Hindustan University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Hindustan University Hindustan College of Engineering, startede i år 1985 blev tildelt den "Universitet Status" af University Grants Kommissionen (UGC), Indiens regering, I henhold til § 3 i UGC Act 1956 fra det akademiske år 2008-09, og under navnet HITS ( Hindustan Institute of Technology and Science).

I dag, Hindustan Institute of Technology og videnskab er en af ​​de mest eftertragtede ingeniør Institutioner i Tamil Nadu, ansete for sin højt kvalificerede og erfarne fakultet og fremragende infrastrukturelle faciliteter til læseplaner og ekstra fritidsaktiviteter, har universitetet opretholdt en misundelsesværdig akademisk ekspertise lige fra dens begyndelse. Den studerende samfund består af studerende fra hele Indien og Overseas. Vi har studerende rapporteringskrav fra Afghanistan, Bangladesh, Bhutan, Kina, Egypten, Etiopien, Frankrig, Indonesien, Kenya, Korea, Liberia, Libyen, Mauritius, Nigeria, Oman, Rwanda, Singapore, Sydafrika, Sydkorea, Sudan, UAE, Thailand , Vietnam, Tanzania, USA, etc.

Universitetet har opfyldt sin mission og dens akademiske resultater er et vidnesbyrd om den samme. Mere end 80% af de studerende sikre første klasse med skelnen år efter år. Over 950 elever er blevet placeret i førende virksomheder i Indien og i udlandet i de sidste 3 år. De studerende på denne ansete institution modtager placering tilbud fra førende virksomheder i Indien og i udlandet. Institutionen har kollaborative partnerskaber med førende universiteter i USA, Singapore, Australien, osv Det har de studerende og fakultetet udvekslingsprogrammer med førende internationale universiteter. Universitetet har også har modtaget adskillige anerkendelser og priser i årenes løb.

Hvorfor Hindustan?

Over 75% Årlig Placering Conversion Fremme af innovative talenter og ånder de studerende gennem Hindustan Technology Forretning Incubator (HTBI) & Hindustan Entrepreneurship og Innovation Centre (HEIC) Stærk Alumni Network Sponsorering at deltage i seminarer / konferencer (National & International) Højt kvalificeret fakultet med industrien og akademisk erfaring Adgang til state-of-the-art laboratorier og værksteder International Mobility programmer herunder et semester i udlandet program, udveksling student / fakultet og videregående studier Scholarship til rådighed for fortjenstfulde og sport studerende MOU med førende industrier og institutioner i Indien og i udlandet Fremragende bibliotek facilitet med komplet digital adgang til online databaser som SCOPUS, IEEE, Springer, ScienceDirect, Nature, etc Mulighed for at blive involveret i forskellige forskningscentre og projekter på campus. Regelmæssige Industrielle besøg & Praktik at udføre projekter på nationalt og internationalt Industries / Institutioner 10 Forskningscentre og 7 skoler (Aeronautical, Bygning, Computing, El, Ledelse, Mechanical, Science & humaniora) Overholdelse Blooms taksonomi og Outcome Based Education (OBE) Practices Valg meritoverførselssystem (ECBCS) for studerende at vælge de emner og lærere

VISION At gøre alt MAN EN SUCCES OG INGEN MAN en fiasko.

MISSION At give hver enkelt med et befordrende miljø egnet til at nå hans / hendes karrieremål, med en stærk vægt på personlighed udvikling, og for at tilbyde fagligt tilbøjelig ressourcer til at få uddannelse af høj kvalitet i alle områder af teknik, anvendte videnskaber og ledelse, uden at gå på kompromis kvalitet og etiske regler til hver elev i institutionen.

Universitetet er godkendt af den nationale vurdering og Akkrediteringsrådet (NAAC), som er lovpligtig organ for akkreditering af uddannelsesinstitutioner i Indien og er en selvstyrende institution på universitetet Grants Kommissionen (UGC), Indiens regering.

Placeringer

Chennai

Address
40, G.S.T Road, St. Thomas Mount,
Chennai - 600 016. India.

Chennai, Tamil Nadu, Indien

Chennai

Address
1, Rajiv Gandhi Salai (OMR), Padur, (Via) Kelambakkam, Chennai - 603 103, India
Chennai, Tamil Nadu, Indien

Delhi

Address
Commercial Space No. S-5, Vasant Square Mall,Vasant Kunj, New Delhi- 110070
Delhi, Indien

Coimbatore

Address
Nikita Educational Advisory Board No 21-22, Damodar Centre, 1050, Avinashi Road Coimbatore- 641018
Coimbatore, Tamil Nadu, Indien

Muscat

Address
Orient Arabia Overseas L.L.C, Flat No. 44, Building No. 1530, Way No. 3519, Al Khuwair, Sultanate of Oman
Muscat, Muscat Governorate, Oman

Colombo

Address
Metro Institute of Higher Education Level 8C, Valiant Towers 46/7, Nawam Mawatha, Colombo
Colombo, Western Province, Sri Lanka

Kochi

Address
2nd Floor, Bee Jay Towers, Rajaji Road, Kochi - 682 035
Kochi, Kerala, Indien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig