsterdam kan du drage fordel af alle de fordele, som hovedstaden tilbyder. På lidt over femten minutter er du i det livlige centrum af Amsterdam, hvor der er mange butikker, underholdningssteder, parker og fortovscaféer. Amsterdam er sikkert og engelsk tales bredt.

Personligt tilsyn

VU Amsterdam lægger stor vægt på personlig studievejledning. Lige ved starten af dit studiekurs vil du blive introduceret til dit programs studievejledning. Denne person vil give dig råd om eventuelle problemer, du måtte have i dit studiekursus, og besvare spørgsmål om arbejdsmarkedet.

Unik identitet

VU Amsterdam var det første universitet i Holland, der blev oprettet af en privatperson, uden indblanding fra kirken eller staten. Denne arv er stadig meget en del af, hvem vi er: VU står for Vrije Universiteit, som bogstaveligt oversættes som 'Free University'. Universitetet har fra begyndelsen fastlagt sine egne forskningsområder, lavet egne studieprogrammer og praktiseret egne didaktiske metoder.

Let tilgængeligt

Vrije Universiteit Amsterdam er let tilgængeligt med offentlig transport. Schiphol Lufthavn ligger kun otte minutter med tog. Amsterdam Zuid Station ligger i gåafstand fra VU University Amsterdam. Der er også en hurtig sporvogn forbindelse til Amsterdam Central Station eller Amsterdam Sloterdijk Station, med en rejsetid på kun seksten minutter. VU Amsterdam er også let at komme i bil, der ligger tæt på Amsterdams omkørselsvej.

Universitets campus

Næsten alle vores elever, medarbejdere og programmer er placeret på campus: et enkelt bygningskompleks i forretningskvarteret i Amsterdam. Derfor er det i løbet af dine studier meget nemt at gøre dig bekendt med andre discipliner.

Akkreditering

Vrije Universiteit Amsterdam er fuldt anerkendt af det nederlandske ministerium for uddannelse som forskningsuniversitet. Alle uddannelser på VU University Amsterdam er enten akkrediteret af eller i færd med at blive akkrediteret af NVAO, akkrediteringsorganisationen for Holland og Flandern. Denne krop blev oprettet ved en international traktat og garanterer kvaliteten af ​​videregående uddannelser i Holland og flamsktalende Belgien gennem akkreditering af studieprogrammer.

Typer af programmer

VU Amsterdam tilbyder fire typer af programmer:

  • Bacheloruddannelser (fører til BA / LLB / BSc)
  • Kandidatuddannelser (fører til MA / LLM / MSc / MPhil)
  • Ph.d.- / Doktorgradsprogrammer (fører til ph.d.-doktorgrad)
  • Ikke-uddannelser (Study Abroad & Exchange / Sommer / Vinterskole)

Stipendier

Med vores eget stipendium, VU Fellowship Program (VUFP), tilbyder vi højt motiverede studerende med fremragende studie resultater den unikke mulighed for at forfølge en kandidatgrad med økonomisk støtte fra universitetet. VUFP-stipendiet er en undervisningsafgift. Holland Scholarship Program (HSP) er beregnet til studerende uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EEA), der ønsker at følge et kandidatuddannelse i Holland. VU Amsterdam omfatter mangfoldighed som en berigelse for vores undervisning, forskning og vores bidrag til samfundet. Dette stipendium er specielt beregnet til fremragende studerende, der bidrager til mangfoldigheden på vores campus. Som en international studerende, der planlægger at studere på VU Amsterdam , kan du søge om forskellige stipendier og stipendier. Detaljerede oplysninger om stipendier og deadlines findes på WWW.VU.NL/SCHOLARSHIPS eller WWW.GRANTFINDER.NL.

VU Fellowship Program

VU Fellowship Programmet (VUFP) tilbyder talentfulde potentielle studerende den unikke mulighed for at forfølge en grad i et udvalg af kandidatuddannelser på VU University.

Organisation

VU Amsterdam er et traditionelt hollandsk universitet ledet af en direktion (tre medlemmer) og har 10 fakulteter direkte under direktionen. Hvert fakultet leverer en eller flere bachelor- og kandidatuddannelser og udfører forskning. De er alle organiseret forskelligt, men de fleste har et bestyrelse, et centralt personale og flere afdelinger og kandidatskoler. Universitetet har også en række serviceafdelinger, hvoraf det internationale kontor er et, og der er en række tværfaglige forskningsinstitutter.

Privat eller offentligt?

VU Amsterdam er et af 14 offentlige universiteter, som er anerkendt af det nederlandske undervisningsministerium og derfor delvis finansieret af staten. Under det hollandske system subventionerer regeringen anerkendte universiteter på grundlag af deres studentetal og fastsætter også grænser og retningslinjer for de studieafgifter, som disse universiteter har lov til at opkræve. Dette sikrer adgang til kvalitet højere uddannelse for alle nederlandske statsborgere, rige eller fattige. VU Amsterdam glæder sig over ansøgere fra alle baggrunde.

VU International Office Services

  • Visa / opholdstilladelse

Find ud af om du har brug for visum / opholdstilladelse, og hvordan dette vil blive arrangeret.

  • Indkvartering

Oplysninger om indkvartering på VU Amsterdam .

  • Registrering i kommunen

Når du er kommet til Holland, skal du registrere dig hos kommunen. Find ud af hvad du skal gøre.

  • Introduktionsaktiviteter

Efter din ankomst finder der talrige introduktionsaktiviteter sted på VU Amsterdam .

  • Unibuddy

Er du nysgerrig efter studerendes liv på VU Amsterdam ? Klik her for at spørge vores internationale studentambassadører.

Placeringer

Amsterdam

VU University Amsterdam

Address
Main building Vrije Universiteit Amsterdam
De Boelelaan 1105

1081 HV Amsterdam, Nordholland, Holland
Telefonnummer
+31 20 598 9898

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

MA
MSc
Master