Læs den officielle beskrivelse

Om Kommunikationsskolen

Kommunikationsskolen for Hongkong Baptist University blev grundlagt i 1968. Det giver et omfattende udvalg af kommunikationsprogrammer i Hong Kong på bachelor- og postgraduate-niveau.

Inden for den fireårige bacheloruddannelse for Bachelor of Communication (Honours) Programmet tilbyder skolen tre valgmuligheder af store og en række koncentrationer inden for specialiserede områder. De omfatter:

  • Film: Tilbyder to koncentrationer i animation og mediekunst og film og tv.
  • Journalistik: Tilbydes tre koncentrationer i kinesisk journalistik, data- og mediekommunikation og international journalistik.
  • PR og reklame: Tilbydes tre koncentrationer inden for reklame og branding, organisatorisk kommunikation og PR.

Skolen driver også selvfinansierede bachelorprogrammer og højere diplomprogrammer. På postgraduate niveau omfatter udbuddet af undervisede kandidatuddannelser i Kommunikation, Film, Tv og Digital Media, Produktion til Film, Tv og Nye medier, Internationale Journalistikstudier, Mediehåndtering. Der er også forskeruddannelser (MPhil og Ph.D).

Skolen har etableret en række forskningsinstitutter og centre til brændstofkvalitet på en række fokusområder og at dyrke tværfaglig forskning.

97877_97848_AO8K5684.JPG

Indbygget i en specialbygget bygning har skolen en effektiv fordeling af undervisningsressourcer samt adgang til det nyeste udstyr. AI Media Research Laboratory og VR

Skolen opretholder tætte forbindelser med Hongkongs medier og kreative industrier. På grund af sin lange historie og indflydelse er det ikke overraskende, at mange af de mest ledende stillinger i disse industrier er optaget af sine alumner med fremragende resultater. Disse relationer har ikke kun skabt et stærkt ry for skolen, men også tilbudt netværksmuligheder for alumni og fungeret som en kilde til viden til de nuværende studerende.

Alumni Deling Forum, med fornemme filmdirektører, skribenter og kreative direktører, der er uddannet fra skolen, 1. Global University Film Awards, Pulitzer Prize Winners Workshop og forskellige master klasser og forskningseminarer er alle eksempler på arrangementer arrangeret af skolen for at fremme relationer med akademiet og de industrier, hvor eleverne vil arbejde i fremtiden.

97876_97849_DSC_0302bufaaward.JPG

Vision og Mission

I overensstemmelse med universitetets filosofi for hele personuddannelse er kommunikationsskolens mission at give en innovativ tilgang til sit felt og at bygge videre på enhed, ledelse og vækst for bedst at tjene sine studerende og samfundet. I denne æra af information og kommunikation betyder et stærkt kommunikationsprogram en institution af nutidig betydning. Den studerende, der bor i det 21. århundrede, bør have en forståelse af de mange dimensioner af kommunikation, en bevidsthed om kommunikationsprocessen og veludviklede færdigheder som kommunikator. Et sådant program dyrker desuden det kritiske sind og stimulerer den kreative ånd. Forpligtet til at opnå excellence i undervisning, forskning og service, forsøger fakultetet at gøre skolen til et sted for løbende intellektuel oplysning og faglig udvikling.

97879_97850_AO8K5497.JPG

I overensstemmelse med Hongkong Baptist University's hengivenhed til uddannelsesmæssige bestræbelser af højeste kvalitet har School of Communication følgende mål:

Vision Statement

Vi stræber efter at være den valgfri kommunikationskole i Asien, respekteret for excellence i tilpasningsevne, kreativitet, innovation og etisk praksis, for at uddanne fremtidige ledere og fagfolk i kommunikation, for at skabe nyttig kommunikationskommunikation og for at betjene samfundet gennem kommunikation.

97875_97851_L3JOURNAL_COVER_2835BNNstudiostuwork.jpg

Mission statement

Vi stræber efter at opfylde vores vision gennem helhedsuddannelse, nyskabende forskning og aktiv service til Hongkong, større Kina og det globale samfund.

"Sandhed er dyd" er vores motto. Vi fastholder, at sandheden skal nås gennem fri, ansvarlig, effektiv og afbalanceret kommunikation af nøjagtige fakta, forskellige synspunkter og kreative værker. For fortsat at nærme sig og opretholde sandheden stræber vi efter:

  • At fremme fremragende og socialt ansvarlige samfundsledere, praktikere og lærde gennem kvalitetsundervisning og læring
  • At fremme viden inden for forskellige kommunikationsområder gennem schoa larly, kreativ og professionel produktion
  • At forudse og betjene de skiftende behov hos lokale, regionale og globale samfund

Denne skole tilbyder en bacheloruddannelse Bachelor of Communication (Honours) program.97878_97852_Keystonedolbyhkbu_20181029_COMD2.jpg

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Hong Kong Baptist University School of Communication

Dette kursus giver professionelle postgraduate studier i international journalistik med særlig vægt på Hong Kong, Fastlands Kina og Øst / Sydøstasien. Dette tilbydes i to ... [+]

Om

Hongkong Baptist University har lært international journalistik i mere end et årti som en gren af sin journalistik grad, som startede i 1968 som grundlæggelsen af hvad nu er School of Communication. MA i International Journalism Studies Program blev grundlagt i 2007 og sigter mod at levere professionelle postgraduate studier i international journalistik med særlig vægt på Hong Kong, Kina og Øst / Sydøstasien. Programmet har to koncentrationer: International Journalistik og Business og Financial Journalism.

BUSINESS AND FINANCIAL JOURNALISM- koncentrationen sigter mod at imødekomme studerende med eller uden tidligere erfaringer, der arbejder i eller studerer erhvervsliv og økonomi. Studerende lærer ikke kun, hvordan virksomheder og markeder fungerer, men lærer også færdighederne ved at skrive og rapportere forretningsmæssige og finansielle nyheder til dagblade, business tidsskrifter og finansielle hjemmesider.... [-]

Hongkong Hong Kong
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Hong Kong Baptist University School of Communication

Programmet drives i fællesskab af School of Communication og School of Business. Det sigter mod at producere kandidater udstyret med den generelle forretning, ledelsesevn ... [+]

Om

Programmet med titlen "Master of Social Sciences in Media Management" tilbydes i fællesskab af School of Communication og School of Business ved Hongkong Baptist University.

Udnytter ekspertisen fra begge skolers fakultet integrerer Programmet state-of-the-art viden om medier og ledelse i sit programdesign til uddannelse af mediefagfolk for ledende ledere i mediebranchen.

Studerende vil blive nedsænket i holistiske studier af det overordnede mediemiljø og ledelsesstrategier med henblik på at anvende viden og færdigheder i medieaktiviteter.

Som en professionel grad baseret på solid forskningsgrundlag lægger programmet vægt på både tænkning og anvendelse i medieforvaltning og tjener både medieindustrien og samfundet ved at uddanne selvsikker og kompetent medieforvaltere. Beliggende i strategisk Hong Kong, er programmet rettet mod udfordringerne med hurtig medieudvikling i Pan-kinesiske regionen og en globaliserende verden.... [-]

Hongkong Hong Kong
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk

MA

Hong Kong Baptist University School of Communication

Programmet henvender sig til kommunikation på det individuelle, organisatoriske og samfundsmæssige niveau med fokus på kommunikation i Hongkong, Kina og Taiwan. Der tages ... [+]

Om

MA i Kommunikationsprogram ved Kommunikationskolen, Hongkong Baptist University blev lanceret i 1996. Siden starten blev programmet delvist understøttet af Hongkongs offentlige uddannelsesstøtte indtil september 2004, da det blev fuldt selvfinansieret. Ændringen i finansieringskilden blev ledsaget af en åbning af programmet for første gang til fastlandet og andre udenlandske studerende og tilføjelsen af fuldtidsstudietilstanden. I september 2004 blev i alt 92 studerende optaget til programmet, cirka to tredjedele lokale Hongkong-studerende og en tredjedel fastboende. Eleverne deler mere eller mindre ligeligt i deltidsstudietilstand (kun Hongkong-studerende) og fuldtidsstudietilstand (både fra Hongkong og udenfor).... [-]

Hongkong Hong Kong
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Hong Kong Baptist University School of Communication
Hjemmeside
Telefonnummer
3411 8154