UIN Maulana Malik Ibrahim Malang

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Det statslige islamiske universitet i Maulana Malik Ibrahim Malang blev oprettet ved præsidentdekret nr. 50 den 21. juni 2004. At realisere ideerne fra adskillige berømte figurer i Øst-Java om at oprette islamiske højere uddannelsesinstitutioner under Ministeriet for Religiøse Anliggender, Etableringskomiteen for IAIN-filialen i Surabaya blev fundet gennem ministeriet for religiøse anliggender nr. 17 af 1961. Dette udvalg fik til opgave at oprette Shariah-fakultetet i Surabaya og fakultetet Tarbiyah i Malang. Begge er fakultetsgrene af IAIN Sunan Kalijaga, som blev indviet af ministeren for religiøse anliggender den 28. oktober 1961. Den 1. oktober 1964 blev fakultetet for islamisk teologi ( Ushuluddin ) også etableret i Kediri gennem ministeriet for religiøse anliggender 'dekret nr. 66/1964.

I sin udvikling blev de tre afdelinger af fakultetet fusioneret og strukturelt administreret under af State Islamic Institute (IAIN) Sunan Ampel som oprettet i ministeriet for religiøse anliggender 'dekret nr. 20 i 1965. Baseret på dette dekret, fakultetet Tarbiyah Malang blev en afdeling af IAIN Sunan Ampel. I næste udvikling gennem præsidentdekret nr. 11, 1997, ændrede fakultetet i Tarbiyah Malang IAIN Sunan Ampel sin status til et statligt islamisk institut i Malang (STAIN), som også oplevet af andre fakultetsgrene af IAIN i Indonesien, i alt 33 institutter . Siden da var STAIN Malang derfor blevet et uafhængigt institut for islamisk videregående uddannelse bortset fra IAIN Sunan Ampel.

I den strategiske udviklingsplan, som anført i den strategiske plan for Malangs tiårige udviklingsplan (1998 / 1999-2008 / 2009), forvandlede State Islamic Institute of Malang sin anden institutionelle status fra et institut i anden halvdel af sin udviklingsperiode. ind på et universitet. Gennem en alvorlig indsats blev forslaget om at øge dets status til et universitet godkendt af præsidenten, som det blev manifesteret i præsidentdekret nr. 50, dateret 21. juni 2004, og blev indviet af ministeren, prof. HA Malik Fajar, M.Sc på vegne af præsidenten den 8. oktober 2004 ved navn State State University (UIN) Malang med sin hovedopgave var at gennemføre en videregående uddannelse inden for islamiske religionsvidenskaber og almen videnskab. Således bruges 21. juni 2004 som fødselsdag for dette universitet. Universitetet var engang blevet udpeget som Indonesien-Sudan Islamic University (UIIS) som gennemførelse af samarbejdet mellem den indonesiske og Sudan-regering og blev indviet af vicepræsident Dr. H. Hamzah Haz den 21. juli 2002, som også blev overværet af høje embedsmænd fra den sudanesiske regering. I akademisk paradigme udvikler universitetet viden ikke kun fra de videnskabelige metoder gennem logisk ræsonnement såsom observation, eksperimentering, undersøgelser, interviews og så videre, men også fra Koranen og Hadith, som er kendt som integrationsparadigme. Derfor er emnerne for islamiske studier som Qur og Hadith og Fiqh meget centrale inden for rammerne af den videnskabelige videnintegration.

Institutionelt har State Islamic University (UIN) Malang seks fakulteter på bacheloruddannelse. De er: (1) Det Pædagogiske Fakultet, der kører Institut for Samfundsvidenskabelig Uddannelse, Institut for Islamisk Uddannelse, Institut for Islamisk Grundskole Læreruddannelse og Institut for Arabisk Sproguddannelse (2) Sharia-fakultetet, der kører Institut for Islamisk Familie og Department of Sharia Business Law, (3) Det Humanistiske Fakultet, der kører Department of Arabic Language and Letters og Department of English Language and Letters, (4) Det fakultet for økonomi, kører Department of Management, Accountancy og Sharia Bank of Law, (5 ) Psykologisk Fakultet, løbende Institut for Psykologi, (6) Fakultet for Videnskab og Teknologi, kørende Institut for Matematik, Biologi, Farmaci, Fysik, Kemi, Informatik og Arkitektur. Masterstudiet har seks programmer, de er: Masteruddannelse i islamisk uddannelsesledelse, kandidatuddannelse i arabisk sprogundervisning, masterprogram i islamiske studier, kandidatuddannelse i islamisk grundskolelæreruddannelse, kandidatuddannelse i islamisk uddannelse og masterprogram i islamisk Lovens familie. På doktorgradsprogrammet har universitetet to programmer, de er islamisk uddannelsesledelse og arabisk sprogundervisning doktorgradsprogram.

Det unikke kendetegn ved dette universitet, som konsekvenserne af den videnskabelige udviklingsmodel, er forpligtelsen for alle akademikere til at mestre arabisk og engelsk. Gennem det arabiske sprog forventes de at være i stand til at studere islam fra originale kilder, nemlig den hellige Koran og Hadith, og det forventes gennem deres engelske beherskelse, de akademiske medlemmer kan studere den generelle viden og videnskab samt bruge den som et globalt kommunikationsværktøj. Derfor kaldes universitetet tosproget universitet. For at nå dette mål udviklede universitetet kostskolen eller ” pesantren ” på campus, hvor alle førsteårsstuderende skal blive. Derfor er universitetsuddannelsen en kombination mellem universitetstradition og kostskole ( pesantren ) tradition. Ved at implementere denne uddannelsesmodel forventes det at producere kandidater, der er professionelle og intellektuelle lærde, der også er dybtgående i religiøse studier eller intelligente og professionelle islamiske lærde, der er dybtgående inden for videnskabstudier. Studerendes hovedegenskaber er, at kandidaten ikke kun mestrer viden om deres hovedfag, men også mestrer den hellige Koran og Hadith som en vigtig kilde til islamisk lære.

Beliggende i Jalan Gajayana 50, Dinoyo Malang med et 14 hektar stort område, moderniserer dette universitet sig fysisk siden september 2005 med rektorens bygning, fakultet, administrative kontorer, forelæsning, laboratorier, studenteranliggender, træning, sport, forretningscenter, poliklinik, moskeer, og kostskole ved hjælp af finansieringen fra Den Islamiske Udviklingsbank (IDB) gennem IDB-godkendelsesbrev nr. 41 / IND / 1287 dateret 17. august 2004. Den 27. januar 2009 præsidenten for Republikken Indonesien Dr. H. Susilo Bambang Yudhoyono indvilligede i at titulere universitetet med The State Islamic University of Maulana Malik Ibrahim Malang. Da navnet er temmelig langt, fortalte rektor på talen i 4-årsdagen universitetets navn til Universitas Islam Negeri Maliki. Med storslået og moderne fysisk præstation og gennem beslutsomhed, lidenskab og stærkt engagement fra alle medlemmer af det akademiske og ved at bede om velsignelse og vejledning fra Allah den Almægtige, sigter universitetet på at være centrum for ekspertise og centrum for den islamiske civilisation som et skridt til at implementere islams lære som barmhjertighed over for verden (al Islam rahmat li alamin ).

Placeringer

Malang

Address
Jalan Gajayana No. 50 Malang
65144 Malang, øst Java, Indonesien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: