Læs den officielle beskrivelse

DET Indian School of Business (ISB) udviklet sig fra behovet for en verdensklasse business school i Asien. Grundlæggerne, nogle af de bedste hjerner fra erhvervs-og akademiske verdener, forventet de ledelsesmæssige behov i de asiatiske vækstøkonomier.

De erkendte, at de hurtigt skiftende business landskab ville kræve unge ledere, der ikke kun har en forståelse af de udviklingsøkonomier, men som også udgør et globalt perspektiv. ISB er forpligtet til at skabe sådanne ledere gennem sine innovative programmer, enestående fakultet og tænkte lederskab. Finansieret udelukkende af private virksomheder, fonde og enkeltpersoner fra hele verden, der tror på sin vision, ISB er en non-profit organisation.

Vision og mission

Vores vision

Vores vision er at være et internationalt top-rangeret, forskningsbaseret, uafhængig ledelse institution, grooms fremtidige ledere til Indien og verden.

Vores mission

At skabe og formidle forskningsbaseret viden inden for ledelse, der påvirker legat, praksis og politik. At udvikle og forbedre business lederskab gennem innovative verdensklasse programmer i ledelse. For at udnytte den viden og ekspertise til at engagere sig med erhvervslivet, staten og samfundet, og at bidrage til velfærd og udvikling i samfundet på lokalt, nationalt og globalt niveau. At have skelnes fakultet fra Indien og i udlandet underviser kurser og giver et globalt perspektiv i Post Graduate og Executive Education-programmer.

I 2011 ISB fejrede ti års pleje unge ledere inden for lederuddannelse. Vi er også den første business school i Sydasien for at modtage Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) akkreditering. Siden 2008 har ISB konsekvent fremhævede i Global Top MBA placeringer af Financial Times, London Med øget globalisering, ISB ser tre vigtige tendenser, der vil påvirke dens retning for forskning og uddannelse i de kommende år:

Krav om globale kompetencer i Indien og Asien Globaliseringen af ​​indiske selskaber Stigende interesse for ledelse af bedste praksis i de nye markeder, herunder Indien

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Indian School of Business

POST Graduate Programme i Management (PGP) på Indian School of Business (ISB) udvikler globale ledere med indsigt i vækstøkonomier og deres unikke forretningsmæssige udfo ... [+]

Hvad er PGP?

POST Graduate Programme i Management (PGP) på Indian School of Business (ISB) udvikler globale ledere med indsigt i vækstøkonomier og deres unikke forretningsmæssige udfordringer. Dette omhyggeligt udformet etårige program indeholder praktiske industrielle applikationer med en streng, banebrydende forskning-baseret undervisningsplan, der har forvandlet adskillige midt-karriere fagfolk til globale erhvervsledere i dag og i morgen. Den etårige PGP er beregnet til at finpudse dine færdigheder og udfordre konventionel visdom. Med ISB unikke portefølje fakultet model, du interagerer, lære af og engagere sig med fremtrædende ledelse intellektuelle, der bringer med sig forskning og undervisning erfaring fra ledende B-skoler i hele verden. Deres karakteristiske forskning sikrer, at programmet byder på indhold, der er moderne, innovativt og virkelig global. ISB stærke associationer til kendte B-skoler over hele verden, såsom Kellogg School of Management ved Northwestern University, The Wharton School ved University of Pennsylvania, og London Business School, at læseplanen er up-to-date med hensyn til teoretisk intensitet og praktisk relevans. På ISB, har du mulighed for at udvide dit professionelle netværk over hele verden gennem internationale udvekslingsprogrammer, konferencer, business-konkurrencer og studere treks, som alle ikke kun tillader dig at opleve forskellige kulturer, men også skubbe dine egne intellektuelle grænser gennem en rig blanding af selvmordstanker og engagement med studerende, akademikere og industrien ledere. Skolen tiltrækker enestående individer fra både udviklede og nye økonomier, som med deres forskellige erfaringer, berige læringsmiljøet. I denne smeltedigel af kulturer, har du en enestående mulighed for at få indsigt i de forskellige corporate praksis i hele verden.... [-]

Indien Hyderabad
Juli 2020
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk