IUBH Killarney Campus

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Fabelagtig natur møder gæstfrihed i verdensklasse

Et spektakulært naturlandskab, historiske bygninger og den berømte irske livsstil - Killarney har mange forskellige facetter. En af de mest maleriske byer i Sydvest-Irland og top turistmål for både irske og udenlandske besøgende, byder på byen et meget imponerende tilbud på hoteller, kurbade samt et varieret udvalg af pubber og restauranter. Ved siden af ​​arrangementer og festivaler hele året rundt, fungerer Killarney som "basecamp" for alle slags udendørs aktiviteter i Killarney National Park og er en indgang til Irlands mest berømte naturskønne kørsel, Ring of Kerry. Lev og studere i en unik atmosfære ved foden af ​​Macgillycuddy's Reeks, det højeste bjergkæde i Irland!

Killarney som irsk turisme hotspot

Turisme er langt den største industri i Killarney. Med undtagelse af Dublin er der flere hotel senge i Killarney end i nogen anden irsk by. Killarney National Park med Irlands højeste bjerg, fascinerende søer, skove og Torc vandfaldet er blot nogle af de mange attraktioner rundt. Killarney markerer også starten på den velkendte Kerry Way, en 214 km lang vandretur, der fører dig gennem Irlands fineste landskab. Nemmere gåture er skovstierne omkring Ross Castle eller den fire timers sløjfe omkring Lake Muckross. Vores Hotel og Restaurant Management program matcher således perfekt den stærke turisme og gæstfrihed fokus i regionen.

Infrastruktur og IT i Killarney
Den nyeste IT-infrastruktur på hele campus er naturligvis for os - fra WiFi til et Campus Administration Resource Environment.
Campus WiFi
På vores campus i Killarney kan eleverne få adgang til intranettet samt internettet via WiFi. Bibliotekskataloget er tilgængeligt på og uden for campus og giver adgang til omfattende forskningsdatabaser.
Campus Administration Resource Environment (CARE)
Hver elev har sin egen konto i vores Campus Administration Resource Environment (CARE). Dette campus management system understøtter effektivt og komfortabelt alle processer på vores campus steder, for eksempel tilmelding, tidsplaner, aftaler, eksamen indskrivning, downloads af forelæsningsmateriale og meget mere.
IUBH E-mail-adresse
Alle studerende får en IUBH e-mail-adresse for at understøtte kommunikationen mellem fakultetet og de studerende.
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Studier
Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree:

Videoer

Killarney: Fabulous scenery meets world class hospitality | Gintare | IUBH Campus Studies

Killarney: Fabulous scenery meets world class hospitality | Serge | IUBH Campus Studies

Killarney: Fabulous scenery meets world class hospitality | Szabina | IUBH Campus Studies

Killarney: Fabulous scenery meets world class hospitality | Ganesh | IUBH Campus Studies