Wittenborg University of Applied Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Wittenborg

- Ledelse - Internationalisering - Mangfoldighed - Bæredygtighed - Innovation - Wittenborg University of Applied Sciences blev grundlagt i 1987 og ligger i Apeldoorn. Med fokus på 5 centrale temaer, "Ledelse, internationalisering, mangfoldighed, bæredygtighed,

110437_WittenborgBuildingwithLogo.png

Bachelorprogrammer: Den unikke, forretningsmæssige læseplan tilbydes i 3 faser, over 3 år i seks uger, af et team af internationale fagfolk - fra over 10 lande - i ledelse, erhvervsliv, iværksætteri og samfundsvidenskab. På grund af det faktum, at vores lærere har en fod i erhvervslivet, er vores studerende forberedt på deres fremtidige karriere på en effektiv og frugtbar måde.

MBA

Fundament

Global og lokal - den internationale filosofi

International Wittenborg Universitets Mission Statement and PhilosophyWittenborg University er et af de mest internationale institutter for videregående uddannelser i Holland, og dette er repræsenteret af dets studerende, medarbejdere og ledelse. Wittenborgs studerende og medarbejdere kommer fra hele verden og bringer international erfaring, viden og mangfoldighed til Apeldoorn og regionen. Wittenborgs mål er at give talentfulde og motiverede studerende fra Holland og rundt om i verden en læring, der vil forberede dem til ledende stillinger i erhvervslivet, regerings-, profit- og nonprofitorganisationer, både inden for et internationalt miljø og lokalt.

Glocal

Tænk Global - Act Local Wittenborg er en international bekymring, der forventer, at de studerende bliver ledende og ledende i en verden af international forretning, enten i deres egne virksomheder eller i globalt orienterede virksomheder og organisationer. Men mens Wittenborg er en sand global tænker, handler vi lokalt og har stærke forbindelser med virksomheder i S3H-regionen Apeldoorn, Deventer og Zutphen (Stedendriekhoek). Universitetet fremmer studerendes erhvervserfaring, forskningsprojekter, kulturelle arrangementer og samarbejde om udvikling af videregående uddannelser og initiativer til regionen. Ved at tilskynde kandidater til at få erhvervserfaring i Holland, og især regionen Apeldoorn, bringer Wittenborg viden, innovation og mangfoldighed til S3H-området. Wittenborg

Uddannelsesmetode

alt = "Wittenborgs uddannelsesfilosofi er at anspore det virkelige liv i sin tilgang til uddannelse. Vores differentierede program, der kombinerer traditionel videnbaseret undervisning med udvikling af færdigheder og kompetencer, fører til en erhvervsuddannelsessituation, hvor eleverne kan opdage deres styrker og svagheder - bygge på den førstnævnte og forbedre sidstnævnte.

  • alt = "Wittenborg studerende vil lære at identificere det miljø de er i og tilpasse sig i overensstemmelse hermed.
  • alt = "Wittenborg studerende lærer at sige, hvad de gør og gør, hvad de siger.

Mission statement

alt = "Wittenborg University of Applied Sciences ser sin rolle som uddannelse og uddannelse af højt kvalificerede, internationalt orienterede, socialt ansvarlige og interkulturelle, kritiske og selvstændigt tænkende kandidater, der engagerer sig i innovative og kreative forretninger i virksomheder og organisationer rundt om i verden, enten arbejder for andre eller i anstrengelse af forretning og iværksætteri. alt = "Wittenborg omfatter internationalisering som en nøgleværdi.

For at opnå dette indgår universitetet i tæt dialog med industri, regering og ngo'er. alt = "Wittenborg stræber efter at bringe ekspertise, viden og mangfoldighed til den lokale region, hvor den opererer, og dermed øge økonomien, kultur og samfundsmiljø omkring universitetet.

alt = "Wittenborgs udsigter er globale og sigter mod at opretholde sin selvstændige status, samtidig med at den er en af de mest internationale og forskelligartede videregående uddannelsesinstitutioner i Holland. Universitetet fremmer total ligestilling mellem studerende og ansatte, kulturer og køn og handicappede indenfor instituttet. alt = "Wittenborg fremmer et arbejdsmiljø, der er retfærdigt, og understreger respekten for og inden for sit elev- og medarbejderlegeme. alt = "Wittenborg omfavner mangfoldighed som en nøgleværdi.

De praktiske anvendte videnskaber, der er involveret i alt = "Wittenborgs programmer, gør det muligt for universitetet at opretholde opdateret indhold inden for en bred vifte af ledelsesorienterede discipliner og gennemføre læseplaner til de højeste moderne uddannelsesstandarder. Som et Universitet for Anvendte Videnskaber, alt =" Wittenborg ser lige så vigtigt en tværfaglig tilgang til videregående uddannelse, hvilket afspejles i tværfaglige brede styringsprogrammer, der giver eleverne mulighed for at udvikle deres viden, færdigheder og udvikling gennem anvendt forskning på en måde, der ikke er genstand for begrænsende . alt = "Wittenborg omtaler etik som en nøgleværdi.

alt = "Wittenborgs mål er at udvikle sig til en bred ledelsesorienteret Universitet for Anvendt Videnskab inden for forskellige fagområder som Business

alt = "Wittenborg vil stræbe efter at fortsætte med at udvikle nye undervisnings- og læringsmetoder, der imødekommer samfundets og teknologiens skiftende behov.

Inden for sin rolle som videregående uddannelsesinstitut understøtter universitetet livslang læring gennem udvikling og implementering af opdaterede og branchedrevne professionelle programmer rettet mod virksomhedens medarbejdere og enkeltpersoner.112598_logos.png

Placeringer

Apeldoorn

Address
Laan van de Mensenrechten 500
7331 VZ Apeldoorn, Gelderland, Holland

Amsterdam

Address
Herikerbergweg 260
1101 CT Amsterdam Amsterdam, Nordholland, Holland