Læs den officielle beskrivelse

Hibernia College , er en etableret leder inden for banebrydende nye uddannelsesteknologier og omfavner forandringer i den stadigt voksende verden af ​​uddannelse.

Hibernia College grundlagt af Sean Rowland Ph.D. ved årsskiftet af det nye årtusinde og følger en ambitiøs og fremtidsrettet strategi for at spille en ledende rolle i fremtidens uddannelse. Dr. Rowland bragte sine kolleger fra corporate, education and technology communities sammen for at skabe Hibernia College , en akkrediteret online uddannelsesinstitution.

Vi mener, at vores programmer skal måles ikke kun efter deres akademiske stringens, men i deres effektivitet til at hjælpe vores elever med at møde de udfordringer, de står over for hver dag i deres professionelle liv.

Efter 18 år kan vi være stolte af vores fremragende fakultet, med et dedikeret hold på mere end 350 fakulteter / deltidsfakulteter. Udestående på deres områder og på tværs af industrien omfatter de fakultet fra Harvard, Det Kongelige Kirurger i Irland, Trinity College Dublin Drug Safety Research Unit, IE Business School, Madrid og andre fremtrædende institutioner.

Hibernia College har udviklet en model af online uddannelse, der er vellykket, fordi den er dedikeret til at hjælpe fagfolk med at opfylde deres nuværende arbejde udfordringer og ved løbende at bygge på samspillet mellem studerende og fakultet.

Vi uddanner fagfolk rundt omkring i verden, der ønsker adgang til den allerbedste online uddannelse, der er til rådighed.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Hibernia College

Kandidatuddannelsen i grundskoleuddannelsen - Erhvervsuddannelsen i Post Primary Education blev oprettet for at tilskynde en bredere vifte af mennesker til at overveje gr ... [+]

Mesteren i grundskoleuddannelsen - Erhvervsuddannelsen i Post Primary Education blev oprettet for at tilskynde en bredere vifte af mennesker til at overveje grundskoleundervisning som et erhverv ved at give en mere fleksibel rute til at blive en fuldt kvalificeret lærer, og det er ikke et krav at have forudgående undervisning erfaring at være berettiget til at ansøge om dette kursus.På grund af programmets struktur og finansieringskriterierne kan vi kun acceptere ansøgninger fra Irland.

Blended Online Master i Primary Education

Mesterens design i den primære uddannelse, blanding af online og ansigt til ansigt undervisning, er ideel til alle, der ikke har nem adgang til en af de traditionelle uddannelsesudbydere, eller som ikke har tid til at tilbringe pendling til og fra forelæsninger daglige.... [-]

Irland Dublin
April 2020
Deltid
18 - 24 find din doctor juris
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Hibernia College

Hibernia College Post Primary Education - Professionel Master of Education blev oprettet for at tilskynde en bredere vifte af mennesker til at overveje at undervise som e ... [+]

Hibernia College Post Primary Education - Professionel Master of Education blev oprettet for at tilskynde en bredere vifte af mennesker til at overveje at undervise som et erhverv ved at give en mere fleksibel rute til at blive en fuldt kvalificeret post-primary school lærer.

På grund af programmets struktur og finansieringskriterierne kan vi kun acceptere ansøgninger fra Irland.

Blandet online professionel mastergrad i uddannelse

Programmet, der blander onlineindhold, virtuelle læringsmiljøer og ansigt til ansigt, er designet til at udvikle fagfolk og eksperter, som er positioneret til at være førende inden for efteruddannelse. Programmet er ideelt for alle, der ikke har nem adgang til en af de traditionelle uddannelsesudbydere, eller som ikke har tid til at tilbringe pendling til og fra foredrag dagligt.... [-]

Irland Dublin
April 2020
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk

Hibernia College explainer video

Hibernia College Gaeltacht Experience

Hibernia College
Address
Hibernia College Dublin Block B, The Merrion Centre, Merrion Road, Dublin 4.
Dublin, County Dublin, Irland
Hjemmeside
Telefonnummer
+353 1 661 0168