Webster Leiden Campus- Webster University USA

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Webster University

Webster University blev grundlagt i St. Louis, Missouri i 1915, og er et akkrediteret, non-profit amerikansk universitet med over 100 steder i ti lande. I øjeblikket er der 22.000 studerende, der studerer på Webster-campusser rundt om i verden. Webster University har et internationalt ry for undervisning og akademisk ekspertise. Kendt for sine innovative, akkrediterede uddannelsesprogrammer, opfylder Webster behovene hos studerende, virksomheder og arbejder voksne over hele kloden.

2877_rsz_2866_dsc_4741.jpg

Webster Leiden Campus er en af fire internationale campusser i Europa. Det er det eneste institut for videregående uddannelser i Holland, der tilbyder amerikanske akkrediterede grader (både BA / BS og MA / MBA uddannelse). Siden Webster begyndte at tilbyde amerikanske grader i Holland i 1983, har over 1600 studerende aflagt eksamen. Dens alumner arbejder for mange af de mest prestigefyldte og interessante virksomheder og organisationer i verden.

Webster Leiden Campus

• Webster begyndte i 1983 i en charmerende bygning i det historiske centrum af Leiden.

• Webster er det eneste akkrediterede institut for videregående uddannelser i Holland, der tilbyder amerikanske akkrediterede grader (både BA / BS og MA / MBA-uddannelse).

• I øjeblikket hjemsted for 300 studerende, der repræsenterer 50 plus nationaliteter med et alumni netværk af næsten 2.000 studerende.

• Webster er et non-profit universitet (Stichting) dedikeret til excellence

Placeringer

Leiden

Address
Webster Leiden Campus
Boommarkt 1


2311 EA Leiden, Sydholland, Holland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig