Læs den officielle beskrivelse

School of Humanities opmuntrer interesse og forskning i mange tværfaglige områder med programmer, der spænder fra Kultur og Kolonialisme til Irske Studier, engelsk, historie, filosofi eller oldirsk til film og digitale medier. Færdigheder kritisk analyse, problemløsning og andre overførbare færdigheder opnås gennem vores innovative undervisningsforløb. Således kandidater er udstyret til at blive ansvarlige borgere og værdsatte medlemmer af samfundet.

Om The University

Med over 17.000 studerende og mere end 2.400 medarbejdere, NUI Galway har en fornem ry for undervisning og forskning ekspertise.

Vores omdømme

NUI Galway har opnået national og international anerkendelse som et forsknings-ledet universitet med en forpligtelse til topkvalitet teaching.

Vores Campus

Vores campus er blevet forvandlet i løbet af det seneste årti gennem vores 400 mio € kapital program. Med over 90 bygninger på 105 hektar jord, University ligger lige i hjertet af Galway byen.

Hvordan Vi er Unik

Fra vores position på kanten af ​​Europa, vi nå ud til verden, og vi har de mest forskelligartede studerende i Irland. Irsk sprog og kultur, samt frivilligt arbejde og samfund opsøgende spille en stærk rolle i den studerendes oplevelse her.

Den irske sprog

Sproget har en unik position i universitetet, overvejende på grund af dets nærhed til Connemara Gaeltacht - den største irsk-talende region i Irland.

Vores historie

Fra Dronningens College til National University of Ireland, er universitetets fortid sammenflettet med historien om Galway og Ireland.

Bachelorer Ud over de traditionelle fag som engelsk, historie og filosofi, er studerende i humaniora også tilbudt mulighed for at udvikle områder af interesse såsom Irske Studier, journalistik, kreativ skrivning, film eller drama og Teatervidenskab. Vores sortiment af bacheloruddannelser kombinere traditionelle Arts Individer med disse specialer hvilket giver et ekstra element til den studerende kvalifikation.

Kandidater Vores skole har en levende studerende forskningsmiljø med over 120 ph.d.-studerende. Studerende er matchet med en vejleder i deres område af interesse og har adgang til store arkiv ressourcer og et bredt forskningsmiljø. Mange interaktive konferencer, samarbejder og initiativer finder sted hvert semester skabe en dynamisk fællesskab af forskere.

Derudover humaniora har enogtyve forskellige undervist MA-programmer, der tilbyder mange en bro til ph.d. forskning eller, især for mere professionelt fokuseret programmer, øget beskæftigelsesegnethed. Mange af vores MA programmer udbydes på enten fuld tid eller deltid.

Internationale studerende Vores engelske, Historie og Filosofi kurser er populære med internationale studerende med et par hundrede hvert år at tage klasser. Vores lille gruppe klasser giver mulighed for udveksling af ideer og deling af forskellige kulturer. De fleste af vores undervises MA programmer har en kohorte af internationale studerende, som skaber en interessant dynamik og mix af perspektiver i klassen grupper.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MA

National University of Ireland Galway School of Humanities

Den MA i Kultur og Kolonialisme udforsker litteratur, politik og kultur fra Irland til Indien, og fra Afrika til Mellemøsten. Det er en tværfaglig undervist kandidatuddan ... [+]

Den MA i Kultur og Kolonialisme udforsker litteratur, politik og kultur fra Irland til Indien, og fra Afrika til Mellemøsten. Det er en tværfaglig undervist kandidatuddannelse, henvender sig til kandidater fra Arts, humaniora og samfundsvidenskab. Studerende analysere kejserlige overtag, race og racemæssige teorier, nationalistiske bevægelser, postkoloniale erfaringer, fremkomsten af ​​neo-koloniale tanke, multikulturalisme og tværkulturelle, og konsekvenserne af globalisering og udvikling for den moderne verden.

Denne MA giver eleverne mulighed for at kombinere specialisering af postgraduate forskning med fleksible færdigheder uddannelse af en tværfaglig tilgang. Studerende drage fordel af arven fra en MA program, etableret i 1994; programmet har løbende genopfundet sig i skiftende ideologiske klima og samtidig bevare sit primære mål: at tilbyde en kritisk uddannelse i de kulturelle diskurser strøm.... [-]

Irland Galway
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk