WMG School for Professional Development at VTC in HONG KONG

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

WMG ved University of Warwick og Vocational Training Council (VTC) har det samme syn på at levere kvalitetsuddannelse og stræben efter excellence, således at de giver et værdifuldt valg til dem, der ønsker at erhverve værdier, viden og færdigheder til at forbedre deres beskæftigelsesegnethed.

Med etableringen af ​​WMG School for Professional Development i VTC kan eleverne modtage højkvalitetsuddannelse i Hong Kong fra et universitet i verdensklasse.

Om University of Warwick

Universitetet i Warwick blev etableret i 1965 og er en af ​​de førende højere læreanstalter i Storbritannien. Det er en entydigt vellykket institution med et anerkendt ry for ekspertise inden for både forskning og undervisning, for innovation og for forbindelser med erhvervslivet. ( University of Warwick ).

University of Warwick, UK, rangeret top 10 i britiske universitetets nationale liga tabeller og 57. i verden.

Nr. 57 - QS World University Rankings, 2018

Stillet nr. 8 - Den komplette universitetsvejledning 2018

Nr. 7 - The Times og Sunday Times Good University Guide 2017

Stillet nr. 8 - The Guardian University Guide 2018

Fordele ved at studere ved WMG

  • Studer i en international kosmopolitisk by i Asien til mere overkommelige omkostninger
  • Programmet omfatter et industrielt projekt i Hongkong / Kina
  • Har mulighed for at tage højst to moduler på WMGs andre oversøiske centre i Thailand, Malaysia, Singapore eller Storbritannien.

Om Erhvervsuddannelsesrådet

Vocational Training Council (VTC) blev grundlagt i 1982 og er den største erhvervsuddannelses-, erhvervsuddannelses- og fagudviklingsgruppe i Hong Kong. VTC giver værdifulde legitimationsoplysninger til omkring 250.000 studerende hvert år gennem et komplet udvalg af præ-beskæftigelses- og serviceprogrammer med internationalt anerkendte kvalifikationer.

VTC trådte i samarbejde med University of Warwick, UK for at lancere det første kandidatuddannelse i Hong Kong i 2009 med henblik på at pleje flere højtstående fagfolk til Hong Kong for at drive væksten i brancher. ( VTC ).

Om WMG

Det er en tværfaglig akademisk afdeling ved University of Warwick, der blev oprettet af professor Lord Kumar Bhattacharyya i 1980. Det tilbyder uovertruffen forskeruddannelse til over 1.500 studerende rundt om i verden hvert år.

  • Forsknings- og udviklingsarbejde udføres i samarbejde med industrien i Storbritannien og i udlandet og er dedikeret til at finde løsninger på virkelige problemer.
  • Vejlederne er højt kvalificerede med stor erfaring inden for erhvervslivet eller industrien.
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se MSc »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MSc

MSc i International Technology Management (ITM)

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 3 år September 2019 Hongkong Hong Kong + 1 mere

Har du til formål at tage en ledende rolle i forvaltningen af ​​innovation og teknologisk forandring i et internationalt miljø? INT giver et tværfagligt perspektiv på de centrale spørgsmål for globale organisationer. [+]

Registreringsnummer (ikke-lokal højere og faglig uddannelse (forordning): 252137)

Har du til formål at tage en ledende rolle i forvaltningen af ​​innovation og teknologisk forandring i et internationalt miljø? ITM giver et tværfagligt perspektiv på de nøgleproblemer, der står over for globale organisationer, og er velegnet til dem fra en bred vifte af uddannelsesbakgrunde og erhvervserfaring.

Hvad vil kurset give?

Kurset giver viden til at styre udvikling, erhvervelse og drift af teknologi i et globalt konkurrencepræget miljø. Du vil udvikle færdigheder til at generere løsninger gennem produkt og procesudvikling og lære om e-business teknologier og de strategiske aspekter af design management. Dette kursus er designet til at producere veluddannede analytiske tænkere, der er rustet til at tackle de intellektuelle og praktiske udfordringer ved at forvalte innovation og teknologisk forandring for at forbedre konkurrenceevnen.... [-]


MSc i program og projektledelse (PPM)

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Hongkong Hong Kong

Ønsker du at flytte til projektledelse, enten i dit nuværende tekniske og erhvervsmæssige område eller til et nyt ekspertiseområde? Deltagerne på dette kursus kan have en meget bred vifte af akademiske og faglige baggrunde. Det er velegnet til dem med erhvervserfaring såvel som dem med ringe eller ingen baggrund i erhvervslivet. [+]

Registreringsnummer (Ikke-lokalt højere og faglig uddannelse (forordning): 251907)

Ønsker du at flytte til projektledelse, enten i dit nuværende tekniske og erhvervsmæssige område eller til et nyt ekspertiseområde? Deltagerne på dette kursus kan have en meget bred vifte af akademiske og faglige baggrunde. Det er velegnet til dem med erhvervserfaring såvel som dem med ringe eller ingen baggrund i erhvervslivet.

Hvad vil kurset give?

Kurset giver de metoder, værktøjer, principper og filosofier, der effektivt bidrager til udvikling og styring af både små og store projekter og programmer. Du vil lære om human resource management i projekter og programmer, samt risikostyring og forandringsledelse. Du vil også udvikle en metodisk tilgang til forvaltningen af ​​de finansielle aspekter af projekter og programmer.... [-]


MSc i Service Management og Design (SMD)

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 3 år September 2019 Hongkong Hong Kong + 1 mere

I dagens komplekse forretningsmiljø, hvor så meget af det globale BNP nu er servicerelateret, er servicevidenskab både et spændende og afgørende område, hvor virksomhederne skal øge deres ekspertise for at fortsætte. Dette program tager højde for kompleksiteten af ​​tjenester, der samler et netværk af organisationer, mennesker, teknologier og information for at levere værdi til kunden. [+]

Registreringsnummer (Ikke-lokalt højere og faglig uddannelse (forordning): 252569)

I dagens komplekse forretningsmiljø, hvor så meget af det globale BNP nu er servicerelateret, er servicevidenskab både et spændende og afgørende område, hvor virksomhederne skal øge deres ekspertise for at fortsætte. Dette program tager højde for kompleksiteten af ​​tjenester, der samler et netværk af organisationer, mennesker, teknologier og information for at levere værdi til kunden.

Hvad vil kurset give?

Du vil lære at strukturere en serviceorganisation og se på excellence i service fra en række internationale sektorsperspektiver. Ved fuldt ud at forstå behovene hos både kunder og interessenter, vil du være i stand til at informere service design til optimal effekt ved hjælp af de mest egnede værktøjer og teknikker. Du vil blive undervist til at tage en "system" visning af tjenester; i betragtning af design, udvikling, levering, vedligeholdelse og eventuel udskiftning for at sikre de bedste resultater opnås.... [-]


Kontakt

Adresse, linje 1 30 Shing Tai Road Chai Wan
Hong Kong, Hongkong