Læs den officielle beskrivelse

RTH

Da det åbnede første gang i september 1970 IT Sligo har været en af Irland'S førende tredje niveau institutioner. De studerende er i centrum for det, vi laver. Det er hjemsted for 6.000 studerende på tværs af instituttets fuld tid, deltid og lærlingeuddannelser. Af dem, der 2000 studerer online.

5ey7jIT Sligo, Vil du komme til at kende dine undervisere, såvel som dine klassekammerater. Her vil du danne et netværk af venskaber, som vil vare hele livet.

IT Sligo er stedet at hjælpe dig med at komme foran i arbejdslivet med en industri placering. Takket være vores nære kontakter og forskningssamarbejder med førende virksomheder og store arbejdsgivere, kan vi tilbyde dig en bred vifte af muligheder.

IT Sligo er også en voldsomt ambitiøst institution tredje niveau. Arbejde hen imod re-betegnelse som Technological University, har en investering på 60 mio € i campusfaciliteter løbet af det sidste årti skabte en fantastisk 21. læring århundrede miljø.

Der er ingen stående stille. På tværs af instituttets tre skoler Læring i Forretning og Social Sciences; Engineering & Design; og videnskab, IT Sligo er i konstant udvikling og forbedring af sine kurser og faciliteter til at give en samlet pakke, der matcher behovene hos de studerende i dag - og i morgen.

e57j

Seks grund til at vælge IT Sligo

  1. Relevans og variation af vores kurser - Vi arbejder tæt sammen med erhvervslivet for at skræddersy vores kurser, så når du opgraderer, du har en kvalifikation, som arbejdsgivere anerkender og ønsker.
  2. Vores lærerstab - Studerende konsekvent fremhæve kvaliteten af undervisningen og forelæsninger personale som en af IT Sligo største styrker.
  3. Det er Personal - Små klasser betyder studerende har gavn af individuel opmærksomhed og støtte fra vores engagerede medarbejdere.
  4. Cool Campus - Vores enkelt moderne 72-acre 'University-feel' campus er i konstant udvikling for at afspejle behovene i det 21. århundrede studerende. Alt er inden for gåafstand - herunder Sligo bymidte
  5. World Class Ambitioner - Bortset fra at være Irlands anerkendt No 1 destination for Digital (Online) Uddannelse, IT Sligo har produceret internationalt anerkendt banebrydende forskning i videnskab og arkæologi i løbet af de seneste 12 måneder.
  6. En Home From Home - Som et sted at bo, Sligo prale af en af de mest overkommelige, attraktive og levende livsstil muligheder. Her er der rig høj kvalitet kollegieværelser.
gm
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Institute of Technology Sligo

Irlands tidlige sektor har en dynamisk, spændende og udfordrende fremtid. Det har brug for effektive og selvsikre ledere på tværs af områderne praksis, politik, advokatvi ... [+]

Irlands tidlige sektor har en dynamisk, spændende og udfordrende fremtid. Det har brug for effektive og selvsikre ledere på tværs af områderne praksis, politik, advokatvirksomhed, regulering, uddannelse og faglig udvikling.

Har du hvad der kræves for at være en af ​​disse ledere? Ønsker du at udvikle dine ledelses- og advokatfærdigheder og evner på måder, der afspejler og bygger kapaciteten i de tidlige års sektorer? Ønsker du at være en del af et fællesskab af praksis, der vil påvirke og føre den tidlige års sektor ind i fremtiden?

Hvis svaret på disse spørgsmål er ja, og du har en 2,2 BA Honours i ECCE eller kognitiv disciplin og vil have mindst to års erfaring inden for den tidlige års sektor eller et beslægtet felt afsluttet i slutningen af ​​kandidatuddannelsen, så Institute of Technology Sligo har Level 9-programmet, der hjælper dig med at opfylde disse ambitioner.... [-]

Irland Sligo
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk

MSc

Institute of Technology Sligo

Master of Science (MSc) og Postgraduate Diploma (PGD) i Bioprocessing er blevet udviklet af Institute of Technology Sligo (IT Sligo) for at imødekomme de voksende behov i ... [+]

Master of Science (MSc) og Postgraduate Diploma (PGD) i Bioprocessing Er blevet udviklet af Institute of Technology Sligo (IT Sligo) for at imødekomme de voksende behov hos den biologiske lægemiddelindustri.

Biopharmaceuticals, også kendt som biologiske (al) medicinske produkter, eller biologics, er ethvert farmaceutisk lægemiddelprodukt, der fremstilles i, ekstraheres fra eller syntetiseres fra biologiske kilder. Medicinsk Bioteknologi og Biofarmaceutiske sektorer er blandt de hurtigst voksende i Life Sciences området både nationalt og internationalt.

IT Sligo sammen med National Institute for Bioprocessing Research & Training (NIBRT) * har gennemført en deltid online MSc og PGD i Biopharmaceutical Science siden 2008 (www.nibrt.ie/masters). Disse kurser (udformet i omfattende samarbejde med industrien) er rettet mod videnskabs- og ingeniørstuderende med industriel erfaring, der ønsker at opdanne eller tværkvalificere en karriere inden for biofarmaceutika og normalt tage 2,5 år at gennemføre. Kurserne har vist sig at være yderst vellykkede for upskilling og cross-skilling individer, der enten arbejder eller håber at overgå til biopharmaceuticalsektoren. Der er dog stadig et færdighedsforskel i Bioprocessing-området, hvilket betyder, at yderligere kandidater fra industriens fokuserede programmer er nødvendige. I en nylig 2016 "Trends in Biopharma Survey" er rekruttering og udvikling af talent fremkommet som en vigtig trussel mod sektorens fremtidige vækst (1).... [-]

Irland Sligo
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk