Læs den officielle beskrivelse

Diponegoro Universitet (UNDIP) er en prestigefyldt universitet placeret på den nordlige af Central Java Indonesien. Det er kendt for at være på forkant med teknik og teknologisk viden og ekspertise, med en mission om at være en fremragende Research University. UNDIP har også etableret et ry for innovativ uddannelse og førende forskning, med en vision om at uddanne teknikere og fagfolk mod udviklingen af ​​kreative menneskelige ressourcer og avancerede teknologiske innovationer. Dette er i tråd med de forventninger i det land, være fuldt udviklede og viden-rig nation. UNDIP har 11 fakulteter og antallet af forskningscentre, foruden faglige afdelinger til at servicere de teknologiske, uddannelses-og forskningsinstitutioner behov for universitetet.

Et vigtigt resultat af UNDIP omhyggeligt forvaltet modernisering er et støt forbedring af uddannelsessystemet, der har hældt millioner i forskning og udvikling, og til at tilskynde til internationale studerende ind i landet. I 2008 THES-QS Top World University Rankings, den Diponegoro University (UNDIP) featured godt i rækkefølgen af ​​501 + position, der aftager fra Top 500 (401-500-position) i 2007. I 2009 UNDIP rangeret 171th Top 200 Asien fra QS Top Asien University Ranking. I 2009 er kvaliteten af ​​undervisningen i UNDIP forbedret betydeligt i de seneste år, efter et regeringsdekret, at alle lærere og undervisere skal have en Master / ph.d.-grad i det emne, de underviser, hvilket ikke var tilfældet før årsskiftet århundredet.

Diponegoro University (UNDIP) har været lang tid på at administrere sine endeløse forsøg på at blive godkendt som en national universitet, der kan være stolte af og akkrediteret internationalt som en fremragende universitet. Dette program var i overensstemmelse med de globale æra udfordringer. Den globale æra kræver høj kvalitet uddannelsesinstitutioner, der udfører nogle Kundskaber til at deltage i en konkurrenceklausul over verdens hurtige konkurrence. Baseret på de nuværende betingelser, bør uddannelsen kvalitet i et universitet altid øges med henblik på at udvikle kvalificerede, kyndige, og højteknologiske menneskelige ressourcer. De strategiske tiltag var blevet truffet i overensstemmelse med til det nye paradigme for de videregående uddannelser udviklingsprogram, der er blevet foreslået af indonesiske generaldirektorat for High Education (IDGHE).

I år 2020, UNDIP hensigt at være en fremragende Forskning Universitet. Bestræbelserne på at opnå visionen, UNDIP definerer sin mission som følger:

at levere den bedste uddannelse inden for videnskab, teknologi og kunst, til at gennemføre faglige videnskabelige undersøgelser og publikation som bidrag til udviklingen af ​​videnskab og teknologi, at give kvalificerede offentlige tjenester i overensstemmelse med efterspørgslen samfundet og udvikle viden videnskaber og gennemføre evaluering regelmæssigt for at forbedre kvaliteten, selvstændighed, ansvarlighed og akkreditering af universitetet.

Vision, mission og de vigtigste videnskabelige interesse UNDIP har været fokuseret på Eco-Coastal-Regions udvikling. Vi har en betydelig andel af de mest konkurrencedygtige Postgraduate og bacheloruddannelser inden for teknik, dyr landbrug, ikt, videnskab, matematik, økonomi, ledelse, medicin, social og politisk videnskab, breve, folkesundhed, fiskeri og havforskning og psykologi.

Student hostel indkvartering vil blive leveret af UNDIP inde campus område, såvel som privat udlejning på omkring campus fra fællesskabet. Omkring privat udlejning har en studerende kantine, der tilbyder en bred vifte af måltider til rimelige priser. Værelsesprisen for den private leje spænder fra Rp 150.000 til Rp 250.000 en måned afhængig af de tilgængelige faciliteter. Værelsespriser er ikke inklusive sengetøj og rengøring. Ph.d.-studerende kan blive indkvarteret i private boliger til familien. Det skal understreges, at de satser kan variere betydeligt afhængigt af typen af ​​logi, nærhed til campus og de øvrige relevante faktorer. Generelt oplysninger om private boliger til leje er til rådighed på de lokale aviser.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Indonesisk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Diponegoro University

For at ansøge om Master i Civil Engineering program er påkrævet bachelorgrad og mindst 2,75 GPA fra akkrediteret University. ... [+]

Master i Civil Engineering Potentielle studerende

Besidder bachelorgrad (ikke Diplom / D IV) Hold mindst 2,75 GPA fra akkrediteret universitet

Kurser

Vandforsyning Transport Ledelse og infrastruktur Engineering Struktur Geodetics Forvaltning af Byggeri og Beach Method [-]
Indonesien Semarang
Juli 2020
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Diponegoro University

Master i Arkitektur fokuserer på Tropical Architecture kompatibel med indonesiske klima og geografi ... [+]

MSc i Arkitektur For at ansøge om Master i Arkitektur kræves følgende:

Bachelor i Arkitektur Engineering, Landscape Architecture, Byplanlægning, Interiør design, psykologi, Civil Engineering, Arkæologi, historie, kunst og andre relevante større GPA ≥ 2,75 (Range 0-4) Besidder TOEFL score på mindst 450 (PBT)

Tidsplan for registrering (Årligt Baseret) TERM I Ansøgning dato: fra december til marts Valg: Marts Fondsbørsmeddelelse: Marts Start Program: april til maj

TERM II Ansøgning dato: fra april til August Valg: August Fondsbørsmeddelelse: August Start Program: September

Kurser Fokus på Tropical Architecture kompatibel med indonesiske klima og geografi. Udvikling af kontekstuelle arkitektur baseret på national kultur, som er vigtigt i globaliseringen, og koncentrere sig om arkitektur, Tropical Arkitektur og byplanlægning.... [-]

Indonesien Semarang
Kontakt skolen
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Diponegoro University

... [+]

[-]
Indonesien Semarang
Juli 2020
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Diponegoro University

... [+]

[-]
Indonesien Semarang
Juli 2020
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Diponegoro University

Master of Lingvistik Diponegoro Universitet åbner den studerendes optagelse til studieåret 2014/2015 starte den 4. april - 8 jul 2014 ... [+]

Master i lingvistik Tilmeldingen til nye studerende har været planlagt hvert år, og det er de oplysninger af vores årlige program for tilmelding:

Ansøgningsfrist: 4 april-8 juli Udvælgelse: 15 jul Fondsbørsmeddelelse: 20 jul Tilmelding: 20 juli - 3 August Start Program: 15 september

[-]
Indonesien Semarang
Kontakt skolen
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

Diponegoro University at a glance