Portobello Institute of Education

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

En varm velkomst fra college direktør

"For mange, der beslutter at forpligte sig til videregående uddannelse eller vende tilbage til studiet, kan det være en meget stor beslutning. Vi er stolte af at støtte alle vores elever til at bygge videre på deres faglige know-how og støtte i de praktiske kompetencer, der kræves på arbejdspladserne. at du vil søge beskæftigelse ".

Portobello Institute blev grundlagt i 1981 og er bygget på skuldrene af nogle meget vidunderlige og inspirerende individer. Instituttet blev oprindeligt oprettet af Delia Lyons og er konstant fremskredet af sin datter Rebekah Lyons, en anden fremadstormende og hårdtarbejdende kvinde.

Delias arv, vision og værdier er fortsat en del af hverdagen på kollegiet og er konstant påmindelse gennem Rebekahs ønske om konstant at søge nye muligheder, samtidig med at man sikrer, at den etos og kvalitet, som først blev udviklet af hendes mor, bevares.

Siden 1993 har vi leveret skønheds-, makeup- og modekurser på Portobello Institute, alt sammen akkrediteret gennem tildelingsorganer ITEC og QQI.

I 2005 opnåede vi kvalitetssikring for instituttet med FETAC, præmierådet for videreuddannelse og uddannelse, og begyndte at udvikle og levere en række programmer gennem alle afdelinger i instituttet.

I 2009 opnåede vi kvalitetssikring med HETAC, Priserådet for Videregående Uddannelse og Uddannelse, for vores Højere Certifikat i Kunst i Montessori Uddannelse, og i 2012 opnåede vi akkrediteringer til at levere BA i tidlige børneundersøgelser med London Metropolitan University og har med succes udviklet nye uddannelser til 2018.

I 2012 oprettede vi et Center for Moderne Miljø med programmer, herunder anlægshåndtering, affalds- og energistyring, alt akkrediteret gennem tildeling af organ BIFM.

I 2014 fik vi akkreditering for at levere London Metropolitan Universities BSc (Hons) i sportsvidenskab og fysisk uddannelse og sportsterapi, og i 2018 har vi udviklet eksklusive BSc-programmer inden for performance analyse, fysisk træning

I årenes løb, efterhånden som nye afdelinger og kurser har udviklet sig ved instituttet, har vores engagement i kvalitet, pleje af den studerende, en struktureret tilgang til læring og fokus på brancher altid været af central betydning for det, vi gør.

Vores strategiske alliancer med industrien gør det muligt for vores studerende at få fremragende arbejdserfaringsmuligheder og ofte jobtilbud efter afslutningen af deres programmer. Intet er for meget besvær for os, vi ønsker, at vores studerende skal lykkes.

Universitetsmissionen er at gøre uddannelse tilgængelig for alle og støtte dem med mod til at tage dette spring ind i det nye og ukendte, og dette er centralt for det, vi gør på Portobello Institute.

”Husk, at succes ser meget anderledes ud for hver enkelt person. Vi opfordrer vores studerende til at fokusere på deres egen rejse og nyde processen med at lære sammen med os ”.

Denise Flood, College Director

123666_selfie-4521579_960_720.jpg
pasja1000 / Pixabay

Vores værdier

Vi bryder os

Der er en stærk og delt etos af personlig pleje for alle studerende, der kommer til at studere på Portobello Institute. Hver studerende kendes personligt ved deres navn, ambitioner og deres mål forstås og værdsættes i et støttende miljø.

Understøtter mod

For mange studerende kræver det mod at følge deres lidenskab, og Portobello har været det perfekte valg for dem, der ønsker at vælge en bestemt rute med et komplet støttesystem på plads for at sikre, at eleverne når deres bedste uddannelsesmæssige mål.

Kvalitetsundervisere

Mange af tutorerne på Portobello Institute har lang service med kollegiet, som alle kender og fuldt ud tror på vores etos af pleje. Vores vejledere betragtes enormt i deres egen branche som praktikere, ledere og innovatører.

Industri fokus

Gennem studier på Portobello Institute får studerende mulighed for at få kvalitetsarbejdserfaring inden for deres valgte sektor, mens de studerer, hvilket i sidste ende kan føre til at sikre job efter afslutningen af kurser. Kandidater er meget efterspurgt, og adskillige arbejdsgivere søger og tilskynder til forbindelser med kollegiet og dets kandidater.

Studerende til studerende

Vores filosofi på Portobello Institute er at sikre, at hver eneste studerende støttes for at have mulighed for at opnå deres personlige bedste. Dette inkluderer små klassestørrelser, så eleverne kender deres klassekammerater, og deres vejleder kender dem. Eleverne kan frit booke en til en tutor support, få adgang til support support med evnen til at indsende udkast til opgaver med feedback til forbedring for at indsende den bedste endelige version.

Et dedikeret program og kvalitetsstyringshold er fuldt tilgængeligt til at hjælpe studerende med eventuelle spørgsmål og diskutere eventuelle personlige udfordringer. Vi er her for at opmuntre og støtte alle studerende til at blive på deres læringsrejse og realisere deres personlige bedste.

Undersøg livsbalance

På tværs af alle afdelinger støtter vi eleverne til at arbejde smartere. Elever, der opnår en god balance mellem studieliv og liv, opnår i sidste ende mere akademisk. Studietid, at tilbringe tid med familien, deltage i hobbyer er alle vigtige for at opretholde en positiv balance i studielivet. Det er vigtigt at få den rette balance, og det vil hjælpe med at maksimere den tid, du bruger på studiet.

Giver tilbage

På Portobello Institute forstår vi vigtigheden af at give tilbage har en lille in-house velgørenhed, vi oprettede kaldet “Dochas Leanai”. College direktør Denise Flood rejser to Indien og Hviderusland to gange om året med et team på omkring 15 personer, på tværs af medarbejdere og studerende. Hengiven arbejde inkluderer uddannelse af Montessori-lærere og oprettelse af Montessori-skoler i slumområder i Pune Indien.

Den velgørenhedsorganisation er også stærkt involveret i at støtte træning i et pigers redningscenter og i en lille skole for dybt hørshæmmede børn. Dette indebærer selvforsvarstræning i et samfundsprojekt til unge drenge og sports- og kunst- og håndværkslejre i en slumskole i Pune.

Placeringer

Northside

Address
43 Dominick Street Lower
Northside, County Dublin, Irland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig