Læs den officielle beskrivelse

LIFE @ ITC På Institute of Technology Carlow er der gjort alt for at kombinere en stress-fri placering med top-niveau undervisning og faciliteter, der er den førende i en række centrale discipliner både nationalt og internationalt. I indeværende skoleår, instituttet har en studerende på over 5.000 og en akademisk stab på over 200. Alt dette i en by på 20.000 mennesker med sunde industri-og erhvervssektorer. Carlow, kun 80 km fra Dublin, er et af de største indre byer i landet, og med sin stærke industrielle base, gør et ideelt valg for placeringen af ​​en Institute of Technology Campus. Vores store campus ligger på bredden af ​​den smukke flod Barrow kun fem minutters gang fra centrum af byen. Vores anden campus er placeret i den blomstrende amt byen Wexford, hvor vi har været en succes at levere videregående uddannelse i over et årti. Studieliv på IT CARLOW Livet i College kan være så spændende og berigende som du ønsker at gøre det. Der er en bred vifte af aktiviteter for enhver smag, og denne del af hjemmesiden indeholder en vej til de studerendes foreninger, sportsklubber, personale og studerende repræsentation. Hvis du tænker på at komme til IT Carlow for første gang, anbefaler vi, at du ser den del af denne hjemmeside Studenterservice. Disse websider giver et væld af oplysninger om at finde indkvartering, din første par dage i College samt grundlæggende fakta om bank-, shopping og transport. IT Carlow tilbyder en ... High Quality of Student Life Studerende nyde det bedste fra begge verdener på IT Carlow, studere i en udfordrende og venligt miljø, uden presset fra by-baserede studieliv. Støttende læringsmiljø Mindre gruppe undervisning er et vigtigt element i vores pædagogiske tilgang på IT Carlow, fremme et støttende miljø blandt ansatte og studerende, med vægt på individuelle potentiale. Lavere omkostninger kollegieværelser Udgifterne til kollegieværelser i Carlow er op til 50% billigere end tilsvarende by-baserede indkvartering. De fleste af de studerende her også undgå daglige rejseudgifter - College campus er inden for gå-eller cykelafstand af lokale faciliteter. Uberørt Miljø Studerende nyde en attraktiv campus indstilling på bredden af ​​floden Barrow, inden for rækkevidde af nogle af Irlands fineste naturskønne ruter og uberørte natur. Praktisk placering College campus er en kort gåtur fra Carlow by, med sine mange sports-, fritids-og underholdning faciliteter. Carlow til gengæld er godt tjent med gode vej-og togforbindelser til de fleste irske større byer.

Denne skole tilbyder også:

MSc

Institute of Technology Carlow

Denne nye et-årige kursus vil give en mulighed for studerende at studere til civilingeniør i IT Management, svarende til et niveau 9 Qualifcation (90 ECTS-point). ... [+]

KANDIDATUDDANNELSEN informationsteknologi forvaltning 

Dette kursus er ikke berettiget til gratis gebyrer. Kursusafgifter € 5250.

Hvad er dette kursus om?

Denne nye et-årige kursus vil give en mulighed for studerende at studere til civilingeniør i IT Management, svarende til et niveau 9 Qualifcation (90 ECTS-point).

Programmet giver kandidater med de nødvendige færdigheder til at opfylde en rolle i IT Management. Kandidater vil også forstå, hvordan it-chefer opfattes af erhvervslivet, demonstrere en forståelse for forretning og være i stand til at støtte indstillingen af ​​erhvervslivets dagsorden nationalt og internationalt.

Progression ruter fra dette program... [-]

Irland Carlow
September 2019
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

Master

Institute of Technology Carlow

Dette postgraduate program giver en mulighed for studerende for at studere til en Master of Business, Level 9 Kvalifikation (90 ECTS-point). ... [+]

Master of Business (MB) BUSINESS

Hvad er Master of Business om?

Dette postgraduate program giver en mulighed for studerende for at studere til en Master of Business, Level 9 Kvalifikation (90 ECTS-point). Du kan vælge at studere dette program på fuld tid (et år) eller deltid (to år aften) basis.

Formålet med dette program er at give kandidater med en grundig forståelse af den moderne erhvervsmiljø og at udstyre dem med den nødvendige viden og kompetencer inden for ledelse og virksomheden til at sætte dem i stand til at yde et bidrag til erhvervslivet i regionen, nationalt og internationalt.

Studerende, der fuldføre 60 point af MB-programmet vil være berettiget til Postgraduate Diploma in Business (niveau 9), bør de vælger at forlade programmet (Embedded Afslut Award).... [-]

Irland Carlow
September 2019
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk