Atlantic S.E.A.L

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Atlantic SEAL er en lille, udvalgt engelsk skole og en certificeret læreruddannelse center.

Vi tilbyder standard og fleksibel General engelsk kurserSamt Erhverv og Specialiserede programmer i vores året rundt voksen center. Vi forbereder eleverne til de sproglige og faglige krav University liv med vores engelske eksamen og Cultural Education kurser (IELTS, Cambridge, TOEIC, TOEFL osv). Vi har også spændende sommer programmer for juniorer (9 til 12 år), teenagere (13 til 17) & meget unge elever (3 til 8 år). For studerende, der ikke kan rejse til Atlantic SEAL vi tilbyder On-line engelske programmer med vores indfødte engelsktalende lærere. Hvis du ønsker at få en internationalt anerkendt engelsk sproglærer Kvalifikation (CertTESOL) vi er den eneste skole i Irland for at tilbyde denne prestigefyldte kvalifikation program.

South West Cork er blevet beskrevet som "det mest magiske sted i Irland." Det kan prale med en blanding af bjerge, moser, vilde bakker fulde af søer, dybe floddale og dramatiske klipper med udsigt over Atlanterhavet.

Atlantic SEAL s voksen skole er baseret i en charmerende traditionel irsk bygning lige i centrum af byen Schull i smukke SouthWest Cork. Vi har det bedste af begge verdener - en fredelig beliggenhed, et ideelt læringsmiljø, og både Atlanterhavet og byen på vores dørtrin. Junior & Teenager skole (se billedet ovenfor) ser ud på Atlanterhavet, som er sekunder væk til fods.

Placeringer

Kork

Address
10, Main St. Schull
Kork, Amt Cork, Irland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig