International Institute of Sports Management (IISM)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

International Institute of Sports Management (IISM), En venture mellem Eduhub Uddannelse, er Indiens første dedikerede idrætsundervisning institut af sin art. Det tilbyder value - tilføjede kurser i Sports Management, En af de mest uudforskede uddannelses- veje. Vi giver de studerende og unge erhvervsfolk med en dybdegående forståelse af udformningen og gennemførelsen af ​​de evidensbaserede sports-specifikke interventioner uddannelse. Vores komprimerende pensum er en fornuftig blanding af klasseundervisning læring og felt eksponering til det bedste af internationale begivenheder og industri opgaver.

Vores USP kommer fra misundelsesværdig industri protektion i form af eksperter og fagfolk, der vil dyrlæge vores pensum, aksjer erfaringsbaseret læring og undersøge mulighederne for praktik for fortjener IISM studerende. Mere end et institut, vi er en bevægelse for at skabe unge helte med evnen og smidighed til at folde en ny fremtid for sport og den virksomhed, der omgiver den. Den empowerment vil udspringe fra vores nærende miljø at brændstoffer ånd undersøgelsesudvalg, initiativ og co - oprettelse i vores elever bortset fra at bibringe uddannelse klasseværelset og lette praktiske erfaringer.

Hvorfor vælge os

Bruger Fremskridt og Kursus Ratings Lektion Vedhæftede og spørgsmål Self-vært lyd og video-afspiller Extended Personal Brugerprofiler WooCommerce plugin Integration

IISM Ethos International Institute of Sports Management er den første dedikerede sport uddannelsesinstitution af sin art i Indien. Mere end en læring institut, IISM er en bevægelse, forpligtet til bemyndigelse spirende fagfolk til at folde fremtid Sport.

IISM Værdier Vi tror på den transformative magt uddannelse, der hjælper de unge elever transcendere deres liv vision end blot karriere og kald.

Placeringer

Mumbai

International Institute of Sports Management (IISM World)

Address
International Institute of Sports Management (IISM)
Jai Hind College “A” Road, Churchgate

400 020 Mumbai, Maharashtra, Indien
Telefonnummer
+91 22 6511 8871