The Hang Seng University of Hong Kong, School of Business

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Hang Seng Management College, School of Business

Som nyudnævnt dekan for skole er det en stor ære at byde dig velkommen til Hang Seng Management College . Som Business School, er vi dedikeret til at levere kvalitets erhvervsuddannelse ved vores engagement i at følge HSMCs "Liberal Professional" tilgang til læring . Liberal, da vi sigter mod at opdrage innovative unge ved at tilbyde en bred baseplan, der giver eksponering for studerende både inden for deres disciplin og på tværs af liberal kunst. Professionel med hensyn til at destillere vores stærke forbindelser med industri, handel og erhverv for at eleverne bliver ansvarlige borgere og veludstyrede til at komme ind på den videnbaserede arbejdsplads og samfundet.

Vi stræber efter at tilbyde en af ​​de fineste elevoplevelser inden for erhvervsuddannelse i Hongkong og er forpligtet til at yde en pædagogisk oplevelse baseret hovedsagelig på mindre gruppelevering, der fremmer deltagernes engagement. Kvaliteten af ​​vores programmer er bevist af de mange priser, som vores elever vandt i forskellige konkurrencer, samt de mange komplimenter, som forskellige arbejdsgivere tilbyder.

Skolen tilbyder i øjeblikket en fireårig bachelorgrad Bachelor of Business Administration (BBA) program med Pathway i regnskab, bank og finansiering og markedsføring; en BBA i Corporate Governance; en BBA i finansiel analyse og en BBA i ledelse. Skolen har for nylig indledt et nyt initiativ til at starte en cand.merc. in Entrepreneurial Management, og dette vil blive tilbudt i studieåret 2018/19.

I tråd med visionen om at blive en anerkendt global handelsskole og bygge videre på vores styrker inden for undervisning, læring og forskning, planlægger vi at søge AACSB akkreditering og forberedelse er i gang. Skolens succes ligger i den samordnede indsats fra både fakultetets medlemmer og studerende. Vores fakultetsledere består hovedsageligt af ph.d.-kvalificerede akademikere og / eller erhvervslærere, der er anerkendte eksperter på deres område. De alle deler en høj grad af begejstring og er forpligtet til at støtte eleverne for at nå deres potentiale som morgendagens virksomhedsledere.

Jeg opfordrer dig til at besøge vores skole og se selv det fremragende miljø, du kunne deltage i. Du er velkommen til at gennemse vores hjemmeside og lære mere om Business School. Vi glæder os over din feedback, så hvis du har nogle forslag eller kommentarer, kan vi kontaktes på sbus@hsmc.edu.hk.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på HSMC.

Professor Bradley R. Barnes
Dekan, School of Business

Placeringer

Hong Kong

Address
Hang Shin Link, Siu Lek Yuen, Shatin, N.T.,
Hong Kong, Hongkong