International University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om International University "Mitso" International University "Mitso" i dag: International University "Mitso" er en moderne og dynamisk udvikling institution for videregående uddannelse, der tilbyder en uddannelse af høj kvalitet på områderne ledelse, økonomi og jura. Vores mission: At give vores studerende med en høj kvalitet, moderne uddannelse, som vil blive det mest effektive værktøj til deres succesfulde karriere udvikling og liv bygning. At skabe unikke muligheder for selvrealisering for dem, der arbejder med os. Vores mål: At blive den mest prestigefyldte universitet på forkant af moderne uddannelse i Hviderusland. Vores principper og værdier:

Viden og professionalisme Moral og respekt Holdånd og ideer deling Kreativitet og dynamik Tilgængelighed og gennemsigtighed af oplysninger Pålidelighed og integritet Omdømme

VORES HISTORIE: Den International University "Mitso" blev grundlagt af sammenslutningen af ​​fagforeninger i Belarus, en autoritativ offentlig organisation med over 4 millioner medlemmer. Marts 15, 1930 I begyndelsen af ​​første studieår på Higher School of Trade Union Movement, en juridisk forgænger for Det Internationale Institut for arbejde og sociale relationer (IILSR) - tidligere University Februar 1992 Oprettelsen af ​​Det Internationale Institut for arbejde og sociale relationer (IILSR) som en institution for videregående uddannelse ved beslutning af præsidiet for sammenslutningen af ​​fagforbund i Belarus 12 juli 2005 De IILSR studerende erhvervet en ret til at få en skole lån på fordelagtige vilkår er indskrevet i videregående uddannelse for første gang (i overensstemmelse med dekret fra præsidenten for Republikken Belarus № 319) 2008 Den IILSR gik gennem den vurdering og akkreditering proceduren og fik status som en højere uddannelsesinstitution med ret til at udstede eksamensbeviser for statens standard. September 1, 2010 Den IILSR fik et internationalt certifikat om overensstemmelse med de internationale kvalitetsstyring standarder fra International Organization for Standardization (ISO) 9001: 2008 med akkreditering af Det Forenede Kongeriges Akkreditering service (UKAS) 30 juni, 2011 Ved afgørelsen af ​​præsidiet for Rådet for sammenslutningen af ​​fagforbund i Belarus blev IILSR tildelt en status på et universitet, og blev omdøbt til International University "Mitso" 30 januar 2012 International University "Mitso" certifikatet er udstedt af staten Akkreditering bekræfter status for en højere uddannelsesinstitution (felt-orienteret universitet) International University "Mitso" giver højere uddannelse på grundlag af den sekundære uddannelse, faglig uddannelse, specialiseret ungdomsuddannelse og videregående uddannelse. på alle tre niveauer: bachelorniveau (universitetsuddannelse), kandidat-niveau (kandidatgrad) og ph.d.-niveau (ph.d. / doktorgrad). Det har veletablerede forsknings traditioner og veldefineret forskning specialisering på områderne økonomi og jura. AKADEMISK STRUKTUR UNIVERSITETET INDEHOLDER:

Forskningsinstitut for arbejde og sociale relationer Institut for faglig udvikling og efteruddannelse af specialister

VORES fakulteter:

Fakultetet for internationale økonomiske forbindelser og ledelse Juridiske Fakultet Faculty of Pre-universitetsuddannelse Fakultet for Økonomi og Jura (Vitebsk og Gomel regionale afdelinger)

Officielt navn på universitetet: Fulde navn: Højere læreanstalt for sammenslutningen af ​​fagforbund i Hviderusland "International University" Mitso " SHORT NAME: International University "Mitso" Regionale afdelinger: Vitebsk Filial af International University "Mitso" Gomel Filial af International University "Mitso"

Placeringer

Minsk

Address
21/3 Kazintsa St.,
220099 Minsk, Minsk-regionen, Hviderusland