College of Engineering City University of Hong Kong

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om kollegiet

City University of Hong Kong (CityU) er et førende globalt universitet, der udmærker sig inden for forskning og faglig uddannelse. Den nuværende studerende er over 20.000, inklusive mere end 6.000 kandidater. På CityU er undervisning og læring fokuseret på personaleudvikling, opdagelse og den viden, der er nødvendig for at skabe positive forandringer i samfundet. Vores forskellige programmer hjælper med at fremme kritisk tænkning, skærpe kreative og faglige færdigheder og åbner døre til givende karrierer.

Verdensomspændende anerkendelse

 • Fjerde i verden, QS Top 50 under 50 2020
 • 19. i Asien, QS Asia University Rankings 2020
 • 48. i verden, QS World University Rankings 2021

139497_139434_C01-086.jpg

College of Engineering

Besked fra dekanen: En gylden mulighed for teknik ved CityU

Før jeg endda satte fod på campus ved City University of Hong Kong, havde dets omdømme haft indflydelse på mig. Dette universitet er kendetegnet ved dets evne til at innovere og se på fremtiden.

Oprettelsen af det nye ingeniørhøjskole kunne ikke være kommet på et bedre tidspunkt. Fem år fra nu af vil verden være anderledes. Teknologien skrider frem i et hidtil uset tempo. Som sådan er det vores ansvar som universitet at udstyre vores studerende med et tankesæt, der vil inspirere dem til at fortsætte med at lære.

Det nye kollegium har otte fokuserede akademiske afdelinger: Institut for Arkitektur og Civilingeniør (ACE), Institut for Biomedicinsk Ingeniørvidenskab (BME), Institut for Computer Science (CS), Institut for Elektroteknik (EE), Institut for Materialevidenskab og Teknologi ( MSE), Institut for Mekanisk Ingeniørarbejde (MNE), Institut for Systemteknik og Ingeniørstyring (SEEM) og Afdeling for bygningsvidenskab og teknologi (BST). Sammen dækker de et levende spektrum af ingeniørområder og fremmer akademisk synergi og kommunikation inden for kollegiet.

Ingeniørstuderende er unikke. De ser verden på en bestemt måde og er nådeløse og flittige problemløsere. Med mere fokuserede afdelinger og større potentiale end nogensinde før for at udvikle forskningsfokus og læseplaner, har vi en mulighed for at tiltrække disse store tekniske sind til akademiske og karriereudøvelser, der vil ændre verden.

Vi befinder os i en gylden tidsalder af information. I mine mere end 30 år som computerforsker har en ingeniørs tilgang altid været en integreret del af den jeg er. Udnyttelse af ressourcer, pooling af viden, samarbejde - alt sammen for at søge effektive løsninger. Da jeg begyndte på min egen akademiske karriere, kunne jeg ikke have forestillet mig at være vidne til sådanne utrolige bommer på tværs af industrier eller se konsekvenserne af min forskning og arbejde i den virkelige verden.

Når hver af os går gennem dørene på College of Engineering på CityU hver dag, går vi ind i en fortrop med ny teknologi. Sammen bidrager vi til momentum og vækst af et magtfuldt og dynamisk netværk og synergi mellem forskning, akademi og industri.

Da jeg påbegynder min mandatperiode på College of Engineering, er jeg inspireret af både dens arv og dets potentiale. Det er mit håb, at kollegiet, vores studerende og vores fakultet fortsat vil have en dybtgående indflydelse på Hongkongs samfund og det internationale samfund.

Jeg ser frem til at møde studerende og fakultetsmedlemmer og høre dine tanker og ideer. Hvis min karriere inden for teknik hidtil har lært mig noget, er det at værdsætte åbne sind og åbne døre. Jeg er beæret over at begynde denne rejse med jer alle, når vi sammen bygger grundlaget for en ny fremtid.

Tei-Wei Kuo
Dekan ved College of Engineering

Akademiske enheder

 • Institut for Arkitektur og Civilingeniør (ACE)
 • Institut for Biomedicinsk Ingeniørvidenskab (BME)
 • Institut for Computer Science (CS)
 • Institut for Elektroteknik (EE)
 • Institut for Materialevidenskab og Teknologi (MSE)
 • Institut for Mekanik (MNE)
 • Institut for Systemteknik og Ingeniørstyring (SEEM)
 • Afdeling for bygningsvidenskab og teknologi (BST)

139498_139435_RE01-080.jpeg

Placeringer

Hong Kong

Address
B6518, 6/F Blue Zone,
Yeung Kin Man Academic Building,
City University of Hong Kong,
Tat Chee Avenue

Hong Kong, Hongkong

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig