The Hong Kong Polytechnic University School of Design

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

PolyU Design

PolyU Design har været et vigtigt knudepunkt for designuddannelse og -forskning for Hong Kong siden 1964. Skolen trives med sin geografiske position ved at bygge bro mellem øst og vest, hvilket giver sine studerende mulighed for at udvikle deres designstyrker med en unik international kulturel bevidsthed på både professionel og social niveauer.

PolyU DesignPolyU Design


placeringer

PolyU Design

I 2013 blev PolyU Design den eneste skole fra Asien på Business Insider ' s World ' s Best 25 Design School-liste.

PolyU Info Day / PolyU Design
  • Alice Mak 麥 家 碧 - kunstner; tegneren

  • Paul Wong 黃 貫 中 - komponering; sangskrivning; sang

  • Timmy Yip 葉錦添 - film; kostume design

Studerende spillede for at præsentere deres ideer for fremtiden for Sydøstasien i 2025 / PolyU Design


Vi står ved krydset mellem kunst og videnskab, med en filosofi om at tilbyde designuddannelse af høj kvalitet og producere forskning og konsulentarbejde af høj betydning i både ren og anvendt karakter. Selvom vi værdsætter de højeste kunstidealer, tror vi på skabelsen af human-centriske produkter, mærker og tjenester, der er relevante for industrielle, kommercielle og samfundsmæssige behov nu og i den nærmeste fremtid. Vores tilgang giver et robust forskningsgrundlag inden for design til at understøtte disse ideer.

Vi plejer næsten 1400 studerende årligt i en lang række bachelor- og postgraduate-programmer, hvoraf ca. 50 af dem er ph.d.-studerende. Skolen giver et højt niveau, et veludstyret miljø, der inkluderer betydelig forskningsinfrastruktur med otte laboratorier og en række førsteklasses tekniske workshops i Jockey Club Innovation Tower, en milepælbygning designet af Zaha Hadid (1950-2016). Vi mener, at nye lokaler skaber nytænkning. Derfor har skolen lanceret Jockey Club Design Institute for Social Innovation, den første af sin art i Asien, der aktivt fremmer nye tilgange og nye felter inden for designekspertise.

  1. Styring af positiv forandring;

Placeringer

Kowloon

Address
General Office of School of Design
V810, 8/F, Jockey Club Innovation Tower (Block V),
The Hong Kong Polytechnic University

Kowloon, Hongkong