Wittenborg University of Applied Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Wittenborg

Vi er en unik handelsskole, hvor " Bedre dig selv, bedre vores verden " er vores motto.

Hos Wittenborg er vores mission : At fremme ekspertise i undervisning og læring af international forretning og ledelse samt at skabe det bedste miljø for studerende og personale, hvor internationalisering, mangfoldighed og etik ligger til grund for vellykket anvendt, forskningsinformeret global læring.

Med vores hovedcampus med base i Apeldoorn, introducerer vi studerende til organisationer i lokalområdet og regionen, hvilket forbedrer regionens økonomi, kulturelle og sociale klima. Vores Amsterdam-placering giver os mulighed for at støtte internationale iværksættere, der kommer til Holland, med et skræddersyet, iværksætter-bachelorprogram. Gå ind i Wittenborg, og du går ind i en meget motiveret og resultatorienteret organisation, der arbejder i et mangfoldigt og multikulturelt miljø, hvor mere end 100 nationaliteter arbejder, studerer, innoverer og socialiserer sammen. Hos Wittenborg mener vi, at læring bør være en fornøjelig proces, der giver dig mulighed for at udvikle dine mål og ambitioner, og giver dig konstant støtte og det krævede studietryk for at nå disse mål.

Wittenborg-kandidater er verdensborgere; de plejer respekt og har en følelse af præstation. De har udviklet ambitioner og er stolte af ekspertise. De er vores største ambassadører!

Uafhængig & international

Når som helst arbejder og studerer over 100 nationaliteter sammen på dets 2 Apeldoorn-lokationer og i Amsterdam. Engelsk er det eneste undervisningssprog på alle campusser.

Over 30 års track record

Tusinder af højt beskæftigede kandidater, siden 1987, følger nu karrierer i Holland og over hele verden.

tredobbelt europæisk akkrediteret

Grad programmer er anerkendt og akkrediteret af det hollandske ministerium for uddannelse, kultur og videnskab (NVAO), også af FIBAA (tysk, schweizisk & østrigsk) og University of Brighton (UK).

Glokalt og lokalt engagement

Virksomhedsbesøg, virkelige projekter, praktik og gæsteforelæsere: masser af lokalt og regionalt engagement med regeringen, virksomheder og organisationer. Tænker globalt, men handler lokalt.

forskningsmiljø

Iværksættelse og gennemførelse af regionale, europæiske og internationale projekter på Research Center inden for områder som bæredygtighed, teknologi, social innovation, uddannelse og sundhedsvæsen.

kundeorienteret tilgang

En personlig tilgang, familielignende miljø og personlig vejledning, vejledning og støtte. De fleste programmer giver studerende mulighed for at starte og studere 6 gange om året.

.

Uddannelsesmetode

alt = "Wittenborgs uddannelsesfilosofi er at anspore det virkelige liv i sin tilgang til uddannelse. Vores differentierede program, der kombinerer traditionel videnbaseret undervisning med udvikling af færdigheder og kompetencer, fører til en erhvervsuddannelsessituation, hvor eleverne kan opdage deres styrker og svagheder - bygge på den førstnævnte og forbedre sidstnævnte.

  • alt = "Wittenborg studerende vil lære at identificere det miljø de er i og tilpasse sig i overensstemmelse hermed.
  • alt = "Wittenborg studerende lærer at sige, hvad de gør og gør, hvad de siger.

Placeringer

Apeldoorn

Address
Laan van de Mensenrechten 500
7331 VZ Apeldoorn, Gelderland, Holland

Amsterdam

Address
Herikerbergweg 260
1101 CT Amsterdam Amsterdam, Nordholland, Holland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig