Læs den officielle beskrivelse

cept01

CEPT University fokuserer på forståelse, design, planlægning, opførelse og styring af menneskelige levesteder. Dens undervisningsprogrammer opbygge tankevækkende fagfolk og dets forskningsprogrammer uddybe forståelsen af ​​menneskelige bosættelser. CEPT University forpligter også rådgivning projekter at fremme målet om at gøre levesteder mere beboelig.

Universitetet består af fem fakulteter. Fakultetet for arkitektur blev etableret som "Arkitektskolen 'i 1962. Den fokuserer på design i den private sfære. Fakultetet for Planlægning, fokus på planlægning i det offentlige rum, blev etableret i 1972 som "School of Planning«. Det Naturvidenskabelige Technology, som koncentrerer sig om projektering og opførelse, blev etableret i 1982 som "School of Building Science and Technology '. Det Naturvidenskabelige Design blev etableret i 1992 som "School of Interior Design '. Det beskæftiger sig med levesteder relaterede interiører, håndværk, systemer og produkter. Faculty of Management etableret i 2013, og det fokuserer på Habitat og Project Management.

CEPT University tager sit navn fra "Center for Environmental Planning and Technology" (CEPT). CEPT og de forskellige skoler, at det omfattede blev oprettet af Ahmedabad Education Society med støtte fra regeringen i Gujarat og den indiske regering. Regeringen i Gujarat indarbejdet CEPT som et universitet i 2005. Universitetet Grants Kommissionen anerkendte CEPT University i henhold til § 2 (f) i UGC Act, 1956 i 2007. Institut for videnskabelig og industriel forskning (DSIR) af den indiske regering anerkender Universitet som en videnskabelig og industriel forskning Organisation (SIRO).

cept02

Etablering

Den Ahmedabad Education Society (AES) etablerede Center for Miljø Planlægning & Technology (CEPT) i år 1962 med oprettelsen af ​​Arkitektskolen (SA) gennem tilskud-i-hjælp fra regeringen i Gujarat. The School of Planning (SP) blev oprettet i 1972 med økonomisk støtte fra Indiens regering (MHRD), delstaten Gujarat og Ford Foundation. De andre skoler; School of Building Technology (SBST) og Skolen for Boligindretning (SID), blev etableret i 1982 og 1991 henholdsvis med tilskud-i-hjælp fra regeringen i Gujarat.

Oprindeligt CEPT blev etableret og drives af Ahmedabad Education Society (AES). I året 1994 blev en separat tillid og et samfund CEPT Society dannet. CEPT er registreret som en Samfund og offentlig Charitable Trust. CEPT er blevet registreret i henhold til Societies hvorvidt Registreret Samfund / Firma / Andre Registration Act 1860 med Asst. Registrar of Societies, Ahmedabad Region, Ahmedabad, se Registrering No. Guj / 4185 / Ahmedabad af 24. Jan 1994.

Siden starten CEPT drives som en selvstændig akademisk institution frit at udvikle sine akademiske programmer og tildele sine egne eksamensbeviser ved afslutningen af ​​forskellige uddannelser anerkendt af staten Gujarat og den lovpligtige regulerende organ for tekniske kurser - All India Råd teknisk uddannelse (AICTE). Fra 2002 - 2005 blev CEPT tilknyttet Hemachandracharya North Gujarat University i Patan. Derfor blev de studerende, der gennemfører forskellige programmer på CEPT tildelt bachelor-og masteruddannelser. CEPT blev et universitet i Gujarat State Legislature Act fra 2005 med virkning fra april 12., 2005 CEPT University er blevet anerkendt af universitetet Grants Kommissionen i henhold til § 2 (f) i UGC Act, 1956 i februar 2007. Universitetet er anerkendt som videnskabelig og industriel forskning Organisation (SIRO) ved Institut for videnskabelig og industriel forskning (DSIR).

cept03

Pædagogik

De pædagogiske uddannelser på CEPT University fokusere på at opbygge professionelle kapaciteter og de er derfor centreret om atelierer 'eller' Labs '. Her studerende engagere sig med veldesignede livagtige problemer. Kursusaktiviteter, seminarer og forskningsopgaver, der tager sigte på at udvikle konceptuelle og analytiske evner af studerende, og dygtighed-styrke workshops støtter læring i studier og laboratorier. Studerende har også at tilmelde sig rejse og dokumentation programmer og praktikant i professionelle kontorer for at udvide deres eksponering.

CEPT University hæger de individuelle interesser og evner sine studerende. For at aktivere hver elev til at udstikke en unik studieforløb og realisere sin egen individuelle potentiale, programmer mandat kun tre fjerdedele af de samlede bevillinger, at de studerende er nødt til at fuldføre. Studerende kan afslutte de resterende kreditter ved at vælge fra den brede vifte af valgfag på tilbud på nogen af ​​de fem fakulteter universitetet. Fakulteterne også gøre alle forsøg på at sikre, at selv inden for den obligatoriske del af programmet, kan de studerende vælge kurser, der passer deres praksis orientering.

Troen på, at uddanne fagfolk kræver praktiserende fagfolk og akademikere til at arbejde tæt sammen fast understøtter CEPT Universitets pædagogiske filosofi. Derfor CEPT Universitet arbejder som et samarbejde af forskere og praktikere. Praktiserende dygtige til beslutningsprocessen bringe deres erfaringer til klasseværelser og akademikere give en mere eftertænksom og kritisk tilgang. Lærerne på CEPT University, ser sig selv som trænere. Deres rolle er at støtte den enkelte studerende i deres udforskninger og i deres opbygning af kapacitet quests.

International Outreach Mission

Indiens urbanisering er en epokegørende forandring, hvor en stor befolkning vil flytte fra sine landsbyer til byer. Håndtering denne hidtil uset omfang af udvikling vil kræve mange talentfulde, kvalificerede og erfarne fagfolk fra hele verden til at planlægge, designe og bygge Indiens fremtid. Derfor har CEPT University oprettet den internationale Outreach Mission at invitere global talent til at slutte med CEPT studerende, akademikere og forskere til at arbejde sammen om de spørgsmål af Indiens urbanisering og forberede fremtidige fagfolk habitat.

Missionen er sigtet for at tiltrække fremragende internationale kandidater, fagfolk og akademikere til at studere, arbejde og undervise i Indien. Missionen skal koordinere en række eksisterende og nye muligheder for internationale kandidater, fagfolk, akademikere og forskere til at deltage med CEPT og arbejde hen imod at løse udfordringer i Indiens urbanisering.

De omfatter:

 1. Rejser i Indien
  Årlig sommer og vinter skoler på CEPT tilbyder strukturerede programmer læring (for mellem to til fem uger), der giver forskellige erfaringer inden for og uden for Indien.
 2. Lær i Indien
  Professionelle postgraduate og bacheloruddannelser giver stor mulighed for at foretage grad uddannelse, der er forankret i den lokale kontekst. De tillader de studerende til at foretage international kvalitet faglig uddannelse.
 3. Undervis i Indien
  Den prestigefyldte Undervisning Fellows program på CEPT inviterer udestående internationale kandidater og unge fagfolk til at tilbringe en år undervisning på CEPT.
 4. Forskning i Indien
  Forskning lærde har mulighed for at foretage forskningssamarbejde med videnskabelige medarbejdere og studerende på CEPT. Der er mange eksisterende samarbejde med partneruniversiteter i hele verden, og der er yderligere mulighed for at udforske nye samarbejder.
 5. Design i Indien
  Innovativ ny postgraduat program / s for unge & erfarne fagfolk fra de udviklede lande til at foretage en post-professionel kandidatgrad, hvilket også vil give dem mulighed for at arbejde i Indien.
Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:


CEPT University

Landskabsprogrammer på CEPT University er designet til at give en omfattende og dybdegående forståelse af erhvervet. Det giver professionel uddannelse til at udvikle land ... [+]

Master of Landscape Architecture / Design

Fakultet for Arkitektur - CEPT University

Landskabsarkitekter / Designere spiller en afgørende rolle i et land som Indien, der ændrer sig hurtigt i sin fysiske form. Den nuværende landskabsprofessor er blevet uddannet, ikke kun for at være haven beautifier men økologisk følsomme beskytter af naturressourcerne og arbejder i forskellige skalaer, kompleksiteter og typologier, som omfatter projekter i regionale landskaber, boliger, institutionelle, rekreative, bymæssige, arv, infrastruktur, industri og husstand. Udover at udvikle tekniske evner skal en landskabsfag i dag udvikle en kritisk forståelse af erhvervets omfang og udvikle et værdisystem og en stor følelse af efterforskning for at give passende svar i den stadigt skiftende verden./>... [-]

Indien Ahmedabad
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
CEPT University

Fakultetet for Design på CEPT University tilbyder et post-graduate program i Møbeldesign. M. Des. (Møbeldesign) -programmet er et 2-årigt fuldtidsuddannet professionelt p ... [+]

Master of Design i Møbeldesign

Fakultet for Design - CEPT University

Fakultetet for Design på CEPT University tilbyder et post-graduate program i Møbeldesign. M. Des. (Møbeldesign) -programmet er et 2-årigt fuldtidsuddannet professionelt program for at forberede eleverne som designere og innovatører til en hurtigt voksende møbelindustri./>

M. Des. (Furniture Design) -programmet er et pragmatisk svar på møbelindustriens og markedets voksende behov. I dag er udviklingen i alle indiske metros eksponentiel i næsten alle sektorer. Efterspørgslen efter møbler følger derfra i bolig-, kommercielle og institutionelle sektorer. I øjeblikket kommer en stor procentdel af møbler leveret til markedet fra udlandet og kan lige så nemt blive designet og fremstillet i Indien.... [-]

Indien Ahmedabad
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
CEPT University

Master of Urban Planning (MUP) giver elevernes eksponering for nationale og internationale bedste praksis i byplanlægning og udstyre dem med viden og færdigheder, der er ... [+]

Master of Urban Planning

Fakultet for Planlægning - CEPT University

Master of Urban Planning (MUP) giver elevernes eksponering for nationale og internationale bedste praksis i byplanlægning og udstyre dem med viden og færdigheder, der er nødvendige for deres professionelle karriere i planlægning og styring af vækst og udvikling af byer og byområder./>

Under kurset lærer eleverne at forstå og analysere en række faktorer, der påvirker vores byer og anvende kritisk tænkning i at levere integrerede tværfaglige løsninger. Gennem praktiske studieøvelser, teori kurser, individuelle forskningsprojekter og feltbesøg i Indien og i udlandet, udveksler kurset eleverne en grundig viden om at udarbejde lovmæssige planer og planer, der spænder fra region til by og lokalt niveau. Fakultetets medlemmer omfatter ledende praktikere, akademikere og forskere, kompetente og dygtige på deres egne områder, med national og global erfaring.... [-]

Indien Ahmedabad
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
CEPT University

Det stræber efter at skabe bemærkelsesværdige ændringer i det indiske Indien ved at skabe en pulje af højkvalitetsprofessionelle dedikeret til forvaltning af menneskelige ... [+]

Master of Urban Management

Fakultet for ledelse - CEPT University

Indiske byer vokser i et meget hurtigt tempo med hensyn til dens befolkning og geografi. De har brug for konstant opmærksomhed på at bevare de eksisterende strukturer og styre den fremtidige ekspansion. Urban Management er et kommende felt, der kræver specialiseret kendskab til byområder og principper for kerneforvaltning. Urban Management fokuserer på at forstå, hvordan byområder og byer fungerer, og de stræber efter at forbedre byernes teknologiske, operationelle og økonomiske funktion med det formål at forbedre levevilkårene./>

Det stræber efter at skabe bemærkelsesværdige ændringer i det indiske Indien ved at skabe en pulje af højkvalitetsprofessionelle dedikeret til forvaltning af menneskelige levesteder. Programmet hjælper eleverne med at udvikle kompetencer til at løse komplekse problemer som at forbedre byernes langsigtede effektivitet, forbedre byernes daglige funktionsmåde og finde måder at forbedre finansieringen af ​​bysystemer.... [-]

Indien Ahmedabad
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
CEPT University

M.Tech in Geomatics er et tværfagligt fagligt kursus, hvor avancerede emner som Remote Sensing, GIS, Database Management Systems, Rumlig Data Analyse, Programmeringssprog ... [+]

Master of Technology i geomatik

Det Tekniske Fakultet - CEPT University

GEOMATIK, populært kendt som Geo-Informatik, refererer til matematik, videnskab og teknologi, der bruges til at studere rumlige oplysninger. Det er et felt med gamle rødder, moderne relevans og et øje til fremtiden. Dette tværfaglige kursus integrerer erhvervelse, ledelse, analyse, modellering og præsentation af geospatial information./>

M.Tech in Geomatics er et tværfagligt fagligt kursus, hvor avancerede emner som Remote Sensing, GIS, Database Management Systems, Rumlig Data Analyse, Programmeringssprog, Photogrammetry, GPS og Location Based Systems, LiDAR, Big-data, Web og Mobile GIS , Open Source teknologier, Projektplanlægning og Geo-visualisering undervises. Det giver en enestående mulighed for at udforske de brede anvendelser inden for tværfaglige områder inden for teknik, byggeri, infrastruktur, hjælpeprogrammer, planlægning, ledelse, informationsteknologi og styring.... [-]

Indien Ahmedabad
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
CEPT University

Inden for M.Tech. program i byggeriets energi ydeevne lærer eleverne at: bruge avancerede værktøjer til at gennemføre simuleringer og vurdere bygningens energiprestanda; ... [+]

Master of Technology i Bygningsenergi Performance

Det Tekniske Fakultet - CEPT University

Bygninger med lav energiforbrug er et socialt og økonomisk imperativ for Indien og andre tropiske regioner, der vil se den største vækst i de næste to årtier. Energiforbrug bestemmer i høj grad bygningens miljømæssige fodaftryk i løbet af dets levetid. Forskning, politik og praksis gør bygningens energiydelse et område med intellektuel og professionel vækst. I stigende grad er der behov for en ny type professionel i bygningsdesign eller operationshold for at spare energi./>

Inden for M.Tech. Program i Building Energy Performance lærer de at:

Brug state of the art værktøjer til at foretage simuleringer og vurdere bygningens energiprestanda.Håndtere komplekse tekniske problemer og deltage i et tværfagligt miljø.Påvirke design af energieffektive bygninger, mens man overvejer alle bygningssystemer, arkitektur og beboer sundhed og komfort.... [-]
Indien Ahmedabad
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
CEPT University

Det nye Postgraduate Program i Arkitekturhistorie og Teori er beregnet til arkitekter og kandidater fra andre discipliner interesseret i avanceret træning inden for bygge ... [+]

Master i Arkitektur i Arkitekturhistorie og Teori / Master of Arts i Arkitekturhistorie og Teori

Fakultet for Arkitektur - CEPT University

Det nye Postgraduate Program i Arkitekturhistorie og Teori er beregnet til arkitekter og kandidater fra andre discipliner interesseret i avanceret træning inden for byggemiljøforskning. Baseret på den stærke tradition for forskning på CEPT University , giver programmet en grundig metodologisk grounding og kritisk kommunikationsfærdigheder, der er afgørende for moderne forskere. Meget af læring vil finde sted ved hjælp af studiebaseret pædagogik, hvor eleverne empirisk engagerer sig i moderne sider, processer og repræsentationer, og vil blive understøttet af en række teori seminarer og metoder kurser. Den eneste af sin art i den sydasiatiske region vil programmet være af interesse for dem, der ønsker at arbejde som lærere (inden for arkitektur og allierede områder), professionelle forskere og iværksættere på kultur- og kulturarvsområdet. I slutningen af ​​dette program kunne man:/>... [-]

Indien Ahmedabad
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
CEPT University

Bevarings- og regenereringsprogrammet er en toårig specialuddannelse i teori og praksis med bevarelse af bevarelse og bevarelse, der medførte byregenerering. Programmet l ... [+]

Master i Arkitektur i Bevarelse og Regenerering / Master of Arts i Bevarelse og Regenerering

Fakultet for Arkitektur - CEPT University

Bevarings- og regenereringsprogrammet er en toårig specialuddannelse i teori og praksis med bevarelse af bevarelse og bevarelse, der medførte byregenerering. Programmet ligger i forbindelse med Ahmedabads verdensarvby og engagerer sig i de historiske byggede omgivelser, byhistorier og teorier, kontekstuelle designmetoder og samfundsindsats for at undersøge forholdet mellem bevaringspraksis og byfornyelse. Dette sker med fokus på at udvikle færdigheder, der er nødvendige for praksis og med aktivt engagement med nationale og globale, private og offentlige projekter, der bevarer historiske miljøer. I slutningen af ​​dette program kunne man:/>... [-]

Indien Ahmedabad
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
CEPT University

Arkitektonisk design specialisering inden for M.Arch. CEPT University er en avanceret designstrøm, der er beregnet til arkitekter at udforske, eksperimentere og kritisk r ... [+]

Master of Architecture i arkitektonisk design

Fakultet for Arkitektur - CEPT University

Arkitektonisk design specialisering inden for M.Arch. CEPT University er en avanceret designstrøm, der er beregnet til arkitekter at udforske, eksperimentere og kritisk reimagine design som disciplin, der er bemyndiget af praksisoplevelsen. Specialiseringen har et bredere mandat i forhold til andre M.Arch-strømme og giver eleverne mulighed for at udforske følgende temaer - nye værktøjer og teknologier til design, design til social forandring, blandt andet blandt andet at redegøre for agenturet for arkitektoniske praktikere. Studerende har også mulighed for at udforske designteori, især inden for form og æstetik, måder at lave, beregningsdesign, designhistorie og nutidig praksis./>... [-]

Indien Ahmedabad
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
CEPT University

Programmet Master of Design Building Produkter og Systems syntetiserer en tværfaglig og tværkulturel tilgang med stærk vægt på det praktiske eksperiment, der arbejder i s ... [+]

Master of Design i byggevarer

Fakultet for Design - CEPT University

Programmet Master of Design Building Produkter og Systems syntetiserer en tværfaglig og tværkulturel tilgang med stærk vægt på det praktiske eksperiment, der arbejder i samarbejde med emergent teknologier og industrielle partnerskaber. Målet med dette program er at give fremtidige produktdesignere en grundig viden og færdigheder inden for industriel design: Specielt design af produkter, der indgår i byggede rum. Programmet bygger på den menneskelige centrerede designmetode til problemløsning, der starter med de mennesker, man er designet til og ender med nye kreative løsninger, der balancerer æstetik, produktydelse, bæredygtighed og let fremstilling./>... [-]

Indien Ahmedabad
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
CEPT University

Vores nye kursus vil især fokusere på store komplekse designproblemer vedrørende offentlige bygninger, firmaer, detailcentre og hoteller. Specielle krav til sundhedspleje ... [+]

Master of Design i indretningsdesign

Fakultet for Design - CEPT University

Indretningsdesign beskæftiger sig med et menneskes umiddelbare fysiske miljø, der omfatter åndelige, filosofiske, mentale og følelsesmæssige forhold, der forbinder mennesket og rummet. Det er en væsentlig del af vores hverdag. Efterhånden som samfundets krav bliver mere komplekse, er det også designsvar. Som profession beskæftiger den sig med en bred vifte af færdigheder og teknisk viden, der er nødvendig for at levere effektive løsninger til design af trusser./>

Vores nye kursus vil især fokusere på store komplekse designproblemer vedrørende offentlige bygninger, firmaer, detailcentre og hoteller. Specielle krav til sundhedspleje og gæstfrihed vil også blive undersøgt i detaljer. Disse vil blive udviklet gennem studie-baserede design øvelser udover workshop-baseret færdighedsudvikling. Det afsluttende semester bliver en selvstændig designafhandling udført af den studerende, der er fokuseret på et livsbranchebaseret problem.... [-]

Indien Ahmedabad
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
CEPT University

Master of Urban Design (MUD) er beregnet til personer, der har stor interesse i at udforme den fysiske form for byområder og i udformningen af ​​offentlige steder. ... [+]

Master of Urban Design

Fakultet for Planlægning - CEPT University

Indiens hurtige urbanisering og den resulterende omdannelse af byområder udgør store udfordringer for de eksisterende tilgange til design af det offentlige område i byer. Dette skaber også en mulighed for at forestille sig de fremtidige scenarier i byer med et stærkt fokus på design med funktionalitet, levedygtighed og bæredygtighed./>

Master of Urban Design (MUD) er beregnet til personer, der har stor interesse i at udforme den fysiske form for byområder og i udformningen af ​​offentlige steder.

Designstudier er i centrum af MUD-programmet, der beskæftiger sig med flere designemner, der skærer på tværs af forskellige skalaer og urbane scenarier. Studieøvelserne er struktureret omkring virkelige projekter, der kommer fra den offentlige diskurs inden for en given by. Disse projekter vil overvejende være involveret i udformningen af ​​nye kvarterer, byfornyelse og design af offentlige steder.... [-]

Indien Ahmedabad
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
CEPT University

Master of Urban Housing sigter mod at levere anvendt viden om det lokale boligmarked, politiske beslutningstagning, planlægning, design og teknologi aspekter af byboliger ... [+]

Master of Urban Housing

Fakultet for Planlægning - CEPT University

Byhus, bortset fra at være et husly, betragtes som middel til adgang til beskæftigelse og levebrød, by- og samfundstjenester, nærhed til ønskelige naboer. Størstedelen af ​​byboliger leveres af markedet, hvor jord og finansiering spiller en vigtig rolle. Adgang til anstændigt boliger, der er overkommelig for alle, er nøglen til en beboelig by. Byer på tværs af de udviklede lande og udviklingslande bryder imidlertid med varierende grader af boliger, som ikke er overkommelige, i forhold til de særlige forhold i lokalsamfund og arbejdsmarkeder. Politisk beslutningstagning og planlægning for at sikre adgang til anstændige overkommelige boliger til alle indkomstgrupper er en kompleks proces og kræver en flertallet tilgang. Det kræver udformning af politikker og regler, der gør det muligt for lokale markeder at skabe passende, overkommelige og anstændige boligbeholdninger. Samtidig kræves der rammer for politikker, programmer og forordninger, der vil yde bistand til husholdninger, der lever i substandard boliger, der ikke sikres af de formelle markeder, for at få adgang til anstændige overkommelige boliger. Det er først, når en sådan multipronget tilgang er vedtaget, vil disse byer effektivt kunne løse spørgsmålet om boligforudsigelighed på deres specifikke jord- og arbejdsmarked./>... [-]

Indien Ahmedabad
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
CEPT University

Master of Urban Infrastructure (MUI) forbereder unge fagfolk til karriere i en eller flere af disse: (i) forbereder infrastrukturprojekter for byerne og deres regioner, ( ... [+]

Master of Urban Infrastructure

Fakultet for Planlægning - CEPT University

Master of Urban Infrastructure (MUI) forbereder unge fagfolk til karriere i en eller flere af disse: (i) forbereder infrastrukturprojekter for byerne og deres regioner, (ii) forpligter eller rådgiver om styring af infrastrukturprojekter og faciliteter i byer og deres regioner , iii) udarbejde projekter og overvåge deres gennemførelse inden for byinfrastruktur i Indien samt andre udviklingslande og iv) gennemføre forskning om politikker og processer for udvikling af byinfrastruktur. Det udsætter også eleverne for miljømæssige, sociale, politiske, økonomiske og finansielle dimensioner af byinfrastrukturudvikling og etiske dimensioner for at arbejde som professionel./>... [-]

Indien Ahmedabad
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
CEPT University

Master of Urban Transport Systems sigter mod at give holistisk viden om planlægning, teknologi, design, drift og styring af bytransport, udover at udvikle færdigheder ind ... [+]

Master of Urban Transport Systems

Fakultet for Planlægning - CEPT University

Et effektivt og effektivt transportsystem er nøglen til økonomisk vækst i byområder og regioner. Planlægning og styring af bytransport er kompleks og kræver en omfattende forståelse af forskellige delsystemer som veje og jernbaner, transportformer som offentlig, privat og ikke-motoriseret transport, passager- og fragtmobilitet og de øvrige relaterede dimensioner af arealanvendelse, rejseadfærd , energi, overkommelige priser, finansiering og styring. Det er kun, når en integreret tilgang til transportløsninger er vedtaget, vil disse byer kunne bevæge sig hen imod effektiv og bæredygtig mobilitet./>... [-]

Indien Ahmedabad
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk