Mary Immaculate College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Grundlagt i 1898, Mary Immaculate College ( MIC ) er et katolsk uddannelseskole og den liberale kunst . Kollegiet tilbyder en bred vifte af programmer inden for uddannelse og den liberale kunst på både grund- og postgraduate niveau og over 3.000 studerende er engagerede i studier her.

7666_rsz_7534_evening_tara.png

Fundament

Da grundstenen for Mary Immaculate College blev lagt i 1899, var hensigten at tilvejebringe en institution dedikeret til den faglige uddannelse af kvindelige lærere til det katolske nationale skolesystem. I dag, med over 3.000 unge mænd og kvinder, der er indskrevet på kollegiet og deltager i en række acade- MIC programmer, fortsætter MIC med at omfavne grundlæggende vision om Catherine McAuley, der etablerede de katolske søstre af barmhjertighed som mestre for de mest marginaliserede i samfundet med overbevisningen om, at uddannelse var afgørende for den livskvalitet, som alle enkeltpersoner skulle have ret til. Disse varige værdier forbliver forankret i College Mission Statement, når Mary Immaculate styrer et nyt kursus i det tyvende århundrede.

4602_rsz_4539_school_page_2.png

Mission statement

College-samfundet fremmer ekspertise inden for undervisning, læring og forskning på bachelor- og postgraduate-niveau. Den søger at fremme den intellektuelle, åndelige, personlige og professionelle udvikling af studerende i et støttende og udfordrende miljø, der garanterer den intellektuelle frihed for personale og studerende.

Især søger kollegiet at fremme sine studerende en ånd af retfærdighed og medfølelse i andres tjeneste sammen med en åbenhed for den enkelte religiøse tradition og værdier.

Kollegiet fremmer en følelse af identitet beriget med en bevidsthed om dens katolske tradition, Irlands kulturer, sprog og traditioner og dens særlige engagement i det irske sprog.

Mary Immaculate College respekterer den kulturelle mangfoldighed. Det stræber efter at fremme retfærdighed i samfundet og skabe et miljø, hvor alle har frihed og mulighed for at nå deres fulde potentiale.

7665_rsz_7535_group_at_train_station.jpg

Placeringer

Limerick

Mary Immaculate College

Address
Mary Immaculate College,
South Circular Road

Limerick, Amt Limerick, Irland
Telefonnummer
+353 61 204 300

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig