Hibernia College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hibernia College , er en etableret leder inden for banebrydende nye uddannelsesteknologier og omfavner forandringer i den stadigt voksende verden af ​​uddannelse.

Hibernia College grundlagt af Sean Rowland Ph.D. ved årsskiftet af det nye årtusinde og følger en ambitiøs og fremtidsrettet strategi for at spille en ledende rolle i fremtidens uddannelse. Dr. Rowland bragte sine kolleger fra corporate, education and technology communities sammen for at skabe Hibernia College , en akkrediteret online uddannelsesinstitution.

Vi mener, at vores programmer skal måles ikke kun efter deres akademiske stringens, men i deres effektivitet til at hjælpe vores elever med at møde de udfordringer, de står over for hver dag i deres professionelle liv.

Efter 18 år kan vi være stolte af vores fremragende fakultet, med et dedikeret hold på mere end 350 fakulteter / deltidsfakulteter. Udestående på deres områder og på tværs af industrien omfatter de fakultet fra Harvard, Det Kongelige Kirurger i Irland, Trinity College Dublin Drug Safety Research Unit, IE Business School, Madrid og andre fremtrædende institutioner.

Hibernia College har udviklet en model af online uddannelse, der er vellykket, fordi den er dedikeret til at hjælpe fagfolk med at opfylde deres nuværende arbejde udfordringer og ved løbende at bygge på samspillet mellem studerende og fakultet.

Vi uddanner fagfolk rundt omkring i verden, der ønsker adgang til den allerbedste online uddannelse, der er til rådighed.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Kandidatuddanninger »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Indlæg grundskoleuddannelse - professionel mester i uddannelse

Undervisning både online og på universitetet April 2019 Irland Dublin

Hibernia College Indlæg Primary Education - Professionel Master of Education blev etableret for at fremme en bredere vifte af mennesker til at overveje undervisningen som et erhverv ved at tilbyde en mere fleksibel vej til at blive en fuldt kvalificeret indlæg folkeskolelærer. [+]

Hibernia College Indlæg Folkeskoleloven - Professionel Master of Education blev etableret for at tilskynde til en bredere vifte af mennesker til at overveje undervisning som et erhverv ved at give en mere fleksibel vej til at blive en fuldt kvalificeret indlæg folkeskolelærer.

På grund af strukturen af ​​programmet og de kriterier støtteberettigelse kan vi kun acceptere ansøgninger fra Irland.

Blended online professionel mester i uddannelse

Programmet, der blander online-indhold, virtuelle læringsmiljøer og ansigt-til-ansigt levering, er designet til at udvikle fagfolk og eksperter, der er positioneret til at være ledere inden for post-primær uddannelse. Programmet er ideelt for alle, der ikke har let adgang til en af ​​de traditionelle uddannelsesudbydere eller som ikke har tid til at tilbringe pendling til og fra foredrag dagligt. ... [-]


Mester i grundskolen

Undervisning både online og på universitetet Deltid 18 - 24  April 2019 Irland Dublin

Master i Primary Education - Professionel Master of Education i Post folkeskolelov blev etableret for at fremme en bredere vifte af mennesker til at overveje folkeskolen undervisning som et erhverv ved at tilbyde en mere fleksibel vej til at blive en fuldt kvalificeret lærer, og det er ikke et krav til have forudgående undervisningserfaring at være berettiget til at ansøge om dette kursus. [+]

Den mester i grundskolen - Professionel Master of Education i Post Folkeskoleloven blev etableret for at tilskynde til en bredere vifte af mennesker til at overveje grundskolen undervisning som et erhverv ved at give en mere fleksibel vej til at blive en fuldt kvalificeret lærer, og det er ikke et krav at have forudgående undervisningserfaring at være berettiget til at ansøge om dette kursus.

På grund af strukturen af ​​programmet og de kriterier støtteberettigelse kan vi kun acceptere ansøgninger fra Irland.

Blended Online Master i Folkeskoleloven

Udformningen af ​​master i grundskolen, blander online og ansigt-til-ansigt undervisning, er ideel til alle, der ikke har let adgang til en af ​​de traditionelle uddannelsesudbydere, eller som ikke har tid til at tilbringe pendling til og fra foredrag dagligt. ... [-]


Videoer

Hibernia College explainer video

Hibernia College Gaeltacht Experience

Kontakt

Hibernia College

Adresse, linje 1 Hibernia College Dublin Block B, The Merrion Centre, Merrion Road, Dublin 4.
Dublin, County Dublin, Irland
Hjemmeside http://hiberniacollege.com/lp/hibernia-college/
Telefon +353 1 661 0168