Læs den officielle beskrivelse

Bare se dig omkring. Du kan læse det på en computer skærm eller i en bog. Du kan være på et fly eller sidder ved et skrivebord omgivet af moderne kommunikationsudstyr. Alternativt kan du være i dit lounge derhjemme efter at have spist et måltid tilberedt i en mikrobølgeovn, lytter til en cd, omgivet af moderne tekstiler, opvarmede eller køles med centralvarme eller aircondition. Uanset hvor du er, og hvad din situation, er du omgivet af de beviser for effekten af ​​teknik på dit daglige liv.

Engineers kommer i forskellige former og størrelser. I den ene ende er der atomare og molekylære ingeniører manøvrering elementer til at skabe nye materialer eller halvledere. På et andet, kan de være engageret i projekter, der kræver styring og forståelse af store - skala strukturer såsom jetmotorer eller motorveje.

Engineering handler meget om at anvende viden. Udviklingen af ​​et nyt rensningsanlæg til at støtte en sultende befolkning, eller indførelse af tekniske koncepter i udformningen af ​​kunstige hjerter normalt inspirere eleverne til at indse, at anvendelsen af ​​teknik kan lindre menneskelige lidelser samt medvirken den generelle udvikling af samfundet. Sætninger som "bæredygtig udvikling" og "ansvarlig produktion er nu almindeligt høres i fakultetet, hvilket afspejler det faktum, at ingeniører er ansvarlige borgere fuldt ud klar over give af, hvad de gør.

Engineering på ITM UNIVERSITY

Engineering er anvendelsen af ​​fysiske principper til løsning af problemer og kræver færdigheder i talforståelse, kreativitet, opfindsomhed og funktionalitet. Engineering er en bred - lige erhverv, hvor din vil bruge dit design og matematiske færdigheder til gavn for samfundet og miljøet. Engineering på ITM Universitet tilbyder mulighed for at studere i en uformel og venlig atmosfære med adgang til fremragende laboratorie-og edb-faciliteter.

Et forskningsprogram, der omfatter samarbejdsprojekter med industrien hjælper med at holde bacheloruddannelserne ajour. Hver elev tager på den udfordring, en innovativ endelig - årigt projekt. Dette indebærer ofte ved hjælp af udstyr, der udvikles som led i forskning, der udføres inden for universitetet.

Efterspørgslen efter ingeniører har aldrig været højere. ITM University, med sin gode ry for graduate beskæftigelse, er det bedste udgangspunkt for en karriere i både erhvervslivet og forskellige ingeniørdiscipliner.

Om vores Afdelinger

Computer Sciences Engineering & Information Technology Mechanical Engineering. El, Elektronik & Kommunikation Engineering. Civil Engineering.

Alle grader, der tilbydes på ITM University er anerkendt og godkendt af The University Grant Kommissionen (UGC) Ministeriet for Human Resource Development, Indiens regering, Direktoratet for Videregående Uddannelser, regering Haryana.

Computer Science & Engineering. Informationsteknologi

Well - uddannet informationsteknologi (IT) fagfolk er i stor efterspørgsel både i Indien og i udlandet. En bred vifte af karrierer er til rådighed for kandidater fra ITM universitetets kurser i Computer Sciences og informationsteknologi. Mange forfølge en karriere som system analytikere, it-chefer, softwareingeniører eller konsulenter, mens andre bruger deres grad som et springbræt ind i en bred vifte af jobs inden for handel, industri og det offentlige.

Dette kursus har til formål at imødekomme det stigende behov for ingeniører, der kan bidrage til både hardware og software design og elektroniske system. ITM universitetsuddannede nu arbejde på områder, herunder computernetværk, indlejret system, systemer til biler, tele-og kabel-tv-systemer, videospil hardware, mikroprocessor chip design og multimedia digital kontrol.

ITM University har særligt stærke forbindelser med fagfolk i IT-branchen og de udbudte kurser har en stærk faglig orientering. Gennem "Uddannelse Plus" kurserne er opdateret og / eller suppleres for at sikre, at de opfylder de nuværende behov og forudse fremtidige krav fra industri og handel.

El, Elektronik & Kommunikation Engineering

Electronic Engineering fortsætter med at være en flydende industri, som indikeret ved den aktuelle efterspørgsel efter kandidater. Disse kurser er designet til at kvalificere studerende til en karriere i en bred vifte af industrier, samt i offentlige og kommercielle organisationer. Disse omfavne typisk power elektronik, informationsteknologi, elektronisk hardware og software, automatisering, robotteknologi og kontrol, kommunikation, radio og tv, computer engineering, solid state - enheder, mikroelektronik og VLSI.

Kurserne støtte til at forberede de studerende til en karriere som professionelle ingeniører gennem en uddannelse i grundlæggende principper fremlagt inden for rammerne af reelle ansøgning og design oplevelse. Kurset udvikler de grundlæggende principper for databehandling og elektronisk teknik resulterer i en vis grad i Elektronik & Kommunikation eller Elektronik & instrumentering.

Liaison med industrien, store forskningsinstitutioner og videnskabelige selskaber sikrer, at kurserne fortsætter med at opfylde de skiftende behov i erhvervet. Projektarbejde hele kurset underbygger nødvendigheden af ​​en kombination af praktiske og teoretiske færdigheder og evner.

maskinteknik

I den moderne verden, Mechanical Engineering er centralt for mange aktiviteter, der fører til industrielle og virksomhedernes vækst. Mechanical Engineering beskæftiger sig med alle typer af maskiner i brancher og alle aspekter af deres mekanisme og funktion - design, udvikling, konstruktion, produktion, installation, drift og vedligeholdelse. En maskinindustrien kursus giver den kerneviden for den række af karrierer inden for disse områder. De er den drivende kraft bag mange af vores teknologier og industrielle processer. Mekaniske ingeniører er involveret i at skabe fremtiden.

Mechanical Engineering er også grundlaget for andre grene af teknik er udviklet. Mekaniske ingeniører forventes at anvende grundlæggende begreber fra fysik, kemi, kemiteknik, elektroteknik, elektronik og anlægsarbejder. Fordelen ved denne grundlæggende rolle er, at den brede dækning af emnerne i Mechanical Engineering leverer et bredt udvalg af karriere beskæftigelse i brancher så forskellige som sværindustri, kraftværker, stålværker, olie og råolie, kemiske, fødevarer, farmaceutiske, miljøbeskyttelse og energibesparelser.

anlægsarbejder

At tilbyde verdensklasse præ-og postgraduat uddannelse, forskning vejledning, professionel rådgivning, opsøgende arbejde og uddannelse af arbejdskraft samt lederskab i Civil Engineering.

Bachelor uddannelse som civilingeniør give eleverne et solidt fundament i de videnskabelige og tekniske fundamentals sammen med udsættelse for humaniora og samfundsvidenskab. Målet for Civil Engineering program er at forberede kandidater til at blive ledere i løsning af samfundsproblemer inden for den offentlige sikkerhed, beskyttelse af ressourcer, naturkatastrofer afbødning og en effektiv funktion af byernes naturlige systemer i Indien og internationalt.

Formålet med afdelingen er at give high-end faglig uddannelse for at udvikle de menneskelige ressourcer med højt specialiseret viden og færdigheder inden for Byggeri og Anlæg.

Afdelingen har en højt kvalificeret og erfaren fakultet med fremragende akademiske rekord fra anerkendte universiteter i Indien og i udlandet. Der er en forholdsmæssig blanding af akademisk ekspertise og industriel erfaring blandt fakultetet, hvilket er medvirkende til at bibringe den rette blanding af teoretisk og praktisk viden til de studerende.

Aktiviteter som seminarer, projekter, quizzer og sådanne konkurrencer foregår på regelmæssig basis for at fremkalde de faglige kompetencer i eleverne, som i sidste ende hjælpe dem med at få placeret i allerbedste organisationer. Dette vil til gengæld giver dem en fordel over andre kandidater i den hårde konkurrence, og giver et skub til deres karriere profil.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

ITM University, School of Engineering and Technology

Et kursus rettet mod at gøre eleverne beskæftigelsesegnede for Embedded Systems industrien, så snart de fuldføre den. ... [+]

M. Tech. indlejrede systemer

HIGHLIGHTS af kurset

Den fuldstændige M. Tech. - Embedded System Program er industri orienteret og er designet i overensstemmelse med de indlejrede industriens behov. Det unikke i dette kursus er, at det har praktiske sessioner i alle fag, så eleverne kan få gode hænder på forskellige embedded system platforme og domæner, som vil hjælpe dem til at nå tættere på industriens krav. Dette program vil generere meget anvendelige kandidater, der kan opfylde industriens krav i indlejrede system domæne. Begrebet branchens baserede projekter er medtaget i dette program, som vil gøre det muligt for de studerende at have levende erfaring om de... [-]
Indien Gurugram
Juli 2020
Fuldtid
Deltid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
ITM University, School of Engineering and Technology

Master of Technology (M. Tech.) I Civil Engineering program er designet til at have specialisering muligheder i Structural Engineering, Water Resources Engineering, Miljø ... [+]

MTech i Civil Engineering

Master of Technology (M. Tech.) I Civil Engineering program er designet til at have specialisering muligheder i Structural Engineering, Water Resources Engineering, Miljøteknologi, Geoteknik og Construction Technology and Management. The M. Tech. i Civil Engineering program vil give avanceret viden inden for specialisering og vil forberede de studerende til en lys karriere i brancher, forskning og akademiske organisationer i Indien og i udlandet.

De samlede bevillinger til Master of Technology i Civil Engineering program er fastsat som 60 år. For program centrale kurser 70% af de samlede kreditter og program og åbne valgfag 30% af de samlede bevillinger er tildelt. ... [-]

Indien Gurugram
Juli 2020
Fuldtid
Deltid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
ITM University, School of Engineering and Technology

ITM University kursus Master of Technology (M. Tech.) I Elektronik & Kommunikation er en meget omfattende og på linje med de nyeste tendenser i branchen og den akadem ... [+]

MTech i Elektronik & Kommunikation Engineering

ITM University kursus Master of Technology (M. Tech.) I Elektronik & Kommunikation er en meget omfattende og på linje med de nyeste tendenser i branchen og den akademiske verden.

Nogle af de vigtigste træk ved vores M.Tech (ECE) Program:

Curriculum ajour med den nyeste teknik og teknologi udvikling Alle detaljeret pensum er designet i overensstemmelse med de bedste tilgængelige ordninger og sammenlignet med IITs, NITs, UGC / AICTE normer og andre førende universiteter. Pensum revideret / opdateret jævnligt overvejer feedbacks fra multinationale selskaber, industrielle eksperter, akademikere fra IITs, andre ansete institutioner Højt praktisk indhold med State-of-art laboratorier i hvert emne Gunstigt klima og bedste infrastruktur for læring Hensigtserklæringer og alliancer med øverste ende virksomheder og universiteter og regler for supplerende gæsteforelæserudvalget Værditilvækst Specialized og fleksible kurser for studerende til at udvikle deres kommunikation og bløde færdigheder samt gevinst kommando i branchen foretrukne områder inden for teknologi s, foretaget af eksterne eksperter agenturer. Industriel orienteret program med projekter, afhandlinger og uddannelse i industrien Laboratorium undervisning uddannelse til at give udsættelse for undervisning ... [-]
Indien Gurugram
Juli 2020
Fuldtid
Deltid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
ITM University, School of Engineering and Technology

Det er to år på fuld tid og 3 år på deltid regelmæssig program, der fører til kandidatgrad i maskinteknik, med en mulighed for at få specialisering på følgende områder so ... [+]

MTech i Mechanical Engineering

Oversigt

Det er to år på fuld tid og 3 år på deltid regelmæssig program, der fører til kandidatgrad i maskinteknik, med en mulighed for at få specialisering på følgende områder som pr den studerendes eget valg:

Termisk Engineering Mechanical Engineering Design Industri-og Production Engineering Automobile Engineering

Nogle af fremtrædende træk i programmet

Den studerende tilmeldt dette program efter afslutningen af ​​programmet vil få M. Tech i Mechanical Engineering. Den studerende tilmeldt dette program vil have en mulighed for at få M. Tech i Mechanical Engineering sammen med et certifikat for specialisering i et område som nævnt ovenfor som pr hans / hendes valg For at få M. Tech med specialisering i en af ​​åen nævnt ovenfor den studerende bliver nødt til at tage alle de valgfag i tredje semester af programmet fra en af ​​åen som pr hans / hendes valg, og han / hun bliver nødt til at do Major Project i det samme område. Hvis den studerende ønsker at forfølge M. Tech i Mechanical Engineering (uden specialisering), så han / hun er fri til at tage valgfag fra en tilbudt strøm nævnt ovenfor, og der vil ikke være nogen begrænsning med hensyn til område af større projekt. ... [-]
Indien Gurugram
Juli 2020
Fuldtid
Deltid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
ITM University, School of Engineering and Technology

$ 300 milliarder Global halvleder-industri består af fire forskellige områder, dvs, design, fabrikation, montage og test. Indien forsøger at tage stilling i den globale h ... [+]

MTech i VSLI Design

$ 300 milliarder Global halvleder-industri består af fire forskellige områder, dvs, design, fabrikation, montage og test. Indien forsøger at tage stilling i den globale halvleder markedet ved at skabe høj værdi arbejde i VLSI design, bord design og indlejrede systemer. Virksomheder med domæne ekspertise kører indiske virksomheder. Indien er blevet verdens destination for halvleder design og indlejrede systemer, og er i stigende grad kilden så godt. Indien har dokumenteret erfaring med kontrol, banebrydende digitale, analoge og mixed signal design. Landets hastigt voksende VLSI og indlejrede systemer industrien giver mange virksomheder til at engagere sig i det område af hardware og software co-udvikling og verificering. Men med fremkomsten af ​​teknologiske fremskridt, viden om enhedens modellering, kredsløb design, verifikation, fabrikation og produktion er yderst vigtigt. Det indebærer arbejdsstyrke samt, veluddannede elever i marken. Det er meget vigtigt for landet at gøre et mærke i skabelsen af ​​kvalificerede VLSI fagfolk til at møde udfordringerne på det globale Semiconductor markedet. Derfor er det en stor tid for indiske universiteter og forskningscentre til at udvikle tekniske og naturvidenskabelige programmer inden for halvleder spænder fra enhed modellering, kredsløb design, verifikation systemniveau, design syntese, fysisk design, fabrikation, MEMS, solceller, lysdioder, OLED, og ​​skærme. ITMU post graduate-program i VLSI Design (en toårig kursus), vil hjælpe med at give den veluddannede og kvalificeret arbejdskraft til VLSI industri (fx Intel, Freescale, STMicroelectronics, Cadence, Synopsys, Texas Instruments, AMD, osv.) og F & U (CEERI, NPL, TIFR, DRDO, C-DAC, etc.) i Indien og i udlandet. ... [-]

Indien Gurugram
Juli 2020
Fuldtid
Deltid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

ITM University, School of Engineering and Technology

På det postgraduate niveau, afdelingen tilbyder 2-årig kandidatuddannelse i Master of Technology (M. Tech.) I Computer Science & Engineering med en indtagelse af 20 s ... [+]

MTech i Computer Science & Engineering

På det postgraduate niveau afdelingen tilbyder 2-årig grad kursus i Master of Technology (M. Tech.) I Computer Science & Engineering med en indtagelse af 20 studerende. Formålet med programmet er at give de studerende en mulighed for at mætte deres sult efter videregående uddannelse. Programmet giver intensiv træning til de studerende på videregående niveau, så de kan tage op forsknings- og udviklingsaktiviteter. Personlig opmærksomhed er betalt til hver elev med intensiv praktisk uddannelse. Kurset pensum er udformet således, at imødekomme behovene i branchen samt de organisationer forskning & udvikling. Programmet hjælper de studerende til at specialisere sig i et område efter eget valg, hvilket fører til deres stigning i den akademiske og faglige sammenslutninger og give dem mulighed for at skære en niche for sig selv. Nogle af de obligatoriske kurser er som følgende: Advance computernetværk Forudsætninger: Computer Networks Introduktion til grundlæggende modeller, TCP / IP-model og dens protokoller i detaljer, IP, TCP, adressering og subnetting. Flow og overbelastning kontrol; Vindue og Rate ordninger, Decbit, TCP. ATM, ABR, hop-by-hop-ordninger, Quality of Service: i ATM, IETF integrerede tjenester model, Differentieret Services Model. Flow identifikation, Packet Klassificører og filtre. Planlægning. Network Management: ASN, SNMP, CMIP. Spørgsmål i forvaltningen af ​​store netværk. Multicast: IGMP, PIM, DVMRP, Mobilitet: Mobile IP. Og TCP. Arkitektur af High Performance Computer Systems Forudsætninger: Operativsystem Concepts. Indhold: Klassificering af parallel computing strukturer; Instruktion niveau parallelisme - statisk og dynamisk pipelining, forbedre gren ydeevne, Superscalar og VLIW processorer; Højtydende hukommelsessystem; Delt hukommelse multiprocessorer og... [-]

Indien Gurugram
Juli 2020
Fuldtid
Deltid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk