The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Når det kommer til at øge dine kvalifikationer i turisme og gæstfrihed industrien, skal du være hvor handlingen er. Det er Asien, verdens hurtigst voksende region for turisme. Asiatisk kultur er traditionelt indbydende, og omtanke for detaljer er kendetegnende for asiatisk service. Internationale rejsende rangerer sine flyselskaber, lufthavne, attraktioner og hoteller blandt verdens bedste. Og der er ikke noget bedre sted at køre denne "asiatiske bølge" end Hong Kong.

Verdensklasse hotel og turisme skole

shtm20

Bedømt som nr. 1 i verden i kategorien “Hospitality and Tourism Management” i henhold til ShanghaiRankings Global Ranking of Academic Subjects 2019, placeret som nr. 1 globalt i kategorien “Commerce, Management, Tourism and Services” i University Ranking efter Academic Performance i 2017/2018 og rangeret som nr. 1 i verden i “Gæstfrihed, fritid, sport

Undervisning og forskning Hotel - Hotel ICON

Med etableringen af ​​Hotel ICON, vores unikke undervisnings- og forskningshotel, er SHTM ledende rolle inden for gæstfrihedsforskning også forbedret. Forskningsprojekter med forskellige foci er allerede gennemført på hotellet. Tre dedikerede værelser - "Morgenens værelser" - skabes for at lette mere dybtgående forskning i anvendelsen af ​​avancerede begreber inden for hotelforvaltning til fremme af hele branchen.

shtm21

Sammen med Hotel ICON inspirerer vores banebrydende programmer en ny generation af lidenskabelige, banebrydende fagfolk og studerende til at tage deres positioner som ledere inden for gæstfrihed og turisme. Med det går vi fra at forfølge en vision om gæstfrihed og turismeuddannelse til at være et virkelig globalt ikon.

International fakultet og diverse programmer

Så lad vores talentfulde internationale medarbejdere fra mere end 70 akademikere fra 21 lande og regioner tage din karrierevej til nye højder, hvad enten det drejer sig om hotelbranchen, madservering, rejser eller turisme. Skolen tilbyder bachelor- og postgraduate-kurser i hotelstyring og / eller turismestyring, der fører op til doktor i filosofi, doktor i hotel- og turismestyring, kandidatuddannelse og bachelor i naturvidenskab.

Bliv medlem og udmærket!

Placeringer

Kowloon

The Hong Kong Polytechnic University's School of Hotel and Tourism Management

Address
School of Hotel & Tourism Management, 17 Science Museum Road, Tsim Sha Tsui East, Kowloon
Kowloon, Hongkong
Telefonnummer
+852 3400 2200