ITM University, School of Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Efter at have opnået anerkendelse og placeringer inden for ingeniøruddannelserne, har ITM iværksat en vision om at etablere sig som en førende institut for Ledelse uddannelse i Indien og på subkontinentet. Som et resultat, i betragtning af den autonome status, MBA er blevet benchmarket med de bedste institutter i landet i form af pensum, pædagogik, og andre faciliteter og support.

Et af de centrale elementer bag denne MBA-program er at ITM tror på Transformational lederskab gennem Entrepreneurial lederskab og derfor MBA udbydes vil lægge vægt på iværksætterområdet fokus. Alle studerende, der gør deres MBA på ITM fortrinsvis vil blive oplært i den entrepreneurielle måde at lede hans / hendes professionelle liv. Således MBA i ITM er klar til at udvikle de studerende til at udnytte deres indre potentiale og fremstå som succesfulde fagfolk på dette dynamiske marked og teknologidrevet globale miljø.

Læring er helhedsorienteret gennem interaktivt casestudie og anvendelse på det virkelige liv situationer. Curriculum i harmoni med de industriens behov, regelmæssige og besøger fakulteter med kvalifikationer fra førende institutioner og relevant erfaring i de industrier. Fakulteter opfordres til at forske i deres område af specialisering og er opdateret med den nyeste i marken. Sommer praktikophold og placeringsmuligheder er lettere at opfylde de ambitioner de studerende. Seminarer, konferencer, workshops, industri institution interaktion, fremme af foretagsomheden celle og inkubatorer, debatter og konkurrencer i både kulturelle og sportslige osv. er højdepunkterne i MBA-program. Disse er først og fremmest til formål at forbedre den samlede personlighed og kompetencer for de studerende, fordi alle eleverne vil blive aktivt involveret i alle disse aktiviteter med den samlede støtte fra de fakulteter.

Placeringer

Gurugram

Address
University :
HUDA Sector 23-A

122017 Gurugram, Haryana, Indien

Programmer

Denne skole tilbyder også: