ITM University, School of Engineering and Technology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Bare se dig omkring. Du kan læse det på en computer skærm eller i en bog. Du kan være på et fly eller sidder ved et skrivebord omgivet af moderne kommunikationsudstyr. Alternativt kan du være i dit lounge derhjemme efter at have spist et måltid tilberedt i en mikrobølgeovn, lytter til en cd, omgivet af moderne tekstiler, opvarmede eller køles med centralvarme eller aircondition. Uanset hvor du er, og hvad din situation, er du omgivet af de beviser for effekten af ​​teknik på dit daglige liv.

Engineers kommer i forskellige former og størrelser. I den ene ende er der atomare og molekylære ingeniører manøvrering elementer til at skabe nye materialer eller halvledere. På et andet, kan de være engageret i projekter, der kræver styring og forståelse af store - skala strukturer såsom jetmotorer eller motorveje.

Engineering handler meget om at anvende viden. Udviklingen af ​​et nyt rensningsanlæg til at støtte en sultende befolkning, eller indførelse af tekniske koncepter i udformningen af ​​kunstige hjerter normalt inspirere eleverne til at indse, at anvendelsen af ​​teknik kan lindre menneskelige lidelser samt medvirken den generelle udvikling af samfundet. Sætninger som "bæredygtig udvikling" og "ansvarlig produktion er nu almindeligt høres i fakultetet, hvilket afspejler det faktum, at ingeniører er ansvarlige borgere fuldt ud klar over give af, hvad de gør.

Engineering på ITM UNIVERSITY

Engineering er anvendelsen af ​​fysiske principper til løsning af problemer og kræver færdigheder i talforståelse, kreativitet, opfindsomhed og funktionalitet. Engineering er en bred - lige erhverv, hvor din vil bruge dit design og matematiske færdigheder til gavn for samfundet og miljøet. Engineering på ITM Universitet tilbyder mulighed for at studere i en uformel og venlig atmosfære med adgang til fremragende laboratorie-og edb-faciliteter.

Et forskningsprogram, der omfatter samarbejdsprojekter med industrien hjælper med at holde bacheloruddannelserne ajour. Hver elev tager på den udfordring, en innovativ endelig - årigt projekt. Dette indebærer ofte ved hjælp af udstyr, der udvikles som led i forskning, der udføres inden for universitetet.

Efterspørgslen efter ingeniører har aldrig været højere. ITM University, med sin gode ry for graduate beskæftigelse, er det bedste udgangspunkt for en karriere i både erhvervslivet og forskellige ingeniørdiscipliner.

Om vores Afdelinger

Computer Sciences Engineering & Information Technology Mechanical Engineering. El, Elektronik & Kommunikation Engineering. Civil Engineering.

Alle grader, der tilbydes på ITM University er anerkendt og godkendt af The University Grant Kommissionen (UGC) Ministeriet for Human Resource Development, Indiens regering, Direktoratet for Videregående Uddannelser, regering Haryana.

Computer Science & Engineering. Informationsteknologi

Well - uddannet informationsteknologi (IT) fagfolk er i stor efterspørgsel både i Indien og i udlandet. En bred vifte af karrierer er til rådighed for kandidater fra ITM universitetets kurser i Computer Sciences og informationsteknologi. Mange forfølge en karriere som system analytikere, it-chefer, softwareingeniører eller konsulenter, mens andre bruger deres grad som et springbræt ind i en bred vifte af jobs inden for handel, industri og det offentlige.

Dette kursus har til formål at imødekomme det stigende behov for ingeniører, der kan bidrage til både hardware og software design og elektroniske system. ITM universitetsuddannede nu arbejde på områder, herunder computernetværk, indlejret system, systemer til biler, tele-og kabel-tv-systemer, videospil hardware, mikroprocessor chip design og multimedia digital kontrol.

ITM University har særligt stærke forbindelser med fagfolk i IT-branchen og de udbudte kurser har en stærk faglig orientering. Gennem "Uddannelse Plus" kurserne er opdateret og / eller suppleres for at sikre, at de opfylder de nuværende behov og forudse fremtidige krav fra industri og handel.

El, Elektronik & Kommunikation Engineering

Electronic Engineering fortsætter med at være en flydende industri, som indikeret ved den aktuelle efterspørgsel efter kandidater. Disse kurser er designet til at kvalificere studerende til en karriere i en bred vifte af industrier, samt i offentlige og kommercielle organisationer. Disse omfavne typisk power elektronik, informationsteknologi, elektronisk hardware og software, automatisering, robotteknologi og kontrol, kommunikation, radio og tv, computer engineering, solid state - enheder, mikroelektronik og VLSI.

Kurserne støtte til at forberede de studerende til en karriere som professionelle ingeniører gennem en uddannelse i grundlæggende principper fremlagt inden for rammerne af reelle ansøgning og design oplevelse. Kurset udvikler de grundlæggende principper for databehandling og elektronisk teknik resulterer i en vis grad i Elektronik & Kommunikation eller Elektronik & instrumentering.

Liaison med industrien, store forskningsinstitutioner og videnskabelige selskaber sikrer, at kurserne fortsætter med at opfylde de skiftende behov i erhvervet. Projektarbejde hele kurset underbygger nødvendigheden af ​​en kombination af praktiske og teoretiske færdigheder og evner.

maskinteknik

I den moderne verden, Mechanical Engineering er centralt for mange aktiviteter, der fører til industrielle og virksomhedernes vækst. Mechanical Engineering beskæftiger sig med alle typer af maskiner i brancher og alle aspekter af deres mekanisme og funktion - design, udvikling, konstruktion, produktion, installation, drift og vedligeholdelse. En maskinindustrien kursus giver den kerneviden for den række af karrierer inden for disse områder. De er den drivende kraft bag mange af vores teknologier og industrielle processer. Mekaniske ingeniører er involveret i at skabe fremtiden.

Mechanical Engineering er også grundlaget for andre grene af teknik er udviklet. Mekaniske ingeniører forventes at anvende grundlæggende begreber fra fysik, kemi, kemiteknik, elektroteknik, elektronik og anlægsarbejder. Fordelen ved denne grundlæggende rolle er, at den brede dækning af emnerne i Mechanical Engineering leverer et bredt udvalg af karriere beskæftigelse i brancher så forskellige som sværindustri, kraftværker, stålværker, olie og råolie, kemiske, fødevarer, farmaceutiske, miljøbeskyttelse og energibesparelser.

anlægsarbejder

At tilbyde verdensklasse præ-og postgraduat uddannelse, forskning vejledning, professionel rådgivning, opsøgende arbejde og uddannelse af arbejdskraft samt lederskab i Civil Engineering.

Bachelor uddannelse som civilingeniør give eleverne et solidt fundament i de videnskabelige og tekniske fundamentals sammen med udsættelse for humaniora og samfundsvidenskab. Målet for Civil Engineering program er at forberede kandidater til at blive ledere i løsning af samfundsproblemer inden for den offentlige sikkerhed, beskyttelse af ressourcer, naturkatastrofer afbødning og en effektiv funktion af byernes naturlige systemer i Indien og internationalt.

Formålet med afdelingen er at give high-end faglig uddannelse for at udvikle de menneskelige ressourcer med højt specialiseret viden og færdigheder inden for Byggeri og Anlæg.

Afdelingen har en højt kvalificeret og erfaren fakultet med fremragende akademiske rekord fra anerkendte universiteter i Indien og i udlandet. Der er en forholdsmæssig blanding af akademisk ekspertise og industriel erfaring blandt fakultetet, hvilket er medvirkende til at bibringe den rette blanding af teoretisk og praktisk viden til de studerende.

Aktiviteter som seminarer, projekter, quizzer og sådanne konkurrencer foregår på regelmæssig basis for at fremkalde de faglige kompetencer i eleverne, som i sidste ende hjælpe dem med at få placeret i allerbedste organisationer. Dette vil til gengæld giver dem en fordel over andre kandidater i den hårde konkurrence, og giver et skub til deres karriere profil.

Placeringer

Gurugram

Address
HUDA Sector 23-A
122017 Gurugram, Haryana, Indien