Læs den officielle beskrivelse


Om PolyU Design

PolyU Design har været en vigtig knudepunkt for designuddannelse og forskning for Hong Kong siden 1964. Skolen trives på sin geografiske position i forbindelse med bro mellem øst og vest og giver sine studerende mulighed for at udvikle deres designstyrker med en unik international kulturel bevidsthed hos både professionelle og sociale niveauer.

PolyU Design Årlig Show / PolyU Design


placering

PolyU Design har været konsekvent rangeret som en af ​​de bedste designskoler ('The Best Design Schools in the World') i verden af ​​BusinessWeek magazine siden 2006.

I 2009 vurderede BusinessWeek vores Master of Design (Design Strategies) en af ​​verdens 30 bedste design tænkningsprogrammer.

I 2013 blev PolyU Design den eneste skole fra Asien på Business Insider's World's Best 25 Design School-liste.

Det blev opført som en af ​​de 10 bedste industrielle designskoler i verden i 2015 og en af ​​de særligt omtalte grafiske designskoler i verden ved designskolehub i 2016.

Siden 2015 er skolen blevet placeret som en af verdens øverste på Quacquarelli Symonds (QS) World University Rankings® efter emne - Kunst og Design. I øjeblikket er det en af de bedste designskoler i Asien og 16. i verden. Læs 2019-rapporten for detaljer.

Noterbare alumnerPolyU-infodag / PolyU Design

Dennis Chan 陳瑞麟 - smykker; produkt

Eric Chan 陳秉鵬 - produkt

Kade Chan 陳柏熹 - origami; produkt

Raman Hui 許 誠 ​​毅 - film; animation

Keung Hung 洪 強 - mediekunst; uddannelse

Kit Hung 洪榮杰 - film; uddannelse

Freeman Lau 劉小康 - kunst; produkt; branding

Gigi Leung 梁詠琪 - synger; sangskrivning; skuespil

Henry Lau 劉志華 - mode

Rebecca Lee 李 乐 詩 - explorer

Tony Leung 梁家輝 - film; skuespil

Tommy Li 李永 銓 - branding

Anthony Lo - bil design

Alice Mak 麥 家 碧 - kunstner; tegneren

Vivienne Tam 譚燕玉 - mode

Paul Wong 黃 貫 中 - komponere; sangskrivning; sang

Timmy Yip 葉錦 tillatt - film; kostume design

Kitty Yuen 阮小 儀 - tv; radio


Human-centreret design
Studerende spillede en rolle for at præsentere deres ideer til fremtiden for Sydøstasien i 2025 / PolyU Design


Vi står ved kunst- og videnskabsforbindelsen med en filosofi om at tilbyde højkvalitets designuddannelse og producere forskning og konsulentvirksomhed med høj effekt i både ren og anvendt natur. Mens vi sætter pris på kunstens højeste idealer, tror vi på oprettelsen af ​​menneskelige centriske produkter, mærker og tjenester, der er relevante for industrielle, kommercielle og samfundsmæssige behov nu og i nær fremtid. Vores tilgang giver et robust forskningsgrundlag i design til støtte for disse ideer.

Skolens ekstraordinære 55-årige arv af stipendium og forskning midt i Asien's dynamik sikrer os en lys fremtid. Vores meget forskellige designekspertise inkluderer produktdesign, kommunikationsdesign, reklamedesign, digitale medier, interiørdesign, miljødesign, bydesign, international design og forretningsstyring, designstyring, innovationsledelse, designstrategi og interaktionsdesign.

Vi nærer næsten 1.400 studerende årligt i en lang række bachelor- og postgraduate-programmer, hvoraf ca. 50 er ph.d.-studerende. Skolen giver et højt niveau, et veludstyret miljø, der omfatter en betydelig forskningsinfrastruktur med otte laboratorier og en række førsteklasses tekniske workshops i Jockey Club Innovation Tower, en vartegnskonstruktion designet af Zaha Hadid (1950-2016). Vi mener, at nye lokaler driver nytænkning. Derfor har skolen igangsat Jockey Club Design Institute for Social Innovation, den første af sin art i Asien, for aktivt at fremme nye tilgange og nye områder af designkompetence.

Vores værdier

Skolens forskning og akademiske programmer styres af vores kerneværdier:

  1. Udvikling af et åbent sindramme
  2. Styringspositiv ændring
  3. Etablering af visionært iværksætteri
  4. Øvelse af ægte udtryk og
  5. Design ansvarligt
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:


The Hong Kong Polytechnic University School of Design

Master of Design (designpraksis) er en praktisk, studiobaseret specialisme rettet mod studerende, der ønsker at uddybe deres innovative evner, som er nysgerrige efter des ... [+]

Master of Design (designpraksis) er en praktisk, studiobaseret specialisme rettet mod studerende, der ønsker at uddybe deres innovative evner , som er nysgerrige efter design og forretningsintegration , og som nyder de kreative udfordringer ved at lave objekter og ideer der forbedrer folks liv. Designere med en bachelorgrad i produktdesign, modedesign, interaktionsdesign, arkitektur, produktteknik, interiørdesign eller kommunikationsdesign kan finde designpraksis som et logisk næste trin i deres faglige udvikling.

Ansøgningens tidslinje - september 2020 indrejseAnsøgningsperiode: 26. september 2019 - 30. april 2020Anmeldelser frister: Tidlig runde: 13. december 2019Runde 1: 24. januar 2020Runde 2: 6. marts, 2020Runde 3: 30. april 2020Ansøgningsfrist: 30. april 2020Student præsenterer på Global Grad Show / Global Grad ShowProgrammål... [-]
Hongkong Kowloon
August 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The Hong Kong Polytechnic University School of Design

Master of Design (Design Strategies) er rettet mod mennesker, der er etableret i deres karriere og ønsker at uddybe og forbedre deres strategiske tænkning og metoder ved ... [+]

Master of Design (Design Strategies) er rettet mod mennesker, der er etableret i deres karriere og ønsker at uddybe og forbedre deres strategiske tankegang og metoder ved at integrere design, forretning og teknologi.

Specialismen er beregnet til både design og ikke-design fagfolk med solid arbejdserfaring inden for eller relateret til områderne design, såsom kommunikation, brand management, produktion, marketing, engineering eller undervisning.

De, der overvejer at blive iværksættere, påtage sig mere ansvar for designledet forretningsudvikling eller oversætte ny teknologi til designede oplevelser og praktiske applikationer vil drage fordel af denne specialisme. Designstrategier er blevet bedømt som et af verdens bedste designtænkningsprogrammer af BusinessWeek .... [-]

Hongkong Kowloon
August 2020
Engelsk
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
The Hong Kong Polytechnic University School of Design

Interaktionsdesignspecialismen er rettet mod studerende med lidenskab for mennesker og teknologi, der har en nysgerrighed om fremtiden og ønsker at forme, hvordan informa ... [+]

Specialiteten Interaction Design er rettet mod studerende med en passion for mennesker og teknologi, der har nysgerrighed omkring fremtiden og ønsker at forme, hvordan information fås og bruges, hvordan miljøer kan ændre sig ud fra behov, eller hvordan indlejret information i produkter understøtter brug. Dem med en bachelorgrad i design (visuel kommunikation, produkt, digitale medier eller miljødesign), kommunikation, informationsteknologi eller endda psykologi kan finde interaktionsdesign som det næste trin i deres faglige udvikling.

Interaktionsdesign (MDes): et studiebaseret program, der udforsker menneskelig centrering / PolyU DesignProgrammål

Denne specialisme søger at forbedre menneskets evne og liv gennem design af innovative, interaktive og erfaringsmæssige ideer baseret på en syntese af menneskelige tankemønstre og vaner med tekniske midler. En kombination af teori, planlægningsstrategier, forskning og tekniske færdigheder giver grundlaget for workshops, der udforsker nye aspekter af interaktionsdesign baseret på menneskelige behov og fornøjelser samt teknologisk udvikling.... [-]

Hongkong Kowloon
August 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The Hong Kong Polytechnic University School of Design

ID ... [+]

International design og forretningsstyring (ID

ID

Ansøgningens tidslinje - september 2020 indrejseAnsøgningsperiode: 26. september 2019 - 30. april 2020Anmeldelser frister: Tidlig runde: 13. december 2019Runde 1: 24. januar 2020Runde 2: 6. marts, 2020Runde 3: 30. april 2020Ansøgningsfrist: 30. april 2020IDProgrammål

ID

Repræsentanter for industriens partnere ved studentpræsentation / PolyU DesignProgrammål

Studerende, uanset deres disciplinære baggrund, lærer sammen at opdrage en ny tankegang og holdning, hvor tværfaglig stimulering er grundlaget for innovation. De vil:

anvende teorier og begreber i de tre domæner, der understøtter denne specialismeevaluere kulturelle forskelle og deres konsekvenser for ledelse og effektiv styring af design og forretningsaktiviteteridentificere og evaluere de midler, hvormed værdiskabelse kan styresdeltage effektivt i design, implementering og omfattende evaluering af projekter, der involverer tværfaglige og multikulturelle holddemonstrere evnen til at se, ramme og løse designproblemer ved at vedtage flere perspektiverforstå og udfør de integrerede designtænkende roller i en T-formet professionel i et forretningsmiljøStuderende, der præsenterer branchens samarbejdspartnere på Design Foresight MasterClass 2018: Greater China Public Transportation 2030 - StationerProgramstruktur... [-]
Hongkong Kowloon
August 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The Hong Kong Polytechnic University School of Design

Master of Design (Urban Environments Design) trækker på den moderne byoplevelse i Hong Kong / Kina for at tilbyde en unik postgraduate uddannelse i design af byrum. ... [+]

Master of Design (Urban Environments Design) trækker på den moderne byoplevelse i Hong Kong / Kina for at tilbyde en unik postgraduate uddannelse i design af byrum. I overensstemmelse med skolens menneskecentrede kritiske tilgang til miljødesign integrerer denne studiobaserede specialisme design af flere skalaer og typologier i bymiljøer.

Urban Environments Design fokuserer på analyse og design af hybride og sammensatte interiørmiljøer, urbane offentlige rum og bysystemer og strategier.

Ansøgningens tidslinje - september 2020 indrejseAnsøgningsperiode: 26. september 2019 - 30. april 2020Anmeldelser frister: Tidlig runde: 13. december 2019Runde 1: 24. januar 2020Runde 2: 6. marts, 2020Runde 3: 30. april 2020Ansøgningsfrist: 30. april 2020Dette program, der er vært i en designskole, står i kontrast til arkitektonisk uddannelse. / PolyU DesignProgrammål... [-]
Hongkong Kowloon
August 2020
Engelsk
Fuldtid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
General Office of School of Design
V810, 8/F, Jockey Club Innovation Tower (Block V),
The Hong Kong Polytechnic University

Kowloon, HK
Social Media