WMG School for Professional Development at VTC in HONG KONG

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

139929_WMG_Graduation_2019_1.jpgWMG ved University of Warwick og Vocational Training Council (VTC) har det samme syn på at levere kvalitetsuddannelse og stræben efter excellence, således at de giver et værdifuldt valg til dem, der ønsker at erhverve værdier, viden og færdigheder til at forbedre deres beskæftigelsesegnethed.

Med etableringen af ​​WMG School for Professional Development i VTC kan eleverne modtage højkvalitetsuddannelse i Hong Kong fra et universitet i verdensklasse.

Om University of Warwick

Universitetet i Warwick blev etableret i 1965 og er en af ​​de førende højere læreanstalter i Storbritannien. Det er en entydigt vellykket institution med et anerkendt ry for ekspertise inden for både forskning og undervisning, for innovation og for forbindelser med erhvervslivet. ( University of Warwick ).

University of Warwick, UK, rangeret top 10 i britiske universitetets nationale liga tabeller og 57. i verden.

Nr. 57 - QS World University Rankings, 2018

Stillet nr. 8 - Den komplette universitetsvejledning 2018

Nr. 7 - The Times og Sunday Times Good University Guide 2017

Stillet nr. 8 - The Guardian University Guide 2018

Fordele ved at studere ved WMG

  • Studer i en international kosmopolitisk by i Asien til mere overkommelige omkostninger
  • Programmet omfatter et industrielt projekt i Hongkong / Kina
  • Har mulighed for at tage højst to moduler på WMGs andre oversøiske centre i Thailand, Malaysia, Singapore eller Storbritannien.

Om Erhvervsuddannelsesrådet

Vocational Training Council (VTC) blev grundlagt i 1982 og er den største erhvervsuddannelses-, erhvervsuddannelses- og fagudviklingsgruppe i Hong Kong. VTC giver værdifulde legitimationsoplysninger til omkring 250.000 studerende hvert år gennem et komplet udvalg af præ-beskæftigelses- og serviceprogrammer med internationalt anerkendte kvalifikationer.

VTC trådte i samarbejde med University of Warwick, UK for at lancere det første kandidatuddannelse i Hong Kong i 2009 med henblik på at pleje flere højtstående fagfolk til Hong Kong for at drive væksten i brancher. ( VTC ).

Om WMG

Det er en tværfaglig akademisk afdeling ved University of Warwick, der blev oprettet af professor Lord Kumar Bhattacharyya i 1980. Det tilbyder uovertruffen forskeruddannelse til over 1.500 studerende rundt om i verden hvert år.

  • Forsknings- og udviklingsarbejde udføres i samarbejde med industrien i Storbritannien og i udlandet og er dedikeret til at finde løsninger på virkelige problemer.
  • Vejlederne er højt kvalificerede med stor erfaring inden for erhvervslivet eller industrien.

Placeringer

Hong Kong

Address
30 Shing Tai Road Chai Wan
Hong Kong, Hongkong

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig