Institute Of Finance And International Management (IFIM)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vi vejlede eleverne til at engagere deres indre motivation, selvstændighed og selvtillid, som vil sætte dem i stand til at nå deres fulde potentiale, og for at blive konkurrencedygtige indefra.

Skiftende tider har brug for fleksible og adaptive foranstaltninger, der er lydhøre over for de voksende behov i samfundet. De eksisterende modeller for den almindelige uddannelse i Indien er ofte anset forældet, stiv og ude af trit med en verden i hastig forandring. Mange områder og discipliner studier synes stadig endnu uudnyttet. Konventionelle institutter kan kun gøre så meget for at gå ud over den gamle rote-baseret system for udenadslære, som gør de studerende ikke er i stand til at tænke anderledes eller udmærke sig i flere færdigheder.

Dette har muligvis føre til den enorme kløft mellem forventningen om samfundet og kvaliteten af ​​uddannelse, der bliver bibringes.

Den IFIM mener, at være på forkant med en stadig udvikling globalt etos vores børn kræver en uddannelse, som grooms dem til selvstændige og dygtige mennesker, som er kompetente til at tage på verden og alle dens udfordringer med dygtighed og tillid.

Mission og Vision

Mission - Nurture helhedsorienterede, socialt ansvarlige og løbende beskæftigelsesegnede fagfolk.

Vision - At være den mest eftertragtede sted for lederuddannelse i Indien.

Placeringer

Bengaluru

Address
IFIM Business School
(Opp. Infosys Campus Gate # 4)
# 8P & 9P, KIADB Industrial Area
Electronics City 1st Phase

560100 Bengaluru, Karnataka, Indien