Læs den officielle beskrivelse

Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam er et internationalt anerkendt forskningsuniversitet, der blev grundlagt i 1880. Universitetet tilbyder over 150 engelskundervisningsprogrammer på bachelor-, kandidat- og ph.d.-niveau til 23.000 studerende fra hele verden. Studerende og personale på 130 nationaliteter skaber et dynamisk internationalt akademisk fællesskab.

Universitetet ligger i den pulserende by Amsterdam, en af ​​de mest multikulturelle byer i verden, med den største koncentration af studerende i Holland og hvor engelsk er det andet sprog, der tales. Campus er omgivet af et af de mest dynamiske og hurtigt voksende forretningsdistrikter i Holland, der er vært for over 700 virksomheder.

Med mere end 24.000 studerende, hvoraf 3.300 er internationale, gennemfører universitetet banebrydende forskning i problemer af samfundsmæssig og videnskabelig betydning. Universitetet skelner sig i forskning og uddannelse gennem fire tværfaglige temaer: Human Health and Life Sciences, Science for Sustainability, Connected World og Governance for Society. Som studerende vil dette hjælpe dig med at se ud over grænserne for videnskabelige discipliner og søge efter konkrete løsninger til en bedre verden. Derudover finder Vrije Universiteit Amsterdam mangfoldighed, hvad enten det er i kultur, overbevisning, nationalitet eller forudgående uddannelse som kilde til innovation og fremskridt og dermed som særlig styrke.

Uddannelsens kvalitet

Vrije Universiteit Amsterdam (VU) har et godt ry for den gode kvalitet af sin undervisning. Du arbejder i forholdsvis små grupper, hvor der lægges stor vægt på interaktion og en personlig tilgang. Undervisningen er velorganiseret. Dette afspejles f.eks. I den klare struktur af studieprogrammerne.

Livlig Amsterdam

Universitetet ligger i den pulserende by Amsterdam, en af ​​de mest multikulturelle byer i verden, med den største koncentration af studerende i Holland og hvor engelsk er det andet sprog, der tales. Som studerende på VU Amsterdam kan du drage fordel af alle de fordele, som hovedstaden tilbyder. På lidt over femten minutter er du i det livlige centrum af Amsterdam, hvor der er mange butikker, underholdningssteder, parker og fortovscaféer. Amsterdam er sikkert og engelsk tales bredt.

Personligt tilsyn

VU Amsterdam lægger stor vægt på personlig studievejledning. Lige i begyndelsen af ​​dit studium bliver du introduceret til dit program studierådgiver. Denne person vil give dig råd om eventuelle problemer, du måtte have med dit studium, og besvare spørgsmål om jobmarkedet.

Unik identitet

VU Amsterdam var det første universitet i Holland, der blev oprettet af en privatperson, uden indblanding fra kirken eller staten. Denne arv er stadig meget en del af, hvem vi er: VU står for Vrije Universiteit, som bogstaveligt oversættes som 'Free University'. Universitetet har fra begyndelsen fastlagt sine egne forskningsområder, lavet egne studieprogrammer og praktiseret egne didaktiske metoder.

Let tilgængeligt

Vrije Universiteit Amsterdam er let tilgængeligt med offentlig transport. Schiphol Lufthavn ligger kun otte minutter med tog. Amsterdam Zuid Station ligger i gåafstand fra VU University Amsterdam. Der er også en hurtig sporvogn forbindelse til Amsterdam Central Station eller Amsterdam Sloterdijk Station, med en rejsetid på kun seksten minutter. VU Amsterdam er også let at komme i bil, der ligger tæt på Amsterdams omkørselsvej.

Universitets campus

Næsten alle vores elever, medarbejdere og programmer er placeret på campus: et enkelt bygningskompleks i forretningskvarteret i Amsterdam. Derfor er det i løbet af dine studier meget nemt at gøre dig bekendt med andre discipliner.

Akkreditering

Vrije Universiteit Amsterdam er fuldt anerkendt af det nederlandske ministerium for uddannelse som forskningsuniversitet. Alle uddannelser på VU University Amsterdam er enten akkrediteret af eller i færd med at blive akkrediteret af NVAO, akkrediteringsorganisationen for Holland og Flandern. Denne krop blev oprettet ved en international traktat og garanterer kvaliteten af ​​videregående uddannelser i Holland og flamsktalende Belgien gennem akkreditering af studieprogrammer.

Typer af programmer

VU Amsterdam tilbyder fire typer af programmer:

  • Bacheloruddannelser (fører til BA / LLB / BSc)
  • Kandidatuddannelser (fører til MA / LLM / MSc / MPhil)
  • Ph.d.- / Doktorgradsprogrammer (fører til ph.d.-doktorgrad)
  • Ikke-uddannelser (Studie i udlandet

Stipendier

Med vores eget stipendium, VU Fellowship Program (VUFP), tilbyder vi højt motiverede studerende med fremragende studie resultater den unikke mulighed for at forfølge en kandidatgrad med økonomisk støtte fra universitetet. VUFP-stipendiet er en undervisningsafgift. Holland Scholarship Program (HSP) er beregnet til studerende uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EEA), der ønsker at følge et kandidatuddannelse i Holland. VU Amsterdam omfatter mangfoldighed som en berigelse for vores undervisning, forskning og vores bidrag til samfundet. Dette stipendium er specielt beregnet til fremragende studerende, der bidrager til mangfoldigheden på vores campus. Som en international studerende, der planlægger at studere på VU Amsterdam , kan du søge om forskellige stipendier og stipendier. Detaljerede oplysninger om stipendier og deadlines findes på WWW.VU.NL/SCHOLARSHIPS eller WWW.GRANTFINDER.NL.

VU Fellowship Program

VU Fellowship Programmet (VUFP) tilbyder talentfulde potentielle studerende den unikke mulighed for at forfølge en grad i et udvalg af kandidatuddannelser på VU University.

Organisation

VU Amsterdam er et traditionelt hollandsk universitet ledet af en direktion (tre medlemmer) og har 10 fakulteter direkte under direktionen. Hvert fakultet leverer en eller flere bachelor- og kandidatuddannelser og udfører forskning. De er alle organiseret forskelligt, men de fleste har et bestyrelse, et centralt personale og flere afdelinger og kandidatskoler. Universitetet har også en række serviceafdelinger, hvoraf det internationale kontor er et, og der er en række tværfaglige forskningsinstitutter.

Privat eller offentligt?

VU Amsterdam er et af 14 offentlige universiteter, som er anerkendt af det nederlandske undervisningsministerium og derfor delvis finansieret af staten. Under det hollandske system subventionerer regeringen anerkendte universiteter på grundlag af deres studentetal og fastsætter også grænser og retningslinjer for de studieafgifter, som disse universiteter har lov til at opkræve. Dette sikrer adgang til kvalitet højere uddannelse for alle nederlandske statsborgere, rige eller fattige. VU Amsterdam glæder sig over ansøgere fra alle baggrunde.

VU International Office Services

  • Visa / opholdstilladelse

Find ud af om du har brug for visum / opholdstilladelse, og hvordan dette vil blive arrangeret.

  • Indkvartering

Oplysninger om indkvartering på VU Amsterdam .

  • Registrering i kommunen

Når du er kommet til Holland, skal du registrere dig hos kommunen. Find ud af hvad du skal gøre.

  • Introduktionsaktiviteter

Efter din ankomst finder der talrige introduktionsaktiviteter sted på VU Amsterdam .

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam nyder godt af sin unikke beliggenhed i hjertet af Amsterdams forretningskvarter, hvor mange internationale advokatfirmaer ligger. Som studere ... [+]

Vrije Universiteit Amsterdam nyder godt af sin unikke beliggenhed i hjertet af Amsterdams forretningskvarter, hvor mange internationale advokatfirmaer ligger. Som studerende på mester International Business Law (IBL), vil du være i stand til at netværk i et virkeligt livsmiljø. Nogle kurser undervises af jurister, der kan give dig en ægte forståelse af, hvordan loven fungerer i praksis. Klasser er små, internationale og interaktive. Blandingen af nationaliteter i gruppen giver IBL-programmet en ekstra dimension.

STRUKTUR AF IBL-PROGRAMMET

Kandidatuddannelsen i International Business Law består af obligatoriske kurser, valgfag kurser, et forskningsseminar og en speciale. Studerende skal vælge en specialisering ('Profil Transaktioner' eller 'Profil Regulatory'). De obligatoriske kurser giver dig et generelt juridisk grundlag, mens senere valgfrie kurser fokuserer på mere specifikke områder af international forretningsret. I sidste fase skal du skrive din kandidatopgave. IBL-programmet fokuserer på regler og praksis for at fremme internationale kommercielle transaktioner. Det sigter mod at udvikle en forståelse af verdens handelssystem og regler for internationale investeringer, og det undersøger de juridiske aspekter af forretningspraksis. Du vil studere de vigtigste juridiske områder og samspillet mellem aktører involveret i transaktioner. Derudover vil du udvikle evner til at foregribe, analysere og løse problemer, der måtte opstå i din fremtidige karriere: Den juridiske praksis i international forretning.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Kandidatuddannelsen i Business Analytics (BA) er en tværfaglig program, der tager sigte på at forbedre forretningsprocesser ved at anvende en kombination af metoder baser ... [+]

Kandidat i Erhvervsanalyse

Kandidatuddannelsen i Business Analytics (BA) er en tværfaglig program, der tager sigte på at forbedre forretningsprocesser ved at anvende en kombination af metoder baseret på matematik, datalogi og business management. Du vil blive trænet i at genkende og løse i-selskab problemer. BA er en hands-on program: vil du bruge din ekspertise på de forskellige områder for at forbedre virksomhedernes praksis ved at undersøge og analysere den virkelige verden situationer, som står over for virksomhederne dagligt.

Konstruere, gennemføre og vurdere løsning tilgange

Teorier fra Business Analytics er typisk anvendes på områder som supply chain planlægning, data mining, call center management, revenue management og risikostyring. The Master 's program vil uddybe din viden på disse områder, og giver dig mulighed for at specialisere sig i erhvervslivet procesoptimering, beregningsmæssige intelligens og finansiel risikostyring. Ved at kombinere den viden, du erhverve og anvende det til praktiske situationer spiller en væsentlig rolle i programmet. Kandidatuddannelsen afsluttes med et seks-måneders individuel praktik i en virksomhed (masterprojektet).... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Dette program kombinerer molekylær og cellebiologi, datalogi og matematisk modellering til at integrere store mængder biologiske data i grundlæggende ... ... [+]

Master i Bioinformatik og Systembiologi

Er blevet indsamlet store mængder data via genomics initiativer. De giver en gylden mulighed for at forske hemmeligheder i livet, at forstå mere af sine kompleksiteter, at forbedre livskvaliteten og til at erobre de store sygdomme. Konvertering denne enorme mængde af data i reel forståelse er den grundlæggende udfordring for Bioinformatik. High-throughput metoder som massivt parallel sekventering og massespektrometri generere mere rådata end konventionelle computermodeller kan håndtere effektivt. Til at behandle og analysere disse data, beregningsmæssige teknikker fra bioinformatik - såsom sekvens alignment, sekvens samling, biostatistik og machine learning - er nødvendig for at gøre forudsigelser om sundhed udfald og for at træffe beslutning om en personlig behandling for patienten. Både Bioinformatik og Systembiologi er stærkt tværfaglige områder. Dette program kombinerer molekylær og cellebiologi, datalogi og matematisk modellering til at integrere store mængder biologiske data i grundlæggende viden. Du vil udvikle en stærk fornemmelse for videnskabelig forskning og højt niveau af abstraktion, og lære at kombinere den hurtige udvikling på disse områder.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

International Management specialisering forbereder dig til global management karriere ved at udvikle din forståelse af, hvordan den internationale kontekst påvirker virks ... [+]

Om

International Management specialisering forbereder dig til global management karriere ved at udvikle din forståelse af, hvordan den internationale kontekst påvirker virksomheder og deres medarbejdere. På grund af den stigende globalisering af de sidste årtier påvirker den internationale kontekst nu alle aspekter af virksomheden. International Management specialisering kombinerer den seneste teori om international ledelse med praktiske anvendelser.

Under tilsyn af forskere og lærere i verdensklasse gennemfører du avancerede internationale ledelseskurser, der er designet til at give en omfattende forståelse for, hvordan man styrer forskellige dele af en virksomhed og hvordan man kan konkurrere i forskellige sammenhænge. Udover kerne kurser kan du vælge mellem flere tværfaglige valgfag, der giver viden inden for områder af personlig interesse. Programmet har også en stærk praktisk komponent. Du skal anvende de teoretiske værktøjer til en praktisk situation ved at udvikle en international ekspansionsstrategi for et virkeligt firma eller rådgive et firma om et internationalt ledelsesproblem. Desuden arbejder du i forskellige gruppeprojekter for at udvikle bløde færdigheder til at arbejde i multinationale hold.... [-]

Holland Amsterdam
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Programmet for ledelse og forandringsledelse er en rejses guide til frontrunnere (forandringsagenter og skiftbesætninger) i organisationer. I denne specialisering vil du ... [+]

Om

Programmet for ledelse og forandringsledelse er en rejses guide til frontrunnere (forandringsagenter og skiftbesætninger) i organisationer. I denne specialisering vil du erhverve evidensbaseret viden om kompleksiteten af ​​(planlagte) strategiske interventioner fra flere perspektiver og i forskellige indstillinger, herunder private virksomheder, offentlige organisationer og store institutioner.

Alle kurser, der tilbydes i lederskabs- og forandringsledelsens specialisering, læres med både makro (fx organisatorisk / institutionelt) og mikro (fx individuelle, adfærdsmæssige) perspektiver på emnet. Samtidig vil du lære om kompleksiteten i at gennemføre forandringer 'på jorden', hvor planer og standardoperationer normalt giver lidt hjælp og hvor ledere stiger, må til lejligheden. Ved at lære projektledelse, retorik og politiske færdigheder og - sidst men ikke mindst - ved at blive fortrolig med din personlige historie, vækst og vision (som 'reflekterende praktiserende'), kan du lære at blive den forreste (og dermed ' leder ') af forandring.... [-]

Holland Amsterdam
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Kandidatuddannelsen har til formål at give dig den viden, erfaring og indsigt, du har brug for at blive en selvstændig professionel inden for c ... [+]

Grad i datalogi

Kandidatuddannelsen har til formål at give dig den viden, erfaring og indsigt, du har brug for at blive en selvstændig professionel inden for datalogi. Du vil lære en hel del om teknologien bag edb-systemer, software, networking og online-systemer. Programmet er designet til at tilbyde et solidt grundlag for en karriere i erhvervslivet, og også for at forberede dig til videre uddannelse som videnskabelig forsker. Der er flere forskergrupper inden Vrije Universiteit Amsterdam, hvor du vil have mulighed for at fortsætte dit arbejde som en videnskabelig forsker. Computer Science Instituttet har mange forbindelser med nationale og internationale virksomheder, som kan tilbyde dig en flyvende start på din karriere, når du har afsluttet din kandidatuddannelse. Kandidater datalogi er i høj efterspørgsel, og mange af vores elever finde arbejde i deres valgte område af specialisering.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Sporfilosofien om lov og styring af den toårige mesterfilosofi træner eleverne til at reflektere filosofisk på forudsætningerne og de grundlæggende træk ved nutidens vest ... [+]

Om

Sporfilosofien om lov og styring af den toårige mesterfilosofi træner eleverne til at reflektere filosofisk på forudsætningerne og de grundlæggende træk ved nutidens vestlige retssystemer. Programmet er tværfagligt. Generelle filosofiske kurser og specifikke kurser i juridisk filosofi kombineres med en studerendes eget valg af juridiske kurser. Eleverne af dette spor gennemfører som regel en etårig kandidatgrad i lov.

Studieprogram

Hvad er et retssystem? Under hvilke forhold er loven bare? Er borgere i moderne, liberale velfærdsstater fri og lige? Er der naturlige rettigheder? Er international ret lovlig? Gælder social retfærdighed ud over staten? Hvilken forståelse af en person er underlagt den bioetiske lovgivning? Gør nye former for teknologi og styring underminere standarder for, hvad det er at være et selvstændigt juridisk emne? Disse og mange andre spørgsmål er rejst og behandlet i det toårige master track Philosophy of Law and Governance.... [-]

Holland Amsterdam
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Dette Kandidatuddannelsen giver begrebsmæssige rammer og praktisk indsigt, som begge er afgørende for at gribe, hvordan ledelsen og markeder fungerer ... ... [+]

Finansiering - programmer

Hvis du er interesseret i at få en bedre forståelse af, hvordan den økonomiske forvaltning og de finansielle markeder fungerer, kandidatuddannelsen i Finance på VU University Amsterdam er et glimrende sted at starte. Dette Kandidatuddannelsen giver konceptuelle rammer og praktisk indsigt, som begge er afgørende for at fatte, hvordan ledelsen og markeder fungerer i den finansielle sektor.

Undersøgelse program

Formålet med programmet Kandidatuddannelsen i Finance giver dig en grundig grundlag for en god start som en finansiere professionel. Det første slag er halvt fuldendt. Dette program hæver dit niveau af viden i forbindelse med investeringer og Corporate Finance, uddanner dig om, hvordan at anvende denne viden i praksis (tilfælde) og træner dig i at skabe ny viden på forkant med aktuelle akademiske tænkning. De første to læringsmål er integreret i fire obligatoriske kurser (Corporate Finance, Empirisk Finance, Asset Pricing & Investments og Finansielle Markets & Institutioner) og to eller flere valgfag, der giver dig mulighed for at specialisere sig yderligere. Både individuelt og i teams, vil du arbejde på akademiske forskningsprojekter besvare virkelige spørgsmål i verden af ​​finansiering. Finance kan kun blive dit andet naturen, hvis du er i stand til at erhverve, anvende og skabe viden på samme tid.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Den kvantitative Finance program er en 84-kredit Honours Track, der er en del af kandidatuddannelsen i Finance. Du vil tage tre centrale kurser i ... ... [+]

Master i Finance: Honours program Kvantitativ Finance

Den kvantitative Finance program er en 84-kredit Honours Track, der er en del af kandidatuddannelsen i Finance. Du vil tage tre centrale kurser i finansiering (Investments, Derivater, og kvantitativ Risk Management), og tre avancerede metodologiske centrale kurser i økonometri og finansielle matematik. Du kan vælge tre valgfag fra kandidatuddannelser i Finans, økonometri, matematik, Business Studies, økonomi og andre. Denne valgfrihed giver dig mulighed for at vælge din egen specialisering og skabe din egen karriere profil. Du vil være i stand til at fremhæve grundlæggende, metodologiske fag eller fokusere på anvendelsen af ​​avanceret metode. I løbet af et år vil du deltage i forelæsninger, komplet case study opgaver, præsentationer og gennemføre omfattende forskningsopgaver. Programmet er undervises på engelsk. Kandidater får titlen Master of Finance.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Kandidatuddannelsen i Fysik og Astronomi giver dig masser af muligheder for at studere og engagere sig i banebrydende grundforskning og dens ... ... [+]

Master i fysik

Fysik og Astronomi er en uundværlig del af det moderne samfund. Moderne liv ville være helt anderledes uden computerchips, lasere, MRI screening og alle de andre fordele fysikkens forskning. Kandidatuddannelsen i fysik giver dig masser af muligheder for at studere og engagere sig i banebrydende grundforskning og dens anvendelsesmuligheder. Uanset om du er interesseret i fysiske processer i cellerne, skabe kunstig fotosyntese, astropartikelfysik eller afprøvning grundlæggende symmetrier på atomar skala, kandidatuddannelsen i fysik giver dig mulighed for at uddybe din viden og engagere sig i banebrydende grundforskning.

Fysik og Astronomi er et fælles grad program fra University of Amsterdam og VU Amsterdam. Kurserne er oplyst ved de to Fakulteter Science. Kandidater modtage et diplom akkrediteret af begge universiteter.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Dette program forbereder dig til en karriere som forsker i filosofi. Det fokuserer på centrale spørgsmål vedrørende menneskelig viden og moral, og det giver dig mulighed ... [+]

Om

Dette program forbereder dig til en karriere som forsker i filosofi. Det fokuserer på centrale spørgsmål vedrørende menneskelig viden og moral, og det giver dig mulighed for at specialisere sig i forskellige retninger. Kombinationen af ​​historiske og nutidige perspektiver er et centralt element i hele programmet. Formålet med vores program er

For at hjælpe dig med at få en dybtgående bekendtskab med state-of-the-art diskussioner og spørgsmål i epistemologi og moralsk og politisk filosofi samt deres historiske rødder.At uddanne dine forskningsfærdigheder.At forberede dig til en ph.d. bane.For at hjælpe dig med at anvende den historisk informerede analyse af grundlaget for viden og moral til aktuelle spørgsmål som fake nyheder og konspirationsteorier, klima skepsis, forholdet mellem frihed og lighed, individuel ansvar for kollektive resultater eller moralske markeder .... [-]
Holland Amsterdam
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Jordvidenskab er en generel kandidatuddannelse, som adskiller sig fra de specialiserede Masters, vi tilbyder. Programmet giver dig mulighed for at vælge en ... ... [+]

Master of Earth Sciences

Vrije Universiteit Amsterdam er kendt for at kombinere alle Jordvidenskabelige specialer med andre fagområder. Jordvidenskab på vores universitet er tæt knyttet til biologi og miljøvidenskab. Hvorfor begrænse dig til at være bare geolog eller geograf? Bliv en sand jordforsker med vidtrækkende baggrundskendskab, der gør det muligt for dig at få det bedste ud af din fremtid. Hvordan interagerer istid, liv, pladetektonik og CO2-cyklusser i jordens skorpe og oceaner? Hvad er forholdet mellem landskabs- og fejlbevægelser i dating af sten eller i processer som ophævelse og erosion?

Programmet i et nøddeskal

Jordvidenskab er en generel kandidatuddannelse, som adskiller sig fra de specialiserede Masters, vi tilbyder. Programmet giver dig mulighed for at vælge en specialisering, men at vælge en betyder ikke, at du er begrænset til bare det ene emne. Du har mulighed for at udforske alle aspekter af et bestemt område i detaljer, hvis du vil, men du er også fri til at vælge dine egne fag for op til kvart i de krævede kreditter.Her er et lille udvalg af emner, vi tilbyder:... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Kandidatuddannelsen i kemi er en udfordrende grad program for studerende, der allerede har en solid baggrund i kemi og der er ivrige efter at ... ... [+]

Master i kemi

Kandidatuddannelsen i kemi er en udfordrende grad program for studerende, der allerede har en solid baggrund i kemi og der er ivrige efter at udvide deres viden og erfaring. Kemi er ikke en isoleret disciplin: det danner bro mellem biologi i den ene ende af spektret (biomolekylære kemi) og fysik i den anden ende (fysisk-teoretisk kemi). En kandidatuddannelse i kemi kan føre til en spændende, vellønnet karriere med omfattende muligheder for at forfølge dine ambitioner.

Kemi er et fælles grad program fra University of Amsterdam og Vrije Universiteit Amsterdam. Kurserne er oplyst ved de to Fakulteter Science. Kandidater modtage et diplom akkrediteret af begge universiteter.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

I en lille skala undervisning indstilling, vil studerende på Research Master i Klinisk og Developmental Psykopatologi lære om ætiologi, den ... ... [+]

Master i klinisk og udviklingspsykopatologi (Forskning)

I en lille skala undervisning indstilling, vil studerende på Research Master i Klinisk og Developmental Psykopatologi lære om ætiologi, udvikling og forløb af psykopatologi og banebrydende psykologisk informeret metoder til forebyggelse og behandling. De bedste forskere på området vil præsentere undervisning af høj kvalitet på de nyeste indsigter om forholdet mellem mental sundhed, biologiske begavelse og miljøressourcer, den neuropsykologiske substrat og menneskelige relationer, og adaptive og utilpasset udviklingsmæssige veje.

Programmet i en nøddeskal

Departementerne Developmental Psychology, Klinisk psykologi og specialundervisning af Vrije Universiteit Amsterdam tilbyder dygtige og motiverede studerende en udfordrende pædagogisk program; en unik, toårige Forskning Master i Klinisk og Developmental Psykopatologi. Funktioner af pensum omfatter:... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Kandidatuddannelsen i Kognitiv neuropsykologi er et to-årigt Research kandidatuddannelse, der opererer på de skærende kanter mellem kognitiv psykologi ... ... [+]

Master i Kognitiv Neuropsykologi (Forskning)

Kandidatuddannelsen i Kognitiv neuropsykologi er et to-årigt Research kandidatuddannelse, der opererer på de skærende kanter mellem kognitiv psykologi og klinisk neuropsykologi. Mens kognitiv psykologi er gearet til generelle teorier om hjernens funktion, neuropsykologi fokuserer på individuelle patienter med hjerneskade, hvis tilstand kan ofte give os ny indsigt i, hvordan den menneskelige hjerne fungerer. Ved at kombinere disse to tilgange i ét Kandidatuddannelsen er enestående i Holland.

Programmet i en nøddeskal

Kandidatuddannelsen i Kognitiv neuropsykologi er et to-årigt forskningsprojekt kandidatuddannelse, der kombinerer dybdegående kurser om kognitiv funktion i de generelle og kliniske populationer med bredt baserede generel og neurovidenskabelige forskning færdigheder. Funktioner af pensum omfatter:... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Master i lingvistik: Sprogkonsulent og sproglig dokumentation tilbyder et program i almen lingvistik, der fokuserer på samspillet mellem teori og data i antropologiske, t ... [+]

Om

Master i lingvistik: Sprogkonsulent og sproglig dokumentation tilbyder et program i almen lingvistik, der fokuserer på samspillet mellem teori og data i antropologiske, typologiske og beskrivende lingvistikers forskningstraditioner. Fokus på praktisk feltarbejde, kulturelle pragmatik og antropologiske perspektiver gør dette program unikt i Holland. Efter eksamen har den studerende viden, færdigheder og ekspertise til at fungere som en sprogkonsulent eller sprogforsker i mange indstillinger, især i oversættelse, tværkulturel kommunikation og sprogdokumentation:

kendskab til aktuelle udviklinger inden for typologisk, beskrivende og antropologisk lingvistik;Evnen til at reflektere kritisk på videnskabelige publikationer på disse områder;færdigheder til at udføre sproglig forskning inden for feltarbejde og tværkulturelle sproglige rådgivningsinstitutioner på en metodologisk forsvarlig og systematisk måde;evnen til at kommunikere resultaterne af hans eller hendes forskning klart og systematisk til både medmennesker og publikum uden for akademietevnen til at skrive en referencegrammatik af et underdokumenteret sprog i overensstemmelse med de internationale standarder for beskrivende og dokumentar lingvistik.Studieprogram... [-]
Holland Amsterdam
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Til minedrift fra meget store repositorier af tekst skal du vide, hvad du leder efter og hvordan du finder det. Kandidatuddannelsen Text Mining AI træner alle med en bach ... [+]

Til minedrift fra meget store repositorier af tekst skal du vide, hvad du leder efter og hvordan du finder det. Kandidatuddannelsen Text Mining AI træner alle med en bachelor- eller kandidatgrad, hvordan man bruger tekstmining ved at anvende kunstig intelligens (AI) teknikker. Du vil lære, hvad mulighederne og begrænsningerne er, og hvordan du reflekterer over resultaterne og de tværfaglige aspekter.

Hvad er Text Mining AI?

Har du nogensinde spekuleret på, hvorfor der er et behov for at finde information i en tekst ved hjælp af kunstig intelligens teknikker? Forskere og beslutningstagere har meget brug for de oplysninger, der skal være et sted i tekstmæssige store data. Nogle eksempler:... [-]

Holland Amsterdam
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 semester
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Kandidatuddannelsen i Marketing program tager dig på en rejse, hvor du udfordre dig selv til at se yderligere i områder af marketing teori, marketing forskning ... ... [+]

Master i Marketing

Kandidatuddannelsen i Marketing program tager dig på en rejse, hvor du udfordre dig selv til at se yderligere på områder af marketing teori, marketing forskning, og markedsføringsskik. Du vil lære at tænke trategically dermed forstå, hvordan der kan skabes markant værdi for kunder og andre interessenter og samtidig opfylde organisatoriske mål.

Første semester

Rejsen begynder med at forstå, hvordan en bæredygtig konkurrencefordel opnås ved at skabe værdi for kunderne og samfundet. Snarere end at fokusere på 'opskrifter på succes ", lægges der vægt på at kigge videre: at forstå, hvorfor noget virker. Det opfordrer også til dyb forståelse af forskning metode. Rejsen tager også dig dybere i verdener af forbrugernes og virksomhedernes-tobusiness marketing, enten produkt eller service, således at du kan tage fat marketing udfordringer i en stadig mere kompleks internationalt miljø. Andet semester... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Kandidatuddannelsen i matematik ved Vrije Universiteit Amsterdam giver dig mulighed for at specialisere sig i et område, mens yderligere uddybning din ... ... [+]

Master i matematik

Matematik er en levende, mangesidet og alsidigt område, hvor der er fokus på undersøgelse og udvikling af teknikker til at tackle ren og anvendt matematiske spørgsmål. Ofte skillelinjen mellem teori og praksis er blot en illusion. Matematisk teori, der er udviklet til et specifikt problem, der ofte finder vej ind i uventede anvendelser. Det er den styrke og skønhed i matematik, en disciplin, der er per definition uendelig, og hvor nye stier er altid venter på at blive udforsket. Kandidatuddannelsen i matematik ved Vrije Universiteit Amsterdam giver dig mulighed for at specialisere sig i et område, mens yderligere uddybning din matematiske viden i almindelighed.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Kandidatuddannelsen i miljø- og Resource Management er organiseret af Institut for Miljøstudier (IVM), som er en af ​​... ... [+]

Master i miljø og ressourceforvaltning

Kandidatuddannelsen i miljø og Resource Management er organiseret af Institut for Environmental Studies (IVM), som er en af ​​Europas ældste og mest respekterede forskningsinstitutter i de miljøvidenskab. Den IVM modtager høje evalueringer for sin fremragende forskningskvalitet af eksterne anmeldelser af høj kvalitet og også scorer godt i et citat analyse af anmeldt tidsskriftsartikler. Vores forskningsprojekter spænder fra analysen af ​​de lokale udfordringer såsom finansiering miljøydelser til landmændene, at brugen af ​​civile juryer fremme offentlighedens deltagelse i vandforvaltning, klimatilpasning i Holland, nationale udfordringer såsom grønnere bruttonationalprodukt, til globale udfordringer som at analysere internationale forhandlinger og Nord-Syd finansielle mekanismer. Det primære mål for miljø og Resource Management-programmet er at opbygge en kritisk masse på centrale fag og forskningstemaer ved at uddanne tværfaglige, uafhængige og iværksættervirksomheder forskere med en passion for at kombinere ekspertise inden for videnskab med samfundsmæssigt engagement.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Denne Master lægger vægt hands-on eksperimenter, og byder mange software lab kurser, uddanne dig til at løse udfordrende forsknings problemer ved hjælp af software ... ... [+]

Master i parallelle og distribuerede computersystemer

Denne Master lægger vægt hands-on eksperimenter, featuring mange software lab kurser, uddanne dig til at løse udfordrende forskning problemer ved hjælp af software eksperimenter. Du vil arbejde på design, implementering, test og performance analyse af komplekst system software. Opererer i små teams, vil du træne dine forskningssamarbejde færdigheder. Kurser omfatter Parallel programmering og distribuerede systemer, Cluster og Grid Computing og Computer Graphics.

Programmet i en nøddeskal

Studieordningen kræver, at du tager obligatoriske fag værd 32 ECTS og valgfag værd 27 ECTS. Vægten skifter gradvist fra klasseværelset foredrag til uafhængige og forskningsorienteret studie med praktisk arbejde, seminarer og identifikation af åbne forskningsspørgsmål. Obligatoriske fag omfatter:... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Hvordan kan vi som et samfund klare komplekse, kollektive problemer som klimaforandringer, terrorisme og stigende sundhedsomkostninger? Samfundsmodstand er evnen til at o ... [+]

HVORFOR STUDIE SOCIALE RESILIENCE?

Hvordan kan vi som et samfund klare komplekse, kollektive problemer som klimaforandringer, terrorisme og stigende sundhedsomkostninger? Samfundsmodstand er evnen til at overleve, tilpasse sig og vokse i lyset af disse stress og chok. I dette tværfaglige forskningsprogram vil du lære at analysere komplekse samfundsproblemer, men også hvordan du samler, analyserer og fortolker store data, så du kan samarbejde med samfundsmæssige interessenter for at opnå bæredygtige løsninger på samfundsproblemer.

STRUKTUR AF PROGRAMMET

I det første år vil du tage introduktionskurser om aktuelle og fremtidige sociale problemer og elastiske reaktioner samt om store og små data i samfundsvidenskab. Du vil også få træning i forskningsmetodik og dataanalyse. Det andet år drejer sig om en praktik på 24 studiepoints og en afsluttende afhandling på 30 studiepoeng. Afhandlingen er dit eget samfundsvidenskabelig forskning og kan også bruges som en første videnskabelig publikation til en fremtidig ph.d.-afhandling. Parallelt med kurserne deltager du i et fællesskab af elever : deltager i arbejdsgrupper på vejledninger, diskussioner og intervision, skaber viden med medstuderende og professorer.... [-]

Holland Amsterdam
September 2019
Engelsk
2 find din doctor juris
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Er du interesseret i politik og vil du gerne specialisere dig i europæisk politik og et komparativt perspektiv? Det etårige fuldtids engelsksprogede kandidatuddannelse St ... [+]

Om

Er du interesseret i politik og vil du gerne specialisere dig i europæisk politik og et komparativt perspektiv? Det etårige fuldtids engelsksprogede kandidatuddannelse Statsvidenskab: Den europæiske offentlige politik kan være det rigtige valg for dig. I dette kandidatuddannelse vil du analysere hvordan social, økonomisk og politisk forandring påvirker de europæiske politiske systemer og styringsinstitutioner på både internationalt og nationalt plan ud fra et komparativt perspektiv.

Du vil blive instrueret i aktuelle forskningsindsatser og politiske debatter, udforske teoretiske perspektiver og udvikle sofistikerede forskningsfærdigheder, som du vil anvende på de to hoveddimensioner i europæisk politik. Den ene er hvordan nationale politikker og politiske strukturer håndterer globale sociale og økonomiske ændringer og overnationale beslutninger. Den anden er, hvordan overnationale institutioner, som EU, igen er påvirket af nationale interesser og politisk mobilisering. Ved at integrere disse to vinkler, vil studerende i specialingen Statsvidenskab: Den Europæiske Offentlige Politik erhverve grundlæggende viden og et sæt færdigheder, der er i høj efterspørgsel efter beslutningspositioner på niveauerne af europæisk og national politisk beslutningstagning. Programmet tilbyder personlig vejledning af et internationalt anerkendt personale, hvis forskningsoptegnelse for nylig er blevet vurderet som blandt de bedste i Europa på dette område.... [-]

Holland Amsterdam
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Som professionel videnskabsfag er du i stand til at bygge bro over forskellen mellem forskning i (universitets) laboratorier og praksis i store industriselskaber såvel so ... [+]

Som professionel videnskabsfag er du i stand til at bygge bro over forskellen mellem forskning i (universitets) laboratorier og praksis i store industriselskaber såvel som (små) iværksætterfirmaer. Du er uddannet til at integrere videnskabsaspekter i en forretnings- og innovationsmæssig sammenhæng, mens du tager hensyn til organisatoriske, sociale og kulturelle variabler. Øvelse og teori går hånd i hånd i din mester SBI og SBI kurser indeholder virkelige verden forretnings- og teknologisager, der er direkte anvendelige i din fremtidige karriere.

STRUKTUR AF PROGRAMMET I starten af ​​programmet vælger de studerende en specialisering: Energi og bæredygtighed eller Life & Health. Læreplanen omfatter følgende: • Obligatoriske erhvervs- og innovationsforløb (18 EC) • Specialisering-relaterede valgfag (12 EC) • Et specialiseringsrelateret obligatorisk integrationsforløb (6 EC) • En af de to varianter af videnskabsprojektet ( 24 EC) • Forskningsprojekt (36 EC) • Obligatorisk forskningsmetodik kursus (6 EC) • Valgfag (18 EC) ... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Som en master studerende vil du undersøge, hvordan naturen fungerer. Både et mål i sig selv og til at udvikle værktøjer til at forudsige og bekæmpe problemer forårsaget a ... [+]

Master i økologi

Økologer undersøgelse af forholdet mellem organismer og deres omgivelser. Som en master studerende vil du studere, hvordan naturen fungerer. Både et mål i sig selv og til at udvikle værktøjer til at forudsige og bekæmpe problemer forårsaget af forurening, tab af biodiversitet og klimaændringer. Du vil studere Økologi fra en plante, dyr og systemer perspektiv. Økologiske processer undersøges fra det molekylære niveau på regionalt og globalt plan, hvor feltobservationer og eksperimenter bruges til at identificere økosystemer 'mønstre og funktioner.

Specialiseringer

Den Økologi og Evolution specialisering er en kombination af de tidligere Økologi og Evolution programmer fra begge universiteter. Sporet tilbyder den samme pakke af kurser til kandidatstuderende fra begge universiteter. Det betyder, at du vil dele klasser og lærere med studerende fra andre universiteter. En unik mulighed for at drage fordel af den mangfoldighed i videnskabelig ekspertise, undervisningserfaring, forskningsudstyr og alle andre faciliteter de to universiteter kan tilbyde dig. For at deltage i dette program, du har brug for at blive registreret som en MSc Økologi studerende ved Vrije Universiteit Amsterdam. Den Miljøkemi og Toksikologi er et nyt program udviklet på VU og UVA opererer i de tværfaglige områder af økologi, Analytical Chemistry, biologi, Biomedicinsk Institut og Human Health Sciences. For at deltage i dette program, du har brug for at blive registreret som en MSc Økologi studerende på VU Amsterdam. Den Limnologi og Oceanografi (UVA) spor er et eksisterende program ved UVA studere Biologi, kemi og fysik Ferskvandsøkosystemernes (Limnologi) og marine økosystemer (Oceanografi). For at deltage... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

økonometri ... [+]

Masteruddannelsen i økonometri og operationsforskning på VU Campus giver dig mulighed for at udvikle dine kvantitative færdigheder til deres brug i økonomi, markedsføring, økonomi og erhvervsliv.

Econometrics and Operations Research åbner et vindue for en kompliceret verden, der giver indblik i, hvor folk, virksomheder og regeringer baserer deres beslutninger. Econometrics er videnskaben og kunsten at bruge statistiske metoder til at analysere finansielle, marketing og økonomiske data, i dag ofte Big Data. Operations Research er videnskaben og kunsten til at træffe bedre beslutninger inden for økonomi, ledelse og økonomi ved hjælp af matematiske metoder.

Økonometri specialiseringerØkonometrisk teori Udforsk og master det aktive forskningsfelt i økonometriFinansielle økonometri Undersøg de økonometriske metoder, der anvendes dagligt i den finansielle sektor, og blive den kvantitative finansielle specialistMarketing Data Science Lær, hvordan datalogi kan forbedre marketingstrategier og få en kvantitativ kant i fremtidens e-handelKvantitativ økonomi Udforsk krydsene i økonomi og økonometri; krydset af anvendt økonometri, mikroøkonomi, makroøkonomi og makrofinansieringOperations Research specialiseringerOperations Research Theory Undersøgelse ved videnskabens grænser: Bliv en spilleskifter for industriens praksisSupply Chain Management Forme forsyningskædenetværk i en sammenkoblet verdenFinansiel Engineering Bliv ekspert på at analysere og designe finansielle produkter... [-]
Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Financial Econometrics er en specialisering af Econometrics og Operations Research masters program. Denne praktiske undersøgelse af de økonometriske metoder, der anvendes ... [+]

Oversigt

Financial Econometrics er en specialisering af Econometrics og Operations Research masters program. Denne praktiske undersøgelse af de økonometriske metoder, der anvendes dagligt i den finansielle sektor, giver dig mulighed for at blive den kvantitative finansielle specialist og vil placere dig i spidsen for en vellykket erhvervskarriere.

Financial Econometrics forbinder forskellige faglige discipliner, herunder matematik, statistik, økonomi og business studies, og beskæftiger sig primært med brugen af økonomiskøkonomisk teori og statistiske teknikker til analyse af økonomisk-økonomiske datasæt. De økonometriske metoder kan bruges til at analysere finansiel risiko, investeringsstrategier, økonomiskøkonomisk politik, pengepolitik, højfrekvenshandel, kapitalmarkeder, finansiel stabilitet og mange andre emner.... [-]

Holland Amsterdam
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Marketing Data Science er en specialisering af Econometrics og Operation Research Master's program. Denne praktiske undersøgelse af økonometriske metoder til analyse af m ... [+]

Oversigt

Marketing Data Science er en specialisering af Econometrics og Operation Research Master's program. Denne praktiske undersøgelse af økonometriske metoder til analyse af markedsføringsdata for at lette bedre marketingstrategier giver dig mulighed for at blive den kvantitative marketingspecialist og placere dig i spidsen for en vellykket erhvervskarriere.

Marketing Data Science forbinder mange faglige discipliner, herunder matematik, statistik, økonomi og markedsføring, og beskæftiger sig primært med anvendelse af mikroøkonomi, forbrugeradfærd og statistiske teknikker til analyse af datasæt med flere hierarkier som produkt, brand, placering, distribution osv. De økonometriske metoder kan bruges til at analysere volumenandele, reklameffekter, salgsstrategier, forbrugeradfærd, brand loyalitetsordninger, tv og social media reklame og mange andre emner.... [-]

Holland Amsterdam
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Udvidende markeder og den stigende kompleksitet og mangfoldighed af finansielle produkter har skabt en stigende efterspørgsel efter dygtige fagfolk til at skabe, prise og ... [+]

Oversigt

Finansiel ingeniørvidenskab er en specialisering af økonometrics og operationsforskning masteruddannelsen.

Udvidende markeder og den stigende kompleksitet og mangfoldighed af finansielle produkter har skabt en stigende efterspørgsel efter dygtige fagfolk til at skabe, prise og afdække komplekse derivater. Specialiseringen i Finansiel Engineering giver dig avancerede kvalifikationer inden for drift forskning og finansiering, fra forvaltningen af finansielle porteføljer til risikoanalyse på de finansielle markeder. Finansøkonomi er det sted, hvor økonomi møder operationsforskning!

Finansiel teknologi anvender teknikker fra operationsforskning som simulering og simuleringsbaseret optimering til vurdering af muligheder eller porteføljeoptimering. Finansanalytikere finder arbejde hos større banker, mæglere og institutionelle investorer som forsikringsselskaber.... [-]

Holland Amsterdam
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Kvantitativ økonomi er en specialisering af Econometrics og Operations Research masters program. Denne dybtgående undersøgelse af tværgående veje i anvendt økonometri og ... [+]

Oversigt

Kvantitativ økonomi er en specialisering af Econometrics og Operations Research masters program. Denne dybtgående undersøgelse af tværgående veje i anvendt økonometri og økonomi giver dig udfordringen at udforske de aktive forskningsområder inden for mikroøkonomi, makroøkonomi og / eller mikrofinansiering.

Econometrics forbinder til mange akademiske discipliner, herunder matematik, statistik, økonomi, økonomi og business studies, og er primært beskæftiger sig med videnskab og kunst om at bruge økonomisk teori og statistiske teknikker til at analysere økonomiske data. Dette program giver dig chancen for at udforske det klassiske og generelle tværsnit af økonomi og økonometri... [-]

Holland Amsterdam
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Hvis du er interesseret i en karriere, der definerer reglerne for industrien og produktionspraksis ved at have en dyb forståelse for mulighederne for avancerede teknikker ... [+]

Oversigt

Operations Research Theory er en specialisering af Econometrics og Operations Research masters program.

Hvis du er interesseret i en karriere, der definerer reglerne for industrien og produktionspraksis ved at have en dyb forståelse for mulighederne for avancerede teknikker, hvis du vil forfølge en akademisk karriere, eller hvis du bare elsker matematikken i Operations Research, så er Operation Research Theory specialisering til dig. Det giver dig en dybere viden og forståelse af dette forskningsområde og til sidst deltager i afhandlingen i frontlinieforskning i operationsforskning.

Derefter gives forelæsninger gennem det hollandske netværk for matematik for operationsforskning, et samarbejde mellem de øverste forskere fra hele Nederlandene. På denne måde giver specialiseringen mulighed for at lære fra en bred vifte af førende forskere på området.... [-]

Holland Amsterdam
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

I en sammenkoblet verden samarbejder organisationer i stigende grad for effektivt at distribuere deres tjenester til kunderne. Dette kræver integration af forskellige nøg ... [+]

Oversigt

Supply Chain Management er en specialisering af Econometrics og Operations Research masters program.

I en sammenkoblet verden samarbejder organisationer i stigende grad for effektivt at distribuere deres tjenester til kunderne. Dette kræver integration af forskellige nøgleprocesser på tværs af organisationer. Specialiseringen Supply Chain Management udstyrer dig med ekspertise inden for forsyningskæder samt de sofistikerede kvantitative metoder og værktøjer fra optimering, som du har brug for til effektivt at designe, implementere og administrere supply chain-processer.

Kernekurserne i dette program er orienteret til beregning med et solidt grundlag i matematik. Dette vil gøre det muligt for dig at beherske et bredt spektrum af modeller og løsningsmetoder samt at designe og analysere nye metoder, der kan anvendes i nye situationer.... [-]

Holland Amsterdam
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

I vores specialisering økonometri og datalogi i økonometrics og operationsforskning masteruddannelse, byder vi dig velkommen i den hurtigt udviklende verden af økonometri ... [+]

Oversigt

I vores specialisering økonometri og datalogi i økonometrics og operationsforskning kandidatuddannelse, vi weldcome dig i den hurtigt udviklende verden af økonometri og datalogi metoder til ultrahøjdimensionelle datasæt. I denne specialisering dækker vi den statistiske teori om højdimensionelle rum, computervidenskabernes færdigheder til at håndtere store data, den økonometriske metode til at identificere kausal økonomiske relationer i et datarigt miljø. Du lærer yderligere de praktiske færdigheder med at analysere, modellere og prognostisere centrale økonomiske og økonomiske variabler med det formål at forbedre politik og beslutningstagning.

Specialisering Econometrics and Data Science tilbyder en fremragende mulighed for dem, der ønsker at forbedre deres kvantitative profil for en karriere inden for datalogi. Programmet kombinerer forskellige akademiske discipliner, herunder statistik, økonometri, datalogi, økonomi og erhvervslivet, men det er mere end et simpelt kryds af disse. Det drejer sig i det væsentlige om teorien og praksis om at omdanne store og komplekse datasæt til informationsstykker, der potentielt er fordelagtige for en bred vifte af formål, der er relevante for virksomheder, økonomiske og offentlige institutioner og finansielle servicevirksomheder. Dette vil give dig en tydelig og stærk profil, der placerer dig i pole position for en vellykket karriere som datavidenskabsmand i faglige, forretningsmæssige og akademiske miljøer.... [-]

Holland Amsterdam
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Econometric Theory er en specialisering af Econometrics og Operations Research masters program. Denne dybtgående undersøgelse af grundlaget for økonometriske metoder give ... [+]

Oversigt

Econometric Theory er en specialisering af Econometrics og Operations Research masters program. Denne dybtgående undersøgelse af grundlaget for økonometriske metoder giver dig udfordringen at udforske og mestre et aktivt forskningsfelt, der vil placere dig først i enhver akademisk eller professionel karriere.

Econometrics forbinder til mange akademiske discipliner, herunder matematik, statistik, økonomi, økonomi og business studies, og beskæftiger sig primært med videnskab og kunst med at bruge økonomisk teori og statistiske teknikker til at analysere økonomiske / finansielle / marketingdata. Dette princip kan bruges i så mange retninger, at økonometri kan betragtes som en meget generel undersøgelse.... [-]

Holland Amsterdam
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Kandidatuddannelsen i økonomi er udviklet til den potentielle professionelle økonom med interesse for sociale spørgsmål. Det lærer dig essensen af ​​moderne økonomisk teo ... [+]

Master i økonomi

Kandidatuddannelsen i økonomi er udviklet til den potentielle professionelle økonom med interesse for sociale spørgsmål. Det lærer dig essensen af ​​moderne økonomisk teori og hvordan man anvender dem på hverdagsproblemer inden for en række centrale politikområder. Ved hjælp af adfærdsmæssige økonomiske modeller og statistiske teknikker søger økonomer at svare på makroøkonomiske og mikroøkonomiske spørgsmål. Fokusområder omfatter fattigdom og ulighed, social sikring, vækst og inflation og miljøpolitik. Du vil lære at tage en struktureret tilgang til praktiske problemer, når du anvender de økonomiske teknikker, der læres på bachelorniveau. Som kandidatstuderende vil du blive en alsidig, allround økonom med evne til selvstændigt at tackle vigtige økonomiske spørgsmål.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Den toårige Forskning Master i økonomi er et ideelt program for studerende, der ønsker at forfølge ph.d.-studier. Programmet giver vælge, høj ... ... [+]

Master i økonomi (MPhil)

Den toårige Forskning Master i økonomi er et ideelt program for studerende, der ønsker at forfølge ph.d.-studier. Programmet giver vælge, uddannelse af høj kvalitet inden for økonomi og økonometri. Hvis dine ambitioner er fokuseret på en akademisk karriere i økonomi, økonometri eller finansiering, så er denne Research Master er ideel for dig. Ikke alene det lære dig at udføre uafhængig videnskabelig forskning, men det giver også en fremragende springbræt til gode ph.d.-stillinger.

Specialiseringer

Dette Research Master tilbyder dig tre specialiseringer:

økonomi Økonometri finansiering

Opbygning af en top forskerskole i økonomi... [-]

Holland Amsterdam
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Datalogi: et chok for det finansielle system eller dets største mulighed? Tilgængeligheden af store data, i kombination med hurtigt stigende datakraft, er at afdække meka ... [+]

Datalogi: et chok for det finansielle system eller dets største mulighed? Tilgængeligheden af store data, i kombination med hurtigt stigende datakraft, er at afdække mekanismer, der ikke er synlige før. Blockchain har evnen til grundlæggende at ændre den måde, vi registrerer og administrerer informationer på. Netværk giver mulighed for at opbygge robuste og stabile interaktioner. Store udfordringer ligger foran for at forstå, hvad disse fascinerende nye teknologier indebærer for vores finansielle infrastruktur.

Disse udviklinger kræver en ny type finansieringseksamen. Duisenberg Honours Program i økonomi og teknologi træner dig til at mestre traditionelle finansieringsteknikker i kombination med udviklingen inden for datalogi. Efter at have taget eksamen fra programmet, har du evnen til at forstå datateknikkerne, hvordan de kan anvendes i den finansielle sektor, og hvordan de kan omdanne virksomheder. Mens du ikke vil være en datalogisk specialist, danner du en bro mellem programmøren og lederen. Du vil forstå teknikerne, anvende teknikkerne i den finansielle sektor og sælge dem til omverdenen.... [-]

Holland Amsterdam
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Kandidatuddannelsen specialisering i Human Resource Management omhandler personale processen i organisationer, fra rekruttering og udvælgelse til forfremmelse ... ... [+]

Human Resource Management

The Master 's specialisering i Human Resource Management omhandler personale processen i organisationer, fra rekruttering og udvælgelse til forfremmelse, overførsler og afgange. Programmets fokus er på udvikling og kontrol af den menneskelige faktor i en arbejdsgruppe sammenhæng, der bliver stadig mere mangfoldig. Hvis du tager Mesterens specialisering i HRM, vil du blive tildelt en grad i Business Administration, men du vil specialisere sig i processer personale ydeevne og menneskelig udvikling. Dette vil ikke kun forberede dig til en karriere i menneskelige ressourcer, men også som en management trainee eller business konsulent. Den viden du får vil gøre dig til at udvikle og anvende teoretiske ideer, mens dine problemløsende færdigheder vil gøre dig effektivt i alle former for nye og ukendte tværfaglige sammenhænge.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Kandidatuddannelsen i arkæologi of North Vesteuropa dækker perioden fra yngre jernalder til tidlig moderne tid. De to specialiseringer ... ... [+]

Master i Archaeology of North Vesteuropa

Kandidatuddannelsen i arkæologi of North Vesteuropa dækker perioden fra yngre jernalder til tidlig moderne tid. De to specialiseringer i dette program er Yngre jernalder og romersk arkæologi North Vesteuropa og middelalder og tidlige moderne arkæologi. Vrije Universieit Amsterdam har en ledende stilling inden for forskning og undervisning inden for sent forhistorie og den romerske æra i Vesteuropa, med særlig henvisning til hollandske arkæologi, mens arkæologi i middelalderen og tidlig moderne tid er et af de specialer på University of Amsterdam. De to universiteter sammen dermed dækker 3000 år af arkæologi vesteuropæisk. Dette program vier stor opmærksomhed på afvikling arkæologi, arkæologi af helligdomme og gravpladser, integrationsprocesser i Romerriget og undersøgelser af bycentre og materiel kultur. Der er tætte forbindelser mellem undervisningen på alle disse områder, og resultaterne af de seneste feltarbejde og andre igangværende forskning, fra romerske villa landskaber i den sydlige Nederlandene til værfterne i den VOC (hollandsk East India Company) i hjertet af Amsterdam.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Kandidatuddannelsen Arkæologi: Landskab og Kulturarv er ikke fast til geografiske eller kronologiske grænser, men handler tematisk med arkæologiske ... ... [+]

Master i Landskab og Kulturarv

Kandidatuddannelsen Arkæologi: Landskab og Kulturarv er ikke fast til geografiske eller kronologiske grænser, men omhandler tematisk med arkæologiske landskaber og arkæologiske arv i mange forskellige samfund. I specialisering Landskab Arkæologi, vil kulturlandskabet blive behandlet fra mange perspektiver. Specialiseringen arkæologiske arv fokuserer på de sorter af betydninger, der arkæologiske rester kan få i det moderne samfund.

Specialiseringer

Kandidatuddannelsen Arkæologi: Landskab og Heritage skelner to specialiseringer:

Landskab Arkæologi Landskab arkæologi er et speciale, som er godt udviklet på VU Amsterdam og UVA. Holland (skala udgravninger store) og Middelhavet (overflade undersøgelser) de danner de historiske landskaber, som feltarbejde er udført, og er også de fokuspunkter for igangværende forskningsprojekter om brugen af ​​GIS i arkæologi og villa landskaber i den nordlige del af den romerske Imperium. Core temaer i programmet er: økologiske og økonomiske dimensioner af sammenhængen mellem menneske og landskab; den historiske lagdeling af landskaber; den 'fortid i fortiden «; landskab og identitet.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Arkæologer med en master i Mediterranean Archaeology er usædvanligt velegnede til at følge en professionel karriere i arkæologi. De vil have ... ... [+]

Master i Mediterranean Archaeology

En delt styrke UVA og VU Amsterdam er en lang tradition for at forske i Middelhavsområdet. Dette kan ses af den store mængde af feltarbejde projekter i Italien og Grækenland, samt museets samlinger i Allard Pierson Museum. De to specialiseringer forbinde med de lange, men meget aktuelle, disciplinære traditioner UVA og VU Amsterdam, som omfatter opmærksomhed for studiet af grundlaget for arkæologi, objekter og - for interaktion og tilslutning - også skabere og brugere.

To specialiseringer

Kandidatuddannelsen Mediterranean Archaeology tilbyder to specialiseringer: Spørgsmål om objekter og folk

Denne specialisering omhandler materiel kultur, hvorved tæller den dybtgående analyse af forskellige facetter af keramik eller materiale fra begravelser og helligdomme som en introduktion til at lære mere om mennesker og fortiden. Temaerne for de undervisningsmoduler tæt forbinde med feltarbejdet af UVA og VU Amsterdam. Resultaterne fra marken, men også fra eget laboratorium forskning behandles i modulerne. I Spørgsmål om objekter og folkeslag forskellige aspekter af materiel kultur vil blive drøftet: fra teknik og stil til den sociale rolle genstande og bygninger. Denne specialisering omfatter aspekter fra materielle kultur studier, materialevidenskab og museum arkæologi. Middelhavs sammenkoblinger... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam er en af ​​de få universiteter i Europa, der tilbyder en fuld masteruddannelse i Heritage Studies, selv med mulighed for at udvide programmet ... [+]

Vrije Universiteit Amsterdam er en af ​​de få universiteter i Europa, der tilbyder en fuld masteruddannelse i Heritage Studies, selv med mulighed for at udvide programmet til en to-årigt forskningsprojekt master. Personalet i Heritage Studies program er godt integreret i de internationale arv netværk. Amsterdam, med sin globale rækkevidde og mange kendte kulturarvsinstitutioner, omfattende kreative industrier, og dens kanalen distriktet, der indtager en fremtrædende plads på UNESCOs liste over World Heritage Sites, er det perfekte bymæssige kontekst for at studere (omdanne) kulturarv.

STRUKTUR AF PROGRAMMET

Kandidatuddannelsen Heritage Studies på VU Amsterdam er et etårsprogram på 60 ECTS. Det omfatter en kombination af foredrag og workshops, med plads til rundbordsdiskussioner og debat. Derudover er foredrag afholdt den placering under gruppens besøg på projekter, institutioner, landskaber og byer. De eksamensformer er verbal og mundtlige, og præsentationer og essays er ofte inkluderet. Du vil fuldføre dit studie med et speciale.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Computational videnskab er en disciplin, der har etableret sig som den tredje søjle i moderne videnskab (sammen teoretisk og eksperimentel videnskab), og indebærer ... ... [+]

Master i Computational videnskab

Kunne du tænke dig at konfrontere en tornado i virtual reality og forudsige sine hensigter? Eller forstå opførslen af ​​de finansielle markeder? Hvad hvis du kunne simulere resultatet af en kirurgisk procedure, før det sættes i praksis? Eller forudsige, hvordan en menneskemængde ville flytte i tilfælde af en katastrofe? Computational videnskab er en disciplin, der har etableret sig som den tredje søjle i moderne videnskab (sammen teoretisk og eksperimentel videnskab), og involverer modellering, simulering og analyse af verdens fænomener gennem beregning. Dette har åbnet nye vinduer ud de fysiske og sociale videnskaber, geovidenskab og biovidenskab på mange niveauer af skalaen.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Kandidatuddannelsen Ancient Studies ikke overholder faggrænser. Der er næsten ikke et eneste spørgsmål, der udelukkende kan besvares fra ... ... [+]

Master i Gamle undersøgelser

Kandidatuddannelsen Ancient Studies ikke overholder faggrænser. Der er næsten ikke et eneste spørgsmål, der udelukkende kan besvares fra en arkæologisk eller litterært udsigtspunkt. Hos Ancient Studies du lærer at bruge det, som er nødvendigt, det være sig Ancient History, Arkæologi, Gamle Sprog eller filosofi. En ideel situation, hvis du anser dig selv både en historiker og arkæolog, og ønsker at se litteraturen som et produkt af samfundet. Spørgsmål du kommer på tværs, er for eksempel: Rom var en etnisk smeltedigel under kejserlige gange. Hvordan gik klassiske digtere reagerer på dette, og kan spor af denne etniske sammenblandingen skal findes i studier af levevilkår og kunstneriske udtryk? Der er en masse tekster om drømme stammer fra den klassiske verden (fra Mesopotamien til Rom og Byzans). Kan vi lære mere om folk i antikken ved at studere disse drømme? Og hvad er den indflydelse, latinske litteratur om hollandsk litteratur? Eller: For en gangs skyld ikke sammenligne Homer med Vergil, men med Gilgamesh epos. Core modul Kernen modul af denne grad program er "Store Debatter i gamle historiske Studies". I dette modul undervisere fra Vrije Universiteit Amsterdam og universitetet i Amsterdam beskæftige sig med en række centrale temaer fra området Gamle undersøgelser, som har været genstand for ophedede debatter. Du vil skrive et papir på en af ​​disse debatter. Afhængig af din baggrund, vil du specialisere yderligere i oldtidens historie og arkæologi, latinsk sprog og kultur, græsk sprog og kultur eller mesopotamiske sprog og kultur af den første årtusinde... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Kandidatuddannelsen specialisering i Filosofi, Bioetik og sundhed vil give dig de teoretiske og praktiske værktøjer til at håndtere etiske spørgsmål i sundhedsvæsenet ... ... [+]

Master i filosofi, bioethik og sundhed (specialisering af filosofi (2 år))

The Master 's specialisering i filosofi, Bioetik og sundhed vil give dig de teoretiske og praktiske værktøjer til at håndtere etiske spørgsmål i sundhedsvæsenet og sundhedspleje policy.You vil lære at reflektere over praktiske problemer fra et medicinsk, moralsk, juridisk, politisk og økonomisk perspektiv. Behovet for tværfaglig refleksion vokser som udviklingen i samfundet fører til nye udfordringer i sundhedsvæsenet. Tag skift i ansvaret for eksempel: patienter forventes at tage større ansvar for deres egen sundhed og til at "styre sig selv", og forsikringsselskaberne bliver ansvarlig for både omkostningerne og kvaliteten af ​​sundhedspleje bestemmelser. Derudover er der mange hurtige videnskabelige og teknologiske udvikling for at tage hensyn til: fra viden om det genetiske grundlag for sygdomme, præ-implantation diagnose og IVF, til brugen af ​​plastikkirurgi for æstetisk forbedring. Så er der problemerne med netop fordeling skyldes det stigende antal behandlingsmuligheder til alle former for sygdomme, og det voksende antal mennesker, der lever godt op i alderen. En sådan udvikling medføre en ændring i den medicinske etiske dagsorden.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Neuroscience hører til de videnskaber, der i fremtiden vil have en stor indflydelse på stort set alle aspekter af vores funktion som mennesker .. ... [+]

Neuroscience hører til de videnskaber, der i fremtiden vil have en stor indflydelse på stort set alle aspekter af vores funktion som mennesker. Neuroscience har allerede ændret visningen vi har på os selv. Dette program tilbyder et svar på et behov for ansvarlige forskere, videnskabsmænd, der er følsomme over for de konceptuelle spørgsmål i deres egen specifikke subdomæne, og som er på den anden side, i stand til at reflektere og kommunikere om de bredere konsekvenser af deres felt, klinisk såvel som samfundsmæssige. Vi sigter mod filosofien i neurovidenskab stedet for filosofi om neurovidenskab.

STRUKTUR AF PROGRAMMET

Studieordningen af ​​PNS omfatter 30 EF i filosofi, 36 EF i Neuroscience, 42 EF i filosofi of Neuroscience, og 12 EF for den enkelte specialet, på i alt 120 ec. For nærmere oplysninger om pensum, henvises til hjemmesiden ved www.vu.nl/philosophy... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Historie spørgsmål. Det kandidatuddannelsen i historie på køretøjsenheden træner dig til at blive en professionel historiker. Kurset er bredt funderet, og giver dig også ... [+]

Historie spørgsmål. Det kandidatuddannelsen i historie på køretøjsenheden træner dig til at blive en professionel historiker. Kurset er bredt funderet, og giver dig også mulighed for at specialisere sig i et bestemt område af historien. Hver specialisering er baseret på en af ​​formændene for History Department. Forløbet af dit studie er personligt mentor af en professor. Ifølge en elev, "historie ved køretøjsenheden udmærker sig ved sin lille samfund af studerende og støtte fra personalet."

STRUKTUR AF PROGRAMMET

Alle studerende følger en række grundlæggende kurser. Derudover du vælger den brede herres læseplan eller en af ​​de fem specialiseringer. Hvis du beslutter dig for at følge den brede herres læseplan så du laver dit eget valg fra de andre fag, der tilbydes. Hver specialisering er forbundet til en eller flere af formændene for History Department. Forløbet af dit studie er personligt mentor af et medlem af det videnskabelige personale. Nogle specialer er på engelsk; andre er på hollandsk, men med nogle kurser i engelsk.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk,Hollandsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Kandidatuddannelsen består af to hovedspor: "Sport" og "Sundhed". Sporene er ikke strengt opdelt, men har en vis overlapning. Dette gør det muligt at ... ... [+]

Master i Human Movement Sciences: Sport, Motion og sundhed

Fra den seneste udvikling i sport uddannelse til nye tilgange til rehabilitering, kandidatuddannelsen i Human Movement Sciences giver state of the art indblik i de måder, hvorpå motor ydeevne kan forbedres. Fra biomekanik til psykologi. Fra motion fysiologi til neurorehabilitering. Og fra muskelfunktion til motorisk udvikling. Ved at vælge at fokusere på enten sport eller sundhed, kan du finjustere din egen profil. Med denne dybe baggrund i den menneskelige bevægelse videnskaber, vil du være godt rustet til at bidrage til denne fascinerende fagområde. Er du interesseret i at optimere sportspræstationer, hjælpe folk med nedsat motorisk funktion, eller få en grundlæggende forståelse af, hvordan vi flytte? Så Mesterens i Human Movement Sciences er det ideelle program for dig!... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Dette to-års program på Vrije Universiteit Amsterdam forbereder talentfulde studerende til en forskerkarriere i historien. Du kan specialisere sig i ... ... [+]

Master i historie (Research)

Dette to-års program forbereder talentfulde studerende til en forskerkarriere i historien. Du kan specialisere sig i politiske, (post) koloniale historie, global social historie eller kulturhistorie. Historien Gruppen er anerkendt for sin unikke ekspertise inden for historie viden og religion, kulturarv undersøgelser, følelser studier, materiel kultur, og miljømæssige humaniora. Du vil udforske de komplekse konstellationer, hvor mennesker, genstande, rum og ideer skærer hinanden, med fokus på den rolle, magt, sociale relationer, religion og følelser. Programmet byder også eleverne mulighed for at udforske og træne færdigheder i digital analyse og reflektere over mulighederne for de nye digitale humanistiske teknikker.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Forsknings Master i Kritiske Studier i Kunst & Kultur er et to-årigt program, som vil gøre dig i stand til at udvikle sig til en professionel forsker. Programmet besk ... [+]

Master i Kritiske Studier i Kunst & Kultur (Research)

Dette to-årigt program er enestående i Holland. Med særlig vægt på metodiske og teoretiske problemstillinger, det interrelates perspektiver fra kunsthistorie, medievidenskab, designstudier og arkitekturhistorie. Det fremmer erhvervelse af viden, analytiske færdigheder og en evne til kritisk reflektere over historiske og nutidige udvikling i de kulturelle industrier. Det handler om en analyse af "visuelle objekter" (fra landskaber, byer og bygninger til kunstværker i forskellige medier, film, tv, design og spil) i deres sociale, institutionelle, økonomiske og ideologiske sammenhænge. Programmet er undervises på engelsk.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Forsknings Master i Lingvistik er et to-årigt program, som vil gøre dig i stand til at udvikle sig til en professionel forsker. Programmet beskæftiger sig med lingvistik ... [+]

Master i lingvistik (forskning)

Forsknings Master i lingvistik er et to-årigt program, som vil gøre dig i stand til at udvikle sig til en professionel forsker. Programmet beskæftiger sig med lingvistik i bredeste forstand. Alle studerende tage en generel kursus inden for lingvistisk forskning i det første år. Kurset, passende kaldes Lingvistisk forskning, er undervist af tre eller fire undervisere, som hver især foredrag på historien om forskning inden for lingvistik fra perspektivet af deres egen specialisering og på de metoder og teknikker, der anvendes i deres individuelle områder. Derudover vil du vælge et område, hvor du ønsker at specialisere sig. I løbet af programmet, vil du vælge fire kurser fra en liste over tilgængelige masteruddannelser. Du vil basere dit valg på dine egne interesser og specialisering, som du ønsker at forfølge. Vores områder af ekspertise omfatter ikke kun fonologi og syntaks, men også emner såsom tekstmæssige og / eller genre analyse, antropologiske lingvistik, anvendt lingvistik og sociolingvistik. Programmet er undervises på engelsk.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Omdrejningspunktet for dette program på Vrije Universiteit Amsterdam er samspillet mellem litteratur og sociale forandringer. Fiktion er vigtigt, fordi det former den måd ... [+]

Master i litterære Studier (forskning)

Omdrejningspunktet for dette program er samspillet mellem litteratur og sociale forandringer. Fiktion er vigtigt, fordi det former den måde, vi ser verden, andre mennesker og os selv. Det er gennem fantasi, at vi kan begynde at ændre virkeligheden. I dette program vil du lære at analysere formular, sprog og materielle aspekter af tekster som bærere af kulturelle, etiske, religiøse, videnskabelige og politiske systemer af mening. Du vil lære at designe forskning, der kombinerer perspektiver fra litteraturstudier og litteraturhistorie med andre discipliner, såsom kulturelle og (post-) koloniale historie, miljømæssige og digitale humaniora, globale historie og visuel kultur.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Vores International Hydrologi kandidatuddannelse er på engelsk og kræver to års studier for at opnå de 120 ECTS (European Credit Transfer System), som du ... ... [+]

Master i Hydrologi

Sikring af, at der er nok vand af god kvalitet til at opfylde behovene hos verdens voksende befolkning er en skræmmende udfordring. Samfundet har brug for hydrologer at styre verdens vandressourcer. I kandidatuddannelsen i Hydrologi, vil du studere de processer, der regulerer mængden og kvaliteten af ​​vand, som det passerer gennem økosystemer, jord og floder. Vi vil give dig et solidt teoretisk grundlag, kombineret med hydrologiske forskning på områder, der spænder fra tropisk Amazonia til permafrost områder i Sibirien. En Master of Science i Hydrologi kan du forfølge en professionel eller videnskabelig karriere i hydrologi.

program Study

... [-]
Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Vores masteruddannelser kan ændre sig fra år til år for at afspejle den igangværende udvikling og international Information Sciences forskning. De kan omfatte ... ... [+]

Master i Information Sciences

Information Sciences er den tværfaglige område spænder informations- og kommunikationsteknologi (IKT) og dens praktiske anvendelse i samfundet. Er du interesseret i, hvordan information bliver skabt og forarbejdet i virksomheder og organisationer? Er du mere interesseret i anvendelsen af ​​teknologi end teknologi for sin egen skyld? Tror du det er vigtigt at overveje den rolle mennesker, organisationer og kulturer i design, modellering, kommunikation og udveksling af oplysninger? Hvis ja, så kandidatuddannelsen i Information Sciences ved Vrije Universiteit Amsterdam er et glimrende valg for dig. Informationsvidenskaber kombinerer teknologi og organisatoriske undersøgelser på den ene side, med teknologi og kultur på den anden. Den er udstyret med kurser, der holder dig foran den hastige udvikling inden for denne sektor. Programmet fokuserer på web-applikationer og internet forskning for e-fremtidens samfund, herunder områder som e-business og e-underholdning. Kandidatuddannelsen har til formål at fremme videnskabelig indsigt og en følelse af socialt ansvar. Du vil blive bedt om at vælge kurser med en samlet værdi af 15 point fra en liste over godkendte kurser, som er forankret i vores internationale forskning. Vores masteruddannelser kan ændre sig fra år til år for at afspejle den løbende udvikling og international informationsvidenskaber forskning. De kan omfatte gæst kurser, SIKS National Graduate Research School kurser og kurser om andre nye emner undervist af universitetets personale. Vores nuværende kurser omfatter Informationssøgning, E-Business Innovation, Software Architecture, ontologi Engineering og Multimedia Design Case.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Specialiseringen Iværksætterånd er en fælles grad program for University of Amsterdam og Vrije Universiteit Amsterdam. Programmet er ... ... [+]

iværksætteri

Der er stigende erkendelse af, at små og unge ventures tegner sig for den økonomiske vækst, og at iværksætteri kan være en vigtig kilde til innovation. I Entrepreneurship specialisering, ser vi iværksætteri som de processer for at skabe og udnytte muligheder ved hjælp af nye kombinationer af ressourcer, der fører til ny værdi (sociale, samfundsmæssige og økonomiske). Kreativitet spiller en central rolle i disse processer. Vi studerer entrepreneurielle processer i alle sammenhænge, ​​hvor de forekommer: i nye virksomheder samt eksisterende (både små og store), og i institutionelle sammenhænge. Du vil lære at sætte pris på den kompleksitet og de udfordringer, der er forbundet med de meget givende iværksætteraktiviteter i alle former for virksomheder og institutioner, og også ud over: iværksætteri som livsstil.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Forskningen kandidatuddannelse har til formål at levere godt udstyret forskere inden for Ancient Studies. Den fokuserer på de kulturer og samfund i det ... ... [+]

Master i klassikere og antikke civilisationer (Forskning)

Forskningen kandidatuddannelse har til formål at levere godt udstyrede forskere inden for Ancient Studies. Den fokuserer på de kulturer og samfund i Middelhavsområdet, Vesteuropa og Vestasien i perioden fra c. 1000 f.Kr. til 500 e.Kr.. Programmet byder på en god blanding af disciplinære og tværfaglig undervisning og forskning. Disciplinære fordi programmet bygger på de specialiseringer, der udbydes i dit bacheloruddannelse; tværfaglige fordi du gøre brug af resultaterne af relaterede discipliner i de såkaldte kerne moduler ". Det er to tværfaglige tutorials, hvor medlemmer af lærerstaben fra forskellige discipliner fra Institut for Ancient Studier og Arkæologi lære dig, hvordan man griber en delt forskning tema fra forskellige perspektiver og give teoretisk grundlag for dette tema. Vælger forskning kandidatuddannelsen vil bringe dig ind i et inspirerende forskningsmiljø. Afdelingen for Ancient Studier og Arkæologi har været en stor succes i de seneste år med at skabe forskningsmuligheder for ph.d. og postdoc forskerstuderende, herunder store tematiske projekter, som har plads til en række ph.d. og postdoc forskerstuderende.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Studiet af tekster, litteratur og materiel kultur i oldtidens Grækenland og Rom tilbyder en guldgrube af oplysninger. Disse oplysninger er af højeste ... ... [+]

Master i Classics

Klassikere som en disciplin er sprællevende. Studiet af tekster, litteratur og materiel kultur i oldtidens Grækenland og Rom tilbyder en guldgrube af oplysninger. Disse oplysninger er af højeste interesse i sig selv, men er også yderst relevante for vores nuværende dag kultur. Har du overveje det en udfordring at nuancere billedet af græsk-romerske oldtid, samt lave nye forbindelser mellem nutiden og fortiden? I så fald kandidatuddannelsen i Classics er det program for dig. Dette Kandidatuddannelsen kombinerer lingvistik, litteratur og kulturhistorie. Dens særlige profiler er narratologi og diskurs lingvistik, intertekstualitet og modtagelse, og gamle tanke. En verden af ​​græsk-romerske oldtid har mange facetter og dermed Classics favner mange discipliner. Du vil blive at analysere repræsentative primære kilder langt mere i dybden, end det var tilfældet under bachelor fase. Valg af dine egne interesseområder, du vil blive indført i videnskabelige debatter og lære at håndtere de faglige redskaber til at bidrage dig selv til disse drøftelser. Derudover vil du blive vist, hvordan at relatere din specialist, kritisk viden om antikken til tekster og andre kulturelle fænomener fra senere perioder.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Kandidatuddannelsen oldtidshistorie giver to specialiseringer. Hver specialisering består af to centrale moduler, der introducerer dig til en række ... ... [+]

Master i Ancient History

Kandidatuddannelsen oldtidshistorie giver to specialiseringer. Hver specialisering består af to kernemoduler, der introducerer dig til en række vigtige debatter på det pågældende område ("Store Debatter i Gamle Historiske Studier"). Der er også stor vægt på tværfaglig forskning.

Øst-vest Konfrontationer: Der har altid været en større eller mindre grad af gensidig kulturel interaktion mellem i Mellemøsten og den græske verden. Dette gælder for religiøse og kunstneriske motiver, videnskab, skriftsystemer og den offentlige administration. Den ekspertise lærerstaben er koncentreret primært på den hellenistiske tidsalder (Alexander den Store i Mesopotamien), selv om tidligere og senere perioder er også omfattet. Religion og kultur: en af de centrale temaer i denne specialisering er kulturen i den græske elite i den østlige halvdel af Romerriget. ... [-]
Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Førerne 'program for kultur, Organisation og Ledelse sætter organisatoriske problemer i en bredere social og kulturel synsvinkel. Er du ... ... [+]

Master i Kultur, Organisation og Ledelse

Førerne 'program for Kultur, Organisation og Ledelse sætter organisatoriske problemer i en bredere social og kulturel perspektiv. Er du interesseret i organisationer og emner inden for organisationskultur, forandringsledelse og kulturelle ændringer? Har du har til formål at opgradere med en universitets mestre 'grad? Så mestrene 'program for Kultur, Organisation og Ledelse kunne være lige hvad du leder efter.

Undersøgelse program

Programmet fokuserer på kvalitative forskningsmetoder, der kendetegner den etnografiske tilgang. Studerende kan også foretage målinger for deres speciale i Nederlandene eller i udlandet, især i Sydøstasien, det sydlige Afrika eller Caribien. Hvad du kan forvente fra programmet:... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Som en kandidatuddannelse studerende, vil du lære at udføre uafhængig forskning på området for kunstig intelligens (AI). Du vil udforske erhvervelse og modellering viden ... [+]

Master i kunstig intelligens

Som en kandidatuddannelse studerende, vil du lære at udføre uafhængig forskning på området for kunstig intelligens (AI). Du vil udforske tilegnelse af viden og modellering, multi-agent systemer og teknikker til at gøre internetsøgninger mere effektiv. Kunstig intelligens er alle om intelligente miljøer, der understøtter mennesker i en meget dedikeret måde. Fordi intelligens handler om mere end bare logisk tænkning, vil du trække på viden fra hele den akademiske spektrum; fra filosofi, logik og psykologi, at informationsvidenskab, sproglig analyse og matematik.

Programmet i en nøddeskal

Kandidatuddannelsen i Kunstig Intelligens varer to år og består af 120 ECTS. Uanset hvilken specialisering du vælger, du udfylde dit program ved at skrive en afhandling. Du kan vælge mellem to programmer:... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Programmet Komparative Kunst og Medievidenskab fokuserer på intermedialities i relation til film, tv, digitale medier, litteratur og billedkunst. Intermedialities ... ... [+]

Master i Komparative Kunst og Medievidenskab

Programmet Komparative Kunst og Medievidenskab fokuserer på intermedialities i relation til film, tv, digitale medier, litteratur og billedkunst. Intermedialities er crossovers og sammenhængen mellem kunst og medier, men også inden for og mellem forskellige medier. Disse er blevet intensiveret med ankomsten af ​​digitale medier og "hypermediet", der opstår af samspillet på skærmen af ​​ord, billeder og lyde og gennem konvergens i biografen, tv, radio, journalistik, e-bøger, og fotografering på nettet.

Kernekurser Programmet er bygget op omkring fire hovedkurser: Læsning af begreber for intermedialitet, crossmedia historiefortælling, krydsformede udstillinger og kunstens sammenligning: The Cinematic City. Første semester består af to indledende kurser om kerne teoretiske rammer for mellemstudier:... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Kandidatuddannelsen tilbyder den ideelle mulighed for at specialisere sig i dette fascinerende område af forskning, hvor en bred vifte af discipliner mødes ... ... [+]

Master i Management, Policy Analysis og iværksætterånd i Sundhed og biovidenskab (MPA)

Nye biomedicinske innovationer i en verden, der bliver stadig mere kompleks giver anledning til en lang række etiske, juridiske og sociale spørgsmål og dilemmaer. Er den nye kighoste vaccine bedre end den gamle? Hvordan kan vi kontrollere Q-feber? Hvordan skal vi gennemføre forestillinger om patientcentreret pleje? Hvad bliver konsekvenserne af udviklingen i genomics på grundlæggende sygeforsikring? Levere de bedst mulige svar på disse spørgsmål kræver samarbejde mellem flere discipliner og aktører i samfundet, fra regeringen, industrien og sociale institutioner til forbrugere og patienter. Kandidatuddannelsen tilbyder den ideelle mulighed for at specialisere sig i dette fascinerende område af forskning, hvor en bred vifte af discipliner mødes.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Kandidatuddannelsen i litteraturstudier, program Engelsksproget litteratur på Vrije Universiteit Amsterdam fokuserer på forholdet mellem litteratur og visuel ... ... [+]

Master i litteratur på engelsk

Kandidatuddannelsen i litteraturstudier, program Engelsksproget litteratur på Vrije Universiteit Amsterdam fokuserer på forholdet mellem litteratur og visuel kultur. Forankret i VU Amsterdam tradition for at studere forholdet mellem ord og billede, vil dette specialiserede tværfaglige program lærer dig at analysere de forskellige måder, hvorpå tekstuelle og visuel kultur interagerer. De undersøgte fra dette perspektiv spænder fra renæssancen scenen til manuskriptforfatter emner, fra forholdet mellem poesi og fotografi til film tilpasninger af gotiske romaner. Kurserne i dette program er tæt knyttet til den aktuelle forskning af medarbejderne, således at de studerende er involveret i cutting-edge udvikling. Du opfordres til at udforske dine egne interesser i dybden ved hjælp af de værktøjer og teorier, vi giver dig, der kulminerede i dit eget forskningsprojekt, når du skriver dit MA-afhandling i andet halvår.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Denne ene-årig kandidatuddannelse sigter på at overføre til de studerende viden, færdigheder og indsigt er nødvendige for at fungere som en faglig eller akademisk ... ... [+]

Master i jura og politik i International Security

Denne ene-årig kandidatuddannelse sigter på at overføre til de studerende viden, færdigheder og indsigt er nødvendige for at fungere som en faglig eller akademisk forsker på området for international fred af sikkerhed. Spørgsmål om international fred og sikkerhed bliver stadig vigtigere i juridiske, politiske og administrative praksis. Begrebet "international sikkerhed« er ikke længere begrænset til traditionelle spørgsmål om krig og fred, men nu også dækker emner såsom terrorisme, strafferet, beskyttelse af menneskerettigheder og "menneskelig sikkerhed".

Program

Kandidatuddannelsen i jura og politik i International Security tilbyder en læseplan, der fokuserer på den internationale sikkerhed fra perspektiver i folkeretten og internationale relationer. Desuden giver indsigt i de fælles fundament for de to discipliner, de forskellige metoder og teorier samt samspillet mellem de to i området international sikkerhed. Nedenfor finder du et par eksempler på emner, der er omfattet af programmet.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Mesterens specialisering 'Arbejde og organisationspsykologi' sætter fokus på menneskers adfærd i organisationer og arbejdssituationer. Nogle af de stillede spørgsmål er: ... [+]

Mesterens specialisering 'Arbejde og organisationspsykologi' sætter fokus på menneskers adfærd i organisationer og arbejdssituationer. Nogle af de stillede spørgsmål er: Hvordan kan organisationer tiltrækker kompetente og pålidelige medarbejdere? Hvilken rolle organisatoriske ledere spille? Hvordan gør man indflydelse gruppe og organisatoriske processer? Programmet tilbyder kurser, der er funderet i både teori og praksis, der tilbyder indsigt i rollen som personlighed, sociale processer, ledelse og beslutningstagning i organisationer, og bliver undervist af internationalt anerkendte eksperter.

STRUKTUR AF PROGRAMMET

I det første semester, kan eleverne vælge fem af de følgende syv kurser:... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Kandidatuddannelsen i Regnskab og Kontrol er en et-årigt program, der består af mindst syv kurser og et speciale. Programmet sætter en ... ... [+]

Master i Regnskab og Kontrol Kandidatuddannelsen i Regnskab og Kontrol er en et-årigt program, der består af mindst syv kurser og et speciale. Programmet sætter et hurtigt tempo, med korte, fokuserede undervisning perioder på seks uger efterfulgt af eksamen. Kernen i programmet består af krævede kurser i finansiel rapportering, økonomistyring, selskabsret, selskabsledelse og empirisk forskning i anvendt regnskabspraksis. Derudover vil du have mulighed for at tage en række valgfag på emner som revision, der tegner informationssystemer, ledelse kontrol, corporate finance og regnskab teori. Kurser består typisk af en blanding af forelæsninger og aktive undervisningsmetoder, der involverer både individuelt og gruppearbejde. Endelig vil du skrive et speciale værd 18 point. Din afhandling vil vise, at du besidder både viden om den disciplin forventes af en aspirerende professionel og forskning, analytiske og rapportering færdigheder, der kræves af en kompetent forsker.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

En kandidatuddannelse i Spatial, Transport og Miljøøkonomi tilbyder gode karrieremuligheder. Mange kandidater finder job som politiske økonomer med ... ... [+]

Master i Spatial, Transport og miljøøkonomi (streem)

Programmet giver dig mulighed for at specialisere sig i rumlig, transport eller miljøøkonomi. Rumlige Økonomi: analysere, hvordan forskellige kræfter bidrager til rumlige dynamik og netværk udvikling fra et overvejende mikroøkonomisk perspektiv; udforske brugen og videreudvikling af forskellige teknikker, metoder og værktøjer på dette område. Transport Economics: fokus på årsagerne til og konsekvenserne af en stigende efterspørgsel efter mobilitet fra et mikroøkonomisk perspektiv; løse problemer såsom overbelastning, pålidelighed, sikkerhed og miljømæssige eksternaliteter. Miljøøkonomi: fokus på de økonomiske aspekter af miljøproblemer og politik; kombinere videnskabelig og politisk ekspertise; imødekomme behovet for at integrere økonomi med indsigter fra andre discipliner, især de miljømæssige videnskaber. ... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Master SCA giver studerende til at udvikle og styrke deres forskningskapacitet, mens forankring i den teoretiske paradigme menneskers sikkerhed. Den ... ... [+]

Master i sociale og kulturelle antropologi

Er du interesseret i Antropologi og emner som udviklingsbistand, kultur, identitet, religion og bæredygtig udvikling? Har du har til formål at opgradere med et universitet mestre 'grad? Så mestrene 'program sociale og kulturelle antropologi kunne være lige hvad du leder efter. Millioner af mennesker verden over lever i fattigdom og krig. Hvordan de giver mening til deres eksistens og hvilke strategier gør de bruger til at nå frem til en bedre levestandard og en følelse af frihed? Migration synes at være en sidste udvej for desperate mennesker. Hvad gør flygtninge og personer, der søger asyl finde i deres nye hjemland og på hvilken måde er de velkommen af ​​de lokale befolkninger?... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Bliv den bedste videnskabsmand og forsker, som du kan være! Vores Master-program i Social Psychology tager en tværfaglig tilgang til at forstå de grundlæggende sociale ps ... [+]

Bliv den bedste videnskabsmand og forsker, som du kan være! Vores Master-program i Social Psychology tager en tværfaglig tilgang til at forstå de grundlæggende sociale psykologiske processer. Den bagvedliggende tanke er, at nye indsigter om menneskelig adfærd kan forstås mere fuldstændigt ved at indarbejde evolutionære, kognitive og sociale strukturelle perspektiver i studiet af forskellige sociale og psykologiske fænomener. Herunder selvstændige processer, interpersonelle relationer og intra- og inter-gruppe fænomener. Social psykologi er derfor en vigtig faktor i utallige situationer og indstillinger.

STRUKTUR AF PROGRAMMET

I det første år, fokuserer kurser på grundlæggende principper og avancerede færdigheder, herunder metoder, statistik og skriftligt du vil også fuldføre en gruppebaseret forskningsprojekt. Det andet år integrerer denne viden og placerer det i en bredere, tværfaglig sammenhæng; du vil fuldføre to forskningsprojekter og skrive en afhandling som kulminationen på din kandidatuddannelse. Undervisningen foregår på en lille skala i seminarer, workshops og individuelle mentorships. Vores undervisere er internationalt anerkendt i forskellige områder. Programmet indeholder særlige faciliteter, herunder en dedikeret forskningslaboratorium og et Kontorelev værelse, og har en virkelig international karakter: al undervisning foregår på engelsk, og mere end halvdelen af ​​vores studerende kommer fra lande uden for Holland.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Kandidatuddannelsen i statskundskab giver dig en grundig, bredt funderet uddannelse i social og politisk videnskab metodologi. Dette indebærer anvendelse og ... ... [+]

Master i Statskundskab: Global Environmental Governance

Næsten ingen dyrearter, lande eller dele af havet er upåvirket af den enorme udvikling af mennesker. Føreren Statskundskab: Global Environmental Governance fokuserer på de politiske aspekter og konsekvenser af emner som klimaændringer, bæredygtighed og natur. Er du interesseret i disse emner og har du til formål at opgradere med en universitets mestre 'grad? Så mestrene 'Statskundskab: Global Environmental Governance på Vrije Universiteit Amsterdam kunne være lige hvad du leder efter.

Undersøgelse program

Kandidatuddannelsen i statskundskab giver dig en grundig, bredt funderet uddannelse i social og politisk videnskab metodologi. Dette indebærer anvendelse og praktiske brug af en række forskellige politiske forskningsmetoder inden traditioner positiv teoriudvikling og kritisk teori. Mennesker nu påvirke alle biologiske og fysiske systemer på planeten. Det flerårige spørgsmål er, hvordan man organiserer co-evolution af samfund og deres omgivende miljø. Afgørende for dette er de nyligt opståede strukturer tværnationalt samarbejde og regeringsførelse, som er kernen i denne specialisering. Kandidatuddannelsen i statskundskab er en et-årig fuldtids-program, undervist udelukkende på engelsk. Det har en arbejdsbyrde på 60 ECTS-point og funktioner fire specialisering vandløb.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Som kandidat i kandidatuddannelsen i statskundskab ved Vrije Universiteit Amsterdam, vil du være i stand til at arbejde effektivt i et tværfagligt miljø: du vil være beke ... [+]

Master i Statskundskab: Internationale Relationer og Transnational Governance

Førerne 'program statskundskab er en et-årig fuldtids-program (ca. 40 timer for at studere om ugen). Programmet starter i september. Efter en vellykket afslutning, er kandidater tildelt retligt anerkendt titel Master of Science (MSc) i statskundskab. Statskundskab er en fuldtids kursus starter i September.

Studieprogram

Global samt styreformer er blevet intensiveret. Samtidig har det nye årtusinde også oplevet nye former for konflikter samt den tilsyneladende genopblussen af ​​mellemstatlige rivalisering og geopolitik, som kan bevidnes af nyt våbenkapløb og i stigende grad af konkurrence om naturressourcer. I denne specialisering vil du stifte bekendtskab med de forskellige teoretiske perspektiver, hvorfra disse internationale dynamik kan analyseres, og lære at anvende dem på emner af din interesse. Kandidatuddannelsen i statskundskab er en et-årig fuldtids-program, undervist udelukkende på engelsk. Det har en arbejdsbyrde på 60 ECTS-point og funktioner fire specialisering vandløb.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Kandidatuddannelsen i Stokastik og Finansielle Matematik på Vrije Universiteit Amsterdam tog dig i den fulde dybde og bredde af feltet ... ... [+]

mester i stochastics og finansielle matematik

Stokastik undersøger fænomener, hvor chancen spiller en central rolle, såsom resultatet af et folketingsvalg, udsving i aktiekurser eller samspillet mellem molekyler i en levende celle. Hvis du vælger kandidatuddannelsen i Stokastik og Finansielle Matematik, vil du blive uddannet til at blive en verdensklasse ekspert i både teori og relevante anvendelsesområder. Kandidatuddannelsen i Stokastik og Finansielle Matematik på Vrije Universiteit Amsterdam tog dig i den fulde dybde og bredde af feltet, udvide dine evner og indsigt og forbedre dine muligheder på arbejdsmarkedet.

Programmet i en nøddeskal

Kandidatuddannelsen i Stokastik og Finansielle Matematik er et to-årigt program, opdelt i fire semestre. Det sidste semester, du vil afsætte til master-projektet, som enten er et forskningsprojekt eller en ekstern projekt.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Den ene-årig kandidatuddannelse Teologi og religiøse studier fokuserer på specifikke fagområder. I denne herres du vil blive forberedt til en professionel karriere inden ... [+]

Master i Teologi & Religiøse Studier

Den ene-årig kandidatuddannelse Teologi og religiøse studier fokuserer på specifikke fagområder. I denne herres du vil blive forberedt til en professionel karriere inden for eller uden religiøse institutioner. Du kan vælge mellem forskellige specialer, der hver fokuserer på deres eget felt. Du vil ikke kun følge kurser, hvor du afspejler på et bestemt område eller en faglig sammenhæng; en praktikplads er en obligatorisk del af denne master er så godt. Selvfølgelig vil du skriver en afhandling at afslutte din kandidatuddannelse. Gennem det program, du vil blive aktivt coachet i dit studie fremskridt og personlig udvikling. De fem specialiseringer at vælge imellem, er:... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Teologien & religiøse studier forskning kandidatuddannelse giver de studerende mulighed for at studere teologi, både kontekstuelle og klassisk, i en ... ... [+]

Master i Teologi & Religiøse Studier (forskning)

Teologien & religiøse studier forskning kandidatuddannelse giver de studerende mulighed for at studere teologi, både kontekstuelle og klassisk, på et avanceret niveau. Vores dygtige faglærere består af førende forskere fra inden VU University Amsterdam. De deltager i nationale og internationale netværk inden for deres områder og give state of the art ekspertise til at sikre, at du er klar til at møde de faglige udfordringer. På VU University Amsterdam kan du vælge at gøre teologisk forskning i følgende discipliner: Bibelske studier, Kirkehistorie, Dogmatik, Ecumenics, Verden religioner, Religionsfilosofi, Praktisk Teologi, og Social- Scientific Religionsvidenskab. Specialiseringen du vælger, vil fastlægge indholdet af din personlige Teologi & Religiøse Studier (forskning) program.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

MA

Vrije Universiteit Amsterdam

MA History Program Global History and International Studies fokuserer på, hvordan cirkulationen af mennesker, varer og ideer over hele verden udviklet sig over tid og for ... [+]

MA History Program Global History and International Studies fokuserer på, hvordan cirkulationen af mennesker, varer og ideer over hele verden udviklet sig over tid og formet verden som vi kender det i dag. Kurser beskæftiger sig med en række emner, fra den "store divergens" mellem industriel udvikling i Kina og Europa til ufrivillig arbejde i et globalt perspektiv, omsætning af raceteorier og globale migrationer. I specialiserede kurser lærer du fra vores eksperter om de seneste tendenser. Valg af emne til din kandidats speciale er gratis.

Master: HistorieSpecialisering: Global historie og internationale studierSTUDIEPROGRAM

Mere end bare fortiden

Programmet kombinerer tilgange fra historie og samfundsvidenskab, især antropologi, økonomi og internationale relationer. Kurser beskæftiger sig med en række emner, fra den "store divergens" mellem industriel udvikling i Kina og Europa til ufrivillig arbejde i et globalt perspektiv, omsætning af raceteorier og globale migrationer. Udover arkivkilder vil de studerende erhverve en grundlæggende forestilling om feltforskning og brugen af online kilder som diasporiske sociale medier og lære at arbejde med digitale databaser inden for økonomisk og social historie. Studerende kan også forbedre deres viden, netværk og færdigheder ved at deltage i aktiviteter af forskningsinstitutter som Center for Environmental Humanities og CLUE. Forbindelsen mellem historie og nutidige politiske debatter om migration, nationalisme og etnicitet diskuteres gennem hele programmet.... [-]

Holland Amsterdam
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Det tværfaglige MA-program Historie: Medicin og sundhed Humaniora kombinerer historien om sundhed og medicin med en bred vifte af kunst og humaniora tilgange. ... [+]

Det tværfaglige MA-program Historie: Medicin og sundhed Humaniora kombinerer historien om sundhed og medicin med en bred vifte af kunst og humaniora tilgange. Klasser udforsker de forskellige måder, hvorpå kroppe og sind er blevet undersøgt og forstået, og hvordan disse forskellige måder at kende formen hverdagsliv, medicinsk praksis og folkesundhedspolitik. Deltagerne lærer at kontekstualisere medicinske ideer i tid og kultur og at analysere et bredt udvalg af kilder, herunder historiske artefakter, tegneserier og film, medicinske tekster og sundhedsjournalistik. På baggrund af metoder fra tværs af disciplinerne vil eleverne udvide deres undersøgelsesværktøjer ud over det skrevne ord for også at overveje lyde, lugte og udseende og følelser af fortiden og dets lektioner og legacyer i nutiden.... [-]

Holland Amsterdam
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

MA Historieprogrammet Religion og Samfund fokuserer på at forstå religionens (er) foranderlige rolle i samfundet fra antikken indtil nu. Kurser omhandler spørgsmål som: H ... [+]

MA Historieprogrammet Religion og Samfund fokuserer på at forstå religionens (er) foranderlige rolle i samfundet fra antikken indtil nu. Kurser omhandler spørgsmål som: Hvad er forholdet mellem religion, politik og samfund siden antikken? Hvordan kan vi forstå den gradvise adskillelse af kirke og stat og nye former for tilbedelse, dissens og hengivenhed siden den vestlige middelalder? Og hvad har konsekvenserne af bredere processer som sekularisering, globalisering og kolonialisme været?

Master: HistorieSpecialisering: Religion og SamfundSTUDIEPROGRAM

Langvarig tradition for ekspertise

Historieafdelingen for Vrije Universiteit Amsterdam har en stærk tradition for at undervise og analysere religionens rolle gennem historien. Religion studeres i sin samfundsmæssige og politiske sammenhæng og i et langsigtet perspektiv, hvilket gør vores program unikt. Studerende er uddannet i de seneste tværfaglige tilgange til at studere religion, herunder historie, kulturantropologi, arkæologi, filologi og digitale humaniora. De kan forbedre deres viden, netværk og færdigheder ved at deltage i aktiviteter af forskningsinstitutter som Amsterdam Center for Religionshistorie og CLUE. Programmet har stor samfundsmæssig relevans som emner som sammenstød mellem religion og sekularisme, drøftes de indviklede relationer mellem politik og religion og fremtidens religiøse arv.... [-]

Holland Amsterdam
September 2019
Engelsk,Hollandsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Moderne kunsthistorie er en specialisering med fokus på visuel, procesbaseret og digital kunst siden 1960'erne. Længere end at være begrænset til de klassiske kunstformer ... [+]

Om

Moderne kunsthistorie er en specialisering med fokus på visuel, procesbaseret og digital kunst siden 1960'erne. Længere end at være begrænset til de klassiske kunstformer af maleri, skulptur og grafik, omfatter dagens kunst installationskunst og webstedsspecifikke projekter, digital eller ny mediekunst (interaktive installationer, lokative medieværker, software kunst, netværkskunst, elektronisk kunst og video kunst), performative og aktivistiske projekter og kunstnerisk forskning.

Hvad forener disse kunstformer er, at de direkte tager fat på kompleksiteten i nutidens samfund, inden for hvilken informationsteknologi og globalisering spiller en stadigt voksende rolle, hvilket fører til netværksformer af kunstnerisk praksis, der går ud over nationale og kulturelle grænser. Samtidig er kunstnere meget opmærksomme på den arv, de bygger på, dekonstruerer, kommenterer eller bruger kunsthistorie, hvilket fører til forskellige forsøg på at beskrive samtidskunst med udtryk som postmodern, postkonceptuel, post-medium, og mere for nylig selv efter internet og post-digital - og post-moderne ...... [-]

Holland Amsterdam
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Kandidatuddannelsen Design Cultures handler om studiet af produktdesign, grafisk design og mode i en bred forskelligartet kulturel kontekst. Der er fokus på ... ... [+]

Master i Design Cultures

Kandidatuddannelsen Design Cultures handler om studiet af produktdesign, grafisk design og mode i en bred forskelligartet kulturel kontekst. Der er fokus på både designeren som "forfatter" og den komplekse kæde af produktion, salg, forbrug og kritik, hvor design opererer og udleder sine mange forskellige betydninger. Design Cultures gendanner design som kernen genstand for akademisk interesse uden at forringe den kulturelle og materielle kontekst, hvor det opererer. Programmet kombinerer en generalist, komparativ tilgang til design med et klart fokus på historie og teori.

Karriereudsigter

Det Design Cultures kursus undervises på engelsk. Det er en internationalt orienteret kursus, der har tætte bånd til det virkelige liv praksis. Udover at studere den teoretiske og historiske baggrund for design, får eleverne mulighed for at gøre deres afgangsprojekt i samarbejde med centrale aktører i designverdenen. Studerende af Design Cultures kan se frem til en karriere i kulturinstitutioner (editor, projektleder), museer (forsker, kurator), medier, (forfatter, kritiker, producent-), regeringen (administrator, rådgiver), designbureauer (forsker, konsulent) og uddannelses- og forskningsinstitutioner (lærer, forsker).... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

Vrije Universiteit Amsterdam

Det Duisenberg udmærkelse programmet på de finansielle markeder og forordning giver de studerende et bredt perspektiv på, hvordan de finansielle markeder fungerer. Dette ... [+]

Det Duisenberg udmærkelse programmet på de finansielle markeder og forordning giver de studerende et bredt perspektiv på, hvordan de finansielle markeder fungerer. Dette program kombinerer disciplinerne finansiering, regnskab, jura og regulering. Formålet med programmet er at give dig et solidt grundlag i disse discipliner. Dette vil gøre dig i stand til at foretage en hurtig start som en all-round finans professionel. Tværfaglige uddannede finansiering fagfolk har en god position på arbejdsmarkedet. Dette hædersbevisninger program er udfordrende på grund af ekstra discipliner, ekstra kurser, ekstra udfordrende opgaver og et ekstra lederskab program.

SÆRLIGE ADMISSIONSKRAV

Du skal have mindst et akkrediteret bachelorgrad (svarende til en hollandsk universitet bacheloruddannelse), herunder avancerede kurser i Corporate Finance, Financial Management, finansielle markeder og institutioner, virksomheder Statistik og Regnskab. Da dette program er selektiv over gennemsnittet præstationer i tidligere bacheloruddannelsen er påkrævet.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Den unikke Kandidatuddannelsen i Internationale forbrydelser og Kriminologi lærer en lille gruppe af ca. 25 elever de nødvendige intellektuelle færdigheder til ... ... [+]

Master i International forbrydelser og Kriminologi (MSc)

Den unikke Kandidatuddannelsen i internationale forbrydelser og Kriminologi lærer en lille gruppe af ca. 25 elever de nødvendige intellektuelle færdigheder til at tage denne tilgang og tog dem, hvordan man anvende den viden og ekspertise til den virkelige verden situationer.

Programmet i en nøddeskal

Internationale forbrydelser og Kriminologi er en et-årig, fuld tid program. Det beskrives fuldt ud i engelsk. Programmet beskæftiger sig med internationale forbrydelser i en bred ramme. Der er fokus på den rolle, enkeltpersoner, grupper, stater og det internationale samfund. Du vil få indsigt i psykologi gerningsmænd, stifte bekendtskab med kriminologiske teorier om organisatoriske processer og diskutere politiske emner på den internationale scene. Emner som tortur, voldtægt og folkedrab diskuteres under klasse. Dette kan være følelsesmæssigt krævende, men vores endelige mål er at tage en videnskabelig tilgang til disse emner med henblik på at udarbejde foranstaltninger, der kan hjælpe med at forhindre disse typer af forbrydelser i fremtiden. Du lærer at analysere, hvad der gør folk tortur (ætiologi), er uddannet hvordan man kan måle og undersøge disse forbrydelser (prævalens) og udfordret til kritisk reflektere over former for retsopgør (reaktion). Du gøre det ved at diskutere vigtige begreber i international strafferet og anvende kriminologiske, sociologiske og psykologiske teorier til internationale forbrydelser. Programmet tog studerende til at blive både akademikere og professionelle. Efter endt programma, vil du være i stand til objektivt at vurdere empiriske data og kritisk kommentere teoretiske begreber på den ene side, og udkast til politikker, udvikle forebyggende strategier... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
VU University Amsterdam
Address
Main building Vrije Universiteit Amsterdam De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam, North Holland, Holland
Hjemmeside
Telefonnummer
+31 20 598 9898