University of Tehran, Kish International Campus

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om KIC

Kish International Campus

Kish International Campus blev oprettet i 2007 for at lette optagelsen af ​​udenlandske studerende. Kandidatuddannelsen på UT Kish Campus har de sproglige og faglige evner til at fungere effektivt i et internationalt miljø; de tekniske færdigheder til at fungere i en stadig mere kompleks teknisk verden den intellektuelle kapacitet og fleksibilitet til at tilpasse sig konstante forandringer og ledelsespotentialerne for at yde det bedst mulige bidrag til samfundets udvikling til gavn for dets folk. I overensstemmelse med denne mission vælger universitetet iranske og internationale studerende, der kan lykkes i at udnytte forskellige og moderne akademiske og forskningsmæssige muligheder. Gennem udviklingen af ​​stærke videnskabelige forbindelser med lokale og udenlandske uddannelses- og forskningsinstitutioner fortsætter campus med at opretholde den højeste kvalitet af både forskning og uddannelse. Der er gjort en indsats for, at campus forbliver i forkant med videnskaben på forskellige områder og at tilpasse sine strategier for at imødekomme markedets krav. Placeringen af ​​Campus er den smukke koralø Kish, Persiske Persens Perle med alle sine turist- og forretningsattraktioner.

Internationale aktiviteter

Kontoret for Internationale Forbindelser giver information og assistance til internationale studerende, fakultetets medlemmer og forskere. Det etablerer også forbindelser mellem UT og andre iranske universiteter på den ene side og udenlandske universiteter, forskningsinstitutter og centre på den anden side. Kontoret for Internationale Relationer tilbyder råd og service til alle internationale studerende og lærde. Det giver mulighed for akademiske medlemmer og studerende at deltage i internationale konferencer, seminarer og workshops. Det har også tætte forbindelser med mange internationale sammenslutninger og samarbejder med at tilbyde sine tjenester til fælles konferencer, medlemskab i internationale foreninger og sabbatical leave.

Nuværende Aktiviteter

  • Arrangere officielle besøg med universitetsdignitarier fra hele verden
  • Udvidelse af internationalt samarbejde med verdens bedste universiteter
  • Inviterer oversøiske iranske og udenlandske professorer og lærde til at holde foredrag og workshops på Kish International Campus
  • Udvidelse af internationale studerendeudvekslingsprogram
  • Udvikling af avancerede og kortsigtede kurser og fælles uddannelsesprogrammer

Fakta og tal

Nuværende status

Det akademiske personale på Kish International Campus består af mere end 190 deltids adjungerede professorer og tilknyttede medlemmer. Universitetet omfatter 3000 bachelor-, ph.d.-studerende og ph.d.-studerende.

Biblioteksstatistik

Campusbiblioteket har en rimelig samling af bøger (21927) både på persisk (12792) og engelsk (9135). På campuset er der også et omfattende elektronisk bibliotek (e-bøger og e-tidsskrifter).

Placeringer

Teheran

Address
Kish International Campus, University of Tehran, Niyayesh St., Mirmohanna Blvd., Kish Island, Iran.
Teheran, Teheran-provinsen, Iran