Limerick Institute of Technology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor LIT?

Adgang til undervisere

Som studerende i LIT vil du ikke gå tabt i mængden. Vores forhold mellem studerende og underviser giver mulighed for stor deltagelse og diskussion i forelæsninger.

Alle LIT-campusser er et tæt sammensat af elever, hvor studerende har let adgang til undervisere, uanset om du møder dem på korridorer, i kantinen eller til planlagte møder, som er lette at organisere.

Aktiv læring

Hos LIT lærer eleverne ved at gøre. Vi kombinerer praksis med teori, der giver de studerende en oplevelsesmæssig læringsmodel, og udstyrer dem med de essentielle færdigheder, de kan tage i din valgte karriere.

Designer sketching WireframesGrøn kamæleon / Unsplash

Klubber og foreninger

En glad universitetsoplevelse bidrager til et vellykket college-liv, og din college-rejse vil blive forbedret af de nye mennesker, du møder, de nye venner, du får, de nye oplevelser, du støder på og den sjove, du har!

Klubber og samfund kan have en meget positiv oplevelse i din samlede college-oplevelse. Vi ved, hvor vigtigt det er at blive involveret i aktiviteter uden for dit akademiske arbejde, og vi opfordrer alle studerende til at se de forskellige klubber og samfund, der er tilgængelige i LIT.

beskæftigelsesegnethed

LIT-kandidater er brancheklare og meget anvendelige. Ikke kun vil du studere fra LIT med en anerkendt grad, der er relevant for dit studieretning, men takket være vores praktiske tilgang til læring, vil du også have det dygtighed og den praktiske erfaring, som arbejdsgivere leder efter.

Progressionsruter

Er du bekymret for, at du muligvis ikke får nok point eller har kvalifikationer til at gå direkte på et kursus i udmærkelse (niveau 8)? Bare rolig! På LIT har mange af vores kurser fleksible progressionruter, der giver studerende mulighed for at afslutte deres studier på et højere niveau end det, de startede på.

Studerende, der begynder deres studier på niveau 6 eller 7, har muligheden for at fortsætte deres studier yderligere ved at deltage i et niveau 8-kursus for deres sidste år. Det betyder, at selvom du muligvis kan begynde dine studier i LIT på et lavere niveau, kan du meget nemt gå i gang med en grad på et højere niveau …… .og alt inden for 4 år!

Små klasse størrelser

Den tætstrikkede og praktiske læringserfaring, som studerende får på LIT, er kun muliggjort på grund af vores små klassestørrelser.

I LIT oplever du ikke forelæsningssaler for hundreder af studerende, som for mange mennesker kan være meget skræmmende. I stedet finder du dig selv i en klassestørrelse på højst 30 personer. Dette hjælper studerende med at øge deres engagement med ikke kun deres undervisere, men også deres medstuderende, hvilket resulterer i en samlet læringsoplevelse af højere kvalitet.

Placeringer

Limerick

Address
Limerick Institute of Technology
Moylish Park

V94 EC5T Limerick, Amt Limerick, Irland

Clonmel

Address
LIT Clonmel,
Cashel Road,
Clonmel,
Co. Tipperary

E91 D896 Clonmel, County Tipperary, Irland

Ennis

Address
LIT Ennis,
Bindon Street,
Ennis,
Co. Clare

Ennis, Amt Clare, Irland

Limerick

Address
Limerick School of Art & Design
Clare St

V94 KX22 Limerick, Amt Limerick, Irland

Thurles

Address
LIT Thurles,
Nenagh Road,
Thurles,
Co. Tipperary

Thurles, County Tipperary, Irland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig