Læs den officielle beskrivelse

Om os

American College Dublin , der er et indbygget kollegium i det irske amerikanske universitet, er akkrediteret af Mellemstatsudvalget for Videregående Uddannelse og er licenseret som en institution for videregående uddannelse i Republikken Irland og delstaten Delaware. American College Dublin ligger på Merrion Square i hjertet af Irlands hovedstad og tilbyder en fremragende post-gymnasieuddannelse på bachelor- og masterniveau inden for liberale kunst, scenekunst, kreativ skrivning, international forretning, regnskab og finansiering, gæstfrihedsstyring og arrangement ledelse. Etableret som en ikke-erhvervsmæssig uddannelsesmæssig tillid i 1993 af Lynn University (placeret i Boca Raton, Florida), er kollegiet vokset fra en studie i udlandet campus for amerikanske studerende til en global institution med trettifem nationaliteter blandt sine studerende. ACD har en søster campus i Lewes, Delaware, ved navn American College Delaware, hvorigennem det tilbyder fælles programmer og overføringsmuligheder mellem Irland og USA.

American College Dublin tager den tidskendte amerikanske tradition for den moderat størrelse, ikke-for-profit liberal arts institution og placerer den i en international sammenhæng med campusser på begge sider af Atlanterhavet. Institutionen søger at tilbyde de bedste karakteristika ved den irske og amerikanske videregående uddannelse i et intimt miljø, der understøttes af den holistiske liberale kunstmodel for læring, så de studerende kan realisere deres potentiale og deltage med succes i verden. Kollegiet giver en uddannelse, der er streng, stimulerende og værdifuld, understreger kerneværdierne af akademisk ekspertise, innovation, etisk integritet og multikulturalisme. Klassestørrelser er små (generelt ikke mere end tyve studerende til en klasse), og læreren engagerer den studerende i en uddannelsesmæssig oplevelse, der er aktiv, deltagende og udfordrende. Mange af studieprogrammerne har en praktikkomponent, som giver eleverne mulighed for at anvende deres klasseværelsetuddannelse i relevante industrimiljøer og giver dem praktisk erfaring med deres fagområde. En stor del af kollegiums elever går videre til videre studier på postgraduate niveau.

Frem for alt stræber American College Dublin til at skabe en passion for uddannelse, der fremmer udviklingen af individets talenter og en proces for livslang læring.

108003_107977_dublinisyourcampusstudyportals.jpg

Historie

American College Dublin , der blev akkrediteret af Middle States Commission on Higher Education, blev grundlagt som en ikke-for-profit uafhængig uddannelsesmæssig tillid i maj 1993 af Lynn University, en liberal arts institution beliggende i Boca Raton, Florida. Collegeet indrømmede sine første liberale kunst- og erhvervseksamenere i september 1993 og aflagde sin første klasse i 1996. Den første gradueringsceremoniens hovedtalende var Jean Kennedy Smith, amerikansk ambassadør til Irland og søster til tidligere præsident John F. Kennedy, der begyndte en tradition af fremtrædende højtalere på kollegiet, der senere skulle omfatte Nobel Peace Prize-modtagere John Hume og senator George Mitchell, tidligere advokat og Goldman Sachs formand Peter Sutherland, tidligere præsident for Europa-Parlamentet Pat Cox, Fianna Manglende leder Micheál Martin, tidligere Tánaiste Mary Harney og søsteren til den tidligere amerikanske vicepræsident Joe Biden, Valerie Biden Owens. Udviklingen af kollegiet i Dublin-campus fortsatte i løbet af 1990'erne; i 2002 udvidede institutionen sin virksomhed med oprettelsen af en søster campus i delware, der blev kendt som amerikansk college delware.

En sammensat kollegium i Irsk Amerikansk Universitet, institutionen er godkendt af Department of Education i delstaten Delaware og er akkrediteret af det regionale akkrediteringsorgan for staten, Mellemstater Kommissionen for Videregående Uddannelse (MSCHE). Ansvarlig for akkreditering af højere uddannelse i staterne New York, New Jersey, Pennsylvania, Maryland, Washington, DC og Delaware. American College Dublin tilbyder også nogle programmer akkrediteret af Quality and Qualifications Ireland (QQI), herunder baccalaureate programmer inden for liberal arts, international business og regnskab og finansiering, og et kandidatuddannelse i international business.

I årene siden grundlæggelsen har American College Dublin konsolideret sin stilling som en højkvalitets liberal arts institution. Studentenumre er steget fra en håndfuld til hundrederne, med alumner nummereret i tusindvis siden den første gradueringsceremoni. Fysisk er kollegiet vokset fra et enkelt hus på Merrion Square til en, der besidder tre tilstødende ejendomme, to til begge sider af det oprindelige sted. Støttefaciliteterne er udvidet til at omfatte et forstørret bibliotek, computerlaboratorier, spisestue for studerende og rekreative faciliteter. Alligevel er der nogle ting, der er forblevet konstante. Kollegiet fastholder sin forpligtelse til at levere en postsekundær uddannelse, der overholder de bedste traditioner i den amerikanske liberal arts model; en, der er stimulerende, udfordrende, interessant og nyttig. Det er fortsat forpligtet til at undervise i små klasser (generelt ikke mere end tredive studerende); til undervisning, der svarer til behovene hos elever med varierende evner og baggrunde og til undervisning, som aktivt involverer den studerende i lærings- og vurderingsprocesserne. Det fortsætter med at opmuntre og projektere et internationalt perspektiv gennem sin rekruttering af studerende (60% af den samlede studerende kommer fra uden for Irland) gennem indholdet af mange af sine kurser og dets fremme af forbindelser med det internationale samfund i Irland . Endelig fortsætter kollegiet med at fremme sin amerikanske forbindelse, tydeligst gennem sit navn, men i det væsentlige også: gennem sin grundlæggelse i den liberale kunst, dets akkreditering med Mellemstatsudvalget for Videregående Uddannelse, dets historiske forbindelser med Lynn University, dets søster campus i Lewes, Delaware, dets amerikanske studie i udlandet program og dets aktive rekruttering af amerikanske studerende til fireårige baccalaureat og master studieprogrammer.

Mission

" American College Dublin søger at tilbyde de bedste karakteristika ved den irske og amerikanske videregående uddannelse i et intimt miljø, der understøttes af den holistiske liberal arts model for læring, hvilket gør det muligt for indenlandske og internationale studerende at realisere deres potentiale og deltage med succes i verden."

Vision

American College Dublin vil yde en højkvalitets bachelor-og postgraduate uddannelse: en, der er streng, stimulerende og værdifuld. Institutionen vil lægge vægt på kerneværdierne af akademisk ekspertise, innovation, etisk integritet og multikulturalisme. De institutionelle etos og uddannelsesprogrammer vil fremkalde og afspejle det bedste af de irske og amerikanske videregående uddannelsestraditioner, idet de engagerer den studerende i en aktiv, deltagende og udfordrende uddannelsesmæssig oplevelse. American College Dublin vil opretholde de højeste standarder for etisk adfærd i alle sine aktiviteter, herunder støtte til akademisk frihed, passende offentliggørelse af oplysninger til institutionens interessenter, lige adgang og mulighed. College vil sigte mod at skabe en passion for uddannelse, der fremmer udviklingen af individets talenter og en proces for livslang læring.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

American College Dublin

Kandidatuddannelsen i International Business er et QQI-akkrediteret, niveau 9, post-graduate kursus for kandidater, der ønsker at fremme deres forståelse for internationa ... [+]

Oversigt

QQI, 1 års kandidatuddannelse

Kandidatuddannelsen i International Business er et QQI-akkrediteret, niveau 9, post-graduate kursus for kandidater, der ønsker at fremme deres forståelse for international business og åbne op for spændende nye karrieremuligheder. MB udstyre den studerende med den nødvendige videnbase, færdigheder, kompetencer og strategisk bevidsthed for at lykkes i det internationale erhvervsmiljø. Studerende vil analysere og evaluere scenarier og give egnede resultater. I MB i International Business stiller læreren spørgsmålene og de studerende forsker og formulerer svarene.

Programmets overordnede mål og målsætninger er, at kandidater vil:... [-]

Irland County Dublin
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
American College Dublin

Baseret i barndomshjemmet til Oscar Wilde på 1 Merrion Square og leveret i forbindelse med det irske forfattercenter, tilbyder Master of Fine Arts i Creative Writing aspi ... [+]

Oversigt

Baseret i barndomshjemmet til Oscar Wilde på 1 Merrion Square og leveret i forbindelse med det irske forfattercenter, tilbyder Master of Fine Arts i Creative Writing aspirerende eller publicerede forfattere et etårigt studieforløb, der undersøger processen og praksis med at producere prose fiktion. Arbejdet i de sidste to års klasser har medtaget stykker, der blev kortlagt til Penguin Ireland Short Story Competition, to gange langlistet til Fish Short Story Competition og to studerende, der blev udvalgt som finalister i IWC Novel Fair. Inden for et kritisk værksted og mentorformat gives eleverne undervisning og rådgivning ved udfyldelse af enten en roman eller en novelsamling. Der tages hensyn til de intellektuelle, psykologiske, økonomiske og kulturelle påvirkninger, der understøtter og driver den kreative skriveproces. Kurset lægger også vægt på det forretningsmæssige og faglige miljø i skrivning, med seminarer præsenteret af agenter og forlag og master klasser af etablerede forfattere. Programmet giver eleven både faglig vejledning i at producere et betydeligt skriftligt værk med publicerbar standard og med en omfattende forståelse af de teoretiske og praktiske krav til vellykket deltagelse i skriveaktiviteten, enten som professionel karriere eller som en del af en livslang personlig engagement i kreative bestræbelser.... [-]

Irland County Dublin
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
American College Dublin

Baseret i barndomshjemmet til Oscar Wilde på 1 Merrion Square og leveret i forbindelse med det irske forfattercenter, tilbyder Master of Fine Arts i Creative Writing aspi ... [+]

Oversigt

Baseret i barndomshjemmet til Oscar Wilde på 1 Merrion Square og leveret i forbindelse med det irske forfattercenter, tilbyder Master of Fine Arts i Creative Writing aspirerende eller publicerede forfattere et etårigt studieforløb, der undersøger processen og praksis med at producere prose fiktion. Arbejdet i de sidste to års klasser har medtaget stykker, der blev kortlagt til Penguin Ireland Short Story Competition, to gange langlistet til Fish Short Story Competition og to studerende, der blev udvalgt som finalister i IWC Novel Fair. Inden for et kritisk værksted og mentorformat gives eleverne undervisning og rådgivning ved udfyldelse af enten en roman eller en novelsamling. Der tages hensyn til de intellektuelle, psykologiske, økonomiske og kulturelle påvirkninger, der understøtter og driver den kreative skriveproces. Kurset lægger også vægt på det forretningsmæssige og faglige miljø i skrivning, med seminarer præsenteret af agenter og forlag og master klasser af etablerede forfattere. Programmet giver eleven både faglig vejledning i at producere et betydeligt skriftligt værk med publicerbar standard og med en omfattende forståelse af de teoretiske og praktiske krav til vellykket deltagelse i skriveaktiviteten, enten som professionel karriere eller som en del af en livslang personlig engagement i kreative bestræbelser.... [-]

Irland County Dublin
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
American College Dublin

Dette program giver en studerende en avanceret introduktion til udfordringerne og mulighederne for at organisere og præsentere en offentlig professionel præstation. ... [+]

Oversigt

Dette program giver en studerende en avanceret introduktion til udfordringerne og mulighederne for at organisere og præsentere en offentlig professionel præstation. Baseret på udviklingen af en væsentlig live præstation, tilbyder programmet også tilsyn med et aftalt afhandlingstema og to kurser inden for ledelse og marketing fra kollegiums MBA-program. Kernen i programmet er performance-projektet. Under fakultetets tilsyn skal den studerende udtænke eller identificere en passende recital, koncertopførelse eller andet godkendt live performance-arbejde, overvåge projektets udvikling (original eller tilpasset), arrangere repetition, styre og udførelse af stykket, og administrere, markedsføre og producere en indspillet offentlig forestilling af arbejdet. Den studerende kan være involveret i alle områder af forestillingen som musikalsk, sanger, danser, forfatter, instruktør, skuespiller, tekniker eller engagere andre til at hjælpe nogle eller alle. Alle aspekter af produktionen, herunder beslutningstagningen, der gik ud på at vælge stykket, en litterær kritisk analyse af programindholdet og en kritisk gennemgang af forestillingen, dokumenteres i en væsentlig (10.000 ord) afhandling. Afhandlingsmodulet (9 point) og fakultetets evaluering af en af de optagede liveoptræden (21 point) giver grundlag for vurderingen af projektet.... [-]

Irland County Dublin
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
1 Merrion Square
County Dublin, D02 NH98 IE