Zuyd University of Applied Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Placering

Du finder Zuyd University of Applied Sciences i den sydligste del af Holland, klemt inde mellem Tyskland og Belgien. Oplev denne korsvej af lande, kulturer og sprog, hvor en international og dynamisk læringsmiljø venter. De europæiske hovedstæder Amsterdam, Bruxelles, London og Paris er lige uden for døren.

Enestående uddannelse

Hos Zuyd, kan du se frem til at få din internationale karriere ud til en god start. Du vil modtage fremragende uddannelse for en højtstående eller ledende stilling. Zuyd projekt-baseret læring metode giver dig mulighed for at arbejde i små grupper af ikke mere end 15 elever, støttet af en vejleder. Denne metode opfordrer dig til at deltage aktivt i gruppediskussioner og der kan forbedre din problemløsning færdigheder.

Mindre og personlig

Zuyd tilbyder dig en mindre, intime læringsmiljø med alle fordelene ved en større institution. På trods af at en af ​​de største UAS er i landet, alle af Zuyd fakulteter er relativt små, stramme sammentømret samfund, hvor du finder en personlig og indbydende atmosfære. Forelæsninger er interaktive, med plads til personlig vejledning samt frihed til at udvikle sig til en dygtig og kreativ professionel.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Kandidatuddanninger » Se Health Master » Se Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Kandidatgrad i anlæg og ejendomsforvaltning

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Holland Maastricht

[+]

Ledere forstår, at uden en sekundær proces en primær proces ikke kan eksistere.

Study Trip

Kopi af dit pas. Et pasfoto. Motivation brev.

Open Days

[-]

Kandidatgrad i innovative gæstfrihed ledelse

på universitet Fuldtid September 2018 Holland Maastricht

Kandidatuddannelsen i Innovative Hospitality Management er et resultat af et internationalt samarbejde mellem TSI-Tourism Sant Ignasi tilknyttet ESADE Foundation og en [+]

Master i gæstfrihed: innovation og ledelse

Kandidatuddannelsen i Innovative Hospitality Management er et resultat af et internationalt samarbejde mellem TSI-Tourism Sant Ignasi tilknyttet ESADE Foundation og medlem af Ramon Llull Universitet (Barcelona, ​​Spanien) og Hotel Management School Maastricht (HMSM) af Zuyd Universitet Applied Sciences (Maastricht, Holland). Denne et-årige mester i gæstfrihed program, der blev afholdt i samarbejde med Oxford Brookes University Business School (Oxford, UK), er rettet mod kandidater med en særlig interesse i de kreative og multikulturelle aspekter af restaurationsbranchen.

De tre søjler i denne mestre i gæstfrihed (Innovative Hospitality Management MSc) program er:... [-]


Master of Music

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Holland Maastricht

Når du har fået din bachelor i musik, kan du ønske at fortsætte dine studier og blive en 'master of music'. Vores kandidatuddannelse tager to år at fuldføre. [+]

Master of Music

Når du har fået din bachelor i musik, kan du ønske at fortsætte dine studier og blive en 'master of music'. Vores kandidatuddannelse tager to år at fuldføre. Det akademiske program kan skræddersyes til dine individuelle behov. For at få adgang til kandidatuddannelsen skal du have et musikbevis fra en anerkendt institution i Holland (Bachelor of Music) eller have opnået et tilsvarende niveau på anden måde, skræddersyet til det akademiske program, der udbydes af Conservatorium Maastricht. Disse programmer er kun åbne for et begrænset antal deltagere. Entry er kun gennem audition.

Alliance Master of Music-programmet udbydes af Conservatorium Maastricht og Fontys Conservatorium, Tilburg. Disse institutioner er en del af Fontys og Zuyd Universitets Alliance for Arts Education (hollandsk: Alliantie voor de Kunsten Fontys en Zuyd), en joint arts venture mellem Zuyd University og Fontys University of Professional Education. Adgang I overensstemmelse med kravene i alle kunstfakulteter skal du tage en eksamensundersøgelse, inden en endelig afgørelse om optagelse kan foretages. Bortset fra generelle adgangskrav, skal du overholde specifikke adgangskrav. Optagelsesprøven består af følgende komponenter:... [-]


Master Scientific Illustration

på universitet Fuldtid Deltid 2 - 4 år September 2018 Holland Maastricht + 1 mere

[+]

Den sidste del er en praktisk opgave fastsat af optagelse udvalg (3).

Hvordan ansøger man?

Hvis du ønsker at anvende, kan du registrere på Studielink, det nationale informationssystem for hollandske universiteter. Læs mere om registrering og tilmelding. Deadline for ansøgning er den første af maj. Efter registrering på Studielink, vil du modtage et svar fra Zuyd.

[-]

Mester indretningsarkitektur

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Holland Maastricht

På Master Interior Architecture vil du lære at udvikle et koncept for et rum baseret på dine egne ideer og kunstneriske vision og realisere dette begreb. [+]

mester indretningsarkitektur

På Master Interior Architecture vil du lære at udvikle et koncept for et rum baseret på dine egne ideer og kunstneriske vision og realisere dette begreb.

Hvad kan denne Master Interior Architecture tilbyde dig?

Perception og udtryk i arkitekturen af ​​interiøret

Hvad gør et bestemt sted så karakteristisk? Er det lyset, der falder i en bestemt vinkel gennem vinduerne glas? Materialet og farver stole, borde, gardiner, vægge, gulv? De specifikke lyde i rummet? Touch, duften af ​​ting? Folket…? Fænomenologiske aspekter bestemme atmosfæren i et interiør.

Kernen

Interiør på vores Master Interior Architecture er ingen niche, nuance eller aspekt af arkitekturen, men en grundlæggende holdning til omverdenen. Kernen i denne Master er forståelsen af ​​en plads i alle dens manifestationer, før du begynder at omdanne det på grund af ændrede behov og krav.... [-]


Kontakt

Zuyd Hogeschool

Adresse, linje 1 Zuyd University of Applied Sciences Brusselseweg 150
6217 HB Maastricht, Limburg, Holland
Hjemmeside http://international.zuyd.nl/
Telefon +31 6 - 39 46 44 73