International House Dublin

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

International House Dublin er medlem af International House Verdensorganisationen grundlagt i 1953. Vi er akkrediteret af det irske Department of Education and Science som en skole for undervisning i engelsk som fremmedsprog, og som kontrolleres af begge ACELS (Det Rådgivende Råd for engelsk Sprogskoler) og International House Verden.

Vi tilbyder en bred vifte af kurser for alle aldre og niveauer, og tage højde for både grupper og individuelle studerende fra hele verden, herunder:

Engelske kurser for voksne Eksamensforberedelse programmer Engelsk og arbejdsprogrammer Junior Summer Programmer - værtsfamilie og boligområder Skole-programmet High Mini-ophold for grupper High School Integration program for grupper Læreruddannelsen, herunder programmer CELTA og DELTA

Hos IH Dublin ved vi, at ethvert aspekt af programmet er vigtig, hvorfor vi tager ekstra forsigtig med udformningen af ​​vores kurser, valg af vore værtsfamilier, og organiseringen af ​​vores sociale og kulturelle program. Vi tilstræber at give en hurtig, effektiv og fornøjelig læring i et støttende miljø.

Vores fantastiske skole ligger lige i hjertet af byens centrum giver de studerende en unik og lærerig oplevelse at studere på samme campus som irsk College studerende.

Top kvalitet Junior Summer programmer leverer fuld pakke programmer med luksus boliger eller værtsfamilie tilgængelig i Dublin & Cork.

Studerende kan også vælge at deltage i en fremragende High School program for et helt akademisk år eller enkelt semester, og vi har partnerskaber med de øverste skoler rundt omkring Irland.

Placeringer

Dublin

Address
60-63 Dawson Street
2 Dublin, County Dublin, Irland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: