Hibernia College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hibernia College er en nationalt anerkendt leder inden for læreruddannelse.

Udviklet af lærere til lærere tilbyder vi en bred vifte af uddannelseskurser inklusive master i post-primær og primær undervisning, fortsat faglig udvikling (CPD) for lærere og en online ph.d. i uddannelse.

Hibernia College har et ry for at være banebrydende for nye undervisningsmetoder og omfavne ændringer i den stadigt udviklende uddannelsesverden. Vores programmer er akkrediteret af kvalitet og kvalifikationer Irland og Undervisningsrådet og er anerkendt af Institut for Uddannelse og Færdigheder.

Undervisningskurser tilgængelige overalt i Irland

Den fleksible karakter af vores primære og post-primære undervisningskurser giver dig mulighed for at vælge, hvor du studerer. Startdatoer er både om foråret og efteråret.
Det er ikke et krav at have forudgående undervisningserfaring for at være kvalificeret til at ansøge om uddannelseskurser.
Vores online model er vellykket, fordi den er forpligtet til at hjælpe studerende med at opfylde dine akademiske og karriere mål uden at sætte din livsstil på vent. Lær online - Live offline.

Grundskoleundervisning - Undervisning i karrierer

Der er en meget gunstig beskæftigelsesudsigt for vores kandidater til grundskole og gymnasium.

Ifølge den irske uafhængige sagde minister for offentlige udgifter Howlin, at landet ville have brug for yderligere 3.500 lærere på folkeskolen og gymnasiet inden 2021. (29/04/2015)

Post Primær Uddannelse - Professionel Master of Education

En kandidatuddannelse inden for grundskoleuddannelse - Professionel kandidatuddannelse er perfekt til dig, hvis du vil være en del af væksten og udviklingen af teenagere i alderen 12-18 år.

Som gymnasielærer eller post-lærer vil du specialisere dig i to fag, og du vil undervise disse til studerende fra det første år til det sjette år. Det er din entusiasme og fokus på dine emner, der vil motivere og fremme en kærlighed til fagmaterialet fra studerende, og dermed sikre, at de bringer så meget læring som muligt med dem i deres fremtidige bestræbelser. Som en ukendt forfatter engang sagde "Undervisning er det erhverv, der skaber alle andre erhverv."

Master i grundskoleuddannelse

Master i grundskoleuddannelse - Professionel kandidatuddannelse i grundskoleuddannelse er perfekt til dig, hvis du vil arbejde med børn i alderen 4-12 år .

At arbejde med yngre børn er for de lidenskabelige mennesker, der forstår, at undervisning kan være udfordrende, men også yderst givende. Lærere i grundskoleuddannelsen er ikke kun en del af den intellektuelle udvikling af små børn, men spiller også en nøglerolle i moralsk og social udvikling.

Som George Lucas engang sagde ”Uddannelse er det vigtigste job i den menneskelige race”

Vores undervisningskursus, master i grundskoleuddannelse, blev etableret for at opmuntre en bredere vifte af mennesker til at blive lærere, og vi giver en mere fleksibel rute til at blive en fuldt kvalificeret lærer, der inkluderer tilgængelige lokale praktiske workshops på stedet.

På grund af programmets struktur kan vi kun acceptere kandidatstuderende, der er bosiddende i Irland i løbet af kurset.

Placeringer

Dublin

Hibernia College

Address
Hibernia College Dublin
Block B, The Merrion Centre,
Merrion Road,
Dublin 4.

Dublin, County Dublin, Irland
Telefonnummer
+353 1 661 0168