The Hong Kong Polytechnic University School of Design

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse


Om PolyU Design

PolyU Design har været en vigtig knudepunkt for designuddannelse og forskning for Hong Kong siden 1964. Skolen trives på sin geografiske position i forbindelse med bro mellem øst og vest og giver sine studerende mulighed for at udvikle deres designstyrker med en unik international kulturel bevidsthed hos både professionelle og sociale niveauer.

PolyU Design Årlig Show / PolyU Design


placering

PolyU Design har været konsekvent rangeret som en af ​​de bedste designskoler ('The Best Design Schools in the World') i verden af ​​BusinessWeek magazine siden 2006.

I 2009 vurderede BusinessWeek vores Master of Design (Design Strategies) en af ​​verdens 30 bedste design tænkningsprogrammer.

I 2013 blev PolyU Design den eneste skole fra Asien på Business Insider's World's Best 25 Design School-liste.

Det blev opført som en af ​​de 10 bedste industrielle designskoler i verden i 2015 og en af ​​de særligt omtalte grafiske designskoler i verden ved designskolehub i 2016.

Siden 2015 er skolen blevet rangeret som en af de øverste i verden på Quacquarelli Symonds (QS) World University Rankings® efter emne - Kunst og design. I øjeblikket er det en af de bedste designskoler i Asien og den 15. i verden. Læs 2020-rapporten for detaljer.

Noterbare alumnerPolyU-infodag / PolyU Design

Dennis Chan 陳瑞麟 - smykker; produkt

Eric Chan 陳秉鵬 - produkt

Kade Chan 陳柏熹 - origami; produkt

Raman Hui 許 誠 ​​毅 - film; animation

Keung Hung 洪 強 - mediekunst; uddannelse

Kit Hung 洪榮杰 - film; uddannelse

Freeman Lau 劉小康 - kunst; produkt; branding

Gigi Leung 梁詠琪 - synger; sangskrivning; skuespil

Henry Lau 劉志華 - mode

Rebecca Lee 李 乐 詩 - explorer

Tony Leung 梁家輝 - film; skuespil

Tommy Li 李永 銓 - branding

Anthony Lo - bil design

Alice Mak 麥 家 碧 - kunstner; tegneren

Vivienne Tam 譚燕玉 - mode

Paul Wong 黃 貫 中 - komponere; sangskrivning; sang

Timmy Yip 葉錦 tillatt - film; kostume design

Kitty Yuen 阮小 儀 - tv; radio


Human-centreret design
Studerende spillede en rolle for at præsentere deres ideer til fremtiden for Sydøstasien i 2025 / PolyU Design


Vi står ved kunst- og videnskabsforbindelsen med en filosofi om at tilbyde højkvalitets designuddannelse og producere forskning og konsulentvirksomhed med høj effekt i både ren og anvendt natur. Mens vi sætter pris på kunstens højeste idealer, tror vi på oprettelsen af ​​menneskelige centriske produkter, mærker og tjenester, der er relevante for industrielle, kommercielle og samfundsmæssige behov nu og i nær fremtid. Vores tilgang giver et robust forskningsgrundlag i design til støtte for disse ideer.

Skolens ekstraordinære 55-årige arv af stipendium og forskning midt i Asien's dynamik sikrer os en lys fremtid. Vores meget forskellige designekspertise inkluderer produktdesign, kommunikationsdesign, reklamedesign, digitale medier, interiørdesign, miljødesign, bydesign, international design og forretningsstyring, designstyring, innovationsledelse, designstrategi og interaktionsdesign.

Vi nærer næsten 1.400 studerende årligt i en lang række bachelor- og postgraduate-programmer, hvoraf ca. 50 er ph.d.-studerende. Skolen giver et højt niveau, et veludstyret miljø, der omfatter en betydelig forskningsinfrastruktur med otte laboratorier og en række førsteklasses tekniske workshops i Jockey Club Innovation Tower, en vartegnskonstruktion designet af Zaha Hadid (1950-2016). Vi mener, at nye lokaler driver nytænkning. Derfor har skolen igangsat Jockey Club Design Institute for Social Innovation, den første af sin art i Asien, for aktivt at fremme nye tilgange og nye områder af designkompetence.

Vores værdier

Skolens forskning og akademiske programmer styres af vores kerneværdier:

  1. Udvikling af et åbent sindramme
  2. Styringspositiv ændring
  3. Etablering af visionært iværksætteri
  4. Øvelse af ægte udtryk og
  5. Design ansvarligt

Placeringer

Kowloon

Address
General Office of School of Design
V810, 8/F, Jockey Club Innovation Tower (Block V),
The Hong Kong Polytechnic University

Kowloon, Hongkong

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig