Læs den officielle beskrivelse

AIT læring og undervisning Unit blev etableret den 5. december 2006. Enheden kommer under mandatet for justitssekretæren, Dr. Joseph Ryan. Enheden er dedikeret til støtte og fremme af læring og undervisning i Athlone Teknologiske Institut. Enheden vil arbejde sammen om at fortsætte med at udvikle en kultur, der:

Respekterer og støtter individuelle forskelle blandt elever. Tilskynder til udvikling af studerende centreret læringsmiljøer, hvor forskellige elever kan lære og Excel. Værdier og belønninger undervisning. Understøtter personale i uddannelsesforskning. Assist med udbredelsen af ​​bedste praksis på de videregående uddannelser. Tilskynder til gennemførelse af pædagogiske initiativer / innovationer. Fremmer og støtter de mål og foranstaltninger, der er skitseret i instituttets strategiplan, der vedrører kvalitet og innovation i læring og undervisning.

Business School på AIT består af tre afdelinger: Business Studies, Accounting and Business Computing og gæstfrihed, turisme og fritid Studies. De kurser, der udbydes af School dækker en lang række områder fra regnskab til ledelse, business psykologi til social media marketing, turisme til sport management og meget mere. Du vil få mulighed for at tilegne sig viden, udvikle færdigheder og dyrke holdninger, som vil hjælpe dig med at opfylde dit potentiale og maksimere dine karrieremuligheder.

Business er en spændende, udfordrende og dynamisk område, hvor at arbejde. Når man tænker på hvor meget business indvirkning på vores dagligdag, er det let at se relevansen og gavn for en kvalifikation på dette område. Succes i en virksomhed undersøgelser eller relaterede program kan være et pas til en givende og interessant karriere.

Læringsprocessen i Business School foregår i et miljø, hvor du har adgang til moderne ressourcer, ekspert personale viden, links med arbejdsgivere og den nyeste teknologi. Den "Stigen" system af kvalifikationer giver dig mulighed for at komme videre fra højere certifikat igennem til udmærkelse bachelorgrad, og videre til ph.d.-studier.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Athlone Institute of Technology

Denne fuldtids-program er opbygget til at give deltagerne mulighed for at udvikle avancerede centrale kernekompetencer i erhvervslivet og til at bygge videre på specialis ... [+]

Denne fuldtids-program er opbygget til at give deltagerne mulighed for at udvikle avancerede centrale kernekompetencer i erhvervslivet og til at bygge videre på specialiseringer allerede er opnået ved æresbevisninger Bachelor of Business (eller beslægtede disciplin) niveau. Læseplanen tilbyder en rigdom og mangfoldighed af læring, der vil sikre, at den studerende udvikler og demonstrerer en række højt niveau viden og færdigheder inden for områder som forskning, strategisk tænkning og reflekterende læring, og dermed oprettelse af grundlaget for en succesfuld virksomhed karriere, som samt for fortsat faglig og faglig udvikling.

Kandidater forventes at have:

en kritisk forståelse af avancerede teorier, begreber, principper, metoder og teknikker i erhvervslivet og relateret forskning evnen til at anvende strategisk tænkning og til at vælge teknikker til analyse og fortolkning af oplysninger kapaciteten til at vurdere og kontrast konsekvenserne af beslutningerne, med særlig henvisning til forretningsetik og socialt ansvar evnen til at gennemføre yderligere forskning og selvstyret, livslang læring ... [-]
Irland Athlone
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

Welcome to Athlone Institute of Technology