Webster Leiden Campus- Webster University USA

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Webster University

Webster University blev grundlagt i St. Louis, Missouri i 1915, og er et akkrediteret, non-profit amerikansk universitet med over 100 steder i ti lande. I øjeblikket er der 22.000 studerende, der studerer på Webster-campusser rundt om i verden. Webster University har et internationalt ry for undervisning og akademisk ekspertise. Kendt for sine innovative, akkrediterede uddannelsesprogrammer, opfylder Webster behovene hos studerende, virksomheder og arbejder voksne over hele kloden.

Webster Leiden Campus er en af ​​fire internationale campusser i Europa. Det er det eneste institut for videregående uddannelser i Holland, der tilbyder amerikanske akkrediterede grader (både en bacheloruddannelse og en MA / MBA-uddannelse). Siden Webster begyndte at tilbyde amerikanske grader i Holland i 1983 har over 1600 studerende fået eksamen. Dens alumner arbejder for mange af de mest prestigefyldte og interessante virksomheder og organisationer i verden.

Webster Leiden Campus


• Webster begyndte i 1983 i en charmerende bygning i det historiske centrum af Leiden.


• Webster er det eneste akkrediterede institut for videregående uddannelser i Holland, der tilbyder amerikanske akkrediterede grader (både BA / BS og MA / MBA-uddannelse).


.


• Graduate Studies Center ved Amsterdam WTC.


• I øjeblikket hjemsted for 400 studerende, der repræsenterer 50 plus nationaliteter med et alumni netværk af næsten 2.000 studerende.


• Webster er et non-profit universitet (Stichting) dedikeret til excellence

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Kandidatuddanninger » Se BAs » Se Naturvidenskabelige bachelorstudier » Se Bachelor » Se MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

MA International Relations

på universitet Fuldtid Deltid March 2019 Holland Leiden Kina Shanghai Schweiz Geneva Beijing Det Forenede Kongerige London + 7 mere

Master of Arts (MA) i internationale relationer gør det muligt for studerende at analysere kompleksiteter og processer involveret i verdenspolitik og internationale anliggender. Coursework giver eksponering for disciplinens centrale underfelter og relevante emner som globalisering, menneskerettigheder, humanitære handlinger og økonomisk udvikling. [+]

Master of Arts (MA) i internationale relationer gør det muligt for studerende at analysere kompleksiteter og processer involveret i verdenspolitik og internationale anliggender. Coursework giver eksponering for disciplinens centrale underfelter og relevante emner som globalisering, menneskerettigheder, humanitære handlinger og økonomisk udvikling. Programmet kan hjælpe med at forberede eleverne til at konkurrere om arbejde med et statsligt organ, en mellemstatslig organisation, en ikke-statslig organisation eller et multinationalt selskab. Dette program anbefales også til studerende, der planlægger at forfølge en ph.d., eller en akademisk karriere hos en anden institution.

... [-]

MA i psykologi, vægt på rådgivningspsychologi

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Holland Leiden Kina Shanghai Schweiz Geneva Beijing Det Forenede Kongerige London + 7 mere

Missionen i MA i Psykologi med vægt i rådgivende psykologi program er at give sine deltagere den viden og færdigheder, der er nødvendige for at blive kompetent i rådgivning psykologi gennem akademisk og erfaringsmæssig læring. [+]

10% Early Bird rabat tildelt i det første studieår for alle ansøgninger afsluttet inden 1. marts 2018.

Missionen i MA i Psykologi med vægt i rådgivende psykologi program er at give sine deltagere den viden og færdigheder, der er nødvendige for at blive kompetent i rådgivning psykologi gennem akademisk og erfaringsmæssig læring.

Programmet sigter mod at uddanne fremtidige psykologer, der har god viden om teori og praksis for rådgivningspsychologi, som er kompetente forbrugere og kreative producenter af samfundsvidenskabelig forskning, som er kompetente i rådgivningspraksis og som er etiske og følsomme for kulturer, værdier , og verdener af forskellige kunder.

... [-]


Videoer

Open Day at Webster University the Netherlands

Webster University Leiden Graduation 2016- Commencement Ceremony

Kontakt
Besøgsadresse
Webster Leiden Campus
Boommarkt 1

Leiden, South Holland, 2311 EA NL