National College of Ireland

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til National College of Ireland hvor vi tilbyder en karakteristisk elev centreret læring erfaring, gennem vores state-of-the-art campus i hjertet af Dublins pulserende international business center og på tværs af vores nationale campus netværk. På NCI vi har udviklet innovative undervisning og læring teknologier, der er designet til at støtte studerende, der begiver sig ud på uddannelse på alle stadier i deres liv og karriere. Uanset om du er i gang med videregående uddannelse for første gang eller fortsætte din uddannelse, vil du finde en meget støttende miljø, hvor for at lære. For mange studerende, kan overgangen til videregående uddannelse være en udfordrende én; men vores lille gruppe undervisning model med nem adgang til fakultetet og vores aktive studerende supporttjenester arbejde sammen for at sikre, at alle studerende har den bedst mulige chance for succes.

Vi tror på ubegrænset potentiale af vores studerende, og vi sætter en ære i at se vores studerende at realisere deres potentiale og overgå selv deres egne forventninger. Vi forstår, hvordan uddannelse kan forvandle liv, hvordan det kan give, accelerere karriere og åbne op for nye muligheder.

NCI tilbyder en uddannelse, der støtter eleverne i deres intellektuelle udvikling samt deres sociale udvikling, og som institution det tilskynder aktivt medborgerskab i hele kollegiet. NCI undervisning kombinerer akademisk stipendium og teoretisk viden med erhvervslivet og lokalsamfundet praktiserende erfaring til at levere praksisbaseret læring, der er funderet i virkelige verden kontekst.

Mission Statement Til at ændre liv gennem uddannelse.

Vision NCI vil give en inspirerende lærerig oplevelse, der er innovative, lydhør og enterprise fokuseret.

Værdier

Inklusiv - vi bestræber os på at nedbryde barrierer i tertiær uddannelse; vi værdsætter mangfoldighed og rummelighed i alt hvad vi gør; vi yde den støtte, som folk har brug for at deltage fuldt ud i livet på NCI Community - vi er en indbyrdes afhængige lærende samfund, som deler et fælles sæt principper, hvor individualitet og tanke- og ytringsfrihed værdiansættes; hver af os opfordres til at opfylde vores ambitioner og realisere vores potentiale Integritet - i vore individuelle og kollektive roller, vi tager ansvar og står til ansvar for vores handlinger; vi vise respekt og gensidig respekt for hinanden Dynamisk - vi er lydhøre over for de behov, vores studerende, kolleger og samarbejdspartnere og en stadigt skiftende samfund; vi handler i en innovativ og fleksibel måde Learner Centreret - vi placerer den lærende i centrum for alt hvad vi gør; vores samlede energier er fokuseret på deres individuelle og kollektive, livslang behov Excellence - som institution, vi stræber efter faglig ekspertise i alt hvad vi gør; Vi fremmer kvalitet i vores elever gennem deres læringserfaringer

Placeringer

Dublin

Address
National College of Ireland,
Mayor Street,
IFSC,
Dublin 1

Dublin, County Dublin, Irland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig