Indian School of Business

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

DET Indian School of Business (ISB) udviklet sig fra behovet for en verdensklasse business school i Asien. Grundlæggerne, nogle af de bedste hjerner fra erhvervs-og akademiske verdener, forventet de ledelsesmæssige behov i de asiatiske vækstøkonomier.

De erkendte, at de hurtigt skiftende business landskab ville kræve unge ledere, der ikke kun har en forståelse af de udviklingsøkonomier, men som også udgør et globalt perspektiv. ISB er forpligtet til at skabe sådanne ledere gennem sine innovative programmer, enestående fakultet og tænkte lederskab. Finansieret udelukkende af private virksomheder, fonde og enkeltpersoner fra hele verden, der tror på sin vision, ISB er en non-profit organisation.

Vision og mission

Vores vision

Vores vision er at være et internationalt top-rangeret, forskningsbaseret, uafhængig ledelse institution, grooms fremtidige ledere til Indien og verden.

Vores mission

At skabe og formidle forskningsbaseret viden inden for ledelse, der påvirker legat, praksis og politik. At udvikle og forbedre business lederskab gennem innovative verdensklasse programmer i ledelse. For at udnytte den viden og ekspertise til at engagere sig med erhvervslivet, staten og samfundet, og at bidrage til velfærd og udvikling i samfundet på lokalt, nationalt og globalt niveau. At have skelnes fakultet fra Indien og i udlandet underviser kurser og giver et globalt perspektiv i Post Graduate og Executive Education-programmer.

I 2011 ISB fejrede ti års pleje unge ledere inden for lederuddannelse. Vi er også den første business school i Sydasien for at modtage Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) akkreditering. Siden 2008 har ISB konsekvent fremhævede i Global Top MBA placeringer af Financial Times, London Med øget globalisering, ISB ser tre vigtige tendenser, der vil påvirke dens retning for forskning og uddannelse i de kommende år:

Krav om globale kompetencer i Indien og Asien Globaliseringen af ​​indiske selskaber Stigende interesse for ledelse af bedste praksis i de nye markeder, herunder Indien

Placeringer

Hyderabad

Address
Indian School of Business
Gachibowli,

500 032 Hyderabad, Telangana, Indien