ADEN Tegucigalpa

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

ADEN er et internationalt pædagogisk netværk akkrediteret af ACBSP, hvis hovedaktivitet er dens School of Business, der blev grundlagt i 1992. Det er fokuseret på den faglige udvikling af ledere og virksomhedsledere, både modalitet som e-læring; og i øjeblikket har 26 kontorer spredt over 17 lande i Latinamerika og Europa.

Hovedkvarteret er placeret i hovedstadsområdet af kapitalen i Honduras, dets vigtigste by- og kommercielle centrum. Den honduranske økonomi rangerer som den ottende tiende største økonomi i Latinamerika.

I Aden Business School har vi forsøgt at udvikle et forslag med en bred vifte af programmer, Masters og Postgraduate kurser, der passer størrelse og krav til fagfolk i fremtiden for Honduras.

internationale workshops

Som en del af den pædagogiske forslag til vores Allumni har vi udviklet en række internationale workshops, der skal afholdes i følgende byer: Miami, Panama og Bogota.

Globalisering, konkurrence og teknologi har sløret grænserne for erhvervslivet. I det akademiske ugen, ledelsesværktøjer, der giver harmoni og synkronisering mellem de forskellige variabler involveret i den internationale koncert business forudsat.

teori og praksis i geopolitiske, kommercielle, finansielle processer er integreret, og human ledelse af interkulturelle teams. Hvad bør forventes med dette kursus er visionen om retningen, det vil sige den politiske beslutning om ledelsens beslutninger og operationelle beslutninger.

Kurset løber fra et dialogued eksponering, med virkelige eksempler og "live" fra ideer, situationer og planteos genereret af studerende i det virkelige liv, og i forbindelse med de begreber rejst under de samme kursus sager.

Målet er at opnå et forum for dialog, netværk og udveksling af nye tendenser i erhvervslivet.

Værkstederne afholdes i forskellige byer og i forskellige måneder:

Panamamåned Juli

Bogotámåned OKTOBER

Miamimåned Oktober

Placeringer

Tegucigalpa

Address
Boulevard Supaya, Metrópolis Torre 1, Piso 16.
Tegucigalpa, Francisco Morazán Department, Honduras

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: