Read the Official Description

Webster University

Webster University blev grundlagt i St. Louis, Missouri i 1915, og er et akkrediteret, non-profit amerikansk universitet med over 100 steder i ti lande. I øjeblikket er der 22.000 studerende, der studerer på Webster-campusser rundt om i verden. Webster University har et internationalt ry for undervisning og akademisk ekspertise. Kendt for sine innovative, akkrediterede uddannelsesprogrammer, opfylder Webster behovene hos studerende, virksomheder og arbejder voksne over hele kloden.

2877_rsz_2866_dsc_4741.jpg

Webster Leiden Campus er en af fire internationale campusser i Europa. Det er det eneste institut for videregående uddannelser i Holland, der tilbyder amerikanske akkrediterede grader (både BA / BS og MA / MBA uddannelse). Siden Webster begyndte at tilbyde amerikanske grader i Holland i 1983, har over 1600 studerende aflagt eksamen. Dens alumner arbejder for mange af de mest prestigefyldte og interessante virksomheder og organisationer i verden.

Webster Leiden Campus

• Webster begyndte i 1983 i en charmerende bygning i det historiske centrum af Leiden.

• Webster er det eneste akkrediterede institut for videregående uddannelser i Holland, der tilbyder amerikanske akkrediterede grader (både BA / BS og MA / MBA-uddannelse).

• I øjeblikket hjemsted for 300 studerende, der repræsenterer 50 plus nationaliteter med et alumni netværk af næsten 2.000 studerende.

• Webster er et non-profit universitet (Stichting) dedikeret til excellence

Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Master

Webster Leiden Campus- Webster University USA

Master of Arts (MA) i internationale relationer gør det muligt for studerende at analysere kompleksiteter og processer involveret i verdenspolitik og internationale anlig ... [+]

Master of Arts (MA) i internationale relationer gør det muligt for studerende at analysere kompleksiteter og processer involveret i verdenspolitik og internationale anliggender. Coursework giver eksponering for disciplinens centrale underfelter og relevante emner som globalisering, menneskerettigheder, humanitære handlinger og økonomisk udvikling. Programmet kan hjælpe med at forberede eleverne til at konkurrere om arbejde med et statsligt organ, en mellemstatslig organisation, en ikke-statslig organisation eller et multinationalt selskab. Dette program anbefales også til studerende, der planlægger at forfølge en ph.d., eller en akademisk karriere hos en anden institution.

... [-]
Holland Leiden Kina Shanghai Schweiz Geneva Beijing Det Forenede Kongerige London  + 5 Mere
March 2019
Fuldtid
Deltid
på universitet
Online
Undervisning både online og på universitetet
Læs mere på dansk
Webster Leiden Campus- Webster University USA

Missionen i MA i Psykologi med vægt i rådgivende psykologi program er at give sine deltagere den viden og færdigheder, der er nødvendige for at blive kompetent i rådgivni ... [+]

Missionen i MA i Psykologi med vægt i rådgivende psykologi program er at give sine deltagere den viden og færdigheder, der er nødvendige for at blive kompetent i rådgivning psykologi gennem akademisk og erfaringsmæssig læring.

Programmet sigter mod at uddanne fremtidige psykologer, der har god viden om teori og praksis for rådgivningspsychologi, som er kompetente forbrugere og kreative producenter af samfundsvidenskabelig forskning, som er kompetente i rådgivningspraksis og som er etiske og følsomme for kulturer, værdier , og verdener af forskellige kunder.

At se forskning og praksis som indbyrdes afhængige og gensidigt støtte, MA i psykologi med vægt i rådgivning psykologi program er baseret på den videnskabsmand-praktiserende træning model.... [-]

Holland Leiden Kina Shanghai Schweiz Geneva Beijing Det Forenede Kongerige London  + 5 Mere
August 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Why study at Webster Leiden Campus

Webster University Leiden Graduation 2016- Commencement Ceremony

Location address
Webster Leiden Campus
Boommarkt 1

Leiden, South Holland, 2311 EA NL