The Hong Kong University of Science and Technology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

img 1Beliggende i hjertet af Asien er The Hong Kong University of Science and Technology ( HKUST ) et ungt og fremtrædende forskningsuniversitet i Hong Kong. Rangeret som nr. 32 i verden i QS World University Rankings (2019) tilbyder HKUST et bredt udvalg af forskningsstudier inden for videnskab, teknik, erhverv og ledelse, humaniora og samfundsvidenskab, miljøundersøgelser og offentlig politik, der fører til kandidaten i filosofi (MPhil) og doktor i filosofi (ph.d.). Alle programmer undervises på engelsk.

Globale og Forskellige Forskningsfællesskab

img 2 Det største sted består altid af de største mennesker. HKUST har et stærkt hold af

Forskning Excellence i HKUST

img 3 Ved at blive medlem af forskersamfundet på HKUST , vil du være en af os til at innovere verden sammen. Med vores anerkendte professorer og avancerede forskningsfaciliteter driver HKUST altid store teknologiske og videnskabelige fremskridt. Dets forskningsekspertise kunne eksemplificeres ved dens nr. 1-resultat blandt alle lokale institutioner i forskningsvurderingsøvelsen, der blev udført af Hong Kong-regeringen i 2014. Også HKUST

Fuldt finansieret forskning Postgraduate Studies

For at støtte dine studier giver HKUST også et postgraduate studerende med et månedligt stipendium på HK $ 17.330 (~ US $ 2.200) til fuldtidsstudier på forskningsstudier. Finansieringen er op til 2 år for fuldtids MPhil-studerende og 4 år for fuldtids ph.d.-studerende. Desuden vil universitetet tilbyde garanteret universitetsophold i dine første to år af forskningsstudierne. Endnu bedre er der forskellige finansierings- og stipendiemuligheder til rådighed til at støtte dine forskningsundersøgelser på HKUST , herunder Overseas Research Awards, Fulbright Junior Research Awards, Research Travel Grants, etc.

Universitetet inviterer nu ansøgninger om optagelser i 2020/21.

Placeringer

Hong Kong

The Hong Kong University of Science and Technology

Address
Clear Water Bay, Kowloon
Hong Kong, Hongkong

Programmer

Ledelseskurser
Denne skole tilbyder også: