Wittenborg University of Applied Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Wittenborg

- Ledelse - Internationalisering - Mangfoldighed - Bæredygtighed - Innovation -

Wittenborg University of Applied Sciences blev etableret i 1987 og er beliggende i Apeldoorn. Med fokus på 5 centrale temaer, "Ledelse, Internationalisering, mangfoldighed, Bæredygtighed, & Innovation," Wittenborg er en af ​​de hurtigst voksende uafhængig international University of Applied Sciences i Holland. Med omkring 500 studerende fra mere end 70 forskellige lande studerer på sin bachelor- og kandidatuddannelser i to skoler, School of Business og School of Hospitality & Tourism. I sin 10-års plan, præsenteret i 2013, er Wittenborg sigter mod at vokse til en bred universitet med alt 5 skoler. De nye skoler, der er under udvikling, er School of Art & Technology, School of Health & Social Care, og Pædagogiske Universitetsskole. Wittenborg er fast besluttet på at give tværfaglig & anvendt-naturvidenskabelige uddannelser for at sikre sine kandidater er mere egnet for den fremtidige arbejdsmarked, i en international kontekst.

Med en klart defineret mission og filosofi, Wittenborg Universitet tilbyder fremragende uddannelse i erhvervslivet undersøgelser til studerende fra Holland, Europa og hele verden, lige fra forlader skolen til folk med erhvervserfaring og tidligere studiekompetence. Dens udvikling forskningscenter med fokus på de 5 centrale temaer Wittenborg University giver anvendt forskning skal integreres i hele sine programmer.

Wittenborg Universitet opererer fra et nært sammentømret internationalt team af professionelle folk dedikeret til topkvalitet i erhvervslivet og iværksætteri. Uddannelserne er alle tilbydes helt på engelsk. Faktisk med personale fra mere end 20 forskellige lande og kulturer, engelsk er det eneste sprog, der tales på Wittenborg!

Den School of Business og School of Hospitality og Turisme tilbyde programmer på områder som iværksætteri og Marketing & Kommunikation, samt Hospitality Management, Finans, og Økonomi. IBA specialer også Real Estate Management, Information Management og Logistik & International Handel. Desuden Wittenborg tilbyder business-to-business uddannelse pakker til virksomheder i hele Europa, Mellemøsten og Fjernøsten på engelsk og tysk, sammen med en lokal sprog træner.

Bachelor-programmer: Den unikke, business-lignende pensum tilbydes i 3 faser, over 3 år i blokke af seks uger, af et team af internationale fagfolk - fra over 10 lande - i ledelse, business, iværksætteri og samfundsvidenskab. På grund af det faktum, at vores undervisere har den ene fod i erhvervslivet, er vores studerende forberedt til deres fremtidige karriere på en effektiv og frugtbar måde.

MBA og Master of Science: Master of Science programmer udbydes i samarbejde med det britiske University of Brighton og fuldt undervist i Apeldoorn af professorer fra både Brighton og Wittenborg universiteter. Studerende kan færdiggøre fuldtids program i 1 eller 2 år og studere MSc grader deltid i op til 6 år. I øjeblikket Wittenborg tilbyder MSc uddannelser inden for restauration, turisme og internationale Event Management. Fra 2014 er en fuld tid og deltid MBA-program tilbydes i General Management, Entrepreneurship & Innovation og Hospitality Management.

Foundation & Pre-Master: Wittenborg tilbyder fundament programmer og IELTS kurser til både sine bachelor- og kandidatstuderende samt studerende fra andre institutter.

Global og Lokal - International Philosophy

International

Wittenborg University Mission Statement og PhilosophyWittenborg University er en af ​​de mest internationale højere læreanstalter i Holland og det er repræsenteret af studerende, medarbejdere og ledelse. Wittenborg studerende og ansatte kommer fra hele verden, bringer international erfaring, viden og mangfoldighed til Apeldoorn og regionen. Wittenborg mål er at levere dygtige og motiverede studerende fra Holland og resten af ​​verden med en lærerig oplevelse, der vil forberede dem til lederstillinger i erhvervslivet, offentlige, profit og non-profit organisationer, både inden for et internationalt miljø, og det lokale område.

Glocal

Think Global - Act Local

Wittenborg er en international koncern, der forventer, at kandidater til at indtaste ledelse og lederskab funktioner i en verden af ​​international business, enten i deres egne virksomheder eller inden for globalt orienterede virksomheder og organisationer. Men mens Wittenborg er en sand global tænker, handler vi lokalt og prale stærke forbindelser til virksomheder i S3H regionen Apeldoorn, Deventer og Zutphen (Stedendriekhoek). Universitetet fremmer studerendes erhvervserfaring, forskningsprojekter, kulturelle arrangementer, og samarbejde om udviklingen af ​​de videregående uddannelser og initiativer for regionen. Ved at opmuntre kandidater til at få erhvervserfaring i Holland, og især regionen Apeldoorn, er Wittenborg bringer viden, innovation og mangfoldighed til S3H området.

Wittenborg

Uddannelse Approach

Wittenborg pædagogiske filosofi er at stimulere det virkelige liv i sin tilgang til uddannelse. Vores differentieret program, der kombinerer traditionel viden undervisning med udvikling af færdigheder og kompetencer, fører til en faglig situation, uddannelse, hvor de studerende kan opdage deres styrker og svagheder - bygger på den tidligere og forbedre sidstnævnte.

  • Wittenborg studerende vil lære at identificere det miljø, de er i, og tilpasses i overensstemmelse hermed.
  • Wittenborg studerende vil lære at sige, hvad de gør, og gøre, hvad de siger.

Mission Statement

Wittenborg University of Applied Sciences ser sin rolle som uddannelse af højt kvalificerede, internationalt minded, socialt ansvarlig og interkulturel, kritisk og selvstændigt tænkende kandidater, der deltager i innovative og kreative forretning i virksomheder og organisationer rundt om i verden, enten at arbejde for andre eller i foranledning af erhvervslivet og iværksætteri.

For at opnå dette, engagerer sig i tæt dialog med industrien, regeringen og NGO'er universitetet. Wittenborg bestræber sig på at bringe ekspertise, viden og mangfoldighed til det lokale område, hvor den opererer, og dermed forbedre økonomi, kultur og sociale miljø omkring universitetet.

Wittenborg forventninger er global, og det har til formål at bevare sin uafhængige status samtidig en af ​​de mest internationale og forskelligartede højere læreanstalter i Holland. Universitetet fremmer samlede lighed mellem studerende og ansatte, af kulturer og køn og personer med handicap inden for instituttet. Wittenborg fremmer et arbejdsmiljø, der er fair, og understreger respekt mellem og inden for sine studerende og personale krop.

De praktiske anvendte videnskaber, der er involveret i Wittenborg programmer gør det muligt for universitetet at opretholde ajour indhold inden for en bred vifte af ledelse orienterede discipliner og gennemføre pensum til de højeste moderne standarder uddannelse. Som en University of Applied Sciences, Wittenborg ser som vigtig en tværfaglig tilgang til videregående uddannelse, hvilket er afspejlet i de tværfaglige brede management programmer, der tillader de studerende til at udvikle deres viden, færdigheder og udvikling gennem anvendt forskning på en måde, der ikke er omfattet konstriktiv.

Wittenborg mål er at udvikle sig til en bred ledelse orienteret University of Applied Sciences i forskellige faglige område som Business & Entrepreneurship, Hospitality & Turisme, Kunst & Technology, Health & Social Care og uddannelse. Universitetet vil opretholde kvalitet gennem opretholde en energisk og gennemsigtig akkreditering cyklus for sine programmer, sikre dialog med studerende og medarbejdere gennem deres aktive inddragelse af akkreditering og validering processer.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se MA » Se MSc » Se MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MA

Master of Arts (MA) i uddannelse

på universitet Fuldtid 24 måneder October 2019 Holland Apeldoorn

Du vil lære at engagere sig med Postgraduate Study, udvikle og udforske kritiske perspektiver på uddannelse, inden for deres eget personligt valgte område. Handling Læring - Du vil gennemføre professionel læring gennem forespørgsel og ledes af erfarne vejledere gennem design og implementering af dit forskningsprojekt. [+]

Master of Arts (MA) i uddannelseKursusdetaljerKursusnavn: Master of EducationKursus type: MA - Master i uddannelseKursusområde: UddannelseKursets varighed: 24 månederCredits: 180 UK CATS / 90 EU ECIndtagspoint pr. År: Oktober starter kun (2018)Næste startdato (er): Oktober 2018Grad eller Kvalifikation: Master of Arts in Education Akkrediteret af University of Brighton (QAA) - under validering 2018Placering: ApeldoornMasteruddannelsesgebyr: UK / EU € 7.500 (€ 3.750 pr. År) | International € 12.600- (€ 6.300- om året)Stipendium

Wittenborg Kandidater: € 3.000 - Partner Institutter: € 2.000 - Guldpris: € 1.500-

En Master of Arts in Education - en forskningsgrad gennem Action Learning!... [-]

MSc

Master International Hospitality Management

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 6 år Åben tilmelding Holland Apeldoorn + 1 mere

Denne Master of Science i International Hospitality Management ser på den aktuelle internationale udvikling inden for hotel management industrien, der giver sine kandidater for redskaber, viden og forståelse til at styre i verdens top hoteller og resorts. [+]

Det Master of Science i International Hospitality Management ser på den aktuelle internationale udvikling inden for hotel management industrien, der giver sine kandidater for redskaber, viden og forståelse til at styre i verdens top hoteller og resorts. Programmet kombinerer akademisk forskning med den praktiske anvendt videnskab; ser på gæstfrihed industrien fra både en direkte industri relateret synspunkt, såvel som samfund og økonomi perspektiv.

Dette kursus fokuserer på ledelsesudvikling i den globale gæstfrihed industrien - ikke kun adressering kerneforretning og ledelse fag, men også gæstfrihed som et globalt fænomen, og hvordan det forbruges af kulturer og samfund.... [-]


Mester international event management

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 6 år Åben tilmelding Holland Apeldoorn + 1 mere

Master i International Event Management giver de studerende med midler til at udvikle højt niveau ledelsesmæssige færdigheder og viden er specifikke for området for styring af arrangementer og projekter på alle niveauer og i alle brancher. [+]

Master i International Event Management giver de studerende med midler til at udvikle højt niveau ledelsesmæssige færdigheder og viden er specifikke for området for styring af arrangementer og projekter på alle niveauer og i alle brancher.

University of Brighton programmer, der tilbydes med Wittenborg University i Holland. Denne Master program (MSc), tilbydes i samarbejde med University of Brighton (UK), og kræver en åben, kritisk og spørgende tankegang for social-videnskabelige og anvendt undersøgelse af begivenhederne og ledelse.

Du vil blive forventes at kritisk vurdere eksisterende viden på området event management, debattere centrale spørgsmål som bæredygtighed, etisk produktion begivenhed, eller arv planlægning, og overveje strategiske svar på kræfter, der påvirker begivenheder fra det globale driftsmiljø.... [-]


Mester international ledelse turisme

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 6 år Åben tilmelding Holland Apeldoorn + 1 mere

Kandidatuddannelsen i International Tourism Management, tilbydes i samarbejde med University of Brighton (UK), tilbyder en innovativ og visionær tilgang i studiet af turisme som både økonomiske og sociale fænomener. [+]

Den MSc i International Tourism Management, Tilbydes i samarbejde med University of Brighton (UK), tilbyder en innovativ og visionær tilgang i studiet af turisme som både økonomiske og sociale fænomener. Vores opfattelse er, at turismen er blevet en integreret del af historie, kultur og økonomierne i mange regioner i verden. Dette har haft en stærk indflydelse på identitet, repræsentation og erhvervsmiljøer i udviklede såvel som mindre udviklingslande.

På globalt plan World Tourism Organisation (UNWTO) forventer en stigning i antallet af internationale ankomster i størrelsesordenen 1,6 milliarder i år 2020. Som sådan industrien har brug for mennesker, der forstår betydningen, kompleksitet og dynamik en forskelligartet udvikling, udvikle og voksende sektor.... [-]


Mester i sport business management

på universitet Fuldtid 1 år Åben tilmelding Holland Apeldoorn

Dette spændende kursus analyserer og evaluerer de kommercielle og ledelsesmæssige kræfter, der har bidraget til succes for sport forretning. Det giver fleksibilitet med en innovativ kombination af blok og online-levering, hvilket gør den velegnet til dem, der arbejder i sportssektoren og nyuddannede, der søger at udvikle deres viden og forståelse af denne hurtigt voksende og vigtig industri. [+]

Dette spændende kursus analyserer og evaluerer de kommercielle og ledelsesmæssige kræfter, der har bidraget til succes for sport forretning. Det giver fleksibilitet med en innovativ kombination af blok og online-levering, hvilket gør den velegnet til dem, der arbejder i sportssektoren og nyuddannede, der søger at udvikle deres viden og forståelse af denne hurtigt voksende og vigtig industri.

Spectator og participatorisk sport er et globalt fænomen, og er for nylig blevet en af ​​de hurtigst voksende økonomiske sektorer til både udviklede lande og udviklingslande. Gennem dialog med og analysere de kommercielle, medier og politiske drivkræfter bag forandring, du er i stand til at identificere de faktorer, der har skabt en sådan vækst og kritisk diskutere konsekvenserne for erhvervslivet, samfundet, nation branding og identitet.... [-]


Videoer

Witenborg University of Applied Sciences

Kontakt
Besøgsadresse
Laan van de Mensenrechten 500
Apeldoorn, Gelderland, 7331 VZ NL
Sociale medier
Besøgsadresse
Piet Heinkade 55
Amsterdam, North Holland, 1019 GM NL
Besøgsadresse
Liechtensteinstraße 3
Vienna, Vienna, 1090 AT